Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Keserű pirula, 7+1 szex jó tanács férfiaknak
2019. június 13. írta: LucretiaBorgia

Keserű pirula, 7+1 szex jó tanács férfiaknak

…..ha már belevesztünk a pirula áradatba, nem maradjon  ki a címbéli se…

depositphotos_48125907-stock-photo-bitter-pill-words-on-a.jpg

Kicsit kikapcsolódtam mostanság és hagytam, hogy a gondolataim oda repkedjenek, ahová csak akarnak, hátha valahol megpihennek, amiről írni szeretnék. Így aztán sétáltam, sétáltam, egy kis dombra lecsücsültem, csüccs….és közben a következőkről gondolkodtam: 

Közvélekedés, hogy a nők értéke 18 éves koruktól csökken, 50 évesen pedig megszűnik, míg a férfiaknál pont fordítva, 18-tól 50-ig növekszik. Éskülönbenis ! Ezünk, azunk lógni kezd, míg másunk kitágul, hízunk, gebedünk, csúfulunk, összegezve húspiaci értékünk elillan, huss ! Meg nem kell nekünk a szex, frigidek vagyunk vagy épp szexmániások, meg zsarolunk vele, meg amúgy is szarok vagyunk az ágyban, mármint 18 után, gondolom. (Azt nem tudtam megfejteni, hogy mennyi a megfelelő számú szexuális tapasztalat, amely még nem alapozza meg a „már mindenki felpróbálta” skatulyát, de hát ez van, hülyén fogok meghalni.) 

De legalább nem a torkomra forrasztott szótól lelem végem a fulladásos halál torkában. Mert most kiköhögöm a keserű pirulát, épp ide. Jöjjön a fájdalmas igazság.

head-3390247_960_720.jpg

Anyukám már süldő leány koromban a fejembe verte, hogy akármilyen rossz is a szex egy férfivel, Blaha Lujzát megszégyenítő előadás keretében meggyőzöm arról, hogy mennyire istenien szuper volt vele. Szempillám nem rebben, a legtökéletesebb őszintének tűnő „le vagyok nyűgözve” mimikával lelépek a helyszínről vagy halaszthatatlan foglalatosságra való hivatkozással leléptetem az illetőt a lakásomról. A többit majd ügyesen elboronálom. Pl: még nem vagyok kész egy új kapcsolatra, még nem jöttem ki az előzőből, külföldön fogok dolgozni, hirtelen mondjuk bőr vagy női betegségem lett, jöhet még a te többet érdemelsz, vagy az én nem tudom megadni, amire szükséged van. Azaz bármi, ami ki-kreatívkodható az adott esetben, DE SOSE szabad szembesíteni, éreztetni, hogy egy férfi nem jó a szexben, mert annak beláthatatlan következményei lesznek. Ez volt a birodalmi kondicionálás/om. 

Végig tekintettem életemen és keményen számot vetettem, hogy hány esetben kellett a kondicionálást bevetnem, azaz hány olyan eset volt, amikor az aktuális úr teljesítménye, szakmai felkészültsége oly fokon alacsony volt, hogy objektíve megállapítottam: az illető férfi semmilyen nőnek sem tud ezzel a know-how-al örömet okozni. Mindez a számok tükrében: volt kb. 30 férfival kapcsolatom, ebből, akit a jó szex kategóriába sorolok 3. Akit a megfeleltbe, az kb. 5, a többi a kondicionálás mellett felejtős.

De ez én vagyok, ami még reprezentatív mintavételnek se mondható ezért végeztem egy gyors nagyságrendi felmérést a barátnői körből A teremtés ún. koronáinak mutatói a mintegy 40 barát/haver női körben is egyeznek az enyémmel, de volt, hogy rosszabbak.

Elmondható tehát, hogy a férfiaknak csekély százaléka tudja mi a jó szex és a kondicionálás teljesítése miatt – vagy anélkül is, ez nem tudható – meg van róla győződve, hogy valóságos lepedő akrobata.  Így aztán nehezen értékelhető a nők szexuális teljesítményéról alkotott véleményük.

