Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Me-t too-dom én !?
2019. augusztus 05. írta: LucretiaBorgia

Me-t too-dom én !?

face-2083417_960_720.jpg

Íme a cikk, ami újfent elgondolkodtatott, több irányban is:

https://24.hu/poszt-itt/2019/08/04/karafiath-kenderesi-zaklatas/

Kétség kívül igaz, hogy jelenkorunk egyik központi kérdése, le nem rágható gumicsontja, hogy mit lehet és mit nem tenni egy nővel egy férfinak.

1. Tegyünk egy kísérletet és válasszuk le a celeb (élsportolók, színészek és hasonlók) világot a mindennapok világáról !

Régóta van egy olyan érzésem, hogy az egy másik világ, nem a miénk, az egyszerű halandóké. Itt nálunk a me too az beszólás az utcán, a csettegés, füttyögés, ilyesmi. Ott nálunk a fő motiváció a siker, a verseny, a legjobbnak lenni, de legalább a legjobbak között lenni. Országos, kontinens, sőt világ szinten. A siker elérhető-e ebben a világban agresszió és manipuláció nélkül ? Ami itt nálunk fujj kategória. De ott ?

Maradjunk a sportnál, azon egyszerű oknál fogva, mert e téren van némi tapasztalatom, emlékem. Eveztem, 17 évesen, ifiben, négyesben, másodikok lettünk az olimpiai reménységek versenyén. 13 éves koromtól eveztem, 18 évesen hagytam abba, pedig felkérést kaptam, hogy válasszam az élsportot, legyek hivatásos sportoló. Még csak meg se inogtam, habozás nélkül nemet mondtam. Nem tetszett a monotonitás (napi 6 óra edzés, még hosszú éveken át), a zárt világ, az hogy csak a győzelem a fontos, mert az hírnév és a hírnév pénz. Az hogy azon imádkozzak, hogy az ellenfél sérüljön, beteg legyen (elég egy hasmenés a T-napon és annyi), gyengébb mint én. Én pacifista és intellektuális lény vagyok/voltam is, ez nem az én világom. Nem akartam ismert lenni, címlapon lenni. De ötünket kerestek meg, és hárman azonnal igent mondtak. A barátnőm és én meg mentünk az egyetemre. Ma sem bánom. Meg vannak az „emlékeim”, a gerincsérv 26 évesen, egy tönkrement jobb kéz az örökös túl erőltetés miatt….

Tisztán emlékszem, hogy örültünk, én, is ha láttuk, hogy a másik csapat két tagjának be van fáslizna a bokája, csuklója, mi meg épp jól voltunk. És az se maradjon titok, hogy milyen játszmák, kegyetlenkedések mentek a lányok közt is, csapaton belül. Leszartuk a többi csapatot, igen és csak azt tanulmányoztuk (videó alapján), hogy melyikük hol ront, mi a gyengéje ! A sportban a manipulációnak olyan szép neve van, hogy CSEL, kicselezni, azaz megtéveszteni a másikat, hogy győzzek. És végül, a pszichológia, hinnem kell, hogy képes vagyok rá, hinnem kell hogy jobb vagyok a másiknál, és mindent el kell tudnom viselni, hogy én legyek a legjobb.

2. Van-e akkor létjogosultsága az élsportnak ?

Már elnézést, de fel kell tenni a kérdést. Az élsport maga generálja az agressziót, az érzéketlenséget, a kontroll vesztést a mindennapokban. Nem lehet hasadt elmével élni, a medencében „gyilkolni”, aztán meg gyengéd, udvarias érzékeny embernek lenni. És akkor még nem beszéltünk a megrészegítő sikerről, ami a többiek felé emel, szinte kötelező a különcködés, hogy még inkább istenséggé váljunk. Igen, akit csodál a pórnép, akinek a koncertjére világ szinten több tízmillióan váltanak jegyet. Aki élsportoló, megismerik az utcán, dől a lóvé, tömjénezik, egy nemzet büszke rá. Milliárdan nézik a tv-ben, interjú hegyeket készítenek velük. Az már csak kis színes, hogy a híres színésznő pl. mit művel a hotelban, meg hogy csak evian-ban képes fürdeni vagy ne adj isten szamártejben.…és így tovább. Vagy mi zajlik a backstage-ben, az agyon sztárolt rock celebek koncertjei alkalmával. Vagy hogyan tapizódik meg egy popó….idegenben.

És mi ezt isszuk, habzsoljuk, pletykálunk a pletykákról, ál-szánjuk az ál-szenvedő sztárokat. Bámuljuk a sport közvetítéseket, fizetjük a borsos koncertjegyeket, meccs, közvetítés jegyeket és faljuk a botrányos híreket. Ezek viszont mi vagyunk, a földi halandók.

Ideje belegondolni, hogy mi van a mi szórakozásunk mögött, meg a celebek világa mögött. Hát pl. ez, mint az úszósportunkban, évek óta hallani a horror sztorikat.

befunky_collage.jpg

man-2227804_960_720.jpg

3. Megéri-e, a pro-k és kontrák ?

Miért épp a hazai úszósport került górcső alá. Vajon mert ebben sikeresek vagyunk és  nagyobb rá a fókusz ? Vagy horribile dictu, azért vagyunk benne ennyire sikeresek, mert szinte állati kegyetlenség árán itt lehetett kiverni, kikínozni az eredményt, a nemzeti és világsikert ? Mert nemzet-büszkén dagad a dolmány, ugye ? Hogy miért van elsikálva, miért volt elrejtve a siker ára. Mert a siker, a hírnév a legnagyobb, legerősebb kábítószer ! Aztán sokszor az elviseléséhez már tényleg anyag kell, meg a fájdalom és megaláztatás tűréséhez.

Visítunk a popsi fogdosóra, hogy fujj, hogy merte, szégyent hozott. Meg a többi …Katinkával hogy bánt a férje ? Hogy kijöjjön a teljesítmény. Üvöltött vele, hajszolta mint egy állatot.

Szóval vegyük csak bátran számításba, hogy van egy pofon egyszerű megoldás. Oszlassuk fel ezt az úszó-fertőt. Nincs tovább dresszír, az erőszak és szexuális fertő eltussolás, de nincs többé magyar világsiker se. A klubokban úszhatnak a gyerekek a maguk örömére, a testmozgás kedvéért, nem brutális költségekért, hanem sima úszó gatyóban, olcsó dresszben. A szülők se szakadnának bele a versenysport finanszírozásba. Egy közepes női dressz is több 10.000 forint. A szülő beleszakad, a gyerek meg porrá omlik, hogy mégse elég jó. Folyton kapja az ívet, tűri, aztán ott áll leforrázva, örök kudarc élménnyel, mert ugye kevesekből lesz Katinka, nemzeti kincsünk..

Szóval kérdezem: kell ezen az áron az élsport ?

aggression-683910_960_720.jpg

4. Vessünk csak egy pillantást a férfi és az agresszió kérdésre !

Lássuk a tényeket. A férfi agresszióért és szexualitásért felelős agy területe nagy, sokkal nagyobb, mint a nőé, kommunikációs képességei cserébe szerények. Figyelme nem több síkú, mint a nő, szemléltessük csőlátással. Alapból jól simul rá a győzni akarás, a siker vágyás, a fanatikus céltartás, az ember feletti erőfeszítés, az érzéketlenségig tűrés.

Kikből lesznek a katonák ? Rendőrök ? stb. Kik erőszakolnak ? Bántalmaznak ? Kik fanatizálhatóak ember társaik legyilkolására ? Most kérem hagyjuk, hogy a nők között is vannak agresszívek. Persze. Pár százalék. Ahogy női katonák is vannak.

Minderre figyelemmel vajon elvárható-e a férfitől, hogy kutyából szalonna legyen ? Pláne, ha az előbb említett közegek, beleértve az élsportot is még rá erősítenek erre, építenek rá.

Szóval reális elvárás-e, hogy a hétköznapi erőszakmentes viselkedésen túl, egy férfi mitú kompatibilis legyen. És akkor nekünk nőknek tényleg nem lesz félni valónk, nem kell védekeznünk. Vagy azért idáig már ne menjünk el, mert a popsitapi azért nem erőszak, meg a kurjongatás se, azt kezeljük egy pofonnal, vagy poénnal vagy egy jól kanyarított visszaszólással ?

 A szörnyet mi szültük, akik itt rémüldözünk. Szörnyülködünk.

 

LucretiaBorgia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr514996222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucretiaBorgia 2019.08.05. 15:21:26

Jó étvágyat ! Fogyasszátok egészséggel !

2019.08.05. 16:21:23

@LucretiaBorgia: A sportolók esetében nyilván autentikus a véleményed és amit lírtál az kerek egész és teljesen logikusan megérthető.
Ez a fenékfogdosó esemény most triggerelte újra a metoo dolgot és Orsi cikke is inkább az általános társadalmi megítélésről szól szerintem.

csevely 2019.08.05. 18:14:05

@Daenerys Targaryen:
Orsi biztos, hogy nem általánosít, mert különben írt volna a színházak, filmesek, zenészek világáról is. Vagy pont azért általános? Nem kell beszélni róla? Mert egyértelmű? Mennyi kínzó kérdés:))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.05. 18:53:54

Ami a cselt illeti, mikor voltak a nagy futások, a rajtnál, áltlában 400-nál mindig a rosszullét kerülgetett, mondom ott fogok megdögleni, le se tudom futni mert meghalok.
Aztán mikor célba értünk és nyertem, akkor csak ennyit mondtak, elmész te a pitsába :))
200 jobban feküdt, ott bőven maradt az utolsó 50-re, 400 halál, 3000 gátról meg ne is beszéljek, de azt nem kell végig sprintelni.

A leggecibb a sportok közül az Atlétika, ott te nem fogsz olimpiát nyerni a fehér testeddel, mindet a fekák nyerik baszhatod a 100-at, 200-at, 400-at, távolugrást, a rudat viszont nem szeretik a niggák, viszont azt én se :)
Esetleg EB-n volt az embernek reménye hogy nem fut össze egy Carl Lewissal, hogy lehet így neki vágni egy profi sportnak mikor már előre tudod hogy az örök vesztes leszel :))
Ezért jó a foci, mert az csapat sport, könnyebb elérni sikereket, de ahhoz még keményebb kardió kell, aki ott végig fut 90 percet plusz 30-at ha hosszabbítás annak van tüdeje, ráadásul még a stressz is odabaszik.
Respektálom a külföldi focistákat akik elértek valamit, a magyarok bekaphatják bőnyállal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.05. 19:01:07

Ami meg a metoot illeti.....utálom a nőket :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.05. 19:02:25

@Daenerys Targaryen:

Stohl vajon hány kolleginát metoozott meg a kárrierje során ? :)
Bennfentes e vagy

2019.08.05. 20:48:00

@szociál: nem vagyok benfentes. Engem nem metoozott meg. Sajnos :-)P

@csevely: Orsia társadalmi közhangulatról ír. Nem olvastad a cikkét? Arról ír hogyan fogadták az esetet ki hogy kommentálta., melyik körben milyen visszahangot keltett.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.06. 08:19:01

@Daenerys Targaryen: "Engem nem metoozott meg. Sajnos :-)"
Ez tetszett :D Bár Stohl nemtecc, de a duma igen :D

2019.08.06. 08:21:30

@Szőkenőő: én is csak viccből írtam.

LucretiaBorgia 2019.08.06. 09:22:32

@Daenerys Targaryen: Nekem az jött át elsősorban, és azért is ragadtam virtuális tollat, hogy inkrimináltan, épp az úszó sportban, ami nálunk a námber van, mennyire eltussolják a tényleges erőszakot (nem csak szexuálisat) és az fertőt (nincs rá jobb szavam), a belterjes mocskot. Azt már én teszem hozzá, hogy ehhez képest meg a magyar színházi életben meg lángol a metoo.
Egyébként, ami kimaradt: jó hogy pont neked írom (persze, persze GyűrűKúra), változatlanul burjánzik az erőszak, nem sokat szelídült a középkor óta. Vegyük csak a trómok Harcát, milliárdok nézték, erőszak erőszak hátán, mindenféle, vérfertőzés, stb. És csöpögő nyállal élvezte a világ. vagy a skandináv krimiket, ami felülmúlja kínzásban a középkort is. Vagy a szex orgiákat. Vagy, és tudom, hogy megosztó leszek: hajhúzás, fenekelés, ostorozás, SM, és ebben a nő is benne van, nem bántják akarata ellenére....és erről filmek, az árnyalatok, 3 rész...
Szóval én szeretem a teljes képet és az igazságosságot. Metoozunk és közben élvezzük az erőszakról szóló mindent...

2019.08.06. 09:35:36

@LucretiaBorgia: hipokrita társadalom. De pont uilyen volt a skarlát betű idejében is.
Meg volt az a durva film ahol egy századelős kis görög faluban meghal a szépasszony férje. És a csaj fekete ruhában jár egész életében és kerül mindenkit. De a falu férfijai nem bírnak a vágyaikkal és esténként odajárnak hozzá megerőszakolni.
És a falu asszonyai a film végén, pont egy mise után megölik a "vetélytársnőjüket". A férfiaknak semmi bántódása nem esik, háthiszen nekik ilyen a természetük. A csábítást kell megszüntetni.

Kifordul az ember bele az ilyen aljasságoktól.

LucretiaBorgia 2019.08.06. 10:01:42

@Daenerys Targaryen: Na, akkor kapisgálod mi zavarja a szépérzékemet :)
Popper erre azt mondta (a férfiak természetére) hogy fog az a megváltozott körülmények miatt változni, úgy kb. 500.000 év....
És azt se feledjük, hogy férfiakat asszonyok szülik és nevelik...kör zár :(
Úgy tűnik, hogy a történelem változása és az idő még nem volt elég, de az se biztos, hogy Poppernek igaza van/volt és egyáltalán ez változni képes dolog. Reménykedjünk ! Végül is két lábra is felálltunk :)

2019.08.06. 10:15:51

@LucretiaBorgia: Popper ezt nem jól látta. Az ösztönszintet mára már leuralta a társadalmi etikett és a (kulturált, iskolázott, intelligens) férfiakat becsicskított kiherélt önbizalomhiányos szerencsétlenekké züllesztette a neomarxista újfeminizmus.

LucretiaBorgia 2019.08.06. 10:22:36

@Daenerys Targaryen: A maradék meg a popsisimi-szopjáldugjál kivételezettek ?!

2019.08.06. 10:27:57

@LucretiaBorgia: Lett egy nagy hiány a valódi önbizalommal teli domináns és nőket tisztelő férfiból. És ebbe a vákuumba toplák ostoba senkik furakodtak be habzó szájjal blogolva (is).

