Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
X. Rész  A nők önreflexió hiányának relativitása - az egyenlet megoldása
2018. október 09. írta: LucretiaBorgia

X. Rész A nők önreflexió hiányának relativitása - az egyenlet megoldása

Fejezetek a Méregkeverő nem létező naplójából - avagy végzetes találkozás a Randivonallal

Mert, hogy minden problémának van megoldása.

unknown-913575_960_720.jpg

Mi is az önreflexió ? Egy olyan képesség, amelynek segítségével képesek vagyunk kívülről látni magunkat, azonban ez 100 %-ban nem lehetséges, mert ugye kilépni nem tudunk magunkból. Ezt a részt hívjuk vakfoltnak, amit nem tudunk meglátni magunkból. Ez teljesen normális. Az önreflexió, egyebekben nem pszichológia fogalom, inkább egy a segítő szakmákban használt egyszerűsített összefoglaló szó, ami tömöríti az önvizsgálat, önismeret, önértékelés együttesét.

Számtalanszor olvashatjuk, jellemzően blogokon kommentekben, hogy a Nők súlyos önreflexió hiányban szenvednek és ezért a pártalálási alkalmatlanságuk. Merthogy olyan elvárásaik vannak, amelyek nem állnak arányban saját tulajdonságaikkal. Vulgarizálva: túlsúlyos, nem éppen szép,  koros nők, szerény szellemi képességekkel várják az őket meghódító fiatal, jóképű, gazdag pasikat (Az okos nem véletlenül maradt ki.)

Igazságos leszek. Nem most, hanem már jóval régebben, épp az önmagam helyes értékelése végett. Farkat növesztettem hát, nemet váltottam és körbenéztem pasiként. Nos, Uraim meg kell mondjam, minden szavuk maga a valóság, kb. 95 %-ban. Tényleg így van. A nevezett százalékban a hölgyek rémes fotókkal, igencsak komoly súlyfelesleggel, max. középfokú végzettséggel, láthatóan tagadott korral, elképesztő bemutatkozásokkal, keresik a Szuperpasit. Több férfi ismerősöm is mutatta a levelezését. Kritikán aluli.

woman-2944070_960_720.jpg

De Uraim, majdnem pont ugyan ez a helyzet a férfi oldalon, mind a magam, mind nő ismerőseim tapasztalata alapján. DE ! Csak majdnem pontosan. Sajnos a százalék a hölgyeknél magasabb, az uraknál mintegy 75-80 %-ra tenném az arányt. Persze, minden pasi 30-60 közt, javarészt elhízva, lepukkanva, elválva gyerekkel,  30-40 közötti vékony, csinos, egzisztenciával rendelkező nőt keres, gyerek nélkül. Szóval van rendesen itt is önreflexió hiány. 

Viszont nem ezért ragadtam virtuális pennát, hanem egy másik felismerés miatt, nevezetesen: Senki sem értekezik úgy általában az önreflexió hiányról. Nem hinném, hogy bárkit a népnevelő, mentális segítő szándék vezérel, hogy hozzásegítse a rászorulót a helyes önismerethez és önértékeléshez és pártaláláshoz. De akkor mi ?

Megfigyeltem, hogy  női önreflexió hiány felemlegetése mindig olyan szituációkban történik, amikor a férfi ad magyarázatot arra, hogy ő miért nem kellett a kiszemelt nőnek. Miért, miért, hát mert irreális elvárásai vannak, pedig ő az adott férfi saját önreflexiója szerint pont meg kellene feleljen a nőnek. Az egyenlet megoldása tehát adódik. A nő önreflexió hiányos. Különben, már dúlna a lamúr, és izzana a szex. A nők érdekes módon nem élnek ezzel az önreflexió magyarázattal.

anonymous-438427_960_720.jpg

Lehet, hogy a nagybetűs Társamat nem találtam meg, de sok értelmes pasival beszéltem, és az egyik erre a jelenségre azt találta mondani - amikor háborogtam, hogy micsoda dolog már, hogy egy nem is csinos 52 éves pasi max. 38 évesig keres és az 50-es nők kíméljék, mert hát már vénasszonyok és nem nők  – hogy na és, ez miért fáj neked ? Majd nem talál. Joga van magát így értékelni, joga van azt keresni, amit akar. Igaza volt, de mennyire. Miért fáj az nekünk, hogy a másik nem minket keres ? Nem kellünk ad absurdum. És akkor mi van. Senki se 23 db., az elvárás mátrixának megfelelő partnert keres, hanem azt az Egyet. (Most nyilván nem a már kivesézett „csak meg akart dugni”-ra gondolok.) Függetlenül attól, hogy mit zagyvál össze az adatlapján.

Na persze,  sose az kapja a dühödt kritikát, akinek kellene, mert annak nem merjük megmondani. Ezért kikiabáljuk általánosságban, ami bánt bosszant. Mint annak idején ifjabb Cato tette, bármiről volt, szó, pl. a városi wc-k piszkosságáról, minden beszédét azzal zárta „ Ceterum censeo carthaginem esse delendam„ Mindazonáltal a karthgagóiakanak pusztulnia kell ! A Nők önreflexió hiányosak, punktum.

Az ember, mondom, az ember már csak ilyen. Gyarló. 

Ezzel zártam a sorozatot, én is pihenek és más témák felé evezek. Mielőtt addig erőltetném, míg utolér a tömör csömör.

Utolsó sorommal a barátnőmet idézném, aki épp itt van mellettem: „Majd ha Isten adja, adja, ha meg nem hát nem.”

 

A Méregkeverő

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr10014288921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.10.11. 04:52:24

@LucretiaBorgia: Látom új trollod van unti személyében. Szerfelett népszerű ez a pozició.

Nancsibacsi 2018.10.11. 08:47:49

Egy 40 éves pasi azért hajthat sikeresen huszonéves csajokat, mert míg a 20 éves pasik BKV-val csajoznak, addig ő Porsche-val. És igen: ez kereslet-kínálat függvénye: nekem is volt ismerősöm aki úgy dugta meg a huszonéves széplányt, hogy előtte elvitte megnézni Párizst, mert az volt a "hölgy" vágya. És hát ha kapsz valamit, akkor adnod is kell valamit.
Fordított irányban ez azért nem működik, mert a pasikat nem érdeklik annyira a pénzért megvehető javak: míg a legtöbb nőnek leesik a bugyija egy szép nyaralástól, pláne cuki saját egy autótól, addig a pasiknál ez nem jellemző.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.11. 08:57:49

@Nancsibacsi:

" Fordított irányban ez azért nem működik, mert a pasikat nem érdeklik annyira a pénzért megvehető javak "

Fura ,sok mankee teper hogy meglegyen az első béjemvéje, még ha szakadt 8 éves is, mert abban raj gyerek.
A pasikat nagyon is érdeklik a javak.
Igaz a nyaralást magasról lexarják, arra a csajok bizseregnek.

2018.10.11. 09:02:42

@Nancsibacsi: Na, most ez kb. implicite prostitúció.. a 40+ -os Porsche-s pasi nem fog vacakolni amatőrökkel, mert nem tervezhető és nem költséghatékony út. Megveszi ami kell és a pénzéért minőséget akar, nem egy fogazós csitrit, hónaljszaggal és szeszélyekkel.

A pasikat nem érdeklik a tárgyak -kütyük? A pasik metakommunikációja éppenhogy ezeken alapul.. és ez akár az izmokra is kiterjed, mert egy szépen kidolgozott izomzat is komoly anyagi-idő (ami megint lényegében pénz) ráfordítást feltételez.