Életemben 2 ízben szegtem meg édesanyám intelmeit. Érdekes, hogy az egyik esetben – ami olyan súlyos volt, hogy kimenekültem az ágyból, felmarkoltam a ruháimat táskámat és télvíz idején a lépcsőházban öltöztem fel – nem volt következmény, sőt az illető az esküvőjére is meghívott (4 év múlva elváltak). A másik esetben jött anyuci jóslata, a „beláthatatlan következmények”. Itt is menet közben dezertáltam, egyszerűen elviselhetetlenül rossz volt (csak ízelítőül: az „úr” összekeverte magát sminklemosóval, sőt a tusfürdővel is…, a többit inkább hagyjuk a múlt ködében). Nem jutott jobb eszembe, azt mondtam görcsölni kezdett a hasam. Az „úr” hónapokig hívogatta a közös ismerősöket, hogy én egy frigid fapina vagyok, egyáltalán nem nagyszám. Roppant kellemetlen volt mivel kérdezgették, hogy mi történt valójában ?! Szóval anyucinak igaza volt jobb színlelni és megúszni.

Volt, amikor sikerült az alakítás, de csak nagyjából, mert utóbb fadarabnak minősítettek. Valójában olyan volt a környezet a tett színhelyén (az illető lakása), hogy nem szívesen értem semmihez még felöltözve se, pláne ruhátlanul, azért igyekeztem helytállni.

A férfi egó a férfiúi képességek legcsekélyebb kritikáját, a kimondatlant se tudja elviselni.

Azonnali ellen reakció a nő minősítése.

Bizony ezen a téren is tudomásul kellene venni, hogy az, hogy a férfi pusztán férfi, nem elég a boldogsághoz!

De! Lássék, hogy a jóindulat mindenkoron munkál bennem, az alábbi kis segítséget szeretném adni rászorulóknak, hogy a típus hibákat legalább kikerüljék az akció során, azaz mi az abszolút kerülendő:

1. Ne keverjük össze a nyelvünket a sminklemosóval, tusfürdővel és nem szabad a parfümöt, testápolót lenyalni ! (Időigényes és keserű is!)

2. Ne kényszerítsük a nő izmait, csontjait, ízületeit azokat veszélyeztető helyzetbe ! (Aki kitalálta, hogy a nőnek jó ha a lábait a fülei mellé installálják, annak a férfinak én is pont oda tenném a lábait, csak, hogy ő se maradjon ki a tutiból.)

3. Nyulazás tilos, törvényileg ! (Tudjátok, az a pakpakpakpakpak, 1 másodperces lökéshullámok.)

4. Folyamatos pozíció váltás tilos! (Az akrobatikus test mozgás egészséges lehet ugyan, de nem in action....ezt is vajon ki találta ki ???)

5. Az események trágár kommentálása csak előzetes megegyezés alapján lehetséges ! (Nem mindenki tekinti a szexet házi pornónak.)

6. A szex nem maraton, a nő nem arra van kitalálva, hogy órákig nyeszeteljék ! (Mondjuk szerintem a férfi se.)

7. A döngölés is tilos ! (A férfi nem bika, hogy felöklelje a másikat, nekem néhányszor majdnem koponyám törött a falon.)

+ 1 Amennyiben a helyszín az ágy, legyen tiszta az ágynemű ! (Kézenfekvőnek tűnik, de bizony nem fekszik kézen.)

 

headache-1472830_960_720.jpg

Nem mondhattam el senkinek, elmondtam hát mindenkinek !

 Lucretia Borgia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr8414889248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucretiaBorgia 2019.08.10. 16:24:28

@The Cortez: Istennek hála, láthatod itt huje kurva mentes övezet van. Biztosan ez vonz ide:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.12. 18:44:45

Ha itt normális(abb) kurvák vannak, akkor lehet :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 20:03:05

@The Cortez: Lassan mondom, hogy te is megértsed:
I t t a t j ú k ó l b a n n e m k u r v á z z u k l e a n ő k e t.
Légyszíves tartsd tiszteletben.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 21:39:02

@The Cortez: nem safe space, csak mi nem ragadtunk meg az érzelmi fejlődésben 15-17 éves korunk között, és nem kurvázunk le minden szembejövő nicket egy blogon :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.12. 22:11:56

@úgymond olvasó mmkk: Lehet nem ragadsz meg érzelmi fejlődésben, de attól még képzelődsz 1000-el, vagy csak simán a szövegértelmezés nem megy, ha szerinted minden szembejövőt lekurvázok :) Akinek írom, annak mindig jó okkal írom.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 06:06:09

@The Cortez: Akkor most már tudod. Egyébként van házirendünk, ajánlom szíves figyelmedbe.
Azt mondod, csak akkor kurvázol, ha jó okod van rá? Az okaid számomra nem érthetőek, meg egyáltalán mért van erre szükség.
Kurvázd ki magad a blogodon, ide meg gyere normális hangnemben véleményt nyilvánítani.
De már kurvára túltárgyaltuk. Részemről a téma lezárva, szép napot mindenkinek, jön a lehülés, bár én sajnálom, hogy mindjárt vége a nyárnak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 06:44:14

@The Cortez:

Hála az égnek visszajöttél, isszuk szavaid.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 06:45:39

@Szőkenőő:

Te csak ne sajnáljad, szakadt rólam a víz, nem vagyok afro afrikai aki el van 45 fokban a mangó fán.