úgymond olvasó mmkk 2019.08.06. 19:09:57

@Daenerys Targaryen: egy csomó pasi, akit ismerek, döntésképtelen. hezitál, jajjnemtudja, határozatlan, hátnemtudom, talán, majdkésőbb. ettől kivagyok teljesen. (tisztelet a kivételnek, mert vannak, még mielőtt lecsesznek)

csevely 2019.08.06. 20:00:53

@LucretiaBorgia: @Daenerys Targaryen: @úgymond olvasó mmkk:

Az ilyen nőkért érdemes élni......és szeretni.

Hobo Fischer 2019.08.06. 20:19:15

A poszthoz:
"Lássuk a tényeket. A férfi agresszióért és szexualitásért felelős agy területe nagy, sokkal nagyobb, mint a nőé, kommunikációs képességei cserébe szerények. Figyelme nem több síkú, mint a nő, szemléltessük csőlátással. Alapból jól simul rá a győzni akarás, a siker vágyás, a fanatikus céltartás, az ember feletti erőfeszítés, az érzéketlenségig tűrés."
Akkor lassuk! Vezesse elo vagy bizonyitsa be a fentebb felsorolt tenyeket forrasmunkak, tanulmanyok, vizsgalati eredmenyek, stb. megjelolesevel. Ettol fuggetlenul ha valaki ilyet kepes leirni, az ne varja el a ket nem kozotti bekes egyuttelest, a kolcsonos tisztelet.
---
"Most kérem hagyjuk, hogy a nők között is vannak agresszívek."
Ne hagyjuk! Ebben sem kulonbek a ferfiaknal. Ugy a sportban, mint az elet egyeb teruleten, sot az egymas kozotti parkapcsolatokban sem (egynemuek - leszbok - "hazassaga", stb.). De errol majd kesobb. Millio pelda van a tarsolyomban. :)
---
A hozzaszolasokhoz:
- LucretiaBorgia 2019.08.06. 10:01:42
Popper erre azt mondta (a férfiak természetére) hogy fog az a megváltozott körülmények miatt változni, úgy kb. 500.000 év....
Es azalatt a "par ev" alatt a nők nem fognak valtozni? Ugy latszik, mara mar elertek a torzsfejlodes csucsat, onnan se elore, se hatra. A ferfiak ellenben fel millio evvel kullognak mogottuk. Meg jo, hogy tudnak irni, olvasni. :)
...
"Reménykedjünk ! Végül is két lábra is felálltunk :)"
Ne reménykedjünk! Semmi sem valtozott es nem is fog, a humanoid mar a szuletese pillanataban pusztulasra volt itelve. "Selejtes szeria" mondtak ott "fenn" a MEO-sok, ill a QC - osok es megvetoen koptek egyet. A foangyal, Belzebub rendkivul beragott emiatt a Főkonstruktőrre es amiatt is, hogy a selejt magasabbra lett minositve, mint az angyalok, ezert le is akarta valtani a Főkonstruktőrt. :) Alig tudtak lefogni, azota is a Pokol melyen hever, lelancolva (lasd Enoch konyvei). Meg kell jegyezni azt is, hogy volt egy meg selejtesebb teremtmeny is a legelso humanoid szeria kozott, de azt még kozos megegyezessel idoben lenullaztak, a neve Lilith.:) Helyette alkottak meg Eva-t, de mar elfogadhatobb tulajdonsagokkal beprogramozva.
---
- Daenerys Targaryen 2019.08.06. 10:27:57
"Lett egy nagy hiány a valódi önbizalommal teli domináns és nőket tisztelő férfiból."
Wombyka, azt hittem, tobbre kepes annal, hogy egyenlosegjelet tegyen ket ilyen, egymasnak ellentmondo jelzo koze, hogy "önbizalommal teli domináns és nőket tisztelő férfi". :)
Meg az olyan illiterate budos proli is, mint en azt mondja erre, hogy "Oxymoron!".
...
Ezt az ocsmany kifejezest meg hol szedte ossze, hogy "neomarxista újfeminizmus"? Ilyen erovel azt is irhatta volna, hogy "újmarxista neofeminizmus", nem de? :) Azonban ugy sem lett volna semmi ertelme. A lenyeg az, hogy jol hangzik, olyan tudomanyos. :)
---
Egyenlore ennyi.
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)
---
PS:
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, szenvedelybol, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke."
(A majmok bolygója - 1968)

2019.08.06. 21:14:22

@Hobo Fischer: "Oxymoron"
Tudod az van, hogy a két nem eltérő és más más életfeladatuk van. A nő tud például életet adni és ápolni. Emiatt igazán tisztelheti a férfi. Aki meg a férfias döntést igénylő szituációkban bőven odateheti magát.
Mondjuk ne a nő vigye az autószerelőhöz a kocsit, megilyenek.
Rádtolhatnám, hogy látszik, hogy nem éltél kooperativ párkapcsolatban nővel az életedben. Neked elég lehangoló véleményed van a nőkről és ezért bocs, de nem veszem fel a kesztyűt, ha már ledobtad, ott is marad.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.06. 21:46:19

@Daenerys Targaryen: akkor most megyek a sarokba kukoricára térdelni, és hamut szórni a hajamba, mert én saját magam viszem az ótót a szerelőhöz :))))))

Hobo Fischer 2019.08.06. 22:33:09

@úgymond olvasó mmkk:
"egy csomó pasi, akit ismerek, döntésképtelen. hezitál, jajjnemtudja, határozatlan, hátnemtudom, talán, majdkésőbb. ettől kivagyok teljesen ..."
Addig oruljon, amig ilyen pasik (is) vannak:
"Megüssem,vagy ne üssem,azon tűnődtem.
Egy nagy pofon nem old meg semmit sem."
Jobban esne egy hatarozott nyakas a hezitalas helyett, ugye? :) Csak tan nem mazochista tetszik lenni? Esetleg bejon a BSDM is alkalomadtan? Elnezest a prosztosagomert, nem hinnem, hogy ilyen tetszik lenni, de nem tudtam kihagyni. "Alkalom szuli a tolvajt" tartja a mondas is. Mea culpa!
Irom mindezeket, en, a harcos, az eroszak minden formajat zsigerbol elutasito pacifista, akit nem csak a szereto edesanyja vert, amig tehette, hanem a szereto ex-felesege is megutott parszor, amikor ott akartam hagyni, mert tele volt a tokom a zugivaszataval. :( Visszaadni nem tudtam, mert annal tobb eszem volt, nem akartam, hogy meghurcoljanak, mint szadista allatot. Pedig ha csak melleutok, akkor is 8 napon tul gyogyulo serulesekkel vittek volna szegenykemet a korhazba. Inkabb turtem a megalazatatast, varva a pillanatra, amikor lephetek le tole. :)
---
@csevely:
"Az ilyen nőkért érdemes élni......és szeretni."
Akkor eljel bazmeg ertuk! Be is nyalhatsz nekik tovig, egeszen a meleg kakaig. Akkor se kapsz puncit erte, azt egymasnak tartogatjak vagy a mesebeli kiralyfinak, esetleg az egybites celebeknek. :) Hogy utana villogjanak vele a szocial median. :) Teged meg kirohognek a hatad mogott.:)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)

csevely 2019.08.07. 07:37:27

@Hobo Fischer:
Értem én a haragodat, a vádaidat, ember!
Megértelek hidd el!
Szar dolog, mikor magadnál értelmesebb nőkkel találkozol és nem tudsz olyat tenni, amiért pinát kapnál.
Szóval megértem dühödet, hogy itt több értelmes nő is van, mint amiről eddig hallottál.
Gondolom, az olyan senki kósa érvelése motivál, hogyaszondta : " miért ment oda" , mikor megerőszakoltak egy nőt. Gondolom a faszi szintén pinahiányban szenvedett oszt megoldotta okosba. És itt pont erről beszélnek ezek a nénik, csaxólok. Hogy ne legyenek. Ne mondhassa egy rendőr, hogy túl kivágott blúzban, túl rövid nadrágban ment oszt megérdemli. Nem tapizásról beszélnek, nem. A mindenütt jelen levő erőszak ellen beszélnek.
Nézd én nagyon szívesen nyalok, de ezt nem itt tárgyaljuk+, mint ahogy a jótanácsaidat is elnéző mosollyal fogadom. Az meg, ha meg tudsz egy okos nőt nevettetni, fél siker a pinához. . . .
A nők 10%-a okosabb mint én, de perverz módon én pont őket szeretem szeretni.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.07. 08:39:20

@Hobo Fischer: Nem csak te, de sok férfi csak úgy tud reagálni egy ilyen posztra, hogy de a nők is ilyenek, olyanok, és fúúúúj!!!
Sőt tudok mit? Mi gyakran nők is ugyanígy a férfiakról. (még mielőtt....:)
De amúgy megértem, nehéz a saját tapasztalatokon túl látni, és nem azon keresztül nyilvánítani véleményt.

Minden poszt alá oda kellene írni valami mottót, ami olyan, mint a kommentjeid alatt levő világ ploretárjai, és dalszöveg :) Ami arról szólna, hogy nem MINDEN FÉRFIRA ÉS NŐRE vonatkoznak a posztban kifejtett témák, NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS. Na majd beszélek Borcsával erről, találjunk ki valamit :)

2019.08.07. 08:49:31

@Szőkenőő: ezért kéne konkrét nevekkel, címekkel és fotókkal posztot írni, hogy melyik konkrét emberről van szó.
Mert akik nem tudnak absztrahálni azok magukra veszik, megsértődnek és ellentámadnak. Vég nélküli kinlódás jön létre egymás anyázásával. És mindkét félnek a maga kicsi buborékjában igaza lesz.

notC 2019.08.07. 09:29:41

Fura volt ez a cikk.... Kicsit olyan nem is tudom mit kezdjek vele. Mert ugyan az, amit a sportról írtál (mint szintén hajdan az élsporttól megfutamodó) teljesen így van. Siker és teljesítmény orientált, mindent adj fel, egy cél van csak: a győzelem!
Viszont ebben a szexualitás valahogy nem tűnik nekem olyan "ferdének", mint ahogy írod. Vagyishát relativizált, megfelelő kontextusba kell hozni.
Egy sportoló tele energiával, izmos, csinos, csábító (oké! nem a 6 éves tornász kismajmokra gondolok :-) és csábítható. Szerintem ezen körökben kevés az aszexuális. A közös öltözők világa (nem koedukált!) jó kis szaftos viccei, beszólásai, egymás húzása, a beavatási ceremóniák is fejlesztik az érzékenységet. Szóval az egy "másvilág", ez tagadhatatlan. Ezen fennakadni, szerintem nem igazán érdemes. Mint ahogy ugyanígy speciálisabb a táncosok, a színészek, a szépség- és a show ipar szereplőinek hozzáállása is a kérdéshez. (egy néptánc csoportos ismerősöm azt mesélte, hogy kézen közön cserélődnek a partnerek az ágyban, pont úgy, mint tánc közben. Ha ebből valaki kimarad, azok a lúzerek, akik senkinek sem kellenek. Az egyes számok közötti átöltözés a színpad mögött nem nagyon ad lehetőséget szégyenlősnek lenni; Saját tapasztalat a kortárs táncból, ahol szintén nem nagy ügy egy melltartó csere)

A cikknek van viszont egy izgalmas, másik aspektusa, a mit szabad (vagy kell?) megtenni egy férfinak, na és mit kell (kellene?) elviselni egy nőnek, ha mondjuk a nemi szerepek találkoznak?
Nekem még mindig az a vesszőparipám, hogy ha a nőkön múlik a kezdeményezés, akkor esélyesen ki fog halni az emberiség :-) Na jó, nem teljesen, mert azért a kevésbé emancipált világokba kevésbé jut el a metoo is :-)
Úgyhogy még mindig a férfi hódít, ő kezdeményez, a nő pedig csábít, és választ. Na ez az ami felborulni látszik! Az eszközök és a módszerek elavultak. Amit lehetett régen, azt már nem. Ami régebben egyszerű volt, az most bonyolult, s ami sima ügy volt akkor, mostanság határozottan veszélyes, vagy bűnné válik. Viszont nincs új módszertan, csak próbálkozások, tökölés, tutyimutyi, bizonytalanság, önellentmondó vágyak és elvárások, stb... Szóval zagyva világban élünk, ahol sokkal többet számít az, hogy mások mit gondolnak rólunk, mint az, hogy mi magunk mit gondolunk a világról. És hát persze a kedvenc vesszőparipám: a véleményterror. Ha nem kívánom az úszó srác halálát, akkor egy hímsoviniszta farok vagyok, Ha meg azt mondom, hogy megérdemelt volna egy rendes nyaklevest a helyi biztonsági mackóktól, akkor meg "dehát csak egy fiatal srác, akik ilyenek..."

LucretiaBorgia 2019.08.07. 09:40:58

Szívem szakad érted ! Ez lemaradt. De komolyan, még olvasni is fáj.

LucretiaBorgia 2019.08.07. 09:45:03

@notC: Nem én írom a ferde szexualitást. Az úszósport világában fennálló szexualitás valóban ferde. Könyvek, cikkek jelentek meg. Ezt fejtegettem, hogy miért épp az élsport, miért épp az úszósport. És, hogy hogy jön ehhez az agresszió, a gátlástalanság. Olvasd el előbb a belinkelt cikket, ami jó összefoglaló. A gondolatvezetésem lépcsőzetes.

2019.08.07. 09:53:38

@Dolus directus: Ezt jól leírtad.
Hozzácsatolom azt a nőkről mondott közhelyes kritikát, hogy a nő kiszervezi a problémáit és a férfitől várja a megoldást "minden"-re. Ami tudjuk, hogy 42.
És ebben a helyzetben a férfi sosem nyerhet, hisz "mindent" nem tud megoldani.

2019.08.07. 09:54:35

@LucretiaBorgia: Kedvesem, ha a saját lokál gépedről linkelsz valamit azt más ember nem láthatja. Csaxólok.

LucretiaBorgia 2019.08.07. 10:04:31

@Daenerys Targaryen: Én erről azt gondolom, hogy a ffiak csak a társadalmi elvárásoknak megfelelően elnyomják magukban az agressziót. De kérdés, hogy ez jó-e, mert az elfojtás törvényszerűen frusztrációhoz vezet. Ezt az úszós helyzetet nézve, abban a pillanatban, ahogy nem működnek a tiltások és fékek, mert egy mikro közösségben, a szent cél (magyar világsikerek) érdekében megengedett a deviancia, ezerrel törnek előre.
Meg aztán még valami: a ffiakkal mi baszcsiztunk ki, amikor a feminista mozgalom eredményeként jogegyenlőség lett, ugyanis beléptünk a munka, tanulás/tudomány és a sport világába és elkezdtük kiszorítani őket. Erre kétféle reakció lehetséges, ugye az alkalmazkodás (tisztelet, elfogadás, támogatás) és a lázadás (a régi pozíció visszakövetelése, nőgyűlölet és agresszió). A nőkre is ez igaz, ki türelemmel, megértéssel, ki dühvel és ultrafeminizmussal, lsd: metoo). Ugyan egyedi, hogy ki hogyan reagál, de tagadhatatlanul vannak trendek. Egy anyagból gyúrtak, de mások az arányok.

