Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az elátkozott projekt
2019. július 01. írta: Szőkenőő

Az elátkozott projekt

depositphotos_38313273-stock-photo-falling-from-ladder.jpg

A társasházunk pályázott az önkormányzatnál, hogy ki tudjuk cserélni a ház elavult villanyvezetékét. Évek óta húzódott már a dolog, de eltartottunk pár megbízhatatlan közös képviselőt, míg lett ez, akinek szintén vannak gyanús dolgai, de legalább halad a ház felújítgatása, még ha lassan is.
Mivel a házban sok a külföldi, meg a kiadott lakás, hosszadalmas feladat volt megszavaztatni a lakókkal, hogy belevághassunk a projektbe, és megkaphassuk a pénzt a kiírt pályázatból. Végre megvan a pályázat, megnyertük, végül kaptunk 3 ajánlatot vállalkozóktól. Nem volt egyszerű kiválasztani a megfelelőt, mert nem volt egyetértés a lakók közt (sosincs) Érdekes, ugyan arra a munkára hogy jön ki 2 milliós különbség árban, de mindegy sikerült egyet kiválasztani. Kiírták a kezdés időpontját, márciusra. De mit ad ég, a vállalkozó uccsó pillanatban lemondta mert combnyaktörése lett, így nem tudta vállalni a munkát. Kérem a következőt! Megkaptuk tőle is a vállalásról szóló papírokat, had szóljon! De a ház okos asszonyai, akik mindig mindennek utánajárnak, tudnak, értenek (minden házban van ilyen, ami egyébként hasznos) kiszúrták, hogy valami gond van a szerződéssel, így húzódott a kezdés.

Június második hete, végre felvonultak a mesterek. Első héten fúrtak faragtak, nem is volt gond egész addig, míg szét nem kapták a főkapcsoló szekrényt. Ott találtak mindenféle vezetéket, olyat is, ami szigetelve se volt, és állítólag föld sem volt, vagy nem megfelelően. Nem tudom mi okból, összeérintettek valami réz vezetéket egy mittomén milyen másikkal, mire hatalmas robbanással kibaszarintódott az áram az egész házban. Mindenki rohant ki pánikban, beszarva, hogy összedőlt a ház, vagy mijafrancvan??
Ennek a kis pukkanásnak köszönhetően sok lakásban mentek tönkre készülékek. Valahol a bojler, mosogatógép, tévé, router....mi megúsztuk azzal, hogy a bejárati ajtó feletti mozgásérzékelős led lámpa szállt el, de az darabokra. Szívrohamot kaptam kicsit, mert nemrég tértünk át gázról villanyra, így a hűtésfűtésfürdés is áramról megy, és szinte még új minden készülékünk.

Másnap volt esedékes egy közgyűlés, mert közben a vállalkozó kitalálta, hogy a kapcsolótáblákat ők bizony nem állják, fizesse mindenki a sajátját akinek nem szabvány szerinti. Arról szavaztunk, hogy ki lehet fizetni részletben a közös költségben, ha valaki egyben nem tudja a pénzt kiperkálni.
És hát a károk megtérítése is napirenden volt. A vállalkozó amúgy nem érezte magát bűnösnek, az a hüjje vezeték volt az oka mindennek! Én azt hittem megtanulják a villanyszerelő iskolában, melyiket szabad összeérinteni, és melyikkel lehet lezúzni egy ház áramellátását, rosszabb esetben saját magát.

index_2.jpg

2 hete folyik már a munka, látszik a haladás is. Péntek délután jövök haza, a fél ház szétverve, de már van áram, mert reggel 9 és 3 között volt csak áramszünet naponta. Egyszer csak hallom, valaki jajgat az udvaron. Ketten dolgoztak ma, a főnök meg egy kollégája. A kolléga mester az új vezeték helyének kivésése közben leesett a létráról, és estében a felette lévő régi vezetékbe csimpaszkodott, ami a falon kívül fut egy csőben. A vezeték kettészakadt, a melós a földön landolt, és eltörte a bokáját. Durva hangon hörgött a szerencsétlen, rossz volt hallani is. Az a mondás járja, kétszer egymás után nem csap be ugyanoda a ménkü. Na jelentem ez egy kamu mondás. Ugyanis utána a főnök is felmászott a létrára, és addig variált ott a vezetékkel, amíg elesett a létrával, és ő is eltörte a bokáját. Most már ketten hörögtek és káromkodtak kánonban. Ez már valami átok, vagy nem tudom mi, hogy aki ennek a háznak a villanyfelújítására pályázik, lábtöréssel fizet a balgaságáért. Mentő vitte el mindkettőt.

A fél házban nem volt áram a vezeték szakadás miatt - juteszembe mákja volt az ipsének, hogy nem vágta agyon az áram, miközben liánnak használta a régi vezetéket - hívtak másik szerelőt, oldják meg valahogy. Nálunk szerencsére volt áram. Egész addig, míg este 8 kor újra fényszakadás. Most már felhergeltem magam, kirontottam folyosóra, és kikiabáltam, hogy már megint mi a franc van?? Erre egy hang megszólal: kis türelem, most kötöm vissza a másik oldalt! Oké.....én nem tudom ki mihez ért itt a szagemberek között mihez nem, de még 1 órát nem volt áram.

Itt tart a projekt, és nem tudom hétfőn ki fogja folytatni a munkát, folytatja e bárki is, és ha folytatja, nem éri-e utol az új szakit is a lábtörős átok. Imádkozzak értük? Csináljak átoktörő rituálét? Áldozzak szűzfiút, hogy megtörjön a balszerencse folyam? Mit javasoltok?

aztek-aldozat.jpg
A szakiknak jobbulást kívánok, és utána egy létramászó tanfolyam elvégzését, magunknak pedig végre egy felújított villanyvezeték hálózatot.

 

Szőkenő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr9714917422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ecetesepe 2019.07.01. 09:25:34

...a gyertya régen is működött. Szerintem még most is. Ki kellene próbálni.

...vagy vannak az alternatív megoldások, mint a csillagszóró, görögtűz, fáklya.
Bár ezek, azt hiszem hideget nem fognak csinálni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.01. 10:49:36

Az osszes Mekk Elek itthon maradt, a tobbiek londonban dodoznak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.01. 10:51:18

@ecetesepe:
Gyertyatol belobbanik a fuggony, nem vicces mikor faklyakent visitva szalad apa a furdoszobaba.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.01. 11:33:07

@ecetesepe: Gyújtsam fel a házat? :D:D
mindenesetre többet nem lesz gond az árammal, ez biztos :)

@szociál: Én is erre tippeltem. Nem is jajgattak ezek, hanem mekegtek :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.01. 15:07:51

@szociál: Jó persze , sajnálom is őket. Nem vagyok egy gonosz némber. De a szűzfiú áldozás projekten azért gondolkodom :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.01. 16:15:21

@Szőkenőő:
Szuzen halnak meg torott bokaval, egy elatkozott hazban elsz, szellemek lakjak :)

2019.07.02. 06:59:41

Három fázisú rrendszerben két különböző feszültség mérhető (normális esetben .. a fázis vezetők között a vonali feszültséget mérjük: ez régen 380V~, manapság 400V~
A másik, amivel a fogyasztókat (zömében) működtetjük: a "kettőhúsz"..ez már 230V~ ezt nevezzük fázis feszültségnek és egy-egy fázisvezető és a nulla vezeték (a földelt csillagpont) között mérjük..vagyis a dugaljak két lukában :)
Ha esetleg a szerelés alatt a nulla vezetőt már függetlenítették és véletlenül egy fázisvezetékhez érintették, úgy a ház ~2/3 (hoppácska, a fidesz szavazói) ajándék feszültség többletet kaptak. A kismegszakítók típustól függően reagáltak..ahol elég gyorsan, ott talán megvédték a kapcsolt fogyasztót..ahol nem, ott még az esetleges beépített túlfesz védelem működhetett.. de inkább nem.

Szumma szummarum: a villanyszerelőt könnyebb elüldözni, mint egy galambot.
A kettő között egyszerű összefüggés : Uv=Uf*gyök3

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.02. 09:06:11

@Womb Raider: Na igen, valami ilyesmit mondtak a hozzáértők, amiből már akkor se sokat értettem :D
Az viszont érdekes volt, hogy az egyik vadiújfelújított lakásban akkor volt nagy durranás, mikor vissza lett kapcsolva az áram a lakás villanyóráján. Minden új, a kapcsolószekrény, a villanyóra, meg a készülékek is.
A kazán, a mosogatógép azonnal beadta a kulcsot. Vannak érdekes dolgok.

ecetesepe 2019.07.02. 09:26:14

@Womb Raider: Hívhatlak istennőnek? Nem elég, hogy perverz vagy, még okos is??? azta.... micsoda konstelláció.

2019.07.02. 11:54:00

@ecetesepe: "perverz "

Basszus.. ki is vagy te pontosan? Ismerjük egymást valahonnan?

