Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Pasik, nekem mondhatjátok, hogy jó a seggem !
2019. április 30. írta: LucretiaBorgia

Pasik, nekem mondhatjátok, hogy jó a seggem !

Zöldkapszula sorozat VIII. rész

woman-1808669_960_720.jpg

Pár napja látott világot, az alábbi videó és bejegyzés az indexen:

https://szabadnem.blog.hu/2019/04/24/ha_meglatok_egy_jo_pasit_en_se_kiabalok_utana_hogy_de_jo_a_segged

A lényeg, hogy a 21 éves lány kikéri magának, hogy utána kiabálják, hogy jó a segge. Mi több, azt is mondja: "Számomra addig nincs béke, amíg ezen a világon élnek még olyan felnőtt testbe zárt kisfiúk, akik azt hiszik, hogy a lányok és a nők csak az ő szórakoztatásukra és kielégítésükre léteznek." 

De nem is igazán ettől gurult el a gyógyszerem, hanem hogy ez a videó a szabadnem blog szerkesztőségi díját nyerte és idézem: „A fiatal bloggerek és vloggerek számára kiírt Legyen szabad a nem! pályázat szerkesztőségi különdíját a 21 éves Bikics Veronika nyerte - a jövő népszerű feminista youtuberét látjuk benne. :)” 

Neszeneked ! Bravó !

Díjazzuk az amerikai kreténizmus hazai szárba szökkenését ! Ilyenkor látom, hogy mekkora veszélyforrás az internet, különösen egy egyre butuló környezetben. Különösen akkor, amikor ekkora a divatja az álljunk ki és üvöltsünk-nek. Amikor egy görcsösen hajdobáló fiatal lány a nyuszicskás mamuszával értekezik és beszél bődületes baromságokat. Fel nem fogja, hogy mennyire ártalmasak az álfehördülése közepette odadobált hatásvadász frázisok. Ő, mondja, nem nyugszik, amíg a női csonkításoknak vége nem lesz (akkor húzzon, menjen oda és ott álljon ki), a jó a segged meg verbális erőszak. A maga 21 évével a tuti megmondó ember. Egy lapon említí a női csonkítást a „jó a segged” beszólással. Hogy vonható egy kalap alá a nők bántalmazása, megerőszakolása a jó a seggeddel ? Halvány fogalma sincs semmiről, és még csak az se hiteles, hogy őt ez mennyire bántja. Simán és jól kezelte a történetet, egy köszönömmel, egy kis humorral. Meg is lett az eredmény, a pasi lefagyott.

De miért is bántja ennyire ? Mi is bántja valójában ? Az, hogy a pasik megnézik és a maguk udvariatlan, bunkó módján kifejezik a tetszésüket ? 20 év múlva meg arról fog videót csinálni, hogy a férfiak miért nem veszik nő számba a nőket.

Halványlila fogalma sehol arról, hogy a helyzeteket kezelni kell. Hogy ez nagyjából a legcsekélyebb „borzalom”, ami vele történt, ahhoz képest, amivel még az élete során szembesülni fog (nem erőszakra gondolok, hanem nehéz helyzetekre).

Majd csúnyán beletekeredik ebbe az Ariana Grande vonalba, mert valahogy meg kell ugyebár magyarázni, hogy a férfi akkor se mondja, hogy jó a segged, ha valaki szex istennőnek dizájnolja magát. Mert ugye, ha a férfiak pózolhatnak meztelen felsőtesttel a színpadon, akkor Ariana is nézhet ki örömlánynak és ettől még ne nézzék ribancnak, és nehogy már az aljas undorító férfiak beszólhassanak. Azt meg pláne nem sikerült megfejtenem, hogy milyen indíttatásból jön a nők bántalmazásához az énekesnő.

Vegytiszta hatásvadászat és még külön díjat is kap az akinek nők bántalmazása elleni felszólamlás egyenértékű a jó a seggeddel beszólással és ez mind kettő feminizmus.

furious-2514031_960_720.jpg

Na, itt értünk a lényeghez. Ez nagyon veszélyes és kártékony jelenség. Az összemosás. Az erőszakot, a fogdosással, és a beszólással. Egy vlogger ízléstelen, üres magamutogatása, ami azzal az értékeléssel zárul, hogy a jövő feminista vloggere. Mindezt akkor teszi, amikor már amúgy is egymásnak feszülnek a nemek .

És fel nem fogják, hogy a feminizmusnak ezzel teszik a legrosszabbat, a  feminizmus (metoo túltolásnak hála) már gyakorlatilag szitok szó. 

