Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szexe(se)tlenség és kapcsolat
2019. január 31. írta: LucretiaBorgia

Szexe(se)tlenség és kapcsolat

Zöldkapszula sorozat VI. rész

woman-2083302_960_720_1.jpg

Mit sugall a cím ? Azt, hogy a szexualitás, mint esetlen kiskamasz már megint vagy még mindig keresi a helyét, valahol a hedonizmus, dekadencia és prüdéria, aszexualitás között. Mint eddig minden történelmi korban csak most megint egy másik módon és más társadalmi környezetben. Igen, igen a történelem ismétli önmagát, csak mindig magasabb szinten. Csak példaképp rávilágítva: az ókori Róma már-mát tébolyult érzékisége, majd a középkor szextagadása (csak gyermeknemzés céljából), majd a reneszánsz szabadossága, stb. Tisztító tűz, majd újrabootolás.

A jelenlegi kihívás az elidegenedett digitális környezet, a család mint keret destabilizálódása, háttérbe szorulása, a világ szinte adaptálhatatlan felgyorsulása és ennek következményeként felületessé válása.

És mindig van egy markánsan új tényező is. Ez nem más, mint az hogy a nő már nem pusztán a férfi örömök beteljesítésének eszköze, hanem önmaga lehet a szex kedvezményezettje, kezdeményezője (is).

Szép, szép, dicséretes, azért csak haladunk lassanként !

woman-835219_960_720.jpg

A szex út keresése másként alakul a jelenlegi X és Y generáció körében.

Az X generáció majd teljes egésze érintett a család-házasság gyerek elvárási rendszerével, nem jellemző, hogy valaki ne lett volna házas, akár többször is, ne vált volna el. A humor kedvéért itt idézném a hangzatos csasztuskát, miszerint a válás nem más, mint szünet két házasság között, vagy ízlés szerint fordítva, a házasság szünet két válás között.

Az X generáció korai házasságaiban a szex nem játszott domináns szerepet, volt úgy ahogy volt. Férfi és nő egymás szükségképpeni és elvileg mindenkor elérhető szex társai voltak. Egyedi szituáció kérdése, hogy a felek vagy valamelyikük „kitombolta-e magát” vagy nem a monogám elköteleződés előtt. Volt-e erre egyáltalán igénye bármelyik félnek. Elvileg, aki kitombolta magát az tudta, mit akar az intim kapcsolatban a társától, aki nem az vakrepült, lesz, ami lesz alapon. Örök kérdés, hogy mi a jobb, ha a felek vagy legalább egyikük tapasztaltan érkezik a tartós elköteleződésbe, az a jó, vagy épp fordítva ?! Ha, jól meggondoljuk, majdnem mindegy, mert a hosszú távú kapcsolatokban, tisztelet a mindenkori kivételnek a szex erodálódik, sőt el is tűnhet. És tény, még akkor is ha fájdalmas. Sajnos a klasszikus napi szintű együttélés a szex halála. Így működik az csúnya agyunk. Ahhoz csoda kell, hogy ne így legyen. Persze természetesen vannak, akik szerencséjükre közösen távolodnak el az intimitástól és élnek akár harmonikus, sőt akár boldog szex mentes életet, ami tegyük a szívünkre a kezünket, annyival könnyebb, macera mentes.

És akkor ez a generáció ütközött a „mindent lehet, minden elérhető, titokban is” lehetőség tárával, a korlátlan kísértés világába, még pedig úgy, hogy (ahogy fentebb írtam) a nő szerepe is szignifikánsan változott…

graphic-2086281_960_720.jpg

Innentől aztán már sok felé vezethet az út a szexualitás kiélése tekintetében, poliamória, nyitott kapcsolat, swinger, BDSM, SM és millió más. De az „extrákat” leszámítva is  bármelyik félnek minimum a szerető tartásra. Hihetetlen mennyiségű kapcsolatban élő van fent társkeresőkön. Saját tapasztalat szerint a férfiak több mint fele, beismerten kapcsolatban él, plusz még úgy 15 % utóbb bevallja, és minden bizonnyal  vannak, akik szembesülésig tagadják. Valószínűleg a helyzet hasonló a nők körében is, különösen mivel számukra még mindig újdonság, hogy saját gyönyörűségükre szexelhetnek.

 Az egyiket, a tartós kapcsolati keretet nem tudjuk elengedni, mert a másik világ viszont minden izgalom ellenére kétségbeejtően bizonytalan. Még mindig tartja magát bennünk a tartozni valahová párhuzamos késztetése. Nagyon félelmetes az X generáció tagjainak, a régi bevált kereteket feladni.

És ez a helyzet szükségképpen a vágy kontra etika, azaz a hűség és megcsalás feszítő problematikáját veti fel és tartja mardosóan életben. Vajon mennyire fontos a szex ? Vajon van-e jogunk vágyni rá ? Vajon minden meg kell élni, amire lehetőség van ? Vagy ez már akár romboló is lehet ? Vagy felesleges a kérdés is mert ösztönök ellen nem lehet harcolni ? Vagy még is ? Megéri-e egyáltalán megtudni milyen a jó szex (extra szex) ? Vagy jobb a békés tudatlanság ? 

Amióta világ a világ az egyik legnagyobb dilemma a szabadság és korlátok közti választás. Az okosok azt mondják, hogy a nagy szabadságban mindenkinek maga-magának kell megszabnia a biztonságához szükséges korlátokat. Így aztán egyedül maradtunk a feladat megoldásában. A társadalmi keretek fellazulása és megkerülhetősége aztán az egyének döntési felelőssége felé billentették a hajót, és ez bizony nagy teher.

Még akkor is ezt vallom, ha "szabadság” párti vagyok. 

Nea

Zöldkapszula sorozat V. rész  I T T

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr1414599818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2019.01.31. 10:21:49

@LucretiaBorgia: azért nem biztos, hogy az ámisok olvassák ezt!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 10:25:22

@God Harald: De ha ezt a posztot elolvassák, azonnak kilépnek a "rendből" :)

2019.01.31. 10:48:15

Vajon mennyire fontos a szex ? -nagyon
Vajon van-e jogunk vágyni rá ? -igen
Vajon minden meg kell élni, amire lehetőség van ? -nem
Vagy ez már akár romboló is lehet ? -igen
Vagy felesleges a kérdés is mert ösztönök ellen nem lehet harcolni ? -az ellen nem
Vagy még is ? - nem még is.
Megéri-e egyáltalán megtudni milyen a jó szex (extra szex) ? -megéri
Vagy jobb a békés tudatlanság ? -nem jobb.

