Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
#süni #trombita
2019. január 16. írta: Szőkenőő

#süni #trombita

fb_img_1547643132040.jpg

 

Fogadjátok szeretettel Tomhardynészonja legújabb vendégposztját :)

 

Ági augusztus elején szomorúan állapította meg, hogy Péterrel teljesen elhidegültek egymástól. Utoljára május végén szexeltek, csók nélkül, gépiesen. Először arra gondolt, Péternek van valakije, biztos ezért nem kívánja már őt. Rá is kérdezett, de Péter csak erőtlenül legyintett, hogy mit akar tőle 25 év házasság után? Ágit azonban ez nem nyugtatta meg, gyorsan kiírta az Asszonysutyorgóba, hogy: “Sziasztok sutyik! A férjemmel teljesen elhidegültünk egymástól, utoljára május végén szexeltünk. Azt mondja nincs senkije, de én nem hiszek neki. Szerintetek mi van ilyenkor? Mit tegyek, hogy visszatérjen a régi lángolás?” Ági nem sokkal később nem győzte kapkodni a fejét, csak úgy ömlöttek segítőkész asszonytársaitól a válaszok. 

Kincses-Kiss Zoltán Attiláné azt javasolta, hogy előbb kellett volna gondolkodni, és akkor nem jutnak el idáig. Egy férfi szívéhez amúgy meg a gyomrán át vezet az út. Főzzön újdonságokat, és a férje újból rajongani fog érte.

Dóczy Kamilla Virág szerint itt az ideje egy kis frizuraváltásnak, manikűrnek, szexi fehérnemű beújításnak. Ági várja a férjét kicsinosodva, gyertyafényes vacsorával, utána a mécsesekkel körbebaszkurált kádban vegyenek illatos fürdőt. A romantika csodákra képes!

Bartha Ramóna magánnyomozó felbérelését, majd mielőbbi válást tanácsolt, mert nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél. Ha egy asszony bizonyítékot keres a megcsalásra, akkor talál.

Kenderessy Krisztina, a “Telt Angyalok Subácskája” fotóstúdió tulajdonosa és ugyanezen nevű blog szerkesztője, valamint profi fotós azt írta, Ági készítessen magáról egy szexi fotósorozatot. A férje garantáltan újra belé fog szeretni, amint végignézi az albumot.

Ágit azonnal lázba hozta Krisztina ötlete, lelki szemeivel Sabrinaként (boys, boys, boys…) látta magát, amint a Telt Angyalok Subácskáján hentereg és pucsít, egy szál tollboában. No, fel is vette Krisztinával a kapcsolatot, megbeszélték a fotózás napját. A stúdió pont olyan hangulatosan nézett ki belülről, amilyennek Ági elképzelte. Több műterem volt egymás mellett, őt egy szürke márvánnyal borított, kozmoszkékre festett falú szobába kísérte a fiatalkori Greta Garbora emlékeztető asszisztens. Át kellett öltöznie köntösbe, majd jött egy profi sminkes fodrásszal, és kezelésbe vették. 30 perc múlva Ágira egy vadidegen nő nézett vissza a tükörből. Nem hitte el, amit látott, szája “O” betűt formált a csodálkozástól. “Na, ugye hogy ugye?” - kérdezték a lányok tőle elégedetten mosolyogva, de válaszolni sem maradt ideje, mert megérkezett Krisztina. “Azt a ragyogóját, hát ki ez? Csak nem Salma Hayek személyesen?” - érdeklődött kedves-vidáman. Megkérte Ágit, hogy dobja le magáról a köntöst, és vegye fel a sminkjéhez illő fehérnemű szettet. Ági bízott Krisztinában, engedelmesen követte az utasításokat. A kényelmetlen, fűzőre emlékeztető felső szúrta, minta a büdös rosseb, de nem mert szólni. A szépségért úgyis szenvedni kell, tűrte hát becsülettel a procedúrát. Amikor azonban Krisztina szólt, hogy vegye le a bugyit, és széles terpeszben üljön a fekete székre, akkor picit elbizonytalanodott. Hirtelen kívülről látta magát, Juci mama szemeivel, és borzalmasan elszégyellte magát. Hogy most tényleg itt ül 47 évesen, Moulin Rouge hacukában, csupasz sunával, felismerhetetlenre vakolva, mert hamuból akar máglyát csiholni? A fotós azt mondta, higgyen neki, ha meglátja a végeredményt, azonnal megérti, milyen különleges ajándékot kap tőle a férje. Ági sóhajtott egy nagyot, bólintott, aztán mosolyogva pózolt tovább. Kifizette a munkát, de nem akarta megnézni a fotókat. Úgy gondolta, durranjon olyan nagyot a meglepetés, amilyen nagyot csak tud.