És nem, semmilyen hatása nem lesz a népokításnak, a hisztiknek, betonozó Béla be fog szólni. És akkor mi van ? Ég a földdel összeér ? Betonozó Béla nem tepert le, nem erőszakolt meg senkit, csak férfiből van és kicsit bunkó. De nem baj, heréljünk csak ki a Béla miatt minden férfit, lehetőleg már a Z generációban is. Amúgy is példa értékű mostanság a nemek közti kommunikáció. Szítsuk a tüzet, tök feleslegesen. És hagyjuk figyelmen kívül, hogy a férfi, férfi és a nő, nő. Ne adjunk semmilyen teret annak, hogy különböző neműek vagyunk. Kusshadjon a férfi nép, ne nézzen, tartsa csukva a száját, bámulja a földet. Ne olvassunk, ne művelődjünk csápoljunk együtt a divat streammel, mert most ennek van szezonja. Tájékozódni mielőtt beszélek, minek ? Például arról, hogy a nemi erőszak nem a vágyról szól ? Amit esetleg egy jó popsi felkelt. 

Szóval tudjátok mit férfiak ? Nekem mondhatjátok, hogy jó a seggem, vagy hogy dögös vagyok ! Kinyithatjátok az ajtót is ! És engem elkaphattok az utcán, mielőtt két dög nehéz szatyorral, magas sarkúban cipekedve elvágódok és szilánkosra töröm a bokámat ! És ha eközben véletlenül hozzáértek a mellemhez, nem fogok metoo-t kiáltani, hanem hálálkodva megköszönöm.

woman-2605408_960_720.jpg

És puffogásom közepette a csodás üzleti ötletem támadt. Pólókat és kiegészítőket fogok árulni, hogy jól látható legyen, hogy nem ahhoz a nő csoporthoz tartozok, akik rendőrért kiáltanak, ha meggusztálják, na adja isten azt mondják, hogy jó a segge. Pólókat felirattal, „nekem mondhatod, hogy jó a seggem”, több színben, meg zöld kerámia kapszula medálokat, függőket.

Férfi, ha pimasz vagy kapsz egy visszaszólást, akár még egy pofont is, de a heréidet megtarthatod.

Nea

 

Zöldkapszula sorozat VII. rész  I T T

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr8114793658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.04.30. 09:24:46

Én akkor is tudom, hogy jó a seggem, ha nem kiabálják utánam :D

Ez a kislány azt szajkózza amit innen onnan felcsipegetett, talán ha felnő, még megváltoztatható a véleménye, bár ki tudja, lehet már késő, benyelte a fulleminista fekete lyuk....

2019.04.30. 10:20:38

Mondjuk az én seggem is jó. Simán rácsaphatnak a csajok, megengedem.
A posztban a kis vlogger lányka meg simán csak "attention whore". Szóra sem érdemes.
Légy nem vadászik sasra - ahogy az ókelták mondják.

LucretiaBorgia 2019.04.30. 10:38:18

@aszfaltfiniser: Na, akkor még légy is vagyok :):):)
Azért én ennyire nem legyintenék rá, mert az Y generáció internet függő és sajna pusztuló ikújú, ergo simán nagy kortyokban nyel a baromságot és még a végén el is hiszi. Annyi infó van, hogy nincs infó, ez már axióma.
Ha jól sejtem Te is inkább X generáció vagy. Hidd el döbbenet, ami megy. Még a két sík okos 22 éves keresztlányom is feszt a telóján függ és nézi az fb-t és társait, és posztol és megoszt és chat-el.

2019.04.30. 10:57:45

Nem értem, min akadtál ennyire ki. A kislány ugyanazt csinálta, amit te is szoktál: kissé hisztérikusan felsorolta a neki nem tetsző dolgokat. Szóval ha neked szabad, akkor hadd lehessen már neki is. Az emberek meg majd eldöntik, hogy melyik agymenés jön be nekik jobban...

2019.04.30. 11:00:24

@LucretiaBorgia: Pusztuló IQ-jú Y generáció? Köszi, és további jó szórakozást ebben a naggyon színvonalas nyugger klubban.

2019.04.30. 11:28:15

@LucretiaBorgia: de! -nyugodtan legyints. Majd kinövik.
A mai kor csak annyiból másabb, hogy az ostoba emberek is szócsövet kapnak. De minden generáció ekézi a fiatalokat, már Krúdy idejében is ez volt. Az a mély oka, hogy az öregedésünkkel egyre közelebb a halál és nem akarunk meghalni. De ha már muszáj, akkor legalább egy szar világot hagyjunk itt, amiért úgyse kár. Ezért jön ez a közös mítosz, hogy romlik a világ, a fiatalok egyre hülyébbek, blablabla.
Tegnap a buszon két nyugger ült velem szemben és megállás nélkül túrta az okostelefonját, fel se nézett. na akkor most mindemeghalunk?

ecetesepe 2019.04.30. 12:05:20

@Sally and Billy: Az a jó a nyuggerklubban, hogy ha a megdícséred a Maris valagát, vagy ne adj isten rá is csapsz egyet, akkor mire felfogja, addigra már köd előttem-köd utánam... huss ott sem vagyok... sosem ér utol ;)