Hobo Fischer 2019.08.07. 10:04:36

@Daenerys Targaryen:
"Tudod az van, hogy a két nem eltérő és más más életfeladatuk van. A nő tud például életet adni és ápolni. Emiatt igazán tisztelheti a férfi."
Miert kellene azert tisztelni? Az a dolga, nem? :) Mellesleg egy ferfi is tud apolni peldaul. Ha kell. En sem varom el, hogy azert tiszteljenek, mert dolgozom. Azert inkabb sajnalni kellene a ferfiembert.:)
"Mondjuk ne a nő vigye az autószerelőhöz a kocsit, megilyenek."
Miert ne vihetne? Nincs megtiltva.
"Rádtolhatnám, hogy látszik, hogy nem éltél kooperativ párkapcsolatban nővel az életedben."
Pedig eltem. 4 kemeny evig. Meg azt is megkockaztatom, hogy kooperativ volt a kapcsolat, hiszen en foztem, mostam, takaritottam, mosogattam legtobbszor. Sot dolgoztam is neha. Amikor meg nem, tobb munkanelkulit kaptam, mint amennyi a menyecske fizetese volt. Megsem voltam jo. Igazodjon el rajtuk az ember fia.
Peace! :)
---
@csevely:
"Értem én a haragodat, a vádaidat, ember! Megértelek hidd el!"
Dehogy erted! Ha ertened, nem tevesztened ossze a haragot, a vadat a velemennyel.
"Szar dolog, mikor magadnál értelmesebb nőkkel találkozol és nem tudsz olyat tenni, amiért pinát kapnál. Szóval megértem dühödet, hogy itt több értelmes nő is van, mint amiről eddig hallottál."
Csak hogy megnyugatassalak, nem azert jarok ide olvasni es nem azert irom itt le a velemenyemet, hogy p...t kapjak. Sot, szuksegem sincs ra, azok az idok mar elmultak, szerencsere. De akkor sem ilyen helyekre jartam, ha megkivantam: leugrottam a sarokra vagy egy kocsmaba, ha nagyon kanos voltam, es 1-2 orai beremert vagy par korso sorert "konnyitettek" rajtam. :) De legtobbszor eleg volt egy jo szo vagy kis kedvesseg az egy ejszakas legyottra a maganyos holgyekkel. Raadasul ehhez meg kocsmaba sem kellett mindig mennem, a konyvtar vagy egy csendes kavezo tokeletesen megfelelt erre a celra bar legtobbszor nem is nőzni jartam ezekre a helyekre. Ma mar egyszeruen elhajtom azt, aki ismerkedni probal es beszelgetest sem kezdemenyezek. :)
"És itt pont erről beszélnek ezek a nénik, csaxólok. Hogy ne legyenek. Ne mondhassa egy rendőr, hogy túl kivágott blúzban, túl rövid nadrágban ment oszt megérdemli. Nem tapizásról beszélnek, nem. A mindenütt jelen levő erőszak ellen beszélnek."
Szerintem meg pont nem errol beszelnek ezek a nenik. Hanem arrol, hogy ok is tettek azert, hogy idaig fajult a vilag, az az nem csak a bunko ferfiak a hibasak. Tobbek kozott. Az en szovegertelmezesem szerint.
Ja, es soha sem fogdostam a nok segget, meg csak veletlenul sem, meg reszegen sem. Nem voltam egy ramenos, taperolos tipus. Ezt is a szememre vetette nem egy holgy. Hogy elvarjak, hogy egy ferfi kuzdjon ertuk. :) Persze! Meg me'g mit nem! :)
Remelem, hogy azert nincs harag annak ellenere, hogy eleg vulgarisan szoltam be neked. :) Mondjam azt, hogy rossz napom volt tegnap? :) Azert se mondom, pedig tenyleg az volt. :)
Peace! :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)

LucretiaBorgia 2019.08.07. 10:06:21

@Daenerys Targaryen: Köszi köszi ! Minnyá csinálom másként.

LucretiaBorgia 2019.08.07. 10:12:17

@Daenerys Targaryen: Hát linkelni nem sikerült. De a könyv címe (fent van pdf-en is a neten) Luann Brizendine: Férfi agy

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.07. 10:27:43

@szociál: Na, fordítva kell csinálni :) Általános iskolában harmadik lettem az 1 km-es futóversenyen. Hátulról :P De azt is úgy, hogy az egyik gyerek eltaknyolt a rajtnál, ő lett az utolsó, én meg minden sportszerűséget levedve, egymás haját és pólóját ráncigálva versenyeztünk az így utolsó és utolsó előtti helyért, amit egy lépéssel/egy plusz hajráncigálással megnyertem. Az a srác, akit így megelőztem, sem volt az evolúció csúcsa, szegényt 18 éves korában elvitte egy tüdőgyulladás :(

Meg akkor még nem voltak ilyen személyiségi jogok meg úri huncutságok, kiplakátolták az osztály falára az eredménylistát, szerelmes voltam egy lányba (reménytelenül), aki másik osztályba járt, de valami rendezvény volt, bejött az osztályunkba, olvasta a listát, én meg égtem, mint a rejsztág...

Onnan indulva egész büszke vagyok arra, hogy hatszoros maratonista vagyok, és van egy 4 óra 9 percen belüli eredményem is :)

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.07. 10:35:59

@LucretiaBorgia: "Reménykedjünk ! Végül is két lábra is felálltunk" És ha a két lábra felállás már nem megy, akkor a két cicire, vagy valami perverzebbre még mehet :)

LucretiaBorgia 2019.08.07. 11:09:09

@Daenerys Targaryen: Ügyi vagy ! Merci ! Én meg technikai analfabéta, plusz tájékozódás képtelen, ez a relé is hiányzik az agyamból. A saját lakásomban is eltévedek a wc és a konyha között :):):)

2019.08.07. 11:42:50

@LucretiaBorgia: :-)
gyere az én lakásomba. Ott külön szinten van a konyha meg a wécé :-)

LucretiaBorgia 2019.08.07. 12:25:09

@Daenerys Targaryen: Viccelsz ?!! Bonyolítanád ?! Be is pisilnék rántás kavarás közben :):):) vagy odaégne pisilés közben :):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.07. 16:01:03

@notC: "És hát persze a kedvenc vesszőparipám: a véleményterror. Ha nem kívánom az úszó srác halálát, akkor egy hímsoviniszta farok vagyok, Ha meg azt mondom, hogy megérdemelt volna egy rendes nyaklevest a helyi biztonsági mackóktól, akkor meg "dehát csak egy fiatal srác, akik ilyenek..."

Lassan kihűl a Kenderesi sztori, és forr helyett a coca colás. Ha azt mondom, hogy minek kell mutogatni az egyneműek szerelmét, mert nem tartozik másra akkor egy homofób tetű vagyok, ha pedig azt mondom, hogy igenis kell hogy haladjunk a korral, és igenis helye van az ilyen plakátnak, akkor meg homokos :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.07. 16:16:52

@Daenerys Targaryen:
Igen a maga buborékjában mindenkinek igaza lesz, de az nem viszi előre a vitát, az egymás megértését. Sőt.
De a blogos viták többsége már csak ilyen, ráadásul fontos a másik meggyőzése is a magunk igazáról. De ha nem ez lenne, kihalna a blogvilág :D

LucretiaBorgia 2019.08.07. 18:38:23

@Daenerys Targaryen: Zárjunk be?! Már megfordult a fejemben...

2019.08.07. 19:00:45

@LucretiaBorgia: én most le akarok jönni erről a "szerről".
Olyan kudarcok érnek a valóvilágban, hogy a blogokra virtualizálódás zsákutca nekem.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.07. 19:51:43

@Daenerys Targaryen: ez olyan, mint amikor valami nagy trauma ér, és depis leszel, és akkor a kérdés az, hogy kell-e antidepresszáns. Persze csak antidepit szedni és várni a csodát valószínűleg tényleg zsákutca, de ugyanúgy valid gondolat az is, hogy szedni antidepit és mellette aktívan dolgozni fel a traumát, mint az is, hogy nem szedni antidepit, ÉS dolgozni fel a traumát. Én mondjuk n szedek antidepit, bár sokan javasolták, ellenben mondjuk blogolok :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.07. 21:40:51

@Hobo Fischer: a férfinek meg az a dolga, hogy befogja a száját, és pénzt keressen, hogy el tudja tartani az asszonyt meg a purgyékat, nem? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.07. 21:48:14

@Szőkenőő: őszinte leszek, a kóla és pártunk kormányunk közötti cicaharc annyira nem hoz lázba. engem aztán nem érdekel, ki kit szeret, egészen addig, amíg nem a távolsági buszon cuppogtatnak fél órán keresztül.

ami kiakasztott, az a mozgássérültekről szóló értekezés volt.

csevely 2019.08.07. 21:57:09

@Hobo Fischer:

"Remelem, hogy azert nincs harag "

Figyi!
Béke van én is azt mondom.
Az a szép a világban, hogy mindenki mást élt át, máshogy szocializálódott, más így a véleménye. . . stb.
És persze a pillanatnyi hangulat, érzés. .
Nem, nem haragszom!
Különben is miért tennem? :):):):)

csevely 2019.08.07. 22:12:29

@úgymond olvasó mmkk: Én ezen órája vidulok:
hvg.hu/gazdasag/20190807_Nekiment_az_Agrarkamara_a_Lidlnek_a_magyar_dinnyek_miatt

Elgondoltam, hogy mennyire rettegnek ott LIDL központban....

De az elgondolkodtat, hogy volt már ugye egy ov törvény pár éve a dinnye áráról, amikor a Tesco bejáratánál volt hatalmas transzparens, hogy ők olcsón adnák, de a kormány..
És ez van minden évben.

2019.08.08. 04:19:04

@Hobo Fischer: elég súlyos problémákat cipelsz a hátadon, és ha már nem mész el vele sebészhez, akkor pont jó blogon kidumálni, ugye?
ugye.

Ez meg mindent visz:
Miert kellene azert tisztelni? Az a dolga, nem? :)

hát bazz nem. 100 évvel ezelőtt talán, de azóta -meg ne ijedj- ezek a büdös ribancok elkezdték használni az agyukat, sőt mi több, még azt a faszságot is is kitalálták, hogy fejlesszék.

írj inkább inkább utibeszamolokat, mert nokhoz lathatoan nem ertesz.

2019.08.08. 04:45:54

@úgymond olvasó mmkk: ;*

*nak férfinak. úgy kell kezelni, mintha mélyhangrendű lenne, mert az olyan macsós xd

"ami kiakasztott, az a mozgássérültekről szóló értekezés volt."
VKL egy nyaller faszkalap, mindig is az volt, ahogy jeszy meg bayerzsóti is. *
így hajnalonta imádtam az echo tv-t nézni, és basszus az a tömény szájszag és korlátoltság, amit ezek kiokádtak a mai napig is magukból, orrfacsaró és arcpirító, h ennek teret adnak.

* na és akkor apáti bence. hát sírok.
te hogy én mekkorát padlóztam, mikor
először megláttam köztük!
kb egy hendrick höfgen.
csalódtam.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.08. 09:09:21

@úgymond olvasó mmkk: "engem aztán nem érdekel, ki kit szeret, egészen addig, amíg nem a távolsági buszon cuppogtatnak fél órán keresztül."

Na egy ilyen kijelentésért bizonyos körökben máris rád aggatják a homofób jelzőt.

És én szégyellem magam, ahogy a mozgássérülteket belevonták ebbe a gyűlöletkeltő kampányba.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.08. 09:10:14

@BirikszKrokiksz:
A krokodil harap :D
Végrevégre itt is vagy kicsit :):):)

2019.08.08. 09:30:40

@Szőkenőő: dehogy!
és már itt se vótam xd

LucretiaBorgia 2019.08.08. 10:18:41

@Daenerys Targaryen: dr. LB rendel: A blogokról való lejövés, mennyiben van hatással az Önt, a valóvilágban ért kudarcokkal ? Amennyiben a blogokon is csak rossz élményeket szerez, akkor ez a szándék érthető. Itt azonban, megfigyeléseim, szerint Önt kudarc nem érte, ezért a teljes körű általánosítás nem indokolt.
Másrészről pedig csak a kudarcokból tanulunk, nem a sikereinkből, ez axióma. Miképp a rossz dolgokra éles a fülünk, a jót természetesnek vesszük.
A siker nem más, mint kudarcok túlhaladott sorozata ! (Robert Merle: Állati elmék)
Szívesen !
Az első konzultáció ingyenes. :):):)

LucretiaBorgia 2019.08.08. 10:21:00

Koni/hobo keserű kifakadása érthető, majd elmúlik. Azt semmiképp se tekintsük rossz dolognak. Legalább kijön belőle, nem magában őrlődik.
Dr. LB

2019.08.08. 11:00:41

@LucretiaBorgia: Érzem benned a jó szándékot, de az a "csak a kudarcokból tanulunk, nem a sikereinkből" c. falvédő szöveg a legkevésbé sem.
A kudarc kikezdi az ember lelkét, lebontja a személyiséget és májcirrózist is okoz.

BirikszKrokiksz (törölt) 2019.08.08. 12:18:32

@Daenerys Targaryen: sztem ez nem feltétlenül kudarc-specifikus, alap bele lehet unni egy idő után, mint bmi másba.
és ha már falvédőre hímezgetés, akkor nekem ez:

Home is where them fuckers ain't

;)

LucretiaBorgia 2019.08.08. 12:24:05

@Daenerys Targaryen:

Az az igazság, hogy ez a kudarcos bölcsesség is csak fél igazság, mert a mennyiség sem elhanyagolható, idővel ki lehet fáradni az újabb és újabb próbálkozásokban. Ha megnyugtat ez velem is megtörtént. Néha az a siker, ha rájössz, hogy fel kell adni, mert rájössz, hogy a kudarc oka te magad vagy. Olyat akarsz, ami neked nem megy. A másik, ehhez szorosan kapcsolódó tény, hogy az ember csak a saját eszköztárával tud küzdeni a sikerért. Van akinek megy pl. az önmarketing vagy a fenyegető fellépés, kiabálás, sírás van akinek nem.
Én például ezért adtam fel a társ keresősdit, mert csak kudarc ért. Ez se volt jó az se, untam fárasztott, már rettegtem az újabb randiktól, stb. Aztán rájöttem, hogy azért nem megy, mert valójában nem akarom és ezt valószínűleg kommunikálom kifelé, akár testbeszéddel, akár akaratlan mimikával, bármivel.
A munkahelyi kudarcok megint mások, ott sokkal több a korlát, mert ugye pénzből élünk. Ha az adott zsét máshol nem tudnád megkeresni, akkor nyelni kell a kudarcokat, de akkor legalább prok és kontrák alapján te magad döntöttél.

