Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Keserű pirula, 7+1 szex jó tanács férfiaknak
2019. június 13. írta: LucretiaBorgia

Keserű pirula, 7+1 szex jó tanács férfiaknak

…..ha már belevesztünk a pirula áradatba, nem maradjon  ki a címbéli se…

depositphotos_48125907-stock-photo-bitter-pill-words-on-a.jpg

Kicsit kikapcsolódtam mostanság és hagytam, hogy a gondolataim oda repkedjenek, ahová csak akarnak, hátha valahol megpihennek, amiről írni szeretnék. Így aztán sétáltam, sétáltam, egy kis dombra lecsücsültem, csüccs….és közben a következőkről gondolkodtam: 

Közvélekedés, hogy a nők értéke 18 éves koruktól csökken, 50 évesen pedig megszűnik, míg a férfiaknál pont fordítva, 18-tól 50-ig növekszik. Éskülönbenis ! Ezünk, azunk lógni kezd, míg másunk kitágul, hízunk, gebedünk, csúfulunk, összegezve húspiaci értékünk elillan, huss ! Meg nem kell nekünk a szex, frigidek vagyunk vagy épp szexmániások, meg zsarolunk vele, meg amúgy is szarok vagyunk az ágyban, mármint 18 után, gondolom. (Azt nem tudtam megfejteni, hogy mennyi a megfelelő számú szexuális tapasztalat, amely még nem alapozza meg a „már mindenki felpróbálta” skatulyát, de hát ez van, hülyén fogok meghalni.) 

De legalább nem a torkomra forrasztott szótól lelem végem a fulladásos halál torkában. Mert most kiköhögöm a keserű pirulát, épp ide. Jöjjön a fájdalmas igazság.

head-3390247_960_720.jpg

Anyukám már süldő leány koromban a fejembe verte, hogy akármilyen rossz is a szex egy férfivel, Blaha Lujzát megszégyenítő előadás keretében meggyőzöm arról, hogy mennyire istenien szuper volt vele. Szempillám nem rebben, a legtökéletesebb őszintének tűnő „le vagyok nyűgözve” mimikával lelépek a helyszínről vagy halaszthatatlan foglalatosságra való hivatkozással leléptetem az illetőt a lakásomról. A többit majd ügyesen elboronálom. Pl: még nem vagyok kész egy új kapcsolatra, még nem jöttem ki az előzőből, külföldön fogok dolgozni, hirtelen mondjuk bőr vagy női betegségem lett, jöhet még a te többet érdemelsz, vagy az én nem tudom megadni, amire szükséged van. Azaz bármi, ami ki-kreatívkodható az adott esetben, DE SOSE szabad szembesíteni, éreztetni, hogy egy férfi nem jó a szexben, mert annak beláthatatlan következményei lesznek. Ez volt a birodalmi kondicionálás/om. 

Végig tekintettem életemen és keményen számot vetettem, hogy hány esetben kellett a kondicionálást bevetnem, azaz hány olyan eset volt, amikor az aktuális úr teljesítménye, szakmai felkészültsége oly fokon alacsony volt, hogy objektíve megállapítottam: az illető férfi semmilyen nőnek sem tud ezzel a know-how-al örömet okozni. Mindez a számok tükrében: volt kb. 30 férfival kapcsolatom, ebből, akit a jó szex kategóriába sorolok 3. Akit a megfeleltbe, az kb. 5, a többi a kondicionálás mellett felejtős.

De ez én vagyok, ami még reprezentatív mintavételnek se mondható ezért végeztem egy gyors nagyságrendi felmérést a barátnői körből A teremtés ún. koronáinak mutatói a mintegy 40 barát/haver női körben is egyeznek az enyémmel, de volt, hogy rosszabbak.

Elmondható tehát, hogy a férfiaknak csekély százaléka tudja mi a jó szex és a kondicionálás teljesítése miatt – vagy anélkül is, ez nem tudható – meg van róla győződve, hogy valóságos lepedő akrobata.  Így aztán nehezen értékelhető a nők szexuális teljesítményéról alkotott véleményük.

Életemben 2 ízben szegtem meg édesanyám intelmeit. Érdekes, hogy az egyik esetben – ami olyan súlyos volt, hogy kimenekültem az ágyból, felmarkoltam a ruháimat táskámat és télvíz idején a lépcsőházban öltöztem fel – nem volt következmény, sőt az illető az esküvőjére is meghívott (4 év múlva elváltak). A másik esetben jött anyuci jóslata, a „beláthatatlan következmények”. Itt is menet közben dezertáltam, egyszerűen elviselhetetlenül rossz volt (csak ízelítőül: az „úr” összekeverte magát sminklemosóval, sőt a tusfürdővel is…, a többit inkább hagyjuk a múlt ködében). Nem jutott jobb eszembe, azt mondtam görcsölni kezdett a hasam. Az „úr” hónapokig hívogatta a közös ismerősöket, hogy én egy frigid fapina vagyok, egyáltalán nem nagyszám. Roppant kellemetlen volt mivel kérdezgették, hogy mi történt valójában ?! Szóval anyucinak igaza volt jobb színlelni és megúszni.

Volt, amikor sikerült az alakítás, de csak nagyjából, mert utóbb fadarabnak minősítettek. Valójában olyan volt a környezet a tett színhelyén (az illető lakása), hogy nem szívesen értem semmihez még felöltözve se, pláne ruhátlanul, azért igyekeztem helytállni.

A férfi egó a férfiúi képességek legcsekélyebb kritikáját, a kimondatlant se tudja elviselni.

Azonnali ellen reakció a nő minősítése.

Bizony ezen a téren is tudomásul kellene venni, hogy az, hogy a férfi pusztán férfi, nem elég a boldogsághoz!

De! Lássék, hogy a jóindulat mindenkoron munkál bennem, az alábbi kis segítséget szeretném adni rászorulóknak, hogy a típus hibákat legalább kikerüljék az akció során, azaz mi az abszolút kerülendő:

1. Ne keverjük össze a nyelvünket a sminklemosóval, tusfürdővel és nem szabad a parfümöt, testápolót lenyalni ! (Időigényes és keserű is!)

2. Ne kényszerítsük a nő izmait, csontjait, ízületeit azokat veszélyeztető helyzetbe ! (Aki kitalálta, hogy a nőnek jó ha a lábait a fülei mellé installálják, annak a férfinak én is pont oda tenném a lábait, csak, hogy ő se maradjon ki a tutiból.)

3. Nyulazás tilos, törvényileg ! (Tudjátok, az a pakpakpakpakpak, 1 másodperces lökéshullámok.)

4. Folyamatos pozíció váltás tilos! (Az akrobatikus test mozgás egészséges lehet ugyan, de nem in action....ezt is vajon ki találta ki ???)

5. Az események trágár kommentálása csak előzetes megegyezés alapján lehetséges ! (Nem mindenki tekinti a szexet házi pornónak.)

6. A szex nem maraton, a nő nem arra van kitalálva, hogy órákig nyeszeteljék ! (Mondjuk szerintem a férfi se.)

7. A döngölés is tilos ! (A férfi nem bika, hogy felöklelje a másikat, nekem néhányszor majdnem koponyám törött a falon.)

+ 1 Amennyiben a helyszín az ágy, legyen tiszta az ágynemű ! (Kézenfekvőnek tűnik, de bizony nem fekszik kézen.)

 

headache-1472830_960_720.jpg

Nem mondhattam el senkinek, elmondtam hát mindenkinek !

 Lucretia Borgia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr8414889248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.13. 16:32:06

@God Harald: "úgy tűnik nagyobb volt a füstje mint a lángja:))) Hőségriadó alatt meg már csak nem kellemetlenkednek az asszonyállatok! :)))"

ÓÓÓÓDEHOGYNEM :DDD

God Harald 2019.06.13. 16:57:58

@Szőkenőő: nektek tényleg semmi sem szent???!!!!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.13. 17:03:57

@God Harald:
Ezt a kismacskádon verd le :D
Nekem a 7+1 nem mind egyezik pl ;)

God Harald 2019.06.13. 17:07:10

Tudom milyen a nők számára a jó szex! Csak leszarom! Max kamunyalás:)
Egyébként az a tapasztalatom, hogy azok a nők akik a legnagyobb szexistennőnek érzik magukat, azokra pont elég az a 23 mp és ebben benne van az előjáték és a búcsú is:)))

2019.06.13. 18:18:32

Jó kis poszt! Annyit azért elmondanék, hogy az én tapasztalatom szerint a jó szexhez kell az összecsiszolódás is. Persze, ha már eleve tűrhetetlenül kezdődik akkor nincs folytatás.

A férfiak és a nők is elég szélsőségesen eltérőek tudnak lenni az ágyban, teljesen mást tart jónak/rossznak egyik-másik ember.

És mindegyikük a maga értékrendjét tartja tökéletesnek és elcsodálkozik azon, hogy más is létezik. Volt olyan férfi , aki nem szerette a szopást, a másik meg arra volt allergiás, hogy a zacskójához nyúljon az emberlánya, de a harmadik meg azt várta, hogy a teljes szájával szopja be a nő a golyóját, a negyediknál meg a mélytorkozás a belépő szint.

Gondolom a nők között is egyik élvezi ha a pasi ujjával az ánuszába nyúl, a másik meg felháborodik még ennek gondolatára is.

A megoldás, hogy ne öt perc ismeretség után bújjunk ágyba, hanem picit ismerjük meg a másikat, szokásait, értékrendjét.

Azért elég meredek, ha meztelenül kell kimenekülni a lakásból... ez felveti sajnos a nő ítélőképességét, választásainak megalapozottságát :-) Bocsánat.

God Harald 2019.06.13. 20:58:47

@LucretiaBorgia: no igen! A kemény külső egy még durvább belsőt takar:)))

2019.06.13. 21:21:02

@LucretiaBorgia: én meg 23. Oszt mire vittem? Semmire :-(

LucretiaBorgia 2019.06.14. 07:38:00

@Daenerys Targaryen: Ugyan! Tucc sárkányt nevelni, szeliditeni, sárkányon repülni! És dugtál havas jonnal. Látod, látod hova vezetett?!
Amugy béka poraidra:):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.14. 08:11:57

@LucretiaBorgia: Inkább leírom melyik pontról mit gondolok. De mennyire más ez akkor, ha valaki tartós kapcsolatban, hosszabb házasságban él, mint ha ismerkedős szakaszban, egy két szex után nyilatkozik erről.
Én a hosszabb házasság szemszögéből írok.
Nos, az én szempontjaim:

1. Engem még ilyen módon senki sem akart lenyalni, szerencsére, mert az nekem se tetszene.

2. A láb nyakba helyezése nekem nem probléma, és nem azért mert annyira hajlékony vagyok (de voltam, hehe) hanem mert jó kis szemkigúvadós röhögős póz :)

3. A pakpakpak valóban nem jó, ebben egyetértünk.

4. Pozíciót váltani jó, persze nem félpercenként. Én is beszéltem erről pár barátnővel, és valóban, többnek inkább nyűg, mint izgalmas. Vannak kedvenc pózaim, és nem bánom ha mind sorra kerül :)

5. Trágár kommentálás.....nem bejövős....egyszer lettem férjem által lekurvázva a szex hevében, pislogtam is :D

6. De, maraton is kell. Van az a szex, amikor a maraton kifejezetten imádós. Jó tud lenni a rövid lényegre törő szex is, de én kifejezetten kedvelem az órákig tartó, kis pihenőkkel tarkított együttlétet is. Bár ez azért túl sűrűn nem fordul elő, mert ebben a rohanó világban egyre kevesebb időt szakít rá az ember, hogy bármiben is elmélyüljön.

7. Döngölés: húúúú, van hogy deeee!!! Csak én inkább hegyi gorilla módszernek nevezném ;) Párna a fejnél legyen kéznél, vagy erősen kapaszkodni a lepedőben :D

+1. Tisztaság, igen. De ez az ágy tekintetében alap. Más tekintetben nem feltétel feltétlenül :)

7+1, de lehetne ez sokkal több pont is ;)

2019.06.14. 09:03:03

@LucretiaBorgia: ezeket nem vágom.. nem néztem a gyűrük urát :-)
Azért 30-ból 3 jó szex az valahogy fura nekem. Ez miért van így nálad? Túl gyorsan bújsz ágyba? Válogatós vagy? Nehéz eset? Bántó szándék nélkül kérdezem ezt, mert nálam pont fordított az arány, a rossz szex a ritkább. Igaz kisebb mintából vételeztem.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a rossz szex az mindig a férfi partnereden múlott?

2019.06.14. 09:54:47

@Szőkenőő: óvszert húz a nyelvére :-DDDD

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.14. 13:40:08

@Daenerys Targaryen: Attól az még nyalás :D

@God Harald: ezt láttam, tényleg :D Bár azért felismerhető a különbség ;)

God Harald 2019.06.14. 15:47:19

@Szőkenőő: azt csak a szájhagyomány mondja!:)

LucretiaBorgia 2019.06.14. 17:12:09

@Daenerys Targaryen: értsd jól! Az igazán jó szexről beszélek. Nyilvan sarkítottam, de csak picit. Sok esetben elment, de ennyi....
Hogy nem az én hibám-e?
Nem. Szerintem.
Alap dolgok hibádztak..nem a finom hangolás.
De lehet luzer vagyok.:):):)
Egyszerüen úgy látom, hogy a férfi már attól sztárnak érzi magát, hogy beteszi..
Magáért beszél, hogy mi nők témázunk ezen. Láttál már blogot ahol a ffiak azon aggódnak elég jók-e?

2019.06.14. 17:19:18

@LucretiaBorgia: Nem láttam. Ők alapból tökéletesek. De ilyen arrogáns öntelt majmot nem kell választani sem. Azért ez a jellemvonás kiderül a megelőző találkozásokon szerintem.
Hát lehet, hogy neked nincs szerencséd akkor, ha ilyen rossz a statisztikád. Fel a fejjel, még hosszú az élet.

God Harald 2019.06.14. 17:32:47

@LucretiaBorgia: najó, néha ellágyulok:))) csak már nem mutatom

God Harald 2019.06.14. 19:57:27

@Pol Pot elvt: hát pedig az ember19 évesen kurvára fiatal és tapasztalatlan:) Ha mostani eszemmel visszamennék azokba az időkbe... Akkoriban nem tudtam, hogy kell jól szeretni. Most meg már más hobbija van az embernek:)))

2019.06.14. 21:13:11

@God Harald: persze hogy fiatal és tapasztalatlan! Ez így van rendjén.

Az nem korrekt, hogy ebből a nézőpontból mesélünk rémtörténeteket, hogy milyen szemetek a férfiak/nők - ki melyiket akarja gyalázni éppen.
Nekem nem lett ezzel a poszttal szimpatikus a posztoló.
Nem tudom az itteni férfiak hogy élik meg ezt a kioktató posztot. De látom itt nincs kritikai közeg.
Semmi baj.

God Harald 2019.06.14. 21:27:32

@Daenerys Targaryen: nem érzem érintve magam a témában!:)
Mindenkinek megvan a maga tapasztalata. Ha Lukrécia kismacskának ez volt, akkor ez. Szerintem kultúráltan írta le. Aki érintett az általa leírtakban, majd felháborodik.

LucretiaBorgia 2019.06.14. 22:05:37

@Daenerys Targaryen: A történetek nem csak fiatalkorombol valok.

LucretiaBorgia 2019.06.14. 22:11:59

@Daenerys Targaryen: Tudod mit?! Igazad van! Tök felesleges írni. Van elég melóm
Minek.

LucretiaBorgia 2019.06.14. 22:19:15

@Daenerys Targaryen: hmmm.
Fentebb még azt irtad, jó kis poszt..
Na, ezért hagyom abba.
Sokat gondolkoztam. Köszönöm, hogy segítettél dönteni!

God Harald 2019.06.14. 22:20:30

@LucretiaBorgia: nono! Nem temetkezünk munkába!!!

2019.06.14. 22:32:14

@LucretiaBorgia: elsőre jónak tűnt. Aztán gondolkoztam.
De te meg ennyire instabil vagy, hogy egy negatív véleménytől abbahagyod?
Igen, volt benne némi humor, de inkább azért hogy a túl durva sarkosságot leplezze. Az emberek az öniróniára vevők, azon lehet jókat nevetni. Nem gondolod?

De akkor nincs is benned közlés kényszer ezek szerint.

Én nem tudom abbahagyni az írást például, nekem lételemem.

