Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
IX. Rész Társkereső maraton - Kifulladásig
2018. október 04. írta: LucretiaBorgia

IX. Rész Társkereső maraton - Kifulladásig

Fejezetek a Méregkeverő nem létező naplójából - avagy végzetes találkozás a Randivonallal

military-42352_960_720.png

A posztot egy poszt (Párkovács blog) ihlette. Posztomban kék színkiemeléssel és dőlt betűvel jeleztem az idézetet a követhetőség érdekében, de a teljes posztot is linkelem. Fair play. 

https://parkovacs.blog.hu/2018/09/26/te_mikor_hagyod_abba_a_tarskeresest

Kezdjük ! 

Tudom, hogy a társkeresés sokaknak annyira hiányzik, mint harminckét púp a hátukra. Pedig a társkeresés nem is annyira nehéz, pláne nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik. Azt tapasztaltam az elmúlt években, hogy azok az ügyfeleim találták meg gyorsan a társukat, akik csapatták a ritmus. Akik csak félgőzzel nyomultak, na ők szenvedtek is rendesen, de ha volt erejük kitartani, akkor mégis csak révbe értek. Ha pedig valaki ment a feje után, és nem tett keresztbe két fűszálat sem, na ők még ma is egyedülállók.

 Csapatták a ritmust ???

Egy film jutott az eszembe. A lovakat lelövik, ugye? Ahol a kezdeti élvezetes tánc véres vergődéssé válik. Embertelen küzdelemmé a díjért. A poszt azt sugallja, hogy ki kell tartani a végsőkig, le kell futni a maratont. Habár ez se jó hasonlat, mert a maraton az durván 42,195 kilométer és ha lefutotta az ember meg lehet állni. Ott a cél. Be lehet osztani az erőt. De a társkeresés esetében nem tudhatod, hogy mikor? Hogy meddig kell kitartani ?

De menjünk egy lépéssel visszább. A posztoló szerint, ha kellő ideig bírod, meg lesz a párod ! Mintha „kellő ideig keresed, megtalálod a szemüvegedet.” Nem azt se biztos, hogy megtalálod. Kivéve, ha van több is és az egyiket keresed, mindegy melyiket, csak láss vele. De itt emberekről van szó. És nincs rá garancia, hogy Társat találsz, ha eléggé keresel. Az vagy jön vagy nem. Ha keresel egy olyan szemüveget, amivel látsz, akkor megtalálsz valamit. Emberek esetében valakit, aki megfelel nagyjából annak, amivel tudsz élni. Aki társra vágyik az tűt keres a szalmakazalban. A lottó 5-öst se nyered meg, ha elég szelvényt vásárolsz. Lutri. Mázli. Nem megígérhető. Nem kiszámítható. Ebből a szempontból nem hatékonyabb az NIRL az IRL-nél. 

Az igazi kérdés, hogy mi fog megállítani? Az első meg nem válaszolt levél? Az első gyorsan rövidre zárt ismerkedés? Az első visszautasítás, amikor randira hívod? Az első pocsék randi? A második? A harmadik? A tizedik? A századik? Igen, századik! Volt olyan ügyfelem, akivel elkezdtünk dolgozni, és az első 1600 (ezerhatszáz!) elküldött levélre vagy nem jött válasz, vagy visszautasítás volt. Ott kellett a lelket tartani benne rendesen! De utána valami megváltozott! Mi mindent ugyan úgy csináltunk, mint korábban, de elkezdtek jönni a válaszok, majd következtek szépen sorba a randik! Te kitartottál volna eddig?

1600 levél ???

Hát, akit csak kérdeztem, beleértve magamat is, lábrázást kap ettől. Ha látom, hogy random terített formalevélről van szó, meg se nézem az adatlapot. Mert ilyen módszerrel csak az próbálkozik, aki teljesen kétségbeesett és tulajdonképpen mindegy ki az, csak legyen már valaki. Ez leplezhetetlen ebben a nagyságrendben. Csak úgy lehet címezni, fogalmazni, hogy kiderül. Ilyeneket láttam: Kedves Hölgy ! Kedves Társkereső ! Vagy nuku megszólítás: Én tényleg a páromat keresem, szándékaim komolyak ! Megtetszettél ! Ja, meg még másik több száz, ezer nő, ugyanennyire.

Valószínűleg a nagy számok törvénye alapján valaki csak horogra akad. De, hogy abból mi sül ki ???

Arról nem beszélve, hogy olyan munkakör, hogy hivatásos, főállású társkereső nincs. Idővel sem lehet bírni ! Általában az ember dolgozik, és hacsak nem teljesen magányos, akkor van élete. Halllllóó ! Ez minimum egy mellékállás.