Nancsibacsi 2018.10.11. 09:05:36

@szociál: Azért egy kapcsolatban sose a pasi az, akire sokat költ a nő. A pasi megveszi magának, ami kell: azt ő éri el, ő szerzi meg - ha ajándékba kapná, az simán nem esne olyan jól. A legtöbb fiatal nőt meg lehet venni: van akit nyaralással, van akit drága táskával, van akit a félév befizetésével. Ezek olyan tételek, amelyek mondjuk a 40-es pasik 10-20 százalékánál fel se tűnnek - simán hobbyra elb.szott pénz kategóriája. Nyilván kell a nyalizás is, meg a hazudozás az érzelmekről - mert hát senki se szereti ha éreztetik vele hogy egy pénzéhes k.rva -, de a nettó úgyis az, hogy a 40-es pasinak van pénze, a huszonéves közgázos egyetemista csaj meg leszp.ja ezért.

2018.10.11. 09:20:58

@szociál: ez pontosan így van. Volt már hogy dekorativ huszonéves csajt vittem nyaralni és a legtermészetesebb volt, hogy amint megérkeztünk ledobta a ruháit és aztán végigdugtuk az egyhetet. Ha ezt mind óránként 20ezerrel számolom akkor sokkal jobban jártam a nyaralással. Nem beszélve róla, hogy még szimpatikusak is voltunk egymásnak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom :-)

Nancsibacsi 2018.10.11. 10:12:31

@Womb Raider: Ahogy a nőket a pénzen megszerezhető javak, úgy a pasikat az elért sikerek éltetik. Az hogy fizetsz egy prostinak pénzt, az olyan, mint a számítógépes játékokban a csalás: eléred vele a végcélt, de nem lesz meg a győzelem élménye.

Nyilván az amatőrökben - akik azért annyira nem amatőrök - van egy kockázati faktor - de ez csak növeli az élményt. Egy mérnököt, aki keres mondjuk nettó 6-800ezret nem fogja érdekelni, hogy egy dugás biztos 30, vagy kockázatos 15-100 ezer forintra jön ki, és hány munkaórába kerül a pénzen felül. Egy jól szituált 40-es nem fog eret vágni azon, hogy mondjuk kifizetett 300 ezret egy hosszú hétvégére, és a csaj nem feküdt le vele. Persze jól nem fog neki esni, és valószínűleg mikor a csaj első este kinyögi hogy "ő nem így gondolta", akkor máris nézi az elvirát, hogy melyik vonatra tudja felrakni a nőt. Mivel ezt a csajok is tudják, így ez elég ritka esemény - nincs nagy kockázat.

Nyilván mű ez a dolog, mert nem igazi hódítás - leginkább olyan mint az elektromos kerékpárral feltekerni a hegyre: dolgozol érte, megvan a győzelmi érzés - de tudja az ember, hogy a motor nélkül már nem menne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.11. 11:40:11

@Nancsibacsi:

De milyen pasi az akire költenek a nők ? :)
Azokat hívják hímringyónak :)
Sztem az a természetes ha a pali fizeti a dolgokat, a palik szokták ajándékozni a nőket, és nem fordítva, persze bizonyos határokon belül.
Nem azt mondom hogy minden nőnek jár új autó, meg belvárosi lakás, meg gyémánt, de a palik többet költenek a nőkre és ez természetes számomra.
Én nem is várom el egy nőtől hogy költsön rám, költse magára.

2018.10.11. 12:18:53

@Nancsibacsi: "Nyilván mű ez a dolog, mert nem igazi hódítás - leginkább olyan mint az elektromos kerékpárral feltekerni a hegyre: dolgozol érte, megvan a győzelmi érzés - de tudja az ember, hogy a motor nélkül már nem menne."
Éééés aztán jön az elmozdulás a könnyebb irányba. Az elektronyos bringával a lejtőn lefelé..hátszéllel.

..és nyugodt lehetsz, a pasik kuuurva sóherek tudnak lenni és ez nem függ össze az egzisztenciális státusszal. Nem hajigálnak ki vaktában százezreket, de még kevesebbet sem. (Illetve az már egy jóval 'érettebb' korosztály, de ott már inkább reprezentációs célú a fiatal 'barátnő' és ott gazdaságosabb a koszt/kvártély alapú üzleti kapcsolat.

@szociál: "Sztem az a természetes ha a pali fizeti a dolgokat, a palik szokták ajándékozni a nőket, és nem fordítva, persze bizonyos határokon belül."
Egy szart.. mi ez a rögeszme? Rohadtul nem természetes, mert aztán ez hamar elfajul abba az irányba, hogy meghívtalak ebédelni az Utasellátóba ... szeretnél felül lenni?
A kényszeres 'meghívlak' meg a "hagyd, én fizetem' valójában a legtöbb esetben pozícióharc, a dominancia jelzése. Valójában: "Megveszlek kilóra!"

2018.10.11. 12:19:57

@szociál: Ugyehogy ugye? :)))) Nekem is pont ez jutott eszembe. Pedig nem ugyanazon személyek.

Nancsibacsi 2018.10.11. 12:24:12

@szociál: Ok, de innen kezdve a képletbe be kell venni a pénzt is - nincs mese. Egy nőnek szüksége van jóképű, izmos, kedves, stb ÉS pénzes palira. Innen kezdve meg fölösleges prostítuciónak nevezni azt, amikor egy nő beéri azzal, hogy megkóstolhat egy olyan bort amiből egy üveg 50ezer ahelyett, hogy egy 20 éves izompacsirta seggébe markolna bele, miközben az dugja. Egyik tulajdonság helyett feladta a másikat - ennyi. Nincs itt szó semmiféle prostitúcióról.

A nőknek azért nehezebb a helyzete, mert mi az a tulajdonság, ami számít a pasiknak, és egy 40 éves nő jelentősen jobb lenne benne, mint a 20 éves? Pénze több van - de azzal nem megy semmire. Én még az őszinteséget tudom felhozni, de más nem jut eszembe: Egy 20 éves nő biztosan megsértődik, ha direktben rákérdezel, hogy "te most valójában dugni akarsz?" (akkor is ha tényleg azt akar) - egy 40 éves nőnek simán fel lehet tenni ilyen kérdést, és azt fogja mondani hogy igen (ha tényleg akar). Szóval egy 40 éves nővel nem kell fölösleges köröket futni - de azért valljuk be: ez elég soványka előny, és sokkal kevesebbet lehet vele elérni - legalábbis a férfiak "pénzes" tulajdonságához viszonyítva. Ezért van az, hogy a világ a huszonéves csajoké - mert megkaphatnak mindenféle pasit, és a 40 éves, jómódú pasiké - mert szintén megkaphatnak mindenféle nőt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.11. 12:28:06

@Womb Raider:

A szarrágók rugóznak azon hogy ki fizette a kaját.
Ha egy faszi felhívja erre a nő figyelmét az meg is érdemli hogy lekoptassák.
Huzamosabb ideig én se tömném lóvéval ha nem akar semmit se a nő.

@Nancsibacsi:
Ezt a wombinak akartad.

2018.10.11. 14:02:42

@Nancsibacsi: "Ezért van az, hogy a világ a huszonéves csajoké - mert megkaphatnak mindenféle pasit, és a 40 éves, jómódú pasiké - mert szintén megkaphatnak mindenféle nőt."

Pontosabban... vásárolhatnak nekik tetsző nőket.. akiket csak megvásárolni képesek valójában :)))
Illetve a lányok esetében könnyű a megfelelő testi adottságokat anyagi előnnyé konvertálni. Na, ez azért korántsem érvényes minden huszonévesre (több ok miattsem..) és legyünk őszinték..a férfiak zöme messze van attól a nívótól, hogy csak rá kelljen böknie valakire az utcán.

Ha érted a különbséget.

"mert mi az a tulajdonság, ami számít a pasiknak, és egy 40 éves nő jelentősen jobb lenne benne, mint a 20 éves"
Ahogyan leveszem, számodra a reprezentációs faktor és a szexuális teljesítmény a leglényegesebb.. persze még így is lehetne vitatkozni, de a közvélekedés és a közízlés a feszes seggű süldő lányokat preferálja. A szex terén szerintem a kor messze nem annyira meghatározó ..sőt... persze vannak férfiak, akik jobban szeretik a kézben tartható, irányítható lányokat, mint az "öntudatukra ébredt" nőket. Akik ugyan nagyon sokat tudnak adni, de az ágyban nem lehet a szemüket kiszúrni egy gyertyafényes vacsorával.