LucretiaBorgia 2019.08.13. 09:41:06

@úgymond olvasó mmkk: Tsillagom, reménytelen ! Engedd el ! Mit vársz attól, akinek egy nick kurva ???
Tudod, mint a Mátrixban, amikor szájfer aztat monnya, hogy neki már elég ha a számokat látja, olyan mintha a képet látná, annyit nézte már.
Kedvenc szellemi vezetőm is megmondta már, hogy mindenki arról beszél, amiben hiátusa van. Az a ffi pl. aki a kekszuális képességiről áradozik, annak pömpölőjével van porbléma.

LucretiaBorgia 2019.08.13. 09:44:01

@szociál: Kár ! Meglenne a tjúkól mangó fejadagja :):):)
Tedd magad hasznossá, olvadozó cukorfalatka !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 12:36:33

@LucretiaBorgia:

Wombat már biztos szedi a mangót cipruson, vagy hol a tökömbe van :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.14. 13:52:17

@Szőkenőő: Mert nem csak úgy random valakire rásütöttem.
A lehűlésnek meg már épp ideje volt. A nyár ugyanolyan évszak, mint a többi, annyi a különbség, hogy időnként zavaró módon meleg van.

@LucretiaBorgia: Nem csak a nick kurva :)

csevely 2019.08.14. 21:25:51

@Szőkenőő:
"Feláldoztam magam a tudomány oltárán, remélem értékelitek :D "

Na én is:-)

Letöltöttem pár tíz női maszti videót, és elmondanám, a körkörösség-kéz összefüggés, talán igazolódott, de mindegyik egyedi. Hajaj miket láttam:):):)
Szal csak továbbra is ahogy nekem tetszik, egészen addig, míg összejön. . .
.
.
.
A tanítónéni kérdezi az iskolában a gyerekeket:
- Mi az: négy lába van, barna és az erdőben él?
- Medve - kiabálják a gyerekek.
- Jó gondolat - mondja a tanítónéni, de lehetne őzike is!
A tanítónéni folytatja:
- Mi az, zöld, fűben van és ugrik?
- Béka - kiabálják a gyerekek!
- Jó gondolat - mondja a tanítónéni, de lehetne szöcske is.
Erre Móricka megkérdezi a tanítónénit:
- Mi az, amit a tanítónéni ha a szájába vesz, akkor nagy és kemény,
s mikor kiveszi kicsi és puha?
A tanítónéni hatalmas pofont kever le Mórickának, de az csak
folytatja:
- Jó gondolat, de lehetne rágógumi is!
.
.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.14. 21:41:26

@csevely:
következő kutatási téma: mi van azokkal, akik kétkezesek? :))))))

turautak 2019.08.15. 03:08:40

Huuu, amikor az előjáték már napközben a virtuális térben elindul. ;)

csevely 2019.08.15. 07:03:59

@úgymond olvasó mmkk:
Ilyen is van a szortimentben, és tényleg, ha jobb kézzel teszi, óramutatójárás, ha bal kézzel, akkor ellentétes. Persze többen nem körkörösen . . .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 07:33:46

@csevely:

Hányinger, ilyeneket nézni ! Fujj !
Csupasz nők meztelenül, kiráz a hideg :O

Nekem ez is megteszi.

www.youtube.com/watch?v=tdrwm-8c354

LucretiaBorgia 2019.08.15. 10:58:39

@egyvagyok: Szijjjjaaaaaaaaaa !!!!!!!!! Puuuusziiiiiiiiiiii !
Az csak az igazi ! De manapság nem sokunknak van ilyen kapcsolata...
Becsüld meg ! Jó nagyon :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:33:47

@csevely: Hajaj miket láttál? Pár tíz videót végignézni egy témában túltengést okoz, nem? Lehet már nem is körkörös mozdulatokra figyeltél, sőt biztos :D:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:35:29