 Igen, tudom, hogy milyen vacak érzés, amikor Te folytatnád az ismerkedést, talán bele is szerettél egy kicsit, de ő rövidre zárja az egészet! Ami talán még rosszabb, ha eltűnik! De fel kell állni innen is, bármennyire is fáj. Leporolod magad, és mész tovább! Ha nem így teszel, akkor a fájdalom talán örökké veled marad, és egyre nehezebb és nehezebb lesz újra nekiállni, újra nekikezdeni.

Nem szeretem azt a felfogást, hogy örüljünk annak, hogyha nemet mondott a másik. Ez nem valami szánalmas biztosítós MLM, hanem az életed, és a szíved, a lelked a tét! Igen, lehet, hogy nem találkozol vele többet, de mi van akkor, ha úgy érzed, hogy ő volt az igazi, akit mindig is kerestél? Akkor elenged, és hagyod elvonulni, vagy elkezdesz küzdeni érte? Nem arról beszélek, hogy légy idióta zaklató, aki ellen majd a Rendőrségnek kell fellépnie, mert ha ilyen vagyok, akkor keresd meg egy ilyen biztosítós cuccot, mert ott úgy tudod kiélni a benned élő zaklatót, hogy még pénzt is fogsz vele keresni. Én sokkal inkább arra gondolok, hogy mennyire tudod elfogadni a helyzetet, majd a magad javára fordítani… Mindezt úgy, hogy van olyan, hogy az a legjobb mindenkinek, ha szó nélkül tovább mentek! 

Ezzel még egyet is értenék, csak hogy épp a mennyiséggel van a baj.  A való életben nem kapjuk ilyen töményen a kudarcot. Az emberi psziché úgy van kitalálva, hogy ha túl sok fájdalmat kap, akkor tompulni kezd, és tompul, és tompul. Aminek a vége egy katatón, pszichotikus állapot. Szóval jó tanács a jó tanács, csak nem igen kivitelezhető. Küzdeni érte ? Na, de miért is ? Valamiért, ami épp elkezdődött, alig látunk belőle valamit. Ezen a ponton még legfeljebb beleképzelünk dolgokat a kapcsolat kezdeménybe. Küzdeni, ha a másik nem akarja igazán, öngyilkos vállalkozás. Igen, el kell engedni, az rendben is van.

woman-2378351_960_720.jpg

A társkeresés pont az a terület, ahol fel kell tudni ismerni az arányokat! Ahol érteni, és érezni kell, hogy mikor mi a sok, és mikor mi a kevés! Nem könnyű, és persze ez az, amit nem fogsz megtanulni az iskolában. Merni kell felvállalni a sérüléseket, azt, hogy pocsékul fogod érezni magad, ha túltoltad, és elutasít, de meg kell találni a határokat, és meg kell tanulni felismerni a határokat. A baráti tanácsokkal éppen az a legnagyobb baj, hogyha ő ismeri a saját határait, attól még nem fogja tudni, hogy ezek nálad hol vannak. Mert ahány ember, annyi történet, annyi lehetőség, és annyi kőfal, ami mögé bebújunk, mert meg akarjuk védeni magunkat. 

Felismerni az arányokat ?

Kiváló tanács ! Bárcsak sikerülne ezt tanítani ! De majdnem kivitelezhetetlen. A magyar társadalom jelenlegi mentális állapota tragikus. Vajon mi lenne az eredménye egy kérdőívnek arról a kérdésről, hogy tudja-e mit jelen, hogy meghúzni a határokat és még inkább felismerni a másik határait ?! Az arctalan gyűlölködés terepe a társkeresés. Szemezgettem ide korábbi írásaimban.

Idővel még a mentálisan többé kevésbé ép ember viselkedése is óhatatlanul torzul, pláne, ha naponta erőlteti bele magát egy fárasztó munkarendbe, meló után levelezés, randi. Indulatosabb vagy épp ellenkezőleg fásultabb lesz vagy rámenősebb vagy visszahúzódóbb, és így tovább.

Nem tartozik szorosan a témához, de említést érdemel a felvetés, hogy a barátok ismerik-e a határainkat ? Nekem a véleményem, hogy kellene. A barát, ha tényleg az ismer annyira, hogy pontosan tudnia kell a határaimat. 

Ha Te vagy az, akinek hatására leomlanak a kőfalak, akkor csak arra kell odafigyelned, hogy egy-egy nagyobb lehulló darab ne hogy agyonüssön. Addig pedig próbálgasd a szárnyaidat! Ha pedig megsérül, elfáradsz, elfárad a lelked, belefáradsz az egészbe, akkor ülj le, és ha kell sajnáld magad egy órán át. De már az óra elején tudd, hogy 60 perc múlva újra csatasorba kell állnod, ha meg akarod találni a párod, és nem akarsz évekig vacakolni.

knight-1062126_960_720.jpg

Csatasorba állni ????