LucretiaBorgia 2019.06.15. 00:05:17

@Daenerys Targaryen: Nem ismered a 2 éves történetet. Nem egy negatív vélemény a mérvadó. Igazad van.
Meg nekem is.
És pont ettől csömörlöttem meg. Hogy az az elvárás mint vmi disztópiában. Mindent el kell viselni. Minek? Értelme? Eredménye? Hozadéka?
Szted ez túlélő show? Ki kell birni, mert ha nem?
Megesznek a sárkányok?

God Harald 2019.06.15. 00:42:05

@LucretiaBorgia: a két éves történetet én sem ismerem

LucretiaBorgia 2019.06.15. 07:26:58

@God Harald: Dede. Csak apróbb darabjait. Nem a teljes egészet. De jobb is így:):):)

2019.06.15. 08:13:51

@LucretiaBorgia: nem kell elviselni. Én is sokszor állok az élet peremén. Egyre érzékenyebbek és kifinomultabbak az emberek. De a körülöttünk levő világ nem szinkron ezzel.

Fekete Afrikában nagyon szeretik a gyerekeket. Kb 10 éves korukig. Akkor megváltozik minden és olyan durván kezdenek el bánni velükl a saját családjukban hogy megdöbbentő. Evolúciós oka van. A pihepuha családi szeretet légkör alkalmatlanná teszi őket a felnőttlét kegyetlenségeinek elviselésére. És inkább a családjuk edzi őket ehhez hozzá. Szívfacsaró látni azt a világot.

Amúgy nem tudom hány éves vagy de negyven felett a csömör mindenkinél bejátszik. Megpróbálkoztunk és sokszor elbuktunk. Van ennek az egésznek még értelme!?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.15. 08:43:04

@Daenerys Targaryen: igen van értelme, csak egy bizonyos számú elbukás és sikertelenség után a kor előre haladával el kellene kezdeni feladni a mindenáron kell valaki elvet, és elkezdeni élvezni az életet. Csak úgy, kötöttségek nélkül.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.15. 08:46:29

@Daenerys Targaryen:
Jah...nem is...mert akkor meg mit akar már ez a vén kurva...

God Harald 2019.06.15. 19:52:30

@Szőkenőő: az én kismacskámra soha sehol senki nem mondhatja hogy vén kurva!

2019.06.17. 08:29:52

A jó szex... mocskos, csatakos, tabuktól mentes..
Hol ilyen..hol olyan.. rutin és kísérletező nyitottság egyvelege. ..és agy kell hozzá, főként. A fizikai inger csak az iniciátor.
A jó szexet az alkalom szüli, néha csak egy rohanás a szakadék felé, máskor kábító-hullámzó ringatózás a végtelenség közepén.
Néha öt perc is elég ..máskor három óra is kevés.
,,és, hogy visszakanyarodjak a L.B. témaindítójához..sajnos kevés az igazán jó partner a férfiak között. Sokan rugalmatlanok, sietősek, kapkodnak..nincs íve-koreográfiája az együttlétnek..már, ha a pornó-sztenderd puszi-simi-szopi-nyali-digi-dugi-anál-szopi-bumm az arcra nem számít annak. A fiatalabbak nyitottabbak azz extremitásokra.. de nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy a szinkronitás létrejöjjön..csak igyekszenek lefutni a kötelező kűrt..és várják az elismerést.
Azzal nem értek egyet, hogy a 'helyismeret' fontos.. szerintem inkább a repertoár a lényeg és a helyzetfelismerés. Ehhez csak figyelni kell a másik testbeszédére, vagy akár a konkrét kívánságaira.

2019.06.17. 09:01:10

@Womb Raider: ritkán értek egyet veled, de ez így volt kerek, ahogy leírtad.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.17. 09:26:15

@God Harald: Ennek biztos örülni fog ha olvassa ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.17. 11:21:23

@God Harald:

Én köztudottan utálom a nőket, ezért úgy csinálok mint ha el sem mennék, ne hogy jól érezzék magukat.
Minden alkalommal színlelem az orgazmust, előjáték szóba se jöhet, ne hogy már jól érezze magát, ez nem kívánságműsor.
Ezért jó a juh, mindig mondom nincs velük gond, kicsit bundás, de hozzá lehet szokni.

;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.17. 11:24:45

@Womb Raider:

Én a pornóból úgy tanultam hogy eleve a sz*patás 25 percig tart, minimum :)

2019.06.17. 12:33:08

@szociál: "...úgy tanultam hogy eleve a sz*patás 25 percig tart, minimum :)"

Háááá... átvert a főnököd ! :P

ecetesepe 2019.06.17. 12:36:09

...na én ezért nem kezdek férfiakkal.

God Harald 2019.06.17. 12:44:47

@szociál: a merevedést is imitálod? Vagy azért az imitálásnak is van limitálása?:)))

ecetesepe 2019.06.17. 12:52:53

@Womb Raider: Azért... megvan annak is a szépsége, amikor a néniből a végére pandamaci lesz ;)

2019.06.17. 12:57:20

@ecetesepe: Most a jó ..és nem a szép szexről beszélünk :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.17. 15:09:32

@Womb Raider:

:(
Pedig mindig 25 percig rágcsálják a rudit a filmeken :(

@ecetesepe:

hüje nők :P

@God Harald:

Az csak azért áll fel mert úgy akarom, nem az izgalomtól, ezektől nem izgulok :)

Fideszre is azért szavaztam mert fiatalok és demokraták, nem vén szar Putyin simogatók mint a momentum.

2019.06.17. 19:34:47

@szociál: haha fidesz!
utóbbi idők legjobb kommentje! gratulálok :-))))

úgymond olvasó mmkk 2019.06.17. 19:59:46

@szociál: pénztáros lőrincet puszilom, ha volnál szíves a legközelebbi gucci partitokon megüzenni neki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.17. 20:17:12

@úgymond olvasó mmkk:

Ne bancsd ,o egy szereny kisvallalkozo aki onerobol lett gazdag,es jol gitarozik isch, szerizem.

2019.06.18. 08:25:14

@szociál: @Daenerys Targaryen: @úgymond olvasó mmkk:

"Fideszre is azért szavaztam mert fiatalok és demokraták, nem vén szar Putyin simogatók mint a momentum."
:))) Három Mórickák... nektek már a szexről is a politika ugrik be?

(Mellesleg, ha mán Momentum..Érdemes végigfutni Donáth Anna apai felmenőin.. aki az első nem kommunistát megtalálja, az cukrot kap! ;)

2019.06.18. 09:27:45

@Womb Raider: ja meg a momentumos srácnak az a gülüszemű mária az anyja aki a házat terrorizálja. Egy csőcselékünk van, minden rendszer azt kell használja.

LucretiaBorgia 2019.06.18. 09:37:44

@úgymond olvasó mmkk: a Cilinek pradaja is van, a rálehelnek meg csanel tatyija...nem csak giccsi
Csak a teljesség kedvéért !
Szeretem a precizitást !

LucretiaBorgia 2019.06.18. 09:39:49

@God Harald: Jól esik, hogy valaki érdemben törődik velem ! Meg az örömömmel :):):)

2019.06.18. 09:53:14

@Daenerys Targaryen: Hát hogyne.. meg Ungár Klári a nagynénje :)
Ugyanazon pol elit igyekszik a hatalom felé.. csak egy generációnak kellett kicsit visszavenni az arcából..és bízni a feledés jótékony hatásában.

DE ÚJRA MEGKÉRDENÉM: Nektek a pináról/faszról is a Gülüszemű Peti jut eszetekbe, meg a Lölö??? Nem beteges ez kissé?

God Harald 2019.06.18. 10:27:22

@LucretiaBorgia: inkább azt mondanám, hogy nőgyógyász szépségű:)))

God Harald 2019.06.18. 10:40:29

@Womb Raider: nekem pont fordítva van: a politikusokról és a pénztárosaikról faszok jutnak eszembe:)))

2019.06.18. 10:44:50

@God Harald: Nézed este az ertéel kékfény-híradót és erekciód lesz... az ám a klafa!

God Harald 2019.06.18. 11:16:30

@Womb Raider: az én koromban az már kevés egy kielégítő erekcióhoz. Ezért szoktam nézni a Bayer sót is.

2019.06.18. 11:30:49

@Womb Raider: én királylány vagyok, ezeket a szavakat nem is ismerem.

God Harald 2019.06.18. 11:37:37

@Szőkenőő: a királylànyok tele szájjal nem beszélnek, a parasztok meg kapcával húzzák fel a ráncos bocskort

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 11:43:57

@Womb Raider:

Ha meglátom Viktor fejét mindig a pornó jut az eszembe, abba látni ekkora f@xokat :P

Azért a Kövér és társai elég nagy komcsik voltak, volt olyan kis pártagságos könyvecskéjük is.
Erre ezek kommunistáznak ? :))
Mintha Heinrich Himmler nácizná le a zsidókat :))

@LucretiaBorgia:

"Rálehelnek" :)))))))))))))))

@God Harald:

Az arcodon hordozd, azt jobban teccene nékije :)

ecetesepe 2019.06.18. 11:59:05

...akkor én már csak egy sört kérnék. Tik itten minden tutit megmondtatok mán!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 12:05:56

Van egy ismerősöm, akivel beszélgettem a poszt kapcsán, hogy egy nőnek mi a jó szex. És itt most a kezdődő ismeretségeket értem. Azt kérdezte, idézem pontosan:
A nőknek mi a bajuk azzal, ha rendesen meg vannak b@szva?
Érti ő, hogy kell a lélek, de ha a nő rendesen ki van nyalva pl, akkor mért nyavajog, ha beveri a fejét az ágy végébe? (ez képletesen értendő:) Mivel lehet elérni azt a szintet, hogy rendesen meg lehessen döngetni?
Szóval? Segítsünk neki megérteni :)

2019.06.18. 12:23:35

@szociál: Bucikám... megen csak a kocsmai mendemondák büffentek fel.. Kövér László NEM volt az MSZMP tagja :) Házi feladatként nézz utána ;) mielőtt utolér az ejaculatio praecox ;)
(és kérlek..lécci-lécci-lécci.. a Köteles Laca mémet meg se próbáld.)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 12:34:03

@Szőkenőő:

Nincs az a szint amivel titeket rendesen meglehet izélni, mert mindig több kell :))

Egyszer nyaltam, azt hittem puncsos epres izű, aztán mikor nem az volt többet nem csináltam, hüje nők, miért nem fagyi izű a nunátok ?

@Womb Raider:
De az :P
Azzal a Rózsa Sándor fejével kinézek belőle mindent.

2019.06.18. 12:49:28

@Szőkenőő: "A nőknek mi a bajuk azzal, ha rendesen meg vannak b@szva? "

Az ég egy adta világon semmi.. csak kéne valami közös nevező (etalon) a "Rendesen Megbaszott"-ságot illetően...(és most nagyvonalúan se a méreteket nem firtatom, se a lélekharangot nem kongatom)
...csak szeretném felfejteni, honnan a tévhit, miszerint a Welldöngetés ismérve a nagy amplitúdójú és a nő medencéjét gyűrődő zónaként alkalmazó monoton rakaszolás ..
A nagy energia ráfordítás még nem ad automatikusan nagy élvezetet..
Sőt.. az sem mindegy, hogy az első orgazmusért megy a harc, vagy már a sokadikért..
Ehhez persze kell az összeszokottság..de csak így lehet maximálisan kiaknázni a lehetőségeket.
..talán ezért is szerencsésebb (legalábbis én így gondolom) ha az első 1-2 alkalommal többet vagyok felül..aztán a deák vagy figyel és tanul..vagy nem :)
Sajnos a pasik közül kevesen vannak, akik koncentráltabbak és az apróbb ingereket is figyelik, kiélvezik és kaptak már más partnertől visszacsatoló megerősítést azt illetően, hogy az is rohadt jó ám, amikor szép komótosan csömöszkölik az ember lányát, szinte minden redőt végigsimítva a hüvely falán..és ritmikusan megfeszítik a méhszalagokat...
Szóval ez a nők felelőssége..tanítani kell a férfiakat, hogy jól szolgálhassák az örömünket ;) és midőn átmentek a vizsgán, felsőbb osztályba lépvén bejárást kaphatnak máshová is ;)

ecetesepe 2019.06.18. 12:53:05

@Womb Raider: pfúj!!!

Hol is lakol? :D ;)

2019.06.18. 12:55:54

@Womb Raider: szerintem a poszt a nem-összeszokott, első, alkalmi szexekről szól. Azok meg hát olyanok amilyenek.
És ebben mindkét fél benne van. Aki elvárja hogy kitalálják a gondolatát is, meg a másik érzéketlen tuskó aki rá se figyel a nőre csak döngöli.

@Szőkenőő: senki nem nyavalyog ha rendesen ki van nyalva. A "rendesen" szó jelentésén megy a vita.

God Harald 2019.06.18. 13:05:00

@szociál: hmmm...lehet hogy igazad van a hordozást illetően. Akkor legalább lenne valami szép is rajtam:))) Dehát a mi kapcsolatunk ilyen spirituális féle:))

ecetesepe 2019.06.18. 13:12:21

@szociál: ...szerintem azt a nunit akár össze is lehet kenni azzal a jóféle fagyival, vagy adott esetben bármivel. Onnantól kezdve lehet annak akár egy jó kis körömpörkölt ízesítése is ;) ...és valljuk csak be... azon azért már el lehet (ne) cuppogni.

ecetesepe 2019.06.18. 13:55:00

...pasiszemmel, ha egy Nő az elején "rendesen" el van kényeztetve, akkor utána azt csinálsz vele amit csak akarsz. ...és az tetszeni fog neki. Szerintem.

...persze ez csak abban az esetben igaz, ha a Nő nem az a "fajta", akinek az egy db orgazmus tökéletesen elég arra a hétre, hónapra...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 14:10:31

@Womb Raider:

Én is a lusta komótos gyömöszölés híve vagyok, nem izzaszt, kevés energiát fektetsz bele és ha másra nem ,alibizésnek jó.
De a József mindig zokon veszi mikor alibizek, ezért jó a juh, az nem durrog.
Nőkkel meg még nem próbáltam.

@Daenerys Targaryen:

Rendesen ?
Szépen becézgessem, legyek rendes hozzá ? :)
Esetleg magázzam ?

@lelkiismeretes padlóviasz:

:)
Azok az igazi frigidek, mondhatni frigók, még tehetsz is beléjük jégkrémet, nem olvad ki :nyami

@God Harald:

Spirit csopiba is jársz ? :)

@ecetesepe:

Hazai ízek nyami.
Tjúkok biztos örülnének ha a tűz forró bográcska beültetném őket amiben babgulyás rotyog, meghabarva egy kis erőspistával :)
Biztos azt is zokon vennék ha két gombóc sóskaramellás fagyit lapátolnék be a nunájukba.
Egy próbát megér, hátha az apjuknak megteccik a dolog :)

God Harald 2019.06.18. 14:28:05

@szociál: azt azért nem, az nem az én műfajom:)) bunkó műszakis vagyok, a nehézipari droidokkal találom meg a hangot igazán.

God Harald 2019.06.18. 14:29:45

@szociál: a ph 5.5-re azért figyelj oda a fagyi lapátoláskor!

LucretiaBorgia 2019.06.18. 14:30:04

@Daenerys Targaryen: Tuggyuk. A gyűrű kúr- ában. Figyelünk ám :):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 14:36:50

@God Harald:

Kellenek bunkók is a mi kis hazánkba, nem csak művelt gázszerelők, akik a rántott csirke combot is késsel villával eszik :)
A nőkkel is beszélj nyugodtan úgy mint a melósokkal, észre sem veszik a shopingolás közben :)

Nincs elég savam, szóval jó az úgy, már folyik a nyálam.

LucretiaBorgia 2019.06.18. 14:37:56

@Daenerys Targaryen: na igen. Az elsö pár szexről. Amikor a férfi meg volt győződve h ász. Nyalván nem szexelek azzal évekig akivel nem jó.
De! Nem toom ki hogy van vele, de sztem elsore el lehet dönteni h lehet e jo késöbb. Az alapok. Errol szol a poszt, meg az arányokról....

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 14:46:35

@ecetesepe: @ecetesepe: Kicsit árnyalni kellene a képet, mi az a bármi?
Amit wombi írt nagyon egyetértek.
Egy kezdeti kapcsolatban elég ritka az olyan egymásra találás, hogy egetrengjen a szex. Még ha eléred is, hogy x alkalommal orgazmusa is legyen a nőnek, a "bármi" azért még odébb van. Ha nem, akkor szerencséd van.
A "bármi"-hez kell valamennyire az összeszokottság, és egymás "megtanulása is"
Szóval mi is a bármi? :)
sztem....de aztán ez pasiszemmel nézve nem tudom hogy látszik.

