Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tamara vagyok, 42 éves, szeretőt AKAROK!
2019. január 09. írta: LucretiaBorgia

Tamara vagyok, 42 éves, szeretőt AKAROK!

 Ki döntheti el, hogy szerethetek-e két férfit?

Vessetek rám követ, ítéljetek el, nem érdekel. Akkor is megírom őszintén a történetemet. Ha valaki járt már hasonló cipőben, meg fogja érteni. Bárkivel megtörténhet, semmi sincs kőbe vésve. Sem a szerelem, sem a hűség, sem a mindörökké. Ez egy igaz történet, nem fikció. 

Kedves gyerekkori barátnőm, hívjuk Tamarának sorai ezek. Miután sokat vívódott gondolkodott és olvasgatta az írásaimat megkért, hogy vendégposztban tegyem közzé a történetét. Őszinte, bátor feltárulkozását ezúton is köszönöm !

 

feet-972854_960_720_1.jpg

Egyetlen komoly kapcsolatból hosszú hűséges házasság, és a felnevelt gyerekek után hozom a sztereotípiát. Az állandóság, a megszokottság, valami üresség. A megkopott hétköznapok, az elfeledett régi tűz. Fel lehet-e éleszteni…? A férj rendes ember, jó apa, még szex is van, mi hát a baj? Mi hiányzik? Mikor már inkább csak barátként tekintünk a másikra, és nem vággyal a szemünkben. Akkor még nem tudtam, vagy nem akartam tudni. Éltem a kis megszokott életemet, és egyszer csak….

…..betoppan egy fiatalkori szerelem, és kinyitja a kaput. Egy rég elveszett érzés tör utat magának, az izgalom, az újdonság, a fiatalkori emlékek, a be nem fejezett történet. Én, az addig hűséges feleség, szerető lettem. De úgy éreztem, EZ NEM AZ IGAZI! A szex felejthető, a régi szerelem nem tér vissza, ezért a varázs is múlik, ezt mindketten éreztük. Szakítottunk, de ekkor már vérszemet kaptam, és rájöttem, nekem kell tennem azért, hogy megtaláljam azt, aki nekem való. Felregisztráltam egy társkereső oldalra és belecsöppentem egy idegen világba. Sose látott érdeklődés, üzenetek, flörtök, csókok az első pillanattól. Csak kapkodtam a fejem, ennyire kelendő egy negyvenes nő? Minden korosztály írt, de feltűnően sokan a harmincas férfiak. Leveleztem rengeteget, párszor randiztam, néhányszor szexeltem. Mind negyven alatti férfi volt, kedvemre valók. De a szex! Nem, nem és nem! Jó volt, kellemes volt, de nem OLYAN. Nekem az kellett, hogy felébredjenek az érzékeim, hogy elveszíthessem a kontrollt. Hogy mire gondolok? Nem tudtam megmagyarázni, csak tudtam, hogy ha majd ott lesz, tudni fogom. Pár hónap után kezdtem feladni, türelmetlen voltam.

És akkor jött Ő. Jóképű, magas, jópasi külső. Párkapcsolatban él, és nem titkoltan szeretőt keres. Találkozunk, megnéztük egymást. Nálam azonnal támadt a kémia, nála meg a „jó a segge, egy próbát megér” gondolat. Egy darabig még cseteltünk, jókat dumáltunk, nevettünk, húztuk egymást. Én épp dolgoztam, és ekkor feltette a kérdést….most átjössz? Kettő percig gondolkodtam, és rohantam! Felkészületlenül, csak úgy semmilyen cuccban. És megtörtént az első szex. Úgy éreztem, megnyílt egy kapu, ahol beléptem, és nekem onnan nincs visszaút. Én ezt a pasit akarom! Imádnivalóan finom, gyengéd, figyelmes, azonnal rám érez, minden porcikám rezeg tőle. Másnap idegesen várom, hogy jelentkezzen, és tudjam, akar-e még engem, hogy ő is érezte-e azt, amit én. Kimondta a varázsszót: sokáig válogatott, sok nővel volt együtt már, de úgy gondolja, megtalálta azt az egy gyöngyöt, amit keresett. A fellegekben jártam. És ekkor elkezdődött egy fantasztikus utazás. Egy titkos élet, lopott órák, tele bujasággal, vággyal, sok-sok nevetéssel. A csetelések egyre gyakrabbak, már napi szinten órákig tartanak. Nem beszélünk semmi világmegváltót, keveset a családról. Élvezzük egymás társaságát, malackodunk, röhögünk. És ez így van jól.

