Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Farkasnők, ribancok és más femfajták...
2019. január 07. írta: LucretiaBorgia

Farkasnők, ribancok és más femfajták...

Zöldkapszula sorozat IV. rész

gothic-3149334_1280.jpg

……a folytatás

Nem azért született ez a poszt ilyen lassan mert nincs gondolatom, hanem azért mert túl sok van és ráadásul nem akarok légből kapottan ide csinálni valamit. A felületesség, az általánosítás a mumusom. Rengeteget olvastam és próbáltam rendszerezni. A fejemben utálom a rendetlenséget. Jelen posztban azt szeretném megvilágítani, hogy a történelmi értelemben vett feminizmusnak hála, megszerzett női szabadság nem fenékig tejfel. A szabadsággal élni maga az életveszély. A nőnek is útkeresés a jelen időszak. Kinek, hogy. 

A Farkasnő

 Ez hiteles önvallomás. Farkasnő vagyok. Ki kellett növesztenem..

Nem születtem erre. Így alakult, mert talán kezdetben nem tudtam, hogy nő vagyok, embernek hittem magam és ambícióim voltak. Gondolatok a fejecskémbe, hogy valamit csinálni kellene. És igen, nem. A klasszikus család modell nem volt a terveim között, egy darabig. Volt eszem, simán ment a tanulás, szerettem. Tanulmányi versenyekre mentem, jó helyezést értem el. Egyenes út vezetett az egyetemre. Aztán elkezdtem dolgozni, és ekkor elkezdett kinőni a farkam. Mert szinte minden főnök férfi volt, meg kellett felelni. A női praktikák, a nyafogás és bömbizés nem vezetett sehová. Ugyan úgy helyt kellett állni, mint a férfiaknak, a főnökeimnek. És mi hajtott előre ? Hát az, hogy éreztem, tudtam, nem hogy annyi van a fejemben, mint nekik, de sok esetben több. Akkor miért is ő a főnők ? Ja, mert férfi. Bumm ! Az első felismerés.

Majd megtörtént a katasztrófa. Lett egy főnököm, aki embernek nézett. És ekkor elszabadultam, azt hittem, nekem ugyanazt lehet, amit a Férfiaknak, csak mert van agyam. De persze addigra már szép nagy farkam nőtt. Mivel a férfiak világában csak így lehet, akkor vesznek ember számba. Mondom emberszámba !

De nő is vagyok, a fene ott egye. Csak vágytam kapcsolatra, családra. Lett is. Ott is nadrágot hordtam, mert ugye (ezer bocs Urak ) ez a Férfinak is kényelmes. Nem egyedül családfenntartó, pénzcsináló (sokszor én kerestem jobban, ezt jegyezzük csak meg !), döntéshozó. Ja, ja. Szépen felfekszik a történetem az ívre. Vergődtem a család, a lágy nő és keményfarkas nő szerep közt. Csak mondom, ez pokol, ha valaki nem tudná.

A  lágy nő elveszett, vagy csak nagyon mélyre szorult, mert a támogató, segítő férfi is elveszett. Kényelmes volt, hogy nekem is van farkam. Végül a női lelkem megszakadt és maradt a farkam.

Ahányszor megpróbálom elővenni a cafatjait, kapok az arcomba. Mert nekem jó. Szingli vagyok, azt csinálok amit akarok, kapjam be, legyen elég. Ezt akartad, nesze.

Még mindig a szingliken a stigma. Mert válogathatnak.

És itt értem a lényeghez.

Szóval itt a következő reccs. A nő, aki nincs anyagilag kiszolgáltatva és nem hisz elvakultan abban, amit még mindig sugall a társadalmi környezet, hogy kutya kötelesség egy férfi mellett élni és kiszolgálni, AZ VÁLASZTHAT. Igen, választhat. És itt omlott össze a korábbi rend. Ezért a hipergámia elmélet, hogy a nők 90 %-a a férfiak 5 %-ára ácsingózik, miközben nincs tisztában azzal, hogy mi járna (!!!!????). De ez csak a látszat, melléktermék, gyerekbetegség.. Legfeljebb rész igazság, különösen a Farkasnők esetében. A Farkasnő „magányosan” küzd, mert a Farkas, sajna még messze kialakulóban, legfeljebb zigóta. Hogy ki a Farkas ? Egy férfi, aki Ember és Embert akar maga mellé, nem alattvalót. Ez az évezredes szerepváltás azonban roppant fájdalmas.

És ez nem femnácizmus.