2019.07.02. 11:57:51

@Szőkenőő: Ott is lehetett elkötés.. A berendezéseket csak a masszív túlfeszültség öli meg, az meg máshonnan nem jöhet, csak ha két fázis közé vannak beiktatva.
Tavaly vettünk lakást, ahol a wc öblítőtartálya a melegvízre volt kötve:)))fel se tűnt volna, ha nem megyek el pisilni..és amikor lehúztam a wc-t, elindult a cirkó :))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.02. 12:41:10

@Womb Raider: :D
Nekünk az volt egy "jó" eset, mikor hazaérve nem volt víz a lakásban. Alattunk, felettünk, mellettünk, mindenkinek volt, csak nekünk nem. Hívtuk a hozzáértőt, alapból lehülyézett, hogy ilyen nincs, és csodák sincsenek. Pedig volt, mert a víz nem folyt.
Kijött a szaki, körbejárt, lement a pincébe, ott se talált semmit. X akta. Aztán jött a szomszéd, és mondta, hogy náluk délelőtt volt a szerelő klotyót javítani. Kértük engedje be a szerelőt. És kiderült, a mi lakásunkhoz tartozó vízelzáró van náluk, és mivel az ő szerelőjük nem tudta hova tartozik, elzárta.
A mi szakink kinyitotta a vizet, elkért 13 ezret, és vette a kalapját :D
A régi leválasztott lakások apró kis titkai :)

ecetesepe 2019.07.02. 12:50:28

@Womb Raider: Most mi van? Már bókolni sem lehet..... ? :P

God Harald 2019.07.02. 13:01:48

Kurvára felhígult minden szakma. Nálunk sok esetben már orkok dolgoznak. Ez nem feltétlenül cigányt jelent, hanem azokat pl, akik beleszarnak a piszoárba meg a kukába. Semmit nem értenek a szakmához. Az egyik közénk ejtett 50 m magasról egy M42x340 szegcsavart:(

LucretiaBorgia 2019.07.02. 13:20:30

@ecetesepe: A ziskoláját te figyelmetlen epe ! Istennő ! Nagybetűvel ! Most gondolkodj, hogy hogyan tudod kiengesztelni ?!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.02. 13:23:55

@Womb Raider: Állítólag a perverzek felismerik egymást úgy is, ha sose találkoztak :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.02. 15:36:02

@God Harald: jó nagy lehet ez a M42x340 szegcsavar.

2019.07.02. 15:52:24

@Szőkenőő: :))Van egy alapvicc.. univerzális..
"Az elromlott kocsit szerelőtől szerelőig tologatják..nehezen indul, köhög, lefullad..de senki nem képes megjavítani, hiába minden. Végül egy szerelő vállalkozik, hogy majd megpróbálná.. hátha..
Fölnyitja a motorház tetejét, hümmög, vakargatja az állát, nézi az adattáblát..Oda megy a szerszámos szekrényhez, válogat a szeszámok között..majd kiválaszt egy közepes méretű kalapácsot. Visszaballag az autóhoz, kettőt rácsap a kalapáccsal a motorra, lecsukja a gépház tetőt.. akkurátusan megtörli a kezét..és int, lehet indítózni. A motor két fordulat után életre kel, halkan, de erőtől duzzadón zakatol a gép.. Csoda történt!
- Köszönöm, mivel tartozom?
- 24 000 Ft, uram.
- Mit? Ezért a két ütésért?
- A két ütés csak 154 forint, a többit azért kapom, mert tudom, hová kell ütni."

Nálunk (szintén új építésű ház) azért nem volt víz, mert a bekötéshez használt csőben egy béka lakozott (gondolom, amíg a cső tekercsben volt..)
Midőn kinyitották a vizet, a víznyomás apró hurka formájában extrudálta a béka zömét.. de végül fullra eldugaszolta az egyik elzáró golyóscsapot :)))
Eltartott egy ideig, mire a szakik rájöttek :)
" Állítólag a perverzek felismerik egymást úgy is, ha sose találkoztak :D"
Akkor már tudom, honnan vagy olyan ismerős!!!! ;)

@God Harald: "Semmit nem értenek a szakmához."
Két hete voltunk megnézni egy társasházat, egészen jó helyen van és árban sem tűnt rossznak..
A harmadik tetejénél annyira szétnyomta a koszorú zsaluzatát a beton, hogy szigetelni sem lehetett..ezért nekiálltak lévésni a felesleget.. métereken át kilátszik a vasalás :(((( B+.. a Kert utcában az erkélyek konyultak le, mert a vasalat nem volt visszakötve a födémbe..
A Dunapart Rezidencián volt olyan födém, ami helyenként csak a harmadik nekifutásra maradt a helyén kizsaluzáskor.. és egy gipszkarton válaszfalban a jómunkás ember otthagyta az uzsonnás szatírát, aminek folyománya egy jó méteres zsírfolt lett... és letolt minden festést.. Katasztrófa..

2019.07.02. 15:53:38

@Womb Raider: szatírát=szatyrát..még újak a körmeim..

God Harald 2019.07.02. 15:56:37

@Szőkenőő: akkora lyukat üt a koponyán, hogy a halottkém a teliholdat is megcsodálhatja rajta keresztül!:)))

God Harald 2019.07.02. 15:58:19

@Womb Raider: hát igen. Bár építkezéssel nincs dolgom szerencsére:)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.02. 16:05:25

@Womb Raider: "- A két ütés csak 154 forint, a többit azért kapom, mert tudom, hová kell ütni."
Van mikor már bármit megadunk csak műköggyön :)

"Akkor már tudom, honnan vagy olyan ismerős!!!! ;)"
Bakker lebuktam, pedig nem magamat akartam, hanem epe urat. Most a saját dugámba dőltem :D

ecetesepe 2019.07.03. 09:02:23

@LucretiaBorgia: Kedves ööö Főnökasszony! Hibátlan nyelvtechnikával rendelkezem, kompenzálni tudom vele a szemtelenségemet... is ! ...de az iq-t sajnos nem biztos. Így fordulhatott elő a kicsi i.

2019.07.03. 10:24:29

@ecetesepe: Kics i-re nem adunk. És amúgy is..nyelvével él a nemzet..

LucretiaBorgia 2019.07.03. 10:44:55

@Womb Raider: Késő. Rögzítettük. És az uzsonnás szatíra sokkal jobb :):):)

LucretiaBorgia 2019.07.03. 10:46:35

@ecetesepe: Na aazzééééé ! Ha még eccer lenénizel epeömlésed lesz :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.03. 10:49:36

@Womb Raider: Nyelvében él a nemzet, bár nyelvével még senki sem nemzett! :)

LucretiaBorgia 2019.07.03. 11:26:12

Ti egy húron pendültök, ver-perzek ?!

2019.07.03. 11:47:36

@Szőkenőő: :) @LucretiaBorgia:

"Ahogy a csapból kifolyólag szól
Csatornahangon a rádió:
- A verzió, B verzió. -
Tervezni jó perverzió."
www.youtube.com/watch?v=V4eKFpXhfgw

A legviccesebb, hogy a napok sorából kimaradt a szombat :))))

ecetesepe 2019.07.03. 12:36:05

@Szőkenőő: Akarok én nemzeni? Beérem az élvezetekkel amit okozhatok a szóhasználatommal ;)

ecetesepe 2019.07.03. 12:37:12

@LucretiaBorgia: "Na aazzééééé ! Ha még eccer lenénizel epeömlésed lesz :):):)"

Az asszony maradhat? Vagy legyen kiscecca? Csirke? Pipi? Valami másféle madár esetleg??

2019.07.03. 13:49:29

Tán letörne a nyelved,ha azt mondanád nekem: ténsasszony??

Nekem mindegy, ha mindjárt boldogságos ifiasszonynak is hívatja magát, nyanya!

ecetesepe 2019.07.03. 13:59:30

@Womb Raider: Mindegy minek hívjuk, ha meg tudja még fogni a bokáját ;)

LucretiaBorgia 2019.07.03. 16:29:50

@ecetesepe: Ha mindegy akkor, nekem megfelel a főnőasszony

LucretiaBorgia 2019.07.03. 20:45:45

@God Harald: Ezt epének írtam, hallóka. Nem neked.
Itt kérem minden figyelve van meg.
Egy korábbi kommentbe erről külön megemlékeztem, nevesítv.

God Harald 2019.07.03. 20:58:28

@LucretiaBorgia: én meg arra írtam, hogy mondtad Főnökasszony vagy. Merthogy nemrég adtam el a lelkem a jelenlegi főnökasszonyomnak:(((

2019.07.04. 08:22:01

@God Harald: Több Főnő, mint nap.. keserves élet...

God Harald 2019.07.04. 09:33:03

@Womb Raider: olyan vagyok mint a kutya: csak egy gazdát fogadok el.