Az elejét nem igazán értem….

De a macska rúgja meg, emberek vagyunk, nem gépek ! Nem lehet egy gombbal szabályozni a sebességet, fájdalom tűrő képességet, derűt, jó kedvet ! Nem ! Még a hivatásos katonák is elfáradnak kiégnek vagy megháborodnak. Hát még az egyszerű népek… 

A fájdalom és a visszautasítás nem lesz sem több, sem kevesebb, maximum koncentráltabb. De legalább túl leszel rajta! 

Ez matematikai képtelenség. Normál tempónál, a való életben kb. egy-két ilyen fájó-bántó kapcsolati szituáció következik be egy év alatt. A társkeresőn bátran számolhatunk havi egy-kettővel. Koncentráltan, igaz.

___________________________________________________________________________________________

Álljon itt az én személyes tapasztalatom és véleményem, úgy. kb. 3 év után (ebben voltak kapcsolatok, amikor szüneteltem).

Én próbáltam csapatni. 2 hónap után besokalltam. Nagyjából 60 órát telefonáltam. 10 emberrel randiztam, az kb. 50 óra. Abszurd. Már nem bírom folytatni. Képtelen vagyok még egy ember történetét meghallgatni, a sajátomat ismételni. Az emberi agy és lélek befogadó képessége véges, egy nem normális mértékű és időtávú erőltetett menet kiégeti és elmegy a kedve az élettől is. A netes ismerkedés pont abban különbözik, a valóditól, hogy erőltetett, mesterséges. Nem normál tempóban történnek a dolgok. Egy emberi fogásokból álló all inclusive. Kényszerít a kínálat a kóstolásra. Ez eredmény gyomorrontás ! Pláne hogy magunkat is hajszoljuk, hogy legyen már vége, hadd hagyjam már abba, hadd találjam meg a párom és hagyhassam már itt végre ezt az őrületet !

Ha épp pont nem mértékkel és tartózkodással csináljuk, akkor kerülünk a párkereső intenzívre. Már ha van még hely. war-2930486_1920.jpg

 

A Méregkeverő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr1814277271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannonfunk 2018.10.04. 08:09:43

Jajj, a maraton... Most szivatsz? Nem akarok vasárnapig rágondolni... :(

Meg lesz -> meglesz. Bocsi a nyelvtannáculásért olyan szinten nem tudják az emberek, mikor írjuk egybe és külön, annál már csak a ba/be vs. ban/bent rontják el többen...

De, a lottó ötöst megnyerése, ha kitöltöd a negyvenvalamennyi-millió kombinációt (90 alatt az 5)

A többivel egyetértek :) (jujj, most a kritikák után a dícséretnek is illene hosszabbnak lennie, de olvasd el háromszor, mert legalább három pontban teljesen egyetértek :) )

pannonfunk 2018.10.04. 08:11:58

@pannonfunk: a lottó ötös megnyerése tuti, 1 valószínűségű, csak a szükséges szelvények ára több, mint amennyit nyersz. És pláne kiszámítható. (Bocsi a szakbarbárságért :) )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 08:55:01

@pannonfunk:

babe, eszekiszok, eztetaztat, mámma....alap hoty igy kel irni.

pannonfunk 2018.10.04. 10:38:29

@szociál: a Mekibe meg eszek egy banántot mámma enek őrömére

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 10:46:48

@pannonfunk:

banán a bótba van mekibe kólát adnak meg hammurger szemvicset

pannonfunk 2018.10.04. 12:17:41

@szociál: Akkó be megyek a bótban és ott meg veszek a banántot :P

2018.10.04. 12:50:04

Borcsa, fogadd elismerésem, hogy ilyen szépen menetrendszerűen jön az etetés. Te szeretsz minket. Mi is téged, ám!

2018.10.04. 12:56:52

na most elolvastalak és a szöveggel is egyetértek. Hamis hazug baromság amit ez a párkovács ír: látszik hogy pénzt akar csiholni ebből.
A valóság meg az hogy besokall az ember bizonyám.