Abban nem volt hiba. Az elkészült albumot Ági karácsony napján adta át Péternek, aki kíváncsian bontotta ki az aranyszínű papírba rejtett ajándékot. Az első képnél nem szólt semmit, a másodiknál furcsa nyikkanás hagyta el a száját, a harmadiknál kiszakadt belőle, hogy

- aztabüdöskurvaélet.

Ági arcáról lehervadt a mosoly, remegő kézzel nyúlt a földre hullott album után. A fotón ott ült széttárt lábakkal, kövérkés combjai bánatosan terültek szét a lakkozott ülőlapon. Izomtalan, vaskos felsőkarjaival ernyedten támaszkodott a háttámlára, vastag sminkje alól úgy villantak elő szemei, mint korommal körbekent, riadt villanykörték. A haja Dolly fénykorát idézte. “Célba vettem a tó közepét, de felbukkanni láttam egy szörny fejét, iminimi szeminimi juvapcsu vaminimi, windszörny, hullám szörny…” - szólalt meg fejében rögtön a dal, miközben potyogtak a könnyei. 

Péter ekkor ábrándult ki Ágiból végleg. Pedig nem akart az ünnepek alatt előhozakodni a válással. Pokolian sajnálta a feleségét, de bevallotta neki Réka iránt fellobbanó, olthatatlan szerelmét. Akivel igaz, hogy még csak egy szenvedélyes csókot váltottak, ám mindketten azonnal tudták: egész életükben egymásra vártak. Ági fejében ezek a szavak visszhangzottak akkor is, mikor szilveszter este Rózsa Gyuri, a sünije fejére illesztette az apró, ezüstszínű csákót, és mellé igazított egy papírtrombitát. “Minden kedves ismerősömnek nagyon boldog új évet kívánunk Rózsa Gyurival:) !” Minden kedves ismerős azonnal lájkolta, megosztotta. Ági pedig szipogva itta a pezsgőt, és azzal biztatta Rózsa Gyurit, hogy 2019-ben készít róla egy nagyon menő fotósorozatot. Párizsban, a kivilágított Eiffel-toronnyal a háttérben, Velencében gondolázás közben, Korfun, a homokos tengerparton, csíkos napernyő alatt. Úgy fog irigykedni az összes sün, hogy megüti őket a guta! Rózsa Gyuri ugyan nem értette, mit beszél nőstény gazdája, de nem is érdekelte. Jó volt a kaja, pazar a macis pokróccal kibélelt rattan kosár pecó. Ja, meg a levendula illatú jakuzzizás a fürdőszobai mosdókagylóban. Igazán nem volt nagy ár mindezekért cserébe, a nőstény gazda érthetetlen gügyögését, meg ölelgetését kibírni…

kép forrás: instagram.com/biddythehedgehog

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr2714566578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucretiaBorgia 2019.01.16. 14:12:45

Zseniális !
Eszembe is juttatott valamit.

pannonfunk 2019.01.16. 14:22:36

A sünik cukik. Meg a vidrák. Meg az egerek. Meg a patkányok.

2019.01.16. 14:36:42

@pannonfunk: vagyis Ági jobban járt volna ha karácsonyra vesz 1 macskát :)

2019.01.16. 14:43:20

A rózsagyuris jelenetet viszont nem értem. Rózsagyuri nem valami régi műsorvezető? Milyen nőstény gazda meg hogy jön képbe a süni?

pannonfunk 2019.01.16. 14:56:39

@Mia and me: Rózsagyuri megy a sötét erdőben, egyszer csak szembejön vele egy irgalmatlanul ronda nő, a vállán egy varjúval. Megszólítja a nemzet telefonos kvízműsor vezetőjét:
- Szépfiú! Ha kitalálod, mi van a vállamon, leszoplak!
- Mosómedve?
- Határeset, elfogadom!

(a mosómedvék is cukik :) Meg a pingvinek is :) )

pannonfunk 2019.01.16. 14:57:42

@Mia and me: tömpe orrú ölebet :P Na, ez már hahahótáért kiállt, szerintem már volt, de beírom újra az armageddon után :)

LucretiaBorgia 2019.01.16. 16:02:17

@Mia and me: De, de. Ő adott valami tv-s vetélkedőben fekete vagy fehér hangszórót. A mai napig nem értem az mihez volt jó...
Rózsa Gyuri Ági háziállata és eléggé a macska fordított jelképeként sündisznó, nem simogatni való állatka.

God Harald 2019.01.16. 17:08:20

Na, ezt már én sem hiszem el!