2019.01.31. 12:39:44

@Foxi semmi: "Vagy jobb a békés tudatlanság ? -nem jobb."

:)) Azé' ez kissé le lett egyszerűsítve :)

God Harald 2019.01.31. 12:50:24

@Szőkenőő: nem olvasnak azok semmit!:)

2019.01.31. 12:52:10

Nem vagyok nagy történész, de érzésem szerint a középkorban is akadtak szép számmal olyanok, akik áldoztak azon a bizonyos oltárokon.. az egy dolog, hogy az egyház a szabadosság ellen igyekezett egyre vadabb eszközökkel fellépni. ...és Európán kívül is volt élet.Ott vannak az ókori görögök cukker erotikus ábrázolása, Khajuraho szobrai és domborművei.. A Káma Szútra, hogy a triviákat említsük, a késői ókor vagy a korai reneszánsz idején született, megelőzve az európai szerzőket. Az Illatos kert már későbbi.. de az is teljesen más kultúrkör ajándéka.
Coito..ergo sum :)

2019.01.31. 12:54:06

"Még akkor is ezt vallom, ha "szabadság” párti vagyok. "

Helyes!!! A konszenzuson alapuló szexben nincsenek korlátok... és ami nem öl meg, az erőssé tesz:)

2019.01.31. 13:13:48

@Womb Raider: ... kivéve a medve, mert az megöl vazze.

"Azé' ez kissé le lett egyszerűsítve " mindegyik kérdésről egy regényt lehetne írni. Egyszer már panaszkodtam emiatt, hogy az ilyen teljesen elméleti kérdéseknél jobb lenne, ha a posztoló a saját véleményét fogalmazná meg. De itt még nem dőlt el mennyire lehet személyes a dolog, vagy megmaradjunk az általánosságoknál. És igy aztán megmaradtunk az általánosságoknál.

2019.01.31. 13:34:09

" Az egyiket, a tartós kapcsolati keretet nem tudjuk elengedni, mert a másik világ viszont minden izgalom ellenére kétségbeejtően bizonytalan. Még mindig tartja magát bennünk a tartozni valahová párhuzamos késztetése."

:)))Vááááá... kell egy csapat.. na....és tüzet oltani még a moslékos vödör is jó.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:58:05

@Foxi semmi: Az akár romboló is lehet - igen.
És a
Megéri-e egyáltalán megtudni milyen a jó szex (extra szex) ? -megéri

Ez a kettő most hogy jön össze?

2019.01.31. 14:02:34

@Szőkenőő: a rövid válaszok keretei nem engedik a bővebb kifejtést.
Vannak-lehetnek élethelyzetek amikor bele megy az ember a tömegszexbe és van amikor sérülékenynek érzi magát és óvakodik mindentől.
Meg millió féle ember van, és azoknak millió féle lelki állapota.

Ezért lenne jobb konkrétumos poszt, konkrét átélhető történettel és arról aztán lehet véleményeket cserélni. A tamarás poszt szuper volt például.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:17:57

@Foxi semmi: Roppantul sajnálom, erről nem tudok posztot írni. A véleményem pedig ismert, és rajtam kívül más számára lényegtelen. A normál szexet kedvelő, (sorozat) monogám hetero vagyok. Semmi izgalmas.
Mimóza vázában.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:18:56

@Foxi semmi: Igen, egy szrmélyes sztorinál jobban lehet véleményt nyilvánítani. Nem véletlen, hogy nem sokan merik ezt bevállalni.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:19:25

@Foxi semmi: És még valami, megmondtam, hogy ez a blog és a posztok nem vergődő önvallomások vagy netes siránkozások. Pont. Van magán életem, van kivel megbeszélni, nem szorulok a netre teregetni.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:21:36

Egy egy ilyen poszt jó. De emlékezzünk csetlekre. Önpusztító idepakolni a belsőnket.

pannonfunk 2019.01.31. 14:43:06

@poszt: "Sajnos a klasszikus napi szintű együttélés a szex halála." Ez az állítás vagy igaz vagy nem. Az bizonyos, hogy ha nem fektetsz energiát a kapcsolat fenntartásába, akkor kihal a kapcsolat. De hány ember randizik a feleségével rendszeresen? "attól, hogy együtt lakunk, még randizhatunk". Blőd gondolat lenne? De mi van, ha tényleg ez a titka a hosszútávú monogám kapcsolatnak? Nagyon kevés tapasztalatunk van erről, szerintem. Ugyanakkor a becitált első mondat marhaság, akkor kb. felesleges olvasni tovább a posztot.

@LucretiaBorgia: "Önpusztító idepakolni a belsőnket." és ez most megint vagy igaz, vagy nem. Annyi bizonyos, hogy Csetlekkel valami zűr volt, de hogy törvényszerű-e az, hogy minden emberrel zűr legyen, aki énblogot ír, azt nem látom bizonyítottnak.

ecetesepe 2019.01.31. 14:45:14

Találkoztam már olyan Nővel, aki tudta, hogy akar valamit. Valami mást, valami jobbat, valami többet. ...és addig "ment", míg végül megtalálta. Volt ezen a rögös "úton" igen sok csalódás, de Ő tudta hogy amit keres, az létezik. Hogy honnan tudta, arról sajnos nincsenek információim. De az tény, hogy amikor végre megtalálta, akkor kivirágzott és ragyogott. Látványosan.
Szóval... nem biztos, hogy bele kell törődni abba, ami épp adódott.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:02:12

@pannonfunk: Felhívnám a figyelmet két kitiltott bloggerillára, akik párban támadnak. Minden személyes megnyilatkozást mentenek és visszaélnek vele. Továbbá nekem nincs indíttatásom, igényem énblogot írni.
Én már nem keresem a helyem.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:11:31

@pannonfunk: Hát, lehet lassan felhagyok az írással, vagy az a baj, hogy megfogalmazok véleményt vagy az, hogy nem. Tekintsük az én véleményemnek, hogy az hosszas együttélés megöli a vágyat.