Én pont így vagyok, hogy már magamat unom hallgatni amint elmesélem a sztorimat újabb és újabb versenyzőkn,kek. brrrrrrrrrrrrrrr

2018.10.04. 13:20:24

@pannonfunk: Sűrű fésűvel szemezted át a posztot, hogy megtaláld azt az egy kis hibát a szövegben? Cuki nyelvtannáci tanárbácsi vagy ám :P

LucretiaBorgia 2018.10.04. 15:29:13

@Szőkenőőő: a maratón a hiba? Szerintem is rovid o, a heje sirás ellenorző javitotta....bocsika....
Vegeta tudná, ő tudná a tuttit. De ott feszíthetek a címlapon, ő sehol. Na ez a trajumma, nem a csak mekkduglak...

pannonfunk 2018.10.04. 16:53:05

@LucretiaBorgia: A maratonban semmi helyesírási hiba nincs, ott csak siránkoztam, hogy mi vár a hülye fejemre most vasárnap... :/ Igazából csak egy helyesírási hibát találtam, meg egy kombinatorikai/valószínűségszámítási csacskaságot a lottó kapcsán :)

LucretiaBorgia 2018.10.04. 20:08:22

@Troll Tibor: Jó pószter rendes, ha hozzászoktatja a kommentereket a hazi koszthoz, akkor mar nem mondhatja, h mars vadászni! Enni kell adni. Viszont sajna mivel én is bérből élek, meg néha elfáradok v dolog van, pl. épp mekjtalalom a zéletem párját, nem igérhetem h sose lesz lemaradás.

LucretiaBorgia 2018.10.04. 20:13:58

@pannonfunk: Bocsi, h pongyola voltam, valojában tudtam. Csak már nem volt időm kellően cizellálni. Az elmélkedő rabbim ugyis jól ellátja a bajom ezert a hibáért.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.10.04. 23:09:14

Interneten is lehet komótosan haladni, ha mindkét félnek megfelel az.

2018.10.05. 07:21:05

Gratula.. ebbe toltál munkát..és jó is lett! Nem cizelláltad, nem lila.. jó..na.

Párkovácsnak .. azt, egy szart. Hályogkovács , az aljadékabb változatból. Nem hiszem el, hogy röhögés nélkül képes leírni ezt a rengeteg faszságot. 1600 levél..aztán eljött az áttörés. Nos, akkor tuti a buli.. 4000 levelet kell írni..aztán abban lesz 3 jelölt.

" A lottó 5-öst se nyered meg, ha elég szelvényt vásárolsz. Lutri. Mázli. Nem megígérhető. Nem kiszámítható. "
:( Anyám borogass.. azt az elején is sejtettem, hogy a faszi nem racionális ember és azt hiszi, az egész világot csakis ilyen sefüle, se farka maszlagokkal lehet leírni.
A lottó ötöst megnyerheted, ha 43 949 268 szelvényen játszod meg az összes lehetséges kombinációt. Ez kiszámítható, az, amiről ő mesél, na az bizony még az összes lehetséges kombináció megjátszása esetén sem garantál sikert.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 08:21:57

@Womb Raider:

vót mán négyesem, fizetett egy miskát, azóta egy Kedilekk árát tuti elbasztam rája, szóval megéri lottózni.........ja nem :)
De a fortuna sose alszik ;)

Az írás szerintem is mesteri lett.
Borcsa jár a Puli-tzer.

2018.10.05. 10:10:32

@szociál: Nem írtam, hogy megéri lottózni.. csak azt, ha elegendő (végesen ) számú kombinációt játszol meg, úgy 100% hogy lesz telitalálat. Akár több is. Éppen ennek okán van maximalizálva a nyereményösszeg, hogy ne érje meg ~44 millió fogadást tenni.
Viszont bepróbálkozhatsz akár az összes nagykorú nőnél is a Földön, de mindegyikük vissza is utasíthat akár..nincs garantált 'igen':

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 10:15:59

@Womb Raider:

értettem mondókádat angyalom :)
egyébként tegnap kulába léptem kint a kertben, festettem a kerítést és...... :O
Tegnapi tippmixemből egy ment el, szóval a szarba lépés nem jött be.
Bár ez emberi volt ahogy elnéztem, nem macskakaki, vagy kutyaxar, lehet ha emberxarba lépek még nagyobb a mákom, és a hétvégén a lutrin nyerek milijárdokat ;)

pannonfunk 2018.10.05. 10:18:32

@Womb Raider: A lottó ötösről az értekezést a Borcsa írta, ha jól értem. Kapott tőlem is egy ejnye-bejnyét :)

2018.10.05. 11:14:38

@pannonfunk: nem off ez te :D
Biztos a maratoni futókra hajtott a csaj... azokra akik a posztból véve "rendesen csapatják" ;-)

2018.10.05. 11:45:14

@pannonfunk: :O jajjajjaj.. ezt benéztem.. mondom, hogy felületes vagyok :(
Lukréciának elnézzük, ő tudom, hogy jót akar..és a szándék messze fontosabb, mint a matematika skill.