Egy kis gyógyszer !
nlc.hu/sztarok/20071217/popper_peter_kivulrol_nem_jon_megvaltas/

Hobo Fischer 2019.08.08. 12:28:16

@BirikszKrokiksz:
"elég súlyos problémákat cipelsz a hátadon, és ha már nem mész el vele sebészhez, akkor pont jó blogon kidumálni, ugye?"
Nem hiszem, sot nem is erzem, hogy sulyos problemaim lennenek, sot, problemamentes, szabad eletet igyekszem elni. Azt hiszem, ez a legnagyobb szalka egyesek szemeben. Hogy vannak meg "free bird"-ok, akiket nem lehet csicskava manipulalni. :)
Amugy fel tudna vilagositani, hogy meg is milyen sebeszhez kellene fordulnom? Agysebeszhez, ortoped sebeszhez esetleg plasztikai sebeszhez? Kivancsiva tett. :)
"- ezek a büdös ribancok elkezdték használni az agyukat, sőt mi több, még azt a faszságot is is kitalálták, hogy fejlesszék."
Nem en irtam a "büdös ribancok" jelzot, ami mar onmagaban is figyelemremelto. Arrol nem is beszelve, hogy mit ertek el a nagy agy fejlesztessel? Azt, hogy elidegenitettek maguktol a ferfiakat. Ez am a fejlodes! Most meg picsognak, hogy nincs hasznalhato ferfi. :)
"írj inkább inkább utibeszamolokat, mert nokhoz lathatoan nem ertesz."
Meg nem irtam utibeszamolt, de ha egyszer irok, abban sem lesz koszonet.:) Autot is lehet peldaul ugy vezetni - es jol, hogy nem ert hozza az ember. Csak tudni kell, mikor milyen szerkezetet, kapcsolot, stb. kell hasznalni. :)
Egy kis feszultseg feloldo zene mehet? Peldaul ez:
www.youtube.com/watch?v=QxIWDmmqZzY
Lynyrd Skynyrd - Freebird - 7/2/1977 - Oakland Coliseum Stadium (Official)
"If I leave here tomorrow
Would you still remember me?
For I must be traveling on, now
Cause there's too many places I've got to see
But, if I stayed here with you, girl
Things just couldn't be the same
Cause I'm as free as a bird now
And this bird you can not change"
---
Peace and Love! :)
Vilag csavargo proletarjai egyesuljetek! :)
---
PS: holnap indulok egy hosszabb turara, neve "Free Bird Tour '19". Majd kuldok beszamolt es kepeket az utrol.

BirikszKrokiksz (törölt) 2019.08.08. 12:54:29

@Hobo Fischer: púp=rejtett hasonlat (irodalmi)
azt nem tudom, mióta vagy freebird, de tippre csaj van a dologban ;) és nem, nem vagyok irígymirígy, én spec nem bírnám.
a ribancozás esetében szintén irodalomhoz nyúltam, kb úgy a költői túlzás eszközét használtam, arra reakcióként, ahogy te megnyilvánultál szüléssel kapcsolatban.
a linkelt zene jó, tetszett, de még fel kell nőnöm hozzá.
turnébeszámolót előre is köszikösz.
csók
#abiri

Hobo Fischer 2019.08.08. 14:36:15

@BirikszKrokiksz:
"púp=rejtett hasonlat (irodalmi)"
Ha ennek az irodalmi műnek a foszereplojere (The Hunchback of Notre-Dame) celzott, akkor azt kell mondjam, hogy gusztustalan egy huzas volt. Mas testi adottsagait kigunyolni nem egy eros jellemre vall. :( Nem johet mindenki egyenes derekkal a vilagra.
"azt nem tudom, mióta vagy freebird, de tippre csaj van a dologban ;) és nem, nem vagyok irígymirígy, én spec nem bírnám."
Szuletesemtol fogva vagyok "free bird" es nem (csak) csajok vannak a dologban, hanem legfokepp genetika.:) Orszagokat, munkahelyeket, partnerokat, szakmakat, iskolakat, stb. ugy valogattam vilag eletemben, mint normalis ember a zoknit.:) A madarakat pedig kulonosen kedvelem, egy idoben stilszeruen a legkedveltebb madaram, a zopilote (magyarul dögkeselyű) volt a nickem is:
indafoto.hu/zopilote/collections
"a ribancozás esetében szintén irodalomhoz nyúltam, kb úgy a költői túlzás eszközét használtam, arra reakcióként, ahogy te megnyilvánultál szüléssel kapcsolatban."
Ezzel kapcsolatban se engem hibaztasson, hanem Evat! Ha nem harapott volna az almaba, most szinte elvezet lenne a szules. :)
"turnébeszámolót előre is köszikösz."
De nada. Ugy nez ki, hogy erdekes egy ut lesz, felteve ha sikerul eljutnom a celhelyre (2200km) ill. esemenyre (118. National Hobo Convention), Egy gyerekkori almom valosul meg vele. Eddig mindig kozbejott valami, de tegnap sikerult az utolso akadalyt is elharitanom, igy csak a Jo Isten akaratatol es a szerencsetol fugg minden. A visszauttal pedig osszekotom a hasznosat a kellemessel (Deadwood - South Dakota, Yellowstone National Park, Butte, Glacier National Park, stb. - Montana).
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :) Peace and Love!
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)

BirikszKrokiksz (törölt) 2019.08.08. 15:08:16

@Hobo Fischer: ah magázódunk, nagyra értékelem, mert szerintem szekszi.
a sértődését absz' megalapozatlannak tartom, egy natúr fogalomra hivatkoztam, nem V.Hugora, nem kell mindent túlgondolni, nehogy félreértés legyen a vége -> az egyszerűbb több.

maga kozmopolita. elsőre is lejött, nem szükséges a folyamatos hangsúlyozása, még akkor sem, ha fajtajellegből adódóan hátrányos megkülönböztetés jut osztályrészemül az ön szemszögéből nézve.
Évát nem hibáztatom, hiszen ki ne esett volna már a kísértés csapdájába valaha, ellenben nem vagyok hajlandó szó nélkül elmenni olyan entitás dehonesztáló véleménye mellett, aki önnönmaga még nem próbálta ki, h egy 1-10 skálán hova pozícionálja mondjuk a fogfájást vs szülést.

mi van még? jahh az élménybeszámoló.
izgatottan várom.

szívélyes üdvözlettel, alulírott fentemlített
#abiri

Hobo Fischer 2019.08.08. 16:30:24

@BirikszKrokiksz:
"ah magázódunk, nagyra értékelem, mert szerintem szekszi."
Szerintem is szexi. Es netpolgarpukkaszto is. Mit gondol, miert valtottam at egyes szam 3. szemelybe? :) Ha en mar nem is vagyok szexy, legalabb az irasom legyen az. :)
"nem kell mindent túlgondolni, nehogy félreértés legyen a vége -> az egyszerűbb több."
Ez emberiseg egyik legnagyobb hibajanak en is azt tartom, hogy egyszeru dolgokat igyekszunk tulkomplikalni.
"maga kozmopolita. elsőre is lejött, nem szükséges a folyamatos hangsúlyozása, még akkor sem, ha fajtajellegből adódóan hátrányos megkülönböztetés jut osztályrészemül az ön szemszögéből nézve."
Ez egy hatalmas tevedes! Ne hasonlitson engem, egy piti kalandort holmi kozmoplitakhoz. Ezt nem turom!!! Komolyan. :) Szincsiszta szittya matyar vagyok, svab es tot felmenokkel. Eletemben semmire sem voltam buszke, csak a magyarsagomra! Ezt most tenyleg komolyan mondom! A genetikat arra ertettem, hogy az egyik ukapam a mult szazadfordulon becsatangolta fel Amerikat a haverjaival. Az egyikuk korabban ment haza, es mondta az otthonmaradt felesegenek, hogy az ukapam meghalt odakint. Addig adig vigasztalta az ukmamat, hogy egy kislany lett az eredmenye, Johanna dednagynenem.:) Az ukpapa kesobb hazatert, es nagyott nezett, hogy a harom melle meg egy 4. gyereke is lett a tavolleteben. :) Ez a Johanna nenem is kivandorolt az 1920-as evekben, szoktam latogatni a gyerekeit, amig eltek Pennsylvaniaban es Californiaban. Meg annyit tennek hozza, hogy melyen vallasos es rendszeresen templombajaro hithű romai katolikus vagyok, de szimpatizalok a haszid mozgalommal is. Sajnos abba csak szuletni lehet.:(
"egy 1-10 skálán hova pozícionálja mondjuk a fogfájást vs szülést."
Fogfajas az 10, vesegorcs 12, a szules pedig szerintem 5. :) Na, legyen 6, ha nagyvonalu akarok lenni. :)
Lassan be is fejezem mara, sok dolgom van meg; pakolas, bank- es nyugdijugyek intezese, stb,.
Egy elmeny volt ez a beszelgetes Önnel. :)
Tisztelettel: Hobo Fischer alias Sagvari Endre, akinek 32 neve volt
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.08. 16:53:21

@Hobo Fischer: "Fogfajas az 10, vesegorcs 12, a szules pedig szerintem 5. :)"

Gondolom ezek a számok a megtapasztalt fájdalmak után jöttek ki :)
Komolyan se lehet venni, mert szerintem ez már csak BirikszKrokiksz cukkolására íródott :P

Ez a történet a felmenőkről érdekes volt :) Fantasztikus utazás lesz, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd. Jó utat, várjuk az élménybeszámolót, és a fotókat is természetesen.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.08. 17:44:22

@LucretiaBorgia: Nah, én pont fordítva vagyok: hatalmas lelkesedéssel vágok bele a társkeresésbe, aztán ha már jól behülyítettem a delilvenst, és azt gondolja, hogy minden peaches and cream, akkor jövök rá, hogy nem is akarom. Ami persze skalpvadászatnak hangzik, pedig vágyom rá, hogy megtaláljam az igazit :/

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.08. 17:53:14

Én is most kegyetlen rosszul vagyok, azt mégsem gyalázom a nőket, pedig az elmúlt másfél évben volt szerencsém egy bipolhoz meg egy borderline-hoz (a bipol legalább szólt előre, hogy az, a borderline csak úgy beházisárkányosodott pár hónap alatt).

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.08. 17:55:56

@Hobo Fischer: yay, a linőrd skinőrd kimaxolta a négyakkordos számra a gitárszólót... :P Jó utat :)

LucretiaBorgia 2019.08.08. 19:10:37

@Hobo Fischer: Naccerű! Az utazás izgalmatol maris jobban vagy! Én is. Nekem még 9 nap:):)
Bon voyage!

úgymond olvasó mmkk 2019.08.08. 21:32:46

@Szőkenőő:
a heterocekcuálisok se cuppogtassanak a tömegközlekedési eszközökön, mert felszalad az egyik szemöldököm :)))

@BirikszKrokiksz:
apáti bence nevének említésétől masszív sírógörcsöt kapok :)

God Harald 2019.08.10. 09:16:10

@úgymond olvasó mmkk: ahogy mondod! Valóban tele van a világ tesze-tosza fazonokkal. Nekem szerencsém volt, mert már 15 éves koromtól kellett önállósodnom. Aztán nagykorúságom előtt teljesen a saját lábamra álltam. Helyettem senki nem hozott döntést, ha én rosszul döntöttem, akkor én nem ettem pár napig!:))) Vagy én néztem szembe a jogi következményekkel. Egyrészt ez akkor nehéznek tűnt, de szabad voltam. Kompromisszumra kész vagyok, de szeretem megvalósítani a saját ötleteimet. Sajnos sokszor türelmetlen vagyok. Szerencsére a munkám során minden tényezőt alaposan mérlegelni kell, minden forgatókönyvet le kell játszani fejben. Ez segít a magánéleti gondolkodásban is racionális döntéseket hozni. Én attól kapok stroke-ot, amikor felnőtt embert megkérdezek egy egyszerű dologról és olyan vergődésbe kezd mintha a gordiuszi csomóval állna szemben.:(

LucretiaBorgia 2019.08.10. 11:43:05

@God Harald: na végre!!!!! Vell kamm bekk:):):)
Csak meghallottad a hivó szót.

God Harald 2019.08.10. 11:52:05

@LucretiaBorgia: szia Édes! Ez nagyon jól esett, bevallom:)))
Hívtál?:)

God Harald 2019.08.10. 17:05:51

@LucretiaBorgia: akkor már ne sivalkodj, mert itt vagyok kis galamblelkű joginám!