LucretiaBorgia 2019.01.16. 18:33:30

@pannonfunk: Nem azt mondtam, h nem cukik, hanem h nem simogatni valo puhaszőrű lény. Vannak tüskéi, tudod- e.

pannonfunk 2019.01.16. 18:51:51

@LucretiaBorgia: De meg lehet őket simogatni, a hasuknál :)

LucretiaBorgia 2019.01.16. 18:52:02

@God Harald: Mit nem hiszel el, pontyosan?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.16. 19:45:14

Ezt a fotózós barátnőt jól megtépném :D

God Harald 2019.01.16. 19:53:54

@LucretiaBorgia: semmit és az egészet! Nagyon jó írás, félre ne érts! Sanyi nagyon élvezetes posztot írt. Magamfajta sótlan figuráknak igazi felüdülés:))
Csakhát vannak benne tárgyi tévedések. A férfi szívéhez nem a gyomrában keresztül vezet az út! Tudod, ahhoz az izom darabhoz (méghogy férfiembernek szíve!!!) 5-6-ik borda között van a legrövidebb út.:)
Lehet, hogy egy férfi beéri egy nagy szerelem-mesés szex ígéretével. De egy nő soha nem ad megbízást az újragenerálozásra szelephézag ellenőrzés nélkül! Már ha érted a finom párhuzamot.

LucretiaBorgia 2019.01.16. 19:54:29

@Szőkenőő: Na, na. Ági ment oda. A fotozós csak bizniszelt. Azert a csajnak lehetett volna cseppnyi esze...

LucretiaBorgia 2019.01.16. 21:42:04

@God Harald: Értem, sótlnanembölcs! :):):)
Én is csak rásejdítek az üzenetre. Pl. Milyen amikor leharcolt anyut hagyják ott. 2. Milyen amikor jon a láv és azonnal válunk. Es milyen amikor a nőnek nincs önkritikája és tartása, h ne csináljon kínos tőle idegen dolgokat. Eddig ennyi.
És talán nem kellett volna elhizni, elhagyni magát, és későn ébredni? Vagy tamara inverz sztori, mintha ági lenne a ferj, aki nem figyelt.
Vagy egyik se...
Én se toom...

God Harald 2019.01.16. 21:58:57

@LucretiaBorgia: nincs két egyforma eset! Az, hogy nemigen van szex egy házasságban, az általában nem egy kis elhízásból van. Ahhoz általában egy komolyabb érzelmi eltávolodás jelenti a nyitányt. Szerintem jellemzően nem farokból lép fel kóros hiány a kapcsolatban, hanem a puncira vetnek ki védővámot!

LucretiaBorgia 2019.01.16. 22:04:35

@God Harald: Igen, én is erre jutottam. De nem puffogtathatom el a következő posztot. A szex mátrixot. De lehet a kovetkező utáni lesz, logikus sorrendben.

God Harald 2019.01.16. 22:25:45

@LucretiaBorgia: az az igazság, hogy ma súlyos agysejt veszteséget szenvedtem el. Aminek következtében a szokásosnál is nehezebben bírok agyi funkciókat produkálni. Meg sajnos elfogult vagyok magammal szemben. Mert ha a másikon van is súlyfölösleg, de érzelmi szinten rendben vagyunk, én akkor is úgy kifüstölném a mókusodút, hogy még Rómában is látnák, hogy nem egy sikeres pápaválasztás történt!:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 06:43:28

@God Harald: Nem egy sikeres pápaválasztás történt....ezt a dumát!! :DDDD

Szonja nayon jók a nevek :) alapjában véve ez egy szomorú poszt a nő szemszögéből, mégis nagyon szórakoztató. Még még még kérünk posztokat! ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 06:54:42

@LucretiaBorgia:
Én biztos nem adnék ki a kezemből ilyen fotókat, mielőtt le nem csekkolom. Előbb menjen a kukába ha szar, mielőtt megmutatom.
Ééés megtépem a fotós csajt, :D mert rávett erre a baromságra, és mikor látta hogy csak nevetségessé teszem magam az ilyen képekkel, mégsem szólt egy mukkot se, hogy anyukám ezeket képeket dugd a iratmegsemmisítőbe, oda valók. Főleg ha még retus után is randák.
Jól leragadtam a fotóknál :D

2019.01.17. 07:58:24

@Szőkenőő: a fotók simán lehettek jók is. Inkább csak meglátta magát a férje szemével. Ilyen fotózós helyen tudják mit csinálnak, és tényleg aki nem ismeri Ágit annak akár szexik is a képek. Csak ugye nem a vágy hiánya volt a gond, hanem hogy már rég másra irányult a faszi figyelme

2019.01.17. 07:59:59

De rózsagyurit továbbra se értem...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 08:13:50

@Mia and me:

Rózsagyuri mikrofon frizurája hasonlít egy sünre.