És ebben nem segít a mí2. Mert ezt a változást, aminek a fejekben kell bekövetkezni, nem lehet egy eleve túlkapásokkal és hamisságokkal indult mozgalommal kikövetelni. Mert mit is tudunk már követelni, amikor a jogaink megvannak ? Hogy tekintsenek embernek és ne tárgynak ? Hát üvölthetünk egy darabig, az biztos. Ami azonban roppant veszélyes, hogy közben levágjuk a férfi farkát….. 

A Farkasnő meg egyenlőre egyedül sétál a hómezőn……és hallgatja, ahogyan gyalázzák és irigylik egyszerre. Nem ritka, hogy jobb híján álomba sírja magát, mert hogy kinek is kell egy nő farokkal (mármint azon kívül, ami alább következik).

wolf-2745420_1280.jpg

A ribancok 

„Még mindig a szingliken a stigma. Mert válogathatnak.” Hogy szavamat szavamba öltsem.

Ez is a pakli része, hogy a nő, és nem csak a férfi nyugodtan szexelhet, akkor és azzal, akivel akar. Ha bejön a szupercsákó, akkor azzal, hanem akkor mással. Akár azért mert nem akar kapcsolatot, veri modernül (nem akar szarosgatyát mosni szimbólum), akár azért, mert keresgél, és közben nyilván a szex is sorra kerül.

Na kérem, miként ismeretes a Ribancok a faszkörhintán ülnek. Egyik pasiról a másikra. Elítélt kategória, fujj. Az ilyen ribi egy rendes (?) pasinak se kell. Már egy csomóan felpróbálták, piszkos, elnyűtt.

Húúú, ezt pillanatot vártam ! Tegye fel a kezét, aki szerint a faszkörhintán nincs fasz !

Senki, ok.

Akkor kérném alássan, miért nem jut az Urak eszébe, hogy ehhez a jelenséghez ők is szükségeltetnek ????

Azaz, ha nem lenne a szintén el nem köteleződést választó pasi, akkor nem lenne min körhintázni.

DE ! Még mindig a férfi uralta társadalom sémáit nyögjük, így aztán a nő ribanc, a pasi meg csak dugni akar, ami rendjén van, hiszen ez pasi attribútum.

Egyszerűen a nők is „felnőttek a feladathoz”. Megtehetik, hát megteszik.

Megjegyezném még azért, hogy a szexuálisan tapasztalatlan nő épp annyira kerülendő, mint a körhintás ribi. Vajon hány db. szex a középút ? Valaki csak jelentkezik és megvilágosít ?!forest-2063246_1280.jpg

És, amit már nagyon rég le akartam írni szépen, szabatosan:

A szakadozó férfi univerzum azt nem tudja elviselni, hogy nem jár a nő alanyi jogon (azaz a nők egy jelentős része már nem azon iparkodik, hogy férjhez menjen és gazdát szerezzen). Ezért elméleteket gyárt, sír, zokog, mert a sok punci abszurd elvárásai miatt neki nem jut. Pedig kutya kötelessége lenne egy 5/10-es nőnek megelégedni egy 5/10-es pasival, és punktum. Hipergám ribik.

Szelíden suttogom csak, hogy a jelenség gender semleges ám. Mondom is miért. Vajon miért is a sok sértődött férfi ? Hogy ugye a társkeresőn a nők válaszra se méltatják őket…Hát ha már szintelmélet, legyen kövér: hát mert nem a szinten teccenek keresgélni, Uraim. Azért.

Amúgy meg mi a baj ? Majd, akinek túlzóak az elvárásai, jól hoppon marad. És akkor mi van ? Itt a net, tele lehet sírni piros, kék stb. könnyekkel. 

A kis irónia után álljon itt a realitás is. Igen, az új helyzettel egyik nem se tud egyelőre megbirkózni, vannak anomáliák, súlyosbítva az internetes rákfenével. A rejtőzködés, önámítás, atomizálódás miazmájával. A tipikus rosszkor van a probléma rossz helyen. De ez van, az eszkalálódott magány, nem csak a szingliknél ám.

Innem szép nyerni, szoktam mondani. 

Igen, az „és más femfajták” lemaradt. Azt egy következő vendégposzttal vezetném be, ami egy gyerekkori barátnőm tollából született, mi után csendben olvasgatta a posztjaimat. Igen csak forró írás.