love-1181067_960_720.jpg

Állandóan éhesek vagyunk, egymást akarjuk, nem csillapodik az évek alatt sem. Függő lettem, egy nálam 10 évvel fiatalabb pasitól, aki engem akar! Nem is akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Tán a mai napig is hitetlenül rázom a fejem, számtalan isteni, vadító dugás után. Igen, dugás. Nem tudom másnak nevezni azt az élményt, amiben részem van. A két orgazmustól eljutunk a harmadik, negyedik….tizedik orgazmusig! Ilyen nincs! Ez lehetetlen! Szinte egymásra szabadulunk, és órákig csak szeretkezünk, kicsúszik alólam a talaj, és elmerülök benne. Teljesen megváltozom, a jókislány családanyából egy szexéhes, bevállalós, buja nő leszek. Szeretem ezt az énemet, és ezt Neki köszönhetem. És hamar megérkeztek az érzelmek is. A szerelem, az összetartozás, a ragaszkodás. Sajnos nem tudunk eleget találkozni, átlag havonta egyszer, kétszer. Néha belegondolunk, mi lett volna ha….és mi együtt lehetnénk, de nem, ez sem számít. Nekünk ez az utunk, és amíg tart élvezzük.

Szeretem, ahogy gyönyörködik bennem, szeretem, ahogy érzem rajta a vágyat, szeretem, hogy istennőnek érezhetem magam vele. Folyamatosan fejlődtünk, lépésről, lépésre, tágultak a határok, kipróbáltunk játékszereket, vele megszerettem a popsi szexet, imádom, hogy ennyire kreatív az ágyban. Néha infantilis kamaszlánynak érzem magam mellette, annyit viccelődünk, hülyéskedünk. Szexeltünk lakásban, panzióban, kölcsön lakásban, munkahelyen irodában, irattárban, parkolóházban, kocsiban. Volt, hogy dobozok tetején, asztalon….mindegy volt, csak újra és újra tombolhasson a vágy.

Pár év elteltével eljutott a kapcsolatunk egy olyan pontra, ahol úgy éreztük, tehetünk egy bátrabb lépést a kalandok felé, és kipróbáltuk a szexet egy másik párral. Kellemes élmény maradt, és én életemben először voltam nővel. Megmutatta, hogy kell puncit nyalni, amitől én a legjobban tartottam. Konkrétan összedugtuk a nyelvünket, úgy adta át nekem a „tudását” :) Először éltem át a dupla dinamit érzést, mikor 2 férfi van bennem. 2 lyuk, 2 pasi. Eddig csak vibrátoros kombóval csináltunk kettesben, de ez más. Nagyon intenzív érzés, és teljesen ribinek éreztem magam tőle. Az lettem? Nem tudom, nem is érdekel, én imádtam a helyzetet.