Minden csak nézőpont kérdése.

ecetesepe 2019.04.30. 12:15:07

@Szőkenőő: ...szerintem nincs is annál jobb, ha a egy fekete (rózsaszín) lyuk beszippant :D

Egyébként pedig... bárki mondhassa, hogy yó az ülepe, úccse lássuk egymást :P

...és igen, tudom, leülök, egyes ;)

2019.04.30. 12:24:32

hehehe rímel a mai témára:

444.hu/2019/04/30/minden-negyedik-magyar-tinedzser-influenszer-akar-lenni

ebből már csak a cím is épp elég

LucretiaBorgia 2019.04.30. 12:42:36

@Sally and Billy: Nem végeztem kutatást ebben igazad van. Sőt az is igaz, hogy jelentősen hagyatkoztam 3 tanár ismerősöm és kb. 20 db. huszonéves ismerősöm (köztük akár egyetemisták) tapasztalataira.

2019.04.30. 13:16:12

@LucretiaBorgia: Azt mindjárt gondoltam, különben tudnád, hogy a 21 évesek (meg a mostani egyetemisták zöme) már a Z generációt erősíti.

De persze az Y-osok szidása még mindig nagyon trendi, úgyhogy hajrá!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.04.30. 14:11:11

@ecetesepe: Én vagyok a messziről jött ember ;)

LucretiaBorgia 2019.04.30. 15:30:26

mi a fene van ? 3x gépeltem be a válaszomat, majd üzenet, hogy az oldal nem működik

LucretiaBorgia 2019.04.30. 15:31:26

@Sally and Billy: Neked próbáltam válaszolni. 3x sikertelenül.

ecetesepe 2019.04.30. 15:59:09

@LucretiaBorgia: Nekem is mutassátok meg :D :P léciiiii !

2019.04.30. 16:43:53

@LucretiaBorgia: Megnéztem, e-mailben megkaptam, úgyhogy majd biztos megjelenik egyszer itt is. Viszont a Z generációsokat meg pláne nem kéne leírni, mert ők meg annyira fiatalok, hogy ki sem alakult még rendesen a személyiségük.

Amúgy meg:

index.hu/tech/2015/09/10/nem_a_gyerekeket_kell_felteni_az_internettol_hanem_a_nyugdijasokat/

2019.04.30. 19:47:43

@Sally and Billy: tegnap két nyuggert láttam a buszon, velem szemben ültek és fel se néztek a telefonjaikból.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.04.30. 20:26:09

@Sally and Billy: @aszfaltfiniser:
Anyukám és a barátnője is kenikvágják a netet, és bizony ők is megosztanak mindenféle ostobaságot a fészen. Anyu pl profin farmozik, a csillárdodik szinten van már. Bár ez nem korfüggő, mindenesetre hiszékenyebbek és kiszolgáltatottabbak az idősebbek.

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=629FB_IMG_1556648355647.jpg

LucretiaBorgia 2019.04.30. 22:20:45

@Sally and Billy: Egy szóval se irtam le a Z generációt. Pont azt irtam, h az még veszélyesebb, ha ők ilyet látnak. Mert ők nem mennek utána. Adott idegállapotban látnak vmit és valóságnak fogadják el. És indul a fantom harc. Tanuja voltam nemegyszer. X irt vmit, hogy dögöljön meg, őt utálom, nem lehet igaza...és így tovább. És igy lesz egy hatásvadász videoból akár tömeghisztéria. Amúgy meg a hajdobálás klasszikus figyelemfelkeltő magatartás. Akkor is ha talpig zsákban vagy. És a lánynak ez reflex, öntudatlanul is csinálja. Ez még hozzátartozik, hiába nem öltözik elnondása szerint kihívóan. Bár ezt csak elmondásból tudjuk. És nem ez nem ok az erőszakra, de ok a beszólásra.

LucretiaBorgia 2019.04.30. 22:24:07

@Sally and Billy: Ha nem jelenik meg holnap se, lécci másold ide! Köszi!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.04.30. 22:46:32

@aszfaltfiniser:

tegnap két nyuggert láttam a telepen, deszkáztak és a vasalt hajuk alatt szívták az e cigit

LaciP 2019.05.01. 11:27:37

Nagyon jó írás. Üdítő ilyet olvasni a szebbik nem képiselőjétől. Nyomtam a követés gombot. :) Szép napot!

2019.05.01. 11:36:15

@aszfaltfiniser: @Szőkenőő: Tudom, anya is facebookozik a telóján. És egy időben ő is minden baromságot elhitt (pl. hogy Tiborczot fogva tartják, mert felcsinált egy másik nőt, meg hogy 1 euróért lehet iPhone-t rendelni), pedig ő mérnök...

2019.05.01. 11:39:13

@LucretiaBorgia: Csak egyet kaptam, abban annyit írsz, hogy valóban a Z-re gondoltál, és hogy javítod. Most ezt minek másoljam be?