 

Nea

Zöldkapszula sorozat III. rész I T T

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr9714543306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.08. 20:17:33

@Sally and Billy: nem jól olvastad, egy igazi PUA nem nőgyalázó, így egy nőgyalázó számára csak PU(H)A pöcs :)

God Harald 2019.01.08. 20:34:48

@Szőkenőőő: másik posztról jut eszembe, a nyolcvanas években láttam a Red pill-t Schwarzeneggerrel, de nem igazán tetszett.:)

2019.01.08. 20:45:54

@Szőkenőőő: Amikor a valóság keveredik a manószférával :)

God Harald 2019.01.08. 20:52:01

@Sally and Billy: mennyi ilyen faszságot olvastam más blogon! Hihetetlen, hogy felnőtt, adott esetben tanult emberek, ilyen kreténségekbe menekülnek a lelki nyomoruk elől.

LucretiaBorgia 2019.01.08. 20:52:32

@foxi etetést vállalok: Foxika! Ne boriccs ki vagy be!
Hol párkapcsolati ez a blog????
Irtam pár sztorit a randivonalas tapasztalatokbol. A zöld kapszula sorozatban nincs párkapcsolati téma.
Ez max. Laikus szerep analizis.
Kapcsolat sehol.
Az meghalt, amikor feltalálták a mobilt :):):)

God Harald 2019.01.08. 20:54:01

@LucretiaBorgia: a foxis régi lakó itt a menhelyen?

LucretiaBorgia 2019.01.08. 20:54:32

@Szőkenőőő: Mondjuk a pua nak mi értelme, ha nincs f.körhinta? Akkor hova pua?

God Harald 2019.01.08. 20:56:15

@LucretiaBorgia: a PUA-n kurvákat szerződtetnek háromszoros áron.

LucretiaBorgia 2019.01.08. 20:57:01

@God Harald: sztem eléggé....nehéz megmondani.
Csak mutalódik, folyvást...
De okos fiu, probáljuk ápolni az identitását!
Itt megnyugodhat, kap enni, szeressük.

LucretiaBorgia 2019.01.08. 20:58:21

@God Harald: vasz? A tanfolyamon? Annak mi értelme???

God Harald 2019.01.08. 20:59:41

@LucretiaBorgia: értem. Állatbarátok vagytok:)

LucretiaBorgia 2019.01.08. 21:01:02

@Sally and Billy: Na, erre holnap visszatérünk! Szigoruan formál logikai alapon !! De komolyan.
Csak az átok meló lefárasztotta a zagyam.

LucretiaBorgia 2019.01.08. 21:02:46

@God Harald: Is :):):) De, ha kell van tengeralattjaro mosónk és koromtalanítónk is.

God Harald 2019.01.08. 21:03:37

@LucretiaBorgia: az, hogy a szerencsétlen balf...szokat leveszik egy halom pénzzel nevetséges sarlatánok, aztán, hogy legyen sikerélmény, elcsábíthatnak prostikat!:))) Ilyen hívő kreténeken lehetett röhögni a csp-n is anno:D

2019.01.08. 21:05:26

a PUA.hun így hirdetik a tanfolyamot;

Képzeld el, hogy félelmek és gátlások nélkül oda mersz menni gyönyörű, ismeretlen nőkhöz és pontosan tudod, hogy mikor, mit és hogyan mondj! Kapásból tudod a sikeres választ minden kérdésre és női tesztre. Mesterien tudsz flörtölni, élvezed a nők társaságát és játékosan, szeretettel közeledsz feléjük. Könnyedén veszel minden akadályt, mely az ismerkedésed útjában áll, mert ismered a nők gondolkodásmódját, viselkedését és rádöbbensz, hogy nem kell tőlük félni, mert ők ugyanúgy emberek, mint Te. Kezdj bele most rögtön, kattints!

Azonnal egy gyönyörű nőt ígérnek! És el is képzelik...aztán jön a feketeleves.

God Harald 2019.01.08. 21:08:18

@LucretiaBorgia: dolgozgattál rendesen? Engem az M0 fárasztott le agyilag. Kamionok féktelenkednek mindenhol.:)

God Harald 2019.01.08. 21:10:35

@Szőkenőőő: lehet beiratkozom! Egy másoddiploma jól jöhet:))

LucretiaBorgia 2019.01.08. 21:17:33

@foxi etetést vállalok: Beleolvastam. Okádék. Pardon.
Ezek után mar nincs mit mondani, beletrafáltam a faszkörhintába.
Drága wolf a sorozatrandikkal......
Nem linkeled oda is be?

2019.01.08. 21:51:37

@LucretiaBorgia: persze, mindig van lejjebb. Holnap megin más blogokat mutatok, mára elég ennyi, aludj jól kispalázs.