2019.06.18. 14:49:40

@Daenerys Targaryen: " szerintem a poszt a nem-összeszokott, első, alkalmi szexekről szól. Azok meg hát olyanok amilyenek. "
Ez lehet.. na, de én Szökkenőnek írtam, erre:
"És itt most a kezdődő ismeretségeket értem. "

Ésdeviszont az elsőből fog következni (esetleg..) a többi.

Pont azt kellene definiálni, hogy mi az a szükséges minimum, amivel nem lehet nagyon felsülni.
(Persze az eü-keffentés két csík után a denszklab budijában az külön kategória, ott mindenki a maga malmára igyekszik hajtani a vizet..és a vonat nem vár)
@God Harald: "a ph 5.5-re azért figyelj oda "

Citronyos fagyi ? Joghurthabbal? ..esetleg túrógombóccal?

God Harald 2019.06.18. 15:00:34

@Szőkenőő: volt olyan hogy egy nővel több hónap után is szar volt a szex. De ő egy önző nő volt, én meg egy idő után beleszartam. Viszont olyan is volt hogy már először is fantasztikusra sikerült és utána is. Tabumentes lopott órák. Vele kevés idő adatott meg.

2019.06.18. 15:01:57

@LucretiaBorgia: jó ebben igazad van. Nem lehet mindenkit éveken át istápolni. Kivéve ha milliárdos :-)

bizony! gyűrű kúr-a :-))) tényleg figyelsz.

ecetesepe 2019.06.18. 15:02:56

@Szőkenőő: Jól van, megpróbálom elmagyarázni, hogy egy szőke is megércse.

A bármi tényleg lehet bármi. Egy sokat látott férj, vagy egy túl régóta használt "barát" egészen biztosan tudna olyanról mesélni, hogy anya otthon két recept fejben történő elkészítése között apát lecigizte. Nos, az ilyen dohányszünet remekül felfogható egy ürítésnek, de hibátlan, remek, cuppogós, pandamacis.... olyan szopásnak, amit látványosan a Nő is élvez... nos, olyannak semmiképpen ;) ...és akár csak egy ilyen "bármi" eléréséhez is a Nőt előtte el kell varázsolni. Nemde? :P

2019.06.18. 15:21:56

@ecetesepe: "a Nőt előtte el kell varázsolni."

Engem pandává változtatott..de már elmúlt .(

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 15:23:37

@ecetesepe: Ez csak 1 bármi :P
tovább is van? :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 15:25:01

@LucretiaBorgia: @LucretiaBorgia: Elsőre azt lehet eldönteni, érdemes e továbbfoglalkoztatásra a delikvens :)

@szociál: Te még mindig ááááállat vagy DDDDD

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 15:26:53

@God Harald: Kár, hogy nem fordítva történt. De a jó dolgok szoktak hamar véget érni.
A kivétel erősíti a szabályt :)

@Daenerys Targaryen: Milliárdos. és 90 éves :D

ecetesepe 2019.06.18. 15:39:31

@Szőkenőő: ...nem gondoltam volna, hogy mindent meg kell külön magyarázni, de betudom a hajszínednek :P

Szóval... lehet a bármi még akár egy seggbeqki is, vagy egy csattogós, fejbeverős megdugás (amit a Nő élvez és nem csak "hagyja" magát)... ezekhez azért el kell előtte mindenképpen varázsolni a Nőt, azt hiszem.
Ezért is vettem egy H.Potter szemüveget, hogy elhiggyék már ránézésre is, hogy egy varázsló vagyok :P

2019.06.18. 15:41:14

@Szőkenőő: "Elsőre azt lehet eldönteni, érdemes e továbbfoglalkoztatásra a delikvens :)"

Egy jó pedagógus csodákra képes ;) Nem adja fel akkor sem, ha egy amúgy jó adottságú, de SNI diákja akad :)A gyémántot is csiszolni kell.

2019.06.18. 15:43:29

@ecetesepe: "ezekhez azért el kell előtte mindenképpen varázsolni a Nőt, azt hiszem."

Jójójó.. de miben is áll a mágia? Olyan Rodolfós..vagy inkább Rézmező Dávidos kunsztokra gondolsz?

ecetesepe 2019.06.18. 15:45:36

@Womb Raider: ...persze! Mindenképpen. Az a lényeg, hogy tátva maradjon a szája :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 15:50:51

@Womb Raider: "Egy jó pedagógus csodákra képes ;) Nem adja fel akkor sem, ha egy amúgy jó adottságú, de SNI diákja akad :)A gyémántot is csiszolni kell."
ÁÁÁÁ!!!! Nekem ilyenre már nincs időm. Valami csillanjon, hogy akarjam tovább csiszolni :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.18. 15:52:07

@ecetesepe: Persze, csak aztán ne jáccon hudinit ha már olyan jól elvarázsolt :)

ecetesepe 2019.06.18. 16:01:08

@Szőkenőő: ...hát, ehhez azé a Nőnek is produkálnia kell valamit ;) Mert "tengericsillag"szerű Nőből annyi van sajnos, mint égen a csillag.

2019.06.18. 16:12:30

@ecetesepe: Valamikor, a daliás időkben a zuccán sétáló diáklányoknak beszólogatni még nem volt mitú..és vót ilyen: "Hűűűű..de kinyalnám!" Amire adekvát válasz a "Mér', dugni nem tucc?" volt...régi szép idők

Nem kell varázsolni, nem kell a parasztvakítás.. oda kell figyelni a másikra..meg kell tanulni a másikat (már, ha távlati tervek is vannak, nem csak egy fröccsre ugrottál be)
Nem ördöngősség ám..és az sem biztos, hogy a nő nem akarja..csak még nem pörgött rá a dologra. Azé' a platofázisig hosszabb út vezet, mint az erekcióig (jobb esetben ;)

God Harald 2019.06.18. 21:08:53

@Womb Raider: túrógombóc=gésagolyó xxl!

ecetesepe 2019.06.19. 11:41:24

@Womb Raider: Minden tiszteletem az Öné, Drága Hölgyem ;)

ecetesepe 2019.06.19. 13:06:26

Ahhoz, hogy egy pasi utána ne akarjon eltűnni, ahhoz Nektek is le kell tenni valamit az asztalra ;) Ezért mondtam, hogy a tévhitekkel ellentétben nem, nem elég tengeri csillagot játszani az ágyban :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.19. 14:03:16

@God Harald:

nyami
mirelitt gésa golyó, késsel és villával állnék neki :))
picit vissza hőkölne a kishölgy :))
vagy szusi tál helyett egy fagyott tonhal a mejjére csapvaL, Székelyesen :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.19. 14:04:14

@ecetesepe:

Hogy is volt a Billions nyitó epizódjában ?
Álló csillagot játszott és arcára csorgatta :)
Pejvejz

God Harald 2019.06.19. 14:37:46

@szociál: gurmé vagy, öregem!:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.19. 14:56:15

@God Harald:
mislény tsillagosch mester shéf vagyok, szokok szerepelni az RTL-en.

God Harald 2019.06.19. 15:25:03

@szociál: ha megnyitod az éttermedet, ne felejtkezz meg rólam: vendéged vagyok egy pina kuládéra!

2019.06.19. 15:43:12

@szociál: Áááá.. a vágyvezérelt emlékezés csalfasága.. Igazándiból a mellére csurrant..de ezzel tuti, hogy egy évadra behúzott téged :)

"mislény tsillagosch mester shéf vagyok, szokok szerepelni az RTL-en."
Kozármislény?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.19. 15:54:58

@Womb Raider:
Mejjre is jo a golden eso :)

Pontosabban misleni :)

LucretiaBorgia 2019.06.19. 19:28:54

@szociál: golden???
Kezdesz álom világban élni..
De mit is várhatnánk!? :):):)

mgdé 2019.06.20. 14:18:26

Kedves, önnön magatokban oly biztos hölgyek, s szerintetek hogy áll a helyzet megfordítva? A lányok/nők hány százalékával emlékezetes/jóleső/a fenegyemeg az összebújás első alkalommal? :)

(nem véletlen a kormegkülönböztetés ...)

S mennyire reménytelen hosszabb távon is, akivel elsőre nem az igazi?

Ha már egyszer kettőn múlik ...

2019.06.20. 15:34:59

@Én de genere Mi: szerintem a poszt már valami irritációra válaszként született. Hogy a pasik kinevették a nőket, mennyire gázak az ágyban. (hol? melyik pasi? - ez nem derült ki)

LucretiaBorgia 2019.06.20. 16:05:23

@Daenerys Targaryen: Khmm....például hol is ? Gondolkodj :):):)

mgdé 2019.06.20. 16:31:18

@Daenerys Targaryen:

Lehetséges. (Én nem tudom, de ha esetleg valami Captain-os, eleve felsőbbrendűnek és sértőnek szánt süket duma volt, akkor nem érdemes túl komolyan mellre szívni. De mindenesetre - s tényleg minden bántás nélkül - ez esetben is kettőn áll a vásár. Ráadásul csinosabb nők esetén, ha egyébként is passzív típus, még akár belső késztetés sincs az ezirányú fejlődésre, mert elég sokáig épp eléggé kapósak anélkül is. No de ha megvan, akkor ... ?)

2019.06.20. 18:05:46

@Én de genere Mi: Kapisgálod :)) CS&P macsókommandója..

Egyébként meg (talán éppen a pornó..és annak evolúciója következményeként) az is állhat a 'rossz' szex hátterében, hogy a két fél eltérő attitűddel közelít az ágy felé.. a nő partnerre vágyik, a férfi meg egy hatékony eszközt keres, amivel egyrészt demonstrálhat, másrészt célorientáltan használhatja azt..elképzeléseinek megfelelően.
Néha akár ez be is jöhet a másik félnek.. de közel sem mindig.
A férfi nem akar alkalmazkodni.. a nő meg nem tud (és persze nem is feltétlen akar..)
Ha már a fejlődést említed.. van valami nemzetközi (konszenzusos) sztenderd, amihez méricskélve az ember lánya eldöntheti, hogy már kellőképpen fejlett, felsőbb osztályba lépett, vagy nyáron pótvizsga felkészítőre kell jelentkeznie felláció fakultáson

mgdé 2019.06.20. 19:43:07

@Womb Raider:

Nem feltétlenül elsősorban_a felláció fakultásra gondoltam, bár nyilván már szinte "alaptantárgy" lett (ami amúgy szvsz pozitív fejlemény), talán inkább arra, vagy arra is, hogy ráérezzen az ízére, aktív(abb) szereplője legyen a hölgy is, s valóban, láthatóan-érezhetően (de csak_félig_önzően) bele tudjon feledkezni. Akár már elsőre. :)

Ezért is kérdeztem, hogy SZERINTETEK ugyanez az első alkalmas megfelelési statisztika hogyan nézne ki, ha titeket "osztályozna" a másik fél. (Nyilván saját tapasztalati arányaim természetszerűleg vannak, még a továbbfejlődési grafikonról is, amolyan kérdőíves felmérést viszont sem a ffi sem a női oldalon nem végeztem. (Fociöltözőben viszont ültem, s hallottam eleget ... :) (S nyilván, fordítva van némi torzítás is, egy bitang jó mell, vagy egy szinte levadászhatatlan csoda levetkőztetése a ffiaknál felfelé kerekíti a megítélést, ha egyébként átlagos is a történés.)))

Az evolúciós indíttatás, a khm "hatékony eszköz keresés" meg - szvsz - inkább az egyéjszakás, vagy a csak rövidebb időtartamúra (félórás, 1-2 órás) tervezett esemény, netán trófeagyűjtés, vagy csak simán egyszerűgyerekség. Akivel, ha lehet, valóban egész napot ágyban - vagy más helyszínen, de ... :D - töltene az emberfia, ott már azért szintén valamiféle társat keres, még ha nem is rögvest a leánykérés szintjét elérőt is. Akivel akár jókat összenevetni, vagy .... (bármit) is lehet közben.

Igaz, én még az alfa és egyéb tűpontos elméletek divatba jötte előtt szocializálódtam, s nekem a kirakott kocsikulcs márkája sem komoly szempont. Ezért inkább tőletek kérdezem.

God Harald 2019.06.20. 19:59:59

@Womb Raider: igen, igazad van. Sokszor más a motiváció. Meg nagyon sokszor hiányzik a spontaneitás. No meg a kommunikáció. Extrém esetben még a minimális intelligencia is. Ha meg nincs nyitottság a másik nemmel szemben, akkor nincs fejlődés sem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.06.20. 22:53:50

nincsenek érzelmek, csak kefélés van. és ez a baj énszerintem, mert így nincs meg a motivácio..pedig amit vagy akit szeretunk, azert teszunk is. olyat is amit mással nem, de vele igen. mert szeretnénk boldoggá tenni, ott is.

God Harald 2019.06.20. 23:28:32

@PeniValdes: a kefélés elmélyíti a kapcsolatot:)
Van akinél az érzelem időrendiség kérdése: ha ügyesen kefélsz, akkor szeretni fog. Ezért fontos hogy jól felkészült legyél, mert ahol sok a jelentkező, ott nagy a lemorzsálódás:)) Egy hölgyismerősöm mesélte a szigorú barátnőjét: esemény előtt brévizsgálat, ez kicsi-bocs de nem. Ez túl nagy, ezzel te nem fogsz megnyomorítani! :D

2019.06.21. 06:40:51

@PeniValdes: Ezzel talán vitatkoznék...és a @God Harald: által említett spontaneitás hiányával..
Különösebben mély érzelmi elköteleződés nélkül is lehet igazán jó a szex (nem ugyanolyan, de nagyon jó) és néha (beállítottságtól függően..) a spontaneitással pont ellentétes 'rákészülés' is nagyon komoly vágyfokzó lehet..
Amikor már 1-2 nappal, vagy csak néhány órával "Az" előtt elkezd futni a film, ahogy kezded magadban felépíteni a szcenáriót, amikor eltervezed, kicsiszolod, hogy mit, mikor és hogyan..

Amit az érzelem fontosságáról írsz, az úgy rendben, igen, kell, hogy valakivel teljes mentális síkon összeolvadhass, kell, hogy ez legyen a viszonyítási alap.. de van, amikor más a motiváció.. Az is igaz, hogy sokan sokfélék vagyunk.. számomra viszont egyértelműen szükség van a mentális kivetülésre..a fizikai-vizuális inger kevés. Aztán lehet, hogy nyomi vagyok..de én erre építettem fel mindent és azt hiszem, így ~3 évtized tükrében , hogy megérte. Persze a szikrának ott kell lenni, anélkül nem lehetsz a tűz csiholója.
@God Harald:
"Van akinél az érzelem időrendiség kérdése: ha ügyesen kefélsz, akkor szeretni fog. "
Na, azt akkor meg is ette a fene.. Én megfordítanám: ha szeret, akkor időt fog adni, hogy összecsiszolódjatok, hogy szintet léphessetek..

"Egy hölgyismerősöm mesélte a szigorú barátnőjét: esemény előtt brévizsgálat, ez kicsi-bocs de nem. Ez túl nagy, ezzel te nem fogsz megnyomorítani! :D"

Nincs olyan, hogy egy farok túl nagy..nincs.. Sajnos a másik irányban már nem ennyire rózsás a helyzet.. és talán még gyakoribb is :).. de mindenre van megoldás.. a jó (kielégítő) szexhez (legalábbis egy nőnek..) nincs feltétlen szüksége a férfi farkára..

2019.06.21. 06:51:36

@Én de genere Mi: "Igaz, én még az alfa és egyéb tűpontos elméletek divatba jötte előtt szocializálódtam, s nekem a kirakott kocsikulcs márkája sem komoly szempont. "

Jajjjjaaaj..nebassszus.. tőled nem vártam ezt a "tűpőntos"-t .. Hajszálpontos meglátás (bármennyire is képzavarnak/képtelenségnek is tűnik..) esetleg borotvaéles logika..saaajnos az angoloknak a sok világhódítás mellett nem volt idejük a geometriailag is különböző (vonalszerű élesség és a pontszerű hegyesség) tulajdonságok elnevezését külön szóval megoldani. Nekeünk bezzeg...