2019.01.31. 15:34:43

@ecetesepe: "de Ő tudta hogy amit keres, az létezik. Hogy honnan tudta, arról sajnos nincsenek információim. "

Nem tudta.. csak hitte ..esetleg bízott benne, hogy lesz ez még jobb is :) és mázlija volt. Mert ugyanekkora esélye volt a kudarcnak/sérülésnek is.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 15:42:55

@ecetesepe: Igen, ahogy Wombi írta, ehhez nagy adag szerencse is kell.

2019.01.31. 15:43:16

@LucretiaBorgia: lennék ott talicska ahol te váza :-)
akármit is jelentsen ez

2019.01.31. 15:45:36

@LucretiaBorgia: Erre csak egy anekdotikus ellenérvem/véleményem van..
Kb. 20 éve van egy baráti pár az ismerőseink között.. évente egy..talán két alkalommal ha találkozunk. A nő agilis, hihetetlenül szórakoztató, fél órán át nyomja és nem akarsz közbeszólni, mert fuldokolsz a röhögéstől. A férje egy végtelenül jólelkű tejbetök pasi, olyan magának való, megszállott modellező..megrekedt a kb. 16 éves korban. Ha leülteted ott marad, ha töltesz a poharába megissza.. de kb ennyi. Valamikor vagy két éve összefutottunk, ott aludtak nálunk és én a feleségével dumáltam hajnalig a kertben .. kicsit elmértük a lépést, lazultak a gátlások és kicsúszott a számon a parasztság: Fel nem foghatom, hogy ti miért vagytok ennyi sok éve még mindig egymás mellett.. Kis fontolgatás előzte meg a választ..ebből gondolom , hogy megalapozott volt: Tudod.., lehetetlen ráunni a f@szára.. Öööööö... Az jó.. böktem ki rendkívül megértően.. aztán sokáig ültünk még csendben.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 15:45:49

@LucretiaBorgia: "Hát, lehet lassan felhagyok az írással"

Na ezt gyorsan felejtsd el :P

2019.01.31. 15:46:10

@Womb Raider: nem ugyanekkora a siker/kudarc aránya. Pont ez a lényeg! sztem sokkal nagyobb a kudarc aránya.
Az se igaz, hogy vagy ötösöm lesz a lottón vagy sem, ez is 50-50%. Hát nem!
A valószinűségszámítás egy tudomány.

2019.01.31. 15:46:48

@LucretiaBorgia: " Tekintsük az én véleményemnek, hogy az hosszas együttélés megöli a vágyat."

Na.. erre írtam volt..

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:49:27

@Womb Raider: kivételek mindig vannak, elismerem, de azok ha nem is erősítik, de mutatják a szabályt :)

ecetesepe 2019.01.31. 15:50:07

No igen. Vagy kitartó volt. Mert a kitartás az fontos. Hosszú út is vezethet odáig. ...és ahhoz már gyomor kell(het).

Legyen szó bármelyik nemről.

2019.01.31. 15:51:16

@Foxi semmi: Nem teljesen.. valójában attól függ a valószínűség, hogy mennyi kombinációt játszol meg :)

pannonfunk 2019.01.31. 15:52:28

@LucretiaBorgia: Drága Borcsám, miért lenne "baj" az, hogy nem azonos a véleményünk? Még az is lehet, hogy neked van igazad. Nálam is ez kb. egy kicsit hit dolga, hogy akkor én monogám vagyok, és a megfelelő nővel le tudom élni az életemet. De eddig volt 14 év rossz házasságom, ami persze nem végig volt nagyon rossz, csak onnantól, amikor már látszott, hogy nem fog működni az, hogy "nem a nagy szerelemmel kell összeházasodni, hanem a megfelelő nővel" baromság, mert nekem kell a nagy szerelem + utána persze ugyanúgy munka, hogy jó házasság legyen, volt 6 év csodás kapcsolatom, ami csodálatos volt azzal együtt is, hogy azért voltunk a mennyben és a pokolban is, de ezzel együtt életem eddigi legjobb kapcsolata volt, és hát szomorú vagy nem vagy tragikus, de tényleg ásó-kapa-nagyharangig ment, volt egy év depresszió, aztán most egyszercsak megint azon kapom magamat, hogy én hinni akarok abban, hogy tudok egy életen át tartó kapcsolatot egy arra megfelelő nővel.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:03:21

@ecetesepe: Csak annyit pontosítanék nőként, aki az egyszerű normál szexxel jól meg van, hogy minden nő kivirágzik, ha jó szexet kap, nem kell ahhoz extra, ha épp valaki arra nem vágyik.
Amúgy hiányolják itten a saját véleményem, nagyon félve és halkan mondom, csak suttogom, hogy a férfiak túlzottan nagy része nem tudja mitől döglik a légy, ha érted ?! Jómagam összesen 3 férfival találkoztam, akik igazán értettek a szexhez (pl. volt ismeretük az anatómiáról), őket is rangsorba tudom állítani. A férjem (10 év házassá) nem volt köztük.
De ez maradjon köztünk ! volt, hogy majdnem írtam erről, de letettem róla. Félek a bérgyilkosoktól, már ha nem dzsézön sztetemek :)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:13:16

@pannonfunk: Nem, nem, nem a véleménykülönbség a baj, dehogy ! Ráadásul én abban hiszek pontosan, amiben Te. Hogy van olyan személy, akivel ásó kapa nagy harang.
Azt írtam, hogy vagy az a baj, hogy nincs véleményem, nem vagyok személyes, vagy az hogy van (mert akkor ítélkezek a saját tapasztalatom alapján, kivetítek).

God Harald 2019.01.31. 17:38:08

Jaj istenem, de nehéz téma ez! Annyiféle kapcsolat és szex van! Mondhatnám: ahány ház, annyi szopás!:)

Burgermeister 2019.01.31. 18:25:17

Olyat kell választani aki mellett meglehet élni a szabad szexualitást is! Elárulom, sokan erre vágynak de nem merik felvállalni.

God Harald 2019.01.31. 19:29:50

@Burgermeister: te a csp-s polgárbalázs vagy?

2019.01.31. 20:44:03

@LucretiaBorgia: nem nem, ne keverd a júzereket. Én támogatom a személyességedet. Valaki más az aki kritizál. Őket le kell szarni.
Csak én vagyok a fontos :-*)

2019.02.01. 06:45:50

@LucretiaBorgia: " Hát, lehet lassan felhagyok az írással, "

Kérem, Zoltán, jöjjön az irodámba. Diktálni fogok! Az ajtót csukja be maga után...