@egyvagyok: Jajj hát derééég láttuk kegyelmedet, tessék gyakrabban jönni, itt mindig elindul valami a virtuális térben ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:39:38

@úgymond olvasó mmkk: El akorod tiltani? Tudod a tiltott gyümölcs a vonzó, annál inkább juhozni akar majd, de már kettesével :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:14:56

@úgymond olvasó mmkk: @Szőkenőő:

Juhokat nem adom !
Az életemet is elvehetitek, de a juhokat nem !

turautak 2019.08.15. 14:33:40

@LucretiaBorgia:
Szijjjaaaa :)
Megbecsülöm, vigyázok rá ;)

turautak 2019.08.15. 14:36:41

@Szőkenőő:
Szia :)
Mostanában inkább a mátrixon kívűl tartózkodom, élvezem a természetet a túráink alatt

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:56:32

@egyvagyok: Jól teszitek, de örülök, hogy bekukkantottál :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 17:06:18

@Szőkenőő: valamit muszáj lesz elkövetnem, te is láthatod, mennyire el van kanászodva :)))

@szociál: drámakirálynő

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 19:00:42

@úgymond olvasó mmkk: Te legyél a kanász...helyett juhász :D Néha cserdíts oda neki a karikásostorral :D

@szociál: ÁSZ ?? Max a tökalsó :P

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 19:14:52

@Szőkenőő: addig nagy a szája, amíg fel nem emelem az egyik szemöldököm :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 19:55:31

@Szőkenőő:

Tokalso :)))))

@úgymond olvasó mmkk:

Kitepkedded a szemoldokod mert mindig a foci ment, most egy csodalkozo tetko van a helyen ,de igy is cuki vagy :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 20:04:26

@szociál: valld csak be, hogy te tetováltál ki éccaka, amíg édesdeden aludtam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 20:24:23

@úgymond olvasó mmkk:

Egy pohar pezsgotol ugy kiutotted magad hogy muszaly volt kiprobalnom :)
Hatadon is van egy sarkany, fel se tunt gondolom :*

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 20:33:24

@szociál: mindig kibeszéled a kis titkainkat, mindiiiiig

csevely 2019.08.15. 23:39:21

@Szőkenőő:
Mit írhatnék erre ?. .
Igazad van, mert igazad van:D:D
Ment mailka:)

csevely 2019.08.15. 23:45:49

@szociál:
Egy régi bölcsesség:
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a ministránsfiú, kinek a kertész, kinek a szobalány, kinek a szakácsnő. . . . de leginkább ( Boccaccio) apáca, barát felesége, szomszédnéni......de ha neked úgy jó, ugye akkor legyen juh.
Ámbátor vannak, akik a kecskére esküsznek, de komolyan:):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 06:27:39

@csevely:

:)

Én muszlimzsidó vagyok, ezért a Juh, ha muszlim lennék kecskéznék :P
Minden nőnek burkába kellene közlekednie !
Nem minibe !
Különbenis véd a Nap ellen, még hasznos is.
Burkát a nőknek, burkát a nőőőőknek !!!
Aki nem húz burkát magára azt meg kell májvacukrozni a főtéren, addig kell dobálni amíg tiszta ragacs nem lesz !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 06:28:33

@úgymond olvasó mmkk:

Nincsenek titkaim, nem tudok meglepetést okozni, mindig elárulom előtte mi lesz a meglepi :)

turautak 2019.08.16. 10:45:01

8. (?)
Mi van a tét nélküli szeretkezéssel?
Amikor már mindketten túl vagyunk a csúcson, de egy kis idő múlva újra egymásnak esünk. Abból úgysem lesz még egy csúcs hóditás, viszont nincs is tétje, szóval lehet játszani.

LucretiaBorgia 2019.08.16. 13:03:28

@csevely: De csak, mert nem próbálták a tehenet, a krónikák szerint :):):)

tomhardynészonja 2019.09.12. 15:36:07

Rég jártam itt, van ám mit bepótolnom:) Remek, gondolatébresztő lett ez is, megszálltak az emlékek. Nekem már csak 3-as listám van: 1. Ne tartson tovább 5 percnél. 2. Én legyek felül. 3. Két aktus között legalább 6-8 hónap teljen el. #fiukirjatok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.16. 10:35:13

@tomhardynészonja:

Magamra ismertem, jelentkeznék a hirdetésre, de már foglalt vagyok.
Lefoglalóztak.