2018.10.11. 14:39:35

@szociál: bavallhatom h én vagyok bandibá. mingyá felveszem a nagykalapomat.
amúgy meg tényleg így történt, viszont csak egyszer volt ilyenem az életben. Horkainak meg naponta kétszer.

Nancsibacsi 2018.10.11. 14:44:48

@Womb Raider: "Pontosabban... vásárolhatnak nekik tetsző nőket.. akiket csak megvásárolni képesek valójában :)))"
Pont erről írtam, hogy ez semmiben sem más, mint amikor egy huszonéves pasival fekszik le a nő, mert hűdeizmos, vagy milyen megnyerő a mosolya. Van 4-5 dolog amitől beindul - ebből egy a pénz, egy az izom, egy a humor - mindenki mással fizet a dugásért.

Huszonéves vs negyvenes nő tekintetében kb semmi konkrétat se mondtál. A huszonévesnek feszesebb a s.gge, nem lóg a melle, szülés előtt szűkebb a p.ncija - ezek tények. A 40-es ezzel szemben.... - kérem a tényeket. Most azt hogy "öntudatra ébredt" - pont lesz.rják a pasik - nincs értéke. Valami pozitívumot légyszi. Most az hogy a pénz kevésbé hat rájuk, az pont negatívum szerintem.

2018.10.11. 15:16:24

@Nancsibacsi: Az általad leírtak valójában nem korfüggőek.. egy huszonéves is lehet löttyedt..ahogyan egy negyvenes számára is adott a lehetőség, hogy jó kondícióban tartsa magát. Lógós mell?? Olyan is van..meg másmilyen is. Szűk punci? Vannak megfelelő méretű férfiak is :PPPPPP Egyébként meg a nők jókora hányada (emiatt is..) választja/erőlteti a császáros szülést.. oszt akkor te nem mondod meg csukott szemmel.. valamint, itt is volt kolléga, aki letette a garast az érett és szexuális aktivitása csúcsán lévő nők mellett. Nyilván nincs ember, aki 2 évtizedet nyom nélkül abszolvál..de miért is kellene? Ám de én is mondhatom, hogy a 40+-os pasik jókora hányada sem képes arra a teljesítményre, amire egy huszonpár éves srác.. DE!!!!! Ez ép ésszel nem is lehet reális elvárás. A pasik egyetlen menekülési útvonala, hogy a hanyatló képességeiket és jellem/külső terén tapasztalható hiányosságaikat képesek pénzzel kompenzáln az arra érzékenyített csoportoknál :) a férfiak előszerettel élnek is ezzel, álmokat és illúziókat vásárolnak maguknak.. már, akik legalább ezen a téren kiemelkedőt tudnak mutatni.. a többi meg elméleteket gyárt, hogy a nők miért is genyók.

"Van 4-5 dolog amitől beindul - ebből egy a pénz, egy az izom, egy a humor - mindenki mással fizet a dugásért."

Ja.. hogy neked ez egy tranzakció.. szerintem akkor nem igazán mozgunk egy síkon.
"Most azt hogy "öntudatra ébredt" - pont lesz.rják a pasik - nincs értéke."
Ja.. vagy mondjuk úgy: nem tudnak ezzel mit kezdeni.. utálják, ha nem lehet a kezükben a gyeplő.
"Most az hogy a pénz kevésbé hat rájuk, az pont negatívum szerintem."
:) Ami megvehető, az annyit is ér.

LucretiaBorgia 2018.10.11. 16:52:43

@Troll Tibor: Lehet, hogy népszerű. De, a troll Te vagy. Szerződés van. Nem szegjük meg.

LucretiaBorgia 2018.10.11. 16:57:46

@Nancsibacsi: Minden tiszteletem a tiéd és szeretettel köszöntünk..
De, bakker ez mar retronak is poros szöveg...
Por-se? Ja, atlag elvalt 40 es pasi csakis por-séval száguldozik, életszerű.
Hol nézed a Dallas-t ? Imádtam.

LucretiaBorgia 2018.10.11. 17:22:17

@Womb Raider: Hmmm...
Ez is 10 pontos. Meg kell mondjam, néha csak bámulok.
De nem járunk. Túl pink vagy. És sose tudnánk eldönteni ki fizet kinek.
A porsche tökre gáz. Be nem ülnék. Közhelyes.
Azért még az megérne egy futamot, h 40 es pasinak eccer csak azt monnya a zurologus...
Se baj, addig is meg volt élete értelme, porséztatta a döngetős csajokat. Szép volt.
Külön imádom, amikor sosem volt sztorikon polemizálunk.

2018.10.11. 20:06:31

@Womb Raider: Legjobb barátnőm 38 éves, pár éve szült és kriston tornára jár, hogy jó maradjon a puncija. És nem a férje erőltette, hanem saját maga akarta, mert érezte hogy kell. Mint ahogy a férje is jár sportolni és karban tartja magát.
Szóval nem kell azért bedobni a gyeplőt a lovak közé hogy hátkérem az évtizedek múlnak.

2018.10.11. 20:15:42

@Nancsibacsi: "Most az hogy a pénz kevésbé hat rájuk, az pont negatívum szerintem."

naigen, gáz mi hogy nem minden eladó.

2018.10.11. 20:16:55

@Womb Raider: "Szűk punci? Vannak megfelelő méretű férfiak is :PPPPPP "

:) megelőztél.
de jó nagyon :)

Nancsibacsi 2018.10.11. 21:09:50

@Womb Raider: Jó, most tedd félre a sértettséged, és próbálj meg anélkül valami ÉRVET felhozni, amiben az ÁTLAG negyvenes nő jobb mint az átlag huszas, és számít a férfiaknak. Vagy figy: ne átlagról beszéljünk - pasiknál se átlagos hogy sokat keres: legyen csak a 40-es nők 10 százaléka ebben jobb, mint a 20-as nők 99 százaléka. Tudsz ilyet? Nem tudsz.

"A pasik egyetlen menekülési útvonala, hogy a hanyatló képességeiket és jellem/külső terén tapasztalható hiányosságaikat képesek pénzzel kompenzáln"
Igen, és ezzel hol a baj? A pénz egy erőforrás, amiért szexet adnak: ugyanolyan mint a ruganyos cici, vagy a kerek segg a részetekről. A 40-es nők vajon mivel tudják kompenzálni azt hogy öregszenek? Semmivel?

Én nem arról beszélek, hogy mi a cél, meg mi a legjobb, hanem egy értelmes magyarázatot adok rá, hogy egy 40-es pasi miért hajtja a 20-as csajokat, SIKERREL. Ráadásul azt is elmagyaráztam, hogy a nőknek miért nem sikerül ugyanez. Ennyi - nem kell többet belelátni.

Nancsibacsi 2018.10.11. 21:17:39

@LucretiaBorgia: Én nem az átlagról beszéltem - ha elolvasod és értelmezed a hozzászólásomat, ott van benne hogy azokról a pasikról beszélek, akik jól keresnek - mondjuk a felső 10%. Ez nem mind, de ahhoz pont elég, hogy észrevedd, és értetlenkedj miatta, hogy mit akar a huszonévesektől: azt, amit simán meg is kap.
Nyilván lehet a farkam méretén rugózni - attól nekem nem lesz se kisebb se nagyobb, te viszont attól hogy gyerekesen viselkedsz nem leszel fiatalabb.

2018.10.11. 21:48:46

@Nancsibacsi: "legyen csak a 40-es nők 10 százaléka ebben jobb, mint a 20-as nők 99 százaléka. Tudsz ilyet? "

Én tudok. Pl. kisebb arányban nemi betegek ;-)

LucretiaBorgia 2018.10.12. 06:54:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Igen. Nem. Talán. Kérem húzza alá a megfelelő választ!

