Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szépvagy(ok) pont húúúúúú!
2019. július 25. írta: LucretiaBorgia

Szépvagy(ok) pont húúúúúú!

Csatlakozz Magyarország exkluzív beszavazós társkeresőjéhez, és tudd meg, hogy elég szép vagy-e ahhoz, hogy itt kereshess társat!

Társkereső szépeknek !

fashion-3080644_960_720.jpg

Hát ide is eljutottunk…

Most éppen a Dán mintát majmolva.

Úgy tűnik el kell fogadnunk, hogy a baromságnak nincs határa, a de a magyarázat baromsága baromságának sem !

Indult pár napja ez a beszavazós társkereső. Akit a már bent lévők beszavaznak, eléggé szépnek ítélnek az kereshet társat ezen az oldalon, akit nem az mehet istenhírével, meg a rossz érzéseivel, a víz alá száradni.+

Itt a link és két első cikk az oldalról. Egyik jobb, mint a másik. Tényleg. Az első, csak, csak, de a második. Ami magyarázza a bizonyítványt….

https://www.szepvagy.hu/

https://wmn.hu/ugy/51109-tarskereso-szepeknek---de-miben-kulonbozik-ez-a-valo-elettol-

http://kreativ.hu/cikk/a_szepek_tarskeresojerol_kiderul_majd__mennyire_neznek_ki_jol_a_magyarok

…..mert, ahogy a címből is kitűnik, ez nem is társkereső, hanem társadalmi kísérlet, hogy mennyire néznek ki jól, szépek a magyarok.

lab-3498582_960_720.jpg

(Első üvöltés) Ugyan miből derülne ki, ember ? Hagyjuk is most azt, hogy relatív kinek mi szép, axióma. Elvileg az adatokat titkosan kezelik, a kép is adat csaxólok. Személyes adat (GDPR, Btk. stb.). Ki és miből vonna le milyen következtetést ? És hogyan prezentálná azt ? És mi az, hogy a magyarok ? Itt elidőznék kicsit. Mondjuk Küküllőtegzesen van egy csodaszép fiú, meg egy csodaszép lány, akik azt se tudják mi fán terem az internet, na ők máris kimaradnak a „kísérletből”. Az meg van ugye, hogy leszámítva kis számú fajtiszta exhibicionistát, aki az általános megítélés szerint szép, az pont nem tartja szépnek magát, vagy ha el is hiszi, hogy szép, pont azzal van baja, hogy beskatulyázzák a szép és más semmi kategóriába. Arról már nem is beszélve, hogy a szépséggel, amit isten adott nem illik dicsekedni. Arról meg már pláne nem, ami napjaink know-how-ja, hogy mindenki lehet szép, csak jó plasztikai sebész kell hozzá, meg jó sok pénz. A tökéletesség hajhász Kardashian instabjúti korszakot éljük, most épp ők határozzák meg, hogy mi a szép.

Itt szűrnék be egy vicces hírt még az boldog aranykorban, a Music FM-ben hallottam, hogy egy japán férfi elvett egy csoda szép nőt, majd született gyerekük, aki bűn ronda lett. A feleség töredelmesen bevallotta, hogy ő is bűn ronda volt, de a plasztikai sebészek szépre műtötték. A férj beadta a váló keresetet és egy hatalmas kártérítést is követelt, csalásért. Meg is ítélték. 

Társadalmi kísérlet ???? Egy frászt. Panem et circense a balga népnek.

Egy újabb lehúzás, ebben társkereső maffiában, az oktrojált társkereső őrületben. Hiába írja az oldal, hogy

„Ne feledd, a párválasztásban a külső fontos ugyan, de nem minden. Ha nem választanak be, az nem jelenti azt, hogy kisebb eséllyel találod meg a párod. Legfeljebb azt, hogy a Szépvagy.hu nem a Te oldalad.”.

Ja ?! Mert nem vagy szép. Köszi !

Ebben az agyon frusztrált, lájkvadász önbizalom hiányos, elbújt világban lesznek áldozatok, ember áldozatok. Vannak akik, már attól idegrohamot kapnak, hogy nem lájkolják a sütijüket, vagy a körmüket, mi lesz, ha majd a pofájukba vágják, hogy Nem Vagy Elég Szép. (Második üvöltés)

Társadalmi kísérlet ???? Hát akkor jól elkésett, többek között. (Kárörvendő mosoly)

Pattanjunk a netre és keressünk rá néhány divatbemutatóra a közelmúltból. Kifejezetten nem szép lányok és fiúk a modellek, mondhatjuk érdekes arcúak, de lehet, hogy vannak, akik szerint csúnyák. De egyediek, és nem egyenre műtöttek. Lásd fentebb! A divatipar is kétfelé húz, úgyhogy a kezdeményezés kissé lemaradt.

Arról már nem is beszélve, hogy mér az Instagram (!) néhány országban korlátozta a lájkok láthatóságát, az emberek saját fotóikont láthatják majd csak a pontos számokat, adatokat.

A foto shop-retus-filter érában, amúgy is mit vár ennek az oldalnak a kitalálója ? Lehetne a pl. egy tehetségkutató, hogy ki a legjobb kép manipulátor. Pláne, hogy már fő szöveg is így szól:

Töltsd fel a legjobb fotódat!

A második cikk kissé önbevallósan végig megy azon, hogy hát persze, mindenkiben van hiúság, de a szépség nem minden, nagyjából az a vége, hogy felesleges ez a vállalkozás. Egy érdekes kérdést vet fel a legvégén nevezetesen, hogy vajon akkor is fel lennénk háborodva ha, az lenne egy zárt társkeresőbe a felvételi követelmény, hogy elég okos vagy-e (most ne szofisztikáljuk az okos, művelt, intelligens kategóriákat) ?

Erről már korábban írtam egy IQ elit klub kapcsán. Itt elolvashatjátok.

Igen. Engem felháborítana. Egy, mert elutasítom a szelekciót, kettő mert az ördög a részletekben rejlik, ki, hogyan, milyen alapon és szándékkal szelektál, mond szépnek, csúnyának, butának, okosnak, vagy bárminek. 

Remélem lesz akinek lesz vér a pucájában, hogy máris indítsa a rondavagyok.hu-t, vagy kövér/gebevagyok.hu-t és felső határ a csillagos ég.

A történelem valóban ismételi önmagát, gyártjuk az újabb kasztokat ! Csak ezeket már lehet algoritmizálni. Majd összepárosít a mátrix azzal, akit kidob a gép. És akkor egy kasztban leszünk. Ugye ? Te, aki nem vagy a mi mércénk szerint elég szép, menj innen a magadfajták közé ! Bravúros ötlet !

Egy következő posztba szántam, de az élet közbeszólt. Popper Pétert idézem: „ A legelviselhetetlenebb fájdalom az ember számára a „nem kellesz”. Ezért megölte Káin Ábelt, mert Isten csak Ábel áldozatát fogadta el, Káiné nem kellet neki.”

Sokszor jut eszembe, hogy mi lenne, ha kihúznák a dugót, jobb lenne vagy rosszabb ? Ha csak megszámlálható, elérhető és megismerhető emberpéldányból választhatnánk ? Spontán. Azok közül, akik közt vezet előre az életünk.

composing-2925179_960_720.jpg

 

LucretiaBorgia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr2314979780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucretiaBorgia 2019.07.25. 11:13:40

Köszönöm ET-nek, szép lett ! És jó hosszú, Szoci kedvéért ! Bár őt biztos nem érdekli a poszt mert, mint zsidó modell, már biztos regisztrált, beszavazták és bőszen ismerkedik. Kíváncsi vagyok melyik szexcióban ?! hetero, bi, meleg ?

2019.07.25. 11:38:20

@LucretiaBorgia: ki az az ET?
Elképesztő idiótaságot produkál az élet ezzel a társkereső szeméttel.
Résen kell lenni, mert naponta triggerelnek minket.
Légy résen!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.25. 11:38:22

Én olyan gyönyörű szexikirálylány képet fotósopppolok nekik oda magamról, hogy besza-behu lesz azonnal :D
Mindig azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, de mindig van. Pedig már ez a "társkereső" is alulról szagolja a béka ülepét :)

LucretiaBorgia 2019.07.25. 11:49:09

@Szőkenőő: Ész-tétikai Tanácsadó ékezet nékkül

2019.07.25. 12:51:52

@Szőkenőő: ET? Elek Tamara? Akkor te vagy az A Tamara!!!!!! minden világos

2019.07.25. 12:58:02

@LucretiaBorgia: ez valami benfentes megszólítás lehet köztetek. De mit köszönsz neki, nem te írtad a posztot?

LucretiaBorgia 2019.07.25. 13:09:37

@Daenerys Targaryen:
Ezt a szabad asszociációt...le a kalappal, hogy hogy nem Tímeára gondoltál ???
Tudod min gondolkodom, hogy ennyire emlékezetes maradt volna-e ha mondjuk Zsuzsának, vagy Annának, stb. nevezem.
Tamara az én ötletem volt, mert nagyon tetszenek az orosz nevek. Haboztam a Natasa és Tamara közt.
Azóta se volt ilyen sikeres posztom.... :(:(:(

LucretiaBorgia 2019.07.25. 13:14:00

@Daenerys Targaryen: De, a posztot én írtam.
De minden dizájnt ő csinált, a blog felületet, a posztokat, a szövegen kívül.
Eredetileg Ájtinek (IT) hívtuk, de Szoci át keresztelte, ítire (ET)
Nekem is több nevem van. (Nea, jogina, főnőasszony, borcsa, stb.)
Neeem több nickem !
Az erre olvasgató rajongók :):):) kedvéért, hogy értsék ! :):):)

2019.07.25. 13:24:41

@LucretiaBorgia: értem már!
orosz nevek még: Nagyezsda, Irina... ezek meg jó rondák.
Nick Árpádnénak is csak egy nickje van.

Azt a sikeres posztodat az élet írta, nem? mármint onnan volt ellesve. Leskelődj még, hátha látsz valami izgiset.