Összehoztunk egy 2 pasis verziót is. Egyedüli nőként átélhettem azt, milyen két férfi vágyának tárgya lenni. Varázslatos dolog. Mindent, amit szerettem volna, megtehettem, szemérmetlenül, semmi nem volt fura, vagy bántó. Két farokkal a számban vihogtam nagyokat, dupla dinamit repetát kértem, amitől a fiúk szeme csillogott. Használtak a maguk örömére, és én ezt élveztem, roppant szégyentelen módon.

drawing-876896_960_720.jpg

Ebből persze nem csináltunk rendszert, de nem tartom kizártnak, hogy még újra belemegyünk ilyen kalandba. De az kiderült, hogy az a vágy a legerősebb, amit egymás iránt érzünk. Mindkettőnknek van veszteni valója, ott a családunk, tudjuk, hogy nem tisztességes ez a játszma, nagyon sokan ítélnének el minket ezért. És mégis hálás vagyok a sorsnak, hogy megadatott nekem egy ilyen férfi. Egyszer, még az elején írt egy olyat, hogy ha rajta múlik, akkor ez évekig fog tartani. Nem hittem el…egy 32 éves férfi ilyet mond egy 10 évvel idősebb nőnek? Lehetetlen. És lám, 2019. Elkezdtük a 8. évünket együtt.

Tamara vagyok, 50 éves. 8 éve szeretőm van.

Két életet élek. Egyik a családomé, a férjemé, akit sose hagynák el, összeköt minket a múlt, a gyerekek, a közös jövő. És a másik az övé, a titok, a vágy, a kaland. Szeretők vagyunk, és ennél többre nem is vágyhatnék. Nekem így kerek az életem. Bárcsak ne kellene titkolózni! Nem égetem fel magam mögött a hidat. Akarom a családomat, akarom a szeretőmet. Egyik a másik nélkül nem működne.

Mit kívánhatnék? Tudom, nem tarthat örökké, de ezzel nem foglalkozom. Megélem a pillanatot, és megőrzök minden emléket, minden mozdulatot, minden vágyat és kalandot. Vele.

Tamara

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr614547684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 09:01:19

Behavazott szép reggelt ! Íme a beígért vendégposzt !

2019.01.09. 09:18:50

nehéz megszólalni e sorok után. Jó a sztori, élvezetes, átélhető.
Ami kimarad az embernek az életéből fiatalon, az utána örök hiányként utat tör magának. A másik ami eszembe jutott, hogy egy élet alatt ma már inkább 2 vagy 3 másik életet is leélünk. Gyorsul az élet, hisz egyre kevesebb időnk van hátra már ezen a bolygón és ezt a fenyegetést mindenki érzi a lelke mélyén.

Ilyen szeretői kapcsolatom nekem is volt - vagy van - olyan nyolc éve megtaláltam életem legnagyobb szerelmét. De a csaj inkább egy gazdagpasihoz ment feleségül. De ennek ellenére 2-3 évente újra egymásra találunk és megy a szenvedély egy darabig. Aztán újabban már én vágom el a szálakat. Nekem nem veszi be a gyomrom, hogy egy harmadik fél -a férj- tudtán kivül, megcsalásával és majd az ő jövőbeli fájdalmával történik a mi örömünk.
Van az a nagyon régi mondás hogy ne tegyél olyat amit nem szeretnél hogy veled megtegyenek. Hát csak ennyi kellene a tízparancsolat helyett.

God Harald 2019.01.09. 09:20:48

Nem vetlek meg, nem ítéllek el. Én sem vagyok egy ártatlan lélek. A pokolban van egy cella, aminek a tulajdoni lapjának széljegyzetén az én nevem szerepel. A te életed, a te választásod. Ha jó csináld, ha nem jó akkor ne. Némiképp hasonló helyzetben voltam: pokol és mennyország! Csak többnyire nem ebben a sorrendben:)

2019.01.09. 09:29:27

Tipikus. Akinek nem úgy alakul az élete, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, az azért küzd, hogy azt elérje, akinek meg igen, az azért, hogy kitörhessen a mókuskerékből, hacsak napi pár órára, de akkor is.

Untermensch4 2019.01.09. 09:46:21

@foxi etetést vállalok: "Van az a nagyon régi mondás hogy ne tegyél olyat amit nem szeretnél hogy veled megtegyenek. Hát csak ennyi kellene a tízparancsolat helyett."