2018.10.12. 07:33:06

@Nancsibacsi: "A pénz egy erőforrás, amiért szexet adnak: "

szo-szo.. az élet nem pornófilm, a szex nem attól jó, hogy a végén az egyik szereplő spriccel. Nem attól jó, hogy kemény a mell, vagy feszes a segg.. és nem is attól, hogy porsheval szállítanak az ágyba. A szex olyasmitől válik tökéletessé, amit még senki nem tudott pénzért megszerezni. Attól különleges, attól kerül fel az i-re a pont. Addig csak közös felinduláson alapuló maszturbálás, amihez a másik teste csak segédeszköz. ...ha az nincs meg, mindegy, hogy 20 vagy 70 a nő.. csak egy illúzió a tiéd. Baszhatod..

..és a másik: a kor önmagában nem feltétele a 'minőségnek' és a 20-as sem jobb, mint a 40-es.. csak mások.. ez így természetes. A nagy korkülönbségű kapcsolatok többsége, főleg az idős férfi-fiatal nő felállásban nem a szexről, nem a szerelemről szólnak, csak a külvilág felé igyekeznek demonstrálni az alfahím státuszt. Jobb-rosszabb-siralmasabb eredménnyel. Egy idő után átcsap nevetségesbe. (lásd: Andy Vajna)

2018.10.12. 08:06:11

@Nancsibacsi: Valóban, a 40 es pasik 10 %-a hajtja a 20 éves lányokat sikerrel. De ez a legtöbbször nem saját érdem, akkor meg mi ebben a különleges? Hogy játszhatja a többi öregedő pasinak, hogy nekem fiatal csajom van, bibibiiiii !
A fiatal csajnak semmi erőlködésébe nem kerül kicsit jobban élni, ha szerencséje van, olyan aput fog ki, aki még alkot az ágyban. Ha nem, hát istenem, de olyan szép a porséja :)
A 40 es nők kis része ha fiatalabbat akar, mit nyer? Egy jó kiadós szexet. És a fiatal pasi meg olyan szexet kap, amiről egy 20 évessel sose fog.
Felesleges a 20as és 40es sőt 50es nők sikerességét összemérni, mert mindben megvan az a plusz, ami miatt mindig is fognak kelleni a pasiknak.
Ha te pénzes vagy és a pipikre bux, egészségedre. Ilyenkor felesleges azon rugózni, egy 40 es nő mivel kompenzálja a korát. Neked semmivel. Akiknek meg ők kellenek, nincs is mit kompenzálniuk.

Nancsibacsi 2018.10.12. 08:25:09

@Womb Raider: Azé valljuk be ez, amit írtál az méretes bullshit. A nők se így gondolkoznak 20 évesen, mert mások a lehetőségeik. Ha így gondolkodnának akkor nem az osztály szuperszexi rosszfiúja dugná végig az összes csajt, hanem azok akik lelki társaik lehetnek. Te se egy kövér, pattanásos srácnak tetted szét a lábad első alkalommal, Ne legyél álszent.

Story. 20 éves középiskolai osztálytalálkozó, beszélget az osztály szépségkirálynője, meg egy srác, aki 18 évesen esélye nem lett volna a csajnál. Mindkettő szingli, egyiknek sincs gyereke. A csaj 38 évesnek még mindig nagyon szép, a srác se izmosabb, se jobb humorú - csak hát lett közben egy milliárdos értékű cége. A beszélgetés arra terelődik (vajon miért?), hogy a srácnak miért nincs senkije. Srác: "Nehéz megfelelő nőt találni." Csaj: "Pl. velem mi a baj?" S: "Túlkoros vagy."
Hát igen - így kell megalázni magunkat. 20 év telt el, és mekkorát változott a világ - a csaj piaci értéke, amely sokszorosan meghaladta a srácét, vastagon a srác értéke alá csökkent. Nem azért mert tehén lett, nem azért mert 3 gyereke lett, hanem azért mert a nők piaci értéke - smink ide, Kriston torna oda - folyamatosan csökken. Persze a pasiké is, de nekik ott a pénz, mint menekülő út: ha bekerülnek a 10%-ba, akkor az ő görbéjük nem fog olyan meredeken csökkeni, sőt akár nőhet is. Persze ezek a görbék relatívak, mindig függenek a szemlélő személyétől is, de a trendről beszélek.

Lehet ezen hisztizni, meg misztifikálni a dolgokat, de az akkor is tény marad, hogy a két nemnél ennek a görbének a dinamikája más, és ez sok mindent megmagyaráz. Pl. a pasik ezért nem akarnak korán elköteleződni, mert ha ügyesek, és beverekszik magukat ebbe a 10 százalékba, akkor 5 év múlva sokkal jobb nőt kaphatnak. 20 éves koruktól együtt vannak, 28 éves korában - mikor már el volt jegyezve a csaj -, lelépett a pasi: ismerős? Na, pont ezért történt. Az egészet persze megboríthatja a gyerek, mert hát a gyerekeink anyja, az mégis csak más státusz mint egy sima csaj - de ne legyenek illúzióink, ez azt nem befolyásolja, hogy a pasi kit kaphat meg, legfeljebb csak azt, hogy meg akarja-e kapni őket.

2018.10.12. 08:25:56

Meg nem akarom bántani a mai fiatalokat, de annyi, már most elpuhult, narancsbőrös, súlyfelesleges lányt látni - a fiúkról most ne is beszéljünk - mint ahány jól karbantartott csinos 40est.
A p.nci tágassága meg meg még csak nem is korfüggő. Oké a szülés okozhat gondokat, amin azért van segítség, de a nem szült lányok se feltétlenül szűkek. Alkatfüggő ez is, mint a farokméret. Jó esetben találkozik a megfelelő kulcs a zárhoz :)

2018.10.12. 08:32:21

@Nancsibacsi: A pasik 10 !!! %-áról beszélsz! De ott a maradék 90. Azért az elég nagy szám. Nem lehet a pasik 10 %a a maradék 90nek etalon. És a nőknek sem.

Nancsibacsi 2018.10.12. 08:32:27

@Szőkenőőő: " Valóban, a 40 es pasik 10 %-a hajtja a 20 éves lányokat sikerrel. De ez a legtöbbször nem saját érdem"
Miért nem saját érdem? A Porsche az övé, a pénze az övé - az ő munkája eredménye. Miért nem saját ez? Ha pénz keresés helyett gyúrna, és izmai volnának, akkor az bezzeg saját érdem volna, nem? Erről beszélek, hogy az izom, a humor, a pénz - ugyanúgy valuták, amiért p.ncit lehet kapni.

"A 40 es nők kis része ha fiatalabbat akar, mit nyer? Egy jó kiadós szexet."
Már bocs, de ez csak a filmeken működik. Egy 40-es nő maximum a 20 éves, szűz, kocka programozópalnátával tud szexelni - olyan szinttel, aki ha 20 évvel ezelőtt közeledett volna hozzá, akkor megsértődött volna, hogy "hogy képzeli ez?", Persze a pattanásai és a testsúlya ellenére még lehet jó a srác az ágyban, de az tuti, hogy a 40 éves csak azokból válogathat, aki a 20 meg 30 éveseknek nem kell.

"És a fiatal pasi meg olyan szexet kap, amiről egy 20 évessel sose fog."
Ez szerintem nincs így, de ha így is volna - az ágyig se fog eljutni a 40-es nő, a fiatal hellllyesfiúval.

Nancsibacsi 2018.10.12. 08:35:14

@Szőkenőőő: "A pasik 10 !!! %-áról beszélsz! De ott a maradék 90."
Igen - ők az a 90 százalék, akire 20 évesen rá se néztetek. A pocakos apukák, akiknek max szeretőnek kelletek 40 évesen heti pár lopott órában, mert hát a családot nem robbantjuk. A felső 10% az már nem a ti pályátok 40 évesen akkor se, ha 20 évesen szépségkirálynők voltatok - ez van.