LucretiaBorgia 2019.01.08. 22:01:07

@foxi etetést vállalok: Olyan jó vagy hozzám, köszönöm!
Ui: foxit nem megölni! :):)")

2019.01.08. 22:52:10

@God Harald: Annyiban viszont zseniálisak voltak a kitalálói, hogy felfedeztek egy piaci rést, amire óriási igény mutatkozott és ezt meglovagolva szerezhettek maguknak potenciálisan fizetős ügyfélkört, akiknek nem úgy megy a csajozás, mint a sikeresebb társaiknak.

2019.01.09. 00:24:58

@Szőkenőőő: A marketinggel sokfélét el lehet adni az arra fogékonyaknak. Egy része ennek eladás-technikai elemek, mint akiket értékesítéssel foglalkozókat tanítanak be. Ott megtanítják hogyan kezeljék a visszautasítást, növeljék a kudarctűrő képességet, milyen testbeszédet alkalmazzanak metakommunikáció során.
Azt maguk az oktatók sem ígérik jobb esetben, hogy ezekkel a módszerekkel garantált lesz a siker, de adnak támpontot merre lehet elindulni. Ha már valaki rászánja magát és fizet érte nem árt informálódni, mert mint mindenhol vannak jó és rossz "edzők". Pont azok a leghangosabb reklámozói, akik rövid idő alatt ígérnek radikálisan pozitív változásokat napok alatt. Lehet elmondják, hogy kellene viselkedni, de átnevelni nem fogják tudni az arra jelentkezőt. Placebo hatásként adhat önbizalmat, amitől megjöhet a bátorsága. Arról szól, hogyan legyen nagyobb önbizalma. Pszichére gyúr. Azzal semmire se menne önmagában, ha annyit mondanának, hogy legyen magabiztos és megnyerő, ha nem úgy szocializálódott.
Amit idéztél abból a hasznos rész, hogy ne féljen kezdeményezni egy nőnél és ne törje össze egy esetleges visszautasítás. Abban is van igazság, hogy ne görcsösen menjen oda, mint aki beledöglik a próbálkozásba, hanem játékosan fogja fel és kezelje könnyedebben az ismerkedést. Attól is függ ki milyen mentalitású, de itt is a saját képére lehet formálni idővel, ami passzol a személyiségéhez. Egyéntől függ kinél mennyi idő. Ami hülyeség, hogy ilyen-olyan előre betanult szöveggel vagy trükkel bárkinél kezdeményezve vonzalmat lehet kelteni. Kiismerni a nők gondolkodását, ha jóhiszemű akarok lenni azt takarhatja, ami az idézetben van, hogy nem kell félni tőlük, mert ugyanolyan emberek hibákkal, mint bárki, azaz nem misztikus lények.:)
Szerintem a nem számít hogyan nézel ki még károsabb.

"Azonnal egy gyönyörű nőt ígérnek! És el is képzelik...aztán jön a feketeleves."

Ezt hol olvastad?:) Mondjuk egyszer kaptam régen egy PUA-s promóciót az egyik tanfolyamról volt ilyesmi "ígéret" annak, aki jelentkezik, mint marketingfogás. Olyan volt benne, hogy megmutatják a kulcsot, amivel egy hét alatt 3 nőt lehet felszedni.:D
Akkor jön a feketeleves, ha komolyan veszi, mert ahol irreális ígéret van az átverés kihasználva a hiányérzetre való rájátszással.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 09:54:05

@Sally and Billy:
Naszóval, kizárólag a formál logika szerint:
1. Minek a pua, ha nincsenek körhintás lányok, akkor kiket lehet heti 3x (különbözőeket) felszedni és mekkdukkni ?
2. Tételezzük fel, hogy a nők (most a 30 alatti még húspiaci árúra gondolok, nem a romlottra) szépen visszavesznek és ellenállnak a férfi kezdeményezésnek, nem ülnek fel a körhintára, na akkor a pasik mit szólnának ?
3. Akkor a házasságig várni kellene a szexel ?
4. Hány kapcsolat vagy szex, ami már tapasztalttá tesz, de nem leharcolttá ?
5. Még mindig úgy látom, hogy ez a körhinta dolog, nem más, mint az afelett érzett fájdalom, hogy a nő is megteheti, amit eddig csak a férfi, aki ettől alfa-macsó lett és amitől a nő kurva.
6. A pasi nem lesz rossz férj a körhintáztatástól ? Nemmm, ő csak tapasztalt lesz, ja.
7. Mikor szexeljen a nő ? 30 után már kuka, mint tudjuk.
8. Végezetül ez a pacsai-borzalom...és egy ilyen aljaszemetet sztárolnak, meg könyvet ír :(:(:(
Én úgy gondolom a körhintáztatás társasjáték, és nem biztos, hogy baj, legalább 30 éves korára már kiégeti mindenki magából kormot. Ha meg aztán is folytatja, az már szánalmas.
9. Ha kapcsolatoknak úgyis annyi (mert a nők csak kiszipolyozzák a pasit, továbbá a későbbiekben hipergám elvárásaik vannak és várnak Brad-re), akkor mi lesz ?