LucretiaBorgia 2019.07.25. 13:28:27

@Daenerys Targaryen: Rengeteg izgiset látok....de egyben szomorút is
Amúgy minden posztomat az élet írja..
Izgis volt pl. társkeresős korszakomban egy mata részeg ex-navossal randizni....

Hobo Fischer 2019.07.25. 14:08:33

"Kifejezetten nem szép lányok és fiúk a modellek, mondhatjuk érdekes arcúak, de lehet, hogy vannak, akik szerint csúnyák."
Erre beneveznek engedelmukkel:
indafoto.hu/cascabel/hobo_fischer
Ugy erzem, eselyes vagyok valami jo helyezesre, bar mar nem vagyok fiu. :) Ja, es vehetik megtiszteltetesnek, hogy ezen blog olvasoi lathassak (sic!) elosszor ezeket a sztarfotokat. :)
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.” (Charles Bukowski)
---
PS: a fotokat Diglics Csaba nevu baratom, lakotarsam es munkatarsam keszitette par napja, amikor beugrottunk a belvarosba egy kis photoshootra es otthon a nappaliban. A belvarosban - es az utolso fototuraimon a Sziklas hegysegben - az altalam keszitett kepeket hamarosan felteszem, csak elosszor meg tanulnom a RAW editalast es el kell dontenem, melyik programot hasznaljam erre: a Darktable-t, a Nikon CaptureNX-et vagy a magyar fejlesztesu Rawtherapee-t. Nehez az elhatarozas, na. Nagyon uj vagyok meg ebben a szakmaban. :(

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.25. 14:20:04

@Daenerys Targaryen: Igaza van a pasiknak, hogy a nők mit össze képesek kombinálni :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.25. 14:21:27

@Hobo Fischer: AZTA!!!

Fantasztikus képek, én azonnal beszavaználak ebbe a szépvagyok,hu-ra ;)

LucretiaBorgia 2019.07.25. 14:36:52

@Szőkenőő: megfigyelnek, lelepleznek, ezen ujjonganak..
De van, akinek épp ez jön be :):):)

LucretiaBorgia 2019.07.25. 14:38:26

@Hobo Fischer: Felvetetem magam kamu fotóval, monnyuk JLo-éval, és beszavazlak !
Deal ?
Még szerencse, hogy Te legalább nem változtatod a stílusodat, így felismerlek. :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.25. 15:23:54

Van friss infóm a szavazás menetéről. Így szavaznak a tagok:

kepkuldes.com/image/WJxdwR

Egy lány a facebookról poénból felregisztrált, és 90%-ban a legrosszabb minősítést kapta. Megnéztem a fényképét, egy helyes, fiatal lány.
Nem tudom hol az alsó határ, ha ő ennyire rosszul szerepelt.

LucretiaBorgia 2019.07.25. 16:39:34

@Szőkenőő: és hány százalék kell ? Legalább 50 % a legjobból vagy van vmi algoritmus ? Csak ellenkező neműek szavaznak vagy nő is nőre ?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.25. 16:52:47

@LucretiaBorgia: Ezeket nem tudom. Annyit írt a lány, hogy felregisztrált, és megkapta 90% os nemet. Szerintem aki nem jut be, nem is tud meg többet erről az egészről.
Fene tudja, ki kellene próbálni. Na? Van kedved? ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.26. 08:05:49

@LucretiaBorgia:

pasisban nincs ilyen ?
mert arra szavazgatnák :)

Sajnos e felé halad a világ, a fészbuk sokkal károsabb mint amennyire hasznos, ez a szelfi őrület és az állandó posztolgatás a fészbukkal indult el, a messenger jó dolog, és az hogy kapcsolatba tudsz lépni azokkal az ismerőseiddel akik pl egy másik kontinensen élnek és esélyed nincs rá hogy találkozzatok, de ez hogy kiposztolok mindent az életemből és várom a lájkokat az elég durva :(
És ennek a szörnyszülöttje ez a szépségszavazósdi, aki ezt kitalálta ritka seggfej lehet.
Nyilván én azonnal találNÁK magamnak pasit ,nőt ,juhot mindent , mert szép vagyok, de azok akik nem, azok, pl mint te, meg a szőkenő mégis hogyan találnátok ? :)

Nekem Angelina Jolán nagyon nem jön be, van csaj ismerősöm aki szerint meg ő a legszebb nő, ennyit arról ki kit lát szépnek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.26. 08:11:51

@Szőkenőő:

Az imdb-n a szavazás is egy rakat szar, mert ott ha valakinek annyira nem tetszik leszavazza 1 csillagra, ráadásul az a több millio indiai user halálba csillagozza a fosabbnál fosabb filmeket is.

Sztem ezt is szét trollkodják, és lehet a szépeket is lehúzzák direkt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.26. 08:19:43

Most beszélnek róla a Balázsék.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.26. 16:13:47

@szociál: na ezért vagyok fenntartással az ilyen pontozásokkal. Izlések és pofázmányok ;)

Még hogy nem vagyok szép?? Nekem elég lenne odaírni a regisztrálásnál hogy szőkenő, és kép se kell, azonnal beszavaznak. Átsugározna a kisugárzásom :D

LucretiaBorgia 2019.07.26. 19:06:11

@Szőkenőő: Kétség nem fér hozzá. Axioma csak hivatkozni lehet rá:):):)

csevely 2019.07.28. 10:39:16

@LucretiaBorgia: @Szőkenőő:
A NŐK , az igaziak:

Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének:

- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem!
Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője.
Azt mondja a barátnő:
- Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy
nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!?
- Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak.
Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.29. 08:35:07

@csevely: igen, a NŐK. De akik egy ilyen szépvagyok.hu beszavazó sóban válogatnak, erre nagy ívben tojnak valószínűleg.

A vicc: :DD

2019.07.29. 09:52:07

@Szőkenőő: ti ilyen szóvicc barátnők vagytok? :-)

LucretiaBorgia 2019.07.29. 10:03:41

@Daenerys Targaryen: Már csak azért is, mert közös mániánk, hogy szeretünk röhögni !!!!
Marakodás beszólás stb. helyett :):)
Legalább egymást szórakoztattyuk !

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.29. 10:05:00

@Daenerys Targaryen: Nemcsak szóvicc, de az is, igen. Nála van a legjobb könyvsorozatomból 3 kötet is, így muszáj jóban lenni vele, hogy még visszakapjam :)

LucretiaBorgia 2019.07.29. 10:11:14

@Szőkenőő: Markomban vagy ! Fogom a golyóidat, mi ? :):):)
Így jó ! Imádom amikor hatalmam van !

2019.07.29. 10:19:43

@Szőkenőő: érdekbarátság, na szép!
Nekem is mindig csak olyan barátaim voltak akik akartak tőlem valamit
<néz naivan>

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.29. 10:33:18

@Daenerys Targaryen: Tudod, adok kapok alapon megy, ő fizeti nekem az aperol spicceket :D

LucretiaBorgia 2019.07.29. 10:40:46

@Szőkenőő: Aperol sicc ! Nem tucc hejjesen írni :)
Oszt meg ne sajnáltasd magad, mond csak el szépen h te kapattál rá az anyagra ! Már a második hármat fogyasztom, szal tuggyák csak meg az emberek az igazat :):)
Hogy ki fogja, kinek a mijét :)
Kis álszende !

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.29. 10:43:32

@LucretiaBorgia: Két aperol után az már spicc :D:D

Igazad van, én kapattak rá, és még 4 adag van nálam, aztán lesz baj az elvonási tünetekkel :D

LucretiaBorgia 2019.07.29. 12:19:56

@Szőkenőő: Ráadásul egyet már be is faltam......
Jajj szegény fejemnek !
Még szerencse, hogy a Farkasok érintetlenek :)
Eltettem végveszély esetére.
:):):)
Arról is Te tehecc !

notC 2019.07.29. 15:27:08

Imádom ezt a társkeresőzős őrületet :-)
Persze a tesztoszteronnal felpumpált úszócsávó tette körül fellángoló viták okán nem is csodálom, hogy mindenki a netre szorul, ahol még(?) bármit meg lehet tenni a másikkal (pl. hogy kiközösítik egy csoportból egy fénykép alapján, vagy épp "beszavazzák" egy fake profillal), viszont a való életben ez egyre kockázatosabbnak tűnik...
De most komolyan?! Egy tetszőleges fórumon a komment szekcióban mindenki lehet alávaló senki, de egy borgőzös estét követően, vagy ha nagyobbat döccent a déli busz, bármikor jöhetnek a zsaruk hajnal 3-kor. :-)
Méghogy szépek... :-)

LucretiaBorgia 2019.07.29. 15:43:39

@notC: Picit részleteznéd ? Így csöppet tömény..

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.07.29. 16:06:49

Szerintem az egerek szépek. De leginkább ennivalóan cukik. Regisztrálok is, remélem, beszavaznak, és onnantól tolom a titkos kontentet, csak nektek, csak itt, csak most :)

2019.07.29. 17:05:03

@notC: jól tolod a cuccot haver. Máskor dugd el a laptopot, telót mielőtt begombázol.
/azt akarja ez jelenteni, hogy összefüggéstelen zagyvaságot írtál ide/

LucretiaBorgia 2019.07.29. 18:55:43

@Egon Estragon: Én is bepróbálom, de békával ! Mit szólsz ? :):):)

LucretiaBorgia 2019.07.29. 18:57:58

@Daenerys Targaryen: Na, naaa ! Csak valami kizúdult belőle. Mindig értelmesen ír. Csak feldúlta magát. Utálom az ilyen minősítgetést, Deny !