2018.10.12. 08:47:36

@Nancsibacsi: Azért nem saját érdem, mert nagy valószínűséggel az anyagi javak híján nem jutnának ők sem a fiatal puncikhoz. Félre ne érts, absz nem sajnálom tőlük az eredményeiket, megdolgoztak érte. Az, meg hogy a csaj azért van velük oly odaadóan, mert jobban bejön a fényűzés mint maga a pasi, gondolom nem kényszerülnek pszihomókushoz.
A második részhez: javaslom próbálj ki egy 40 es nőt szexelni. Azonnal meg fog változni a világképed ;)
Szerintem a felső 10 % nem csak a fiatal pipiknek vonzó. Nincs ezzel baj, megkapja mindenki amire vágyott.

2018.10.12. 08:47:36

@Nancsibacsi: Jó, ez osztálytalis sztorid egy példa volt. Mellette sok példa lehet ez ellen.
Nekem már végtelen unalmas milliomodszor olvasni ezt a primitív leegyszerüsítést. IGEN, van benne igazság. Csak az élet ennél milliószor bonyolultabb és sokfélék az emberek. Te csak olyan sztorit hallasz meg és építesz be a világodba, amelyik ezt az elméletedet alátámasztja.
És igen, létezik az a forgatókönyv is amit WR leírt, hogy vannak lelki és érzelmi szintek is nem csak a primitív pénz+feszes segg teória.
Értem én, hogy te ebből szedsz életenergiát, hogy az itteni 40-50 éves csajokat alázod, hogy nekik már semmi szexpiaci értékük nincs. Bezzeg te mint pasi mennyivel kelendőbb vagy és végre lehet revansot venni a fiatalkori megaláztatásokért. Bosszúálló-e vagy?

2018.10.12. 08:49:35

@Nancsibacsi:
Javítás:
Szerintem a felső 10 % csak a fiatal pipiknek vonzó. Nincs ezzel baj, megkapja mindenki amire vágyott.

Hajnal van még :D

Nancsibacsi 2018.10.12. 08:58:27

@Troll Tibor: A poszt ugye arról szólt, hogy a férfiak is túlértékelik magukat, illetve a nőknél is van egy felső X százalék, aki nem is. Én erre reagáltam, hogy nem, a nőknél nincs ilyen felső X százalék. 0, üres halmaz. A 40-es nőknek nincs selling pointja. Aki már ekkorra megtalálta a párját az jól járt, aki meg nem... hát az nem tejfölt fog nyalni, hanem a 90% aludtejet kapja. Ezzel szemben a férfiaknál ez a felső 10% létező dolog - ők megkaphatják a huszonéves csajokat is, de - ha teljesen hülyék - a 40-es "szupernőkből" is válogathatnak.
Aki ezt megaláztatásként fogja fel, meg megsértődik - hát lelke rajta. Azért az valamit mutat szerintem, hogy arról, hogy 40-esként milyen nehéz a társkeresés nem férfiak, hanem kizárólag nők blogolnak.

2018.10.12. 09:06:46

@Nancsibacsi: Figyusz... onnantól kezdve, hogy random generált fiktív sztorikkal próbálod alátámasztani a faszságod, miszerint a párkapcsolat üzelti síkon értelmezendő.. nos innentől inkább hátradőlök és élvezem, ahogy hülyét csinálsz magadból..

" a pasik ezért nem akarnak korán elköteleződni, mert ha ügyesek, és beverekszik magukat ebbe a 10 százalékba, akkor 5 év múlva sokkal jobb nőt kaphatnak. "
:)))))))))) A 'pasik', meg az ő nagy terveik.. fogd már fel: a jó, kiegyensúlyozott, múlttal és jövővel bíró párkapcsolat nem tervszerű anyagbeszerzés.. az ember párt nem vesz, hanem talál és ha ebbe a folyamatba bekavar az anyagi motiváltság, úgy csak attól fosztja meg magát, amiért párkapcsolatban érdemes élni.. és pont akkor fog magára maradni, amikor rohadtul kellene egy társ. A társ nem árucikk, azért pénzzel soha nem fizethetsz...

"Ez szerintem nincs így, de ha így is volna - az ágyig se fog eljutni a 40-es nő, a fiatal hellllyesfiúval."
Basszki.. halál közhelyes, de férfiak (fiúk) jókora hányada az életkorban felette álló korosztály felé kacsingat. Hogy ez most egészséges, vagy sem, hogy mik a mozgatórugók.. mindegy.. de a jelenség létezik.

"Erről beszélek, hogy az izom, a humor, a pénz - ugyanúgy valuták, amiért p.ncit lehet kapni."
:)))))))) A punci csak egy része a nőnek.. a tiéd lehet, használhatod, de sokkal többre ne számíts. Egy normális nő átnéz rajtad. Azért ne csüggedj. Lassan jönnek a robotnők..

" A felső 10% az már nem a ti pályátok 40 évesen akkor se,"
:))))) Ismerek én pár 40+-os nőt.. sőt.. annál is idősebbet, aki nem a felső 10..de a felső 1%-ba tartozó férfivel él... akár évtizedek óta. Nem aranyásók, mert már akkor együtt voltak, amikor semmijük sem volt. Tanulmányozd a 'család' fogalmát, jó lesz az neked.

2018.10.12. 09:10:42

@Nancsibacsi: "Azért az valamit mutat szerintem, hogy arról, hogy 40-esként milyen nehéz a társkeresés nem férfiak, hanem kizárólag nők blogolnak."

öööö... ezt most ugye nem tudnád bebizonyítani? Az miért van, hogy én meg 1:20-hoz látom a társkeresőkön a férfiakat és furtonfurt nyavalygó faszikba botlom, akik szidják a válogatós nőket?

Untermensch4 2018.10.12. 09:31:15

@Nancsibacsi: Sztem te nem tudod elképzelni h létező kategória a "40+ -os nők felső 10%-a" olyan módon hogy "az öt paraméter"-ből a pénz nem átlag feletti.

2018.10.12. 10:02:59

@Womb Raider:
Nancsibácsinál annyi a történet, hogy nagyautó meg 20 éves punci.
Hiába jössz neki nagy szavakkal, mint pár, család, társ, párkapcsolat! Ez nem az ő terepe, ezért úgysem érti miről beszélsz a száddal....izé pötyögsz az ujjaddal :)
Totál van létjogosultsága annak amit ő képvisel, van kereslet, van kínálat.
De a két dolgot nem lehet összehasonlítani semmiképp.

Nancsibacsi 2018.10.12. 10:14:28

@Szőkenőőő, Womb Raider, stb: Akinél van család - létező, stabil párkapcsolat -, az eleve nincs az alaphalmazban. Ők pont lesz.rják a 40-esen társkeresők gyászát: egyszerűen mással foglalkoznak. A post a 40-es társkeresőkről szólt - férfiakról és nőkről, és az önértékelésükről. Nem kell ide irreleváns dolgokat kavarni. Ők nem élnek stabil és naccerű párkapcsolatban, maximum SZERETNÉNEK.
Neked van családod, mégis társkeresőzöl? Esetleg írsz is róla blogot? BIZTOSAN tökéletes az a kapcsolat.

LucretiaBorgia 2018.10.12. 10:18:58

@Nancsibacsi: Próbáltam kedvesen, nem ment.
Akkor menjen világosan. Ez a porsés kiscsajos komment kb. a 150. csak az elmúlt egy évben, már amit én olvastam. Unalmas és felesleges. Mivel a porsés pasik és a kiscsajok, akiket érdekel ez a társadalmi jelenség nagy valószínűséggel nem itt blogolnak, akik meg nem érintettek, azokat meg nem érdekli. Különösen nem ezredjére.

2018.10.12. 10:36:53

@Nancsibacsi: "A 40-es nőknek nincs selling pointja"
Jaja vedd már észre mennyire primitiven látod a világot, hogy szerinted az úgy van, hogy megtalálják egymást kisgyerek, családi ház fehér kutya az udvaron és fanfárok szólnak és ez igy megy a halálukig boldogságban.