2019.07.04. 09:59:55

@God Harald: Aztán nyelvelsz és csóválod a farkad??? Az jóóóó!!!.. és elég egyszerre egy , valóban, az ember legyen tisztában a határaival!

God Harald 2019.07.04. 10:11:43

@Womb Raider: csóválom a farkam és lenyalom a pörköltszaftot a tenyeréről! És csak neki mutatom a hasam:)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.04. 12:11:19

@ecetesepe:
nem tudom akarsz-e nemzeni, de a szóhasználatoddal lassan lekörözöd ezt a szexmániás bandát :D

@Womb Raider:
Egyszerre csak egy? Mi van veled Wombi? Nem ismerek rád :D

@God Harald:
áááá a kutyák ennél sokkal hűtlenebbek, ha kajáról meg has simiről van szó :P

2019.07.04. 12:25:15

@Szőkenőő: :) Úgy értettem, hogy egy egyfarkú-egynyelvű eb ne vállalja túl magát.

Én meg úgy vagyok, ahogyan a régi , Hofi-Koós dal is definiálja..;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.04. 12:33:06

@Womb Raider: nem tudom, hogy arra gondoltál, hogy minden lukba dugó kell, mert én ilyenre sose gondolnÁk :D

2019.07.04. 16:38:33

@Szőkenőő: Isten őrizzzz... nem vagyok én asphyxiophil.. a mértékletesség.. ha megkérdezik, mely jellemvonásomat emelném ki büszkeséggel telve, úgy a mértékletességet említem, rögtön a szerénység után..és csak aztán folytatom a felsorolást.

LucretiaBorgia 2019.07.04. 16:45:05

@God Harald: Hogy Te mindenből kivágod magad ! :):):) kiváló jogász lettél volna, de ne bánd, hogy még se így lett.

LucretiaBorgia 2019.07.04. 16:48:56

@Womb Raider: A jó isten ággyon meg fele ! Mi lenne, ha eccer nem kellene kiszótározni a kommentedet :):):)
Nem nézem meg mi az, csakazért se !
Én így állok ellen az idegen szavak illegális túltúlozásának !

God Harald 2019.07.04. 16:57:16

@LucretiaBorgia: két jogász nem fér meg egy csárdában! Akarom mondani dudás:)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.05. 06:24:00

@Womb Raider: :DD
Pont így képzeltelek el már az írási szokásaidból is azonnal levágom a mértékletesség erényét :D :P

Tényleg láttad a nimfomániás filmet?

2019.07.05. 06:47:32

@Szőkenőő: Láttam.. Trier jó témát választott, jól is kezdte feldolgozni ..de valahogy olyan semmilyen lett a vége...
Nyomasztó..de ugye melyik filmje nem az... az ember általában azért néz filmeket, hogy kapjon, befogadjon, töltődjön. A geyó Lars meg rendre kitép egy nagyobb darabot a lelkedből. Az Antikrisztustól a hideg ráz, ha rágondolok..a fasziban ott rotyog a pokol összes üstje..

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.05. 09:09:09

@Womb Raider: Nekem tetszett a vége is, szinte vártam, hogy kinyírja az öreg faszit. A tanulság? Ennek is farka volt, mit csodálkozunk? :)

Az Antikrisztust nem láttam, megnéztem miről szól, és tuti meg fogom nézni. bevállalom :) Trier szereti ezt a színésznőt, látom 3 filmjében is szerepel.

2019.07.05. 12:42:44

@Szőkenőő: Melankólia ? Az se' kutya.. ott a Dunst viszi a prímet..beteg..naggyon.. és persze a házikedvenc Gainsbourg.. (pssszt.. szerintem ezek dugnak ;)

Az Antikrisztusban amúgy megtekintheted Dafoe férfiasságát is.. ami a híresztelésekkel ellentétben messze elmarad azon tuajdonságaitól, amiért valójában szerettük..

Ha kedveled a bácsit, akkor még egy kuurva jó kis filmjét tudom ajánlani. Az élet napos oldalának árnyoldalait klafán bemutató The Florida project:
www.imdb.com/title/tt5649144/

2019.07.05. 13:03:40

@Szőkenőő:
I. Jusztinianosz bizánci császár felesege, Theodora sokszor panaszkodott azert, mert a Teremto csak 3, elvezetekre is alkalmas orifice-el aldotta meg a nőket. :)

2019.07.05. 13:13:45

@Pol Pot elvt: Ezen a téren amúgy történtek fejlesztések.. bővültek a lehetőségek!

2019.07.05. 13:26:20

@Womb Raider:
"Ezen a téren amúgy történtek fejlesztések.. bővültek a lehetőségek!"
Csak nem arra akar celozni ezzel, hogy peldaul kioperaltatta az egyik szemgolyojat a "cel" erdekeben? :) Azzal egyutt mar 4 lik van.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.05. 13:32:33

@Womb Raider: Jövő héten szabin leszek, rendezek egy horrorhetet és megnézem ezeket a filmeket, külön figyelmet szentelve Dafoe férfiasságának (nemis) :D Amúgy igen bírom a palit, elképesztően eszelős tekintete tud lenni, űbereli Nicholsont is :)

2019.07.05. 13:34:58

@Pol Pot elvt: Szerintem (még idejekorán..) függetlenítsük ezt tőlem... de, hogy a konkrét (nyilván nem véletlenül feltett..) kérdésre válaszoljak, mindkét szemem megvan. Másfelől, az anatómiai ismeret-deficitet betömvén felhívnám a figyelmét, hogy az említett üreg csak meglehetősen csekéklyke adottságú partnerek esetében lehetne opció.. érintett talán?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.05. 13:36:32

@Pol Pot elvt: Theodora kicsit szexmániás lehetett, ha kevesellte a 3 ki-bejáratot. Szerencse, hogy a Teremtő a fület és az orrot nem áldotta meg az élvezet képességével :D

2019.07.05. 13:37:28

@Szőkenőő: " elképesztően eszelős tekintete tud lenni,"

Ja:))) De valahogy mindig érzem, hogy valójában csak szerepet játszik..és nem olyan ember, viszont akitől a hideg ráz..és aki mindig ugyanazt a beteg, elborult karaktert hozza az Cristoph Waltz.. mintha olyankor bújna elő az igazi énje..

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.05. 13:44:23

@Womb Raider: Kérek filmet! A Djangót láttam.
De a szocis filmesbe, mielőtt ránkripakodik, hogy nem oda írunk ajánlót :)

2019.07.05. 14:05:47

@Womb Raider:
Termeszetesen nem veletlenul lett felteve a kerdes, celzas volt nyiltan bevalott perverzitasara. :) Egyeb kronikus személyiségzavarait most hagyjuk.
"érintett talán?"
www.huffnagelpista.com/nincs-kis-fasz-csak-tag-pina.html
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

2019.07.05. 14:19:22

@Pol Pot elvt:
A temahoz kapcsolodo klasszikus:
A sivatagi kereskedo karavanjat rablok tamadjak meg, elveszik mindenet, meg az aruszallito teveket is. Sirva panaszkodik vele utazo lanyanak, hogy mihez kezdenek, minden vagyonuk odalett. A lanya probalja vigasztalni ketsegbeesett apjat, es bevallja neki, hogy az aranyekszerek, aranypenzek megmaradtak, eldugta oket. Kerdi az apa, hogy hova dugta? Hat "oda". Az apa erre atkozodni kezd, turbanjat a homokbuckahoz bacca es mondja:
-En hulye, ha ezt tudom, anyadat hozom magammal, o meg a teveket is megmentette volna.-
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

2019.07.05. 14:59:15

@Pol Pot elvt: " Egyeb kronikus személyiségzavarait most hagyjuk."

Sőt... szerintem az egész 'beszélgetést ' hagyjuk. A könyökömön jönnek aki az önjelölt Doktorcsernusok..

"www.huffnagelpista.com/nincs-kis-fasz-csak-tag-pina.html

Bááárgyú.. és még csak nem is igaz.. de menekülési útvonalnak megteszi :))))

2019.07.05. 15:27:23

@Womb Raider:
Tenyleg hagyjuk, banom mar hogy belekezdtem. Mentsegemre legyen mondva, paranoid vagyok jun.20. ota, mindenben es mindenkiben remeket latok: akkor zavart el ki tudja hanyadszor egy "havercsaj". :) Itt toltom ki a bosszumat, a szocial mediaban. :) Ide nem er el a keze! :)
Meg egyszer sorry. Megprobalom magam visszafogni a kesobbiekben.
Peace! :)

2019.07.05. 19:56:20

@Szőkenőő:
"Jövő héten szabin leszek, rendezek egy horrorhetet és megnézem ezeket a filmeket, ..."
Az en ajanlatom (tudom, nem engem kerdezett es nem is itt kellene megtenni):
A Mindenáron gyilkos (eredeti címe: The Assignment) 2016 amerikai bűnügyi-thriller. Meg is nezem ujra, ha megtalalom a digitalis raktaramban. Nagyon beteg egy film. :(
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

2019.07.05. 20:17:07

@Szőkenőő: Némi bús nosztalgiával emlékezve az elüldözötteidre:

www.imdb.com/title/tt5532370/
Halálos..:))

Amúgy meg nem tudom, milyen az ízlésed...