2019.01.17. 08:58:02

Szoni, ez mestermunka volt. Ügyesen kiérlelt sztori, kellő drámaisággal, csattanóval, a valóságból tökéletesen ellesett típusok... asszony sutyorgó... vazz ezen beszarok... mert hogy létezik is ilyen tényleg.
Nagyon jó ennek a durván belterjes hónaljszagú klubnak bemutatása.
A végén a kis áthallás az Amélie életéről, zseniális, csak gratulálni tudok.

Az aktfotózás másnak se jön be:

ebredoszexualitas.blog.hu/2017/05/04/hiaba_akt_nem_vagyok_szexi_rajta

2019.01.17. 08:59:18

a címben atrombita mire utal? a sok szüléstől kitágult vaginára, ami már nem a férjek kedvence?

LucretiaBorgia 2019.01.17. 09:23:41

@foxi gumicsonttal: ottan van az, a szilveszteri kellék trombitát (és csákót) már csak a sünre tehette, mert egyedül maradt, az aranyos, simogatni való sünivel. Ne gondoljuk túl !
Na, előkerült a gumicsontod ? Mennyire örülök :):):)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 09:28:50

@Mia and me:
Az igaz, hogyha azok a képek vadítóan jók, a férj már akkor is az új kalandot választja. Egy képsorozat Réka már sokkal érdekesebb

Rózsagyuri a sünikéje neve, és onnantól fogva a férje helyettesítője (na nem úgy) ezentúl a külvilág szemében. Lehetett volna cica is :) Mert ugye fontos mit ítélnek az emberek a facén.

LucretiaBorgia 2019.01.17. 09:35:31

@Mia and me: Tovább megyek, nekem az jön le, hogy a vágy már elmúlt, azért jöhetett Réka, az új szerelem. Erről az is eszembe jut, amit szexuálpszichológusok fennen hirdetnek, ha kihalt a vágy fel kell pezsdíteni a szexuális életet, pl. akár így szexi fotókkal, meg szexi fehérnemű, kikupálás, megbeszélés, kezdeményezés, új pózok, szerepjáték, stb.
Na én ebben nem hiszek.
Volt egy ismerősöm, 50es pasi, 10 év házasság, 10 évvel fiatalabb feleséggel, kihalt, ellaposodott a szex, erre kitalálták, hogy édes hármas, swinger, páros szex. Mert mondta, mi a fenével lehet még vágyat csiholni 10 év után. Kérdeztem, és ? Sikerült ? Ja, aha. A nő végleg megundorodott a pasitól és fél évre rá elváltak. Hasonló sztori.

2019.01.17. 09:48:02

@LucretiaBorgia: egyetértünk. Szerintem sem lehetséges a vágyat visszahozni. Faramuci helyzet, hogyan kell vágyni olyasmire ami minden nap ott van melletted, ha akarod, ha nem?
Ez az ostoba nőklapja szintű okoskodás, hogy "Tanulj meg vágyni arra, ami a tied"
Nem, ilyet nem tud az emberi psziché, ez képtelenség, csak a feminista agymosás és konzumezoteria tolja ezt a bullshitet..

2019.01.17. 09:50:45

@LucretiaBorgia: hát ha nem szeretik egymást a felek akkor 10 év után csak a test meg a külső nem fog feldobni senkit. Igen, az ilyen külső személyes vágyfokozók meg szerintem is inkább undort és kiábrándulást keltenek a lelkisebb félben

2019.01.17. 09:57:28

@foxi gumicsonttal: na azért nem teljesen. Ha nem csak a suna a lényeg a nőben, hanem az benne lakó :) ember is, akkor azt nem szivesen dobja fel az emberi psziché.

2019.01.17. 10:01:27

@Szőkenőő: jó,leesett. Eddig még voltam győződve hogy valami retro műsort néz szilveszterkor vagy ilyesmi. :) Büfészakos diploma: néha túl figyelmetlen vagyok és csak a nevekre koncentrálok.

2019.01.17. 10:02:03

@Mia and me: miről beszélsz? Mi borcsával kifejezettem a szexuális vágyról beszélünk.
Attól még együtt tökjól tudnak kamarazenélni, gyomlálni a kiskertben vagy bármi közös hobbit csinálni. Konkrétan a szex nem fog menni a vágy hiányában.

LucretiaBorgia 2019.01.17. 10:10:18

@Mia and me: dobja el, nem ? Csak elütötted ?

LucretiaBorgia 2019.01.17. 10:11:08

@foxi gumicsonttal: Ez jelen korunk legnagyobb párkapcsolati dilemmája, igen !

God Harald 2019.01.17. 10:26:55

@Mia and me: a korral is változnak ezek a dolgok. Még pár éve egész nap a szexen járt az eszem. Most, hogy megöregedtem már csak napi kettő lenne az igényem.:)

2019.01.17. 10:33:49

@foxi gumicsonttal: akit szeretek nem azért szeretem mert együtt tudok gyomlálni vele :). Nem arról beszélek hogy akivel összeszoksz azzal ilyen együtt működédes dolgokban elvagy, hanem hogy a szerelem szeretet lesz. Az gyomlálós életkép a megszokás, ragaszkodás kategória.