pannonfunk 2019.01.09. 10:51:03

@Szőkenőőő: hát háromszoros áron minimum gyönyörűek legyenek a nők :) :P

2019.01.09. 10:51:08

@M87: Amikor úgy kezdik, hogy "Képzeld el, hogy félelmek és gátlások nélkül oda mersz menni gyönyörű, ismeretlen nőkhöz ...."
Na ez már eleve egy nagy etetés. Nem egy nőhöz, hanem egy gyönyörű nőhöz. Csak ez az opció? Mert elvileg ezek a férfiak akik jelentkeznek, valszeg egy csúnya kisegérhez se mertek addig odamenni ismerkedni. Persze marketing fogás, de akkor is csak áltatás.
Amúgy annyira nem tartom hülyeségnek ezt a tanfolyamot.

pannonfunk 2019.01.09. 10:55:16

@LucretiaBorgia: Mi a baj a korommal? Az én anyukám azt mondta, hogy menjek el kéményseprőnek, mert reméli, hogy nagyobb koromban megjön az eszem... :P

pannonfunk 2019.01.09. 11:00:36

@Szőkenőőő: Ezeknek az embereknek valószínűleg először önmagukat kellene megismerniük. És utána önmagukhoz illő társat találni. Ez az egész pua-ság már megint a szexualitásra van kihegyezve, mint ez az egész poszt is, de még a Borcsa sem értette az első kommentemet... :( Mindegy, evvan...

2019.01.09. 11:26:35

@LucretiaBorgia: Jó, hát a manók meg a logika...

Untermensch4 2019.01.09. 13:39:03

@LucretiaBorgia: "Én úgy gondolom a körhintáztatás társasjáték, és nem biztos, hogy baj, legalább 30 éves korára már kiégeti mindenki magából kormot. Ha meg aztán is folytatja, az már szánalmas."

Akkor a tamarás poszt nem körhinta hanem sima hinta vagy kezdhetünk szánakozni..? :)

God Harald 2019.01.09. 14:32:32

@M87: minden baromságra van kereslet:)

LucretiaBorgia 2019.01.09. 15:33:19

@Untermensch4: A szánakozást nem értem.
Nem körhinta, ugyanis nincs kör. Egy szerető van 8 éve. Felhívnám azért a figyelmet a szerető szó összetételére szeret(Ő), benne van a szeret. A tartós szexuális kapcsolatban biztos van érzelem, pláne a nőknél, minél több, a szex annál jobb.. Dolgozzunk tiszta fogalmakkal !

Untermensch4 2019.01.09. 16:17:15

@LucretiaBorgia: Akkor hinta. Tiszta fogalmak miközben 8 éven át életvitelszerűen hazudik vki?

LucretiaBorgia 2019.01.09. 16:44:17

@Untermensch4: a hinta liánozás, egyikről a másikra, per definitionem

Untermensch4 2019.01.09. 17:30:27

@LucretiaBorgia: Nem, az a liánozás. Egy sorozat hintákból. Ha két végpont közötti íven leng vki az hinta. 8 évente hintát váltani nagyon lassú liánozás lenne.

2019.01.09. 18:35:04

@Untermensch4: ez se nem körhinta se nem liánozás. Sima uncsi megcsalós szex. Mondjuk a két négerrel öt nyilásban az kicsit már pedzegeti :-)))

God Harald 2019.01.09. 18:38:52

@foxi etetést vállalok: nana, csak nem migráncssimogatás?! STOP Soros!!!:)))

2019.01.09. 18:47:48

@God Harald: migráns szopás. A simogatás a gyengéknek való :-)

Untermensch4 2019.01.09. 19:11:49

@LucretiaBorgia: Közben felhívták (vala) a figyelmemet hogy először liánozott* és az utóbbi 8 évben hintázik... ily' módon mindketten jót mondtunk.