2019.07.06. 07:35:26

@Womb Raider: 4 meg 5 pontos értékelésű filmeket ajánlotok??? Ez kiábrándító.
Ezeket akkor se nézném ha Rézandrás ajánlja.

2019.07.06. 08:02:35

@Daenerys Targaryen:
De ugye nem kultursznob tetszik lenni? Maskulonben is Szőkenőő-nek lettek a filmek ajanlva.
Vilag proletarja egyesuljetek! :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.06. 08:08:54

@Pol Pot elvt: jó a vicc :D :D

Látod, téged a nagy világcsavargót, "leszahogylesz" laza világszemléletű öregcsávót is meg tud borítani egy csaj :D
Járj valamivel a kedvébe, vidd el mocizni valami szép helyre :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.06. 08:14:48

@Daenerys Targaryen:
Isten ments hogy kiábrándulj!
Ne nézd :P

LucretiaBorgia 2019.07.06. 08:46:17

@Szőkenőő: Horrort és francia filmet soha. Nálam szabály. A zongoratanárnő óta. Boaaaaaa!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.06. 09:18:21

@LucretiaBorgia: Nálam csak a horrorfilmek a tabu, persze, hogy aztán ne merjek kimenni a klotyóra se egyedül :D
A fiam és a barátnője nagy horrornézők, de utána napokig kísérgetik egymást, főleg ha moziba mennek horrort nézni :D
Vaaaagy ijesztgetik a másikat váratlan helyzetekbe, míg valamelyik be nem szarik egyszer a frásztól :D

2019.07.06. 10:13:58

@Szőkenőő:
"Járj valamivel a kedvébe, vidd el mocizni valami szép helyre :)"
5 evente jarok moziba, tavaly voltam, legkozelebb 4 ev mulva megyek.:)
Engem csak a "csajok" tudnak kiboritani, de azok nagyon: jun. 20.-an boritott ki egy, meg most sem vagyok magamnal:
"June 20 2019 at 11:54 Latom megint hulye vagy....lets take a few weeks break....haha
June 20 2019 at 12:19 Komoly, nincs idegzetem hozzad amikor ilyen bolond vagy....par het szunet kell!"
Masnap ezert befejeztem a Facebook-olast, telefonon letiltottam, huzok is el Kanadabol hosszabb idore, jol kibacok vele meg a tobbi nővel! :)
Vilag roletarjai egyesuljetek! :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.06. 12:38:13

@Pol Pot elvt: Ne mozizni vidd, hanem mocizni, motorozni :D
Nem akarlak idegesíteni, de Kanadában is vannak nők, akik felhúzhatják az agyadat, ez határokon átívelő tulajdonságunk :D

Sinaloa Kartell temetőjében aludtál? Hát legalább helyben voltál ha rajtakapnak, csak egy ásó kellett volna :D
Tényleg hogy tévedtél részegen temetőkbe? Vagy beállva jó ötletnek tűnik? :)

2019.07.06. 12:42:03

@Daenerys Targaryen: Nem szoktam különösebb jelentőséget tulajdonítani a pontoknak.. egyrészt..másrészt, a filmet Szőkének azért bátorkodtam ajánlani, mert ő is nagy galambász és a pasikat szereti.. Ebben a filmben van két galamb..és egy kuuurva jó pasi!

@Pol Pot elvt: "Setaltam a hirhedt Sinaloa Kartel temetojeben is mar, de ott sem feltem. "
Amíg sétálsz..addig semmi baj..ha már térdelsz, kezdj el aggódni..utána 3 perc és túl vagy rajta. A halottak meg csendes, békés népek, befogadóak..

Én sokat jártam tanulni temetőbe. A "Mező Imre úti"-ba (Most Fiumei úti..)
A Salgótarjáni út felőli oldalon volt a zsidó temető , annak is a jobbára felhagyott, borostyánnal, buxussal, thujákkal benőtt része volt hűvös, békés.
Ha beleuntam a könyvbe, akkor sétáltam, nézegettem a neveket, évszámokat..

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.06. 13:05:30

@Womb Raider: A bagojom remekül állja a sarat, még nem szarták telibe a fejét, de az erkély korlátjára simán leszállnak mellé a galambok :D Hiába az ikeás szatyrokban lehet már csak megbízni :D

Az Aquament is csak Momoa miatt néztem meg, és mindjárt 4D ben. Azannya de bírnám azt a pasit! :D

2019.07.06. 14:41:08

@Szőkenőő: Agyonnyomna.. etetni meg kész csőd lehet :) .mindegy, otthonra nem kéne.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.06. 18:13:51

@Womb Raider: Agyonnyomna? Dehogy!
Otthonra nekem se kéne, használnám, aztán ha meguntam, kidobnám mint a sicc :DDDD

2019.07.06. 21:22:55

@Womb Raider: amelyik hatosnál kisebb pontú filmet néztem az mind vérgagyi volt. De persze én kritikus vagyok a filmekkel kapcsolatban. Szirmai Gergőtől tanultam filmet nézni esztétizálni (Holywood hirügynökség youtube csatorna) Imdb-n inkább túlpontozni szokták az amcsi közönségfilmeket, szóüval inkább levonni kell pontot onnan.

God Harald 2019.07.07. 00:15:18

@Daenerys Targaryen: bölcsészpicsaság esete forog fent?

2019.07.07. 07:47:50

@God Harald: lebuktam?

Mint írtam a rossz filmeket elég jó érzékkel lepontozzák. Inkább a kommersz közönségfilmek túlzó felértékelése az imdb hibája.

Szerintem te nem értesz a film esztétikához csak benyomod az alacsony szinvonalú gúnyolódásodat. Úgyhogy kabbe gyökér - ez a te szinted, ezt megérted.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.07. 08:25:24

@Daenerys Targaryen: Én is szoktam Szirmait hallgatni. Mint ahogy Réz Andrástól is hallottam kritikákat. Persze rám is hat, hogyha meglátom a pontozást egy filmnél, vagy nagyon leírják a kritikák. De ha érdekel a téma, akkor is meg fogom nézni. Ha nem, akkor a jó pontozás miatt se nézem meg feltétlenül. El szoktam olvasni a nézői véleményeket is, de nem mérvadó. Ott is vegyesek a kritikák, van aki rajong, van aki fikáz ugyannál a filmnél. Ki mondhatja meg nekem, hogy egy 5-ös film nekem nem tecccchet? Majd én eldöntöm. És csak magamat okolom, ha időpocsékolás volt. Vagy hogy kár lett volna kihagyni, ha hallgatok a negatív kritikákra.
Én íly egyszerűen műkődöm ;)

2019.07.07. 08:41:13

@Szőkenőő: jól csinálod a női alap programodat: a békítést.
Akkor majd írj kritikát a két ajánlott filmről.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.07. 08:46:45

@Daenerys Targaryen:
Most nem a békítés volt a szándékom, de valóban, van ilyen tulajdonságom. A családom oldalberkein belül többször hasznát is veszem :)
Rendben, írok :)

God Harald 2019.07.07. 08:55:58

@Daenerys Targaryen: nincs a bölcsészekkel semmi baj. A GDP-t is össze kell lapátolni valakinek! Azt sem a hangyák hordják össze. :)))

2019.07.07. 09:12:09

@Daenerys Targaryen: Mielőttnagyon elvadulna a helyzet.. és, mert látom, hogy nagyon nehézkes a felfogásod, inkább segítek:

Az inkriminált (és a te kifinomult ízlésedet alulról néző) filmet POÉNBÓL linkeltem Szőkének.
Már próbáltam magyarázni: A Magyar Blondie az idők kezdete óta harcban áll a repülő patkányokkal ( a filmben szerepelnek galambok) és van (az egyik főszereplő) egy rééémesen antipatikus karakter, egy antiférfi.. mert szeretem Szőkét a pasikkal cukkolni (ezért max ő orrolhat rám..)

resizing.flixster.com/_dHi8p1W0O00jWJ6ik2oulicA3o=/fit-in/1152x864/v1.bjsxNTU3MzI3O2o7MTgxNTM7MTIwMDs0NjQ7MzMx

Az RT-n meg 75%-on áll..vót már rosszabb filmélményem..

És, ha már... nem tudom, neked mennyire mérvadó egy olyan közösség (mass) véleménye, amely ezt a filmet 8.1-re értékelte..
www.imdb.com/title/tt0848228/

2019.07.07. 11:27:10

@Womb Raider: igen, tényleg nehéz a felfogásom, egy tuskóagyú vagyok, köszönöm a szájbarágást.