2019.05.01. 11:58:20

@LucretiaBorgia: Ez nem generáció függő, lásd a többi kommentet.

Ami meg a posztot illeti, még mindig hülyeségnek tartom, hogy ezt a nemek közti háborút a metoo terjedésének tudjátok be. Mert mindig is létezett. Én emlékszem, általánosban is szinte minden osztályfőnöki óra azzal telt, hogy a lányok mondták a magukét, meg a fiúk is mondták a magukét, az ofő meg szépen meghallgatta mindkét félt, aztán közölte, hogy mivel nem volt ott, nem tudja, hogy kinek van igaza. Meg már oviban is elő szokott jönni ez a bibibi nekem kukim van, neked meg csak nunid téma :)

Azt meg remélem, te is érzed, hogy ennek a lánynak a kirohanása fényévekre van a redpillt hirdető hapsik fröcsögő gyűlölködésétől…

LucretiaBorgia 2019.05.01. 12:16:46

@Sally and Billy: basszus, akkor a többi kuka..
Azt tleg minek.

LucretiaBorgia 2019.05.01. 12:29:45

@Sally and Billy: Az összehasonlitás értelmetlen. Ahogy etika előadáson tanitották: mások erkölcstelensége nem mentség a tiédre.
Arról nem beszélve h az ilyen videok olajat jelentenek a redpillre. Erről szól a poszt. Kimondatlanul. Mert nem a hisztéria és a feszültség generálás visz előre.

LucretiaBorgia 2019.05.01. 12:37:01

@LaciP: Isten hozott! Köszönjük! Amikor nea néven irok akkor a zérószférába irok. Amiben a szélsőségek lefaragása a cél. És a közeledés. Vagy cseszhetjük az egészet, jó sokáig. És épp én nem akarom a feminizmust szitok szóvá alacsonyítani. Egy üvöltoző videóvá. Ahogyan bizony a redpill is fröcsög. Ez csak a háborúhoz vezet.

2019.05.01. 12:39:24

@LucretiaBorgia: Nem tudom, belőlem semmiféle feszültséget nem váltott ki ez a videó...

Szóval szerinted az a megoldás, hogy a nők csinálják, amit régen is, vagyis fogják be és tűrjenek? Vagy mégis miért ne adhatna vki hangot annak, hogy nem tetszik neki az ilyen primitív nyomulás?

2019.05.01. 13:18:50

@Sally and Billy: De. Mondhatja hogy ez primitiv nyomulás. A mondás hangereje és a dolog jelentősége durván el van túlozva. Furcsa hogy ennyire szájbarágósan kell neked elmagyarázni neked.

A redpill nem fröcsög. Egyes képviselői lehetnek szélsőségesek. Ahogy a radikál feministák eltorzult arcú üvöltözéseiről is tudok neked belinkelni videot. A redpill egyszerűen azt mondja, hogy azzal a hamis illúzióval kell leszámolni, hogy a nők cuki kis angyalkák.

2019.05.01. 14:31:32

@aszfaltfiniser: Mármint szerinted (gondolom, 50+-os bácsi) van durván eltúlozva. Az ő korosztályában ez a beszédstílus egyáltalán nem kirívó. Nekem inkább az a furcsa, hogy egy bloggerünk korabeli nő hogy tud egy ilyenen ennyire fennakadni.

Amúgy meg szegény férfiakat már én is kezdem sajnálni. Az antifeministák is gyámoltalan szerencsétleneknek tartják őket, akiket meg kell védeni a szemét feministáktól, meg akkor ezek szerint a redpillesek is, akik meg annyira fogyatékosnak tartják saját nemük képviselőit, hogy külön a szájukba kell rágni, hogy a nők nem angyalkák. Szar lehet...

Na, de viccet félretéve, mindkét nemben vannak rossz emberismerők. És ezen az, hogy a cuki kis angyalka mítoszt a red pill a nők primitív ösztönlények mítoszra cseréli, tutira nem fog segíteni.

LaciP 2019.05.01. 15:10:10

Megnéztem a videót... mármint a közepéig. Gyomor forgató mennyire felvan kapva ez a gender téma, és hogy ez még díjazás formájában teret nyer. Ilyen fiatalon ennyi ellenérzése legyen a férfiak ellen.... sok energiát elvehet. De az amcsi hypevonatnak robognia kell, és lassan kínosan ügyelnünk kell mindenfajta megkülönböztetésre mert ugye dinnyeként nem mondhatjuk egy szép körtének, hogy de szép körte vagy... Na mindegy mindenesetre azért képeken megnézném azokat a jó seggeket (szőkenőő és nea), cserébe küldenék egy füttyentős emojit és elviszem a balhét, mint egy bunkó betonkeverő aki lefagy ha egy nő megszólal

2019.05.01. 20:07:57

@aszfaltfiniser: Gyökérségben mindenképp :) De hogy már 63 évesek is red pillt tolnak... :0

LucretiaBorgia 2019.05.01. 21:13:02

Ezt most hagyjuk abba!
Sallynek meg van a véleménye. Überfeminista. Oké. Mi nem vagyunk azok. Pont.
Azt gondol, amit akar.