2019.02.01. 07:58:51

@Womb Raider: Lukrécia valójában Zoltán? És te fogod irni a posztokat ezentúl? összezavarodtam...

LucretiaBorgia 2019.02.01. 09:19:53

@LucretiaBorgia: Hermafordítva vagyok, vagy nem is...transzveszcica. Kerem a némi identitásomat :):):)

2019.02.01. 09:49:37

@LucretiaBorgia: transzveszcica? az milyne? hogy szép női melle van meg alul farka is? two in one? Már csak ezért is tetszel! :-)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.01. 12:19:39

@Foxi a ballibsi kotorékeb:
Iszogatom a teámat, miközben ezt olvastam, majdnem leköptem a telómat a röhögéstől :D
Borcsa a ciciskukis transzveszcica :DDD
Dehüjevaaaagy :D

LucretiaBorgia 2019.02.01. 12:35:20

@Szőkenőő: Wombi már tudja, azért küldött kukis aranytanga linket :):):)

God Harald 2019.02.01. 14:07:21

@LucretiaBorgia: kicsit kiteszi a lábát az ember, erre már megy a mónikázás az orális irodában!:-)

2019.02.01. 16:12:05

Na, de hová tűnt ̶ ̶D̶é̶m̶o̶n̶h̶i̶l̶l̶ Szociál?

pannonfunk 2019.02.01. 16:31:56

@csetlekbotlok.blog.hu: Jajj, ez most nem igazán hangzott jól... :( OK, bocsi, ezerszer mondtad már, hogy hagyjunk. Nem a csámcsogás, hanem az aggódás vezet, meg akár mondhatnám, hogy nem én kezdtem, de nem mondom, hanem megígérem, hogy ennyit sem fogunk rólad beszélni itt.

PálGyöngyi 2019.02.01. 17:12:37

@pannonfunk: nincs velem baj, nyugi :) max annyi, hogy érzékenyebben reagálok a világ rezdüléseire, és ezt megírom. És mivel E.1 tudom átadni a gondolataimat, ezt félreértettétek. de ne aggódj, jól vagyok és semmivel sincs több problámám mint az átlag embernek.

2019.02.01. 17:53:57

@Mia and me: sztem tévedsz. Aki férfiként nő akar lenni annak a hormoninjekciók hatására nem lesz szőrnövekedése. Ez a fotón látható diszpéldány nem igazi transzi csak imitáció, lehet hogy tetovált szakálla van.

Ő egy valódi transzi:

rosszlanyok.hu/szexpartner-images.php?tagid=56903&picname=56903_alisond_01100016_10.jpg

God Harald 2019.02.01. 18:08:19

Valami front lehet, mert kurva nagy érzékeny zavart érzek az erőben! Meg hát én sem vagyok teljesen rendben. 4-szer szoptam ma végig az M0-t, és még pár mest. Gondoltam így estére Womanita Blond meglep egy romantikus pornó-kvízzel, erre lóf.sz és esti fény! Csoda, hogy minden szentnek és jóságosnak maga felé hajlik a keze? Majd jól ellátom a bajomat!!!:-)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.01. 19:04:39

@God Harald:
Háááát....bocsika ,de ez is már vagy 2 hete várt befejezésre. Ma már sírtam is, olyan szarul vagyok :(
Kurva influjenzija!
De annyira kedvesen kéred, hogy komojjjjan kapsz tőlem lófaszt esti fénnyel....előbb utóbb :DD

God Harald 2019.02.01. 20:51:39

@Szőkenőő: jájjj te nő! Hát ilyen gyenge matériából vagy? Akkor nem basztatlak. Méghogy a faszik siránkoznak, nyavalyognak?!:-)) Javulj meg!

God Harald 2019.02.01. 21:45:50

@Burgermeister: csodálkoztam volna! Az kb 6 szót ismer.:-)

LucretiaBorgia 2019.02.01. 22:59:15

@God Harald: Őszinte, tiszta szeretettel el fogakkal a klónomtól! Hadd haldokoljon! Neki is lehet.
Itt vagyok én nyelvköszörülésre. Erre születtem. Harapj!

God Harald 2019.02.01. 23:09:34

@LucretiaBorgia: kedves tőled! De nem vagyok harapós kedvemben. Kicsit inkább melankólikus:-)

God Harald 2019.02.01. 23:37:50

@LucretiaBorgia: sőt, egy kicsit tele van a f...m azzal, hogy mindig én vagyok a békebíró! Hogy mindig én hozzam helyre a sok tulok baromságát! Hogy ott van egy csomó szociopata, aki rárugja az ajtót a partnereinkre, én meg megyek és magyarázkodok és elsimítom az égigérő szarkupacokat. Hálából meg ezek traktálnak a bizalmukkal és a beteg lelkivilágukkal!:-)

God Harald 2019.02.02. 00:12:09

@LucretiaBorgia: ja, az nálam alapszabály, hogy magamat szoktam harapdálni:-))

Walsh és Kirby 2019.02.02. 06:45:25

@God Harald: Ez a szárazbarátok sorsa. Tehetsz róla, tehetsz ellene.

2019.02.02. 07:55:11

@God Harald: ezeket a vigasztaló embereket elég illetlen szavakkal szoktál illetni, hogy csak friendzone, hogy lelki szemetesnek használják a nők, hogy punciért ácsingóznak, de úgysem kapnak, mert a nők nem tekintik férfinak őket csak egy másik barátnőjüknek akiknek panaszkodhatnak... stb.
A legtöbb mi adható egy embernek az az idő és figyelem. És ezt ne pazarold szét.
Én is ilyesmi lelki szemetes voltam sokáig, de már elmúlt.

God Harald 2019.02.02. 08:09:10

@Foxi a ballibsi kotorékeb és Kirby: érdekes, még soha nem jutottak eszembe ezek a relációk a kollégáimmal és a partnercégek projekt és műszaki embereivel kapcsolatban.:-))) De kétségtelen, hogy párhuzamot lehet vonni!:D

2019.02.02. 08:27:02

@God Harald: akkor nem értelek. Te a partnercégek múszaki ellenőreivel lelkizel? Ez mit jelent?
hogy öt percben elmondják neked hog yépp rossz a házasságuk?
A lelki szemetesláda nem ezt jelenti. Hanem ha a szabad idődben is velük lógsz, óket hallgatod, vég nélküli telefonálásaikra pazarlod az életedet.
De mondjuk azt írtad, hogy te simitod el az ő életük problémáit... hmmm.. azért az elég meredek iylen módon beavatkozni a másik életébe. Ez már túlmegy a kollegiális hétköznapi szinten.
Szóval mégis szárazbarát vagy.
Megvigasztalod őket, de ők meg visszamennek a "gonosz" partnereikhez dugni. Neked marad a vigasztalás "öröme" :-)P régi mintázat ez, milliónyi férfi sorsa, akik még nem ébredtek fel a csipkerózsika álomból.