2019.01.17. 10:35:19

@Mia and me: jó. Mi a te véleményed, üzeneted akkor? Nem világos a mondataidból.
Kifejezetten a szexuális vágy hogyan fenntartható egy együttéléses sok évtizedes házasságban?
Mert erre a csodaszerre párok milliói várnának.

2019.01.17. 10:35:43

@LucretiaBorgia: okos lett a telefonom okosabb mint én, ez a jövő útja, amikor telefonok fórumoznak helyettünk.:)

2019.01.17. 10:39:23

@foxi gumicsonttal: akit nem szeretsz arra nem fogsz vágyni. Akit szeretsz arra igen. A sokmillió pár aki nem szereti egymást vagy az egyikük a másikat, ott meg nincs mit tenni, gyomlálgassanak ;)

tomhardynészonja 2019.01.17. 11:01:22

@LucretiaBorgia: köszönöm, te mindig olyan szépen fogalmazva, adott témát alaposan körbejárva véleményezel <3

tomhardynészonja 2019.01.17. 11:03:16

@szociál: köszi Szoci, küldök is nunikat:)) ( Y ) ( Y ) ( Y )

tomhardynészonja 2019.01.17. 11:04:11

@Szőkenőő: nem mindig sikeres az "átalakítjuk" rovatban szereplő végeredmény :)

2019.01.17. 11:04:40

@Mia and me: ezzel mire megyünk, hogy egyik szót kicseréled a másikkal? vágy =/= szeretet.
Egyébként nincs igazad. A vágy és a szeretet teljesen más dimenzió. Lehet szeretni tisztelni a másikat és baromian nem áll fel ettől a farka a férjnek, a feleség meg puskaporszáraz marad. Túltolod ezt a romantikus szálat szerintem, ne olvass annyi romána füzetet :-))))

God Harald 2019.01.17. 11:06:38

Az esetek jelentős részében nem éri meg a nőcsere. Minden nő hisztis, csak a lappangási idő eltérő!

tomhardynészonja 2019.01.17. 11:09:15

@God Harald: Sanyi :))) <3 <3 <3
Ha azt mondanám, hogy a történet eredeti verzióját az élet írta, én meg picit átszabtam, azt nem biztos, hogy mindenki elhinné. Speciel ez a sztori nem Asszonysutyorgós posztból jött. Amikor először beléptem abba a csoportba, és végigpörgettem, hogy valódi arcukat, profiljukat vállaló nők milyen személyes problémákat osztanak meg vadidegenekkel... Lehidaltam.

2019.01.17. 11:10:20

@God Harald: Nem! Az a te problémád hogy a hisztis nők vonzanak. Keresd magadban a probléma gyökerét.
Ki lehet nőni a túlérzékeny, hisztis nők bálványozását és be lehet újítani egy "farkas" nőt :-)))

LucretiaBorgia 2019.01.17. 11:18:48

@foxi gumicsonttal: Pislákoló fény az alagút végén ?

2019.01.17. 11:22:42

@foxi gumicsonttal: hát de az elején se a tisztelettől állt fel neki:) . Akkor meg ha mindkettő más szagú lett akkor tényleg annyi. Bár akkor esélyes hogy eredetileg se voltak egymás párjai kémiailag :). Nem romanat olvasok hanem a fák életét épp most

God Harald 2019.01.17. 11:25:24

@foxi gumicsonttal: a végén csak eljutunk oda, hogy a nő ugyanolyan kellemetlen állat mint a ló! (elől harap, hátul rúg és középen sem valami kellemes)
:)))

LucretiaBorgia 2019.01.17. 11:28:54

@Mia and me: Lehet, de ne adjuk fel küzdelem nélkül ! Domináld le :):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 11:48:57

@tomhardynészonja:

Az ilyen körkapcsolásos fészbukcsoportos jótanácsadós írásaidat mindig bírtam :))))
A baba várós is rohadt jó volt :fetreng

( Y )