"Ezért is kérdeztem, hogy SZERINTETEK ugyanez az első alkalmas megfelelési statisztika hogyan nézne ki, ha titeket "osztályozna" a másik fél. "
Szerintem a férfiakban messze nagyobb a megfelelési kényszer, ami bezony pont a premier esetén vezet gyászos produkcióhoz.
Nőknél ez azért messze könnyebben kezelhető..max, ha nem igazán indul be a lubrikáció.. hát kicsit sziszegős-nyálazós lesz a mutatvány...és nyilván a lelkesedés sem fog az egekbe szökni..
Ja.. és az, hogy én mást nyújtok (nyújtanék..) mint amit a partner vágyik, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy rosszul csinálom.. csak nem vagyunk szinkronban..ami lehet közös felelősség is.

God Harald 2019.06.21. 07:47:29

@Womb Raider: ha az ember a nagyon nagy Ő-t keresi nincs ideje hamis prófétákra:))
Nincs azzal baj, mindenki olyan elemekkel tölti fel a párkapcsolati portfóliót amilyennel akarja.

mgdé 2019.06.21. 08:53:40

@Womb Raider:

Tűpontos ...
Mit csináljak, ha az alfázós elmélethez az illik, ha kéz a kézben járnak? :D

Megfelelési kényszer: Végül is, akár játszhat ez is, az én személyes statisztikám pl. egyértelműen jobb valamennyivel mint Lucrétiáé*.
De azért nem sokkal-sokkal-sokkal, másfélszerese-duplája. (A 3+5 / 30 *)

2019.06.21. 09:04:34

@Womb Raider: ezzel vitatkozok: van amikor már a látványa is túl nagy és persze biológiailag tágul a hüvely, de lelkileg nem kívánja azt a nő. Bizony ilyne nő is létezik, nem csak olyan, mint te vagy. Bonyi az élet :-P

2019.06.21. 09:22:39

@Daenerys Targaryen: Akkor mást mondok (másképp..) Nem kell félni, bármekkora is..jó lesz az ;) ne korlátozzanak az előítéletek.
Az egy dolog, hogy 16 éves szűzlányként visszahőköl az ember..de késöbb meg lehet tanulni kezelni..ahogyan megtanulható szőrén ülni meg egy csődört is..
..és megvan a nagynak is a maga előnye.

@Én de genere Mi: " Végül is, akár játszhat ez is, az én személyes statisztikám pl. egyértelműen jobb valamennyivel mint Lucrétiáé*. "

Nem marad más..össze kell mérnetek magatokat! Győzzön a jobbik!

LucretiaBorgia 2019.06.21. 09:36:59

@Én de genere Mi: Minket már osztályoztak, leírtam a posztban ! Olvasd csak újra az elejét...

LucretiaBorgia 2019.06.21. 09:40:49

@Womb Raider: Bocsika, de van olyan, hogy túl nagy !!! 3x is belefutottam. És a legutóbbi úr nagyon intelligens volt mert előre jelezte és mondta, hogy sajnos kevés hölgynél fér el a mérete.
Asszemelég szépen fogalmaztam. :)

mgdé 2019.06.21. 09:44:32

@Womb Raider:

Se Vona, se Dúró Dóra nem érdekel. :P

Összeméricskélni se akarok.
Még csak darabszámokat se.
Még veled sem.

Pusztán az iránt érdeklődtem, hogy úgy gondoljátok-e, hogy az első fellépés alkalmával ti szignifikánsan jobbak vagytok a színpadon mint a férfipartner, s ha úgy gondoljátok, akkor miért, mitől?, vagy inkább az a szabályszerű, hogy általában kölcsönösen gyengébbre sikerül az első találkozás.

S persze, onnan indul, hogy nem azt tapasztaltam én sem, hogy mindig minden elsőre húde. Teljesen megbánni való viszont elég kevés volt. Biztos ez a nagy biológiai különbség. :) (Vagy, visszautalva a jobbikra, eleve válogatós vagyok s ezzel a kör bezárult.)

mgdé 2019.06.21. 09:48:35

@LucretiaBorgia:

Az kevésbé érdekel, hogy Captain (vagy valaki hasonszőrű) mit gondol erről, az érdekel(t volna), hogy ti mit gondoltok.

Amúgy meg, linket - már ha elég figyelmesen olvastam - nem adtál. :P

God Harald 2019.06.21. 09:51:32

@Én de genere Mi: értelek. Ez az a kérdés amire az a válasz a nőktől hogy kémia. Ami persze baromság, de legalább egyszerű:)))

LucretiaBorgia 2019.06.21. 09:59:52

@Én de genere Mi: A fene tudja, hogy jobbak vagy rosszabbak, de nem ez a lényeg ! A poszt arról szól, hogy a férfiak (és itt most szándékosan általánosítok) is, (vagy nem is) ab ovo elégnek gondolják a szexhez, hogy van micsodájuk.
Szándékosan nem linkelgetek, mert alapból pacifista vagyok és nem akarok háborút !
Lényegtelen, hogy hol, de többször vesézésre került, hogy a nők (an zsenerál, hogy Szocika is értse :):)) rosszak a fellációban, az orálban (utálom a szopás szót :):):)).
Hát ha ez így van így van, de jelentem fordítva is így van. Saját és barátnői tapasztalat.
És nekem szent meggyőződésem és tapasztalatom, hogy minden zavar és bénázás ellenére (azzal nincs semmi baj, sokszor bájos és vicces tud lenni) elsőre meg lehet állapítani, hogy van-e értelme folytatni és csiszolódni. Szóval álláspontom szerint a csiszolódás az fine tunning, ha az alapbeállítás meg van.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 10:33:05

@Én de genere Mi:
Én nem gondolom, hogy a nők annyival jobbak lennének első alkalommal mint a férfiak. Nem mostanában volt persze, de női részről tudom mondani, nagy jelentősége volt annak, volt-e bármilyen hatással rám az adott pasi. Már akár a randi során is.
De persze ez mindig az ágyban dől el. Nekem különösebb bajom nem volt egyikkel se, túl rossz tapasztalatom nem volt, igaz túl sok merítésem se.
Ami nem csak saját tapasztalat, hanem barátnői beszélgetések is, hogy pl. a nyalással kapcsolatban vannak berögződések, és abból vagy ki lehet billenteni a pasit, vagy sem. Amikor a -vagy sem- fordult elő, akkor nem volt miről beszélni. Én nem mondom, hogy azonnal rá kell érezni a nőre, de szerencsére azért ilyen is volt.
Ahogy írom, és frissülnek a kommentek látom @God Harald: leírta, hogy a kémia. Egyszerű de találó :)
Van olyan férfi, akinek elég egy kerek popó, egy érzéki ajak, és már az alaphang megvan. Aztán hogy ezzel tud e kezdeni valamit, az más kérdés.

2019.06.21. 11:19:14

@Én de genere Mi: "Pusztán az iránt érdeklődtem, hogy úgy gondoljátok-e, hogy az első fellépés alkalmával ti szignifikánsan jobbak vagytok a színpadon mint a férfipartner, s ha úgy gondoljátok, akkor miért, mitől?, vagy inkább az a szabályszerű, hogy általában kölcsönösen gyengébbre sikerül az első találkozás."

Te mást akarsz.. te azt akaraod bizonyítani, hogy mi úgy gondoljuk, hogy a nők szignifikánsan jobbak.. de ez nem igaz..mi nem gondoljuk így, nem írtunk ilyet.. csak annyit, hogy a férfiak jókora hányada bezony felesleges önbizalommal (önteltséggel) tekintenek az ágybéli teljesítményükre.

2019.06.21. 11:26:08

@LucretiaBorgia: "Bocsika, de van olyan, hogy túl nagy !!! 3x is belefutottam"

Patientia...Hat hét hit..és hat ;)
(de nyilván lehetnek fiziológiai különbségek)

ecetesepe 2019.06.21. 11:42:59

@Womb Raider: "a jó (kielégítő) szexhez (legalábbis egy nőnek..) nincs feltétlen szüksége a férfi farkára.."

Niiiiincs??? ...és ezt csak mos tudom meg?? Minek cipeltem idáig fél életen keresztül magammal feleslegesen??? ehh....

ecetesepe 2019.06.21. 11:44:34

@Womb Raider: "3x is belefutottam"

Na, én nem akarok okoskodni.... de ha elsőre kiderült, hogy túl nagy, akkor miért csücsültél bele még kéccer? :P :D ;) Ejnye....

ecetesepe 2019.06.21. 11:48:08

@ecetesepe: Az előzőt a Luki néninek írtam, bocsi Wombi :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 11:49:08

@ecetesepe: Luki néni......meghósssz, csaxólok :P:P

2019.06.21. 11:52:28

@ecetesepe: 2Minek cipeltem idáig fél életen keresztül magammal feleslegesen??? "

Ezt ne tőlem kérdezd.. legalább kiverhetted volna párszor.. működik még egyáltalán? ..bár lámpát még akaszthatsz rá..

mgdé 2019.06.21. 11:58:06

@Womb Raider:

Már miért akarnék ilyet "bizonyítani"?
Ez nem 'politikai vita'. :P

Én nem tudok női aggyal érezni, gondolkozni, ezért kíváncsi vagyok, szerintetek ez hogy van. S simán lehet, hogy egy férfi kedvére tenni egyszerűen egyszerűbb. :P , s ezért 'jobb' az én statisztikám. De lehet, hogy ti másképp látjátok/gondoljátok ezt ...

mgdé 2019.06.21. 12:06:45

@God Harald:

Igen, én is hallottam már. :))

A végén még kiderül, hogy a Captainnak van igaza, mivel a - minimum pénzes :D - 'alfák' vegyületei teljesen-teljesen másmilyenek, a nők meg ezekre a vegyületekre programozott egyszerű biológiai robotok? (No jó, ezt nem gondolom komolyan. :D)

mgdé 2019.06.21. 12:16:20

@Szőkenőő:

A "berögződések"-ben igazad lehet.

Viszont mindkét nemre igaz, hogy vannak kibillenthetetlen egyedek.
S még csak nem is IQ függő. (Illetve, lehet, hogy de? A túl okos meg van győződve arról, hogy, mert hiszen ő mindenben jó, ő bizony jól csinálja?)

Pasi esetében tőlem cserélhető a túl okos a túl magabiztosra. :)

2019.06.21. 12:24:21

@Én de genere Mi: Persze, a férfiakat alapszinten nem nagy trouvaille kielégíteni.. csak a férfiak szerintem szeretik túlvállalni magukat..mindent akarnak, egyszerre.. Egy nőhöz viszont kell know-how és idő..türelem...de végső esetben legalább síkosító ;)
Másfelől, a férfi örömének ott a bizonyítéka, a függönyön, a hajon, a hason.. míg a nő esetében sok nő maga sem tudja, hogy ez most mi volt..és , hoz ez már elég jó..vagy sokkal jobb is várható.. Persze ezt mindenki ki tudja tapasztalni , de lehetnek meglepetések.. én az anállal voltam így. Nem volt kifogásom, jól is esett, aztán jött a férjem és a konstelláció oly szerencsés volt, hogy megtapasztaltam, milyen az, amikor a hideg futkározik a hátamon, elzsibbad mindenem..és lámpaoltás..
Persze, ilyenkor a mérce mindig kicsit feljebb kerül, az elvárások nagyobbak.. a belépő szinten is.
Ezért én mindig azt mondom, hogy muszáj az embernek erőt venni magán és kommunikálni a partnerrel, irányítani.. segíteni..közös érdek végső soron..

God Harald 2019.06.21. 12:27:42

@Én de genere Mi: a kapitányt kibaszarintotta kapitányné, oszt pszichiátriai eset lett. Mindenkit gyűlöl aki csak egy hangyafasznyit is boldog mer lenni.
A nők a gyűrüs aromásokra buknak. Ezért fontos nekik a szexben a szerves kémia:)

LucretiaBorgia 2019.06.21. 12:39:24

@ecetesepe: 3 különböző eset és opusz, Epécske :):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 12:40:39

@Womb Raider:

Függönyön, hajon, hason ?
Itthon még a hűtő mögött is akad, minden alá befészkeli magát mert olyan erekcióm szokott lenni, pedig a hűtő a konyhában van, ugye érted ? ;)

Nekem már az elég ha megfésüli a haját, már szkanderezek, amikor leveszi a mejjtartót hevesen döngetem a mellem, amikor a bugyi is lekerül akkor csukafejest ugrok ki a negyedikről, aztán vissza szaladok és dobok még egy hasast is, és utána megint vissza, de addigra már felöltözött és azt mondja majd inkább máskor.
Mindig túl örülöm magam , a keksz ilyen hatással van rám.
Mondjuk nekem a focitól is feláll, meg az új ford focustól is :)

LucretiaBorgia 2019.06.21. 12:48:31

@szociál: Mit vettél be ? Azonnal aggyál nekem is !!! :)

God Harald 2019.06.21. 12:48:47

@szociál: az új focussal szemben azért vannak fenntartásaim. Kicsit elgolfosodott, meg hát a 3 henger...
A többivel egyetértek:))

LucretiaBorgia 2019.06.21. 12:50:29

@ecetesepe: Most pár napra lefagyasztalak Epe Apó ! :):)
Szótam előre ! :)

LucretiaBorgia 2019.06.21. 12:52:53

@God Harald: Ne add alá a lovat, mert azzal is szexelni fog. Elkapják az állatvédők és még ők is mekkszekszeltetik magukat vele, oszt kimúlik elhasználtságban. Tood ritka az agóra fóbiás muszlim zsidó modell..:):)

LucretiaBorgia 2019.06.21. 12:53:47

Aztat már nem toom követni, hogy buzi-e vagy sem :)

God Harald 2019.06.21. 13:02:02

@LucretiaBorgia: dehogynem adom! Akartam is mondani, hogy csak a 150 lovat adassa maga alá, a többi bak fityisz!

ecetesepe 2019.06.21. 13:11:47

@Womb Raider: csokis rúd.... mennyiféle elkészítési módja van :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 13:12:17

@Én de genere Mi:
Miért a túl magabiztosnak nem lehet megmondani, hogy jobbra, erősebben, lassabban, abbanehagyd, óezjócsináldmég!!! mert ő jobban tudja? :))

ecetesepe 2019.06.21. 13:12:40

@LucretiaBorgia: ójaj... ;) Sebaj... hétvége gyün, majd lógatom addig :P

Cupp addig is :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 13:16:29

@szociál: jesszus!!!! olyan vagy mint asszem a zamerikai pite vicces változatában volt a srác, aki több hekto cuccal dózerolja le a csajt :DD

mgdé 2019.06.21. 13:27:48

@Szőkenőő:

Nem tudom, nem bulizok férfiakkal.
Azt viszont tudom, hogy a túl magabiztos félék foci közben sem/nem hallgatnak senkire. Pedig ott még fontosabb a közös siker. :D

God Harald 2019.06.21. 13:32:23

@Szőkenőő: csak Szocinál minden tízedik töltény nyomjelzős

2019.06.21. 13:41:30

@LucretiaBorgia: Szeretnéd, ha erekciód lenne?

2019.06.21. 13:44:43

@God Harald: Átbaszták.. Wartburg lesz az, ha megkapargatja a festéket..
englishrussia.com/2008/05/29/lithuanians-and-pu-foam/

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 13:54:16

@Womb Raider: "Persze, ilyenkor a mérce mindig kicsit feljebb kerül, az elvárások nagyobbak.. a belépő szinten is. "

yessss !!!!! :)

LucretiaBorgia 2019.06.21. 14:06:02

@Womb Raider: Úgy tuttam :):)
Neked dobtam ám a labdát ! :):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 14:12:14

@LucretiaBorgia:

viagrám van tündérem :)
felrobbanik a szívem menten , minden evés után beveszek egyet :)
kis viagra, csík kokó, 33-as energy cola, egy erős kávé ,és már indul is a nap :)

@God Harald:

Nekem a focus mindenhogy bejön, de még a fiesta is, ki fogol nevetni mit veszek a közeljövőben, de legalább nem használt és nem fog igényelni semmilyen szervízt ,mert bírja a strapát, gondolom kitaláltad hogy nem francia autó és nem német :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 15:42:10

@God Harald:

tojója ?

Zsuzsuki, Zsuzsika :)
új szvift, de nem a sport mert az 5 misi minimum.