LucretiaBorgia 2019.08.10. 17:23:25

@God Harald: psszt!!! Az ellenség nem tuthattya meg..:):):)

God Harald 2019.08.10. 17:46:07

@LucretiaBorgia: tőlem nem tudnak meg semmit! Azt sem tudják, hogy én vagyok az igazi Trebitsch:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.08.10. 19:52:42

@God Harald:
éppen elég, hogy a melóban halmozottan jelen vannak az olyan emberek, akiknek meg kell mondani, mit, hogyan, mikor csináljon, a magánéletemben nem vágynék ilyenre. (lekopogom, iszonyatosan nagy szerencsém van, mert nem ilyet fogtam meg :)))

God Harald 2019.08.10. 20:40:45

@úgymond olvasó mmkk: a többség nem vágyik ilyenre. Csak azért egy kicsit fárasztó. Intézi az ember a pénzügyeket, nyaralásokat, kirándulásokat, szállásokat, repülő, autó dolgai. Munkahelyen ahogy mondod, plusz jópár ember baszik dolgozni. Ha azt akarod hogy menjenek a dolgod, akkor megcsinálod helyettük. Néha elköltöznék egy lakatlan szigetre, ahol csak négylábú barátaim lennének. Esetleg tartanám a fekete pénteket:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.08.10. 21:01:30

@God Harald:
a kollégáimmal semmi gond, az üffeleim ilyenek :))

nem azt várom, hogy mindent intézzen el helyettem a hímnemű egyed, hanem azt, hogy legyen egy kicsit önálló :)

God Harald 2019.08.10. 23:29:22

@úgymond olvasó mmkk: nyilván nem mindent én intézek:))) De egy kicsit otthon is projekt menedzser vagyok:)))

Hobo Fischer 2019.08.11. 03:51:56

Udvozlom a Holgyeket es Urakat Fargobol (North Dakota). Este 7 ora van, most jutottam egy kis pihenohoz. Csupa rohanas ez a kibacott elet.:( Tegnap az az penteken delutan 3 fele indultam el, azt hittem, hogy meg csak csutortok van, lazan vettem mindent, mint mindig. :( Mindegy, majd jovore korabban indulok 2 nappal. Raadasul rossz idot is futottam, csak 1600 km sikerult lenyomnom 1 nap alatt. Oregszem. :( Mentsegul legyen szolva, tegnap este olyan eso kapott el, hogy nem lattam 5 m-nel messzebb es felalomban is vezettem. Ugy 22 ora korul nem birtam tovabb, bealltam egy benzinkuthoz. Keszultem megvetni az agyam - ilyenkor miert ne talaljam a halozsakom a sok car kozott - mikor egyszer csak nagy fenycsova, kopognak az ablakon. Ki a q..a annya lehet ilyenkor? Lehuzom az ablakot, hat ket szovetsegi (RCMP) csendor s kerdik, mi a baj? Mondok faradt vagyok es az eso is bebacott. Mondjak lattak, hogy minden 3. percben az arokbol kormanyoztam vissz a kocsit 80 km/h -as sebesseg mellett. Kiderult, mogottem jottek. Kerdik, ittam? Mondok nem iszom alkoholt. Aszongyak, azt latszik rajtam, de meg kellett kerdezniuk, rutinbol. Bocsanatot is kertek es szep almokat kivantak. Mi a pi..a, hova fajult ez a vilag? A rendor aggodik egy proli eleteert es egeszsegeert. Reggel 7 fele kelek fel, szetnezek, hat nem Wayburn- ben vagyok! 20 eve dolgoztam itt, utolso munkam volt az olajkutatasban, szokas szerint kileptem, mint mindig. Mosdas, kave, cigi, irany a hatar, kb 130 km. Kerdi a hataror (nekem csak egy bevandorlasi tisztviselo), hogy mi a celom az USA-ban? Mondok csavargo talakozo van Iowaban, hivatalos vagyok ra. :) Nagyot nezett es jo utat kivant. :) Fotokat meg nem csinaltam, el voltam foglalva a vezetessel. :) Ezert volt jo a NCS-vel, amig o vezetett en fotozhattam.:) Most pedig irany Minneapolis, Minnesota, meg ma oda kell ernem. Szerencsere csak 3 es fel ora vezetes.
Elnezest ezert a semmitmondo, rovid es igenytelen utleirasert, tobbre nem tellett.:) Majd legkozelebb es remelhetoleg az utazasi blogomon amit 20 eve tervezk. :)
Vilag proletarjai egyesuljetek! :) Peace!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.11. 08:02:23

@úgymond olvasó mmkk:

cicafejűmackófarhát :*

@Hobo Fischer:

Egyszer megnézném Fargot, a sori tetszett.
Lehet a North Dakotai rendőrök jó fejek, és ha nigga lennél akkor se durrantanának le ha lecsicsikálnál egy benzinkúton.
Van ez a két véglet, vagy tényleg a melójukat végzik és jó fejek, vagy túlreagálnak mindent mert annyira lődöznének végre egyet.
De sztem még így is köröket vernek a magyar rendőrökre, itthon inkább elfordulnak ha valami zűr van, pláne ha fekete BMW meg se állítják, de ha a kis fos Dévúmatizos kereke hozzá ér a záróvonalhoz levillogják és teherbebaccák :)
Lásd hazai drogprobléma, ellepik a lakótelepeket a drogosok és csak akkor mennek ki ha vezércikket csinál belőle az index, pedig ők is látják, csak basznak intézkedni.
Legyen már egy olyan törvénymódosítás hogy aki drogos az szépen fáradjon be a sittre 3 hónapra kitisztulni, mert az nem járja hogy egy marék fűért elővesznek, de ha be vannak állva a herbáltól azok meg kb abba a besorolásba tartoznak mint az arra sétáló nyugdíjas nénike.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.11. 09:38:46

@szociál:

börtönbe? ugyan már, egy csomóan megússzák eltereléssel :)

a fűért azért vesznek elő, mert elő tudnak. a fűről tudják, hogy micsoda, milyen hatóanyagai vannak, fel van sorolva hozzá büntetési tétel a megfelelő helyeken.
most fog jönni a meglepő információ: a herbál (újabban divatos nevén biofű) hatóanyagainak a nagy része nem tiltólistás (pl. a patkányméreg nem illegális) nehezen megfogható, és mire eljutnak ezek a cuccok a laborig, meg addig, hogy felkerüljenek a tiltott listára, százszor módosítják az összetevőket. azok, akik ezzel foglalkoznak, meg csak lesnek, mint az a bizonyos borjú. hol vannak már a régi szép idők, amikor valakit bevittek vérvételre, és jött az eredmény, hogy kokain, vagy extasy :)))))))
nem védeni akarom őket, mert valamit tényleg tenni kellene, ez így nem állapot. de jelenleg senkinek nincs épkézláb megoldási javaslata, még a hanyatló nyugaton sem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.11. 11:17:55

@úgymond olvasó mmkk:

Megmondom mi lenne a megoldás, és tök egyszerű.
Mivel az alkohol legális, és szétcsaphatod magad, azt kitudja mutatni a szonda vagy a vérkép, ha más miatt vagy szétütve akkor nyilván nem alkohol, és nem a vércukrod esett le, mert azt is kimutatja a vérteszt ha kipipálják a rublikát.
Ennyike.
Minden fetrengő drogost betudnának vinni az drogambulanciára, ahol vigyáznának rájuk a fegyőrök, nem ápolónők, nagy lófaxt, bilincses tomfás fegyőrök.
Meg van oldval .

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.11. 17:57:23

@Hobo Fischer: Hát csak óvatosan az úton! Látom azért NCS csak hiányzik :)

LucretiaBorgia 2019.08.12. 10:23:30

@úgymond olvasó mmkk: Jó is, hogy felvetetted ! Mert az kimaradt a posztból, az élsport pro és contrából, hogy ezek már nem pusztán emberi teljesítmények. Mindenki kokszol. A bukta csak a kémia és labor függvénye, hogy már azonosították az adott anyagot és tiltó listázták vagy sem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 10:44:29

ma a leányok dobják el a bugyit, meleg lesz !

God Harald 2019.08.12. 13:59:39

@szociál: helyes. Nagyobb kifutót a pannon punának!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 14:14:36

Kicsit felkukkantok pihiképp, erre itt mi van? bugyiznak meg punáznak. Ejnye! :D:D:D:D

God Harald 2019.08.12. 15:31:53

@szociál: télen, amikor mordor van a bugyijukban, mi a teendő?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 17:01:16

@God Harald:

A bugyi a leghüjébb dolog a világon, semmi értelme, csak szoríccsa a derekukat a leányoknak, levegőzzék a cuncika úgy egésséges !
Meg amikor rám jön a rossz szokásom, hát nem jobb ha nincs rajtuk bugyi ?
De .

@Szőkenőő:

Most eset le hogy nem is olyan hüjék az amerikaiak, hogy megválasztották Trumpt !
Ez a balfácán úgy is elárulja a hivatali ideje végén hogy ki nyírta ki Kennedyt, és hogy mi van az 51-es körzetben, tuti kitwitteli :))
És erre vár mindenki, mert tudják hogy ez az idióta tényleg megcsinálja :))))

God Harald 2019.08.12. 19:15:15

@szociál: igazad van, mint mindig!:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 19:27:06

@God Harald: ne mondj neki ilyet, mert elbízza magát

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 19:27:50

@LucretiaBorgia: Armstrong is hány év után bukott le.. egyszer mindnek eljön az ideje

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 19:43:47

@God Harald:

:))

@úgymond olvasó mmkk:

Jah megnyeri a toure de francet es meg a holdra is leszall, kamu az egesz .

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 20:07:57

@szociál: De röhögnÁk ha tényleg így lenne :D kinézem belőle :D

@úgymond olvasó mmkk: Éveken át néztem a Tour de France-t, csak miatta. Elolvastam a könyvét, vettem karkötőt. Azóta se olyan űtős a Tour.

God Harald 2019.08.12. 20:13:48

@úgymond olvasó mmkk: ő az én szellemi vezetőm, nőügyi szakreferensem!

LucretiaBorgia 2019.08.12. 20:18:15

@Szőkenőő: Na, ideje szétcsapni! A tjuktalpunkra nőtt a tesztoszteron.
Méghogy juh-héj!
Majd adok én! Jo ez a hunyadi sori, egy csomo kinzast lehet tanulni, meg fej lecsapdosast...
A régi szép idők...

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 21:16:11

@Szőkenőő:

sose tudtam rávenni magam a túrdefrászra :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 21:19:30

baccameg a jegesmedve, véletlenül rámentem a kommentküldésre

@God Harald:
szó se lehet semmiféle nőügyekről, mert felszalad a szebbik szemöldököm. tudom, hogy juhügyet akartál írni, elnézem ezt a kis tévedést :)

@szociál:
elmosogattál már, alfák gyöngye? :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 21:22:03

@úgymond olvasó mmkk:

Persze, de majd holnap porszivozok .
Attol meg alfa vagyok :P

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 21:27:33

@szociál:
azt hittem, az alfa az, aki csendre inti az asszonyt, mert nem hallja tőle a PL összefoglalót

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 21:31:15

@úgymond olvasó mmkk:

Pontosan, csitt ha mondom !
Menj kapard a falat, vagy uss ossze valamit ennem !
:P

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 21:36:27

@szociál:
levágták a végtagjaidat napközben? netán belesütött a nap a szemedbe, és nem látsz? neadjisten délutáni sziesztád alkalmával beverted a fejed a fotel támlájába, és rövidtávú memóriazavarban szenvedsz?
amennyiben valamelyik kérdésemre nem a válasz, úgy tudod, hol a konyha, és hol a hűtő :P

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 05:53:08

@LucretiaBorgia: Meg a jó kis karóba húzás, az is nagy divat volt akkoriban. :)

Amúgy @szociál: :DDDD a bugyisra :DD szakadok :DD

@God Harald: PL = PunaLeső

God Harald 2019.08.13. 08:38:24

@szociál: sajnos más sportokra szocializáltak, ezért fociügyben sem ismeretem, sem érdeklődésem nincs. Ezért (sem) vagyok alfa:)))

LucretiaBorgia 2019.08.13. 09:51:09

@Szőkenőő: Igen, a karóba húzásnak akkor nagy szezonja volt, szép magyar hagyomány.
Az előtt a máglya volt divatban, csak az költségesnek minősült és hatékonytalannak.
Hiányolom az akasztást, az a legjobb, ár-érték arányban, fa van/volt dögivel, csak kötél kell, de az is újrahasznosítható :):):)

LucretiaBorgia 2019.08.13. 09:52:12

@God Harald: Kell egy pirinyó hiba a tökéletesbe, úgy vonzó, és jobban látható a tökéletesség !

God Harald 2019.08.13. 10:22:38

@LucretiaBorgia: :)))
No meg szép gyerek sem voltam. Jó meg végképp nem:)

LucretiaBorgia 2019.08.13. 12:29:51

cosmopolitan.hu/sztarhirek/2019/08/13/szexualis-zaklatassal-vadoljak-katy-perryt/

Na, tessék !!!!!!!
Amennyiben igaz, ez sokkal súlyosabb, mint a positapi...

2019.08.13. 12:54:01

@LucretiaBorgia: a HVG-n olvasom és megy az álszent kommentelés a balosoktól hogy bezzeg akkor nem szólt, amikor történt az eset,
meg aki "kurvának áll",
meg hogy most kellene újra pénz stb.
Megy az áldozathibáztatás.
Na ezek a fotelhuszárok nem merték volna ugyanezeket a kommenteket tolni a korabeli metoo-zó NŐkre.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.13. 12:57:53

@szociál:
természetesen. mit főztél nekem mára? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 13:08:36

@LucretiaBorgia: @Daenerys Targaryen:

De miért várt egy évig ?
Mert túl sok volt hirtelen, K.Szpészi és a többi ?
Sztem az ügyvédje szólt neki hogy csillapodjanak le a dolgok, és akkor fog igazán nagyot durranni, Szpésziék árnyékában egy lenne a sok feljelentő közül csupán.
Emögött is pénz van, viszont neki elhiszem hogy Perry megalázta, gondolom tanuk is vannak bőven, mert egy partyn volt.

@úgymond olvasó mmkk:

Spenótot, gyere még meleg :)

God Harald 2019.08.13. 13:12:20

@szociál: a macskafélék megeszik a spenótot?:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 13:20:02

@God Harald:

"Ez" nem, azért azt csináltam :))

Rántottsajtért bármire hajlandó :)
Még a tippmixemet is feladja ha kap egy kis rántottsajtot :)

2019.08.13. 13:21:49

@szociál: Nyilván ez egy biznissz: megélhetési áldozatok.
A Monica Lewinski-vel kezdődő sort ajánlom a figyelmedbe.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 13:28:22

@Daenerys Targaryen:

Mónika mögött ott álltak a republikánusok, és a rengeteg pénzük, meg akarták buktatni Klintot, ez minden pénzt megért nekik.

2019.08.13. 13:34:34

@szociál: Weinsteint is a konkurens producer iroda buktatta meg, mert túl nagy volt a hatalma már.
A metoo mozgalmat erre ültették rá a "Kell népnek a cirkusz" jelszóval.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 13:47:43

@Daenerys Targaryen:

Igen.
Egyedül Bourdaint sajnálom, hogy képtelen volt a feszkót kezelni Argentoval kapcsolatban, mikor ugye kiderült hogy mégis vallott a kiskölök, pedig aztán tömték lóvéval rendesen, azt mégis bedarálta őket a kis geci :)
Nem hogy örült volna a kisded hogy lefeküdt a csajszival :)

2019.08.13. 14:17:30

@Szőkenőő: megelőztél, most akartam linkelni.
Startol: Domingo, Felkészül: a római pápa
Vicces nap ez a mai. És még csak du kettő van. Mi minden lesz itt még, juhúúúúú.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 14:25:58

@Daenerys Targaryen: Hullámokban tör elő a mítuu láz.
Olyan mint a minden napra egy mese. Lassacskán adagolva.

ja és 1000 :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.13. 15:00:01

weinstein egy kincs. jól el kellene ásni. (kövezzetek meg, de egyáltalán nem sajnálom, már a mitú balhé előtt ökölbe szorult a kezem, ha megláttam, olyan kis ütnivaló feje van)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.13. 15:02:49

@szociál:
egy kis rántott gombáért még azt is eljátszom, hogy érdekel a PL.
egészmogyorós milkáért megtekintek egy egész fodbalmérkőzést.
sós perecért még az utána érkező összefoglalóra is hajlandó vagyok nyitva tartani a szemem.
mondd azt, hogy nem vagyok főnyeremény.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 16:05:13

@Daenerys Targaryen: @Szőkenőő:

Mondjuk ha a Benedek pápáról kiderült volna meg se lepődnék, olyan kis gonosz feje van.
A cukiság faktort 2. János Pál verte ki, mert ő tényleg cuki volt, ez a brazil aki most van is elég rendes képű :)

@úgymond olvasó mmkk:
Képes lennél ott ropogtatni miközben izgalommal teli nézem a mérkőzést, reménykedvel hogy bejöjjön a tipszmiksz szelvényem ? :O
Eretnek !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 16:06:24

Ennyit a hideg frontról kb 30 fok van.
Húzzon el szépen és válasszon más foglalkozást az összes időjós a televízióban.