Marvel film eleve a gyerek (lelkű) infantilistáknak szól. Ilyet nem nézek, nekem lehet 10+os is. Írtam, hogy a blockbusterek esetében az imbd csal és felfele húz. De amit az imdb lehúz az ritkán jó film - ezt továbbra is fenntartom. Bár most írom nyolcvanadjára le ezt. Nyilván a te tűéles elméd ezt miértisnem fogja fel. :-P

God Harald 2019.07.07. 16:42:26

Ez a filmesztétika is olyan mint a ma olyan divatos borszakértés. Emberek több tíz percig képesek beszélni tanninokról, csokis és gyümölcsös jegyekről. Nekem meg lehet hogy ugyanúgy ízlik egy 2000 Ft-os bor mint egy 50000 Ft-os. A filmek szeretése pedig pillanatnyi lelkiállapot kérdése nálam. Egy 18 éves Dalmore whiskey-től lehet hogy felelős államférfi leszek, de az is lehet hogy egy olcsó pozőr.

2019.07.07. 21:05:06

@God Harald: Nem. Egyáltalán nem olyan.

God Harald 2019.07.07. 21:16:49

@Daenerys Targaryen: dehogynem! Mindkettő csak egyfajta szellemi maszturbálás. Megnézem a filmet és eldöntöm hogy tetszik-e. Megkóstolom a bort és eldöntöm hogy ízlik-e. Ha valami felkent film guru vagy borlovag másképp gondolja, azt pont leszarom. Felveszi a fizuját és mindenki boldog.

2019.07.07. 21:51:25

@God Harald: egy film esetében milliónyi konkrét indokot és szempontot lehet megfogalmazni, ami miatt értékes vagy sem. Cselekmény, logika, színészi munka, film ritmusa, dramaturgiája, képek beállítása, operatőri munka mennyiben szinkron a film hangulatával, a téma felvezetésének tempója, a konfliktus átélhetősége... stb stb. A filmet egyetemi szakon tanítják szerte a világon.
Nyilván te akkora májer vagy, hogy ez a komplett iparág az összes csodálatos művészével száz év óta neked szellemi maszturbáció csupán.
Ezzel magadat minősíted, részemről lezártam a témát veled.

God Harald 2019.07.07. 22:23:00

@Daenerys Targaryen: szórakoztatóipari tudomány:)))

God Harald 2019.07.07. 22:51:36

@Daenerys Targaryen: a filmtudományokkal szemben igen érzékeny vagy. Az emberi kapcsolatok terén viszont végtelen a toleranciád. Igazi tarisznyás vagy!:)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 08:11:43

@Daenerys Targaryen:
Annyi mindent leírtál, amit egy filmnézésnél figyelembe lehet venni. Igen, valóban, elég összetett dolog egy filmet egyetemi szinten véleményezni. De én ezt nem tanultam, csak saját magamra hagyatkozhatok. Tényleg úgy, hogy na ez a film tetszett, vagy az nem. Ettől még lehetett a képi világa, a színészek játéka, meg a felsorolt dolgok közül bármelyik igazán remek, ha engem nem fogott meg, untatott.
Itt a legfrissebb a Trónok harca. Említetted Szirmait. A Trónok harca kritikája is nagyon jó volt, tényleg rávilágított azokra a logikátlanságokra, hibákra, amik a filmet és a szereplőket jellemezték.
De nekem ettől még tetszett, a vacak befejezéssel együtt. Pont leszartam, hogy Szirmai a maga "vicces" stílusában ennyire lepontozza a sorozatot. Mindezt úgy, hogy igazat adtam neki :)

És ha már bor. Ittam olyan bort, ami nagyon drága volt, gondolom jó sok kóstoláson át, hozzáértő kritikus keze alól került ki. Nos, én kólával se ittam volna meg annyira nem ízlett :D
Ha megnéztem a két ominózus filmet, és lesz kis időm megpróbálom a leírt kritériumaid szerint véleményezni a filmet. Na persze nem egyetemi szinten, csak szőkésen :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 08:23:09

Pol pot elvtárs kartárs eltüntetted magad ?Pont most akartam meghallgatni a zenéidet, erre te sehol. Miéééért???? :O
Tessék szépen visszajönni, és mesélni az utazásaidról!! Nekem mindig élmény mikor képeket is csatolsz mellé.
Most nem örülök.... :(

2019.07.08. 08:46:03

@Szőkenőő: a trónok harcából az első három részig jutottam. onnan nem bírtam tovább. Nekem az gyerekmese volt. Nálam csak Tarkovszkij megy :-)

Ez érdekel, hogy leírd a film élményedet. Hajrá!

2019.07.08. 10:00:30

@Daenerys Targaryen: Ja..meg Tarr Béla és Eisenstein.. csakis..

Csak azt magyarázd el, hogy miért fontos a film élvezetéhez a mások véleménye?

Egy jó filmet nem egyszer néz meg az ember, sőt..az igazán jó filmeket nem csak megnézed, de beszélgetsz is róla, sokszor bőven több ideig, mint amilyen hosszú maga a film volt.. de ettől még egy egyszerűbb film is lehet adott helyzetben szórakoztató, feszültségoldó..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 10:38:59

@Daenerys Targaryen:

Szerintem a Szőkeség arra gondol hogy bejött neki ez a korhű ábrázolás, és a színészek játéka.
Aki látta a Kincsemet és benne azt a pojáca Nagy Ervint akkor tudja miről beszélek, nem értem miért kap még egy esélyt ez a szerencsétlen ripacs, Kaméleonnal leírta magát, erre csak feltűnik megint a képernyőn.
Ez már a 4. UHD tv amit átfejeltem miatta, nem lopom én a pénzt, zavarják el a picsába valami kértakörbe, csak tv-be ne lássam többet.

2019.07.08. 11:02:46

@szociál: A "nők" imádják Nagy Ervin páváskodását. Erre bemennek a nézők. Állítólag.
Akkora arca lett szegénynek hogy az utcán nem férni el mellette. Pár hónapja láttam a körúton és számomra ellenszenves volt minden mozdulata, annyira sütött belőle az önelégültség.

2019.07.08. 11:45:26

@szociál: Annyira kevés a hiteles ÉS sokrétű magyar színész (és színésznő) jó színész akad, de többnyire egy karakterben jók. :(
Hála az égnek, az előző 'éra' minden filmben a képünkbe tolt 'sztárjai' kissé visszahúzódtak, mert nekem már komoly pszichoszomatikus tüneteim voltak a 'Valami amerika'-ban összegyűjtött 'krém'-től.

Koltay meg hála az égnek végre eltűnt a magyar filmről..
Thuróczy Szabolcs, Anger Zsolt,Végh Zsolt..a csajok közül meg a szőke copffos Rókatündér..belőlük kéne pár garnitúra.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 12:24:19

@Daenerys Targaryen: Tarkovszkijt se láttam. De majd rákukk milyen filmjei vannak.

@szociál: Kornélka nekem se jön be, meg a filmjei sem. Épp ezért már nem is nézek olyan filmet, amiben ő a főszereplő. Így nem kell folyton tévét cserélnem :D

@Womb Raider: Ezektől a magyar kultuszfilmektől, mint a züvegtigris, meg a valamiamerika, nem dobtam el a zagyamat. Megnéztem, jó volt, de semmi nagy nyomott nem hagytak bennem. Titokban súgtam meg ezt nektek, mert sokan megköveznének ezért :)
A rókatündért a felénél kukáztam, annyira uncsi volt :D

ecetesepe 2019.07.08. 12:32:02

...most akkor télleg van olyan Nő akinek van 4. lika??? Hol-hol-hol??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 14:00:11

@Daenerys Targaryen:

Attól ekkora az arca ennek a nyomorultnak mert állítólag sikeres volt az a Tanáros sorozat, egy részt nem néztem meg elejétől a végéig, mert mikor megjelent ökölbe szorult a seggem.
Testről és lélekről-beni karaktere se véletlenül seggfej, rá nem lehet más szerepet osztani.
Egyedül a Szezonban volt értékelhető játéka, de nála nagyságrendekkel jobb színész Nagy Zsolt, sajnos ő meg öntörvényű ,ezért nem mindig szórják meg szerepekkel, pedig kurvajószínész.

@Womb Raider:
A Valami Amerikás gárda végre kikopott úgy ahogy, viszont Szabó Győző még ott van a felszínen, az Alvilágban végre hozta az európai színvonalat, de a Mi kis falunkban ismét a béka segge alá süllyedt .
Mondhatni menthetetlen a pali számomra.
Balsai Móni ,Schmeid Zoltán, Thúróczy, Anger ők rohadt jók, simán beférnének egy hollywoody produkcióba Brad Pitt mellé, ha nem szarnák össze magukat, Kamarás Iván meg hiába erőlteti az USA-ban, csak nem fut be mert ripacs a szentem, miért nem merik megmondani neki hogy szerencsétlen ? :)

@Szőkenőő:
Üvegtájger első része pedig piszok jó lett, a folytatást elbaszták, durván.