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.29. 19:01:49

@notC: Egy borgőzös este után minden szavadat értem! :D
Mivel a a beszavazó sóban kiszavaztak,
bánatodban beborozva rendőrruhában buszra szálltál, az döccent egyet, és az agyadba összekeveredtek a tesztoszteronnal töltött kommentszekciók, akik aztán rászorultak a netre :D

úgymond olvasó mmkk 2019.07.29. 20:29:43

@Szőkenőő: könyvet még soha nem adtam kölcsön senkinek. a könyv az szent és sérthetetlen, enyém, nemadom

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.29. 20:48:46

@úgymond olvasó mmkk:
Akárkinek én se adok könyvet kölcsön, ez bizalmi kérdés nálam. Örökös kizáró ok, ha megszamárfülezi.
Kaptam egyszer egy könyvet ügy kölcsön, hogy ezer szemem rajta, mert kincs és pótolhatatlan a számára.
Akkor volt a kiskutyám, aki soha semmit nem rágott meg még pici korában sem. Kivéve ennek a könyvnek a sarkát. Fogtam a fejem de nagyon! Valamennyire helyre tudtam hozni, de a kutyafognyom ott maradt. Égtem mint a fene mikor visszaadtam, de valszeg sose nyertem megbocsájtást :D

2019.07.29. 20:58:27

@LucretiaBorgia: kérlek ne utálj. Minósítgetésnek minősíteni az én poénkodásomat nem sexy.
Peace!

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.07.30. 08:08:51

@LucretiaBorgia: ha bepróbálod, ahelyett, hogy kipróbálnád, már nagyon betrendy vagy, ami benagyon benöveli a beesélyeidet :) bepuszcsy, beszercsy, belávcsy :)

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.07.30. 08:11:07

@Szőkenőő: szerintem már lemaradtunk. Kellett volna kamuprofilokkal bejutni tömegesen, és akkor utána szét lehetett volna trollkodni az oldalt. (Előtört belőlem az ős-punk :) )

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 09:05:14

@Egon Estragon: Szerintem tuti sokan próbálkozhatnak kamuprofillal, adja magát a trollkodás :)

LucretiaBorgia 2019.07.30. 09:32:37

@Egon Estragon: Jesszus ! Fejedbe szállt a szent soklyukú ementáli :):):)

LucretiaBorgia 2019.07.30. 10:47:37

@Daenerys Targaryen: Itt nem utálunk senkit ! Kérned se kellett volna :):):)
A poén jelleget kéretik jelezni: xd-zés, Ilyenek: :):)...meg, amit még a többiek hasnyálnak.
Merci !

ecetesepe 2019.07.30. 13:37:04

@LucretiaBorgia: ...hogy az istenben lehet azt a szart meginni? Okádék keserű íze van. Mondjuk... Tik Nők bármit a szátokba vesztek.

...és én szép vagyok :P Megmondták a hangok is.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.07.30. 13:48:46

@LucretiaBorgia: Tárkonyos ementáli zellerchipsszel és hamuba forgatott sült fehérrépa forgácsokkal :)

notC 2019.07.30. 14:41:21

@LucretiaBorgia: Ja bocsi... Kicsit fel voltam pörögve :-)
Szóval volt az írásban egy mondat (nem kiragadva, de fontosnak ítéltem), miszerint manapság az ismerkedések valahol valamilyen online felületen zajlanak. Hogy ez most jó vagy sem, azt nem tisztem megítélni, viszont látom és érzem a trendet, a változást, és tudni vélem az okokat is. Sok pici, apró jel, ilyen-olyan cikkek, szösszenetek, vélemény vezérek vélemény formáló hatása, hangos kisebbségek, akik megmondják a tutit!
Az úszó srác koreai kalandja a 18 éves kiscsajjal valóban nem egy sikertörténet, viszont nem gondolom azt, hogy a körülmények figyelembevétele nélkül szabad lenne ítélkezni. Mert bennem azért felvetett néhány kérdést. Adva van egy srác, akit 6 éves kora óta a küzdésre, sikerre kondicionálnak. Szenved, dolgozik, küzd, majd bedobják a medencébe, ahol 2 perce van, hogy belehaljon, vagy győzzön. Vajon ilyen múlttal, a versenyek után felszabadulva a nyomás alól, mennyire kérhető számon rajta a PC-viselkedés? Egyesek szerint teljes mértékben, én azért maradok továbbra is az arany középúton :-)
Ugyanakkor a srácról olyan cikkek születtek és a komment szekcióban olyan megalázó módon vélekedtek róla, mintha legalábbis a legkegyetlenebb szexuális erőszakot követte volna el!
Nem nagyon tudom eldönteni, hogy a lány reakciója (miszerint kihívta a rendőrséget) helyes, a "sérelemmel arányos", vagy túlzó. Ehhez nyilván ismerni kellene az ő történetét (és múltját!), de egyben biztos vagyok: azon a cikkek elődei, melyek az eset kapcsán születtek, egészen biztos, hogy nála betaláltak!
No és akkor itt van a kapcsolat a társkeresős jelenség, illetve az ilyen #metoo dolgok között... Ugyanis ezeket a cikkeket, amiben utolsó senkiházinak kiáltották ki a srácot, meg a hozzá fűzött hasonló kommenteket olvassák azok a srácok, férfiak is, akik nota bene nincsenek olyan mértékű önbizalommal eleresztve, hogy maguktól tudjanak dönteni, netán egy jelenséggel szembe menjenek, kiálljanak vélt vagy valós érdekeik mentén, hanem csak sodródnak... Sodródnak és keresik a könnyebb ellenállást.
Pl. ezek után kockázatosnak ítélik a személyes kontaktus felvételt, ismerkedést... Még csak véletlenül sem szólítanak le egy lányt, bókolnak egy kolléganőnek, dobnak egy mosolyt a nekik tetsző kiscsajnak. Helyette elfojtanak. Bizonytalanok, döntésképtelenek, tutyimutyik. Kvázi saját maguk is belépnek az önmagukat lejáratók kampányába.
És hogy mi marad? Vagy egy, az ital hatására kitörő, zabolázatlan viselkedés, vagy az arctalan, nagy számok törvénye által vezérelt társkeresőzés, ahol olyanok is megélnek, és virulnak, mint a tinder, s ahol olyan vadhajtások is születhetnek, mint a "szépvagy".
Ja! Amúgy ennek a piaci résnek a kialakulása is felvetett bennem pár gondolatot... Csak röviden, mert már magamat is unom... Szóval ha van egy elit kör, akiknek a játékába állandóan belerondít az itt is sokszor említett "5/10-esek" hordája, akkor teljesen természetes, hogy egy idő után alapítani fognak egy saját klubot, ahova csak a "nemakárkik" juthatnak be. Nem is értem egyébként a felháborodást .-) Ilyenek eddig is voltak, s lesznek is. Mondjuk ilyen a MENSA, vagy a gazdagok legkülönbözőbb elitklubjai :-)

LucretiaBorgia 2019.07.30. 14:59:13

@Egon Estragon: Jöhet ! Eltaláltad a zízlésemet. Ponty :)

LucretiaBorgia 2019.07.30. 15:05:26

@notC: A posztban is erre céloztam, sőt be vagyon linkelve erről szóló tavalyi posztom (Mensa).
De azért ezt a szépvagyok jelenséget veszélyesebbnek ítélem a mensa-nal. Ott adott egy teszt, objektív teszt, vagy kitalálod a megoldást vagy nem. A megoldó kulcs is adott. A gazdagok elit klubja pedig nem toboroz, tudja kit és miért vesz fel. Mi meg azt sem tudjuk pontosan milyen klubjaik vannak, innentől kezdve nem tömeges probléma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 15:12:10

@notC:

Ez a ló túloldala, amiről beszélsz.
Ha félénk vagy, ha nem ,nem szokás az ismerkedés ideje alatt testi kontaktust erőltetni, simogatni, tudtok úgy is beszélgetni hogy nem fogdosod össze az "árut" , ha már jártok akkor nyilván a csaj engedni fogja a matatást.
Úszó gyerekkel kapcsolatban sem mentség az hogy mert ő annyit dolgozott a sikerért, és nincs szabadideje bulizni, vagy tanulás, vagy az edzés, és amikor végre lehetősége van akkor rácsaphat egy táncoscsaj seggére.
Igaz van egy rossz szokásom, miden nőt letapizok az utcán, de ezt én megtehetem mert gyengeelméjű vagyok :)
Az úszósrác meg nem az :))
Azért az úszószövetség mondhatta volna hogy ezeknél a hajlongós ázsiaiknál testi kontakt felejtős, még kezet se fognak a szerencsétlenek, nem hogy rámarnak a nők seggére, mejjére :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 15:16:03

@LucretiaBorgia:

Gazdagék az orosz tini lányokra mennek rá, "olcsók" mert szarul élnek és állat az összes olyan értelembe ,hogy lazán a képébe brunyálnak ha azt kéri a sugárdedi :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 15:28:26

@LucretiaBorgia:
És adva van a sok kamu, megbuherált kép is, ahol egy átlagos csajból/pasiból is lehet bombanő/pasi. Na ezt hogy szűrik ki vajon?
Mondjuk jön egy ecetes ürge, akinek a hangok súgják, oszt felpakolja magát mint alendelon :D De jó lenne ha valaki tényleg bepróbálná, és beszámolna nekünk róla :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 15:36:53

@szociál:
Friss hír, hazaengedik az úszósrácot. pénzbüntetést kap.
Fura, hogy nem mutatták meg kamera felvételt, ha már annyira szexuális zaklatás. Kapott a gyerek a neten hideget, meleget, de senki nem tudja mi történt valójában. A srác nyilatkozata nagyon béna....véletlenül hozzáért....ühüm....na mindegy. Nincs ott valaki aki megmondta volna, hogy kell értelmesen nyilatkozni?
Remélem tanul belőle, hogy idegen országban, olyan kultúrában, ahol még kezet sem nagyon fognak, nem érünk hozzá senki seggéhez. Nagyon szimpatikus srác ne már ilyeneken ússzon el a karrirerje.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 15:43:16

@Szőkenőő:

Fiatal még szegény, sanszos hogy a balfék ügyvédje tanácsolta neki ezt hogy ezt vallja, ezzel még jobban megszopatta, mert így még inkább nem hisz neki senki.
A felvétel bizonyítaná, de lehet zsúfolt volt a hely és ezért nem kivehető a tapizás.
Én annak tudom be hogy fiatal, meg talán annak hogy híres sportoló vagyok esetleg bele fér....szerintem seggfejség volt a részéről.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 15:45:03

@Szőkenőő:

Majd a reptéren várja a nőegylet és megdobálják :)
-Szemét erőszaktevő szexmániááááás !!!