2019.08.13. 19:59:06

@úgymond olvasó mmkk: itt meg 9 fok és szakad az eső. Lillehammer, Norvégia.

Hobo Fischer 2019.08.13. 20:01:52

@Szőkenőő:
"Látom azért NCS csak hiányzik :)"
Dehogy hianyzik! Pontosan egy fel oraja gondolkoztam el, hogy milyen kibacott szerencses vagyok azzal, hogy nincs velem: akkor vakarom meg a t...eimet, amikor akarom es nem kell utana kezet mosnom, akkor gyujthatok ra, amikor akarok, ejjel is vezethetek, ott alszom, ahol akarok, nem nyavog senki mellettem, nem kell varnom senkire es meg sorolhatnam az elonyoket vegnelkul.:) Hatranyom nem is szarmazik belole joforman, hogy nincs itt.:)
Amugy uton vagyok Deadwood fele, 1-2 szaz kilometer csak. Pontosabban Rapid City - tol nem messze alltam meg internetezni egy autos pihenoben, a 90-es fout mellet:
indafoto.hu/cascabel/fuck_you_bitch_tour_19
---
Világ katolikus proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

LucretiaBorgia 2019.08.13. 20:16:35

@Daenerys Targaryen: Bezzeg a trumpli..
Még nemzeti kincs sarka-nkat is meg akarta kufircolni, oszt amcsi góré:(
A bűn, kérem nem demokratikus:):):)

LucretiaBorgia 2019.08.13. 20:20:30

@Szőkenőő: én is zaklattam, minnya kitalalom h kit, aztan kam ing autolok, elébe megyek.
Az lesz csak a hir, h zaklattam keanu szerelmemet, ő tagadja én vallom:):):)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.13. 21:00:41

@Daenerys Targaryen: Norvégiába el szeretnék menni. tulajdonképpen oda kellett volna születnem, csak a gólyát elfújta a szél :))))))))))

2019.08.13. 21:07:49

@úgymond olvasó mmkk: nekem nem tetszik: kétszinűek az emberek, a felszínen nagyon udvarias kedvesek, de alul meg megy a fúrás. A protestáns munka erkölcs van, halálra kell dolgoznod magad és mindezt eljátszva, hogy te erre vágysz és ez a legtökéletesebb világ.
Az éghajlat tökszar, nyáron állandóan világos van, amitől teljesen össze vagy zavarodva, ősztől meg az örök sötétség, full depresszió. Viszont gazdagok, ha ez fontos. Meg szép a természet. De az turistaként bőven elég élvezni.

@LucretiaBorgia:
Trump beszüntette ezt az idióta PC beszédmódot. Ő tökös férfi, kufircolhat amikor akar :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.13. 21:27:54

@Daenerys Targaryen: antiszociális vagyok, nem szeretem az embereket. nem ők érdekelnek, hanem az időjárás meg a természet :)))))))))

2019.08.13. 21:31:30

@úgymond olvasó mmkk: persze, ha milliárdos vagy, hogy nem kell dolgoznod, csak ábrándozol a természetben, akkor ez tényleg neked való jó hely.
Most vettem hat dobozos sört a kisboltban a srácoknak mert besegítettek: 300 NOK volt, ami kb 10 ezer forint. hat darab szar dobozos sörért. És más kaja is hasonló áron van. A szolgáltatások meg a horror kategória.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.13. 21:57:31

@Daenerys Targaryen: barátnőm élt kinn évekig Svájcban, azóta nem lepődök meg semmin

God Harald 2019.08.13. 22:20:12

@úgymond olvasó mmkk: Norvégiába én is elmennék. De sajnos ez egy darabig csak álom lesz. De tervben van egy kis kiruccanás jövőre Dániába és Svédországba:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 08:06:45

@szociál: Na a mai időjárással elégedett vagy már szocika? :)
Közeleg a tél :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 09:14:23

@Hobo Fischer: Jól van, ha nem hiányzik NCS, elfogadom :)
De akkor most sikerült eljutni a hobo fesztiválra ugye? Mert néztem, Britt volt a helyszín, és ott jártál is.
A Yellowstone National Parkban lécci sok képet csinálj :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 12:30:29

@LucretiaBorgia:

Downkóros Keanu ennyire bejön ? :)

@úgymond olvasó mmkk:

Képzeld mi lett volna ha Afrikába tett volna le a gólya ? :))
Niggej baba lennél , és ennéd a mangót vékaszám :))

@Daenerys Targaryen:

Sztem ez az északi népekre jellemző, hogy hűvősek inkább a maguk dolgával foglalkoznak, nem szeretnek barizni, lásd Finn, Svéd.
De ez a többi nyugati országra is szokott, pl spanyolnál vagy franciánál, elfogadnak de igazi helyi állampolgárként az életbe nem fognak rád nézni, megtűrnek inkább.
Mi alantos nép vagyunk, kinyaljuk minden külföldi seggét, legalábbis a szocik idején ez volt, bálványoztuk a nyugati népet, megcsodáltuk a mercédeszbenzt mert csak lada volt meg trabi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 12:31:00

@Szőkenőő:

Ennél jobb idő sose legyen, megállhat 20 foknál :)

2019.08.14. 13:01:03

@szociál: ez most is így van: a kultúra nyugaton van nem keleten. És mi tényleg keleti félvad népek vagyunk egy tragikus történelemmel, ami megtörte a gerincünket. Aztán emiatt hol az önutálat van bennünk, hol a megalapozatlan hurráoptimizmus, mint ahogy most tolja a kormány propaganda.

Minden társadalomban kirekesztés van. Egy magyar faluba, ha beköltözöl, akkor gyüttment leszel, pedig fehér, heteró, katolikus vagy, akkor is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 13:23:56

@Daenerys Targaryen:

Gondolná az ember hogy csak az oroszok, románok, albánok az állatok, de sajnos a magyar is simán hozzák azt a szintet ami miatt inkább tartanak tőlünk.
Osztrákok hogy kivoltak mikor megrohamoztuk őket a mosógépek végett, és még loptunk is :)
Bár az Istenveled magyarországban elég szimpatikus alanyokat mutatnak be, bőven akadna olyan akik miatt a műsor katasztrófa lenne.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.14. 19:14:43

@Szőkenőő: imádom ezt az időt, isteni. soha többet ne legyen 25 foknál több :)))))))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 19:50:27

@szociál: @úgymond olvasó mmkk:
Hát kövezzetek meg, én imádom a nyarat a meleggel együtt :P
Az ösz a tél fúúúúúj!! A hó fúúúúj!!
Mindenfajta téli sport fúúúúúj!!
Valaki küldjön melegebb éghajlatra léccike :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 20:15:27

@Daenerys Targaryen: Lillehammer....most itt nyaralsz?
Odasemegyek! :D

2019.08.14. 20:15:29

@Szőkenőő: Rendben! Megkövezünk. Tali a kőbányában este hétkor.

2019.08.14. 20:17:28

@Szőkenőő: nem nyaralás, munka. ha kisüt a nap akkor felmegy 20 fokig is. De ritkán süt ki.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.14. 20:25:27

@Daenerys Targaryen: Ha kövezni akartok, keressetek meg. Önként nem állok a kövek elé :D
Munka? Pláne! Hét lóval nem tudnának odavonszolni :) Pedig biztos szép hely. Majd megnézem tévében :)
Megyek Miamiba tengerpartozni inkább :D

úgymond olvasó mmkk 2019.08.14. 20:54:05

@Szőkenőő:
ha olyan bőröd lenne, mint nekem, te is utálnád a nyarat :))

God Harald 2019.08.14. 21:26:30

@Szőkenőő: engem von szólni sem kellene. Ezerszer inkább mennék oda mint az öbölbe! De oda nem hívnak a köcsög norvégok:(((

úgymond olvasó mmkk 2019.08.14. 21:32:18

@Daenerys Targaryen: az az én helyem, mondom én. már attól leégek, ha marad egy kis rés a függöny és az ablak között, és besüt rajta a nap :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 06:30:26

@Szőkenőő:

A hót és a télisportokat én is utálom, sose síjelnék, nincs az a pénz.

@úgymond olvasó mmkk:
vempájer e vagyol, akkor ezért nem szereted a foghagymát, múltkor ettél egy falatkát a foghagymásmájból és elkezdett füstölni a fejed :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 12:23:33

@szociál:
imádom nézni a téli sportokat, síugrás, curling, biatlon, északi összetett, satöbbi :)))))))))) ja, én vagyok vámpír ági a maunika show-ból, de megmondtam, hogy ezt nem árulhatod el senkinek

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:30:09

@úgymond olvasó mmkk:
Én is fehérbőrű vagyok, szinte csak annyi nap ér, amennyi a utcán, napozni se nagyon szoktam, keresem az árnyékot inkább. De azért annyira nem mint te :)
A curlinget szeretem, mert ott nem látszik a hó :D:D

ecetesepe 2019.08.15. 13:54:29

Most akkor jól értem, hogy a jobb kezed sem működik rendesen, gerincsérved is van.... remélem a szád, vagy a fogad nem fáj. Csak hogy valami pozitívumot is találjak a leírtakban.

Valahogy csak tekintenem KELL Rád, mint Nőre ;) Azt mégsem tudhatom hogyan főzöl.

Arról már nem is beszélve, hogy akkor olyan vállaid lehetnek, hogy simán pofánb@szol, ha Utánad füttyögök :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:11:44

@úgymond olvasó mmkk:

Csak olyan télisportot néznék ami arról szól, hogy lecsúsznak egy sáncról és fejest ugranak egy hóbuckába, mint a sarkirókák akik egerésznek :)

@Szőkenőő:

Te is darKULÁné vagy :))
Valami közötök lehet Áderkához, az is kulá-s :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:12:41

@ecetesepe:

Ahogy a mondás mondja, a juh asszony, a sör nem ital, a medve nem játék.

LucretiaBorgia 2019.08.15. 16:37:48

@ecetesepe: Édes Epe !!! :):):) Eztet mire rája kommentelted ???

ecetesepe 2019.08.16. 08:55:37

@LucretiaBorgia: Hogyhogy mire??? Hát nem az eredeti bejegyzéshez kell(ene) hozzáröffenni? ;)

2019.08.16. 09:23:15

@ecetesepe: jajj dehogyis! nincsenek nagy vállai, töklyó csaly a Borcsa, ráseráncs, inkább halycsrá!

ecetesepe 2019.08.16. 09:37:30

@Daenerys Targaryen: Nem vagyok én egy állat kéhlek szépen.... hogy nézne már ki, ha rámennék egy ótóval? Még egy kispolszkit sem bírna el. Ugyan...

Más ötlet?

2019.08.16. 10:20:48

@ecetesepe: hétvégén kanaszta bajnokság lesz a sármelléki művház magányosok klubjában. win-win.

ecetesepe 2019.08.16. 10:59:07

@Daenerys Targaryen: Ott a helyem ! A kutyámat is vihetem?

2019.08.16. 12:26:44

@ecetesepe: pláne! tud kártya trükköket is a cézár?

ecetesepe 2019.08.16. 13:02:53

@Daenerys Targaryen: Hát... nyalni úgy tud, mint lassie.............. jaaa, nem, bocs, az én vagyok. Akkor bukta.

LucretiaBorgia 2019.08.16. 13:27:01

@ecetesepe: Simán, de nem azért mert utánam füttyögöl ! Leírtam már a nekem mondhattyák, hogy jó a seggem címűben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 13:57:06

off

Ilyen az mikor egy autista dobol.
72 szűz juhot feltennék rá hogy autista.

www.youtube.com/watch?v=mLlR5tq6ess

on

ecetesepe 2019.08.16. 14:40:42

@LucretiaBorgia: Ezek szerint a fogad épp nem fáj ;) Na, hát már ez is valami. Be kell tudni érni azzal, ami van!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 15:59:31

@szociál: jól nyomja a srác, ez a zene meg tecc :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 16:03:59

@Szőkenőő:

nem érdekel hogy nyomja, debil a feje közben, nem képernyőbarát.
Tuti kibasznám az együttesemből ha ő elvenné a showt előlem ,énekes frontember elől :))

LucretiaBorgia 2019.08.16. 17:44:27

@ecetesepe: az mijjen sport ami a fogat karositja???
Mindenki arrol beszel amitol fel, vagy ami hianyzik. Akszijoma.
Szal, te attol felsz h megharapnak v attol h nem?
Dr. L.B.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.21. 08:40:52

Sziasztok!
Kinek hogy telt a hosszú hétvége? :)

ecetesepe 2019.08.21. 09:03:23

@LucretiaBorgia: Hát... abban erősen bízom, hogy nem harap(nak) ;) Jobban viselem a szopogatást....