2019.09.16. 11:01:11

@tomhardynészonja: erre mondják hogy üvegtigris.... akarom mondani fapuma :-)

turautak 2019.09.16. 20:01:04

Új jelmondatunk:
Csak hegyét, de tövig :P

2019.09.29. 08:20:23

felhúzom ezt a témát is, egy ragyogó kutatás a témában:

divany.hu/eletem/2019/09/28/szex-idotartama

Az adóbevallásosat lájkolom, én a plafon festésen szoktam volt gondolkodni amikor unom. Meg hogy tudnak a pókok fejjel lefele rohangálni a sarkokban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.29. 13:55:15

@Daenerys Targaryen: Fantasztikusan sokatmondó cikk...ja nemis :D

Baj, ha hosszú ideig tart?
Ha feltételezzük, hogy itt a szexen nem csak a behatolást értik.....
A szex tarthat órákig is akár. Nade mi vagyok én? Fatörzs, hogy fél óráig fűrészeljenek egyfolytában? Na azt már nem! :D

LucretiaBorgia 2019.09.29. 17:20:41

@Szőkenőő: múltkor mintha mást mondtál volna...:)
Nekem eccer volt sok órás. Emlékszel a sztorira!? -:)
Akkor azt mondtam, vauuu.
Majd a következőnél auuuu:)
Nem jo az ha órákig tart, sztem azt a pasi se bírja. Mármint maga az aktus, nem az entyempentyem:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.29. 17:50:54

@LucretiaBorgia: Nem mondtam mást, ugyanarról beszélünk ;)
A pár óra alatt többször kevesebbet, így a jó megfogalmazás :}
És igen, emlékszem :)

2019.09.29. 20:27:33

@LucretiaBorgia: ezért szeretnék behozni a divatba ezt a poliamor kapcsolatot, ahol több férfi váltásban tudja fűrészelni a fát. Fantasztikus lehetőségek.

csevely 2019.09.29. 21:27:08

@Szőkenőő: @LucretiaBorgia: @Daenerys Targaryen:
Régen Dr. Buda Béla definiálta a korai magömlést. ( tanultuk).
Na tehát korai az, amikor hamarabb történik meg az férfi ejakuláció, mint a nő orgazmusa.
És akkor lehet lamentálni, kinek mi az annyi, kinek van kevés, sok. . . .
Eddigi tapasztalatom szerint 2-10 perc alatt minden nő kielégíthető, már ha ő is akarja. Ha nem, akkor jön a plafonnézegetése.
Az már más kérdés, hogy ezt egy napon belül többször megtesszük-e avagy sem.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 11:45:00

@csevely: Ezzel a 'minden nő'-vel nem értek egyet. A nők kevesebb mint 30%-a képes a behatolással orgazmust elérni. Nem az akaraton múlik sok esetben.
Valakitől olvastam azt az agyrém véleményt,(már nem emlékszem kitől, és hogy melyik blogon), hogy csak az nő, aki dugás útján el tud élvezni. A többi selejt. Szívesen megkínáltam volna egy péklapáttal :D

2019.09.30. 12:41:31

@Szőkenőő: a nagyokosok azt mondják mértékadó orgánumok, hogy át lehet tanulni a klitorálist a vaginálisra. Csak akarni kell. Akinek nem sikerül az nem akarta eléggé. So simple.

csevely 2019.09.30. 13:55:57

@Szőkenőő:
Én azt írtam, és gondolom, hogy minden nő kielégíthető valami módon. Szó sem volt péniszbehatolásról. Csaxólok.
A cikkben is arra utalnak, hogyha a behatolás előtt megvolt a nő orgazmusa, akár 30 másodperc is tökéletes.
Pedig az annyi, hogy lassan éppen beér a hüvely végére. A péklapátot amúgy tolerálom, én is osztogatnám férfitársaimnak:D
Egy pici kis kérdés bármelyik férfinak :
Honnan tudja, hogy elélvezett a nő?
A 80 %-ot nem érdekli, a maradék rosszul tudja, sőt összekeveri.
És akkor ki mit vár el az átlag 2 perc alatt??????
A "minden nő" az általam megismert halmazt takarja, akiket egészen egzotikus módon is, de mindig sikerült kielégíteni.
Egy cikkecske, hamár:
szabadnem.blog.hu/2018/09/25/a_csiklo_ahogy_meg_sosem_lattad?token=f5148e0b69a741be13e5c0e91208599d
Tanítani kéne mindenkinek.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 15:36:47