:)

notC 2019.07.30. 15:59:48

@LucretiaBorgia: "innentől kezdve nem tömeges probléma"
Alapvetően ez sem tömeges probléma :-) A szépség relativitása pont azt jelenti, hogy van egy felső 10%, akik bekerülhetnek, és az értékét pont az határozza meg, hogy csak kevesek tartozhatnak bele. A szépek nem azt mondják, hogy szégyelld magad, ha nem tudsz bekerülni, hanem azt, hogy a "csúnyák" és az "átlagosak" most ne ide jöjjenek :-)
Egy normális világban ennek a honlapnak nem lenne egyetlen regisztrált felhasználója sem. csakhát tudjuk, hogy ez már régen nem egy normális világ :-))

notC 2019.07.30. 16:07:17

@szociál: "Úszó gyerekkel kapcsolatban sem mentség"
Nem mentegettem! Hülyeséget csinált, oszt csá! Nincs ebben semmi különös, lehet tovább menni!
Csakhogy nem ez történt! Nem az van, hogy kapott egy pénzbírságot, hogy móresre tanította a biztonsági szolgálat, hogy neki kellett fizetni az adott bárban amúgy táncos lányként dolgozó, s mint olyan, saját jogán, önmagát tárgyiasító kiscsaj pszichológiai kezelését... Nem, nem! Helyette az összes nőegylet habzó szájjal kelt ki ellene, a jelenség ellen, a férfiak ellen! A "csúcs" (?) az volt, amikor az egyik írás szerint "a füttyögés, a kéretlen érintés, és az erőszak egyugyan azon bűn skáláján vannak, csak más súlyúak". Nemi erőszak mind, csak az egyiknél elegendő a pénzbüntetés.

"Ez a ló túloldala, amiről beszélsz"
Szóval szerintem van annak a lónak a túloldalán már elég nagy tumultus :-)))

2019.07.30. 16:09:26

@szociál: nincs igazad, igenis mentség az úszó srác részéről. Nagyon zárt világban élt és mivel jóképű, sportos, ezért a csajok örültek ha letapizta őket. Ez a koreai meg nem. Nagoyn zárt buborékban élnek az úszók.

@notC: Na így már tökértelmes a kommented és egyet is értek veled. Borzalom, hogy a mai világban kiherélik a férfiakat. Szándékos ez a társadalom rombolás, hogy a nyugati ember ne szaporodjon. Arrébb a konzervatív blogokon elég megalapozottan világösszeesküsznek.

@LucretiaBorgia: Я понимаю босс!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 16:17:25

@notC:

Persze hogy túlzás, USA-ban még jobban túltolnák a metoo óta, pedig nálunk nincs ez a testikontaktos taboo buzulás mint dél-koreában.
Az egy faszság szerintem is hogy lassan szexuális bűnözőnek titulálják, nem egy weinstein szint, ő tényleg megerőszakolta a csajokat és ajánlatokat tett, úszó gyerek pedig csak megfogta, ez pont a két véglet, hb annyi mint ha azt mondta volna jó a segged cicca.

@Daenerys Targaryen:
Tudom én hogy burokban élnek mesélte ezt Risztov Éva is hogy az életük csak az edzés, nincs idő bulizni, de akkor se tapizok le egy idegen csajt pláne külföldön, lehet az uszodába a csajok engedik ?
Nem tudom, de volt botrány a közelmúltban, és most nem a meggyanusított vizilabsádokra gondolok, hanem ami előtte volt.

LucretiaBorgia 2019.07.30. 16:58:22

@notC: És vegyük bele az életszerűséget is ! Táncos lány volt, nyalván nem krinolinban....
Szóval azért a mai időkben, az utca egyszerű népe is mellbimbóig dekoltál..
De egy bárban a hiányos öltözetű táncos lány....
Azért ezek elég kemény kihívások egy férfi számára, akinek tudjuk, hogy nagyon fejlett a szexualitásért és agresszióért felelős központja.
ha kiskosztümben billegek az utcán, legfeljebb megnéznek szó nélkül, de ha kidobom, amim van be is szólnak. Ez esetben én sem vagyok ártatlan, mert minek is vettem fel a szexi ruhát ???
Egy beszólás vagy egy röpke fenék érintés illetlenség (a nyugati világban), az utóbbi megérdemli, hogy kitaszigálják a biztonsági őrök, vagy ha olyan a szabályozás fizessen bírságot (Szingapúrban a rágózás is tilos). Ennyi !

Sajnos azonban, ha nagy távlatból nézzük, akkor ez az inga kilengése. 150 éve még halálra verhette a férfi a feleségét - inga jobbra ki - ma meg egy fenék érintés és világbotrány - inga balra ki-.

Más kérdés, hogy oké, rossz helyen csinált hülyeséget, oké megbüntetik, de az úszó karrierje egy fenék érintésért Dél Koreában mehet a lecsóba ???

Ha Szingapúrban rágóznék itthon kizárnának a kamarából ?
Magyarországon a fenék érintés megér egy jó pofont a csajtól, ha van pasija, akkor tőle egy másikat, meg egy kitaszigálást az őröktől, és oda nem mész egy darabig.

2019.07.30. 17:04:35

@LucretiaBorgia: Szaudiban meg levágják a kezedet, ha a csador alá nyúlsz egy nőnél. Arányos?
A szellemi középkorral nem tudsz vitázni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 17:18:23

@LucretiaBorgia:

USA-ban nagyiparban megy a képmutatás, nyílt titok hogy a főiskolások rommá drogozzák magukat, és olyan szexpartikat szerveznek ahogy kb alkoholmérgezéssel fetrengenek a buli végeztével, iszonyat állat módon szétcsapatják magukat, és ezt mindenki tudja, ott ilyenek a házibulik vagy mi a túrónak nevezik ezeket.

Az első része ütősebb , de ez is nézhető, Seth Rogen hozza.

www.youtube.com/watch?v=X2i9Zz_AqTg

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 17:19:24

@Daenerys Targaryen:

De ha kivillanik a térded a burka alól, akkor halálra köveznek :)
Arányos, utálom a nőket !

:)

notC 2019.07.30. 18:01:07

@szociál: "hb annyi mint ha azt mondta volna jó a segged cicca"

Az is szexuális erőszak!
Engem ez akasztott ki... Az egyik véglet (csajok), amikor versenyt rendeznek, hogy ki hány srácot szopott le este, meg smárolnak, hogy húzzák a nyálcsorgató pasikat, meg mata részegen mellet villantanak, és olyan erotikus vonaglást mutatnak be, hogy egy átlagos sztriptiz táncosnő fasorban sincs. Majd akár ugyan ez a csaj feljelentést teszt munkahelyi zaklatásért, mert a liftben "lecsinizted". Ez így ebben a formában olyan terror, amivel a férfiak többsége nem tud mit kezdeni. Mint ahogy azzal sem, hogy egy 10-20 éves állítólagos nem megfelelő viselkedés kapcsán karakter gyilkosságot lehet elkövetni, úgy, hogy valójában védekezni sincs lehetőség.
Persze tudom, hogy "vaj van azok füle mögött, akiket bevádolnak", és simán lehet, hogy illetlenül viselkedtek, sőt, valóban erőszakoskodtak valakivel. És teljesen jogosnak tartom a büntetést, sőt! Valójában én azt szeretném, hogy aki tényleg erőszakot követ el, az sokszorosan súlyosabb büntetést kapjon, mint most! Viszont ezek a túlhájpolt történetek népnevelő hatással bírnak! Egyrészt bátorítják a nőket, egyre kisebb bűn is elegendő, hogy valakit elmeszeljenek, egyre kevesebb is elég lesz ahhoz, hogy valakit falhoz állítson a plebs, míg a férfiakat elbizonytalanítják, kiközösítik, "kiherélik", ellenséggé teszik. A nők ellenségévé!
...vagy ez a lényeg? A vallási háborúk már nem elég ütősek, kell a politikai, szexuális, meg kitudja milyen árokásás, bármi, csak béke ne legyen?

notC 2019.07.30. 18:06:35

@LucretiaBorgia: "a fenék érintés megér egy jó pofont a csajtól"

Na ez egy másik jó téma még, megérne pár oldalnyit :-) ma már nem, de ha el nem felejtem holnap kifejtem :-)
(igen, vajon mikortól lehet felelősségre vonni azt is aki elszenvedi, és nem csak azt, aki elköveti? Vajon lehet-e elvárni valakitől, hogy bizonyos szinten képes legyen megvédeni magát - azaz ne kelljen évekig pszichológushoz járnia, csak mert valaki csúnyán nézett rá, vagy ne zuhanjon depresszióba, mert valaki megfogta a fenekét...

2019.07.30. 18:10:52

@szociál: ezeket a szabályokat férfiak hozták, nagy szakállú Korán tudósok, bölcs kádik és effendik.
A nők elszenvedik ezeket.
Persze ettől még utálhatsz minket :-)

2019.07.30. 18:12:07

@notC: önvédelem... jó hát ilyet ne várj a hópihe nemzedéktől, akit waldorfos montessuorik neveltek érzékenyítve és pátyolgatva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 18:19:20

@notC:

Akit a nő felnyom szexuális zaklatásért, mondhatni meg van hurcolva, pedig lehet csak egy ártatlan bók volt, vagy ha az sem ,nem tudja bizonyítani, vagy ha tudja bizonyítani,akkor meg aki hamisan vádol nem kap súlyos büntetést, szóval ezt is megússza a kislány.
Ráadásul ha fiatalkorú vádolja meg valamivel, akkor felkerül a pedofil radarra, és a környezetében mindenki kiközösíti lásd azt a Norvég filmet Vadászat a címe , ökölbe szorul az ember gyomra baszki ha végig nézi.

www.youtube.com/watch?v=8KIqmOk071s

MIKE ÉS DAVE ESKÜVŐHÖZ CSAJT KERES, ebben a filmben meg azt mutatja meg hollywood hogy a csajok is lehetnek picsarészeg ribik mint a fiúk, ha már egynelőség és miegymás, és kezdenek ezek a filmek feljönni, pedig aztán a metoo megy ezerrel.

www.youtube.com/watch?v=57g_CduC5Qo

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.30. 19:03:17

@Daenerys Targaryen:
Ha annyira nagyon zárt buborékban élnek, akkor talán tartsanak nekik némi erkölcsi tanfolyamot, és felkészítést az adott ország szokásaiból.
Pl. Egy országot képviselsz, bírjál már magaddal az alatt a pár nap alatt. Elmondani nekik mi az, ami elvárható viselkedés, és mi az ami nem elfogadható az adott országban.
Fiatalok, nevelhetők. Talán elkerülhetőek lennének az ilyen kellemetlen esetek. Már nem sajtbucis srác lesz, hanem a seggfogdosó.
Kár érte, dolgozhat rajta míg ez feledésbe merül.