2019.07.08. 14:37:10

@szociál: Tavaly dolgoztam egy forgatáson ahol Nagy Ervin és Nagy Zsolt együtt voltak, elképesztő mint össze szivatták egymást poénból, melyikük a nagyobb páva :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 14:44:45

@Daenerys Targaryen:

Mi vagy te díszletes ?
Vagy kaszkadőr ? :)
Vagy tartod a mikrofont ? :)

2019.07.08. 14:51:53

@szociál: best boy grip :-)

legjobb pasikat fogok

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 15:28:01

@szociál: Santamounikai bányászboyokra vadászik éjjel :D

2019.07.08. 15:30:10

@ecetesepe: " Hol-hol-hol??"

Jjjajistenem... segíccsek?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.08. 16:10:55

@Konni: köszönöm, meghallgatom :)
azért ne tűnj el végleg :)

ecetesepe 2019.07.09. 08:57:21

@Womb Raider: "Jjjajistenem... segíccsek?"

Kéééérlek :D Van Neked is tán?

2019.07.09. 09:25:09

@ecetesepe: Az még csak hagyján.. de neked is!! Csak gondolkodni kellene..ugye...

ecetesepe 2019.07.09. 10:54:33

@Womb Raider: Hát... azért rajtam találni 4 olyan likat ahová egy normál méretű krinolin befér.... baszkiiiiiiiiiiii... igazad van... most hirtelen találtam még egyet :D Köszi Anyus, már megérte rákérdezni :P

2019.07.09. 11:23:40

@ecetesepe: Na.. tegyük rendbe..

Ez volt az iniciátor:
"I. Jusztinianosz bizánci császár felesege, Theodora sokszor panaszkodott azert, mert a Teremto csak 3, elvezetekre is alkalmas orifice-el aldotta meg a nőket. :)"

Ha Theodora panaszkodott , akkor értelmezzük már úgy, hogy a saját örömforrásait kevesellette (és nyílásokról beszélt..bár az orifice több jelentésű, alapvetően testnyílásokról beszélünk jelen esetben)

Tehát:
Száj (ez valójában annyira nem örömforrás, mert bár a fizikai ingerlést érzékeli, az élvezet forrása az ezt deriváló agy.. de fogadjuk el, határeset)
Hüvely.. sima ügy
Popsi.. ez is
Eddig ezek kölcsönös örömforrások is lehetnek a partnerrel.

Viszont, van még egy nyílás, ami megfelelő eszközzel ingerelve hasonlóan élvezetek forrása lehet mint a hüvely..
Innetől már neked is le kellett essen a tantusz. És a férfiaknál éppen ennyire lehet erről, mint élvezetek forrásáról beszélni, főleg,ha az agy is kooperál..

Ez pedig a húgycső. A "krinolinodat' nem tudod valóban belegyömöszölni, de attól egy nő még érezheti jól magát ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.09. 11:46:45

@Womb Raider: Megfelelő eszközzel a húgycsövet?? Ójaj!!
Megyek vissza konyhát suvickolni :D

ecetesepe 2019.07.09. 12:03:03

@Womb Raider: Maradjunk a koktélvirsli kifejezésnél, ha már tegyük rendbe.

...és a Nőnek a konyhában a helye! Ott "érzi" jól magát... ezt mondta a lacibácsi is a Hangiban (gyk. a helyi búfelejtő intézmény elnevezése) ...és ha valaki, akkor ő már csak tuggya.
Így-e Szoci?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.09. 15:18:10

@Womb Raider:

A húgycsövemet én is rozsdás kötőtűvel szoktam ingerleni, annyira jó, hogy elmondani nem lehet, mindenki próbálja ki :ugral

@Szőkenőő:

Már megint a konyhában lopod a napot ?
Nem hogy a körmösnél pletyiznél :)

2019.07.09. 16:20:13

@szociál: "mindenki próbálja ki :ugral
"

Ha ugrálsz, véletlenül rossz helyre szúrom. Ehh.. inkább nem.. Szőke? Akarod inkább te csinálni? Én meg lefogom addig.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.09. 17:16:10

@ecetesepe: konyhában persze....velem nem jó lóra tennél :P

@szociál: mennyire igazad van! írást kövesse tett! :D Kurva konyha meg pucolja (bacca) meg magát :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.09. 17:17:38

@Womb Raider: Nanáhogy segítek szúrni! Hagy élvezkedjen a perverz főni :D

mgdé 2019.07.09. 18:22:46

Még ha a téma ily sikeres is lett, Prokopiosz azért nem teljesen megbízható forrás. :))

csevely 2019.07.09. 22:48:25

@Konni:
Én a mindenkori bölcs vezérünkre szavaznék. . . .

mgdé 2019.07.09. 23:44:59

@Konni:

Prokopiosz nagyjából ördögnek vagy démonnak tekintette Justiniánust, s ennek megfelelő "fura" jeleneteket mesél róla. Dilisnek meg a magam részéről nem hiszek.

Belizár viszont nagy hadvezér volt. :)

ecetesepe 2019.07.10. 09:18:50

@Én de genere Mi: Nemecsek Ernő is posztumusz nagy hadvezér, ha már nagyokról beszélgetünk. Bár... róla túl sok sztori nem kering.

2019.07.10. 09:38:57

@szociál: "A húgycsövemet én is rozsdás kötőtűvel szoktam ingerleni,"

Haladj a korral..www.ebay.com/itm/Extra-Long-Urethral-Sound-Vibration-Sound-Urethral-Sounds-/112427416273

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 09:51:41

@Szőkenőő:

:))
Sose kell elvonszolni a kormoshoz, neked az dizniland :)

@Womb Raider:

Utkozoig tolom fel, nagyon kellemes kicsit sem feszit,lehetbe vastagabb.

2019.07.10. 10:02:27

@szociál: Tekerj rá sziKszalagot!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 10:04:57

@Womb Raider:
Koporos gepzsirral meg izgisebb szerintem.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 11:02:35

@Womb Raider: Aúúúúú nagyon beteges!
Megyek vissza szőnyeget pucolni, hogy ezt kiverjem fejemből :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 11:35:30

@Szőkenőő:

:))

Wombat már mit ki nem próbált szegény férjén :))
Sztem ő már bebábozódva fekszik egy komód mélyén latexben, és senki se keresi :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 14:15:47

@szociál: "Sztem ő már bebábozódva fekszik egy komód mélyén latexben, és senki se keresi :)"
Szájpecekkel, gúzsba kötve, elektromos nyakörvvel :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 14:19:27

Ja egy kis helyzetjelentés: A héten már elkezdtek újra dolgozni a házban, látom a főnöknek nincs eltörve a bokája mégsem, de az egész lába combig be van fáslizva vastagon, bokáján szorító bokavédő, sántikál, és.........létrázik!!! :D
Két új melósa van, ők fogták a létrát! Mi lesz még itt....

2019.07.10. 14:37:01

@szociál: "Wombat már mit ki nem próbált szegény férjén :))"
Ezt ugyan nem tudom, miből gondolod.. de ennél csúnyábbakat is szoktak rólam errefelé mondani és gondolni.. Csak nyugodtan, ha jólesik ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.10. 15:54:21

@Szőkenőő:

Szerencsetlenek :))))))
Igazi mesteremberek :))

@Womb Raider:

Errefele is mondanak szepeket rolad :))

LucretiaBorgia 2019.07.10. 16:22:14

@Daenerys Targaryen: Te most beszóltál a szerelmemnek, a mosómedvének ? Ezt nem jól tetted....

LucretiaBorgia 2019.07.10. 16:25:04

@Daenerys Targaryen: kiminaut: Nekem tetszett a Zátony és imádom 0 ikus halálos iramban filmeket. kimoderálhatsz :):):)

LucretiaBorgia 2019.07.10. 16:53:32

@ecetesepe: Kérlek, a koktélvirsli szót lelki érzékenységemre tekintettel nem használd :(:(:(

2019.07.11. 07:02:33

@LucretiaBorgia: coming out - helyesen. Angol kifejezés: nagy titkot a nyilvánosság elé tárni.