LucretiaBorgia 2019.01.17. 11:50:21

@foxi gumicsonttal: Félig van igazatok sztem, mindkettőtöknek. A barátsággá üresedett kapcsolattal nincs mit kezdeni. Pont nálad.
De, ha igazi szeretet (amelynek lángoló szakaszait hívhatjuk szerelemnek van a felek között, akkor a vágyat fenn lehet tartani.
A probléma, hogy neked kb. 95 %-ban (vagy több, csak rossz leírni) van igazad, neki meg sajna, max 5 %-ban (vagy kevesebb).
A hosszú kapcsolat tartalma, minősége is szerepet játszik. Mondok példát, hogy értsd, mire gondolok: A férjemmel igazi lángoló szerelem volt, szeretet volt, elköteleződés, ami kell, mindketten éreztük, hogy ez tud egy életre szólni is akár. Jó volt a szex, gyakori is. Mondjuk 8 évig, ami nem 10 perc, és talán még sokáig kitartott volna, de lelkileg eltávolodtam. Túlzottan terhelte az életünket az előző házasságból való 2 gyerek, imádtam a kislányt, kezeltem az autista kisfiút, de mintha átszervezte volna az első házasságát a miénk alá. Anyóst is kedveltem, de túl sokat volt nálunk. Toltuk a keretet előre, és egyre kevésbé figyeltünk egymásra. Én próbáltam kommunikálni erről, ő ezt HISZTI-nek élte meg, én meg egy idő után elhallgattam. Eközben meghalt a szex, a részemről, neki ment volna. A végső pont is eljött (anyukám halála) a 10. évben elváltunk. Mai napig baráti a kapcsolatunk..
Szóval ki tudja, ha az érzelmi-sérelmi válság nem következik be, kitartott volna-e a vágy ? Lehet, lehet, nem .....50 % esély.
Meggyőződésem, hogy vannak nagyon kis számú esetek, ahol megvalósítható a vágy fenntartása, de ott iszonyat passzolásnak és soha se szűnő figyelemnek kell lenni, és, igen közös önzésnek a külvilág felé.
Ja, és szabadságnak, mert az összezártság, a folyamatos együttélés egyszerűen és megállíthatatlanul megöli a vágyat. Ha mindig van a feleknél külső impulzus (nem szex, csak vmi történés) akkor talán ellehet ódázni a kihűlést.

tomhardynészonja 2019.01.17. 11:58:06

@Mia and me: Rózsa Gyuri egy ikon, neki van az egyik legtutibb instája <3 Amúgy de, régi tv-s műsorvezető. Rózsa Gyuri úgy jött ide, hogy egyszerűen csak bevillant a neve, semmi konkrét magyarázattal nem tudok szolgálni. A "nőstény gazda" kifejezéssel már a süni "illeti" Ágit, az ő fejében nyugtázódik, hogy nem érdekes, milyen lökött a gazda, ha van kaja, szállás, akkor felőle ölelgetheti, szeretgetheti őt az asszony, kibírja a "nyúzást".

tomhardynészonja 2019.01.17. 12:02:05

@foxi gumicsonttal: :)))))))) vizuális típus vagyok, DE NEM, nem arra utal a trombita. Lsd. poszt vége felé: Ági olyan fotót készít a süniről, hogy ott van az állatka mellett egy papírtrombita, meg fejébe nyom egy apró csákót, és ezt a fotót teszi ki facebookra. Ezzel illusztrálja az ismerőseinek küldött, újévi jókívánságait.

tomhardynészonja 2019.01.17. 12:04:18

@foxi gumicsonttal: ja, és köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett:)

God Harald 2019.01.17. 13:22:01

@tomhardynészonja: én mindent elhiszek. Múltkor is:
- Na ma sem történt semmi különös- mondta egy rózsaszín kutya és továbbrepült.
Nem mondom, hogy nem lepődtem meg. De hittem neki:)
Az emberek tök hülyék. Egyszer én is elmondtam a legféltettebb titkaimat egy vadidegennek. Amikor megismertem még idegenebb lett. Úgyhogy csak óvatosan!

God Harald 2019.01.17. 16:35:04

@LucretiaBorgia: nehéz, az egyszer biztos! Minden szükséges elemét a hosszútávú kapcsolatnak nem sikerül változatlan formában megőrizni. A szerelem elmúlik, de helyt adhat egy sokkal stabilabb szeretetnek. A szokásaink, az életkörülményeink változnak. Ha mindkét fél számára tartalmas közös programot lehet találni, akkor jó. Ha mindenkinek megvan a maga privát élete, akkor jó. Egy dolog nem tud mássá átalakulni: a szex! Ritkulni persze fog, de hát nem vagyunk gépek. Lehet hajszolni az izgalmakat, amíg bele nem pusztulunk. A jó szexnek ugyanúgy alapja az összecsiszolódás. Kapcsolat kezdetén viszonylag ritkább az a partnernő, akinek egyből olyan őszinte az orgazmusa mint egy meleg, baráti kézfogás! Ha meg megöregedsz, néha elszöszmötölsz a punalesen. De már megjelenik a kapcsolatotokban a harmadik fél: az urológusod!:))))

God Harald 2019.01.17. 17:29:24

@foxi gumicsonttal: édesfiam, engem vénségemre korlátlan adat és hívás csomaggal láttak el. Most nyomom éjjel-nappal, mert különben soha nem fogy el!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 17:50:59

@foxi gumicsonttal: @God Harald:
Hihetetlen pasik vagytok, élmény olvasni titeket ;)
Fáradt agyamnak jólesik a röhögés :D

God Harald 2019.01.17. 17:59:22

@Szőkenőő: aranyos vagy!:)))
Hát igen, kész foxtrotty a produkciónk!:)

God Harald 2019.01.17. 18:39:27

@foxi gumicsonttal: én ezeknek már semmit nem hiszek!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 18:52:34

@Mia and me: Mia a lányod milyen meséket szeret mostanában?