Ha már se pucsítani nem tud, se a kezeit használni nem tudja..... :D :P

ecetesepe 2019.08.21. 09:05:37

@Szőkenőő: Köszönöm a kérdést. Begyulladt a jobb szemem, mert okos, értelmes férfi vagyok, aki pont leszarja a jó tanácsokat és emiatt szemüveg nélkül áll neki flexszelni. Most úgy nézek ki, mint a joker, csak a rúzs hiányzik a szájamról. Egyik szemem sír, a másik begyulladt.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.21. 10:01:56

@ecetesepe: Nagyon ügyes kend. Máskor talán figyelembe kell venni a jó tanácsot. (fogadok, nő adta a jó tanácsot :P )

turautak 2019.08.21. 11:55:49

@Szőkenőő:
Szia ;)
Szombat túra a Pilis én, vasárnap-hétfő agárdi strand :)
Tegnap tűzijáték :D

ecetesepe 2019.08.21. 12:54:48

@Szőkenőő: Mindegy volt ki adja... volt köztük hozzáértő férfi is... de én kemény vagyok, mint a vídia... azt sem fogadtam meg :P

turautak 2019.08.21. 12:58:26

@ecetesepe:
Nem inkább, mint a fagyott kutyaláb? :P

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.21. 13:07:41

@egyvagyok: Na ez jó progi :) Kutyameleg volt, de strandra nem jutottam ki.
A tűzijátékot tévében néztem. Szép volt, látványos, de már odamenni a sok ember közé, azt már nem.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.21. 13:09:22

@ecetesepe: Most tele a szemed forgáccsal gondolom. Jó buli, csökönyös férfinép vagytok tik. P A saját károtokon (SE) tanultok :D:D

turautak 2019.08.21. 13:17:54

@Szőkenőő:
Azért az ívvel való heggesztés se piskóta

turautak 2019.08.21. 13:19:41

@Szőkenőő:
A Pilisben a fák alatt elviselhető volt, csodálatos dolgokat láttunk. A strandon megtaláltuk a legjobb helyet.

ecetesepe 2019.08.21. 13:32:13

@Szőkenőő: Már ne is haragudj, de most hogy jön ide a káróm?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.21. 13:44:40

@egyvagyok: Azzal jól ki lehet égetni a retinát is. Ez az epe amijjen okos, azt is kivitelezi. Állandóan kekszel itt, meg kárózik. Bár azt nemtom mi :P

Én meg voltam egy grúz baletten. Kicsit tartottam tőle milyen lesz, de végül jó kis látványos előadás volt. Tegnap meg voltam állatkertben. Durva meleg volt, az állatok is jól el voltak bújva, meg aludtak.

turautak 2019.08.21. 13:47:48

@Szőkenőő:
Lehet valamilyen újféle kekszet karózik?
A fene se érti :P

A tó mellett is volt "állatkert" ;)

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.21. 16:40:28

@egyvagyok: a Pilis szuper, nincs hőség. Ez melyik része?

turautak 2019.08.21. 16:48:38

@Egon Estragon:
A Holdvilág árok.
Bejártuk már keresztül-kasul a Pilisi, de még mindig találunk szép részeket.

God Harald 2019.08.21. 22:32:45

@Szőkenőő: a hosszú hétvége jövő hét keddig tart! Városnézős

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.22. 06:10:23

@egyvagyok: (y) :)
Piros85 bejáráson pár hete elmentünk alatta. Járható most? Mert a táblát láttuk, hogy omlanak a fák, nehezen járható.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 10:43:45

@Szőkenőő:

" Sziasztok!
Kinek hogy telt a hosszú hétvége? :) "

Faszhom Monacoba, tudtátok hogy ennyire drága hely ?
Ott kellett rohadnom 2 hetet valami Hotel de Paris Monte-Carlo-ban, 5 csillag ellenére nem volt a mini hűtőben snikers csoki, úgy felbasztam az agyam hogy felrendeltem a szobámba 3 rekesz Dom Perignont és abban pezsgőfürdőztem.
Elég meleg van itt Monakóban, kiülős teraszok tűrhetőek, Kimi Rájkönen reggelire vodka narancsozott a mellettem lévő asztalnál egy orosz modellel, kicsit se zavarta hogy leverte a Ray Ban szemüvegem az asztalkámról, majdnem pofán vágtam de Statham akivel együtt voltam, lefogott, aszonta hagyjam rá, ő csak egy piás.
Teraszozás után Statham áthívott a jachtjára, megmutatta a bélyeggyűjteményét, utána jól seggbe izélt VOLNA, de mivel én a juhokra esküszöm az orosz modell kurvát fektette meg.
Jachtozás után jött a kaszinózás.
Egy konténernyi zsetont elbasztam röpke 3 óra alatt, utána elmentem félkarúzni amivel meg nyertem 1 millió eurót, azt oda adományoztam a Mészáros és Mészárosnak, mert hallottam kicsit szarul megy neki.
Ez kb így ment két hétig, a hátam közepére se kívánok még egy ilyen nyaralást.
Jövőre inkább Svájcban nyaralok Polanskinál, ott nincs hőség.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 10:46:56

@God Harald:

Tirana tök szép hely, oda én is elmennék városnézni :)

turautak 2019.08.22. 11:19:26

@Egon Estragon:
Simán járható, könnyebb mint a Salabasina árok.

ecetesepe 2019.08.22. 11:45:05

@szociál: A herceggel nem is pacsiztál le?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 12:10:25

@ecetesepe:

Nem fért bele az időmbe, pedig kaptam meghívót.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 12:27:43

@egyvagyok: Én a Börzsönyt (is) szeretem.

@God Harald: merre vagy városnézőben?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 12:34:02

@szociál: Braddel nem futottál össze?

Svájcba meg majd a hideg lesz a bajod, meg a hegyek, bár ott nézzed meg milyen cuki juhok vannak, szóval lehet mégiscsak neked való hely az :D

www.erdekesvilag.hu/a-wallisi-feketeorru-a-legaranyosabb-juhfajta/

turautak 2019.08.22. 12:52:24

@Szőkenőő:
A Julianus kilátóból valami csodás a panoráma :)
Pár hét múlva a Bükk-be megyünk 3 napra ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 12:55:57

@Szőkenőő:

Brad piál, őt hanyagolom, meg most nagy az arca hogy játszott Tarantinonál, egyfolytában a forgatásról áradozik, könyökömön jönne ki.

Tényleg az a buzi hegyi levegő betenne nekem, Svájcba se megyek.

Nigga kormosképű juh nem kell.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 14:27:09

@egyvagyok: Voltam már ott, tényleg gyönyörű a kilátás :)

@szociál: Azta még válogat is :P Válaszd a jó kis magyar racka juhot, annak szép nagy szarva van, lehet benne kapaszkodni :D

God Harald 2019.08.22. 15:04:43

@Szőkenőő: a jelenleg egyáltalán nem ködös Albionban:)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 15:09:10

@God Harald: Egyik következő útitervem oda vezet majd, ha minden jól megy. De majd csak olyan másfél év múlva kb.

God Harald 2019.08.22. 15:16:40

@Szőkenőő: idén szerencsés évem van. Ez a kilencedik külföldi város idén. Harmadik főváros.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 15:33:25

@God Harald: Tényleg szerencsés vagy. :) Londont mindenképp látni szeretném, de kis körúttal összekötve majd.
Rám még vár szeptemberben egy nyaralás, Sorrento és Capri, azt nagyon várom már!

God Harald 2019.08.22. 16:09:16

@Szőkenőő: nem csodálom, az maga a földi paradicsom!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 16:28:50

@Szőkenőő:

Sorrento, Capri....de rég jártam Mexikóba, Sorrentoban van egy csehó ahol a csapos szivarját kilőheted a szájából ha megiszol 5 csilis tekilát :)
A Mexikói Capri is gyönyörű , igaz sok a csörgőkígyó , de szép homokos száraz hely, fotózz kaktuszokat :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 16:29:31

@God Harald:

az már tényleg nem ködös :)

sírni fognak az esőért :))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 16:36:50

@God Harald: Nagyon remélem, szépeket hallottam arról a tájékról :)

@szociál: képzeld szocika, lehet átszokom a tekkkiláról a rumra :D A hétvégén ittam egy (két) nagyon finomat. Nemtom mi volt a neve, elfelejtettem, de nem volt occsó :)
Jópár éve azt a kommersz rumot ittam egyszer, na utána soha többet. De ez kifejezetten kellemes ízű volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 17:00:39

@Szőkenőő:

Nem voltam rumos, de állítólag a fehér rum az fini, de drága is.
Most a gin tonik a menő, neki van divattya, pláne a napos albionban.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.22. 18:03:38

a vodka örök és elpusztíthatatlan. da.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.22. 18:09:11

@szociál: valld csak be szépen, hogy az 1 millió eurót feltetted az nb1-re, miközben halott pénzt és gigi d'agostino-t hallgattál :)))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 18:17:53

@úgymond olvasó mmkk:

igyon krumplit akinek orosz anyja van :)

Bevallom, nyekegő hangú halottpénzes gyerek és a babazene a két kedvencem :)
Ez nb1-et meg raknom kell mert nemzeti fudbal.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.22. 18:21:32

@szociál: nem nemzeti, hanem nemzethy, hát ezt se tudod?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.22. 18:37:47

@úgymond olvasó mmkk:

Nem tudtam :(
Pedig kulacsból iszom a házi pálinkát és lovon megyek dódozni, és egész nap szavalom a himnuszt, felállva.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.22. 18:40:24

@szociál: igazi hazaffy vagy, egy kis botlás belefér

2019.09.01. 08:25:29

Szolgálati közlemény: Kéne valami új poszt, mert az oldal megnyitásakor mindig ez a borzalmas horror maszk - kép nyilik meg már egy hónapja. Mindig megijedek tőle és a baba is harántfordul bennem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 12:57:24

@Daenerys Targaryen:

Mindjárt bedurrantok egy újabb rossz szokást, ha nem fejezitek be :)

LucretiaBorgia 2019.09.01. 15:16:57

@Daenerys Targaryen: Horror maszk?
Majd tustentkedem....
A poszt, nálam, nem fán terem. .
Kell az ihlet, megrendelésre nem megy. Wolf jobb nálam.

LucretiaBorgia 2019.09.01. 15:16:58

@Daenerys Targaryen: Horror maszk?
Majd tustentkedem....
A poszt, nálam, nem fán terem. .
Kell az ihlet, megrendelésre nem megy. Wolf jobb nálam.

2019.09.01. 15:26:28

@szociál: olyan kedves bárányos fotósat

God Harald 2019.09.01. 15:32:57

Szolgálati közlemény: a nyarat ezennel berekesztem! Lehet menni dolgozni, GDP-t termelni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 15:45:07

@Daenerys Targaryen:

:)

Az nem rossz szokás :)
De biztos cukibb mint ez az ijesztgetős fűrész maszk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 15:45:52

@God Harald:

majd szerdán termelek, addig döglés ;)

LucretiaBorgia 2019.09.01. 15:47:13

@God Harald: Na, végre!!!
Te vitted el az ihletemet, most visszajott:):):)
Itten mekkbecsüljük a törzset!

God Harald 2019.09.01. 15:49:15

@szociál: hejjj te mihaszna!!! :))))

God Harald 2019.09.01. 15:53:29

@LucretiaBorgia: hát visszahoztam! Én nem tudtam használni. Biztos mert női. :)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 16:36:20

@Daenerys Targaryen: A fotó az én érdemem, a duma az a szociálisé. Ebből is látszik, mindig a nők viszik el a munka oroszlán (juh) részét :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 16:38:19

@LucretiaBorgia: Wolfnak évekre visszamenőleg vezetett naplója van, úgy olvastam. És abból szemezget hétről hétre.
Te meg hirtelen felindulásból írsz ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 16:40:14

@God Harald: Már most utálom ezt a berekesztést. Nem lehetne egyből tavasz???

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.01. 17:34:23

@Szőkenőő: kijaza Wolf?

Amúgy engem is kielemezhetnétek, ha éppen lenne időm írni, sokminden van a kis életemben...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 18:02:22

@úgymond olvasó mmkk: Ezt nem mertem mondani, mert már így is el vagyok könyvelve szexmániásnak (nemiértemért)

@Egon Estragon: Wolf a sorozatrandizó blog gazdája.
Kielemezzünk? Oké, írj :) De felelősséget nem vállalunk semmiért :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.01. 18:24:35

@úgymond olvasó mmkk: sejtettem....úgymond....gyanítottam....főleg ahogy a szopóálarcot emítetted :D

úgymond olvasó mmkk 2019.09.01. 18:56:36

@Szőkenőő: öööööö..öööööööö.. feltörték a faceb..ööööööööö.. blogponthú profilomat.. ööööööö!

God Harald 2019.09.01. 19:23:16

@Szőkenőő: egyáltalán nem szeretném ha tavasz jönne. Őszi szünetben szeretnék tökig gázolni a hóban a hegyekben, télen szeretnék mínusz tizenfokban mókust etetni, szánkóval barangolni és tavon korcsolyázni a zempléni erdőkben!:)

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.01. 20:10:17

@Szőkenőő: óanyám, beleolvastam... OK, lehet, hogy egy fokkal jobb, mint adminka vagy a horkay vagy a sadist meg a társai. Első blikkre, de attól még puncivadász, akinek a nő csak arra kell...

Magamról majd írok, ha lesz időm, meg magam is tudom, hogy mit akarok. Illetve vannak álmaim, amik nem egyeztethetőek össze a valósággal, és az a kérdés, hogy ez baj-e, főleg akkor, ha a valóság egészen kellemes, és sokan irigyelnék.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.01. 20:11:56

@God Harald: kedden jön az eső és a lehülés :) felér egy jó orgazmussal :)

úgymond olvasó mmkk 2019.09.01. 20:34:53

@Egon Estragon: nekem csak olyan álmaim vannak, amik nem egyeztethetők össze a valósággal :)

God Harald 2019.09.01. 20:59:33

@Egon Estragon: végre! Már rámrohadt melóban a nehéz vas:)))

2019.09.01. 21:19:14

@Egon Estragon: jajj nemár.
A felületes ítélkezés bajnokságán díjat nyersz.
A "nő csak arra kell..." édesistenem, ez az ostoba nézet mikor megy már ki a divatból? Te is adod tovább a következő nemzedéknek? Sosem fog kihalni ez a viktoriánus szemforgató álerkölcs?

úgymond olvasó mmkk 2019.09.01. 21:26:32

@Daenerys Targaryen: kinek mi az arra. lehet, hogy a nokedliszaggatásra gondolt :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.09.01. 21:38:40

@Daenerys Targaryen: nekem például arra kell a férfi, hogy hozzon nekem sós kisperecet a boltból. meg arra, hogy tudja, hogy utálok vezetni, és vezessen helyettem. esetleg arra, hogy főzzön nekem teát, mielőtt megyek dolgozni.
csak arra kell figyelnem, hogy az egyik legalább addig legyen a boltban, amíg a másik jön teát főzni, és mindketten elhúzzanak, mire a harmadik értem jön, hogy elvigyen dolgozni :))))))))))))))))

2019.09.02. 03:57:11

@úgymond olvasó mmkk: úgymond ez egy ideális életmód, gratulálok! Nekem még olyan kéne, amelyik ellát pénzzel, hogy ne kelljen dolgozni. Az lenne a kányoán! :-)

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.02. 07:50:13

@Daenerys Targaryen: ebben semmi álerkölcs nincsen. Egy szóval nem mondtam, hogy a szexuális élet nem kiemelkedően fontos egy párkapcsolatban, csak már uncsi ez a sok nethuszár dicsekvése, hogy hogyan énekeljük le a nőkről a bugyijukat...

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.02. 07:52:34

@Daenerys Targaryen: Andy Vajna utódja is olyan kőgazdag, mint az elődje? Timike rástartol? Ha igen, van esélyed vele szemben?

2019.09.02. 08:51:56

@Egon Estragon: Ha a felületes ítélkezéseden felülemelkednél - ami azért elvárható lenne egy bizonyos kulturális közegben - akkor észlelnéd, hogy azon a blogon legalább annyi felsülés is van, mint siker. Tehát semmilyen formában nem áll meg a kritikád, engedd el ezt a témát.