Ezt is ki lehet forgatni népirtásra alkalmassá teológiai szóbűvészkedéssel.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 10:04:33

@Sally and Billy: Feladtad a magas labdát :):):)
Hogy van a nagykönyvben megírva ?

2019.01.09. 10:40:56

Jó írás.
A nagykönyv az én értelmezésemben az, hogy a fiatalon, első kapcsolatból született elköteleződés gyakran megbosszulja magát, előbb utóbb megcsalást eredményez. De én se hibáztatom a posztert. Ilyen az élet.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 10:45:03

@Szőkenőőő:
Monica Bellucci mondta: nehéz egy partnerben mindent megtalálni, amire az embernek szüksége van, és így bizony nem könnyű hűségesnek maradni.

2019.01.09. 11:11:02

@LucretiaBorgia: Hát, tudod... Minél hamarabb megtalálni a nagy őt, gyerekeket csinálni, így megnyerni a korosztályos versenyt. Mellette persze már kell menő, másokból elismerést kiváltó karrier, meg persze az anyagiak: ház, kocsi, egzotikus nyaralások (persze többnyire hitelből).

Na és szerintem annak, hogy ilyenkor nem borítják a házasságot, az is az egyik oka, hogy nem akarják feladni a korosztályos verseny megnyeréséből adódott, mások által elismert pozíciójukat.

2019.01.09. 11:13:41

@Szőkenőőő: Igen, ez is egy jó gondolat. Ha vki úgy érzi, hogy fiatalon kimaradt vmi az életéből, azt előbb-utóbb pótolni akarja.

Untermensch4 2019.01.09. 11:28:11

@LucretiaBorgia: "nehéz egy partnerben mindent megtalálni, amire az embernek szüksége van, és így bizony nem könnyű hűségesnek maradni"

Ezt a ffiak is mondhatják. Mondják is :)

Untermensch4 2019.01.09. 11:30:51

@Sally and Billy: "Ha vki úgy érzi, hogy fiatalon kimaradt vmi az életéből, azt előbb-utóbb pótolni akarja. "

Így aztán a korosztályos verseny (avagy konformista életműxarakodás) közben születnek az olyan bölcsességek mint: "Az élet akkor kezdődik amikor kirepültek a gyerekek és megdöglött a kutya." :)

God Harald 2019.01.09. 11:43:35

@Sally and Billy: többé-kevésbé. Annyi minden lehet, ami egy hasonló szituációhoz vezethet.

God Harald 2019.01.09. 11:46:09

@LucretiaBorgia: ja behavazott! Szép is, csak szopás.:)

2019.01.09. 13:15:40

@Untermensch4: "konformista életműxarakodás" ez jó :) majdnem olyan briliáns, mint a manószféra :)

God Harald 2019.01.09. 13:52:30

Érdekes történet. Mindenki mást keres egy ilyen kapcsolatban. Néha még a történet szereplői is. Van, hogy belecsöppensz egy ilyenbe. Jó kaland, izgalmas. Nincs komoly kapcsolatod, mi baj lehet. Aztán szerelem lesz. Tudod, hogy reálisan nincs jövője. Vergődés. Erőszak, nemi erőszak, zsarolás, verőemberek, rendőrség. Pokoli mennyország. Más-más motiváció, különböző kimenetellel.

notC 2019.01.09. 14:05:56

Kedves egészségedre Tamara! :-)

Igaziból a történet (akár igaz, akár fiktív) egy sikersztori, ahol (főleg ha levetkőzzük a téma kapcsán elvárt, már-már dogmaként megkövetelt normákat) kecskétől káposztáig mindenki megmarad boldognak (némelyek boldog tudatlannak), senki sem árt senkinek, konkrétan mindenki nyert, minden a legnagyobb rendben!
Szóval a poszttal kapcsolatban nekem csak egyetlen kérdésem van: miért is íródott? Dicsekvés? Vagy megmutatni egy alternatívát, mint lehetségesen követhetőt társadalmunk nagy párkapcsolati válságában? Vagy egy kis fricska a konzervatív értékrendet követők orrára? Netán szándékos provokáció, egyrészt előa farbával, lássuk ki melyik oldalon áll, vagy régen volt már egy jó kis harc hűtlenek és (elv)hűek között?