2019.01.17. 19:43:42

@Szőkenőő: trollvadászok a nagy kedvenc mindenkinek.

Este meg megy a minimaxon a mása és a medve (mellékelt avatar), azt mind nézzük mert cuki is meg genyó is a kiscsaj :).

de most minecraftban meg terráriában töltik az idejüket inkább.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.17. 20:12:58

@Mia and me:
És a diznihercegnők már nem divatok? :D

Az én unokahugim is most könyörögte ki, hogy letölthesse a minecraftot, mert már minden barinője ezzel játszik.

LucretiaBorgia 2019.01.17. 20:49:24

@God Harald: Na, mosmá kötünk vmi biztositást. Szonnya is lefejelte az asztalt, és most én is..
Foxtrotty!
Kész...kihivom akadt a szófacsarásban! :):):)

God Harald 2019.01.17. 21:13:55

@LucretiaBorgia: na ezt elképzeltem ahogy lefetyeltétek az asztalt!:)
Drága bírónő! Elnézést kérek a kihívó viselkedésemért! Nem úgy gondoltam. Egyszerű gyári rabszolga vagyok, nem vagyok a szavak embere. Ahogy az ókori görögök mondták volt: Szopoklész kardja nem lebeg a fejem fölött!

pannonfunk 2019.01.18. 07:04:06

@Mia and me: Trollhunterst eredeti nyelven néztük. Lányaim jobban értik az amerikai angolt, mint én :) nekem kellett mankónak a felirat :)

pannonfunk 2019.01.18. 07:05:50

Juteszembe, drága Wombink megint hova tűnt? Mingyá indul a zinterszitim Wombifalvára :)

pannonfunk 2019.01.18. 08:06:48

@Mia and me: este már jövök is vissza, csak egy meeting lesz. De ez jó, ez a kimigrálás, ami a Nagykörúton kívül van, az már másik ország :)

@LucretiaBorgia: ménem ma? Szüp-szüp... :( :):):)

pannonfunk 2019.01.18. 08:10:25

@God Harald: jaja :) és van még remény, egész tűrhető a wifi, GPS kijelző a fülke ajtó felett, van konnektor... OK, ez GySEV, nem MÁV :) és a Keletinél a kasszánál kaptam egy QR kódos cetlit, ha legközelebb munkahelyi áfás számla kell, elég csak bemutatni, és automatikusan adják. Végre kicsit XXI. században érzem magam :)

God Harald 2019.01.18. 08:16:22

@pannonfunk: biztos megvan a maga romantikája. Én sajnos mindenhova autóval megyek. Néha előfordul, hogy egy megbészéléshez szumma 12-14 órát autózom. Az se teljesen normális:)

God Harald 2019.01.18. 08:19:13

@pannonfunk: a GPS minek? Nézed mint a repülőn? Már csak 9000 km. Már csak 8900 km, 8800...:)

pannonfunk 2019.01.18. 09:21:19

@God Harald: Én még a repülőn is szeretem nézni :) Ilyen kis autistoid vagyok :):):)

God Harald 2019.01.18. 09:25:48

@pannonfunk: azért ha lehet választani, akkor inkább autó. Márhogy 1500 km-en belül.

LucretiaBorgia 2019.01.18. 09:59:38

@God Harald: A vonat nagyon kényelmes. Tudsz közben olvasni, telózni, blogolni, fel állsz, sétálsz, eszel, iszol.

God Harald 2019.01.18. 10:09:43

@LucretiaBorgia: a joginák sorsa sem egyszerű!:) Győrbe szívesen mennék, szeretem. Dehát nem panaszkodom, van hova mennem!:) Nem trágyázni, baszkurálni!

pannonfunk 2019.01.18. 10:12:07

@LucretiaBorgia: Az intercityk, különösen a RailJetek elég kényelmesek. A listából a felállás a legizgalmasabb :P

God Harald 2019.01.18. 10:16:43

@LucretiaBorgia: a felállást leszámítva ezeket autóban is meg tudom csinálni. Ráadásul a céges autó mellett nemigen támogatnák a vonatot. Meg időm se lenne rá. Mindig sietni kell! A vonat sebességét nem tudom befolyásolni.:)

LucretiaBorgia 2019.01.18. 10:37:40

@God Harald: Keletiből számítva leérnél 1 óra 25 perc alatt Győrbe ? A bíróság 5 perc a pályaudvartól. Otthonról 20 perc a Keleti nekem, tehát ajtótól ajtóig 1 óra 50 perc. Nos, helyre, tétre, befutóra ? Mennek autóval ?
Jogina jó tanácsa: ne írd le, hogy vezetés közben blog-pötyögsz :):):)

LucretiaBorgia 2019.01.18. 10:38:33

@pannonfunk: Hát persze ! meg tudod mozgatni a tagjaidat, élénkíted a vérkeringést !!