2019.09.02. 09:11:26

@God Harald: sorozatrandizo.blog.hu

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.02. 09:22:02

@Daenerys Targaryen: OK, megkövetem a bloggazdát, kevés posztot olvastam el. Igazából egyet.

2019.09.02. 09:30:30

@Egon Estragon: riszpekt.
A mai posztja is egy kudarc leirása.

úgymond olvasó mmkk 2019.09.02. 09:32:57

@God Harald: ezt printscreenelem, és megmutatom az illetékesnek, hogy ő is tudjon róla :))))))))

@Daenerys Targaryen: én nem bírnám elviselni, hogy egy pasitól függjön az anyagi helyzetem :)

LucretiaBorgia 2019.09.02. 11:47:20

@Daenerys Targaryen: Olvasom, olvasom, de nem értem mit akarsz mondani?
Egonnak igaza van. A mai pasinak a punci kell oszt annyika. Szépen elmagyarázták itt is, hogy pl. Én nem vagyok elég jó többre, vmiert. Szépen elfogadtam. Most akkor nincs más hátra mint előre, dugunk. Szex és más semmi.
Új idők, új dalok.
Szelávi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.02. 12:27:09

@Daenerys Targaryen:

Az az oldal egy vicc kategori.
Szerintem fele nem igaz.

És ha igaz lenne, akkor se lenne igaz :)

God Harald 2019.09.02. 12:31:23

@LucretiaBorgia: ezek szerint én tegnapi pasi vagyok!:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.02. 12:37:35

@Egon Estragon:

Ugyan, ember ennyit nem randizik mint az a pöcshuszár.
Románc cunami , orgia orkán, fokozzam még ? :)
Rizsázik a gyerek, szerintem még babázik, vagy gyűjti a sörösdobozokat amit külföldről hoznak a barátai :)

2019.09.02. 12:42:05

@LucretiaBorgia: semmit nem akarok mondani. Én biztos nem mondtam h a nők csak dugásra jók.

@szociál: nekem nem kell megvédeni azt az oldalt, semmi közöm hozzá.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.02. 12:44:31

@Daenerys Targaryen:

Nagy ritkán bele olvastam, de oda inkább az incelek járnak incelkedni :))

Bár ha jobban bele gondolok nekem is ott kéne lennem, mert utálom a nőket :)

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.02. 13:26:55

@szociál: Jajj, ne már, mi van akkor, hogyha a nőktől kapott egyéb értékek akkora energiát adnak neki, hogy bírja a randizással?

LucretiaBorgia 2019.09.02. 15:15:28

@Daenerys Targaryen: Én már semmit se tudok. Ez már egy horror vigjáték. Hogy ki kicsoda. Te lehet nem mondtad, de lehet h egy korabbi te, igen. Mittudomén.
Ezzel kár is foglalkozni.
Követhetetlen.
Nikkcunami.
Számolom ki a tuti: én én vok, ezt tudom, szoci szoci, ez ok, a szőke szőke, ok, egont tudom, es god is god. Vége. Ja, a könyves lány, könyves lány, és wr wr maradt. Lecalyom h mit izélkedett a nevével.
A maradék hullámzó káosz.

2019.09.02. 15:53:39

@LucretiaBorgia: gyakorlatilag felsoroltad a blog összes látogatóját, hogy idemtifikációztad csekkolás révén és útján.
Maradtam egyedül hullámzó káosz :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.02. 16:39:04

@Egon Estragon:

Nem olvasom újabban szóval nem tudom mennyire bírja ez a szerencsétlen :)

De majd bele kukkantok ;)

@úgymond olvasó mmkk:

A hüje könyved miatt nem tudtunk elutazni a Bahamákra, pedig csudi jó idő van ott.
Legközelebb a reptéren a karoddal együtt távolítják el a kék könyvecskédet :)

twitter.com/NOAASatellites?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fqubit.hu%2F2019%2F09%2F02%2Fsoha-nem-latott-irtozatos-hurrikan-csapott-le-a-bahamakra%3F_ga%3D2.199789422.1745644647.1567434747-33120861.1566014060

úgymond olvasó mmkk 2019.09.02. 16:53:40

@LucretiaBorgia: na de várjál, a hogyvolton a tudjukkik megvádoltak azzal, hogy én mindenki vagyok, és mindenki én vagyok. akkor most? :))

@szociál: viharvadász akarsz lenni, pillangógömbhal?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.02. 17:04:11

@úgymond olvasó mmkk:

Igen, mert akkor benne leszek a tévében, felveszik ahogy repülök a viharban körbe körbe :)
Felkapott videók közé kerülök, és a sírkövemre egy forgószéllel hadakozó szuperhős legyen rávésve.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.02. 17:08:22

@úgymond olvasó mmkk:

A házasságkötő terembe erre a zenére vonultunk be, mennyire meghitt volt :)

www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=GqDZ9OTT_zs

LucretiaBorgia 2019.09.02. 17:16:25

@Daenerys Targaryen: De milyen gyönyörű fordulat...
Ki ne akarna hullámzó káosz lenni...
Neked is mekk van a juhsod:):):)

úgymond olvasó mmkk 2019.09.02. 17:18:10

@szociál: adok én neked sírkövet, várjál csak :))

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.03. 07:42:51

@LucretiaBorgia: én is már identitászavaros koalamaci vagyok, aki egérnek képzeli magát... Ja, várj, az Cini, az egérkém. Na, még őt is ismered, bár személyesen nem :)

2019.09.03. 09:44:22

3705 napja nem tudjuk ki volt Kaya Ibrahim.
És 30 napja nem volt új poszt :-)P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.03. 09:48:01

@Daenerys Targaryen:

Akartam írni egy posztot a Pék facáról, de valahogy nem jön az ihlet :P

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.03. 10:25:10

@Daenerys Targaryen: Én valamikor tavasz végén csináltam egy női kamuprofilt, hogy csekkoljam, tényleg bunkók-e a férfiak társkeresőn, ha udvariasan utasítjuk el őket. 90%-ban nem azok, ha le akarom lőni a poént. akartam erről írni egy vendégposztot, de nincs időm rá. Cserébe a tegnapi Cs&P posztot jó eséllyel az egyik exem írta :) De nem én vagyok, aki három éve zaklatja :P Én rövid távon kidobtam (kb. 3 hónap után, szegény kislány bordi, kezelhetetlen... :/ ). Na, én azóta nem kerestem, most nézem, hogy tényleg 32 éves az exe (mutogatta nekem is, de amikor rákérdeztem, hogy mijafaszé nem tíccsa le, akkor leakadt arról, hogy engem zargasson azzal, hogy zargatja a zexe...). Nah, nem tudom megnézni, hogy hány éves az exe, mert engem bezzeg le tudott tiltani facebook-on :)

God Harald 2019.09.03. 10:29:06

Itt a jó idő végre,
Szaladok is ki a rétre!

2019.09.03. 10:35:52

@Egon Estragon: ez annyiból jó hír, hogy akkor nem csak kamu sztorik vannak ott. Hja hát a posztírók nem mellékelnek zárójelentést a mentális állapotukról, szóval simán lehet bármi bajuk nekik is. És attól kezdve torz képet kezd cincálni a nagyérdemű. De hát ez ott szórakozás, semmi egyéb.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.09.03. 10:53:45

@Daenerys Targaryen: Persze nem vagyok 100%-ban biztos, csak irgalmatlanul gyanús. A 3 év is, a 32 évesség is, az, ahogy a csajszi azzal igazolja magát, hogy ő jóban akar lenni a pasival, mert felelősséget akar vállalni azért, hogy mi lesz az exével, stb. stb. stb. Ez egy szomorú történet (illetve azért van benne dicsekvés is, mert azért lepottyan egy 15 évvel fiatalabb barátnő, az azért kind of proud :) ), de nem látod meg első blikkre, hogy valaki borderline. Persze, gyanús pontok vannak, de nem kiáltunk ki mindenkit bordinak az első gyanús jelre. Igazából az sem 100% még mindig még nekem se, hogy borderline a kislány, csak azért gyanús, hogy hogyan jutunk el három hónap alatt onnan, hogy elhomályosuló szemmel ölel át, és mondja hogy "szeretlek" oda, hogy szinte legyilkol a szemével reggel a buszon munkába menet, pusztán azért, mert át szeretném ölelni (nyilván ilyenek sokasága után szakítottam vele, abban a pillanatban, amikor kezelhetetlenné vált a helyzet, és nem lehetett vele értelmesen kommunikálni). Én nem tartom szórakozásnak azt, hogy ilyen esetekről olyan stílusban dumcsizzunk, mint ahogy a Cs&P-n megy, nem is kommentelek ott. De akinek ez szórakozás, persze hajrá. Néha elolvasom a posztokat, néha a kommentekbe is beleolvasok én is, de...

turautak 2019.09.03. 21:19:55

@Egon Estragon:
Anno én is csináltam ilyen kamuprofilt egy bizonyos "társkeresőn". 2 nap alatt, több mint 1000 levél hullott a postaládába, jobbnál jobb ajánlatokkal. Leány legyen a talpán, aki ennyit végigolvas, pláne válaszol.

ecetesepe 2019.09.04. 12:33:23

@LucretiaBorgia:

"@Daenerys Targaryen: Én már semmit se tudok. Ez már egy horror vigjáték. Hogy ki kicsoda. Te lehet nem mondtad, de lehet h egy korabbi te, igen. Mittudomén.
Ezzel kár is foglalkozni.
Követhetetlen.
Nikkcunami.
Számolom ki a tuti: én én vok, ezt tudom, szoci szoci, ez ok, a szőke szőke, ok, egont tudom, es god is god. Vége. Ja, a könyves lány, könyves lány, és wr wr maradt. Lecalyom h mit izélkedett a nevével.
A maradék hullámzó káosz."

Ez olyan beszólásszagú volt Mamzi... ne csináld. Tudod... nincs értelme a bajuszt húzogatni, amikor mást is lehet ;)

De én azért cuppantalak! Még ha csak egy senki is vagyok.

Womb Rаider 2019.09.04. 15:33:41

@LucretiaBorgia: "Ezzel kár is foglalkozni."

Nem az a lényeg (valójában..) hogy ki mondja..hanem az, hogy mit mond.

@Daenerys Targaryen: " gyakorlatilag felsoroltad a blog összes látogatóját"
Közel sem...

Walsh és Kirby 2019.09.04. 23:20:12

@úgymond olvasó mmkk: nyehhehheee

LucretiaBorgia 2019.09.05. 15:33:24

@ecetesepe: Édesespe ! Főnőasszony vagyok :):):) Mekkbeszéltük, nemdebár!
Megazután sokmindenek vannak miknek Epeséged nem vagyon tudója. Amikor itt nálunk is több olyan nick volt aki heti rendszerességgel váltott nevet, kommentelt új vagy alvó régi nickkel. Így hogy ki mit mondott követhetetlen.
Meg még sokk minden egyéb nem közreadandó dolgos vannak itten a háttérban :):):)

LucretiaBorgia 2019.09.05. 15:37:20

@God Harald: Te ??? Dehogy ! te önálló kategória vagy, Hozzád még a kétség se férhet :)

LucretiaBorgia 2019.09.05. 15:41:02

@Egon Estragon: Téged meg nem buktathattalak le, jó ember ! De te is azonosítva vagy az eredeti identitásoddal. Tiszta vagy. :)

LucretiaBorgia 2019.09.05. 15:45:36

@úgymond olvasó mmkk: Ja, igen. De azzal nem kell törődni, tuggyuk mijért :):):)
Különben is mindenkit én irányítok. Wombi szavaival élve - örökre megjegyeztem - én megkerülhetetlen blog celeb vagyok :):):)
Te csak ne aggódj a zidentitásod miatt :):):)
Olvass picit, az megnyugtat, vagy kicsit rendszabályozd meg a vadakat terelő juhászt :):):)

LucretiaBorgia 2019.09.05. 15:46:44

@Daenerys Targaryen: Most van új poszt, sok képpel, hogy ne a rémfejet kelljen látnod, amikor megtisztelsz kitüntető figyelmeddel :):):)

God Harald 2019.09.05. 15:58:08

@LucretiaBorgia: kedves vagy! De az az igazság, hogy egy egyszerű, hétköznapi átlagfazon vagyok. Tizenkettő egy tucat típus:)

2019.09.05. 16:20:28

@LucretiaBorgia: ó ez nagyon kedves tőled. Köszönöm. Megyek olvasni.

LucretiaBorgia 2019.09.05. 19:39:03

@God Harald: Naaaa...
Etess mást, écssapa! Az nem így néz ki, még szóban se:)
Van némi nemi tapasztalatom..

LucretiaBorgia 2019.09.05. 19:40:54

Némi nemű tapasztalatom..
Átkozott elütések..:):):)
Elvesztettem a karmaimat, újra tanulok irni:)

God Harald 2019.09.05. 20:07:59

@LucretiaBorgia: :)))
Néha a joginák is tévednek! A beszéd az más. Munkahelyen is, mikor elkezdik a szokásos udvariassági köröket, főleg a főnökeim, rövidre zárom: egyszerű rabszolga vagyok, beszélő szerszám! Mondjuk nekik olyankor hátsó szándékaik vannak:))
Te viszont egyszerűen egy finomlelkű kedves kis virágszál vagy.
Karmok nélkül védtelen vagy?:) Akkor ma beszoríthattak volna a sarokba egy kis gyömöszölésre!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.09.05. 20:47:30

@LucretiaBorgia: te magad vagy az illuminátus :)))) a vadakat terelő juhász megkapja a magáét, ha alkalmas állapotban vagyok. a csütörtök nem az alkalmas nap :))))))

LucretiaBorgia 2019.09.05. 20:58:44

@úgymond olvasó mmkk: Jó, jó...nem sürgetlek, akkor kell csinálni amikor érzed késztetés:):):)
Nem kellett volna lelepnezned! De most már mindegy...úgy is kiderült volna:):):)

LucretiaBorgia 2019.09.05. 21:08:34

@God Harald: Már ettem, mondom..
Gyömöszölés? Engem? Mituuuuuuu
:)
Ugyan a kéretlen gyömöszölőt felnyársalom a kihegyezett szempilláimra:):)
A karmok csak a kisegítő eszközök.
És akkor még mesélhetnék a fojtószorításomról...

LucretiaBorgia 2019.09.06. 08:53:02

@Egon Estragon: Jajj, a zizi :):):)
Hogy én azt, hogy szerettem...
Epres meg vaníliás..

2019.10.08. 13:41:49

@LucretiaBorgia: ez kérlek szépen egy ugróhivatkozás. A szövegre rákattintva egy új, másik weblap jön be.
Ezen meg egy (talán) téged is érdeklő cikk található.
Ha mégsem tetszik, akkor ugord át. Tudod: ugróhivatkozás :-)
süti beállítások módosítása