God Harald 2019.05.01. 23:47:24

@LucretiaBorgia: kedves kismacskám! Sally szerintem nem überfeminista. Egyébként ez a rajkártyázás egy teljesen értelmetlen dolog! Red Pill, metoo??? Kapjatok már a fejetekhez! Emberek vagyunk! Mi a redvás l...sz van az emberekkel? Eltűntek a nők és a férfiak a bolygóról???

2019.05.02. 08:05:15

Szerintem nem az a baj, amit kimondanak.. hanem ami mögötte van,,amiben gyökerezik az egész..Sajnos ez nem az elismerésről szól jobbára (és legyünk őszinték.. kinek van szüksége ilyen 'elismerésekre') sokkal inkább a dominanciára való törekvéssel és azzal, hogy valójában a szemében már nem vagy más, mint egy lyuk, amit birtokolni vágyik. Az eszközévé akar tenni.

..és még az sem baj, ha egy-egy férfi bármi okból (neveltetés/annak hiánya) elfeledkezik magáról, hanem az, hogy ez tulajdonképpen konzervál egy attitűdöt, aminek alapja a nő-férfi alá/főlérendeltségi viszony. 'Neki csak füttyentenie kell..és a nőnek tenni a dolgát'
A kislány kicsit túllihegi, de ettől még hiba lenne nem a felszín alá nézni. Mert a lényeg ott van..

2019.05.02. 08:06:31

@Sally and Billy: "De hogy már 63 évesek is red pillt tolnak..."
Tolják azok a kéket is ;)..muszáj..

2019.05.02. 08:50:48

@LucretiaBorgia: Mi az az überfeminista? Vki vagy hisz abban, hogy a nők egyenrangúak (értsd: nem alsóbbrendűek) a férfiakkal, vagy nem. Olyan nincs, hogy kicsit hiszel benne, vagy nagyon.

Vagy azokra gondoltál, akik a nők felsőbbrendűségét hirdetik? Merthogy ilyen gondolatot tőlem aztán biztos, hogy nem olvastál.

2019.05.02. 08:58:45

@Womb Raider: Furcsa, hogy még vannak akiknek ezt így a szájukba kell rágni. És ha megengedem magamnak, hogy szemtelen legyek, akkor azt mondom, hogy a kommented jól rímel ecetesepe Maris nénisére...

2019.05.02. 08:58:56

@Sally and Billy: überfeminista, aki a gyűlölködésig menően ordít a vélt vagy valós érdekei érvényesüléséért. Géppisztolyt is ragadna és elpusztítaná a világot is. A feminizmus a mai nyugati társadalomban azért lett szitokszó, mert kvótákat, többletjogokat akar és a férfiak kiherélését.

Az igazi feministáknak ott lenne dolga, ahol valóban elnyomják a nőket, csadorban járatják és kivágják a csiklójukat. Na ahhoz a harchoz tényleg kellene erő és elszántság.

2019.05.02. 09:35:44

@egy vödör korom: Istenem, olyan nektek ez a feminizmus, mint egyszeri fidesz szavazónak Soros/Brüsszel. Azoknak is magyarázhat az ember napestig, akkor is csak migráncsoznak tovább...

2019.05.02. 09:45:30

@Sally and Billy: mindenkinek meg kell találnia a véleménybuborék közegét. Simán vannak überfeminista blogok, ahol szeretettel befogadnak téged is és ott végre kiteljesedhetsz férfigyűlölő mivoltodban.

God Harald 2019.05.02. 09:49:13

@Sally and Billy: nekem, egykori fidesz szavazónak a sorosozás, migráncsozásisten ajándéka. Ha bent elb...k valamit, azt mindig rájuk fogom:)

2019.05.02. 09:53:18

@egy vödör korom: Tudod, ezzel még talán egyet is értene az egyszeri nőember..ha valójában nem lenne kettősbeszél.. Ott a gebasz, hogy a férfiak jókora része a feminizmusban nem a nők lehetőségeinek kiterjesztését, a nők felemelkedését látja.. hanem a saját (vélt/valós) 'jogainak' csorbulását. ..és veszélyt szimatol. Ha ez így halad, a végén nem fogja megkapni a jussát.. Ez elfogadhatatlan! Csírájában kell elfojtani minden egyenlőségre irányuló törekvést..
---
Egy másik (fék és ellensúly..) blogról idéznék:
"Megmondták már az okosok rég hogy a nő nem ember és akkor higgy neki ha ló legel a sírján. De ez legyen azoknak a gondja akik elég barmok hogy a nevükre vegyenek és haza vigyenek egyet :D"
valamint:
"Ha az európai munkakultúrát és már létező gazdaságot vegyítenénk a szigorúbb etikai és vallási előírásokkal végre helyre zökkenhetne a család értéke, oda zavarnák a nőket ahova valók, vissza találhatnának a szerepük valódi értékeihez, ha már nem lehet csak erőszakkal észhez téríteni a legtöbbet, nem véletlen pofázták el sokan a történelem során ezelőtt sokkal okosabbak, hogy az asszonyt csak kemény pórázon tartva lehet sikeresen irányítani, egyszerűen a többség jelleme magában alkalmatlan hogy az életét úgy navigálja hogy akár a magánéletében sikeres legyen."