God Harald 2019.06.21. 15:47:28

@szociál: a zsuzsuki stift az fasza! Ezerszer szebb mint az ignác

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 15:52:58

@God Harald:

Ignác undorító szerintem is, de a Vitray a legszebb, izé Vitara :)
De arra nem fussa, marad a szvift, ezüstmetálba/be

God Harald 2019.06.21. 15:59:22

@szociál: az is elég dzsentris lesz:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 16:00:38

@God Harald:

Kisleány mondta minap hogy de jó az új szvift, sasolta az új corsát meg a focust, azt ráakadt a szviftre, majdnem kinevettem, de 3 millárt olyan autót kapsz amit nem kell szervizelni szinte, kitaposod a belét se lesz baja, nem eszik sokat, és szinte tudja ugyan azt mint a vitara, tolató kamera meg minek egy ekkora autóba, driftelve belehet parkolni egy ilyennel :)

2019.06.21. 17:53:44

@szociál: "amit nem kell szervizelni szinte, kitaposod a belét se lesz baja, nem eszik sokat, és szinte tudja ugyan azt mint a vitara,"

Hááát.. az egyliteres turbónak nem 'taposhatod'..hanem taposnod KELL és hegynek fel nincs ám légkondi és egyéb úri huncutság..illetve nem tudom..van benne klíma?
Bár városba, szingliként akár még jó is lehet..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 19:12:04

@Womb Raider:
Nem az egy lityos kell ganem az 1.2-es,az 90 lovas ket szemelynek boven megfelel,dose hasznalok klimat, csak mikor beinditom hogy hutse le a kocsit,utana a huzat felfrissit.
Klimaval semmi ereje.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 19:16:10

@God Harald:
Az 1-es turbos,1.2 nem.
Egyes 110 lovas sport meg 140.

úgymond olvasó mmkk 2019.06.21. 19:41:33

@szociál: én a helyedben újrafogalmaznám a német autókról szóló részt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 19:49:40

@úgymond olvasó mmkk:
Jok a nemet autok csak szarok :)
Tied jo :*

God Harald 2019.06.21. 19:55:16

@szociál: az autók többségét nem lehet úgy meghatározni hogy jó vagy nem jó

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.21. 20:08:26

@God Harald:
A nemet hasznalt autokkal tobb baj van mint a japan hasznalt autokkal,kiveve a mazdat mert az szet rohad :)
Egyebkent en is fordot vagy opelt vennek :)
@úgymond olvasó mmkk:
Mejjedet cincaljam ? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.06.21. 20:16:52

@szociál:
az enyém akkor csak németnek álcázza magát :)
tudhatnád, hogy az udvarlást hajcincálással szokták kezdeni :)

úgymond olvasó mmkk 2019.06.21. 20:23:17

@szociál: felírhatod a rossz szokásaid közé :)

@God Harald: szerintem sem lehet így. én azt szoktam mondani, ha valaki kérdezi, hogy vannak jó napjai a kocsinak, meg rossz napjai, és mélységesen sajnálom, ha valaki épp rossz napján ül bele :D

God Harald 2019.06.21. 21:04:02

@úgymond olvasó mmkk: ez aranyos:)
Én nem értek az autókhoz, de nagyon sokminden függ a megfelelő típus kiválasztásától. Hogy megfeleljen a céljaidnak. Nekem szempont volt hogy elég nagy legyen 3-5 fő részére. Férjenek el a csomagok, ezért kombi. Legyen elég erős, hogy autópályán adott esetben kényelmesen tartható legyen a 150-180 km/h tempó. Legyen elég kényelmes ahhoz hogy 1000-1500 km-es út ne készítsen ki. A fenntartási költség ne legyen túl magas (inkább költöm a pénzt utazásra mint erre), az évi két márkaszervíz egyenlőre kijön 150 alatt. A kis kerékméret miatt egy garnitúra gumi szereléssel kijön 170-ből. A vegyes használat miatt a benzines hosszabb távon kifizetődőbb lehet mint a dízel.

Walsh és Kirby 2019.06.21. 21:09:45

Tudom, "fiatalom voltam és kellett a pénz" , de miért van az, hogy rendszeresen olyan gáz szituációkba mentek bele, amiket én akkor is kerülnék, ha - kétméteres, csupa izom, 6 halálos küzdősport egyenként és összességében legnagyobb mestere lennék, 8 elit kommandó minden tudásával és az összes marveles szuperhős és mutáns minden képességével rendelkeznék; folyékony fémből lennék, ereimben alienek savas vére folyna, álcám lenne, mint a predatornak - mindezek egyszerre, mert gáznak tartanám?
Ilyesmikre nem terjed ki a kedves mamák tanítása, vagy sokkal többet számít a mindenkori picsamédia és picsabarátnők álszent "tanítása"?
Talán több lenne a siker.

Nőkkel beszélgetve erről, meg itt is a "készbe beleülni" és a"tökéletes herceg mindent tud, és gondolatolvasó" szituk jönnek elő, és nem tinikről van szó, hanem bőven 30, 40 felettiekről, ami azért maxigáz.

2019.06.21. 21:16:59

@Walsh és Kirby: "Nőkkel beszélgetve erről, meg itt is a "készbe beleülni" és a"tökéletes herceg mindent tud, és gondolatolvasó" szituk jönnek elő, és nem tinikről van szó, hanem bőven 30, 40 felettiekről, ami azért maxigáz."

Öööö... te milyen szögből olvasod a kommenteket..és melyik blogon?

Walsh és Kirby 2019.06.21. 21:24:25

@Womb Raider: Észökből és erőszakből.

Az "itt is" nem a blogra vonatkozik, hanem a témakörre.

úgymond olvasó mmkk 2019.06.21. 21:29:10

@God Harald:
mindjárt a második évfordulónkat ünnepeljük a zautóval, és 2 év alatt nem érte el a szervízköltségem a 150ezret, pedig volt egy elég komoly vadkárom is. ezért vettem meg :)) jó, nem csak ezért, de fontos szempont volt, hogy ne menjen rá a vagyonom.
pedig gyakrabban megyek a szerelőhöz, mint szerintem illdomos volna (ő nem panaszkodik emiatt, mert nem mer) :))

úgymond olvasó mmkk 2019.06.21. 21:31:05

@Walsh és Kirby: isten mentsen attól, hogy bármely férfi olvasson a gondolataimban

Walsh és Kirby 2019.06.21. 21:50:41

@úgymond olvasó mmkk: mert megtudná. hogy mi a jó a szexben veled?

God Harald 2019.06.21. 21:54:29

@úgymond olvasó mmkk: én is 17-18 e km-enként viszem, ez fél év. A szélvédőt nem számoltam, az 300 e volt:(

úgymond olvasó mmkk 2019.06.21. 22:22:18

@Walsh és Kirby: még a végén meghallaná valaki, hogy milyen szar zenék járnak a fejemben néha. ártana az imázsomnak.

@God Harald: nekem is hátravan a szélvédő, meg a klíma, de tolom, ameddig lehet :)

2019.06.22. 08:24:25

@szociál: 2002-es VW Polot hajtok, és még mindig pöpec, ennyit a szar német ótókról, baszomalássan. xD
(mondjuk rendesen karbantartott, és megbízható emberhez hordom, ami amúgy fontos szempont. pl teszemazt olajcserénél nem nyúlja le a valóban faszát, amit viszek, és cseréli ki vmi himihumira)
puszillak!

2019.06.22. 08:53:10

@BirikszKrokiksz: 'extra' kiadás egy szélvédőcsere volt pár éve, amikor egy kamion rápattintott pár szem kavicsot.

2019.06.22. 09:02:28

@God Harald: 193e km ha arra gondolsz.
a vallatólámpád nagyon tűz az arcomba, kicsit arrébb fordítanád? xD

BirikszKrokiksz (törölt) 2019.06.22. 09:13:16

@God Harald: semmi probléma :)
és nem eladó! xD

BirikszKrokiksz (törölt) 2019.06.22. 10:39:26

@God Harald: megnyugodtam, kicsit kezdtem úgy érezni magam, mintha piacon lennék, de már elmúlt xd

God Harald 2019.06.22. 12:29:54

@BirikszKrokiksz: nincs LD konverterem, ezért nem gyűjtök ócskavasat:)))

BirikszKrokiksz (törölt) 2019.06.22. 12:45:12

@God Harald: igaz, csak tyúk- és libatollat xd

God Harald 2019.06.22. 12:54:42

@BirikszKrokiksz: néha meg kell tépni őket:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.22. 14:52:27

@BirikszKrokiksz:

A számok beszélnek angyalos csillagom :)
Több egy német autónak a típus hibája mint egy japánnak.
Örülj hogy a tiéd még jó nyalomalásan :)
De mint mondottam volt, ha választanom kéne lehet egy opel corsát vagy egy ford fiestát választanék a zsuzsika helyett, azokat a kis autókat is fellehet kerekíteni 6-7 millára extrákkal, pláne ha sport verza a szentem.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.23. 08:00:38

@LucretiaBorgia: Dehogy! Csak nagy a szája, inkább cicát simogatna :D

God Harald 2019.06.23. 10:33:30

@LucretiaBorgia: joginákat soha nem fenyegetnék! Ez veszélyes!:)))

Walsh és Kirby 2019.06.23. 22:12:51

@God Harald: Akkor az nőknél minek a jele? Kicsi cicié?

God Harald 2019.06.23. 22:35:00

@Walsh és Kirby: egyik kolleginának Poloja volt. Hozzá meg olyan jóféle emberes csöcsök. Nem azt mondom hogy másnap vissza kell menni a másikat is átgyúrni, de azért melós:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.24. 06:16:46

@God Harald:

Közben megvilágosodtam, nem a magyar utakra való a szvift, feszes kis sportos futómű, pattogós, nyelvreharapós sziriszari, nem versenyezni akarok hanem közlekedni.
Már értem miért fut annyi francia ótó, na azok átúsznak az úthibákon, meg se érezni, igaz van baja a francia autóknak de a lengéscsillapításban elég ütősek.
Nyilván a fokszvágenek és a fordok is már elég kényelmes vezetési élményt tudnak produkálni....fhaszkivan.

2019.06.24. 07:31:34

@szociál: "Már értem miért fut annyi francia ótó, na azok átúsznak az úthibákon, meg se érezni, igaz van baja a francia autóknak de a lengéscsillapításban elég ütősek."
...hááát..én nem tudom, de a németeknek is vannak kifejezetten kényelmes adaptív/szabályozható futóművei.
A lengéscsillapító mellett amúgy a kerék átmérője sem utolsó szempont.
Próbálj ki egy 'régi' minit a kis bogyó kerekeivel..meg egy újat a szekérkerék méretűekkel.. Egy nagyobb tütü manapság már 750mm átmérőjű gumikon gurul.. míg régen ez lehetett olyan jó 200mm-el kevesebb.

God Harald 2019.06.24. 07:46:31

@szociál: volt franciám régen. Kényelmes volt, de elektronikusan fos. A futóműve tiszta gyász volt. Igaz hogy full fapad. A mostaninak elég feszes a futóműve, de nem zavaró. Cserében a kanyarokban jól viselkedik:)

2019.06.24. 08:32:50

@God Harald: 300??? Azt jól megmérték..vagy nagyon nagy volt :)
A HUD-os, fűthető HyF is olcsóbb..vagy ez az volt?

God Harald 2019.06.24. 08:48:20

@Womb Raider: ja fűthető+szenzorok+táblafelismerő

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.24. 14:58:26

@Womb Raider: @God Harald:

Sosem értettem hogy a jó anjuk pitáját nem tudják a megoldást a típushibákra, franciáknál ez az elektronikai probléma már a gáz kategória, mióta autót gyártanak ez szarik be leghamarabb.
Mazdánál a rohadás, lehet nulla alvázvédelmet pakolnak az aljára, így autót értékesíteni seggfejség a köbön.
Persze az olaszok és a spanyolok köszönik szépen náluk nem esik annyi eső és nincs valami sok hó, ott a rohadás szinte kizárt.

2019.06.24. 16:52:49

@szociál: Kultúrhelyeken nem sóznak , mint a török séfek.. vagy eleve olyan klíma, hogy kíméli az alvázat.. viszont a mazda pár éve (jó japán módjára) ráment a porblémára és azóta ez is rendben van. Ezzel együtt az motorjaik mindegyike egy mérnöki ínyecség.. én egy ideig hajkurásztam RX-8-at a csuda-wankeljével..naggyonállat, olyan, mintha repülőgépen ülnél...azé' kevés utcai autó motorját tolhatod 9-10000 környékéig.
Amúgy meg eccerű.. 200 000Ft-ért újonnan nagyon szépen meg lehet ám oldani a problémát..ha kell..
Persze tutibb, ha a gyár elvégzi festés előtt.
Ez meg egy álom..toyotáék is ráharaptak :
www.youtube.com/watch?v=42L5_KCvhnQ

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.25. 14:44:52

@Womb Raider:

Ilyen Bond a autó a faxomnak se kéne, nekem bőven megfelelnek a középkategóriás autók, még ha dús gazdag lennék se vennék S osztályos mercit, vagy audi A8-at vagy Q8-at, egy autóra nem dobnék ki 40 millát, kizárt, 8 misi a határ ha gazdag lennék.

2019.06.25. 15:11:51

@szociál: Ó, hogyne.. :)))))))) 8-at is csak hosszas megfontolást követően..
viszont van egy ötletem.. először vegyél 8-ért.. aztán told 2 évig, szállj ki belőle, tegyél rá nyolcat..és így tovább, és így tovább.. 8 év múlva már egész jó palettáról válogathatsz!

ecetesepe 2019.06.25. 15:26:18

@LucretiaBorgia: ...és alakul-e már a 31.? ;)

Csak hogy a merítés mélyebb is lehessen....

2019.06.26. 08:40:50

@ecetesepe: Na, mi van? Unod a sorállást? Félsz, hogy nem kerülsz sorra? Milyen szám van a cetliden?

God Harald 2019.06.26. 08:55:12

@szociál: nagyon helyes! Én sem vagyok egy luxustárgy fétisiszta. Azért azt a 8 misit kitolnám 12-re, abból vennék egy jól felszerelt Mondeot

ecetesepe 2019.06.26. 09:09:12

@Womb Raider: Négy számjegyű ;) Nem biztos, hogy mire sorra kerülnék még/már tudnám emelni a férfiak nimbuszát.
Nomeg... ha valahol sor van, akkor oda szerintem nem érdemes beállni. ...és természetesen ez most nem beszólás volt a Főnökasszonynak. Ez a véleményem a sorokról általában.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.26. 09:18:15

@ecetesepe: Négy számjegyűűű?? Jesszus kihez állsz te sorba? Valamelyik Kardashian nővérhez? :D

2019.06.26. 09:45:00

@ecetesepe: "és természetesen ez most nem beszólás volt a Főnökasszonynak. "

Talán.. de az előző? Hmm?

God Harald 2019.06.26. 09:55:16

@ecetesepe: engedd el:))) online sorba nem érdemes állni. Ha a beugró sikerül is, előkerülnek a tesztlapok, meg a szerszámsablon...oszt kiderül hogy nem te vagy a fehérlófaszú herceg

ecetesepe 2019.06.26. 10:27:24

@God Harald: Óóóó... az már számomra is kiderült, jó rég :D

Nomeg... mondom, öreg vagyok már a sorban álláshoz, a térgyeim sem bírnák.

ecetesepe 2019.06.26. 10:28:38

Azért a vicc megvan, ugye?

Három bika áll a dombtetőn, a völgyben legelésznek a tehenek. Egyszer csak megszólal a legfiatalabbik bika:
- Rohanjuk le és hágjuk meg őket!
- Ráérünk szépen lesétálni.. - vágja rá a középső.
Mire a legöregebb:
- Ha még egy kicsit várunk, akkor feljönnek ők maguk!

...ennyi. ;)

God Harald 2019.06.26. 10:30:44

@ecetesepe: akkor meg úgyis csak öregezéste kellenél nekik:)))

2019.06.26. 11:53:05

@ecetesepe: Akkor gondolom neked már jókora szarvaid lehetnek...

ecetesepe 2019.06.26. 12:17:33

@Womb Raider: ...de legalábbis a rutin már mögöttem van.

A szarvaim köszi jól vannak :D Amiről nem tudok, az nem fáj ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.26. 13:22:13

@God Harald:

Az biztos hogy a fullextrás Mondeot választanám az ajudi helyett, nem kérdés.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.26. 13:43:41

Erre a videjóra bármikor kiverem, még úgy is ha néznek közben :)

www.youtube.com/watch?v=tW7LNKIX4q0

God Harald 2019.06.26. 14:32:22

@Womb Raider: jó, de nekem autó kellene, nem egy költséges játékszer

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 16:36:21

Tehát anyukád nevelt kurvát belőled. Gratulálok neki!
Sajnálom, hogy ilyen rosszak a tapasztaltaid. Lehet nem kellett volna egy focicsapatnyi férfi kipróbálni.
Az látszik te is kurvára meg tudod mondani a férfiaknak, hogy hogyan nem baszhatnak (kb sehogy), de azt már nem, hogy hogyan igen.