Szoci! Ha gondolod, nyugodtan ollózd ki a kommentem!

pannonfunk 2018.10.05. 12:55:52

@Mia and me: És olyan rendesek, hogyha egy nő az első randin a kezükbe nyom egy palackot, hogy "Akkó eztet mostan meg isszod, teee!", akkor szépen meg is isszák... :P Hát, jó... :)

pannonfunk 2018.10.05. 13:01:48

Amikor Zsanett elment a (margitszigeti) szökőkúthoz :)
www.youtube.com/watch?v=ctRbymWBCZM

Untermensch4 2018.10.05. 13:23:10

@pannonfunk: Amatőr maraton-futó, odaér futva, hölgy kedves mosollyal nyújtja a nedűt, emez meg megissza... :D

2018.10.05. 13:41:12

@pannonfunk: Légy nyugodt, ezek bármikor , bármit a kezükbe nyomsz és palackban van, azt megisszák..ez már ilyen pavlovi reflex lehet náluk.

LucretiaBorgia 2018.10.05. 22:58:11

@pannonfunk: khmmm...nem a lotto 5ösről értekeztem. És csak csendben jegyzem meg, az állítás igaz volt. Mert a lottó 5 öst se nyerheted meg ha elég szelvényt vásárolsz...

2018.10.06. 08:31:38

Figyelem szolgálati közlemény: tudtátok, hogy a szivárványos megszünt blog és a csetlekbotlok blog-nak azonos volt a bloggere? Mindekttőjüket a nemzetbiztonság kapcsolta le.

LucretiaBorgia 2018.10.06. 11:49:53

@Troll Tibor: Tihi, ugye szervezed a védett házat nekunk?! Tjúk ól és dzsa kúzzi legyen benne ám!

pannonfunk 2018.10.06. 19:15:41

@Troll Tibor: mivaaaan??? :-O melyik volt a szivárványos blog?

2018.10.06. 20:41:54

@pannonfunk: már nyoma sincs: szivarvanyoninnen volt a címe.

@LucretiaBorgia: meg kell védeni a házakat? mitől??

pannonfunk 2018.10.06. 21:50:58

@Troll Tibor: OK, akkor erről a nemzetbiztonságról mesélnél?

2018.10.07. 07:15:05

@Troll Tibor Tévedsz, nem ugyanazon blogger volt.
Illetve Stirlicz téved ;)

LucretiaBorgia 2018.10.07. 14:30:40

@Troll Tibor: Hát, h nehogy minket is bevigyenek!!! Rejtőzni!
Az idő soha soha meg nem áll, csak az órák róják szüntelen az útjukat...a pillanat úgy illan, tovaszáll, mint gyors folyón suhanó hab, épp annyi csak..
A pillanat..

2018.10.07. 18:04:13

Nem tudom olvassa-e még ezt a posztot valaki, de ontopic leszek.

Társkereső, keresési beállítások: beállítok egy női életkort, súlyt, diplomás.. meg pár jellemzőt. Kiadja, hogy 1029 nő felel meg ennek.
Aztán be lehet pipálni, hogy csak azokat hozza, akik az én paramétereimet elfogadnák: 17 db Még egyszer: nekem jó lenne 1029 nő, én meg csak 17-nek kellenék közülük.

Amúgy 48 éves bpesti ffi vagyok, 185cm, és 85 kg, diplomás, elvált, nem gyerekkel élő. Ezt csak azért írom le ide, hogy lássátok teljesen hétköznapi normális paramétereim vannak. Ez 17 db budapesti nőt érdekel és ebben nincs fénykép külső semmi, csak puszta számok.

Megkérdezném finoman és halkan, hogy elmebetegek a társkeresőn levő nők ?

LucretiaBorgia 2018.10.07. 18:13:22

@Troll Tibor: nyusziiiii
Ez az eredeti stirlitz szöveg!!!

pannonfunk 2018.10.07. 18:25:05

@BluePanther: ha elmondod a női életkort, amit beállítottál, akkor lehet, hogy meg tudjuk fejteni ezt az anomáliát :)

pannonfunk 2018.10.07. 18:26:14

@BluePanther: amúgy ha a 17 közül az egyik tökéletes lenne, akkor is sírnál itt?

pannonfunk 2018.10.07. 18:32:50

@BluePanther: a 38-40 éves nők tipikusan náluk fiatalabb pasit akarnak, vagy max 1-2 évvel idősebbet. Hogy 45 éves nők miért nem akarnak 48 éves férfit, az passz.