Ez két kis kiragadott példa, de mutatja a felszín alatt meghúzódó motivációkat, a dühöt, az indulatokat. Ehhez képest a kislány csak publicitásában élvez előnyt..

2019.05.02. 10:08:51

@egy vödör korom: Hát, ha te már bennem is férfigyűlölőt látsz, akkor neked nem véleménybuborék való, hanem egy szanatórium.

God Harald 2019.05.02. 10:33:37

@Womb Raider: hát az tény és való, hogy kishazánkban a tulkok megrekedtek a középkorban. Minél korlátoltabb tahókám, annál nagyobb a pofája. Tele az ország lumpenprolival!

God Harald 2019.05.02. 10:38:43

@Sally and Billy: férfilétemre is mindig kifordult a belem a nők után büfögő füttyögő faszjankóktól.
Személy szerint én a pillantás erejében hiszek, már ami egy idegen nő lájkolását illeti. Ehhez nem is kell dülledt szemmel bámulni a nőt!

2019.05.02. 10:42:55

@God Harald: "Személy szerint én a pillantás erejében hiszek, már ami egy idegen nő lájkolását illeti. "

Na, ez nagyon jó meglátás!! Füttyögni a kutyájának füttyög a kondigatyás teremtés koronája.. de egy másik ember szemébe nézni, az nemes, egyenrangú feleket sejtető küzdelmet ígér ;)

Felírtam a neved mellé egy pluszt!

LucretiaBorgia 2019.05.02. 10:48:24

@Womb Raider: Intelligens férfi nem füttyög, természetesen. Csak magában mondja, hogy jó a segged, anyukám. De betonozó Béla nyilván nem iq bajnok, azt meg kezelni kell.

God Harald 2019.05.02. 10:49:27

@Womb Raider: köszönöm, túl jó vagy hozzám!:)))
Ha még tudnád hogy késsel villával eszem....

God Harald 2019.05.02. 10:54:20

@LucretiaBorgia: még megboldogult diákkoromban azért volt olyan hogy elég direkt módon megdícsértem a csaj seggét az egyetemi diszkóban: mondtam neki, hogy ezt a segget neves amszterdami gyémántműves csiszolta ilyen tökéletesre! Messziről megismerem a holland minőséget

2019.05.02. 10:59:10

@God Harald: Pontosan. Az igazi tetszést egy felcsillanó szempár, vagy egy elismerő PILLANTÁS jelzi :) A stírölés, füttyögés mögött meg az áll, amit WR írt.

Nemrég olvastam egy brit cikket általános-, középiskolás lányokról, akik arról panaszkodtak, hogy utálják, mikor kihívják őket felelni, mert érzik, hogy az osztálytársaik közben a feneküket méregetik. Az egész ügy amúgy abból pattant ki, hogy kiderült, hogy a suliban a fiúk listát vezetnek a lányokról, hogy kinek milyen a teste. Pontozták is őket.

Aztán mikor ezzel kapcsolatban volt egy megbeszélés, és a lányok egymás után felállva elmesélték, hogy bennük ez milyen rossz érzést, félelmet generált, a fiúk bevallották, hogy ebbe nem is gondoltak bele, csak heccnek tartották az egészet. Szóval igenis szükség van az ilyen figyelemfelhívásokra.

2019.05.02. 11:09:30

@LucretiaBorgia: Persze.. amúgy simán elképzelhető olyan nexus, amibe belefér ilyesmi.. de vadidegenektől kissé otromba..és igazából eléggé kontraproduktív. És igen, van szemmel dugás is.. és ha összeakad a tekintetünk.. attól is lehet nedves a bugyi.. de ott már van konszenzus.

@God Harald: " köszönöm, túl jó vagy hozzám!:)))"

Én már csak ilyen vagyok: jó ember...

God Harald 2019.05.02. 11:23:42

@Womb Raider: “...a rosszakat el kell ítélni! A bűnösek szenvedjenek!”