LucretiaBorgia 2019.01.18. 10:41:05

@God Harald: Foxtrotty jelentkezz! Itt jogina, vétel! Méjdéjj, méjdéjj :):):)

pannonfunk 2019.01.18. 10:52:16

@LucretiaBorgia: Ha jó kis dugó van, 1 óra 50 perc alatt az Osztyapenkóig nem jutsz el :) (na jó, túlzás...) Ha nem zavar a gyorshajtásért kapott csekk (kifizeti a cég), akkor mehetsz 160-nal a belső sávban, és akkor még akár gyorsabb is, ha éppen Radunak nem jut eszébe 80-nal előzni a 78-cal menő Dragomirt (elvileg most már őket is jól megb.szák ezért, de attól még élvezik, sajnos).

Nekem a benzin költségelszámolás bonyolultabb, idefele menet készültem az előadásomra, hazafelé menet meg dolgozni akarok.

God Harald 2019.01.18. 11:10:49

@LucretiaBorgia: jelentkezem. Az autóban töltött időt is igyekszem hasznosan kihasználni. Nem pötyögni szoktam, hanem diktálom. Dugóban olvasom a leveleket, tempós haladásnál felolvassa a rendszer. Persze bekapcsolom a robotpilótát, sok dolgom nincs a vezetéssel. Pár órát mindennap autóban ülök, nem gond. Ha kések, hát kések. Megvárnak, én vagyok a megrendelő:)

God Harald 2019.01.18. 11:30:17

@pannonfunk: nyilván az a jó, ami tervezett. Csak nem mindig jön össze. Volt, hogy délelőtt szólt egy gyártó, hogy baj van. Autóba, 250 km. Megnéztem a hibát, kértem egy köszörűslányt. A srác köszörülgetett, aztán vizsgáltunk, újra és újra. Délután visszaindultam. Este beértek melóhelyre, megírtam a jkv-ket, feladtam a megrendelőket. Másnap délre elkészültek a szerelési anyagok, teherautóba ültem, 250 km pöfögés. Estig végeztünk a szerelésekkel, próbákkal, tízre visszaértem a melóba. Átültem saját autóba. 22.45-re hazaértem. Ezeket nem szeretem.:)

pannonfunk 2019.01.18. 11:50:43

@God Harald: jó, hát én ennyit nem utazok... A saját telekre (ahonnan a dombtetőről rá lehet látni a báró úr ménesére meg erdejére :P ) én is kocsival megyek, mert a balatonparti vasútvonal egy katasztrófa. Bécs felé még normális a vonat. Meg Szeged felé. Kb. Aztán több jót nem is lehet mondani a mávról :P

pannonfunk 2019.01.18. 13:03:10

@szociál: Itt ültél egész nap a gép előtt, mi? :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.18. 13:11:50

@pannonfunk:

reggel óta ezt vártam, kattintásra álltak az ujjaim,izzadtam mint egy ló, hogy meg ne előzzenek, és sikerült :megtorlihomlokat

LucretiaBorgia 2019.01.18. 17:17:21

@God Harald: Frajd :):):)
Viola vagyok..:):)

God Harald 2019.01.18. 17:21:23

@LucretiaBorgia: lefetyelni nem csak Sanyo és te szerettek!:)

God Harald 2019.01.18. 20:20:27

@pannonfunk: bele ne pisálj a báró úr ezüst tavába, mert a benne lubickoló sellők mérgükben este megharapják a capitulatus pálcáját!:)

pannonfunk 2019.01.19. 14:11:15

@God Harald: Onnan tudjátok majd, hogy én is báró vagyok, hogy elmesélem, amikor sikerült a dombtetőről :P

God Harald 2019.01.19. 14:55:28

@pannonfunk: nagy horderejű dolgokról mindig értesülünk!:)

LucretiaBorgia 2019.01.19. 19:31:54

@pannonfunk: Húzzál bele, Hód(ol)om!!!
:):):)

2019.01.21. 08:17:06

@LucretiaBorgia: "Na én ebben nem hiszek."

Te miben hiszel? Másnak szabad hinni másban?
süti beállítások módosítása