God Harald 2019.02.02. 08:40:10

@Foxi a ballibsi kotorékeb: nem, egyes kollégák nem bírnak viselkedni és összebalhéznak a partnercégek embereivel. Azok meg behúzzák a kéziféket, hogy akkor a projekt csúszni fog. Én meg gondolkodom, hogy lehet feloldani az adott műszaki ellentmondást. Azért én, mert egyrészt illetékes vagyok, másrészt mert főnökeim vicceskedve azt szokták mondani rólam, hogy mindent el tudok intézni.:-) Elmegyünk az adott céghez, ott megbékítem a felbaszott embereket, erre az oda-vissza úton az ominózus kollégáim traktálnak a magánéletük hülyeségeivel. Persze a vezetés miatt kicsit felületesen figyelek rájuk.:D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.02. 08:40:59

@God Harald:
Jajjjjtekis ;)
A keservem abból áll, hogy már 4. napja nem megy le a lázam, ami még hagyján, de a fülem mögötti részen éles hasogató fájdalom kínoz, ami fél, 1 percenként villámszerűen lecsap. Még éjjel is, ezért már 3. éjszaka nem alszom. Tegnap délután elvesztettem a kontrollt, és bőgtem mint egy kisbaba. A mostani éjszaka után úgy döntöttem, elkezdem szedni az antibiotikimot, amit a doki csak végső esetre írt fel. Na nekem itt a végső eset.
Remélem ettől megjavulok :P már.
Ettöl amúgy mindenki gyenge matéria lenne, a fájdalomtűrő küszöb elhagyása után. :P

God Harald 2019.02.02. 08:54:10

@Szőkenőő: sajnálom, tényle! Fájdalommal együttélni nem könnyű. Az alváshiányt meg lehet szokni. Meg majd az is elmúlik. Lesz idő, amikor semmi mást nem fog csinálni az ember!:-)
Antibiotikum? Akkor ezek szerint nem influenza.

2019.02.02. 09:08:35

@God Harald: de. influenza. régi cégnél kollegának kétoldali tüdőgyulladást okozott az influ és mesterséges kómában, lélegeztető gépen tartják. Nem vicces :-(

God Harald 2019.02.02. 10:01:18

@Szőkenőő: gyógyulásodat segítendő, vicc:
Öreg papó fekszik a halálos ágyán. Egyszer csak megérzi kedvenc meggyespitéjének illatát. Lebotorkál a konyhába, hát ott gőzölög egy nagy tál süti. Reszketve nyúl érte, erre mamóka rácsap a kezére:
- Azt hagyd békén, az a halotti torra lesz!

pannonfunk 2019.02.02. 13:42:24

@God Harald: Influenzára bakteriális tüdőgyulladás szövődményként. Gondolom.

God Harald 2019.02.02. 14:07:08

@pannonfunk: igen, úgy logikus. Szegény Szöszit szívesen kúrálgatnám egy jó erős fácánlevessel!:-))

pannonfunk 2019.02.02. 14:09:27

@God Harald: Most lusta vagyok újra beírni a hahahótába a releváns viccet Arisztidról és Taszilóról: "Átküldenéd, kéhrlek, a kedves feleséged? Attól tahrtok, elkaptam az influenzát" :P

God Harald 2019.02.02. 14:17:41

@pannonfunk: no én a kúrát szigorúan felebarátilag gondoltam! Én nem vagyok ám olyan:-))) Lukrécia kismacskánál is nagy volt a kísértés, hogy itt-ott megrágcsáljam, de győzött a józan ész!:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.02. 15:29:55

@God Harald: Ez tetszett, a mamókák már csak ilyenek :D
Fácánleves? Olyat még nem ettem, biztos nagyon finom lehet!

@pannonfunk: :D

Ma átszundikáltam a napot, ami jól esett. És elkezdtem antibébit...izé...biotikumot

God Harald 2019.02.02. 15:52:49

@Szőkenőő: húsleves fácánból, vagy gyöngytyúkból

God Harald 2019.02.02. 21:19:26

Hamupopóka megy a Viasat 3-on

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.03. 10:39:42

Én dörtidenszinget néztem, férjem fogta a fejét, de azt mondta, na jól van most beteg vagy, nézheted :D

God Harald 2019.02.03. 11:19:11

@Szőkenőő: nagyon kedves és jóságos gazdád van. Becsült meg magad!:-)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.03. 11:32:06

@God Harald: pontosan, ahogy mondod. Ma reggel köszönetképpen a szoba közepén térdeltem lesütött szemmel, és köszönöm gazdám suttogással megadóan engedtem, hogy a szájpecket és a bilincset is rám tegye és fogadjam a megérdemelt büntetésem.....

God Harald 2019.02.03. 12:26:11

@Szőkenőő: én is ezt fogom elvárni a 7 fogásért cserében!:-)

2019.02.03. 16:04:01

@God Harald: "csodálkoztam volna! Az kb 6 szót ismer.:-)"

Neve alapján annak tűnik ő az. Ott nem cifrázza a kommentjeit.:)

LucretiaBorgia 2019.02.03. 16:48:42

@Szőkenőő: Nagyon lázas lehecc...
Ez már delirálás...lázas álom :):):)

God Harald 2019.02.03. 17:49:02

@LucretiaBorgia: csak jólnevelt! Vegyél példát róla! Rád férne egy nyelvköszörülés!:-)))

LucretiaBorgia 2019.02.03. 23:37:43

@God Harald: Ahh, én már nem köszörülök. És nem vagyok engedelmes. Élmúlt az az idő.

2019.02.04. 07:48:28

@God Harald: "Szegény Szöszit szívesen kúrálgatnám egy jó erős fácánlevessel!:-))"

A pontos metodikáról elárulnál valamit? Ez valami egészen új számomra :P

@Szőkenőő: Tisztára olyan ez a blog, mint valami alternatív orvoslással foglalkozó fórum :) ..de legalább nem került szóba a homeopátia.