* bár ez olyan liánozás amiben van némi körhinta-jelleg mert a férje mint kör középpontja körül liánozott 8 évvel ezelőttig :)

God Harald 2019.01.09. 20:24:45

@foxi etetést vállalok: na mostmár megnézek egy M1 híradót!:)

2019.01.09. 22:08:17

@Szőkenőőő: Akik igénybe akarják venni ezt a szolgáltatást változást szeretnének. Itt is megvannak a jelentkezők "céljai". Maguk az ilyen tanfolyamok nem lennének hülyeségek, ha a maszlagoktól meg lenne fosztva. Ott a gyakorlati órákon a "tanulók" beépített lányokon "gyakorolják" a különböző ismerkedési helyzeteket.
Néhol megmosolyogtató, ahol az ilyen tanfolyamról kikerülők hogyan mesélik el magukról a pozitív változásokat sokszor gyermeki lelkesedéssel:)
Azok a hitelesek, amelyek személyiségi és életvezetési útmutatókkal látnak el nem betanított sablonokkal. Nem hülyeség, de tudni kell szűrni.

@God Harald: Olyan ez, mint a potencianövelő, hajnövesztő, fogyasztókenőcs. Mindegyik a hiúságra épít és a kisebbségi komplexusra eladva, mint csodaszert.

God Harald 2019.01.09. 22:32:27

@M87: nyilván. Csakhát a felnőtt ember alapvető habitusa ritkán változik meg gyökeresen. Régen, egy volt főnököm (egy tipikusan teszetosza szerencsétlen barom) valami mondvacsinált baromságért le akart baszni. Majdnem sikítva próbált kiabálni velem. Olyan szánalmas volt, hogy gyorsan lebasztam magam, mert már nekem volt kellemetlen.:)))

2019.01.09. 23:25:01

@God Harald: Lehet a főnöki mivoltából tett így, mert volt némi hatalma?

God Harald 2019.01.10. 07:07:09

@M87: igen, ő is meg akarta mutatni, hogy ki a fasza gyerek. Pár hét múlva, amikor felmondtam, sanálkozott. Mert számított rám. Erre kinevettem.:)

pannonfunk 2019.01.10. 09:01:52

@God Harald: De nem a személyiségükön kellene változtatni a delikvenseknek, hanem megismerni és kezelni tudni a saját személyiségüket. Mert a médiából jön egyetlen egy fajta személyiség "a sikeres", és mindenki azt akarja másolni, mégha az ő személyiségére rá sem passzol.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 11:26:28

@M87: Azt mondják pont annak nem kellene hatalmat adni, aki akarja. Ez milyen igaz. Sajnos az emberek legalább 90 %-ának személyiségét torzítja.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 11:27:13

@pannonfunk: Álmodozzunk együtt ! :):):)

pannonfunk 2019.01.10. 11:40:12

@LucretiaBorgia: ööö... Nem biztos, hogy értelek. Azt akarod mondani, hogy ez egy reménytelen program? Jobbá tenni a világot?

God Harald 2019.01.10. 11:48:16

@pannonfunk: mondjuk azóta révbe értem. A főnökeim tisztelnek, adnak a véleményemre. Persze szakmailag nagy út áll mögöttem. Sajnos előttem is!:)

LucretiaBorgia 2019.01.10. 12:57:24

@pannonfunk: Ne ébressz fel ! Még álmodok :):):)

pannonfunk 2019.01.10. 17:41:07

@God Harald: hú, félrement szerintem valami :) azt hittem, hogy M87 Szökenőnek írt válaszára válaszoltál, ami a pua tanfolyamokról szólt. De semmi gond :)

2019.01.10. 23:26:56

@LucretiaBorgia: Egy dolog, hogy adják neki más kiharcolni. Ha úgy érted, hogy a személyiségtorzító hatása szempontjából mellékes miként jutott hatalmi pozícióba, akkor nem ettől függ. A történelemben is, aki hatalmat akart tett érte, ha nem is törvényes eszközökkel mindig. Akik megszerezték törtettek érte valamilyen módon.

LucretiaBorgia 2019.01.11. 09:48:22

@M87: Ezt így nem gondoltam át, csak egy közhelyet idéztem, de úgy gondolom a személyiségtorzító hatás szempontjából mindegy, hogy valaki kapta vagy megszerezte a hatalmat.

2019.01.11. 09:59:16

A farkasnőről nem nagyon vannak kommentek,csak a körhintáról :)

2019.01.11. 10:10:53

@God Harald: :D egy igazi nő az élete árán is megvédi a sminkjét.