Lófaszt, anyuka!

Te kizárólag a gyerek neveléses családozásos párkeresésről beszélsz.

De van ám második meg harmadik lépcső is, amikor már nem a gyerekszülés a lényeg, mert mindenkinek van előző házasságokból gyerekei. Ott már nem a női gyerekvállalási biológia a fontos, ami miatt te leírod a 40es nőket. Hanem azok pl amiről WR beszél.

2018.10.12. 11:25:24

@Nancsibacsi: Tudod, vagy még nem tudod, a 20 éves csitrik ideig óráig szopogathatják a porsés fickók önérzetét, de előbb utóbb a normálisabbjának egy idő után nem lesz elég. Az üres dugások, az, hogy a bulikaplázácskajajdekafaezagyémántfülivaló, hosszú távon nem lehet kielégítő, ha a lovetta mellé ész is társul.

Az, hogy a 40 feletti nők tajgetosz pozitívak, már egy lerágott és kiköpött csont. Attól mert ez a véleményed, még baromira nincs így. De ezt a kommentjeidből látom baromira nem is érdemes elmagyarázni.

LucretiaBorgia 2018.10.12. 14:07:06

@Nancsibacsi: Te ezt a posztot olvastad ? Lehet itt lesz a baj....Sztem rossz helyen kommentelsz. Semmi baj, előfordul.

"A poszt ugye arról szólt, hogy a férfiak is túlértékelik magukat, illetve a nőknél is van egy felső X százalék, aki nem is. Én erre reagáltam, hogy nem, a nőknél nincs ilyen felső X százalék.Én erre reagáltam, hogy nem, a nőknél nincs ilyen felső X százalék. 0, üres halmaz. A 40-es nőknek nincs selling pointja. "

Erről egy árva szó sincs a posztban. max. annyit olvashatsz, ki hogy 5 % helyesen értékelte magát a bemutatkozásában és kit keres-ben, normális, korához passzoló képeket tett ki.

2018.10.12. 14:30:28

@LucretiaBorgia: mindegy. mai árnyékboxnak akkor is megteszi a redpilles srácoktól. Van ilyen kvóta nekik, hogy naponta hány nőt kell elküldeniük a búsba. :-))

LucretiaBorgia 2018.10.12. 17:05:44

@pannonfunk: sztem is inkább, viszont Tihinek is igaza van mert ők magukat redpillesnek tartják.

Forsale2016 2018.10.12. 18:10:08

@LucretiaBorgia: ne hari, de...a nancsibacsinak 40 felett mindenki kuka, neked 5% aki helyesen értékeli magát, ha én néznem azt a 100 adatlapot, lehet hogy nekem 50%lenne...szóval nem érzed, hogy ez ugyanaz és te is csak a saját szempontrendszered alapján osztályozol? Ez egyéni sport nem csapatjáték szabalyokkal. Lehet neked a mellkitevos szűk rózsaszín pólós csaj ízléstelen...másnak meg vaooo :). Egyébként a nők a nőket általában máshogy látják, exemmel volt sokszor, hogy mondom neki figyelj de csinos és egyedi az a csaj...micsoda, az a szürke egér a zsakruhaban?
Önreflexió. Neten nem tudom, de az életben inkább a másik végletet látom, az alulertekelest, a "nem erdemlek jobbat, sot senkit se, mert csúnya vagyok és öreg és kövér és mit is kezdenék negyvenes létemre a huspiacon". Szóval ez a poszt egy kicsit inkább gonoszkodo volt, mint "tényfeltáró".

LucretiaBorgia 2018.10.12. 20:05:10

@Forsale2016: Köszi a véleményt! Nem gonoszkodtam, a saját szememmel láttam mindent. És alaptalanul nem védek semmit. De, ha a pasik azt látják, amit én, akkor nem mondhatom, hogy gonosz dögök...
A kb. 5 % pedig nem arrol szolt, h nekem teccik vagy nem, az szubjektiv. Azok a nők rendben voltak. Itt nem a teccik e a kivagott pink ruci volt a differencia specifika. Odáig el se lehetett érni.

LucretiaBorgia 2018.10.12. 20:11:15

@Forsale2016: Nincs kizárva h a kettő összefügg. A való életben alulértékeli magát vki, de a netwn merészebb. De igazad van, nagyon sok nő irreálisan rosszabb képet lát magáról. Csak nem erről írtam épp. Hanem arról, amit 1000x leírtak. De azért a poszt kozepét is olvasd! Hogy mindettől fuggetlenül mibindikálha a kritikát, mert az volt a lényeg.

LucretiaBorgia 2018.10.12. 20:14:53

@pannonfunk: jaaaaaaa......basszus, nem kapcsoltam!!!
Ilyen egy Mátrix függő..

pannonfunk 2018.10.13. 00:32:42

@LucretiaBorgia: én is mátrixfüggő vagyok, de azért jól esett beszólni...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.10.13. 04:27:22

@Szőkenőőő: Pedig elsőre volt igaz amit írtál, persze gyorsan kozmetikázni kell a globális női egon nem eshet csorba:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.10.13. 04:41:17

Mindig gyönyörű működésben látni, azt, amiket oly sokszor megénekelt dreadnaught, sadist, vagy zpetal:D

LucretiaBorgia 2018.10.13. 06:49:13

@Szőkenőőő: Tudod ki jutott eszembe? A Margó, Vastag Margó. Érdekes lenne a véleménye. Az a sztori sose ért körbe...
Blogrejtély...

2018.10.13. 06:53:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nanáhogy eshet csorba.!

Izé javítom, naná, hogy nem eshet csorba! :D Valamit növeszteni kell. Egót, segget, kukacot...mimdegy, valamit muszáj :P

"
Mindig gyönyörű működésben látni, azt, amiket oly sokszor megénekelt dreadnaught, sadist, vagy zpetal:D'

Mire gondolsz narika, hogy nem jutott krumplifőőőd? :)

2018.10.13. 06:54:41

@LucretiaBorgia: Bevallom férfiasan nem emlékszem a sztorijára.

LucretiaBorgia 2018.10.13. 07:15:56

@Szőkenőőő: 20 koruli egyetemistanak mondta magát. Khmmm....hoszteszkedésből fedezte a költségeit. Csetihez kommentelt. Aztan eccer egy pasi irt a nevében nekem, hogy margo befejezte a kommentelést, mert annyian bántották. Neki irtam a macskás nő disszertációt, amit dezső ihletett. Így ?

2018.10.13. 07:24:17

Igen!!! Emlékszem már! :)

2018.10.13. 08:27:53

@LucretiaBorgia: nem hosztesszkedésből kereste a pénzt, hanem kurválkodásból: pénzért magába engedte olyan férfiak farkát, akiket nem szeretett, nem is ismert. Minden nap másik pasit, csak hogy még több pénze legyen. Mert a pénz a hatalom és a dicsőség mindörökkön örökké. Ámen.

LucretiaBorgia 2018.10.13. 09:54:21

@Troll Tibor: Jóvanna ! Szépítettem. Picit. Jut eszembe, a diplomás örömlány milyen jó film volt.
Én amúgy csíptem Margót. Érdekes színfolt volt. Már, ha létezett egyáltalán, azt azért tegyük hozzá.
Tőled meg meg se merem kérdezni ki voltál anno a csetlek blogon. Mert mindenre emlékszel. Még a Szőkének se ugrott be.