God Harald 2019.02.04. 08:35:39

@Womb Raider: belediktálással megpresszionáltam volna!:-))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.04. 12:30:28

@Womb Raider: A homeopátiás cuccoknál mindig arra tudok rácsodálkozni, mikor leírják, hogy felerősítheti a tüneteket. Mivaaaaa?!? :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.04. 12:33:56

@God Harald: letuszkolnád a szőke tjúk torkán a fácánt? :D

2019.02.04. 13:06:29

@Szőkenőő: Fácánnal töltött tyúk.. régi családi recept :)

God Harald 2019.02.04. 13:16:29

@Szőkenőő: tuszkolásra semmi szükség nem lett volna! Amint megérezted volna szárnyastársad fürdőlevének illatát, “szívd fel begyem a sok levest” felkiáltással kanalat ragadtál volna!

LucretiaBorgia 2019.02.04. 14:03:41

@God Harald: Mostmár én is hal-dokk-olok! Virtuális fertő van itt, kérem!

LucretiaBorgia 2019.02.04. 14:06:04

Asszem ez tjuk infuenza...
Meneküljön, ki merre lát:):):)

God Harald 2019.02.04. 14:07:26

@LucretiaBorgia: ne már kis doktornőm! Már a joginákat is megrágcsálják a vírusok?!:-(

God Harald 2019.02.04. 14:11:38

@LucretiaBorgia: rádolvasom a PTK legdurvább paragrafusait! Meg a tikudvar fekete kakasát is feláldozzuk.:-)

ecetesepe 2019.02.04. 14:39:36

...pedig, a homeopátiás szerek csodákra képesek. Ha hinni lehet a népi elbeszéléseknek, akkor az a bevétel előtt felrázandó kimondottan jó hatással bír lenni egyes esetekben. ...és korlátozás nélkül szedhető!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.04. 17:05:04

@God Harald: ha majd lesz alkalmam, meg fogom kóstolni a fácánlevest :)

@Womb Raider: A fácán nagyobb a tyúknál nem? Hogy fér bele a tyúk seggébe? :DDDD

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.04. 17:07:38

@ecetesepe: na igen, és ezt minden pasi szívesen adja a csajoknak gyógyírként.
Jószívvel, önzetlenül. :P

God Harald 2019.02.04. 17:10:12

@Szőkenőő: nem nagyobb, sőt: jóval kisebb.

2019.02.04. 17:12:45

@Szőkenőő: "A fácán nagyobb a tyúknál nem? Hogy fér bele a tyúk seggébe? :DDDD"
Lassan, türelmesen, sok síkosítóval...

@ecetesepe: Megette a fene, ha már rázogatni kell... Na, de a mézes negró.. az a torok kéményseprője!

2019.02.04. 17:13:59

@God Harald: :))) Messziről kell nézni, és amikor akkora csak, mint egy tojás, akkor kell gyorsan bepásszítani a tyúkba.

God Harald 2019.02.04. 17:19:04

@Womb Raider: hehe, na igen! Végülis csak nézőpont kérdése. Akkor némi asszociációval mondhatjuk, hogy az a nagy kérdés: mi volt előbb, a tyúk vagy a fácán?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.04. 17:26:52

@God Harald: Akkor csak a hosszú farka miatt tűnik nagyobbnak :DDD

2019.02.04. 17:29:38

@God Harald: :)

van (volt) aki ezt kimaxolta: curionic.com/blog/a-roti-sans-pareil-is-a-roast-consisting-of-17-different-birds

Valószínű ebből származik a közgazdasági szállóige is:
A nagy madár megeszi a kismadarakat..

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.04. 17:29:49

@Womb Raider: "Lassan, türelmesen, sok síkosítóval"
:DD
Nem szabad nagyot röhögnöm, mert itt fúlok meg utána a köhögésrohamban :D

2019.02.04. 17:33:23

@Szőkenőő: " Akkor csak a hosszú farka miatt tűnik nagyobbnak"

Igen, ez lehet..A boa is csak azért tűnik olyan óóóriásinak.. mert szinte nem is látsz belőle mást, csak egy hossszú. hengeres képződményt.

2019.02.04. 17:34:42

@Szőkenőő: Kezdőknek ajánljuk a bébiangolnát..

God Harald 2019.02.04. 17:40:15

@Womb Raider: egy szép toll boa már-már önmagában revü-elem.

God Harald 2019.02.04. 17:46:30

@Womb Raider: madarat tolláról, boát farkáról!

LucretiaBorgia 2019.02.04. 19:07:42

@Womb Raider: Abbahagyni! Fuldoklok!
Ne akarjátok megölni a tjukokat!

God Harald 2019.02.04. 19:26:14

@LucretiaBorgia: ezek a WR meg WB milyenek már?!:-(

God Harald 2019.02.04. 19:28:23

@LucretiaBorgia: el is megyek haza, így nem lehet dolgozni!

2019.02.05. 00:10:18

Majd idézek egy könyvből, ha előveszem poszthoz kapcsolódóan.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.05. 11:30:06

@God Harald: hogyhogy milyenek? Tudják méltóságteljesen viselni a boát :D

God Harald 2019.02.05. 12:46:52

@Szőkenőő: nevettetèssel kínozzák abetegeket!

2019.02.06. 09:56:22

félnék olyan személlyel bármilyen, de leginkább szexuális kapcsolatba kerülni aki ilyen mélységig, tudományosan közelíti meg a szexualitást.
(nem csak a szerzőre gondolok)

engem frusztrálna az érzés, mikor mit csinálok rosszul, hol a hiba.

LucretiaBorgia 2019.02.06. 11:23:39

@vitéz Beverneky: mondasz valamit....
ez nem is jutott eszembe, de nagyon igaz !

2019.02.06. 11:26:30

@vitéz Beverneky: Ennek valószínűsége egészen elenyésző ;)

God Harald 2019.02.06. 14:43:36

@LucretiaBorgia: még élsz, kedves Iusticia Borgia?:)

LucretiaBorgia 2019.02.06. 15:01:02

@God Harald: Épp csak......
Asszem ma vagyok a mélyponton. A takony átvette az irányítást.