2019.01.11. 10:18:52

@Untermensch4: szóval baszhstom az életem, büfészak mellett én szültem meg gyerekeztem, nem a bslatonon körhintáztam.. mondjuk macskánk már van, csak mire kiöregszem, az is megdöglik.

God Harald 2019.01.11. 10:25:37

@Mia and me: mert gyerekkorban belénk nevelték, hogy a körhintát szeressük, a farkasembertől meg féljünk!

God Harald 2019.01.11. 10:27:52

@Mia and me: egy igazi férfi nem a sminket nyalja!

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:42:50

@Mia and me: Éles szemed, eszed és nyelved nem nélkülözhető ! A farkasnők le vannak írva, írtam :) A Ribancok iránt még van kis érdeklődés, de csak körhintáznak :)
Viszont az egyéb kategóriában Tamara nagy vihart kavart.

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:44:20

@Mia and me: Teljesen igazad van ! Egyszer megtörtént, azóta maszkban szexelek :)

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:45:56

@God Harald: Ezt valami zászlóra vagy más felületre transz-parálni kellene, hogy a férfitársaknak útmutatóul szolgáljon a bonyolult női lélek megfejtéséhez !

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:47:19

@Mia and me: nem kell aggódni addigra lesz robot macska vagy újranyomtatod 3D-ben

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:55:38

@God Harald: Meg, hát :):):) AZ IGAZI FÉRFI NEM A SMINKET NYALJA !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 11:08:35

@Szőkenőőő: @LucretiaBorgia:

paráznák !
elkárhoztok kekszesek !
mindig csak a keksz, fujj !
írok a vatikánba hogy űzzék ki belőletek !

LucretiaBorgia 2019.01.11. 11:51:12

@szociál: Nem is mi kezdtükkkkkk ! Hanem a God volttttt.......
Ő vitt a kísértésbe :):):)

God Harald 2019.01.11. 12:06:44

@szociál: ismerve a klérust, lehet hogy én lennék nagyobb veszélyben!:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 12:13:33

@God Harald:
Nem vagy te kisded, csak rájuk veszelyesek :)

God Harald 2019.01.11. 12:19:12

@szociál: nemsokára én is pelenkás bajkeverő leszek!:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.11. 12:21:05

@God Harald:
Már én is fecsego tipego vagyok :)

God Harald 2019.01.11. 14:48:30

@szociál: nehogy elhidd Lukrécia kismacskának! Ezzel a külsővel egy türkmén félnehézsúlyú birkózónőt sem tudnék kísértésbe vinni!:)))

LucretiaBorgia 2019.01.11. 15:33:43

@Szőkenőőő: Mármint nyilván fejenként érted?!

God Harald 2019.01.11. 22:47:07

Na akkor kijelenthető, hogy a férfi szívéhez a legrövidebb út az ötödik és hatodik borda között vezet.
A női lélekhez meg akkor jutunk el a leghamarabb, ha iszunk a csodaforrásból!:))))

2019.01.11. 23:03:23

Csodálkozom, hogy nem jött elő a kulcsos hasonlat: Amelyik kulcs minden zárat nyit az egy mesterkulcs. Amelyik zárat minden kulcs kinyitja nem ér semmit.
Mindenkinek van egy előélete több-kevesebb szexuális élménnyel a háta mögött.

God Harald 2019.01.11. 23:15:53

@M87: ne csodálkozz! Modern időket élünk! Sok zárat manapság PIN(A) kód nyit!

LucretiaBorgia 2019.01.13. 16:31:00

@God Harald: vagy ha a pin(a) kod befuccsol akkor jön a puk(ki) kód..
De ezt csak végszükségben hasnyáljuk!!:):)

God Harald 2019.01.13. 16:43:05

@LucretiaBorgia: ez jó!:))) Nemhiába taníttattunk!

2019.01.13. 17:49:17

@M87: jaja ez a lakatos dolog már közhelyes. Ennél többet kell itt produkálni. :-)

2019.01.13. 22:08:23

@foxi etetést vállalok: Evolúciós pszichológia jó lesz?:)

LucretiaBorgia 2019.01.14. 10:10:46

@M87: nagyon jól hangzik, csak kissé mintha nem követné a világot....
Ez a "nő azt a pasit választja, aki jobban biztosítja az utódok felnevelését" sztem a modern társadalmakban túlhaladott.
Nyilván vannak kultúrák, csoportok, ahol még most igaz.