Engem pl. kifejezetten érdekeltek volna a cikkben kipontozott (elsikamikált) mögöttes tartalmak! Miért jelent meg a hiány, miért pont ezt az alternatívát választotta, milyen utat járt be, milyen kétségek gyötörték, vagy miért nem, ha nem, miről mit gondol, milyen nyitott kérdések maradtak, kinek és miért (vagy miért nem!) ajánlható, vagy van-e máás út ugyanazon problémakörre vonatkozóan, stb...
Ez így egy olyan pornófilm volt, amit a függöny mögül, vagy a szomszéd szobából forgattak. Hallom én, hogy történik valami, meg hogy valakinek jó lehet most, csak azt nem tudni, hogy almát eszik csámcsogva, vagy valami más klaffog :-)

LucretiaBorgia 2019.01.09. 14:25:24

@notC: Az elejére én válaszolok. Olvasta a posztjaimat, beszélgettünk és így született az ötlet. Mikor elmondtam, hogy a farkasnős posztban mit tervezek az "a más feminák" alatt bemutatni, akkor ajánlotta, hogy akkor ő ehhez írna. Amúgy meg rajtam kívül erről senki se tud. És ugye, amit nem mondhatok el senkinek, azt elmondom mindenkinek. Ez emberben erős a kényszer, hogy bánatát, örömét megossza, nehéz úgy hogy nem teheti meg.
A többire majd válaszol, ha akar, ő maga.

2019.01.09. 16:46:57

@LucretiaBorgia: a sztori második fele durván hasonlít egy közös ismerősünk történetére :-)
Bár te végülis személyesen nem találkoztál vele.

pannonfunk 2019.01.09. 16:53:36

Nekem egy így indult kapcsolatból házasság lett :)

pannonfunk 2019.01.09. 16:57:57

Az a furcsa, hogy igazából nálunk nem én nem bírtam ki, hogy "csak" szeretők vagyunk. De mondjuk mi ki sem bírtuk a havi 1-2 alkalmat, volt az heti 1-2 is, közben meg folyamatos levelezés. Sőt, az elején lényegében minden hétköznap együtt ebédelés.

2019.01.09. 17:06:50

"Két életet élek. Egyik a családomé, a férjemé, akit sose hagynák el, összeköt minket a múlt, a gyerekek, a közös jövő."

Ha szeretnéd is, akkor is megcsalnád boldogan 8 éve?
Vagy elmondanád neki és adnál lehetőséget, hogy ő is boldogan kielégült legyen egy másik nővel melletted, vagy nélküled-vele?

Vagy azzal áltatod magad és minket, hogy így tökéletes neked, ezért másnak is az, aki át van verve?
________

"Mikor már inkább csak barátként tekintünk a másikra, és nem vággyal a szemünkben."

Miért nem mondod el neki, hogy átélhesse azt, amit te és valaki másnak a szemében láthassa azt amit te is látsz a máséban?

Vagy tudod, hogy ő is ezt csinálja? Vagy reméled?

Van egyáltalán egy csepp kicsi lelkiismeretfurdalásod, vagy egyáltalán nincs, mert neked ez jár?

Annyi kérdés merül fel bennem...
Megértem, hogy jó a szex és elveszi az eszed, de mindez úgy történik, hogy két család van átverve közben...
És már nem sok év fog eltelni és a férfi már nem fog "dugni" téged, nem fog 10-szer kielégíteni, úgy érzed, hogy teljes nyugalomban fogod ezt fogadni, mert volt sok év boldogság vele?
El fogod tudni engedni?
Vissza fogsz találni a férjedhez, úgy, hogy már nem lesz más, aki "izgalmassá" tegye a napjaidat, ha az unalmas órák maradnak már csak vele?