God Harald 2019.02.06. 15:30:24

@LucretiaBorgia: akkor még ma nézz meg egy romantikus, hüppögős filmet, hogy fölöslegesen ne pazarolj zsepit!
Addig ledérkedtél szemérmetlen bugyinkákban, hogy most nagy árat kell fizetned! Tanga és Cash! Ha neked nincs, kölcsönadom a nőmérőmet. A TB szerintem nem térítene meg ondoszkópos vizsgálatra.
Jobbulást!:-)

LucretiaBorgia 2019.02.06. 15:49:00

@God Harald: Dehogy ledérkedtem !!!!
Azt csak +25 fok felett.
Simán jött a vírus és hanyatt lökött. Ennyit az erőszakról.

God Harald 2019.02.06. 16:00:08

@LucretiaBorgia: rossz légkörben mozogsz! Meg van mérgezve. Itt szűrjük a levegőből a cikkelyeket meg a paragrafusokat. Nincs is kórság.

2019.02.06. 23:53:13

Témához kapcsolódóan következzen egy idézet, hogy egyik anonim nyilatkozó férfi miként oldotta meg a szextelenséget: "Én egy barátnői hálózatot üzemeltetek. Ha a feleségem huzakodni akar velem, akkor felhívom valamelyiket. Aztán, ha az asszony lecsillapodott, akkor megint házaséletet élünk. Szexuálisan nem lehetek kiszolgáltatva neki, mert azzal óhatatlanul visszaél. Végső soron ez az ő érdeke is, mert ha állandóan edzésben vagyok, akkor ő is jobban jár."

Kelt: 1985-ben. Az nem derült ki, hogy akkoriban ezek a nők tudtak e egymásról vagy titokban tudta tartani a nyilatkozó férfi. Mindenesetre ez a példa is az "alfaság" egyik ismérve.:)

2019.02.07. 06:40:04

@M87: "Én egy barátnői hálózatot üzemeltetek"

Tehát strici?

"Mindenesetre ez a példa is az "alfaság" egyik ismérve.:)"
Nagyot mondani egy pszí is tud.

2019.02.07. 08:29:39

@M87: ez érthető. Nekem erre nincs gyakorlatom, mert a csajaim mindig szerettek dugni és ebből nekem sosem volt mennyiségi hiányom. Inkább a minőség miatt mászkáltam másfele, de az nem kinzó kiszolgáltatott állapot.

God Harald 2019.02.07. 13:40:48

Na most kicsit meghasonlottam önmagammal. Valakire gondoltam éppen, erre megszólalt a rádióban a “Találkozás egy régi szerelemmel”!:-) Teljesen kedves hangulatba kerültem.

2019.02.07. 20:06:50

@Womb Raider: Pontosabban lehet ismérve. Ez egy 1985-ben írt könyvből származó idézet, ahol különböző szexuális témákban írtak és anonim nyilatkoztak róla nemtől függetlenül. Amolyan kórképet fest az akkori állapotokról. Nem volt még internet és nagyobbak voltak a tabuk a nyilvánosság számára. Akkoriban Veres Pálnál lehetett érdeklődni a kíváncsibbaknak, aki válaszolt minden felmerülő kérdésre.

2019.02.07. 20:11:21

@Foxi 27: Az idézett történetben az lehetett, hogy ha a férfinak nagyon hiányzott a szex és a felesége nem kívánta mindig volt egy nő a tarsolyban, aki rendelkezésre állt, akkor mikor ő akarta.

2019.02.07. 20:39:31

@M87: tökéletesen megértettem a történetedet elsőre is. Miből gondolod, hogy magyaráznod kellene?

God Harald 2019.02.07. 20:42:46

@Foxi 27: én is, sőt most is megértem. Pedig egy picit viseltes vagyok.:-)

2019.02.07. 20:54:48

@Foxi 27: Womb Raidernek akart menni.

God Harald 2019.02.07. 21:18:10

@M87: ő csak reggel szokott jönni! Kakaszóra:-)

2019.02.07. 22:09:51

@God Harald: kaka szóra? fúúúj. de végre találtál egy igazi pácsót! :-)

2019.02.08. 08:08:27

@M87: Értettem a történetet.. csak az igazságtartalommal kapcslatosan vannak némi fenntartásaim..kicsit túmacs... de valóban illik egy HMCS-hez.

2019.02.08. 08:11:01

@Womb Raider: Kb olyasféle, mint amikor a mellesleg fórumán az összes pasi naponta levarrja az asszonyt, vagy valakit..még hetven évesen is. Vasárnap ráadásul reggel és este is van szex...Minimum...

2019.02.08. 08:29:05

@Womb Raider: ugyanazzal a nővel? fúúúj, ez több mint perverzió.

2019.02.08. 13:43:20

@Foxi 27: 1 nő is több..mint a semmi ;)

God Harald 2019.02.08. 13:59:11

@Womb Raider: vagy az ördö jobb és bal keze:-)

2019.02.09. 12:31:36

@God Harald: Basszus, olvastad csp-n a mai termést? Mindig tudtam, hogy ezek a szintelméletezős/redpilles pasik agyalágyultak, de hogy ennyire :D

Az egyik arról elmélkedik, hogy az éppen PhD-ző orvosjelölt csaj nem is számít értelmiséginek, és hogy ő már csak tudja, mert az ő felmenői között arisztokraták is voltak. Amúgy régebben ez a hapsi írta, hogy a harmincas éveiben még az anyja paneljában lakott, és hogy oda hordta a nőjét, ahelyett, hogy a nő saját lakásában lettek volna. Nekem akkor még furcsa volt, hogy miért jó úgy szexelni, hogy a papírvékony fal másik oldalán az anyád van, de akkor úgy látszik ez egy ilyen kékvérű dolog...

A félig coming outolt meg Pénztáros Lőrinc erényeit méltatja...

Igazi freak-show :D

God Harald 2019.02.09. 17:04:20

@Sally and Billy: mindig olvasom:-)))
Ánusz hadnagy egy igazi beteg képlete az online világnak!

God Harald 2019.02.09. 17:23:22

@Sally and Billy: amúgy a Piszkos Fred erősen homofób, antiszemita és igazi nőgyűlölő!

2019.02.09. 19:44:50

@God Harald: Jó, hát nem tehet róla, szegény belterjesen szaporodók leszármazottja.