2019.01.14. 10:16:55

@LucretiaBorgia: na igen, itt a nagy csapda. Hogy az HISZED hogy túlhaladott. De a legmélyebb ösztönszinten ez működik.
Csak már annyira belénk van kódolva, olyan mélyen, hogy a mindennapokban nem látszódik, mert a kulturális máz ezt elfedi. De a mélyben nagyon is munkálkodik.
Hogy melyik pasi tetszik meg neked annak 99%a ez a szaporodási drive.

2019.01.14. 10:19:32

@M87: Pláne! :-)
Jót mondtál ám, egyetértünk, csak olyan elcsépelt számomra ez, de nincs harag, ugye? :-)

LucretiaBorgia 2019.01.14. 11:05:15

@foxi fajtamentés Szentegátpuszta: Végig ettől féltem ! Nem vagyok nő. megyek a dunának. Ne keressetek !
A nevedet változtathatod, tudom, hogy muszáj, de a foxi maradjon lécci !
Ui: de ugye a más által finanszírozott jólét utáni vágyat ne keverjük össze a fajfenntartással, vagy fedezzük vele.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 11:28:33

@foxi fajtamentés Szentegátpuszta: Ez a lakatos dolog pont az, amiről írtam, ami zavar.
A matek:
Ha egy pasi, a mester, akinek minden nyitója van, 100 nőt megdug, az okés, ő a mester.
Ha egy nő 100 pasival dug, akkor selejt, mert az ő zárát minden kulcs nyitja.
Ez erősen soviniszta, és ezen túlmenően matekilag is hibás, mert ha a nő nem hagyja magát minden kulccsal nyitni, akkor a mester, akinek a kulcsa minden zárat nyit, milyen zárat nyitogatna, ha az nincs (lakat=punci) ??

2019.01.14. 11:43:41

@LucretiaBorgia: ehh ez nagyon hosszú lenne, ennyit nem tudok írni válaszként. De nem soviniszta, hanem biológiai alapú megközelités. És nem kell ennyire kihegyezni a különbséget ffi és nő között.
Pláne hogy az egész kérdésnek a gyerek vállalás + házasság ELŐTT van értelme. a házasság előtt a húszas éveiben 100 pasival dugott az szted jó dolog? Már pasiként is kiégett hulla lesz ennyi kopulálástól. Te is olvasod Wolf-ot, ahol tökéletesen átjön a kiégettség.

De a mi korunkban az életünkre már nincs hatással, mi szabadon dughatunk amikor amennyit akarunk. Te is. Jóegészséget hozzá.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 11:54:17

@foxi fajtamentés Szentegátpuszta: Istennek hála ! Megnyugtattál. Akkor nem ugrok !
Viszont azt kell mondjam, hogy a "mi" korunkban is észlelem ezt a hozzáállást, mert ja, hogy a pasi csak "dugni "akar, na, de a nő is ??
Akit példaképp hoztam a posztomban, bizony szóvá tette. Hogy túl dögös vagyok, ahhoz, hogy ne használjam ki és rántsak magamra, akit akarok. Eleve kizárta, hogy megbízható nő vagyok.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 12:24:50

@foxi fajtamentés Szentegátpuszta: Megtörtént. De szerintem meg előítélet is. Sztereotípia. Jó nőnek se jó lenni. :):):)

God Harald 2019.01.14. 13:55:02

@LucretiaBorgia: neeeeem??? Pedig most bevallom, hogy nagyon tetszik a fényképed!:)

LucretiaBorgia 2019.01.14. 14:25:35

@foxi fajtamentés: Már megint mutálódtál...
Tartsuk az egy nap 1x szabályt, pls.
Úgyis tudom, hogy érted, mit akartam mondani. A csúnya nőről azt feltételezik, hogy megbízható, nem ficánkol, örül, annak ha megszerzett vkit.

2019.01.15. 23:07:59

@LucretiaBorgia: Foxi beelőzött. Úgy érthette, hogy a vonzalom nem tudatos döntés, hogy ki-kit tart annak. Hogy mit kezd vele valaki azt befolyásolhatja mit dönt. Enged e neki vagy visszafogja.:)

2019.01.15. 23:15:01

@LucretiaBorgia: "A csúnya nőről azt feltételezik, hogy megbízható, nem ficánkol, örül, annak ha megszerzett vkit."

Nem minden esetben, ahogy fordítva is. Mindenki megtalálhatja a maga "szintjén" a párját csak kérdés ezt, hogy élik meg a felek. Az örül, hogy jut neki valaki legyen bármilyen nemű inkább kapcsolatfüggőségre utal.

Ennek a vicc része hahaótába való.:)
süti beállítások módosítása