LucretiaBorgia 2019.08.02. 16:47:21

@The Cortez: Te mirol beszélsz, ember???
Valamit szintal, ettél, ittál???

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 17:10:23

@The Cortez: Fura, hogy nem tudod mi a kurva jelentése. Segítek: Pénzért nemi szolgáltatást nyújtó személy.
Biztos ehhez a poszthoz akartál írni ?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 17:46:56

@Szőkenőő: Léteznek hétköznapi kurvák is. De köszi a kioktatást.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 17:48:08

@LucretiaBorgia: Szóval csak azt tudod mit nem csinálhatnak veled? Mi az amit esetleg még megengedsz nekik?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 17:55:01

@The Cortez: Gondolom szemtől szembe is lekurvázod a nőket. Vagy olyan faszagyerek.

LucretiaBorgia 2019.08.02. 18:01:41

@The Cortez: Mindent ezen kívül.
Vagy te ragadzkodsz a smink lenyaláshoz?
Keserű.
Vagy a koponya sérüléshez?
A jó szex, az szex, mindenféle kinos kényszer cselekvés nélkul, melyek okat nem értem.
A frusztráció meg szar, megértelek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 18:33:35

@Szőkenőő: Miért ő ezeket szemtől szembe el merte mondani férfiaknak? Mondjuk baszás közben?

@LucretiaBorgia: Ki az aki lenyalja a sminket? Ha úgy érzed sérül a koponyád, annyi eszed azért lehetne, hogy legalább akkor szólsz. Ha hiszed, ha nem, a szád beszédre is alkalmas
A kínos kényszer cselekvések közben is illik szólni, nem pedig eltűrni minden fasszságot.

„A frusztráció meg szar, megértelek”

Persze, mivel frusztrációból született a posztod. De erről csak te tehetsz.

LucretiaBorgia 2019.08.02. 19:03:22

@The Cortez: szted ilyet el lehet mondani a ferfinak????
És mi van amikor se hall se lat, mert csak a maga orome erdekli???
A humor szó jelentése amúgy meg van?
Miért izgulsz már erre ennyire???

Állj már üresbe, toll ment tán a füledbe?
Na, honnan idéztem?
Sabbath shalom.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 19:13:01

@LucretiaBorgia: A sminket vagy a koponyát? Mindkettőt el lehet. Ha szóltál volna, akkor lehet most nem születnének ilyen ”humoros” cikkek. Mi az a szint, amiért már hajlandó vagy szólni?

LucretiaBorgia 2019.08.02. 19:32:55

@The Cortez: Ha szoltam volna, akkor most nem Te, hanem ők frusztrált kurváznának.
Amelyik ffi igy viselkedik, annak minek szolni? Majd akkor asszondja bocsi, es átvált jo szeretővé?
Ennyi.

Pihenj!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 21:20:55

@LucretiaBorgia: És nem lett volna igazuk? Ki mondta, hogy ilyenekkel jöjj össze?
Nem kell szólnod, de akkor ne is rinyálj a koponyasérülés miatt, meg ne mond azt, hogy szarok az ágyban, amikor te sem vagy különb.

2019.08.02. 21:46:12

@The Cortez: Kemény vagy Csoki! Anyáddal élsz, Babettával jársz, macskád van, és ne is legyél kemény!?

LucretiaBorgia 2019.08.02. 22:45:37

@The Cortez: Te emberből vagy?
Szerinted ezt tudni előre?
Neked vot mar kekszuális kapcsolatod?
Csak finoman kérdezek. Minnyà jön a pirula...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.02. 23:34:22

@The Cortez:

Érik a ....na mi érik?
Na mi?
Ba....
Érik a ban....
Ęrik a banán ....helyett...
Na mi ?
:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 10:53:15

@The Cortez: Beleolvastam a blogodba. Látom hogy milyen "vitát vívtál adminkapitánnyal. Ott felveszed a harcot a magad igazáért, aztán átmész más blogra, és ugyanezt teszed egy idegen nővel, mint veled AK. Fura ember vagy. Netán magadra ismertél a fent felvázolt férfípusokban? Képzeld, lehetne normálisan is kérdezni ám, nemcsak berobbanva, csípőböl lekurvázva azonnal a posztert. Vagy a redpill vallás tilcccsa, hogy normális hangnemben beszélgess egy nővel? Vagy ahogy te ismered ezt a szót, pinával ribanccal?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 12:06:37

@Szőkenőő:

Biztos ő is egy cukifej.
Döglégy Zoltán is kurvázik, meg durrafejbezik a lemezein , közben meg zabálnivaló kis makogómajmocska.

LucretiaBorgia 2019.08.03. 12:09:52

@The Cortez: No, egy kis eligazítás, mert sajna nem jött át, mert nem figyelsz csak arra, amit ki akarsz valahova okádni.
Ez itt egy elit klub. Csak az okos, intelligens, művelt, humoros, jó stílusú népek jöhetnek. Egyszerűen csak jól akarjuk érezni magunkat ezen a kis fórumon, szigeten a zavaros nagyvilágban.
Már rég nem érdekel, hogy lekurváznak vagy le valamiznek, már nem éri el az ingerküszöböm. Nem sértettél meg.
Inkább az zavar, hogy nem érzékeled, hogy ez a hajó elment. Ez a red pill, szintelmélet, baszós vonal lecsengett. Elmúlt. Nem kelt indulatokat, csak szánalmat.
Te meg itt maradtál, mint valami Erzsébet korabeli herélt moly, barátocskám.
Ócska dumával, divatból kiment retorikával, ami már dühöt se képes kiváltani.
A fenét se érdekli már ez a badarság.
Uncsi vagy.
Nem, nem akarlak bannolni, amíg szórakoztatsz minket az űr korszakban, a középkori gúnyádban.
Majd, ha már nagyon szánunk és nézni se tudjuk, ahogy magadat alázod akkor a Te érdekedben tiltunk.
Jelezd, ha képes voltál megérteni, amit írtam !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 13:03:57

@LucretiaBorgia:

Jól mondod kurvaság :)
Én is lekurvázhatlak ? ;)

Kortez megúszta hogy Wombat nyaral, kapta volna az ívet rendesen :))

LucretiaBorgia 2019.08.03. 13:49:18

@szociál: Ja! Istennek hála! Wombinak kell az idegszál vasalás. Ez az izé csak beuszott a wr vákumba. Kifigyelte h nincs itt a nagy hal. Merte tátogatni a száját.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 13:51:57

@LucretiaBorgia:

Wombat nem nyaralna ,akkor lapítana a nagyszájú :))
Nem baj ,vissza olvassa azt a felgyülemlett energiáit rázúdítja Kortezkapitányra :))

coub.com/view/ssxg3

LucretiaBorgia 2019.08.03. 13:52:55

@szociál: Jól esett, kis buzi, zsido, muszlim, agorafobiás modellkém?!
Egség!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.03. 15:39:26

@Szőkenőő: Nem ismertem magamra, de a blogger általánosít és férfihibáztat, a maga felelősségét meg szép nőiesen elkeni. Írtam neki, hogy nem kellett volna ennyit kipróbálni, és lehet most nem írna ilyen baromságokat.
Kiálltam a magam igazáért igen. És itt nem írhatom le, hogy a szerzőnek nem kell a saját hülyeségei-gyávasága miatt a férfiakat szapulnia?? A bloggernek különben is ez volt a célja, hogy jól felhergelje vele a férfiakat. Mi a probléma?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.03. 15:46:36

@LucretiaBorgia: „Ez itt egy elit klub. Csak az okos, intelligens, művelt, humoros, jó stílusú népek jöhetnek”

Ezen most felröhögtem.

„Már rég nem érdekel, hogy lekurváznak vagy le valamiznek”

Mert végre elfogadtad az igazságot.

„Ócska dumával, divatból kiment retorikával, ami már dühöt se képes kiváltani.
A fenét se érdekli már ez a badarság.”

Ahhoz képest tegnap óta ezen pörögsz, és még a jöttek a haverjaid is.

@szociál: Látom kurva okosak vagytok mindketten. A testőrötök Captainnel balhézott mindig is. Velem egyszer váltott 1-2 kommentet a fenti témáról, de akkor teljesen normálisan eldumáltunk. Legalábbis akkor így volt.
Az amúgy nem baj, hogy ő is jár más oldalakra balhézni?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 15:50:01

@The Cortez: semmi baj, ha veleményt fogalmazol meg. Nem veszed észre, hogy nem ezzel van a probléma! Hanem azzal, ahogy ide beestél.
Elárulom, nő létemre én se értek mindenben egyet a poszttal, de attól még tudok normális hangnemben véleményt fogalmazni. Te még nem tudod, de mi itt próbáljuk a színvonalat a béka segge felett tartani, és nem engedjük az alpári szidalmazást. Nem kurvázunk le egy nőt akkor se, ha nem tetszik amit ír. Lehet elfogadni, vagy nem. De akkor a fogadtatás is olyan lesz.

LucretiaBorgia 2019.08.03. 15:55:57

@The Cortez: Mókuska! Húzz el innen, por favor! Itt csak olvasni tudóknak van helye. Egyszerűen nem érted mit irtam.
Semmi baj. Van ez igy.
A saját tapasztalataimat irtam le, de te jobban tudod ezt is. Az nem is úgy volt, ugye ?
A bármikor bevethető válasz: kurva.
Okos, cizellált gondolkodás.
Unalmas vagy.
Lassan kitellik az időd.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 15:56:12

@The Cortez:
Nezz be az offba milyen csaladias a legkor, van itt balhe csostul.
De legalabb nem kurvaznak meg pitsaznak.

LucretiaBorgia 2019.08.03. 16:01:08

@The Cortez: Na, ebben igazad van. Pápá, nem pörgök tovább!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.03. 16:14:18

@Szőkenőő: „Nem kurvázunk le egy nőt akkor se, ha nem tetszik amit ír. Lehet elfogadni, vagy nem. De akkor a fogadtatás is olyan lesz.”

Ha nem tetszik amit ír, akkor valóban nem. Nem is azért írtam neki. Az adjon Isten-fogadj Isten dolog olvasói részről is működik.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 16:35:25

@The Cortez: "Az adjon Isten-fogadj Isten dolog olvasói részről is működik."

Mire gondolsz? Arra hogy kifejeztük nemtetszésünket a beköszönésedre, vagy az, hogy a poszt témája miatt érezted úgy, hogy férfiprovokáló?
Ha elolvasod még egyszer a posztot, akkor láthatod, nem minden férfiről szól, hanem az ő 30 db merítéséből, és ismerősöktöl kapott tapasztalatáról.
Nem ellenség a férfi. Neked se legyenek a nők azok.
Abban igazat adok, hogy nem szólni nem a legjobb politika, de ez is egyén és szitu függő.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.03. 16:43:21

@Szőkenőő: Igen, ez egyértelműen provokáló cikk. A 30 db merítése után meg ne kérje ki magának a nyilvánvalót..
Van, amikor jobb kussban lenni, de a szex nem az. Ne várja el, hogy a férfi gondolatolvasó legyen, ha meg gyáva szólni, akkor ne most arcoskodjon. Azt meg főleg ne akarjátok terjeszteni, hogy a nőknek mennyire fontos a kommunikáció, mert ha a poszt tartalma igaz, akkor ez is egy újabb példa, hogy mennyire nem számít nekik.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 16:53:59

@The Cortez: Te döntöd el, hogy a 30 az már sok? A te redpilles tanyádon úgy kurvázol le egy nőt ahogy neked tetszik, de itt ez nem menő.
Én is kiszállok a buliból. További szép hétvégét.

LucretiaBorgia 2019.08.03. 17:53:02

@Szőkenőő: A poszt arra akart pont rámutatni, h mennyire álszentek vagyunk ebben a kérdésben. Egyik fél sem mondja a másiknak h figyu alapból nem volt jó. Ez nem kommunikálható. Csak gyűlöletet kelt a másikban és bosszúvágyat. Ne ringassuk magunkat abba a hitbe, h minden megoldható kommunikácioval. Hiába szajkozzák a dilidokik is h meg kell beszélni (a jobbak nem teszik). Van amit nem lehet. Az legyen világos h nem arról van szó, h kicsit jobbra, kicsit gyorsabban, stb.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.03. 18:25:54

@LucretiaBorgia: Én értem a poszt lényegét. Valóban, ahogy írtam is, a "szólás" függ az egyéntől, a szitutól. Amikor a partner figyelmetlen, nem figyel a másik igényeire, durva, igénytelen, nem a kölcsönösségen alapul, önző, akkor mit lehet szólni? Abból csak sértődés van, és még akár szemétkedés, lekurvázás.
A másik irányítása kedvesen, finoman, nem ez a kategória. Ott már feltételezhető, hogy van valami kapcsolódás testileg, amiből ki lehet hozni valami jót.
Na ez a különbség GYK :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.04. 18:50:40

@Szőkenőő: Te döntöd el, hogy kevés?

@LucretiaBorgia: „ Ez nem kommunikálható. Csak gyűlöletet kelt a másikban és bosszúvágyat.”

És egy kapcsolaton belül ez a szöveg a mentség a félrebaszásra?

úgymond olvasó mmkk 2019.08.04. 19:47:59

@The Cortez: erről jut eszembe: szerintem tökmindegy, hány partnere volt egy nőnek, abba mindig belekötnek. ha 3, akkor azt mondják (férfiak és nők egyaránt), hogy prűd, firgid, aszexuális. leszbikus (lehet válogatni), ha 30, akkor meg lekurvázzák.

csevely 2019.08.04. 19:58:32

Az igazi ok ott lapul a mélyben, amiről már sok helyen sokszor írtak:
www.hazipatika.com/eletmod/szex/cikkek/heti_ket_szeretkezes_de_csak_rovid_ideig/20140428105923?autorefreshed=1

A két perc az két perc kéremszépen:))))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.04. 21:40:04

@úgymond olvasó mmkk: „ha 3, akkor azt mondják (férfiak és nők egyaránt), hogy prűd, firgid, aszexuális. leszbikus (lehet válogatni)”

Ezt nem tudom hol álmodtad, vagy kikkel találkoztál eddig, de nagyon el vagy tájolva.

2019.08.04. 21:40:12

@úgymond olvasó mmkk: szánalmas ez a buta elváráshalmaz, amit rátolnak minden nőre. Látszik, hogy idáig terjed az intelligenciájuk egy szám alsó és felső határértékének megállapításáig. Az 5 a pont ideális szám! Le van írva a fredpill bibliában! Se több, se kevesebb.
És minden nőre ugyanennyi. Végülis a klóngyárból jövünk mindegyformán.
Szerintem annyira meddő dolog ezekkel a *******kal vitázni, akik életcsászára megmondóembernek képzelik magukat.

2019.08.04. 21:44:23

@csevely: Orsit nagyon szeretem.

csevely 2019.08.04. 23:21:03

@LucretiaBorgia: @Szőkenőő:

"A másik irányítása kedvesen, finoman, nem ez a kategória. Ott már feltételezhető, hogy van valami kapcsolódás testileg, amiből ki lehet hozni valami jót."

Engem sokkolt ez, hogy őszülő halántékkal kellett megtudnom, hogy csiklót nyalni csak óramutató járása szerint szabad, mert ellentétesen csak galibát okoz :

24.hu/elet-stilus/2018/06/23/szinte-biztos-hogy-eddig-rosszul-nyaltal/

És egyik eddigi nőci sem mondta, hogy apám, nem össze-vissza, nem le meg fel, hanem . . .óramutató járásának megfelelően:)

csevely 2019.08.04. 23:27:21

@Daenerys Targaryen:
Tizenéve beszéltem vele.
Magával ragadó személyiség. . .
Ámbátor valami hasonlót éreztem a Péterfy Borival való beszélgetés után is.

2019.08.05. 08:38:27

@LucretiaBorgia: miért merült fel ez kérdésnek? igen, olvastam. és ismerem személyesen is, nagyon vicces álnéven van a facen.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.05. 08:48:33

@The Cortez: Nem eldöntendő kérdés, senkinek semmi köze hozzá.