LucretiaBorgia 2019.05.02. 11:30:12

@Sally and Billy: Azért váltott ki ilyen hatást, mert nem betonozó béla, vagy a teherautó sofőr géza fogja nézni a videót (bocsi tőlük az általánosításért, mert közülük se mind ilyen). De ha nézi is, leszarja. Mert bunkó. A többit leírtam a posztban, amitől "kibuktam".
A feminizmus nálam megáll az egyenjogúságnál (beleértve a nő testéhez való jogát, az erőszak kizárását., beleértve azt a pár női többlet jogot, ami a nő fizikai lényéből ered, pl. szülési szabadság és ilyenek.
Überfeminizmus az én olvasatomban az, ami ezen túl van. Ami a férfiből nőt csinálna, a nőből meg férfit. Ami nem fogadja el, hogy a két nem között megannyi idegrendszeri, agyi és testi különbség van. Én igenis elvárom és örömmel elfogadom, ha kinyitják nekem az ajtót, ha felveszik, ami leesett, ha a férfi kollégám meghív egy kávéra, vagy átadja a helyét ha látja, hogy majd megszakadok a szatyrokkal, stb. A férfi agya más, alap programja a szexualitás és az agresszivitás (védelmi program), ez van. (a nő meg gondoskodó, konfliktus kerülő ez ő védelmi programja) A férfi néz, megnézi a nőket és ha bunkó akkor ennek így ad hangot. Ezt ott és akkor lehet kezelni, azzal szemben, aki bunkó, nem zavaros zagyva kontra produktív videót csinálni, ami hangulatot kelt.
Végezetül pedig azt, ami igazán gáz azt a feminizmus, de a jog se tudja megoldani, pl. azt hogy adott munkára, jellemzően vezetői pozícióba azonos felkészültségű nő és férfi közül a férfit veszik fel, stb.

ecetesepe 2019.05.02. 11:30:35

@aszfaltfiniser: Hát.... én eddig úgy tudtam, hogy a nők cuki kis angyalkák. Most akkor télleg nem??? Azta.... hazamegyek megverem ezé az asszonyt. :D Fene a jó dolgát.

LucretiaBorgia 2019.05.02. 11:33:21

@Sally and Billy: A lányok meg klikkesednek, és iszonyú gonoszak, kegyetlenek a kirekesztettekkel. A fiúknak meg meg lehet tiltani, hogy listát gyártsanak, de akkor is fognak. A két nem kegyetlenebb a sajátjaival, mit egymással. Pláne fiatal korban.

LucretiaBorgia 2019.05.02. 11:38:54

@ecetesepe: Na azt meg ne próbáld ! :):):) Veszélyes ! Könnyen a sürgösségin végzed, de legalább is bőrönddel az ajtód előtt :):)
De félre téve a tréfát, én egyszer kaptam a férjemtől egy pofont, de azt megérdemeltem.

2019.05.02. 11:41:54

@LucretiaBorgia: Akkor idézz már tőlem olyan kommentet, amiben én arra utaltam, hogy a nőből férfit, a férfiből meg nőt kell csinálni.

A szokásos, ez is rossz, meg az is rossz, viszont ha vki előáll egy megoldási lehetőséggel, akkor azt meg minek gondolatmenetedre meg nincs kedvem hatvanadszorra is válaszolni.

2019.05.02. 11:43:15

@LucretiaBorgia: " Én igenis elvárom és örömmel elfogadom, ha kinyitják nekem az ajtót, ha felveszik, ami leesett, ha a férfi kollégám meghív egy kávéra, vagy átadja a helyét ha látja, hogy majd megszakadok a szatyrokkal,"
De miért??? Mert elfogadni..az rendben, mérlegelés után.. de elvárni??
Ez az előre engedősdi is rejt némi csontot... főleg lépcsőn felfelé :)

"A férfi agya más, alap programja a szexualitás és az agresszivitás (védelmi program), ez van. (a nő meg gondoskodó, konfliktus kerülő ez ő védelmi programja) "
Így van.. de ugye emberek vagyunk, nem feltétlen kényszer az ösztönök szintjén létezni..és már megbocsáss.. a szexualitás vastagon benne van még az én programomban is. Mert már nem kell elfojtanom...;)

2019.05.02. 11:44:28

@God Harald: "A bűnösek szenvedjenek!"

A szenvedés lehet jutalom is ;) csak ki kell érdemelni...

ecetesepe 2019.05.02. 11:54:11

@LucretiaBorgia: Anno, amikor még kislány voltam, megütöttem az aktuális barátnőmet... és tanultam belőle! Leginkább azt, hogy szart sem ért, és semmi sem változott tőle!