2018.10.07. 18:46:28

@pannonfunk: ezt a magyarázatot honnan veszed?

pannonfunk 2018.10.07. 19:30:24

@BluePanther: tapasztalat. de ellenőrizheted. Nézzél bele az 1029 neked megfelelő nő adatlajaira, hogy kinél miért vérzel el. Ha csinálsz statisztikát, megoszthatod, mert kíváncsi vagyok :)

pannonfunk 2018.10.07. 19:34:19

@BluePanther: Egyébként meg a rendszer is hülye. Volt olyan nő, akinek azért nem írhattam, mert az adatlapomon azt adtam meg, hogy hetente többször sportolok, ő meg olyat keresett, aki legalább heti egyszer :) :) :)

2018.10.07. 19:47:39

@pannonfunk: ennyire ostoba emberek szervezték a keresési motort?
jaaaaa, hát akkor beteg ez a rendszer. is. :-)

2018.10.07. 20:00:42

@Womb Raider: Csajok és pasik blogon volt egy poszt, ahol az illető férfi 7-8 év alatt a társkeresőn legalább 3000 levelet küldött el és 0! választ kapott állítása szerint. Több jó tanácsot is kapott a hozzászólóktól. az ekézők mellett. Vannak azóta törlődött hozzászólások is úgyhogy hiányos, de a többség még megvan.

@pannonfunk: Elvilieg a társkereső oldalaknak nem érdeke a pártalálás. Ők csak a felületet biztosítják és addig is lehet befizetni a következő havi díjat.

2018.10.07. 20:17:05

@M87: 3000 levelet?? basszus már csak a postaköltsége is horror.

LucretiaBorgia 2018.10.07. 21:42:13

@pannonfunk: khmmmm....
Tood....általánosítás..fujj, fujj

LucretiaBorgia 2018.10.07. 21:58:27

@pannonfunk: ...tudod, amit tucc:):):)

2018.10.08. 07:30:56

@BluePanther: "Megkérdezném finoman és halkan, hogy elmebetegek a társkeresőn levő nők ?"

Nyilván azok.. máskülönben 5 paraméter alapján (és csak azok alapján ) választanának. Mi van, ha a nők 84kg-ig keresnek zömében ? :)))

Nem ismerem a konkrét paraméterlistát, de ha belegondolsz: elég egy kicsit extrémebb, az átlagból kilógó feltétel és máris kuka. Játsz egy kicsit, módosítgass, aztán ha úgysem jön a nagy találati arány, akkor kezd el gyúrni. Egzisztenciára..pl.. az dzsolidzsóker :P
@M87: "Csajok és pasik blogon volt egy poszt, ahol az illető férfi 7-8 év alatt a társkeresőn legalább 3000 levelet küldött el és 0! választ kapott állítása szerint. "
Hogyan is mondta Anna Kendrick az Egek urában? Hát..mindenkinek kell egy hobbi.
De ugye a 3000 az egy frappáns, végsőkig kitesztelt , optimalizált mézesmedzag volt? Vagy mégsem?
Ha én társkeresőt működtetnék, lehet, venném a fáradtságot és rendesen felfújnám az adatbázist.. az jól mutat, életet sugall.. Ahogyan a munkaerő közvetítő cégek is teszik. Az accountok fele meg nem létezik, nem aktuális, nem aktív.. A másik. A társ, de főleg a partnerkereső oldalakon a nők fele (minimum) férfi. És amikor konkréttá válik a dolog: hívjuk egymást!... akkor már csak a bátrabbak mernek jelentkezni: Szia! a feleségemnek elromlott a telefonja és most orvosnál van, mert hangszál gyulladása van és ha úgy jó, akkor én azért akár egymagamban is megkeresnélek benneteket :))))))
(Tudom, ez a párkeresésnél kevésbé jellemző... )

pannonfunk 2018.10.08. 07:45:05

@BluePanther: a user sem volt egy Einstein. Vagy tényleg ennyire kritikus volt neki, hogy sportoljon is a delikvens, de azért ne túl sokat :)

pannonfunk 2018.10.08. 12:51:27

@LucretiaBorgia: igyekeztem nem általánosítani. Természetesen vannak helyes, aranyos kislányok is, akiknek a zsánerük azok a középkorú, sármos, sportos, intelligens pasik, mint én :)

2018.10.08. 17:34:23

@pannonfunk: :) mer az már vénember ;-) majdnem 50 :)

2018.10.08. 17:41:03

@BluePanther: nem. Te nem keresel jól.