úgymond olvasó mmkk 2019.07.30. 20:27:49

@Daenerys Targaryen: kiragadom a lényeget a kommentből. waldorf. meglátom leírva, és leszáll a lila köd :))))))

2019.07.30. 22:33:42

@Szőkenőő: " tartsanak nekik némi erkölcsi tanfolyamot"
KI tartson nekik? Konkrétan nevezd meg névvel címmel.
Mert nincs ilyen aki nevelné őket a századmásodperceken kivül. Mert ők sem tudják. Ne legyél buborékben Szöszikém!

@úgymond olvasó mmkk: nem csodálom. A tökéletesen életképtelen gyerekek keltető intézete. Plusz a hullagazdag nevelhetetlen szociopatáké. Súlyosan káros paródiává vált ez a jól induló kezdeményezés.

2019.07.30. 23:53:54

@notC: senkinek nincs joga a másik teste fölött. Azaz ha pl. kurva vagyok és meztelenül kimegyek az utcára akkor sincs senkinek joga hozzám érnie, csak ha ( kedvtelésből vagy pénzért;)) megengedem hogy hozzámérjen. Ez vonatkozik mindenkire. Minden " kultúrában". Az plusz poén hogy ott ahol történt, duplán nem fogdosunk senkit még akit ismerünk se.
Nem csak himsovinén oldalról hanem kulturálisan is " bemutatta" sajnos az eset a magyarokat a világnak. Ebben ez a fő gáz, ez alapján gondolnak majd a népek a magyar faszikra. Mindre sajnos.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 07:35:22

@Szőkenőő:

Azért az milyen már, hogy ha valaki élsportoló ,akkor egész életében az országot képviseli, nem csak akkor mikor versenyez éppen Magyar színekben ?
Csak kérdem, hogy honnantól, nem baszogatásképp :)
Szerintem legyen egy határ, ő is ember.
Baszki csinálnak róla egy képet hogy be van baszva, akkor az egész ország azt fogja róla hinni hogy piás, holott csak megünnepelt valamit a haverjaival, amit minimum az ország lakosságának 95%-a is meg szokott.
Ráadásul a Zacher Gábor fejtette ki hogy az ország fele alkoholista, szóval ne legyünk képmutatóak ,ha egy celebet látnak véletlenül szét ütve látni, azért mert ismert nem lesz rögtön absztinens .

@úgymond olvasó mmkk:
Meglátom leírval hogy Rákóczy túrós leszáll a lila köd :)

@Mia and me:

Most nem azért Miácska, de ha te kimész meztelenül az utcára, te akkor ott meg is leszel csinálva, csak szólok :))
Kb felhívás keringőre típusú viselkedés, mert ezzel azt sugallod hogy dugnál végre egy jót, és nem azt hogy mindenütt lebarnulj :)
Ezért is furcsállom az értetlenkedést ha valaki olyan miniszoknyát vesz fel amiben kilóg mindene szinte, az útépítők meg is fogják füttyögni rendesen, olaszoknál meg utánad mennek és bókolnak, alig bírod levakarni magadról őket, mint az indiai utcagyerekeket :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 07:39:59

Nyilván vannak olyan példák is mint a Körtisz meg a Dolly Rollos flipper öcsi, akik mindig szétütötték magukat, meg lemondanak koncerteket , na ilyenkor tényleg az a kép fog róluk inkább élni hogy egy drogos piás pöcs.
És van az a szint ahol elfogadható, Mötörheades Lemmy, vagy Axl Rose esetében, asszem ők letettek valamit az asztalra és kurvára mindegy mennyit piálnak ha kibaszott jó zenéket tolnak.

Hobo Fischer 2019.07.31. 07:46:33

@Mia and me:
"Azaz ha pl. kurva vagyok és meztelenül kimegyek az utcára akkor sincs senkinek joga hozzám érnie, csak ha ( kedvtelésből vagy pénzért;)) megengedem hogy hozzámérjen. Ez vonatkozik mindenkire."
Ki tetszett hagyni a mentosoket, azok engedely nelkul is hozzaerhetnek az olyan mentalisan serult embeszabasuakhoz - akik meztelenul flangalnak az utcakon - amig betuszkoljak oket a mentoautoba. De lasszoval is be lehet oket fogni, akkor hozzajuk sem kell erni. :) Vagy altatolovedekkel leteritik elosszor es utana homlokrakodoval felba...ak oket egy teherauto platojara es ugy szallitjak be a mentalis intezmenybe. :)
Ssajnos lattam ilyen serulteket Vancouverben eleg gyakran kovalyogni az utcakon, fenyes nappal, meg ha fizettek is volna erte, akkor sem ertem volna hozzajuk. :(
Es olyankor mi van, ha egy no er a ferfihoz annak engedelye nelkul? Azt szabad????
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

2019.07.31. 07:59:51

@Mia and me: Biztosíthatlak, hogy ha meztelenül mész az utcára, akkor az emberek nagy ívben kerülnek el, mert elmebetegnek hisznek. Szóval nem kell félni, nem leszel zaklatva szexuálisan. Legfeljebb a rendőr/mentős visz be a pszichiátriára.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 08:24:42

@Daenerys Targaryen:
Ki tartson nekik egy kis nevelő tanfolyamot? Akár a pcihomókusuk, akiket igénybe vesznek a mentális felkészüléshez. Vagy mondok jobbat. Anyjaapja adjon egy tockost a srácuknak, hogy fiam idegenben leszel, viselkedj :D

@szociál:
Nem kell egész életében vigyázni minden mozdulatára, ez lehetetlen is. De amikor külföldön képviseli a hazáját, akkor igenis kutyakötelessége (lenne)
úgy viselkedni, hogy ne érje szó a ház elejét.
Kicsit szélsőséges példa, de olvastam, hogy egy amerikai diákot észak Koreában 15 év kényszermunkára ítéltek mert letépett egy propaganda plakátot, hogy hazaviszi emlékbe. Igaz hazaengedték másfél év múlva, de már csak meghalni, úgy kicsinálták.
Szóval jobb nem szarozni a helyiekkel, főleg ha tudvalevő, hogy egy "kényes" országban van.

2019.07.31. 08:36:41

@szociál: és az hogy van hogy ha faszi kimegy sportban meg izom pólóban a villamoshoz vagy pucér felsőtesttel, akkor azt hisszük hogy melege van és/vagy paraszt, és nem azt hogy dugni akar? :) Holott nagyobb eséllyel akar mint bármelyik miniszoknyás aki csak simán csini akar lenni. (Statisztika )

Mia and me (törölt) 2019.07.31. 08:37:17

@Mia and me: sort

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 08:51:36

@Szőkenőő:

A hír az volt hogy letépett egy propaganda plakátot hogy haza vigye, de kiderült nem csinált semmit, csak kellett egy amerikai túrista akivel azt csinálhatnak amit akarnak, húzogatták Trump bajszát.
Elég ha nem hagyják aludni, még elektrosokkal se kell basztatni, teljesen leépül.

Emlékszel a Rioi olimpián balhézott néhány híres amerikai úszó, tellejesen mást vallottak, a benzinkút térfigyelő kamerája buktatta le őket, konkrétan lehúzhatta az egész életét a slozin annyira hiteltelen lett a csávó.

Pillanatnyi kiingás volt, sztem itthon még nem csinált ilyet hogy fogdosta a csajok seggét, bár nem ismerem.
De ennyi esze kell hogy legyen, ő egy profi úszó mindent mérlegel a versenyen, mindent kiszámít, a szórakozó helyen nem volt mata részeg, szóval párszor még végig is futott szerintem az agyában hogy mi lenne ha alányúlnék a táncos csajnak....erre ez lett, nem ezt a reakciót várta :)

@Mia and me:
Én ritkán látok félmeztelen palikat az utcán, atlétában még igen, de attól nem hinném hogy el kezd viszketni a nuni még :)
Van az a miniszoknya ami csini, és van az amiből kilóg minden szinte :)

Hobo Fischer 2019.07.31. 09:01:11

@Mia and me:
Tevedni tetszik megint, de nagyon.
A kigyurt izomagyu shortos uriember nem azert megy ki a villamoshoz villogtatva dalias felsotestet, mert dugni akar, hanem hogy igy hozza a tobbi ferfinek a tudomasara azt, hogy o a falu bikaja, az alfa male, jobb lesz vele vigyazni, mert lever mindenkit, aki az utjaba akad ha nozesre kerulne a sor.:)
Ugyan ez a motivacioja az allandoan mely dekoltasu ruhaban villogo szilikonos nagycsocsu Holgynek is, felhivni notarsai figyelmet arra, hogy o van elsobbsegben veluk szemben ha parvalasztasra kerulne a sor, szoval kussoljatok, en vagy a vilag szepe, az alfa p..a, engem fognak megdugni, nem titeket. :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 09:03:33

Gönczy -Picit hedonista életet éltél.....

picit bmg :)))))))))))))))

2019.07.31. 09:06:40

@szociál: 444-en nézd meg a timikés cikk alatti kommenteket, én halálra röhögöm magam azokon. a 444en CSAK a kommenteket szabad olvasni :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 09:10:29

@Daenerys Targaryen:

444-re járok röhögni, jobban tolják mint a Bödőcs baszki, imádom a kommentszekciót :))

2019.07.31. 09:21:25

@szociál: haha nekem is, egyetlen napi szórakozás a sivár irodai magányban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 09:31:35

@szociál: Én azt mondom, ez a Timike jól megcsinálta magának a szerencséjét. Köszöni jól megvan, gazdag, semmi gondja. Most meg kell játszania a bús özvegyet, talán kivár egy évet, aztán majd lesz új pasija, aki fiatalabb, dögös, pénz már nem számít.
És qrvára szarik minden kommentelőre, aki fikázza bármilyen oldalon és bármilyen stílusban. Lehet utána csinálni :D
Engem leginkább az késztet mosolygásra, mikor törni mágyár nyelv :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 09:33:34

ja látom a legjobbra kell állítani a keresőt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 09:35:31

@Szőkenőő:

Elég nagy művésznő az tény, biztos marad neki bőven lovetta , de amire tud arra lecsap a NER, valamennyit hagynak hogy eléldegéljen, de a 90%-át elviszik szerintem, az az Orbán pénze.