Szóval... igen, van az a pofon, amelyik "segítség" és ott a helye. De ilyen maflást férfi is kaphat.... nem csak Női privilégium :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.02. 12:09:21

@LucretiaBorgia:
A buzik futtyognek, oda kell menni és ramarni a seggesvalagosra, hogy érezze nő :)
Én így szokom, mindenkit letapizok, sose futtyogok, nem vok paraszt.

ecetesepe 2019.05.02. 12:13:23

@szociál: +1

...és jól meg is kell őket csöcsörészni! Csak hogy érezzék a törődést.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.02. 12:15:00

@ecetesepe:
Nem vagyok csocsos, csak segges, de néha azokat is megtapizom.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.02. 12:47:00

@Womb Raider: " És igen, van szemmel dugás is.. és ha összeakad a tekintetünk.. attól is lehet nedves a bugyi.. "

igenigen, ha tetszik a pasi nedves a bugyi, ha nem, akkor meg mit képzel ez a szemétláda, itt lógatja a szemét kocsányon! :)

God Harald 2019.05.02. 13:19:53

@szociál: az a nagy szíved csak visz előre rendületlenül!:)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.02. 13:53:23

@God Harald: Ugye? Szoci nekünk A PASI! Ő tudja mi kell a nőnek, indítania kellene egy tanfolyamot, sok pénzért, hogy más pasik is megtudják :D

God Harald 2019.05.02. 14:43:24

@Szőkenőő: ha nem lennék védett korban, magam is beiratkoznék hozzá master képzésre:)))

2019.05.02. 15:25:40

@Szőkenőő: "Ugye? Szoci nekünk A PASI! "

Akó' ez egy hárem!..Vagy kettő?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.03. 10:00:50

@Szőkenőő: @God Harald: @Womb Raider:

Ingyen vállalok tapizos csoportokat.
Végig vonulunk a városon és minden csecset megmarkolunk, és végre minden nő nőnek érzi utána magát :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.05.03. 18:41:18

szerintem ez csak negyven felett kezd el izgalmas lenni

LucretiaBorgia 2019.05.05. 09:26:13

@Womb Raider: Jó, ok. Nem várom el, de jól esik.

LucretiaBorgia 2019.05.05. 09:34:41

@Sally and Billy: Megoldási lehetőség? Asszem lemaradtam.
Amúgy rendben, nem kell 60x elmondanod semmit.
Én is csak 1x mondom el. Nem, soha le nem irtad, hogy a férfi legyen olyan mint a nő.
De, ha azt irod, hogy mennyire zavarja a lányokat, hogy a fiuk nézik a feneküket, akkor ezzel azt mondod. Plusz, a lányok is nézik a fiukét. Én is néztem. Komingaut. Ha a fiú nézi a lányét, az jujj, de fordítva ok. A beszólogatókkal nincs mit tenni, szimplán bunkók.
De engedjük el!
Nem kell egyetértenünk.

LucretiaBorgia 2019.05.05. 11:19:44

@BirikszKrokiksz: Egyik kedvencem: aszfaltozo munkás rám cicceg, h "dugunk ?"
Kérdezem "most ráérsz?" Mire ő: bámulja a talajt.
Na, ennyit ér a dolog.
De, amugy igen. Ha már rád se ciccennek, akkor annyi...

2019.05.05. 12:20:14

@LucretiaBorgia: Ha végigolvastad volna a kommentemet, amire válaszoltál, akkor nem maradtál volna le. Vagy a figyelmes olvasás egy nőnél nem számít? Az igényesség abban merül ki, hogy még a sarki közértbe is tűsarkúban tipeg le?

2019.05.05. 12:22:52

@LucretiaBorgia:

"Ha már rád se ciccennek, akkor annyi..."

Ennél szánalmasabb gondolatot nőtöl én még nem olvastam. Egy meghaladott, méltán elmúlóban lévő kor avítt szabályaihoz próbálsz ragaszkodni. És én meg erre mondom, hogy minek?

2019.05.05. 15:01:42

@aszfaltfiniser:

Kedves aszfalt/vödör! A ti korotokban már nem kellene ennyi red pillt olvasni, mert szemmel láthatóan paranoiás hallucinációkat okoz nálatok (is).

LucretiaBorgia 2019.05.05. 15:45:18

Visszateszem vázlatba a posztot! Nem ért ennyit.

2019.05.16. 08:53:30

@LucretiaBorgia: Jók a kommentek is.. pl: "genderszabású" :)) Ezen gurultam a röhögéstől..

Másfelől.. csak tippelek.. az APA tagjai nem kis számban férfiak...a 130000fős kiccsapatból ez rostálódott ki? Az ilyen társadalomellenes, kártékony eszmék forrásává lettek? Persze lehet mondani, hogy fejétől bűzlik, de a farkától kell kezdeni pucolni.. :)
Az meg egészen hátborzongató (legalábbis nekem) hogy a háttérben a globálisan homológ emberek 'előállítására' való törekvés sejlik fel..
Ismerős ez valahonnan..

LucretiaBorgia 2019.05.24. 10:55:24

@egy vödör korom: Kicsit elkenődött a szám a múltkori segges poszt kapcsán, plusz tenger a meló :(:(:(
Elszállt az ihlet, de talán ma visszajön ! Ma szuper randim lesz :):):)
Lesz minden, jubileumlazacpezső:):)kaviár, naná !
süti beállítások módosítása