Én anno eleve úgy kerestem hogy beállítottam 20 meg a halál közé az életkort, mivel eleve vannaK akik csalnak (ffiak is nők is), van aki poénból 99 évesnek írja magát -stb. aztán kép-telenek kilőve. Társkeresésnél alap hogy legalább egy távoli bármilyen :) képe legyen már, hogy tudjuk hogy tényleg élő emberről van szó. Utána max a várost vagy megyét még be lehet állítani, hogy ne kelljen sokat buszozni ;-) autózni.
és akkor lehet nézelődni.
Mindenféle paraméterek alapján persze hogy nem felelsz meg senkinek szinte.
Ez kb mintha egy szórakozóhelyen letakarnák az összes olyat aki a bepipált dolgoknak nem felel meg... egyedül ülnél a táncparketten...
és ugye. ha meg látod az arcát, mozogni, mosolyogni, akkor odamész élőben, ....akkor is ha 3 évvel öregebb vagy fiatalabb mint a "sávod", nem?

2018.10.08. 18:23:14

@Mia and me: na pont hogy egyetértek veled.
Ám az én tapasztalataim azok, hogy gyakorlatilag minden adatban csalnak a nők (nyilván csak róluk van infóm)
Beírja hogy budapest, majd közli hogy igazából Hajdúszoboszló... wtf???
A súly, az életkor ezek -15kg és -8 év volt a legdurvább csalások. mindegy..

a fotók meg aztán a teljes halál.

Untermensch4 2018.10.08. 19:15:17

@BluePanther: Miáék szerint a megoldás a saját adataid "kozmetikázása". Hazudj ahogy a "normális" emberek... :) :(

2018.10.08. 21:15:24

@BluePanther: Csak a havidíja bánhatta. Azalatt bármennyit elküldhetett:D

@Womb Raider: "Ha én társkeresőt működtetnék, lehet, venném a fáradtságot és rendesen felfújnám az adatbázist.. az jól mutat, életet sugall.. Ahogyan a munkaerő közvetítő cégek is teszik. Az accountok fele meg nem létezik, nem aktuális, nem aktív.. A másik. A társ, de főleg a partnerkereső oldalakon a nők fele (minimum) férfi. És amikor konkréttá válik a dolog: hívjuk egymást!... akkor már csak a bátrabbak mernek jelentkezni: Szia! a feleségemnek elromlott a telefonja és most orvosnál van, mert hangszál gyulladása van és ha úgy jó, akkor én azért akár egymagamban is megkeresnélek benneteket :))))))"

Hozzátéve, hogy nem nemfüggő, hanem egyéni. Szerintem mindkét oldal tudna mesélni, hogyha a másik legalább vette a fáradtságot és írt egy kifogást, hogy mi volt a kifogás.

Untermensch4 2018.10.08. 21:37:20

@BluePanther: Én is az "add önmagadat" híve vagyok. De ha a 17 között van az Igazi akkor lehet hogy kevésedikként megtalálván őt, a többit már nem is kell megpróbálnod.

2018.10.08. 22:30:10

@BluePanther: "Ám az én tapasztalataim azok, hogy gyakorlatilag minden adatban csalnak a nők (nyilván csak róluk van infóm)"

A faszik is , ne izgulj. :)
Bár igazad van, ők főleg abban az adatban hogy "elváltak'- az kb azt jelenti hogy kezdik otthon unni a banánt.

"Beírja hogy budapest, majd közli hogy igazából Hajdúszoboszló... wtf???"

Mi bajod Szoboszlóval? Európa legnagyobb fürdőkomplexuma ott van :).
(és 2,5 óra vonattal)- kb. mint újpestről csepel túlsó vége...

"a fotók meg aztán a teljes halál."

Hát az mondjuk szórakozóhelyen is kozmetikázott :)

"Te azt mondod ÉN keresek rosszul. Pont hogy nem én, hanem a nők keresnek rosszul. Nem érted?"

Jól értem én. De most akkor te keresel társat, vagy várod hogy valaki megkeressen? ;-)

Untermensch4 2018.10.08. 23:21:04

@Mia and me: Tehát azt tudom tanácsolni, adjátok önmagatokat... ;) :D

Sadist 2018.10.09. 19:52:09

@BluePanther: "Te azt mondod ÉN keresek rosszul. Pont hogy nem én, hanem a nők keresnek rosszul. Nem érted?"

Bizonyított tény, hogy a nők durván alulértékelik a férfiakat (értsd szerintük 3 kategóriával jobb illene hozzájuk), de ezt soha nem ismernék be. Figyeld meg, hogy folyamatosan a saját jellemhibáikat projektálják a másikra, jelen esetben pl. a válogatósságot. És hiába hozol nekik objektív tényeket, nem érdekli őket.

pannonfunk 2018.11.08. 17:46:16

@LucretiaBorgia:
"Spread the Anarchy!"
"Do not tell me what to do!"