@Daenerys Targaryen: Aha....és ezek a mértékadó orgánumok általában Veres Pál korú cekcológusok :) Ámbár neki bírtam az írásait, meg az ebből készült könyvét. Jó arc volt az öreg :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 15:39:48

@csevely: Na így már más a nő fekvése :)
Azért nektek pasiknak se könnyű felismerni, van e a csajnak orgazmusa mert a csajok tudnak ám alakítani mint a színházban, sose jössz rá :D

Aranyos a cikkecske :)

csevely 2019.09.30. 22:31:33

@Szőkenőő: Engem nők szocializáltak, így azon túl, hogy imádnom kell minden példányát a női nemnek, elláttak olyan tudással is, ami kizárja a rossz, téves metakommunikációt. Ezért ritkán volt hogy nem tudtam mi történt. Persze volt hogy én is abba a 80 %-ba kerültem:-)
De általában a beszéddel is vannak bajok. Mindenki mást tud érteni ugyanazon a kijelentésen. Ugye?
Számomra a csúcs az volt , mikor azt mondtam egy nőnek, hogy milyen csodás a szeme,és levonta a konzekvenciát, azaz rusnya dög, csak a szeme ami megfelel nekem:D:D:D Szeretni kell a nőket és nem megérteni. . .

2019.10.01. 07:30:49

@csevely: nőies férfiak... ajjjj... nők szülték, nők nevelték, nők értékrendjét veszi át, nők formálták, úgy alakították, hogy nekik - számukra gondmentes, kényelmes legyen. lyaaajjjj

csevely 2019.10.01. 07:48:48

@Daenerys Targaryen:
:D:D
És ettől már csak a férfias nők a kellemetlenebbek. . . .
Azokkal a nők sem tudnak mit kezdeni:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 14:32:32

@csevely: Micsoda? Arra célzol, hogy a nők kiismerhetetlenek? Na megsértődtem :D

kepkezelo.com/images/sjavib6xc3ujlm2ix2bv.jpg

csevely 2019.10.01. 16:36:39

@Daenerys Targaryen:
És ilyenek is vannak ám:
www.she.hu/kultur-mi/20170105-adam-eva-lilith-elso-asszony-elso-feleseg-legenda-mi-az-igazsag-szenvedelyes-nokep.html

@Szőkenőő:
Valaha azt írtam az alibanya blogon egy nőnek, hogy olyanok vagytok mint a kaleidoszkóp.
Ha picit is más aspektusból nézlek, egyből mást látok, de nem kiismerhetetlen. Ámbáááááááár....
Esetleg talányos, izgalmas, érdekes, sokszínű, felfedezésre váró, varázslatos, na jó , legyen különleges, és nahát nahát nahát. . . . kiismerhetetlen:)
Mint írtam, a nőket szeretni kell, nem megérteni:):):)

2019.10.01. 17:07:26

@csevely: én mostanában a csajokéspasik blogon szocializálódok és ott tanultam, hogy a nők baromian nem szeretik az ilyen nyálas alányalást. Meg hogy őket szeretni kell nem megérteni. Ez már szerintem is olyan közhelyes, modoros, jópofizó de outsider szöveg.

A she-hu-ra soha nem mennék.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 17:30:07

@csevely: A te érzékenységedhez a nők terén valószínüleg közrejátszik, hogy ahogy írtad, nők között szocializálódtál.

"Esetleg talányos, izgalmas, érdekes, sokszínű, felfedezésre váró, varázslatos"

Meg hisztis, meg féltékeny, meg szexzsaroló, meg követelőző, meg mérnem a Hufnágelpistihez mentem...stb (én nem :D ) és máris bumm, romba dől az egész megértés, és égetné a máglyán a szeretett nőt :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 17:31:04

@csevely: Ja, olvastam már én is erről, és tetszik nekem ez a Lilith ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 17:34:42

@Daenerys Targaryen: Én is olvasom a csp-t időnként. A posztot sose olvasom, csak a kommenteket. Sose írnÁk oda, mert magas az egy főre jutó nőket lekurvázó, lepin@zó pötsök száma :)
De azért szoktam nevetgélni is rajta, kikapcsolódásként jó, mikor épp semmi dolgom :)

2019.10.01. 18:36:47

@Szőkenőő: én birok mindent, wombit is, pedig vele az egy bántalmazó kapcsolat :-))))

csevely 2019.10.02. 00:05:37

@Szőkenőő: @Daenerys Targaryen:
És van köztünk vagy 15 év. . . . vagy több?
És akkor mások voltak a dolgok.
Nagyon mások.
És 20 éves kor után nehezen változik az ember..
.
.
.
egy hete oldalról nekiment előttem a villamosnak egy telefont nyomkodó, fehér drótos fülessel egy mókus, oszt még ő óberkodott, hogy meg kellett volna állni a világnak. . . .
o tempora o mores. . .