Nem tudom mi az a mosómedve aminek beszóltam. kámingáuttolj ezzel kapcsolatban is. hamár homár.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 08:52:05

@LucretiaBorgia:

Gyors autók, gyors nők, gyors kaják, gyors szex, erről szól a halálosabb irambanos foscunami ,ami sorozattá nőtte ki magát ,mert már megszámolni nem lehet hány része van :hanyas
Én megtudok halni az ilyen filmektől mert semmiről se szólnak :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 08:55:30

Batman, Superman, Pókman, Hangyaman, Csirkeman, Katicaman....már a tököm kivan ezektől, csak a CGI a lényeg, látványra mennek be a gyerekek a moziba.
Még egy Kutyaszorítóban típusú film nem lesz, azokra nem mennek el a kisbabák.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 09:11:12

@szociál: Naaa a Katicaman most miért?? Az biztos cuki lenne :D
A 12 éves unokahugimat akarom jövő héten moziba vinni. Két rajzfilm van, a kutyák titkos élete....az első rész sem volt az igazi. A toy story 4 et látta valaki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 09:19:39

@Szőkenőő:

:))

Nem azt mondom hogy ne legyenek látványra épülő mozi filmek amikkel a kisdedeket megcélozzák, hanem azt hogy túlnyomórészt ilyeneket csinál hollywood, profitorientált xar lett, és nem mernek kockáztatni.
Ne beszélgetős Bergman filmeket csináljanak, jók voltak anno a Jack Ryan filmek is, még aszondom a Bond is bele fér, bár nem vok rajongója, de ez a rengeteg marvel meg DC film már a szememen jön ki táskákban :jajj

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 09:34:39

@szociál: Persze, biztosra mennek. Tuti kasszasiker. A gyerekek meg kicsikarják a szülőkből a szuperhősös cuccokat, ami megint egy csomó lóvé. Erről szól az egész.

Meg ezek a limonádé vígjátékok ismert, kedvelt színészekkel. 5 forintot nem érdemes kiadni értük, nem még a drága mozijegyet.

2019.07.11. 09:42:20

@szociál: Ezen sokaságból egyetlent tudok kiemelni.. bár az meg állítólag eredetiben teljesen más, ez pedig az idióta Rájenrejnóccos Deadpool I.

Valahogy szeretem az ilyen kikacsintgatós , önirónikus és néminemű humorral leöntött filmeket. Néha..nem mindig..de ez szódával elmegy, meg esetleg a második része is..
Lazulni megteszi. RR meg szimpi csávó, szerintem tényleg ekkora tirpák a való életben is és ez jóóóó.

2019.07.11. 09:44:32

@Szőkenőő: " Erről szól az egész. "
Franchise.. pont.

Mert, hát Pókemberes bögrét el lehet adni, de Háború és békéset???
(persze gondolom meg van ennek is a precízen kireszelt pszichológia bázisa is, nyilván tömegeket jellemző tulajdonságokra optimalizált,

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 10:26:48

@Szőkenőő:

Erről szól a biznisz :(

@Womb Raider:

Dedpúlt utálom mint a foscht, Rájenrejnoldszot meg kb annyira mint a Kutcher gyereket, ex demumúr férjét.
Annyira erőltetett volt ez az önironikus bullshit, és nem is állt jól ennek a málészájúnak, fujj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 10:29:52

Aaron Johnsonnak jól állt volna a Deadpool, ő egy állat, Éjszakai ragadozókban konkrétan pofánbasztam volna úgy hozta a negatív karaktert, neki mindent elhiszek, Ryannek semmit mert egy manki.

Aaron táncizik is :)

www.youtube.com/watch?v=ZITh-XIikgI

2019.07.11. 10:53:41

@szociál: "Aaron táncizik is :)"

Jajjdeminek.... a Nocturnal Animals-ban nekem nem annyira gyütt be.. nem szimpi..mittimén, ilyen nöi megérzés..
Viszont akit csípok, az a nagy baltaarcú Shannon Mihály (bár ugye ő is beszorult ebbe a defektes figurába.. nyilván az arca is kellett ehhez.)

Rájen meg meg tuti, hogy nagy bulibáró irl..és van gravitációja..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 11:25:23

@Womb Raider:

Gengszterkorzóban elég beteg volt a Mihály, jól hozta, de ez nem az a korosztály.
Szóval Áronka jobb mint Rájenka, téma lezárvaL :P
Na jó egy filmben jó volt Rájen, amiben élve eltemették, asszem a címe is az.

LucretiaBorgia 2019.07.11. 11:27:32

@Daenerys Targaryen: Köszönöm a segítséget eddig nem tuttam hogy köll írni !
A Mosómedve ki ????? Jézusom :):):)
Hagyjuk...egy marvel infantilis animáció a galaxis őrzőiből..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 12:25:01

@LucretiaBorgia:

Valamelyik mosómacis részt láttam, és nyomokban vannak benne poénok, és abban a csávóban se csalódtam, Chris Pettben, kezd nálam feljönni, na ő is jobb mint Rájenrejnolc, Hét mesterlövész is harmatgyenge, de abban is jó volt, Utazókban meg A kategóriássá nőtte ki magát.
Szóval szorítok nekije.

2019.07.11. 12:37:33

@szociál: Na..az pont egy szar volt..elaludtam rajta..

"Utazókban meg A kategóriássá nőtte ki magát."
???? nahaggyámá..Nála még Böbe baba is nagyobbat alakított a Futrinka utca lakóiban...

@LucretiaBorgia: Hány pontot kapott??
Fűűűű..8.1!!!! Ez pedig akkor egy nagyon jó kis film lehetett!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 12:46:27

@Womb Raider:

Miért hogy kellett volna eljátszania a tépelődő mehanikust akit felébresztett a meteorzápor ?
Nagy Ervin biztos végig pojácáskodná, nézett volna a messzi távolba, és elnagyolt gesztusokkal pörgött volna a nagy dilemmái közt mint ha színházban játszana.
Szegény Belmondonak se szóltak, hogy túltolod, ez film, nem színház :))

2019.07.11. 13:16:51

@Womb Raider: értem a gúnyt, nagyon értem. De nem szeretem!

2019.07.11. 13:27:14

@Daenerys Targaryen: Nem gúny.... a faszé' kell mindenkinek rögtön a kése után nyúlni? Mondjuk úgy, hogy visszhang..ha érted, mire is gondolok.. aztán így persze végül tényleg érezheted gúnynak.. de ez már tőled függ ;)

2019.07.11. 13:39:29

@szociál: "Miért hogy kellett volna eljátszania a tépelődő mehanikust akit felébresztett a meteorzápor ?"

Csinálhatott volna magának Wilsont .. vagy összebarizhatott volna a bartenderrel.. miitudomén.. ez annyira unpc, hogy mindenáron egy fehér mozisztárnőt kellett felfújnia.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 13:48:25

@Womb Raider:

A robot bártenderrel egy éven át barizott, fasza kivolt már a barizással :)
Dugni akart végre, és nem még 70 évig recskázni az alvó csajokra :)

Spojler allert !!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként ha nem ébreszti fel akkor mindenki megdöglik, mert ugye egyedül képtelen lett volna elvégezni azt a műveletet amit elvégzett a kislánnyal :)

2019.07.11. 14:16:54

@szociál: Miért nem Hectort, a latino kertészt ébresztette fel? Hector is biztosan szeret dugni.. azé' a kvótanéger legalább megvolt ;) A második részben már kínaiak és líbiai transzvesztiták is lesznek...

ecetesepe 2019.07.11. 14:34:08

@LucretiaBorgia: Főnökasszonyka Drága, lassan megszólalni sem merek, mert minduntalan belegázolok Kegyed mimóza lelkibe.... oszt kell nekem az, hogy kinyúvasszon a tekintetével?

2019.07.11. 15:40:12

@Womb Raider:
Visszaterve Theodora csaszarno nyilasaihoz, o azert panaszkodott, hogy a mellbimbion levo nyilasok miert nem nagyobbak:
"Even though she put three of her orifices to work she would impatiently reproach Nature for not making the holes in her nipples bigger than they were so that she could devise additional sexual positions involving them as well."*
Tovabbi jo szorakozast! :)
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
*a gorog mitologiaban van erre ill. hasonlokra utalas, sot a korabeli regeszeti leleteken is lathatoak ilyen iranyu abrazolasok

2019.07.11. 15:56:56

@Perszeusz: A nagy női uralkodókról mindig is szokás volt szexuális fantáziákat terjeszteni. Nagy uralkodónőnek nagy testnyílások dukálnak .. gondolom.
Mert minap olvastam valahol, hogy pl. Nagy Katalinról mennyi-mennyi hasonló (még rosszabb) pletyka kering..amikből kb semmi sem igaz.

A mai kor feslett erkölcsű nőcskéi azzal gazdálkodnak, ami van, nem lesik a Teremtő kegyét.. ha nincs több lik.. hát marad a kettő az egyben.
További tartalmas Semjénkedést!

2019.07.11. 16:40:51

@Womb Raider:
" A nagy női uralkodókról mindig is szokás volt szexuális fantáziákat terjeszteni."
Maria Terezia es a szamar eseterol en is hallottam ill. olvastam mar. :)
Bar nem fuj a haraszt ... :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.11. 16:51:10

@Perszeusz: @Womb Raider:

A szerzők picikét túlzásokba estek akkortájt, De Sade is akkora szerszámokról mesélt a Filozófia a budoárban című művében hogy attól egy kifejlett nigga is megrettenik, minimum 30-40 centis mordályokról csipogott a Márki :)
Mondjuk amilyen izomzattal rendelkeztek akkor a férfiak lehet még valós is volt a cerka méret, és akkor nem zabáltak tömegnövelő szereket, tiszta hús és borocska.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.12. 09:02:36

@Womb Raider:

Direkt kihangsúlyoztam hogy izomnövelő szereket nem szedtek akkor tájt, szóval nem a szél hordta össze a muszklit ,meg a bogyók.
A mai termi gyúrósók nem biztos hogy elbírták volna a pajzsot ,meg azt a rva nehéz kardot, a páncélzatról ne is beszéljünk.