@úgymond olvasó mmkk: 30 partnere csak a pasiknak lehet, náluk ez macsófokmérő. Akinek kevés csaja volt, neadjég tán 1-2, az meg egyenesen egy lúzer.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.05. 08:56:23

@csevely: Ez van a cikkben: "A New York-i Presbiteriánus Kórház szakértője elmondta, hogy a férfiak körülbelül 45 százaléka a behatolást követő két percen belül eléri az orgazmust, ami egy átlagos nőnek messze nem elég hosszú idő. A nők többségének ugyanis öt-hét percre van szüksége ahhoz, hogy elérjen a csúcsra."

Azért azt nagyon nem veszik figyelembe, hogy a nők egy jelentős része nem is tud csak a behatolással orgazmust elérni. Okos egy cikk ez :)

A másik cikk: "nyalás talán az egyetlen olyan szó, amiről egyértelműen tudja mindenki, miről van szó."
Persze a fagyi nyalás, mi más? :)
Mindenesetre legközelebb megfigyelem ezt óramutatós irányt :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.05. 08:58:40

@Daenerys Targaryen: "nagyon vicces álnéven van a facen."
Elárulható milyen néven? Én is kedvelem az írásait.

2019.08.05. 10:01:29

@LucretiaBorgia: okés, annyit lehet azért tudni, hogy nem értesz egyet vele?

LucretiaBorgia 2019.08.05. 15:24:26

@Daenerys Targaryen: Inkább vannak észrevételeim. Nem szeretek ilyen kérdésre válaszolni, mert szeretek precízen konkrétan válaszolni. A cikkben több minden említésre kerül.
De ott a poszt. jó hosszú, részletes, most tettük ki.

csevely 2019.08.05. 17:59:09

@Szőkenőő:
Az óramutatós dolgot megfejtettem.Van ( bár kevés ) nő, akivel lehet ilyenekről beszélni. Lelki társ, volt , van szerető. . .stb, akik elmondták a tutit.
Konszenzusos véleményük szerint semmi ördögi nincs benne. A lényeg, hogy a többségük ugye jobbkezes, és akkor a masztubáláskor az az egyértelműen adódó irány. A balkezesek természetesen ellentétesen csinálják. Vagymi:)))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.05. 23:20:05

@Daenerys Targaryen: Egy nőnek is lehet ennyi, csak aztán ne csodálkozzon.
Az 5 valóban ideális sok mindenkinek, de pont nem azért, mert bárhol le lenne írva.

@Szőkenőő: A 100 se sok mi? Már hogy ne lenne senkinek köze hozzá?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.06. 08:42:22

@csevely: Nos, én is tapasztalati véleményt hoztam nyalás ügyben, mert kíváncsivá tett tény, miszerint az óramutató járásával egyező irányba "kell" nyalni.
Megfigyelésem szerint a körkörös nyalogatás egy része valóban ebben az irányba történt, kb olyan 60 %-ban. De amíg követni tudtam az eseményeket, addig a másik irány is szóba jött, nem beszélve a nem körkörös mozdulatról. Aztán már nem tudtam odafigyelni a technikára, de azt megállapítható, hogy a cikk nem fedi a valóságot :D
Feláldoztam magam a tudomány oltárán, remélem értékelitek :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.06. 08:46:08

@The Cortez: És mennyi az annyi? És ha az annyi alatt nem találja meg a megfelelőt, akkor vonuljon apácának? Varrassa be a likát, mert többet nem illik próbálkozni? Vagy elégedjen meg azzal amit kap, akkor is, ha az neki rossz? Vagy hogy?

LucretiaBorgia 2019.08.06. 10:03:52

@Szőkenőő: Csak beemelném a gondolkodás folyamába, hogy a közhely azért közhely mert igaz. Az idevágó: Kurvából lesz a legjobb feleség :):):)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.07. 13:05:08

@Szőkenőő: Kicsivel több is belefér. Ha ennyi alatt nem találja meg a megfelelőt, akkor 30-100 körül sem fogja.

@LucretiaBorgia: Csak hogy ez nem közhely, hanem pont olyan szöveg, amit a kurvák találtak ki, hogy a balfaszok elvegyék őket, illetve ezzel nyugtatgassák magukat, mint ahogy most is. A manginák meg szépen elterjesztették. De ha igaz, akkor az a ”közhely” is igaz, hogy mondjuk a szőke nők hülyék?

LucretiaBorgia 2019.08.07. 13:25:08

A folyamatos frázis puffogtatás egyenes összefüggésben áll az értő olvasás hiányával és gondolkodás kényelmi okokból történő mellőzésével.
Mondá egy inka bölcs.

2019.08.07. 13:26:53

@The Cortez: miért kell egy kurvának hogy elvegyék? Rossz hónapjában is összejön neki egy milla nettóban. Ehhez mit tud egy balfasz hozzárakni pluszban, hogy elvetesse magát vele?
Neked az van a fejedben, hogy a kurva az egy értéktelen. Ha mint családanyát nézed akkor lehet. Na de nem is kisgyerekre meg fehér kutyás családi házra vágyik egy prosti. Ma már nem ezek az álmok.

LucretiaBorgia 2019.08.07. 14:27:12

@Daenerys Targaryen: Ez casus belli, vigyázz jön szarlavina :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.07. 16:10:50

@The Cortez: naaaaa!!!!! nem vagyok hüjék!!!!! :P:P

mgdé 2019.08.08. 23:02:53

@csevely:

Bokszmeccseken is két balkezes meccse a legnézhetetlenebb, legösszevisszább, nincsenek összeszokva, fordítva nyalnak, s fordítva is várják! :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.10. 15:00:09

@Daenerys Targaryen: „miért kell egy kurvának hogy elvegyék?”

Én sem tudom. De őket kérdezd.

„Rossz hónapjában is összejön neki egy milla nettóban. Ehhez mit tud egy balfasz hozzárakni pluszban, hogy elvetesse magát vele?”

Én sem értem.

„Na de nem is kisgyerekre meg fehér kutyás családi házra vágyik egy prosti. ”

Normál esetben ez így is van. de sajnos sok a hülye kurva, aki nem tudja elfogadni magát annak ami.

LucretiaBorgia 2019.08.10. 16:24:28

@The Cortez: Istennek hála, láthatod itt huje kurva mentes övezet van. Biztosan ez vonz ide:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.12. 18:44:45

Ha itt normális(abb) kurvák vannak, akkor lehet :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.12. 20:03:05

@The Cortez: Lassan mondom, hogy te is megértsed:
I t t a t j ú k ó l b a n n e m k u r v á z z u k l e a n ő k e t.
Légyszíves tartsd tiszteletben.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.12. 21:39:02

@The Cortez: nem safe space, csak mi nem ragadtunk meg az érzelmi fejlődésben 15-17 éves korunk között, és nem kurvázunk le minden szembejövő nicket egy blogon :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.12. 22:11:56

@úgymond olvasó mmkk: Lehet nem ragadsz meg érzelmi fejlődésben, de attól még képzelődsz 1000-el, vagy csak simán a szövegértelmezés nem megy, ha szerinted minden szembejövőt lekurvázok :) Akinek írom, annak mindig jó okkal írom.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 06:06:09

@The Cortez: Akkor most már tudod. Egyébként van házirendünk, ajánlom szíves figyelmedbe.
Azt mondod, csak akkor kurvázol, ha jó okod van rá? Az okaid számomra nem érthetőek, meg egyáltalán mért van erre szükség.
Kurvázd ki magad a blogodon, ide meg gyere normális hangnemben véleményt nyilvánítani.
De már kurvára túltárgyaltuk. Részemről a téma lezárva, szép napot mindenkinek, jön a lehülés, bár én sajnálom, hogy mindjárt vége a nyárnak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 06:44:14

@The Cortez:

Hála az égnek visszajöttél, isszuk szavaid.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 06:45:39

@Szőkenőő:

Te csak ne sajnáljad, szakadt rólam a víz, nem vagyok afro afrikai aki el van 45 fokban a mangó fán.

LucretiaBorgia 2019.08.13. 09:41:06

@úgymond olvasó mmkk: Tsillagom, reménytelen ! Engedd el ! Mit vársz attól, akinek egy nick kurva ???
Tudod, mint a Mátrixban, amikor szájfer aztat monnya, hogy neki már elég ha a számokat látja, olyan mintha a képet látná, annyit nézte már.
Kedvenc szellemi vezetőm is megmondta már, hogy mindenki arról beszél, amiben hiátusa van. Az a ffi pl. aki a kekszuális képességiről áradozik, annak pömpölőjével van porbléma.

LucretiaBorgia 2019.08.13. 09:44:01

@szociál: Kár ! Meglenne a tjúkól mangó fejadagja :):):)
Tedd magad hasznossá, olvadozó cukorfalatka !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.13. 12:36:33

@LucretiaBorgia:

Wombat már biztos szedi a mangót cipruson, vagy hol a tökömbe van :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.14. 13:52:17

@Szőkenőő: Mert nem csak úgy random valakire rásütöttem.
A lehűlésnek meg már épp ideje volt. A nyár ugyanolyan évszak, mint a többi, annyi a különbség, hogy időnként zavaró módon meleg van.

@LucretiaBorgia: Nem csak a nick kurva :)

csevely 2019.08.14. 21:25:51

@Szőkenőő:
"Feláldoztam magam a tudomány oltárán, remélem értékelitek :D "

Na én is:-)

Letöltöttem pár tíz női maszti videót, és elmondanám, a körkörösség-kéz összefüggés, talán igazolódott, de mindegyik egyedi. Hajaj miket láttam:):):)
Szal csak továbbra is ahogy nekem tetszik, egészen addig, míg összejön. . .
.
.
.
A tanítónéni kérdezi az iskolában a gyerekeket:
- Mi az: négy lába van, barna és az erdőben él?
- Medve - kiabálják a gyerekek.
- Jó gondolat - mondja a tanítónéni, de lehetne őzike is!
A tanítónéni folytatja:
- Mi az, zöld, fűben van és ugrik?
- Béka - kiabálják a gyerekek!
- Jó gondolat - mondja a tanítónéni, de lehetne szöcske is.
Erre Móricka megkérdezi a tanítónénit:
- Mi az, amit a tanítónéni ha a szájába vesz, akkor nagy és kemény,
s mikor kiveszi kicsi és puha?
A tanítónéni hatalmas pofont kever le Mórickának, de az csak
folytatja:
- Jó gondolat, de lehetne rágógumi is!
.
.

úgymond olvasó mmkk 2019.08.14. 21:41:26

@csevely:
következő kutatási téma: mi van azokkal, akik kétkezesek? :))))))

turautak 2019.08.15. 03:08:40

Huuu, amikor az előjáték már napközben a virtuális térben elindul. ;)

csevely 2019.08.15. 07:03:59

@úgymond olvasó mmkk:
Ilyen is van a szortimentben, és tényleg, ha jobb kézzel teszi, óramutatójárás, ha bal kézzel, akkor ellentétes. Persze többen nem körkörösen . . .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 07:33:46

@csevely:

Hányinger, ilyeneket nézni ! Fujj !
Csupasz nők meztelenül, kiráz a hideg :O

Nekem ez is megteszi.

www.youtube.com/watch?v=tdrwm-8c354

LucretiaBorgia 2019.08.15. 10:58:39

@egyvagyok: Szijjjjaaaaaaaaaa !!!!!!!!! Puuuusziiiiiiiiiiii !
Az csak az igazi ! De manapság nem sokunknak van ilyen kapcsolata...
Becsüld meg ! Jó nagyon :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:33:47

@csevely: Hajaj miket láttál? Pár tíz videót végignézni egy témában túltengést okoz, nem? Lehet már nem is körkörös mozdulatokra figyeltél, sőt biztos :D:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:35:29

@egyvagyok: Jajj hát derééég láttuk kegyelmedet, tessék gyakrabban jönni, itt mindig elindul valami a virtuális térben ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 13:39:38

@úgymond olvasó mmkk: El akorod tiltani? Tudod a tiltott gyümölcs a vonzó, annál inkább juhozni akar majd, de már kettesével :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:14:56

@úgymond olvasó mmkk: @Szőkenőő:

Juhokat nem adom !
Az életemet is elvehetitek, de a juhokat nem !

turautak 2019.08.15. 14:33:40

@LucretiaBorgia:
Szijjjaaaa :)
Megbecsülöm, vigyázok rá ;)

turautak 2019.08.15. 14:36:41

@Szőkenőő:
Szia :)
Mostanában inkább a mátrixon kívűl tartózkodom, élvezem a természetet a túráink alatt

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 14:56:32

@egyvagyok: Jól teszitek, de örülök, hogy bekukkantottál :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 17:06:18

@Szőkenőő: valamit muszáj lesz elkövetnem, te is láthatod, mennyire el van kanászodva :)))

@szociál: drámakirálynő

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 19:00:42

@úgymond olvasó mmkk: Te legyél a kanász...helyett juhász :D Néha cserdíts oda neki a karikásostorral :D

@szociál: ÁSZ ?? Max a tökalsó :P

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 19:14:52

@Szőkenőő: addig nagy a szája, amíg fel nem emelem az egyik szemöldököm :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 19:55:31

@Szőkenőő:

Tokalso :)))))

@úgymond olvasó mmkk:

Kitepkedded a szemoldokod mert mindig a foci ment, most egy csodalkozo tetko van a helyen ,de igy is cuki vagy :)

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 20:04:26

@szociál: valld csak be, hogy te tetováltál ki éccaka, amíg édesdeden aludtam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.15. 20:24:23

@úgymond olvasó mmkk:

Egy pohar pezsgotol ugy kiutotted magad hogy muszaly volt kiprobalnom :)
Hatadon is van egy sarkany, fel se tunt gondolom :*

úgymond olvasó mmkk 2019.08.15. 20:33:24

@szociál: mindig kibeszéled a kis titkainkat, mindiiiiig

csevely 2019.08.15. 23:39:21

@Szőkenőő:
Mit írhatnék erre ?. .
Igazad van, mert igazad van:D:D
Ment mailka:)

csevely 2019.08.15. 23:45:49

@szociál:
Egy régi bölcsesség:
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a ministránsfiú, kinek a kertész, kinek a szobalány, kinek a szakácsnő. . . . de leginkább ( Boccaccio) apáca, barát felesége, szomszédnéni......de ha neked úgy jó, ugye akkor legyen juh.
Ámbátor vannak, akik a kecskére esküsznek, de komolyan:):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 06:27:39

@csevely:

:)

Én muszlimzsidó vagyok, ezért a Juh, ha muszlim lennék kecskéznék :P
Minden nőnek burkába kellene közlekednie !
Nem minibe !
Különbenis véd a Nap ellen, még hasznos is.
Burkát a nőknek, burkát a nőőőőknek !!!
Aki nem húz burkát magára azt meg kell májvacukrozni a főtéren, addig kell dobálni amíg tiszta ragacs nem lesz !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.16. 06:28:33

@úgymond olvasó mmkk:

Nincsenek titkaim, nem tudok meglepetést okozni, mindig elárulom előtte mi lesz a meglepi :)

turautak 2019.08.16. 10:45:01

8. (?)
Mi van a tét nélküli szeretkezéssel?
Amikor már mindketten túl vagyunk a csúcson, de egy kis idő múlva újra egymásnak esünk. Abból úgysem lesz még egy csúcs hóditás, viszont nincs is tétje, szóval lehet játszani.

LucretiaBorgia 2019.08.16. 13:03:28

@csevely: De csak, mert nem próbálták a tehenet, a krónikák szerint :):):)

tomhardynészonja 2019.09.12. 15:36:07

Rég jártam itt, van ám mit bepótolnom:) Remek, gondolatébresztő lett ez is, megszálltak az emlékek. Nekem már csak 3-as listám van: 1. Ne tartson tovább 5 percnél. 2. Én legyek felül. 3. Két aktus között legalább 6-8 hónap teljen el. #fiukirjatok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.16. 10:35:13

@tomhardynészonja:

Magamra ismertem, jelentkeznék a hirdetésre, de már foglalt vagyok.
Lefoglalóztak.