LucretiaBorgia 2018.10.13. 10:03:10

Mai kis színes a randivonalas téma zárásához. Kaptam egy kedves üzit, egy Úriembertől, akinek nem válaszoltam, kb. 10 órán át, idézem "kabbe ringyó".
Így, eccerűen. Diplomás 47 éves, két gyerekes elvált apuka. Komoly kapcsolatot keres....no komment.
Meg a másik, azt írja, hogy anyanyelve francia, amúgy tökéletesen írt magyarul, hát megcsillogtattam a francia tudásom maradékát. Válaszolt franciául, brutális nyelvtani hibákkal, egyetlen egyszerű mondatban egyetlen helyes szó nem volt...
Persze lehet csak rossz a nyelvtana, de amit írt így gyakorlatilag érthetetlen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 10:24:53

@LucretiaBorgia:

Esztet írta ?

espèce de pute, putain, tu te fous de moi, je pensais que tu voulais baiser bébé, tu as ton cerveau ici et tu ne réponds même pas à ma boîte aux lettres? Salope!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 10:27:15

meg ezt

J'habite à Lorra Mansion, j'adore les chatons et les femmes bien. Je bois du champagne parce que c'est délicieux, je peux commander des repas, mais je cuisine moi-même parce que je le peux. Voulez-vous et ma femme?

LucretiaBorgia 2018.10.13. 10:39:05

@szociál: voulez-vous !etre! ma femme...ja ilyenek voltak, segéd ige után nem főnévi igenév hanem ragozott alak, etc.
:):):)

2018.10.13. 10:57:23

@LucretiaBorgia: ti most itt nyiltan franciáztok!??

Voltak ott ritkánszóló readonly juzerek is, én vertem fel nagy port ott.

na de egy jutalomvicc mára:
Azért keresnek jobban a nőgyógyászok, mint a szemészek, mert nem sokan vannak, akik ki akarnák kapartatni a szemüket.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 11:09:50

@LucretiaBorgia:

gogli a baráttya, gondolta benyalod a francijáját :)

@Troll Tibor:

Titokba is franciázunk ;)

LucretiaBorgia 2018.10.13. 11:31:11

@Troll Tibor: Ez a Nagy Francia Kekszuális Forradalom, itt születik épp...

LucretiaBorgia 2018.10.13. 11:34:09

@szociál: az is lehet, hogy a marokkói dialektust beszéli, és én vagyok gazságtalan :):):)
Ők kiejtés alapján vissza butítják a franciát, egy volt gimis osztálytársam ott tanult...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 11:35:20

@LucretiaBorgia:

Mint a kínai a kínai negyedben úgy beszéli az angolt :))
Vagy a mehikói kertész L.A.-ben :)

LucretiaBorgia 2018.10.13. 11:36:32

@Troll Tibor: Majd elfelejtettem..Hétfőn van etetés, addig bírd ki !

pannonfunk 2018.10.13. 14:02:27

@Troll Tibor: ebben nagyon sok igazság van...

LucretiaBorgia 2018.10.13. 15:10:46

@Troll Tibor: Cuki vagy! Tobbszor irtam h 10 ig tart. Befejeztem. Irtam, hogy lezartam. Nem figyelel!!!!!!

LucretiaBorgia 2018.10.13. 15:12:26

Utolsó elotti bekezdés, Tihi!

2018.10.13. 17:12:04

@Nancsibacsi: "Egy 40 éves pasi azért hajthat sikeresen huszonéves csajokat, mert míg a 20 éves pasik BKV-val csajoznak, addig ő Porsche-val. És igen: ez kereslet-kínálat függvénye: nekem is volt ismerősöm aki úgy dugta meg a huszonéves széplányt, hogy előtte elvitte megnézni Párizst, mert az volt a "hölgy" vágya. És hát ha kapsz valamit, akkor adnod is kell valamit.
Fordított irányban ez azért nem működik, mert a pasikat nem érdeklik annyira a pénzért megvehető javak: míg a legtöbb nőnek leesik a bugyija egy szép nyaralástól, pláne cuki saját egy autótól, addig a pasiknál ez nem jellemző."

Létezik egy erre specializálódott külföldi oldal, amiről az egyik rádióban beszéltek néhány éve, ahol gazdag pasik és főleg fiatal-lehetőleg jól kinéző- csajok regisztrálhatnak, ahol közös utazásra kereshetnek partnert. A gazdag pasik elvárása, hogy jó csaj legyen fordítva egy drága utazás egy vélhetően egzotikus helyre. Ha az elvárások mindkét fél számára megfelelők indulhat a többi dolog, ami már közös megegyezés függvénye. Hogy lesz e szex is köztük az utazás során rájuk tartozik. Azon az oldalon például a legtöbb regisztrált tag tudhatja, hogy az utazáson kívül még miről szólhat a közösen eltöltött időszak. Az esetek döntő többségében a pasi ajándékokat is ad az utazáson kívül szexért cserébe. Ez már a saját lelki alkatukon múlik, hogy mi mennyit ér meg, amit nem fognak senki orrára se kötni. Ez az utazásos dolog csak alkalmi programként működhet többnyire, ami megmarad a felek számára egy kellemes élményként.

2018.10.13. 17:50:29

@Womb Raider: "Pontosabban... vásárolhatnak nekik tetsző nőket.. akiket csak megvásárolni képesek valójában :)))
Illetve a lányok esetében könnyű a megfelelő testi adottságokat anyagi előnnyé konvertálni. Na, ez azért korántsem érvényes minden huszonévesre (több ok miattsem..) és legyünk őszinték..a férfiak zöme messze van attól a nívótól, hogy csak rá kelljen böknie valakire az utcán."

Volt egy poszt csajok és pasikon, ahol egy vélhetően társkeresőző férfi ki volt akadva, hogy a 40 éves nő ugyanazt az elvárást meri megfogalmazni, mint egy 20 éves. A 20 évesnél jogosnak tartja, hogy anyagilag áldozni kell rá, mert fiatal és feszes, de egy 40 éves már érje be kevesebbel, azaz a saját érdekében jobban jár, ha lejjebb enged az elvárásaiból.

LucretiaBorgia 2018.10.13. 18:23:27

@M87: Az istenke áldjon már meg. Elmagyaráznád h mi ennyire izgalmas ezen a porse kiscsaj sztorin? Hogy ezredszer is felhozza vki?
Veszett féltekenység attól, akinek nem tellik?
Meg ez a nyamvadt 40 éves nő ugyanezt akarja?
Nyeljük már le a lerágott csont szilánkjait is, pls!
Ha meg napi problemád, akkor vhogy oldd meg.

2018.10.13. 18:54:02

@LucretiaBorgia: Nancsibacsi hozzászólására írtam és Womb Raider egyik válaszára, mint létező jelenséget nem kell többet belelátni ennél. Utólag belegondolva lehet trollkodásnak szánta(?). Részemről nincs semmi izgalmas benne, mert többnyire lerágott csont az ilyen sarkos, leegyszerűsítő hozzászólások ebben egyetértek. Mikor olvasok egy posztot addigra sok hozzászólás keletkezik és ki kell csemegézni:)

"Ha meg napi problemád, akkor vhogy oldd meg."

Nem tudom, hogy fel, mint feltételezés. Ha engem kérdezel semmi értelme ezen rugózni, mert jobb nem lesz tőle. Akik így élnek és megtehetik tegyék. Nem lesznek befolyással az életemre annak ellenére, hogy vannak, akik időnként szeretik ezeket a sablonokat elsütni.
Ezek szerint egyeseknek kedvelt témája itt. Nem volt cél az ezen való rugózás. Elvileg eszmét cserélni vagyunk itt. Béke van.:)

LucretiaBorgia 2018.10.13. 20:17:01

@M87: Na ez az! Akkor megnyugodtam. Mar majnemm aggodtam...:):):)
Tuti nem az itt lévők problémája.

2018.10.14. 10:04:56

@LucretiaBorgia:
Bakker Borcsa lehet megvilágosodtam!
Ez a franciás pasi az anyanyelvi franciát nem is az idegennyelv tudására értette? Lehet egy született nyelvzseni a szexben, te meg elhajtottad ????
Csak félreértetted szegénykét, és megfosztottad magad egy ihalycsuhaly nyelvórától? :O
:D ;)

LucretiaBorgia 2018.10.14. 11:03:08

@Szőkenőőő: Affenébe, életem élménye ment a lecsoba....
Persze Te már okos vagy, milliardos lehetnél, ha elmesz a halott pasi ķépet mutogatóval. És akkor most a seszell szigetekrűl blogolhatnánk....
Lúzerek...