Na, kb. így. Majd a randiapp tudja, hogy mikor szaturálódik az agyam, ugye? Lóf.t, mama! :P

pannonfunk 2018.11.08. 17:52:07

Eleve rengeteg emberrel nem vagyok kompatibilis. Hülyeség, hogy előbb fogom megtalálni a társam, ha kényszerből belekerget abba, hogy olyanokkal bájcsevegjek, akikről tudom, hogy nem illünk össze. Vagy éppen ránézzek a randiappra, feljön két (x darab) akárki, elmondom az elképzeléseimet a szabadidőm eltöltéséről, jobb esetben tudják, hogy ők ezt biztos nem akarják, rosszabb esetben azt se tudják miről beszélek, aztán ennyi volt aznapra, hála a korlátozásnak. Ettől nem lesz az ember frusztrált?

Eleve az plüssegeres profilképem remek szűrő volt, hogy irgalmatlan mennyiségű előítéletes delikvenst elriasszak, majd én szépen leviszem töredékére a lehetséges jelöltek számát, nem kell ahhoz valami mesterséges program, hogy csak x levelet írhatok egy nap, mert csak.

2018.11.08. 18:14:57

@pannonfunk:
Egy app, ami megkeresi helyezzünk a hozzánkvalót....naja. Attól még, mert van pár egyezés, mondjuk szeretjük a mákostésztát, a kirándulást meg a popsiszexet, még nem jelent összeillést :D

@LucretiaBorgia:
Napi 1 az kevés? Sztem még az se lassú. A heti 1 talán. Nade mi van akkor, ha nem felel meg a jelölt, akkor uncsi van a következő ajánlatig? Ejjjj semmisejó :D

pannonfunk 2018.11.08. 19:36:45

@Szőkenőőő: " Nade mi van akkor, ha nem felel meg a jelölt, akkor uncsi van a következő ajánlatig?" Na, ezen akadok ki én is. Vagy mondjuk x embernek írhatok. De akinek írok az pl. egy kamuprofil és nem ír vissza. Vagy borderline a delikvenském. Nem, nem lehet egy (néhány) fényképből és leírásból látni, hogy borderline valaki. Aztán levelezgetsz és zsákutca. Akkor mi van? Vársz türelmesen?

LucretiaBorgia 2018.11.08. 20:15:09

@pannonfunk: Jajjj, már! Nem ez a lényeg, jó ember! Naná, h már arra is app van h hany kcalt fogyasztasz a szexel, hanem h kontraproduktiv a hajszolás.

pannonfunk 2018.11.08. 21:01:50

@LucretiaBorgia: Jó, de ezt eddig is tudtuk. Én csak ennek a mesterséges leszabályozásával nem értek egyet. Akit le kell szabályozni, mert különben egyszerre három farokméretet (punciméretet) tesztel parallel, azt úgyse lehet leszabályozni, és egyszerre hármat fog tesztelni. Olyan velem még nem fordult elő, hogy az lett volna a gond, hogy egyszerre túl sok potenciális partnerrel levelezek vagy éppen randizok pláne egymás testnedveibe mászunk bele. Anélkül, hogy ez mesterségesen le lett volna szabályozva.

pannonfunk 2018.11.08. 21:03:32

És hadd döntsem már el, hogy meg bírok-e nézni mondjuk egyszerre 5-600 profilt és eldönteni, hogy ki az az x, akinél kezdeményezek (x általában kisebb, mint 10, de nincs éles határa).

2018.11.09. 06:44:56

@pannonfunk: Jó, akkor neked szerelünk fel egy potmétert :) Azt úgy tekergetheted, úgy diktálhatod a tempót, ahogy tetszik!

@Szőkenőőő: " mondjuk szeretjük a mákostésztát, a kirándulást meg a popsiszexet"

Mákos tészta.. popsiszex...

2018.11.09. 07:47:33

@Womb Raider:
Írhattam volna chilis babot is :D:D

pannonfunk 2018.11.09. 09:13:41

@Womb Raider: Mos' mé'? Lehet, ho' érdekesen dörzsöli a mák :) Ki tudja, mit hagysz ki, ha nem próbálod ki :P

@Szőkenőőő: Mákos tészta chilis babbal :P Egy kis kukoricát is lehet tolni hozzá díszítésnek :P

zigzagtown.files.wordpress.com/2012/04/poocorn.jpg?w=420

2018.11.09. 11:49:07

@pannonfunk: Perverz banda!
De én nem :DDD
süti beállítások módosítása