úgymond olvasó mmkk 2019.07.31. 09:51:53

@Daenerys Targaryen: tanultam waldorf pedagógiát, vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy tanítottak nekem waldorf pedagógiát, és áldottam a jóistent, hogy nem abból kellett vizsgáznom :))))))) (montessoriból vizsgáztam, az sokkal szimpatikusabb)

úgymond olvasó mmkk 2019.07.31. 09:55:17

@Szőkenőő: azóta is zokogok azon, hogy szegény Tímea szeretett Andyje után akar menni néha :))))))))) meg, hogy nem fog semmit se kapni az örökségből, muhaha :))))))))))))))))

notC 2019.07.31. 11:15:46

@Mia and me: ha számba vesszük a világot sújtó problémákat, felállítunk egy sorrendet, vajon hányadik helyre kellene tenni azt, hogy egy huszonéves srác megfogta egy korabeli lánynak a seggét, anélkül, hogy az írásos engedélyt adott volna rá?
Nem mondtam egy szóval sem, a srác nem érdemli meg a büntetést, nem mondtam egy szóval sem, hogy az erőszak bármilyen formáját támogatnám. Egyszerűen csak arról van szó, hogy kissé túl vannak mostanság lihegve ezek a témák, illetve elmorfondíroztam azon, hogy vajon ennek a (szerintem!!) túllihegésnek tényleg csak pozitív hozadékai vannak-e, vagy akadnak azért visszásságok is....

LucretiaBorgia 2019.07.31. 12:09:18

@úgymond olvasó mmkk: Akkor én is ezért kezdtem tikkelni, és jobb lábam is ráng :)

ecetesepe 2019.07.31. 12:09:36

...szerintem én akkor is szép vagyok. Vagy nem. De valamelyik szinte egészen biztos.

Itt jegyezném meg, hogy a tanult olvasó-író brigád nagy része bizonyosan szemmel követte a szekszésnyújork c. sorozatot. Na ottan volt egy olyan epizód, amikor aaaa asszem Amanda vonult el a kőműves brigád előtt. ...és azok, hogy, hogynem beszóltak neki, hogy mennnnnyire rommá....
Erre volt nekijje a reakciója, hogy: ok, gyere! MOST.
No erre már nem is volt annyira keményfaszú a munkásosztály jeles képviselője. Hiszem, hogy ez is egy hatásos hozzáállás... beégetni a faszagyerekeket.

LucretiaBorgia 2019.07.31. 12:18:08

@úgymond olvasó mmkk: Ne sírj, szívem, Naaaaa. ha akar hadd menjen utána, jobb lesz neki úgy ! Itt csak nyugtatóra altatót vacsorázni és megszakadna a kis szíve a prada pizsi alatt :)
Milyen élet az, ha nem tud egy új dizájner ruhát venni oda, ahová már a fene se várja el, mert elment a bioatm....
Élet lenne ez ?
Töröld meg a szemecskédet és fogadd el az elfogadhatatlant !
Ide mindig jöhecc keseregni, majd megvigasztalunk ijjen okos szókkal, látod-e ?!

LucretiaBorgia 2019.07.31. 12:19:50

@ecetesepe: Klasszikusokat csak hibátlanul epe elvtárs !!! "Most ráérsz ?"

ecetesepe 2019.07.31. 12:22:32

@LucretiaBorgia: (m)el(l)nézést Igazgató asszony, drága....

LucretiaBorgia 2019.07.31. 12:24:54

@ecetesepe: De félretéve a tré fát, ahogyan azt már leítam "a nekem mondhatják, hogy jó a seggem" -ben, el kellene különíteni, az udvariatlanságot/illetlenséget/taplóságot az erőszaktól, ITT EURÓPÁBAN !!! Legalább.
Mert ha D-koreában jogszabályban írva vagyon, hogy semmilyen okból nem érinthetsz nőt, még a prostitól is előre kell az írásos papír, akkor ez van és el kell tűrni a büntit.
Kérdés az, hogy pontosan mi van leírva ?
Mert az ördög a részletekben lakozik, MINDIG !

LucretiaBorgia 2019.07.31. 12:27:24

@ecetesepe: Na mutatom akkor, mi a teendő ilyen virtuális bizalmaskodáskor :
Te pernahajder ! Kikérem azt magamnak ! :):):)

LucretiaBorgia 2019.07.31. 12:35:52

GOD HARALD HOL VAGY ?
HALLD HÍVÓ SZAVAM, LOVAG !
Mijjjaaaúúúúúú

ecetesepe 2019.07.31. 12:58:09

@LucretiaBorgia: Hámá megbocsásson he.... de én csak nézni akartam vón. :P Aztatat semmi sem tílcsa ! Ha maga mutassa... ;)

Úgyhogy felőlem kikérheti..... csak dörgölje az orrom alá, vagy hozzá ;)

LucretiaBorgia 2019.07.31. 13:08:14

@ecetesepe: Érti maga a szavat ! :):):)
Minnyá jön a szőke és lebaszcsizik, hogy kekszuálunk, ami itt ugye üldözendő :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 13:17:08

@szociál: Jut is marad is, asztat szokták mondani. Az a 10 % elég szép lóvé lehet. Sajnálom is :)

@úgymond olvasó mmkk: Mert egy arany szíved van! Minden dinnyét megsajnálsz szoci/ális alapon DDDDD

ecetesepe 2019.07.31. 13:18:34

@LucretiaBorgia: ...de csak mert megeszi a Ziriccség. Már a haja is sárga tőle.

úgymond olvasó mmkk 2019.07.31. 13:30:49

@ecetesepe: be se merem vallani, hogy egy részt se láttam.

@LucretiaBorgia: szegény, szegény Tímea asszony. még a Gattyántól kapott pianínót is el kellett adnia, meg a házimozit, hát milyen élet ez?

ecetesepe 2019.07.31. 13:37:21

@úgymond olvasó mmkk: Egészen jól visszaadta a képi megjelenítés, de szerintem könyvben olvasva nagyobbat is üthet. ;)

Szerintem azért adta el a házimozit, mert azt sem tudja hol kell bekapcsolni. A pianínóról már ne is beszéljünk. Valószínűleg azon is csak fetrengeni tud pár pucsítós kép erejéig.

LucretiaBorgia 2019.07.31. 13:40:08

@úgymond olvasó mmkk:
Alaptananyag, már pszichológusok is idézik. Tessék pótolni. A fiatalság nem mentség a mulasztásra ! :):):)

Ráadásul a bánattól és a nélkülözéstől egyre ló-vul az arca is, lassan nem fér bele a szelfikbe....anélkül meg kiakarna egy napot is tovább senyvedni ezen porgolyón.
De örülök, hogy elapadtak a könnyeid ! lassan, lassan jobb lesz meglásd :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 13:47:45

@úgymond olvasó mmkk: @LucretiaBorgia: @ecetesepe:

Nebáncsátok !
Keményen megdolgozott érte, hogy lehettek ilyen irigyek lovacskára ?
Még a cicája is beteg, 10 púpos tálkából eszik szegény ,mert vesebeteg.
Nincs szívetek !
Lamborgini után átülni Maseratiba azért elég gáz, én se vállalkoznák rá, inkább mennék bérelt limóval.

LucretiaBorgia 2019.07.31. 14:05:31

@szociál: Te, lepkelekű naifff nyufi ! Szted még meg tudott dolgozni a betevő sanelért/armaniért/guccsiért, stb. az utóbbi években ???
Amcsiba menekült a végrehajhatatlan feladat elől, szal a legutóbbi autfittyeit már munkanélkül vette, ám !
Amúgy tleg lehet vitya úgy kipucútassa a hagyatékát, hogy a reccsent fánkozóján, meg a végrehajtás alatti djémánt buzinesszein kivül nem marad más akkor asztán lesz pradalessz sírás :)
hacsak szar-ka kata és a cilke be nem veszik a szépségkirálynősdibe..
Vagy ? olyannya nekije is volt...
Abból még csurranhatik vmicske :)

LucretiaBorgia 2019.07.31. 14:06:13

a guccsit elírtam, helyesen giccsí

ecetesepe 2019.07.31. 14:12:07

@szociál: Még a végén kiderül, hogy Te ilyen állatvédő vagy :P Hol marad a Zasszonynak a konyhában a helye strófa?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 14:22:50

@LucretiaBorgia:

pradalessz sírás :))))))

Lesz ott diamondlessz, ruhácskalesssz stb :)

@ecetesepe:

A lovakat lelövik ugye című filmet megnézném e újra.
Az van hogy szeretem a lovakat, ügetőn lenne a helye ennek a leánynak, nem egy villában, nem is találja a helyét szegény :simi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 14:23:50

lovin milyen oddsa van Timinek és milyen Cilikének ?
Archosszal lehet Timi előbb célba érne.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.31. 14:40:16

@ecetesepe:
szexésnyújork alaptananyag! :D imádom! <3

Csak nehogy összefusson egy olyannal aki nemcsak a szája jár, hanem ott helyben meg is csinálja :D

amúgy meg: IRIGY BANDA, fúúúúújjjjjj :D :P

ecetesepe 2019.07.31. 15:04:02

@szociál: Be lehetne még pár paripát oda nevezni... lihegni végülis tudnak.

ecetesepe 2019.07.31. 15:07:20

@Szőkenőő: ki tudja? Lehet végre része lenne egy jó kis kekszben. :P

LucretiaBorgia 2019.07.31. 15:09:12

@szociál: Eztet ide ide idézem az említett portálról: "nagy szerencséje, hogy a lovakat már nem temetik a gazdáik mellé"

LucretiaBorgia 2019.07.31. 15:10:40

@Szőkenőő: azatat óvastam, hogy a Kásás segítette őt az ínségben :):):)

2019.07.31. 16:41:09

@LucretiaBorgia: ugyehogy zsenialisak a kommentek? Xd

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.01. 08:23:55

@LucretiaBorgia: Kicsoda kicsodát segített ki?