2018.10.14. 12:23:17

@LucretiaBorgia:
Ezentúl mögéje köll nézni a szavaknak ;)
Jó papné is hótig tanul :)

2018.10.16. 17:54:19

@Nancsibacsi: "Story. 20 éves középiskolai osztálytalálkozó, beszélget az osztály szépségkirálynője, meg egy srác, aki 18 évesen esélye nem lett volna a csajnál. Mindkettő szingli, egyiknek sincs gyereke. A csaj 38 évesnek még mindig nagyon szép, a srác se izmosabb, se jobb humorú - csak hát lett közben egy milliárdos értékű cége. A beszélgetés arra terelődik (vajon miért?), hogy a srácnak miért nincs senkije. Srác: "Nehéz megfelelő nőt találni." Csaj: "Pl. velem mi a baj?" S: "Túlkoros vagy."
Hát igen - így kell megalázni magunkat. 20 év telt el, és mekkorát változott a világ - a csaj piaci értéke, amely sokszorosan meghaladta a srácét, vastagon a srác értéke alá csökkent. Nem azért mert tehén lett, nem azért mert 3 gyereke lett, hanem azért mert a nők piaci értéke - smink ide, Kriston torna oda - folyamatosan csökken. Persze a pasiké is, de nekik ott a pénz, mint menekülő út: ha bekerülnek a 10%-ba, akkor az ő görbéjük nem fog olyan meredeken csökkeni, sőt akár nőhet is. Persze ezek a görbék relatívak, mindig függenek a szemlélő személyétől is, de a trendről beszélek."

Magad is ilyen milliárdos vagy, aki ilyen körökben mozog élve az általad írt csajozós életvitellel vagy nincs annyi pénz csak vannak gazdag ismerősök, akiknek az elmondásaidból tájékozódsz, de ha lehetőséged lenne rá megtennéd?
Az nem egyértelmű, hogy a volt osztálytársad próbálkozott is gimiben ennél a "szépségkirálynő" csajnál vagy elkönyvelte magában, hogy úgysincs esélye, de titkon róla álmodozott. Osztálytalálkozón általában az a téma kivel mi történt az évek alatt ez nem meglepetés.
Írod azóta milliárdos lett. Ha ezt saját maga miatt szorgalomból érte el megdolgozva érte sok sikert neki. Viszont régen rossz, ha annak tudatában kezdte el gimnázium után hajtani a karriert és a minél több pénzt, hogy előtte az lebegett, hogy ezzel aratni fog egyszer, ha gazdag lesz, mert az kényszerből van nem lelkesedésből, hogy szereti azt a munkát. Jól írod fiatalabb ő se lett, de lehet tenni az egészségért és jobb formáért, akinek van rá belső igénye. Az önfejlesztés nála is kimerült a minél több pénz szerzésében? Joga van úgy élni, ahogy akar, de a rövid leírásból az jön le, hogy elég felszínesen gondolkozott mindig is és csak a hatalmi pozíciójának köszönheti, hogy többet megengedhet magának az átlaghoz képest a lehetőségei megváltozásával.

2018.10.16. 18:22:53

@LucretiaBorgia: Végigolvastam a hozzászólásokat. A teljes képhez hozzátartozik, hogy az utazás és randi a bevezető témája volt az ilyen jellegű kapcsolatok lélektani aspektusából való vizsgálásra. A három műsorvezető ütköztette álláspontját a kérdéssel kapcsolatban, de bővebben nem írom már le, mivel a többiek leírták nagyjából a lényeget.
A poszthoz szólva szintén csajok és pasikon volt egy évekkel ezelőtti, ahol az illető férfi átlagosnak írta le magát ebből követezően az átlagosabb lányok közül igyekezett keresni, de viszonzatlan maradt. Kísérletként olyanoknak is írt, akik a posztban említettekhez tartoznak igénytelenségben, megjelenésben, súlyfeleslegben, hogy tudja hova sorolják őt be. Lényeg, hogy azt akarta ezzel mondani, hogy sok lány túlértékelte ott magát ezért abbahagyta inkább.
Megtévesztő fotókhoz még annyit, amit olvastam máshol is, hogy vannak nők, akik direkt a társkeresési célra magukhoz képest túl jó képet igyekeznek felrakni azaz a fotó pillanatáig igyekszik magát feltupírozni vagy olyan eseményen készült képpel, ami ünnepélyes eseményen készült. Többnyire az van, hogy a kép és a valóság nem találkozik és csalódás lesz a vége.
Nem tudom tudsz e arról a kísérletről, amit Amerikában csináltak, hogy interneten előnyös, megnyerő képekkel voltak fent egy társkereső oldalon, majd a személyes találkozáskor a beépített férfi és női tag el lett maszkírozva kövérre. A beépített tagok 5 férfival illetve nővel találkoztak nemük szerint. Az elmaszkírozott nőnél 1 férfi ülte végig a randit a férfinál mind az 5 nő, akik jól is érezték magukat.

2018.10.16. 20:30:47

@Troll Tibor: Amit mindenki először lát az a külső. A rejtett kísérletben résztvevő erről nem tudó férfiak, akik továbbálltak inkább szexpartnert kereshettek elsősorban és csalódhattak a nő kinézetében. Akik végigülték az egészet nekik leleplezték, hogy egy kísérlet résztvevői voltak. Kicsi volt a minta.

LucretiaBorgia 2018.10.16. 20:43:01

@M87: Ja, az élet húspiac. Értem. De a hús kétnemű. És a pasinak lehet van pénze. És megveheti a kellő nőt. Értem. Világos.

2018.10.16. 21:55:24

@LucretiaBorgia: Még a Reggeli Showban volt. Mostmár Balázsék:)

pannonfunk 2018.10.16. 22:02:53

Offolni lehet? Egy kis szintelmélet video :) :P

www.facebook.com/177307133140200/videos/2138011659773076

Folyamatosan tolja a képembe a fészbúk, mindig más gagyi sztorit, de ezen most jót röhögtem.

2018.10.16. 22:08:22

@pannonfunk: Túllép az 1-10-es skálán:D

2018.10.17. 06:32:06

@M87:
"Joga van úgy élni, ahogy akar, de a rövid leírásból az jön le, hogy elég felszínesen gondolkozott mindig is és csak a hatalmi pozíciójának köszönheti, hogy többet megengedhet magának az átlaghoz képest a lehetőségei megváltozásával."

Hááát... pedig az eccerű férfinép jelentős hányada még jóval azelőtt, hogy milliárdos lenne, már egészen jelentős összeget költ a csajozási potenciáljának javítására. Ez az első szinte. Minden a szexről szól.. Kivéve a szexet, mert az a hatalomról. (O.W.)
Ez elemi ösztön és ezt felülírni ... szerintem keveseknek megy. Ha le van kötve minden szabad vegyérték, akkor igen, de egyébként...és ha elég illúziót vásárolhatsz, a valóság kevéssé fog érdekelni.

pannonfunk 2018.10.17. 07:42:32

@LucretiaBorgia: a pénzes nők is vehetnek hejesfiúkat :)

pannonfunk 2018.10.17. 07:44:42

@M87: és gondolod, hogy az itteni alfahímek csak tízig tudnak számolni? Pedig az az igazi alfahím, aki rájön, hogy akár hatvanas szintű is lehet

2018.10.24. 00:12:45

@Womb Raider: Tudat alatt az ösztönök a mozgatórugója. Nincs önmagában baj, aki saját magát fejleszti, aminek aztán a kellemesebb mellékhatása, hogy jobban nőhetnek az esélyek a másik nemnél ez esetben a csajozási potenciál, akkor ha maga is jól érzi magát közben és a javát szolgálhatja egyébként is a belefektetett energia.

@pannonfunk: Vagy 1-100:)

pannonfunk 2018.10.25. 09:14:14

@M87: És ekkor lehet poénkodni, hogy a másik nem százas :P
süti beállítások módosítása