2019.07.12. 10:04:20

@szociál: ez az ilyen irigységből adódó lenézés: hogy a mai bádibilderek nem tudnának egész nap kaszálni mint nagyapám. Bizony nem! Teljesen más izomzat és edzettség kell mindegyik mozgásformához. Az alma sem olyan mint a görögdinnye.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.07.12. 11:12:58

@Daenerys Targaryen:

Ezért hurkák a bádibilderek, mert csak cementeszsákokat jók cipelni, másra nem.
Kardióban nullák, páncélzatban végig menetelni kilómétereket kicsit megfingatná az izompacsirtákat :)
A kaszálás az MMA-soknak menne, mert ők minden izomcsoportot megmozgatnak, és szálkásítanak.

2019.07.12. 13:39:10

@Daenerys Targaryen:
"a mai bádibilderek nem tudnának egész nap kaszálni mint nagyapám."
A nagyapad azert tudott kaszalni, mert aratas elott a kaszalo izmokra gyurt? Ekekapalas, szantas elott meg a szanto izmokra? Csepleskor meg a zsakhordo izmokra? Csak kerdem. :) Neha elmentem kukoricat kapalni a nagymamammal, nem birtam a versenyt, 2-3 fel kilometers sor utan feladtam. Most mar tudom, hogy miert: a hatizmaim nem voltak kapalasra gyurva. :)
@szociál:
Szerintem az a ferfi aki ma gymbe jar, az mind buzi! Es mind defektes mentalisan - de nagyon am - nemtol fuggetlenul. :)
A kaszalas pedig egy gymes kocsognek sem menne izomcsoport mozgatastol fuggetlenul azon egyszeru oknal fogva, hogy nincs legkondi a buzafoldekem, Peter Palkor, juliusban. :) Arrol nem is beszelve, hogy az izomagyuak nem tudnak se irni, se olvasni - ha tudnanak, akkor konyvtarba jarnanak gym helyett - es youtube-rol nehez megtanulni kaszalni.
Peace! :)
PS: eletemben egyszer jartam gymben, kb 2 eve, falat glettelni. :) A kozepiskolai tornaorakat es a seregbeli reggeli tornakat ellogtam, ha tehettem. Pedig 30-40 saslengest siman megcsinaltam fiatalabb koromban a korlaton, ha megkertek ra es volt hozza kedvem. Ma mar 20 utan leszedulnek. :(

2019.07.12. 13:47:26

@Perszeusz: fú de durván előítéletes vagy. Látszik sosem voltál gym-ben. Pont olyan változatos: okos és buta emberek is vannak ott, mint bárhol máshol a világban.
Nem fogok példákat hozni az okos bádisokra, mert úgysem érdekel a cáfolat. Jobb a saját hitedben megmaradni. Az biztonságos kis fészek. Ott béke van meg proletárdikatúra :-)

turautak 2019.08.15. 14:23:51

Huha, elmászott a csillagpont. Ez bizony szarvashiba. Fővezetékcsere kontár módra.
Rájuk kell verni mindent.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:51:01

@egyvagyok: ÁÁÁÁÁÁ itt olyan tuti buli volt, hogycsakna!!!
Készen vannak, de az egyik melós lelépett egy millkával, meg egy 250 ezres kábelköteggel együtt. A kaputelefon azóta se működik, és a lakásban a kapcsoló szekrényt végül más választást nem adva, kicserélték számla nélkül 90 ezerért. A jótállást még nem kaptuk meg, majd hozza a főnök.
Semmit nem ismernek el, minden a ház hibája, mert miért volt régi a vezeték, meg ilyenek.
A befalazást nem vállalták, csak hogy valami cuccal betömik a kibontott részt, hát úgy is néz ki. Egy egyenes felületet nem találni.
Van két asszonynép a házban, akik most szerveződnek a reklamációra, de a közös képviselőnket ismerve majd mindent jól kimagyaráz.
És még örüljek, hogy az előszobám nem lett széttrancsírozva.
Jövőre jön a belső homlokzat helyreállítása, na az is egy szép történet lesz :)

turautak 2019.08.15. 15:00:33

@Szőkenőő:
Mennyi??? 90?
Az rablás!
Csodás cég lehet, gondolom a zember az elmaradt munkabérét vitte el.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 15:37:19

@egyvagyok: Valami 9 megszakítós, megszakítós? asszem. Számlával még plusz áfa lett volna.
Nem tudom mit vitt el, de az az ürge nap mint nap részegen (vagy belőve?:) jött melózni. A közös képviselő adott neki 1 millát anyagra, amivel aztán lelépett. Miért is pont neki? Ráadásul valami ismerőse is volt. Mit csodálkozunk? Ez a magyar valóság.

turautak 2019.08.15. 15:49:05

@Szőkenőő:
Akkor számoljunk: a doboz még a barkács áruházakban sem több, mint 3 ezer. A kis megszakító darabja kb 1500 magyar forint. Ez cirka 16500 Ft. Kb két óra meg lehet szerelni, ami ha vastagon fog a ceruza, akkor 10 ezer.

Úgy érzem, nem véletlenül az a cég kapta a munkát.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 16:04:00

@egyvagyok: huhhhh.....nekem valami 6 ezer valamennyit mondott 1 megszakítóra. És választást sem hagyott, mert pár nap volt még az ELMŰ kiérkezéséig, amikor is átveszik a kész munkát. és engedélyezik a működést. Ez pár hete volt, azóta se jött az ELMŰ, és még leplombálva sincsenek a villanyórák.
Húbakker, ekkora átverést.

turautak 2019.08.15. 16:13:03

@Szőkenőő:
A Mentavill ennyiért adja
(1 fázisú, 16 Amperes)

www.mentavill.hu/catalog/index/109

turautak 2019.08.15. 16:14:45

@Szőkenőő:
Nézzetek utána ennek a plomba dolognak, mert az Elmű nem szereti a plomba nélküli órákat.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 16:22:58

@egyvagyok:
Najó, most már ne idegesícccs !!!!! :P:P:P
Mert megkeresem ezt a kötsögöt és feldugom a seggébe az egészet!!
Jaaaa és ha már beszélünk. Volt egy papír a postaládában a közös képvelőtől, hogy vegyünk a villanyosbótba drótot két lefogóval, (tudományos vagyok,mi? :D :) és a gázóra két csövét kössük össze. Ez is valami biztosíték de nemtudom mire. Itt bacták a rezet hetekig, de ezt nem csinálták meg, csak tervrajzzal bevágták a postaládába. Most nemtom 80 éves Marcsinéne hogy kivitelezi. Hív villanyszerelőt sokezerér?

Az Elmünek hivatalosan majd ki kell jönnie plombálni, nem ez nem rajtunk múlik.

LucretiaBorgia 2019.08.15. 16:34:31

@Szőkenőő: A GÁZÓRA csövét ??????? A villanyos bótba ??????? Ez gááázzz !

turautak 2019.08.15. 16:43:14

@Szőkenőő:
Az a gázóra EPH. Egyen potenciálra kell hozni a gázóra két oldalát. De erről kell mérési jegyzőkönyv is.

vizsgalo.5mp.eu/web.php?a=vizsgalo&o=FRuALOQKAk

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 16:48:26

@LucretiaBorgia: De még milyen gáz!!!!

@egyvagyok: Kezdem elveszteni a meg sem lévő fonalat. Majd lefotózom és megmutatom a papírt, amit kaptunk.
jesszumpepítóatyaégszentmárialujza mibe keveredtünk!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 06:35:15

@Szőkenőő:

Elmennek ezek az anyjukba, ilyen egy munkát.
Tényleg nincs melós az országban, csak a Mekkelekek maradtak.
Nem elég hogy a kórházakban mindent a hozzátartozó csinál, még a gázt is a lakóknak kell bevezetni a MOL-tól ?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 08:52:17

@szociál: :D:D
Én már komolyan félek, ha bármilyen szerelési munkára szükség van.
Bár a klíma és a villanybojler felszerelésénél remek szakemberek jöttek, és szép munkát végeztek. Szóval azért a reményhal még él :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 15:58:06

@szociál: Én javíthatatlanul optimista vagyok :)

turautak 2019.08.16. 16:01:45

@Szőkenőő:
Az is egy szakma? Jól fizet? :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 16:09:09

@egyvagyok: ráfizetős egy dolog, de hiába, engem még nem sikerült a földbe döngölni. :)
süti beállítások módosítása