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.02. 11:43:32

@Daenerys Targaryen: Nem csak veled van igy Wombi sztem :) Mindazonáltal ha néha uncsi is a sok szócséplés, és vitaháború, van ami érdekes téma. Ha hiszed ha nem, én ezekből a vitákból tudok tanulni is :) Néha ráfér a szőkére :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.02. 12:05:01

@csevely: Én is láttam egy csajt e-bookot olvasni az utcán menet közben. Csoda hogy még él!

2019.10.02. 13:19:01

@Szőkenőő: én pár napja egy turistát láttam, sötétben a rakparton segway-jel ment, közben olvasott a telóján és zene szólt a fülébe. Nehogy bármelyik érzékszerve is a valóságot a jelen pillanatot mutassa. Idiótaság kimaxolva.

csevely 2019.10.02. 14:13:06

@Szőkenőő: @Daenerys Targaryen:
Csak hogy fellendítsem a diskurzusz:
444.hu/2019/04/03/egy-pecsi-ferfi-sorozatban-kefeli-az-autokat-mar-tobb-mint-20-at-a-magaeva-tett#
a kommentek, szal . . . _:
képzeljük el azt a szerencsétlen nőt, akit egy Barkassal csalnak.

2019.10.02. 15:30:01

@csevely: hát én ezt nem értem...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.02. 16:29:19

@csevely: Azért ennyire beteg nemnormális emberek szaladgálnak köztünk, agyrém!

A kommenteken szakadtam :D

"Persze, hogy kis, női autókat dug. Ha nagy, férfias, macsó autókat kufircolna, még a végén valaki azt hinné, hogy ferde hajlamai vannak."

"Múltkor hallottam egy autószerelőtől, mikor nem sikerült valami a szervizben, hogy "faszom bele már!", de akkor még nem gondoltam semmi rosszra."

"A benzinkútnál is elég gyanúsak, azt szokták kérdezni:
- Tele kéri?"

"Ezt a hozzászólást eltávolították." ez vajh mi lehetett? :DDDD

"Azért megnézném ezt a mutatványt egy Teslával... komolyan felvillanyozza az embert az élmény, aszongyák..."

És még van pár jó onnan, ahonnan ezek jöttek :D:D

csevely 2019.10.02. 23:10:49

@Szőkenőő:
Csak neked csak most:
www.blikk.hu/aktualis/krimi/tehetetlen-hajlektalan-ferfit-szopott-le-egy-ferfi-budapesten-video/zx7vzqv
Egy Pesten élő ismerős küldte el, ő ott szokott járni dolgozni. . . .
Elgondolkoztam én is:):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.03. 08:11:11

@csevely: Jézusom! Ezt mutatták a tévében is, már akkor is fúúúúúúj volt, blöeeeee. Még egyszer tuti nem olvasom el.
Szóval köszi de köszi nem kőőőőő :PP

2019.10.03. 08:30:00

@Szőkenőő: te miért gusztustalankodod össze ezt a posztot?

2019.10.03. 08:30:43

@Szőkenőő: bocsánat, csevelynek szántam.

csevely 2019.10.03. 23:49:34

@Szőkenőő:
Akkó' itten van :

444.hu/2019/10/03/a-ludogorec-3-0-ra-kitomte-a-fradit-a-groupama-arenaban
Szintén a hozzászólások, mivel ezek a fijuk azé' járnak oda:-)

azért nagy derbi volt az elején. egészen a 37. másodpercig pariban voltunk!
van mire építkezni.

az elején kicsit megzavarta a hazaiakat, hogy elkezdődött a meccs

nem értek a focihoz, de nem lehet, hogy ez egy győzelemmel felérő vereség volt?

Mi a magunk módján vagyunk sikeresek.

Ferencváros: Dibusz – Heister, Frimpong, Blažič, Lovrencsics – Haratyin, Sigér – Zubkov, Nguen, Isael – Boli
Mennyi veretes, kutyabőrös, nemesi ősmagyar név.