AZT az Amandát, AZ a Kásás?

úgymond olvasó mmkk 2019.08.01. 09:12:50

@LucretiaBorgia:
olyan nincs, hogy egy pasi csak úgy magától megjavul, és igába, akarom mondani a szent házasság kötelékébe hajtja a fejét :)))))))))

@szociál:
annyira empatikus vagy cecil asszonnyal és tímea asszonnyal. egy csomót kaszálnál rajtuk a tippmixen.

Mia and me (törölt) 2019.08.01. 09:33:49

@LucretiaBorgia: függetlenül attól hogy szerintem álságos dolog így kiforgatni mindenből, ez a lovas komment azért humoros :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.01. 10:04:55

@úgymond olvasó mmkk:

Elvinné egy szélütés Csútit milyen egy bábeli zűrzavar lenne.
Mondjuk a forint is elég erősen zuhanna olyan káosz lenne.

LucretiaBorgia 2019.08.01. 11:50:48

@Mia and me:

Ez a nő agyilag egy gyermek szintjén van. Döbbenetesen naiv, buta és érzéketlen. Amíg volt neki, gátlástalanul dicsekedett vele, most meg sajnáltatja magát, semmi realitás érzéke. A NER feleségek se vették be maguk közé (Cili és Kata), mert használhatatlanul stupid. Azért ők feleségként már nem pucsítanak meztelen seggel (félévvel a férjük halála után), nem posztolják a privát jettel viszem a macskám USÁ-ba-t.

Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást.

Sokan felháborodtak, mire Vajna Tímea nem hagyta annyiban a dolgot,

szerinte azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, ugyanis egy nőnek igenis szüksége van gyémántra.

Vajna Timi szerint csak a lúzereknek nem telik gyémántra
A milliomos feleségnek sikerült megint totálisan kiakasztania közösségi oldala követőit. Ezzel most tényleg túllőtt a célon.

LucretiaBorgia 2019.08.01. 11:51:44

Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást.

Sokan felháborodtak, mire Vajna Tímea nem hagyta annyiban a dolgot,

Bocsi, alább ez egy idézet, egy a sok idiótasága közül:

"szerinte azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, ugyanis egy nőnek igenis szüksége van gyémántra.

Vajna Timi szerint csak a lúzereknek nem telik gyémántra
A milliomos feleségnek sikerült megint totálisan kiakasztania közösségi oldala követőit. Ezzel most tényleg túllőtt a célon."

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.01. 12:43:57

@LucretiaBorgia:
Igen, valahol elvesztette a fonalat a valóság és a képzelet világa között. Pedig ő is állt a gyémánttalan oldalon, annyira nem is rég.
De a gyémánttal nem osztanak észtet is :D

ecetesepe 2019.08.01. 14:50:17

@LucretiaBorgia: Meglehetősen közeli ismerősöm egy aranyműves szakember. Azt mondja, hogy manapság már egy gyémántos gyűrű nem akkora fless, hogy ne lehetne szinte bárkinek. Ok, hogy van az a méret ami már combosabb tőkét igényel, de itt ez épp nem volt körbeírva :D

Úgyhogy ez a "nem telik".... ez csak megközelítés kérdése.

Mia and me (törölt) 2019.08.01. 15:53:16

@szociál: a forintnak szerintem így is mindegy...

2019.08.01. 16:02:44

@ecetesepe: én Dél Afrikában gondolkoztam egy kis gyémánton - hogy ott "olcsó" - de a legkisebb méret is félmillió forintnak megfelelő volt. Szóval a gyémántgyűrű milliós nagyságrend.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.01. 16:48:20

@ecetesepe:
"manapság már egy gyémántos gyűrű nem akkora fless, hogy ne lehetne szinte bárkinek"
"de itt ez épp nem volt körbeírva :D"

Azért nem nézem ki Timikéből, hogy 100-200 ezres aprócska köves ékszerekről beszél, hanem amit ő kapott apucitól :) Az meg nem egy elérhető kategória itt a köznépnek :P

LucretiaBorgia 2019.08.01. 16:49:40

@ecetesepe: Nekem is van. Gombostűfejnyi, úgy 50.000 vót 2003-ban. Epécske, ékszer kérdésben mérd fel, hogy sok itt a hozzáértő nő :):):)
De azért puszi a pofira, szeretünk ! :):):)
Ha felszorzom (16 évvel) Deni összege jön ki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.01. 16:50:37

@Mia and me:

Mi akarjuk hogy ne legyen erős, had higgyék hogy gyengék vagyunk, de majd mikor lehagyjuk európát, akkor fognak nézni hogy 1 forint fog kerülni 20 euróba, hála Csúti királyunknak Oláh Viktoriánus Viktorovnak.

@Daenerys Targaryen:

Minden nigga rapper gyémántban tolna, már annyira gáz mint az ujjnyi fux.
Hordjál hawaii virágkoszorút nyakadban, azt megnézik ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.01. 19:41:38

@szociál: a forintnak már mindegy, szembeszomszédom két hónapja még 480.000 forintnak megfelelő ojrót keresett, most meg alulról súrolja az 510.000-et, pedig egy centet se emeltek a fizetésén :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.08.01. 19:44:21

@úgymond olvasó mmkk: schuldigung, 490-et akartam írni a 480 helyett

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2019.08.01. 20:50:23

@úgymond olvasó mmkk: most eszem ágában sincsen védeni a kormányt, sőt, de mivel exportorientált ország vagyunk, nem érdekünk az erős forint. Azon felül, hogyha mindenki nyáron akár nyaralni menni, akkor a kereslet-kínálat ökölszabálya miatt is gyengülni fog a forint. Nem értek hozzá, nem tudom, hogy a nyaraláshoz váltott valuta volumene mekkora a teljes devizamozgáshoz, de el bírom képzelni, hogy dob pár százalékot az árfolyamon. Tök szeretnél egy olyan országban élni, ahol az embereknek van valami alap pénzügyi/közgazdasági ismeretük, pl. nagyjából tudnák azt, hogy mi a jó valitaárfolyam egy adott gazdaságnak, és ne mondják rá gondolkodás nélkül, hogy rossz, csak azért, mert nem tetszik nekik a regnáló kormány.

ecetesepe 2019.08.02. 11:11:02

@LucretiaBorgia: @Szőkenőő: @Daenerys Targaryen:

Hölgyeim... egészen pontosan a reakcióitokat megelőzendő írtam, hogy első kézből kapott információkról beszélek. De ennyi Nő reakciója előtt meghajlok természetesen :D

Csendben jegyzem meg, hogy otthon az asszony is ilyen kővel a kezén mosogat, és nem rokkantam bele az árába.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 11:29:47

@ecetesepe: Oké, ezt az oldalt kukkancsad meg, szűrd le árra, és nézd meg mi a különbség az 1, és a 9. oldal közötti árakban. Na neked melyik az az árkategóriással mosogat otthon a zasszony? Mert nem mindegy.

www.glamira.hu/eljegyzesi-gyuruk/gyemant/?order=price&dir=asc&p=9

LucretiaBorgia 2019.08.02. 12:24:01

@ecetesepe:
Vegyél el engem issss !
A gyémántért bármit :):):) Dájmondigger vagyokkk :)
Keresztelkedj át muszlimnak (úgyis egy húron pendülsz szoci haveroddal) !

ecetesepe 2019.08.02. 12:39:49

@LucretiaBorgia: Nyuszika..... ezt a bármit azé gondold át! Még a végén elviszlek betonozni.

ecetesepe 2019.08.02. 12:43:37

@Szőkenőő: Ájjjon már meg a menet :P Arról volt szó, hogy gyémánt. Nem arról, hogy egy Gellérthegyet hurcol az ujján. hogy Nektek semmi sem elég jó.... pff... sicc a konyhába.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 12:57:27

@ecetesepe: Abból indultunk ki, hogy Timike reméli minden nő kapott hasonlót mint ő. Mert minden nőnek jár a csillogás. Gondolod, ő a 100 ezer forintos aprócska kőre gondolt? Igen az is gyémánt, az igaz....de miccccsoda különbség! :)

ecetesepe 2019.08.02. 13:35:39

@Szőkenőő: Cicuskaaa.... de ő ezért cserébe egy 70+-os pasit szopkod(ott).

Kinek mi az ingerküszöb, ugye....

Most belegondoltam.... az a pornóban milyen műfaj, amikor egy nagyon öreg ember egy lóval fajtalankodik?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 13:41:02

@ecetesepe: Az én ingerküszöböm nem az aprógyémánt :D (Bocs Borcsa) :D

Lóval? :DDDDD

@LucretiaBorgia: észrevetted, epe uraság nyuszikázik, meg cicuskázik? Hm.....meg kéne nevelni, ez mitúúú !!!!!

ecetesepe 2019.08.02. 13:54:03

@Szőkenőő: Na, Te már most buktad azt a kavicsot.