2019.09.16. 11:01:11

@tomhardynészonja: erre mondják hogy üvegtigris.... akarom mondani fapuma :-)

turautak 2019.09.16. 20:01:04

Új jelmondatunk:
Csak hegyét, de tövig :P

2019.09.29. 08:20:23

felhúzom ezt a témát is, egy ragyogó kutatás a témában:

divany.hu/eletem/2019/09/28/szex-idotartama

Az adóbevallásosat lájkolom, én a plafon festésen szoktam volt gondolkodni amikor unom. Meg hogy tudnak a pókok fejjel lefele rohangálni a sarkokban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.29. 13:55:15

@Daenerys Targaryen: Fantasztikusan sokatmondó cikk...ja nemis :D

Baj, ha hosszú ideig tart?
Ha feltételezzük, hogy itt a szexen nem csak a behatolást értik.....
A szex tarthat órákig is akár. Nade mi vagyok én? Fatörzs, hogy fél óráig fűrészeljenek egyfolytában? Na azt már nem! :D

LucretiaBorgia 2019.09.29. 17:20:41

@Szőkenőő: múltkor mintha mást mondtál volna...:)
Nekem eccer volt sok órás. Emlékszel a sztorira!? -:)
Akkor azt mondtam, vauuu.
Majd a következőnél auuuu:)
Nem jo az ha órákig tart, sztem azt a pasi se bírja. Mármint maga az aktus, nem az entyempentyem:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.29. 17:50:54

@LucretiaBorgia: Nem mondtam mást, ugyanarról beszélünk ;)
A pár óra alatt többször kevesebbet, így a jó megfogalmazás :}
És igen, emlékszem :)

2019.09.29. 20:27:33

@LucretiaBorgia: ezért szeretnék behozni a divatba ezt a poliamor kapcsolatot, ahol több férfi váltásban tudja fűrészelni a fát. Fantasztikus lehetőségek.

csevely 2019.09.29. 21:27:08

@Szőkenőő: @LucretiaBorgia: @Daenerys Targaryen:
Régen Dr. Buda Béla definiálta a korai magömlést. ( tanultuk).
Na tehát korai az, amikor hamarabb történik meg az férfi ejakuláció, mint a nő orgazmusa.
És akkor lehet lamentálni, kinek mi az annyi, kinek van kevés, sok. . . .
Eddigi tapasztalatom szerint 2-10 perc alatt minden nő kielégíthető, már ha ő is akarja. Ha nem, akkor jön a plafonnézegetése.
Az már más kérdés, hogy ezt egy napon belül többször megtesszük-e avagy sem.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 11:45:00

@csevely: Ezzel a 'minden nő'-vel nem értek egyet. A nők kevesebb mint 30%-a képes a behatolással orgazmust elérni. Nem az akaraton múlik sok esetben.
Valakitől olvastam azt az agyrém véleményt,(már nem emlékszem kitől, és hogy melyik blogon), hogy csak az nő, aki dugás útján el tud élvezni. A többi selejt. Szívesen megkínáltam volna egy péklapáttal :D

2019.09.30. 12:41:31

@Szőkenőő: a nagyokosok azt mondják mértékadó orgánumok, hogy át lehet tanulni a klitorálist a vaginálisra. Csak akarni kell. Akinek nem sikerül az nem akarta eléggé. So simple.

csevely 2019.09.30. 13:55:57

@Szőkenőő:
Én azt írtam, és gondolom, hogy minden nő kielégíthető valami módon. Szó sem volt péniszbehatolásról. Csaxólok.
A cikkben is arra utalnak, hogyha a behatolás előtt megvolt a nő orgazmusa, akár 30 másodperc is tökéletes.
Pedig az annyi, hogy lassan éppen beér a hüvely végére. A péklapátot amúgy tolerálom, én is osztogatnám férfitársaimnak:D
Egy pici kis kérdés bármelyik férfinak :
Honnan tudja, hogy elélvezett a nő?
A 80 %-ot nem érdekli, a maradék rosszul tudja, sőt összekeveri.
És akkor ki mit vár el az átlag 2 perc alatt??????
A "minden nő" az általam megismert halmazt takarja, akiket egészen egzotikus módon is, de mindig sikerült kielégíteni.
Egy cikkecske, hamár:
szabadnem.blog.hu/2018/09/25/a_csiklo_ahogy_meg_sosem_lattad?token=f5148e0b69a741be13e5c0e91208599d
Tanítani kéne mindenkinek.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 15:36:47

@Daenerys Targaryen: Aha....és ezek a mértékadó orgánumok általában Veres Pál korú cekcológusok :) Ámbár neki bírtam az írásait, meg az ebből készült könyvét. Jó arc volt az öreg :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.09.30. 15:39:48

@csevely: Na így már más a nő fekvése :)
Azért nektek pasiknak se könnyű felismerni, van e a csajnak orgazmusa mert a csajok tudnak ám alakítani mint a színházban, sose jössz rá :D

Aranyos a cikkecske :)

csevely 2019.09.30. 22:31:33

@Szőkenőő: Engem nők szocializáltak, így azon túl, hogy imádnom kell minden példányát a női nemnek, elláttak olyan tudással is, ami kizárja a rossz, téves metakommunikációt. Ezért ritkán volt hogy nem tudtam mi történt. Persze volt hogy én is abba a 80 %-ba kerültem:-)
De általában a beszéddel is vannak bajok. Mindenki mást tud érteni ugyanazon a kijelentésen. Ugye?
Számomra a csúcs az volt , mikor azt mondtam egy nőnek, hogy milyen csodás a szeme,és levonta a konzekvenciát, azaz rusnya dög, csak a szeme ami megfelel nekem:D:D:D Szeretni kell a nőket és nem megérteni. . .

2019.10.01. 07:30:49

@csevely: nőies férfiak... ajjjj... nők szülték, nők nevelték, nők értékrendjét veszi át, nők formálták, úgy alakították, hogy nekik - számukra gondmentes, kényelmes legyen. lyaaajjjj

csevely 2019.10.01. 07:48:48

@Daenerys Targaryen:
:D:D
És ettől már csak a férfias nők a kellemetlenebbek. . . .
Azokkal a nők sem tudnak mit kezdeni:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 14:32:32

@csevely: Micsoda? Arra célzol, hogy a nők kiismerhetetlenek? Na megsértődtem :D

kepkezelo.com/images/sjavib6xc3ujlm2ix2bv.jpg

csevely 2019.10.01. 16:36:39

@Daenerys Targaryen:
És ilyenek is vannak ám:
www.she.hu/kultur-mi/20170105-adam-eva-lilith-elso-asszony-elso-feleseg-legenda-mi-az-igazsag-szenvedelyes-nokep.html

@Szőkenőő:
Valaha azt írtam az alibanya blogon egy nőnek, hogy olyanok vagytok mint a kaleidoszkóp.
Ha picit is más aspektusból nézlek, egyből mást látok, de nem kiismerhetetlen. Ámbáááááááár....
Esetleg talányos, izgalmas, érdekes, sokszínű, felfedezésre váró, varázslatos, na jó , legyen különleges, és nahát nahát nahát. . . . kiismerhetetlen:)
Mint írtam, a nőket szeretni kell, nem megérteni:):):)

2019.10.01. 17:07:26

@csevely: én mostanában a csajokéspasik blogon szocializálódok és ott tanultam, hogy a nők baromian nem szeretik az ilyen nyálas alányalást. Meg hogy őket szeretni kell nem megérteni. Ez már szerintem is olyan közhelyes, modoros, jópofizó de outsider szöveg.

A she-hu-ra soha nem mennék.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 17:30:07

@csevely: A te érzékenységedhez a nők terén valószínüleg közrejátszik, hogy ahogy írtad, nők között szocializálódtál.

"Esetleg talányos, izgalmas, érdekes, sokszínű, felfedezésre váró, varázslatos"

Meg hisztis, meg féltékeny, meg szexzsaroló, meg követelőző, meg mérnem a Hufnágelpistihez mentem...stb (én nem :D ) és máris bumm, romba dől az egész megértés, és égetné a máglyán a szeretett nőt :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 17:31:04

@csevely: Ja, olvastam már én is erről, és tetszik nekem ez a Lilith ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.01. 17:34:42

@Daenerys Targaryen: Én is olvasom a csp-t időnként. A posztot sose olvasom, csak a kommenteket. Sose írnÁk oda, mert magas az egy főre jutó nőket lekurvázó, lepin@zó pötsök száma :)
De azért szoktam nevetgélni is rajta, kikapcsolódásként jó, mikor épp semmi dolgom :)

2019.10.01. 18:36:47

@Szőkenőő: én birok mindent, wombit is, pedig vele az egy bántalmazó kapcsolat :-))))

csevely 2019.10.02. 00:05:37

@Szőkenőő: @Daenerys Targaryen:
És van köztünk vagy 15 év. . . . vagy több?
És akkor mások voltak a dolgok.
Nagyon mások.
És 20 éves kor után nehezen változik az ember..
.
.
.
egy hete oldalról nekiment előttem a villamosnak egy telefont nyomkodó, fehér drótos fülessel egy mókus, oszt még ő óberkodott, hogy meg kellett volna állni a világnak. . . .
o tempora o mores. . .

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.02. 11:43:32

@Daenerys Targaryen: Nem csak veled van igy Wombi sztem :) Mindazonáltal ha néha uncsi is a sok szócséplés, és vitaháború, van ami érdekes téma. Ha hiszed ha nem, én ezekből a vitákból tudok tanulni is :) Néha ráfér a szőkére :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.02. 12:05:01

@csevely: Én is láttam egy csajt e-bookot olvasni az utcán menet közben. Csoda hogy még él!

2019.10.02. 13:19:01

@Szőkenőő: én pár napja egy turistát láttam, sötétben a rakparton segway-jel ment, közben olvasott a telóján és zene szólt a fülébe. Nehogy bármelyik érzékszerve is a valóságot a jelen pillanatot mutassa. Idiótaság kimaxolva.

csevely 2019.10.02. 14:13:06

@Szőkenőő: @Daenerys Targaryen:
Csak hogy fellendítsem a diskurzusz:
444.hu/2019/04/03/egy-pecsi-ferfi-sorozatban-kefeli-az-autokat-mar-tobb-mint-20-at-a-magaeva-tett#
a kommentek, szal . . . _:
képzeljük el azt a szerencsétlen nőt, akit egy Barkassal csalnak.

2019.10.02. 15:30:01

@csevely: hát én ezt nem értem...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.02. 16:29:19

@csevely: Azért ennyire beteg nemnormális emberek szaladgálnak köztünk, agyrém!

A kommenteken szakadtam :D

"Persze, hogy kis, női autókat dug. Ha nagy, férfias, macsó autókat kufircolna, még a végén valaki azt hinné, hogy ferde hajlamai vannak."

"Múltkor hallottam egy autószerelőtől, mikor nem sikerült valami a szervizben, hogy "faszom bele már!", de akkor még nem gondoltam semmi rosszra."

"A benzinkútnál is elég gyanúsak, azt szokták kérdezni:
- Tele kéri?"

"Ezt a hozzászólást eltávolították." ez vajh mi lehetett? :DDDD

"Azért megnézném ezt a mutatványt egy Teslával... komolyan felvillanyozza az embert az élmény, aszongyák..."

És még van pár jó onnan, ahonnan ezek jöttek :D:D

csevely 2019.10.02. 23:10:49

@Szőkenőő:
Csak neked csak most:
www.blikk.hu/aktualis/krimi/tehetetlen-hajlektalan-ferfit-szopott-le-egy-ferfi-budapesten-video/zx7vzqv
Egy Pesten élő ismerős küldte el, ő ott szokott járni dolgozni. . . .
Elgondolkoztam én is:):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.03. 08:11:11

@csevely: Jézusom! Ezt mutatták a tévében is, már akkor is fúúúúúúj volt, blöeeeee. Még egyszer tuti nem olvasom el.
Szóval köszi de köszi nem kőőőőő :PP

2019.10.03. 08:30:00

@Szőkenőő: te miért gusztustalankodod össze ezt a posztot?

2019.10.03. 08:30:43

@Szőkenőő: bocsánat, csevelynek szántam.

csevely 2019.10.03. 23:49:34

@Szőkenőő:
Akkó' itten van :

444.hu/2019/10/03/a-ludogorec-3-0-ra-kitomte-a-fradit-a-groupama-arenaban
Szintén a hozzászólások, mivel ezek a fijuk azé' járnak oda:-)

azért nagy derbi volt az elején. egészen a 37. másodpercig pariban voltunk!
van mire építkezni.

az elején kicsit megzavarta a hazaiakat, hogy elkezdődött a meccs

nem értek a focihoz, de nem lehet, hogy ez egy győzelemmel felérő vereség volt?

Mi a magunk módján vagyunk sikeresek.

Ferencváros: Dibusz – Heister, Frimpong, Blažič, Lovrencsics – Haratyin, Sigér – Zubkov, Nguen, Isael – Boli
Mennyi veretes, kutyabőrös, nemesi ősmagyar név.

Ebben a szituációban melyik a magyar? ( kezdőkép, két néger)
A sárga mellényes hátul.
Amelyiknek az unokája is magyar.

Meg melyik bolgár? Ez a klubfoci. Ilyen lett. Sajnos.
kizárásos alapon a másik. Hacsak nem ugyanabban a csapatban fociznak csak kétféle mezzel.
vagy egy kicsit lebarnult bolgár cigány. . .
itagdalsije:D:D

És egy pici retró:
Cigányprímást kérdezi felesége, hogy sikerült-e belépni a fideszbe:
-Nem, bevallottam, hogy ott bazseváltam az MSZMP főnököknek.
-Te Gazsi, te nagyon hülye, miért nem hazudtál?
-Há' mert ott volt mindegyik, akiknek bazseváltam. . .

Szebb jövőt:)

csevely 2019.10.04. 00:09:52

@csevely: Mivel sírva röhögök kínomban, itt a folytatás a HVG -ből :

hvg.hu/sport/20191003_FerencvarosLudogorec_03

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.

Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel, aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.

A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit, mi meg minndannyian félreértettük.

A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.

A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.

A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.

Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.

A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre, úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.

Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.

Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.

A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,

A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát, a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki, onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.

A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.

Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.

A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda, de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.

Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

LucretiaBorgia 2019.10.04. 20:51:12

@csevely: Édes jézus irgalazz! Ez tleg nonszensz....
Inkabb nem is gondolok bele...
Egy hajléktalan tisztasági állapota, ugye..
De ki tesz ijjet már?

2019.10.05. 08:11:41

@csevely: BELGAAAAAAAAAAAAAAAAA imádom!

2019.10.05. 08:11:41

@csevely: BELGAAAAAAAAAAAAAAAAA imádom!

csevely 2019.10.05. 19:14:35

@Daenerys Targaryen:

A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda, de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba. . . .
.
.
www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE

Az a baj szinte mindenre igaz mármint itten:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.08. 14:42:53

@csevely: Hát asse normális, aki magyar focit néz. A kommentek jók, ennyiben ki is merül a magyar fociból ami érdekes :)
De ha megnézzük, a külföldi csapatok is szanaszét a világból szedik össze a játékosaikat. Mikor egy európai csapatban csak fekete kuglifejek vannak :D

Nálam a Győr kézilabda verte ki a biztosítékot, egy db magyar játékos alig volt a pályán mikor játszottak. Jó oké. kell a győzelem, de azért nem jó látni, hogy az ügyes magyar lányok ott ülnek a padon, és csak néhanéha játszanak.

2019.10.08. 20:00:13

@Szőkenőő: persze, mert az összes győri nőt a borkai már szerteszét dugta. Ezért kell külföldről hozni játékost.

csevely 2019.10.08. 20:31:55

@Szőkenőő:
Végülis jó szakma. . . fodballistának lenni.
Az amatőrők pl:
nyero-tippek.com/15-hires-focista-autoja/
Mások nevükre veszik ezt az országot.

Womb Rаider 2019.10.09. 08:11:49

@csevely: Látod, látod.. a nyerő tippek helyett valami hasznosabbat kellett volna olvasgatni..oszt neked is lenne farokhosszabbítód!

@Szőkenőő: Sajnos a világ élvonalában így mennek a dolgok. a nemzeti jelleg visszaszorulóban van..nézd meg a Pénzcsináló-t Pitt-el..és érthető lesz mindez.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.09. 10:43:11

@Daenerys Targaryen: HÜJE :D:D:D

Közeleg a választás, most gyorsan elő kell keríteni a titkos szennyeseket, van még pár nap teregetni :)

@Womb Rаider:

Tervbe van a film megnézése, Brad a kis édes cukorfalatom :)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.09. 10:53:01

@csevely:
Rosszul választottam, focista feleségnek kellett volna lennem. Na persze nem a megye 2-ből, hanem valami jónevű csapatból valamelyik jóképű focista. Ja nem is kell, hogy jóképű legyen attól eltekintettem volna :D

mgdé 2019.10.09. 13:26:22

@Szőkenőő:

valami "jónevű" csapatból

mint az FC Felcsút ?

:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.10.09. 13:45:10

@Én de genere Mi:
rosszul fogalmaztam. magyar csapatból neeeeeeem :D
süti beállítások módosítása