Ebben a szituációban melyik a magyar? ( kezdőkép, két néger)
A sárga mellényes hátul.
Amelyiknek az unokája is magyar.

Meg melyik bolgár? Ez a klubfoci. Ilyen lett. Sajnos.
kizárásos alapon a másik. Hacsak nem ugyanabban a csapatban fociznak csak kétféle mezzel.
vagy egy kicsit lebarnult bolgár cigány. . .
itagdalsije:D:D

És egy pici retró:
Cigányprímást kérdezi felesége, hogy sikerült-e belépni a fideszbe:
-Nem, bevallottam, hogy ott bazseváltam az MSZMP főnököknek.
-Te Gazsi, te nagyon hülye, miért nem hazudtál?
-Há' mert ott volt mindegyik, akiknek bazseváltam. . .

Szebb jövőt:)

csevely 2019.10.04. 00:09:52

@csevely: Mivel sírva röhögök kínomban, itt a folytatás a HVG -ből :

hvg.hu/sport/20191003_FerencvarosLudogorec_03

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.

Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel, aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.

A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit, mi meg minndannyian félreértettük.

A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.

A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.

A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.

Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.

A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre, úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.

Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.

Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.

A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,

A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát, a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki, onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.

A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.

Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.

A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda, de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.

Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

LucretiaBorgia 2019.10.04. 20:51:12

@csevely: Édes jézus irgalazz! Ez tleg nonszensz....
Inkabb nem is gondolok bele...
Egy hajléktalan tisztasági állapota, ugye..
De ki tesz ijjet már?

2019.10.05. 08:11:41

@csevely: BELGAAAAAAAAAAAAAAAAA imádom!

2019.10.05. 08:11:41

@csevely: BELGAAAAAAAAAAAAAAAAA imádom!

csevely 2019.10.05. 19:14:35

@Daenerys Targaryen:

A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda, de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba. . . .
.
.
www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE

Az a baj szinte mindenre igaz mármint itten:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.08. 14:42:53

@csevely: Hát asse normális, aki magyar focit néz. A kommentek jók, ennyiben ki is merül a magyar fociból ami érdekes :)
De ha megnézzük, a külföldi csapatok is szanaszét a világból szedik össze a játékosaikat. Mikor egy európai csapatban csak fekete kuglifejek vannak :D

Nálam a Győr kézilabda verte ki a biztosítékot, egy db magyar játékos alig volt a pályán mikor játszottak. Jó oké. kell a győzelem, de azért nem jó látni, hogy az ügyes magyar lányok ott ülnek a padon, és csak néhanéha játszanak.

2019.10.08. 20:00:13

@Szőkenőő: persze, mert az összes győri nőt a borkai már szerteszét dugta. Ezért kell külföldről hozni játékost.

csevely 2019.10.08. 20:31:55

@Szőkenőő:
Végülis jó szakma. . . fodballistának lenni.
Az amatőrők pl:
nyero-tippek.com/15-hires-focista-autoja/
Mások nevükre veszik ezt az országot.

Womb Rаider 2019.10.09. 08:11:49

@csevely: Látod, látod.. a nyerő tippek helyett valami hasznosabbat kellett volna olvasgatni..oszt neked is lenne farokhosszabbítód!

@Szőkenőő: Sajnos a világ élvonalában így mennek a dolgok. a nemzeti jelleg visszaszorulóban van..nézd meg a Pénzcsináló-t Pitt-el..és érthető lesz mindez.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.09. 10:43:11

@Daenerys Targaryen: HÜJE :D:D:D

Közeleg a választás, most gyorsan elő kell keríteni a titkos szennyeseket, van még pár nap teregetni :)

@Womb Rаider:

Tervbe van a film megnézése, Brad a kis édes cukorfalatom :)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.09. 10:53:01

@csevely:
Rosszul választottam, focista feleségnek kellett volna lennem. Na persze nem a megye 2-ből, hanem valami jónevű csapatból valamelyik jóképű focista. Ja nem is kell, hogy jóképű legyen attól eltekintettem volna :D

mgdé 2019.10.09. 13:26:22

@Szőkenőő:

valami "jónevű" csapatból

mint az FC Felcsút ?

:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.09. 13:45:10

@Én de genere Mi:
rosszul fogalmaztam. magyar csapatból neeeeeeem :D
süti beállítások módosítása