God Harald 2019.02.09. 21:13:16

@Sally and Billy: vannak ott a csp-n komoly bajok a fejekben!:-)

2019.02.11. 09:37:07

Nem lesz etetés? Beteg még a szerzőgárda?
10 napja nem tudjuk ki volt kajaibrahim... akarommondani...

God Harald 2019.02.11. 10:04:10

@Foxi 27: megvárom a tavaszt. Akkor lazább a talaj!

God Harald 2019.02.11. 18:10:33

Foxival elég durván egymás szavába vágtunk!:-))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.11. 18:26:08

@God Harald:
@Foxi 27:
Véleményem a hétfőről:
Felesleges, mint szőke nőnek a gondolkodási idő :D

Ma már dolgoztam, nem mondanám hogy meggógyultam teljesen mert nem. Cserébe nyakamba zúdult az égi manna, kolléganőm leváltott a betegágyban, így kettő helyett húzom a zigát. De hát eddig ő csinálta helyettem.
Türelem, az új poszt készülődik, kedvenc szerzőnk is lassan összekapja magát.
Most kunyizok szonjától posztot, van nekijjje egy jó ;)

God Harald 2019.02.11. 18:43:56

@Szőkenőő: nem kell magyarázkodni, Isten majd megbocsájt!:-)
A kollégina is a te betegágyadba feküdt be? Szegény férjednek már tele lehet, hogy térül-fordul, oszt mindig ott fekszik egy beteg nő!:D
Azért örülök, hogy nem haltál meg!
A hétfőben egyetértünk.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.11. 18:56:42

@God Harald: Isten? Torkán akadok neki, velem ne próbálkozzon :D
Nem férjemnek van tele, hanem nekem, túlápolási tüneteim vannak, kicsit túlspilázta az aggódást :D

God Harald 2019.02.11. 19:00:50

@Szőkenőő: a nőnek ridegtartás való!:))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.11. 19:06:20

@God Harald: Egy nagy lótúrót!
De mikor tökszarullázasankihalva félóránként elhangzik a kérdés mit hozzak? (enniinni) miközben egy kis levegővételért küzdök, a sokadik kérdés után már nem őszinte a nemlétező mosolyom ;)
Kajára még ránézni is fúúúúj.....tudom egy hálátlan dög vagyok :P

God Harald 2019.02.11. 19:27:16

@Szőkenőő: az vagy!:-) Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha a lelkem tettem ki egy nőért, még az éves top10 listájára sem kerültem fel. Ha meg egy érzéketlen, hazug tuskó voltam, még sírtak is!:D
A férjednél rezeg a léc!:-(
Hehehe

God Harald 2019.02.11. 20:15:25

@Foxi 27: hát igazából csak szerettem! De tény, hogy nem volt rá szüksége.:-) Azokra, akik beletörölték a lábukat, kivétel nélkül szeretettel emlékezett:)))

God Harald 2019.02.11. 21:09:46

@Foxi 27: hát nyilván... kémiai kötések, farokméret, alfaság, bétaság, kor, anyagiak, stb:-)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.11. 21:32:41

@Foxi 27: @God Harald:
De cukik vagytok, máris kész elgondolásotok van :D
Na majd holnap letisztítom a képet, csak már késő van :)
Jóéjt :)

2019.02.11. 23:04:06

@Womb Raider: Akik átlátnak rajta minimum szórakoztatóak. Egy anonim történetben bármi elmondható anélkül, hogy lebukna a konkrét személy. A nyilatkozók biztos tudták, hogy anonim teszik közzé az élményeiket egy témával kapcsolatban. Akkor könyvet írtak erről most az interneten megoszthatók.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.12. 16:07:28

@God Harald: @Foxi 27:
Okoskodni? Én???? hehe:D:D
Szóval....nincs itt béta, meg szint, meg pincsikutya.
Kérdés:
Szerintetek is a legjobb gyógyszer lázas betegen ha sokat eszik a beteg? :)

God Harald 2019.02.12. 16:29:14

@Szőkenőő: persze! Az a legjobb, ha naponta háromszor megiszol egy bögre meleg fókazsírt!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.12. 17:26:59

@God Harald:
Hát jó, akkor te is megkapod a csúnyanézésem :P
Mert van ám nekem olyanom is :D

2019.02.12. 17:31:43

esetleg rudoncsepp...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.12. 17:38:16

@vitéz Beverneky:
Ejjjj a rudoncsepp már ósdi.....bááááár.....a régi receptek a használatuk során szerzett tapasztalatok alapján akár használhatnak is. ;)

God Harald 2019.02.12. 18:00:26

@Szőkenőő: jó de nekem már gyerekkoromban megtanították, hogy nem szabad a bestia szemébe nézni!:)))

2019.02.12. 19:11:57

@Szőkenőő:
jaja a régi jó dógokbó nem maratt máá semmi :(

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.13. 10:44:21

@God Harald: Mire ez a tanítás az eszedbe jut, a bestia már rég kikaparta szemedet :D

God Harald 2019.02.13. 11:12:47

@Szőkenőő: jól látod, szegény szerencsétlen tesze-tosza öregember vagyok!:-)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.14. 18:31:57

@God Harald: nyelvtörők:

Mit lopty küklopty ? Gipty kliptyet lopty, küklopty?

Láttam tyőrös hörcsögöt. Éppen työrpöt työrcsögött. Ha a hörcsög työrpöt työrcsög rátörnek a hörcsög görcsök.

Mit sütty kis tyűcs? Sós húst sütty kis tyűcs?

És a kedvencem:

Én is pitye,
te is pitye,
gyere, pitye,
vettyünk öttye

Nem bírom abbahagyni, lőjetek le :DD

God Harald 2019.02.14. 19:36:53

@Szőkenőő: :-)))
Az idei évi influenszer vírus tényleg elég combos! Ezek után kíváncsi vagyok, hogy Lukrécia kismacskának milyen työmődvénye lehet?!

LucretiaBorgia 2019.02.15. 08:18:08

@God Harald: Attyláttyuláson kívül semmi. Épp csak némi tyomorbántalom:):):)

God Harald 2019.02.15. 08:35:28

@LucretiaBorgia: az első nem is szembetűnő! A második...hm. Nem is fogalmaztál gyomorforgatóan:-)

God Harald 2019.02.15. 10:42:36

@LucretiaBorgia: kedves kismacska vagy!:-) Állatvédő vagyok:D
süti beállítások módosítása