LucretiaBorgia 2019.08.02. 14:04:29

@Szőkenőő: Kezdhecc hitetlenkedni! De nem érdekel az ékszer. Mindent (leszámítva 2 régi örökség ékszert) amim van magamon hordok: 1 nyaklánc, 4 kézgyűrű, 2 lábgyűrű, két haslánc, 2 boka lánc, 2x3 fülbevaló. A gyémántos gyűrű ebből egy, azt magamnak vettem a jegygyűrű kísérésére.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.02. 14:44:11

@LucretiaBorgia: ez több ékszer egyszerre, mint ami valaha összesen nekem volt :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 15:50:23

@LucretiaBorgia:

Reptéren egy óra téged kivárni, mindig becsipognál annyi kacat van rajtad :P

@úgymond olvasó mmkk:

A Jézuska nem fog ékszert tojni, most szólok :)

LucretiaBorgia 2019.08.02. 16:53:36

@úgymond olvasó mmkk: Kizárt!! :):):)
Az egész összértéke majdnem semmi. Ha bevinném zaciba ha 100 ezret adnának. Csak ezeket szeretem.
Amit mondani akartam, h nincs masik gyűrű v másik lánc, ennyi van, de ezeket mindennap hordom. Ja, és én 100 éves vagyok.

2019.08.02. 17:05:06

@LucretiaBorgia:
"Lucrezia Borgia was a Spanish-Italian noblewoman of the House of Borgia who was the daughter of Pope Alexander VI and Vannozza dei Cattanei...
Born: April 18, 1480, Subiaco, Italy"

539 éves vagy, Lelkecském :-)

LucretiaBorgia 2019.08.02. 17:40:36

@Daenerys Targaryen: Neeeem. Pssszt! Csak a szőke tuggya, több...
Meg ő is...
Én Cleo reinkarnaciója vagyok, ő meg Tutekhámoné..
Szal, amit az ékszerekről mondtam..sántit, csöppet:)
Van még a szarkofágban...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 17:44:52

@LucretiaBorgia: Azt a fecsegő mindenit, most mennek sírt rabolni! :P

2019.08.02. 18:28:10

@LucretiaBorgia: szar kofágot nem megyek rabolni az biszty :-)))

LucretiaBorgia 2019.08.02. 19:11:47

@Daenerys Targaryen: áhhh...azokat mán kifosztották. A bank a tuti. Én Jlo maszkban megyek, ti is válasszatok!
:)

2019.08.02. 20:48:22

@Szőkenőő: énis! Aztán majd közülünk megválasztják a világszépét.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.02. 21:20:31

@szociál:

ismer a jézuska jól ;)

@LucretiaBorgia:

nekem egy nyakláncom van, azon két medál, meg egy gyűrűm :))

LucretiaBorgia 2019.08.02. 22:40:36

@úgymond olvasó mmkk: Majd idővel..lányom.
Van még....:):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 12:07:33

@úgymond olvasó mmkk:

Pedig megérdemelnél egy rakat djémántot , csak csóró a Jézuska :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.03. 12:34:46

@szociál:

egyem meg a kis lelkedet mókuscica :))

@LucretiaBorgia:

eladnám az összeset, és tyityákat vennék az árukból :)

csevely 2019.08.03. 14:03:42

@szociál: @LucretiaBorgia: @Szőkenőő: @úgymond olvasó mmkk:
Furcsa amiről beszélgettek. Mármint a gyémánt, arany, ékszer. . .
Valamikor én is minden évfordulókor vettem asszonynak gyűrűket, nyakláncokat, ékszereket. Vettem neki egy gyűrűt a 20 éves évfordulóra, amiben volt egy nagy smaragd és 4 picike gyémánt. De! És de! De!
Egyiket sem tudta hordani, mindenki irigyelte, kerülte, utálta érte.
Mostanság már élményeket adunk egymásnak, az ékszerek elásva.
Kinőttünk a tárgyak bűvöletéből.
Mert tényleg más egy hőlégballonos évfordulózás bármely gyémántnál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 14:06:03

@csevely:

Viselje otthon bakker, nem kell azt mutogatni, mai világban egy téglafont is kikapnak a kezedből a drogos ártányok.
Konyhába talpig gyémántban főzzön a mamma :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 14:08:49

Eljő az idő amikor nem a gyémántnak lesz értéke, hanem a fának a kertedben ,mert vagy kiszárad az összes, vagy kitépi a tornádó.
A víz meg drágább lesz mint a 25 éves Jack Daniels.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.03. 14:24:45

@csevely: elég szar lehet annak, aki a gyűrűje miatt utálja a másikat :)

@szociál: olyan okos vagy :*

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 15:26:55

@Daenerys Targaryen: Úgyis én nyerek :P :D

@úgymond olvasó mmkk: tyityákat :DDD
Szakadok a röhögéstől :DDD

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 15:28:04

@csevely: tökigazad van, az élmény mindennél többet ér, én is kezdem ez a szokást bevezetni a sok hülye ajándék helyett.

2019.08.03. 16:15:19

@szociál: amikor drága lesz a kertedben a fa értéke akkor az már nem a te kerted lesz. Ha csak nem tudod megvédeni, ha csak nincs gépfegyvered hozzá.
Ahogy romlik az élet úgy jön a madmax világ.

LucretiaBorgia 2019.08.03. 16:18:08

@Daenerys Targaryen: Húú! Ez kemény volt. De igaz. Nagyon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 16:22:57

@Daenerys Targaryen:
De a madmaxbe lexarjak a fat es a klimat, akkor is a benzin lesz az elso, az etel es a fegyverek, meg a viz.
Hany ilyen musor ment a diszkoverin, bunkert epitenek ugy be vannak szarva :))

úgymond olvasó mmkk 2019.08.03. 16:28:26

@Szőkenőő: kinevetsz, mert nem tudom kimondani, hogy matyka? :(

LucretiaBorgia 2019.08.03. 17:23:44

@úgymond olvasó mmkk: mond úgy h maccka, hátha könnyebb vagy szissza, csak sziszegni kell:):):)

LucretiaBorgia 2019.08.03. 17:44:11

@úgymond olvasó mmkk: Nem baj! De van egy nagy könyved és tudod használni, ha kell! :):):)

csevely 2019.08.03. 18:09:48

@úgymond olvasó mmkk:
15 éve egy német cégnél voltam, ahol azt is megmondták, milyen autót vehetek. . .
Kisesebbet mint a főnököm.
Mondták, 10 éves Golf tuti tipp:))
Itt azt sem mondhatom el munkahelyen hol voltam kirándulni.
Ha megtudnák, hogy asszonnyal 3 gyűrű árát elhőlégballonoztuk. . .

csevely 2019.08.03. 18:14:28

@szociál:
Én azt szeretem nyáron, ha 45 fok van a konyhában és meztelenül főz. . . engem is . Márha beenged és nem éhes. . . .

csevely 2019.08.03. 18:20:53

@Szőkenőő:
Összeírtuk, a családban kinek mi az álma, vágya, és "alkalomra" választunk belőle.
Tavaly Bakonyban tankot vezetett a drágám:)
Van még szervezni való, sok álmot nehéz megvalósítani.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 18:29:39

@úgymond olvasó mmkk: én kutás vagyok nem titás, de azért szeretem a titákat is, csak otthon nem tartanék :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 18:34:52

@csevely:
nagyon jó! :) na nekem nem a tank, hanem az ötlet :D
A hőlégballonozást kipróbálnám, de nagyon félek olyan magasba szállni olyan kis kosárban. De ki tudja, lehet egyszer összekapom a bátorságomat és megteszem :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.03. 18:37:45

@Szőkenőő: itthon nekem is csak kutyám van, meg egy rágcsálóm, azért vagyok oda a tyityákért :D

@csevely: még mindig jobb, mint az a munkahely, ahol megmondják, mit gondolhatsz :))))))

2019.08.03. 18:52:27

@LucretiaBorgia: köszi.

@szociál: a valóság minden fantáziafilmnél döbbenetesebb lesz. Én már tudom. Megmondták a Hangok.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.03. 19:30:56

@Daenerys Targaryen: szóval nálad vannak a hangok, furcsállottam, hogy miért van napok óta csend a fejemben

2019.08.03. 19:58:56

@úgymond olvasó mmkk: majd visszaküldöm neked őket, csak megvárom az esti nagyvizitet, professzor úr mintmond.

LucretiaBorgia 2019.08.03. 20:24:22

@Daenerys Targaryen: Szia! Bunkó voltam, még nem üdvözöltelek..

2019.08.03. 21:12:54

@LucretiaBorgia: nemvagy bunkó. Üdv a halálbamenőktől.

Hobo Fischer 2019.08.03. 21:37:31

@Daenerys Targaryen:
Te ugy tudom, hogy a Bermudakon nyaralsz most. Mit keresel akkor itt? :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

2019.08.03. 22:52:23

@Hobo Fischer: ideér a net, ki van húzva egy hosszú drót az óceán alatt.

---
"Don't drink and drive"
(patrolman Gerald Nash)

LucretiaBorgia 2019.08.04. 08:00:13

@Daenerys Targaryen: Bermudákon nyaralsz??? Csak el ne tűnj, arra gyakori az ilyesmi:):):)

2019.08.04. 08:52:02

@LucretiaBorgia: nem nyaralás, offshore cégeket viszek csődbe. Rendelésre. Izzadtságszagú jogi csűréscsavarás.

LucretiaBorgia 2019.08.04. 09:09:19

@Daenerys Targaryen: Hmmm....
Biztos rosszul emlékszem, de nem vmi filmes melod van? Már persze a bánya őri mellett:):):)

2019.08.04. 09:13:44

@LucretiaBorgia: persze... filmes... pornózok is :-))))

úgymond olvasó mmkk 2019.08.04. 18:47:14

@Daenerys Targaryen: a hangok sokmindenre rákényszerítik az embert

2019.08.04. 21:01:37

@úgymond olvasó mmkk: fiatal vagyok, kell a pénz :-)
süti beállítások módosítása