____________

"Tudom, nem tarthat örökké, de ezzel nem foglalkozom. Megélem a pillanatot, és megőrzök minden emléket, minden mozdulatot, minden vágyat és kalandot. Vele."

Tudod... és azt is tudod, hogy bírni fogod úgy, hogy közben nem őrülsz meg a hiányától majd?
Vagy mindegy, hiszen most még most van?

2019.01.09. 17:10:18

Az Apokalipszis otodik lovasa a szocial media. :) Kozeledik a armageddoni vegso utkozet:
"És az ég eltakarodék, mint mikor a papírtekercset összegöngyölítik; és minden hegy és sziget helyéből elmozdíttaték.
És a földnek királyai és a fejedelmek és a gazdagok és a vezérek és a hatalmasak, és minden szolga és minden szabad, elrejték magukat a barlangokba és a hegyeknek kőszikláiba; És mondának a hegyeknek és a kőszikláknak: Essetek mi reánk és rejtsetek el minket annak színe elől, aki a királyi székben ül, és a Bárány haragjától: Mert eljött az ő haragjának ama nagy napja; és ki állhat meg?" (Jel. 6: 14-17)
www.youtube.com/watch?v=dBmvElD_0Ow
Prism - Armageddon
Viszontlatasra a Pokolban!!!! :)

Untermensch4 2019.01.09. 17:17:29

@X/Y: "Mikor már inkább csak barátként tekintünk a másikra, és nem vággyal a szemünkben."

Ez nem "igaz barát" lehet hanem olyan haver-féleség... a "12 = 1 tucat" -fajta.

"Tudom, nem tarthat örökké, de ezzel nem foglalkozom. Megélem a pillanatot, és megőrzök minden emléket, minden mozdulatot, minden vágyat és kalandot. Vele."

"A nők titkolóznak."
(lehetne filmes idézetekből poszt...)

Jó kérdések. Vszeg vannak rá teológiai szintűen megfacsart válaszok... :)

Untermensch4 2019.01.09. 17:26:43

@Konni: Nyugtass meg hogy nem leszel vallási fanatikus... :)

www.youtube.com/watch?v=dFAxJd34ins

2019.01.09. 17:29:45

@Untermensch4: ő tudja a választ, mi csak kérdéseket tudunk feltenni, mert nem csináljuk így. Nem tudom, fog-e, hiszen LB azt írta, az ő dolga, hogy válaszol-e. Majd kiderül. Talán benne is felmerültek már ezek, de lehet, hogy nem.

Mindenre lehet magyarázatot találni és a vágy, bizony baromira erős tud lenni, nekem nem is ezzel van "gondom".
Hanem azzal, hogy hol van ebben a történetben a másik fél?
A nő élete végéig tartó? (vajon tényleg addig fog tartani?)

Tudom a történet nem a harmadik félről szól, hanem egy középkorú nő szexuális vágyának kielégítéséről, amihez joga van, ez tényleg így van, szerintem is.
De mihez van joga az "unalmas" férjnek?
És sokszor nagyot koppan a boldog fél is, sőt nagy árat is kell időnként fizetni...

2019.01.09. 17:35:58

@Untermensch4:
(lehetne filmes idézetekből poszt...)
Akkor kezdjuk peldaul ezzel:
"Őrizkedj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül ő öl sportból, pénzért, hírért. Igen, megöli a testvérét, hogy megszerezhesse annak vagyonát. Ne hagyjátok elszaporodni, mert elpusztítja saját otthonát, de a tiéteket is. Űzzétek el, mert ő a halál hírnöke."
(A majmok bolygoja-1968)
Azt tudtat, hogy Pierre Boulle francia iro hasonlo cimu konyve alapjan keszult a forgatokonyv? O irta a Hid a Kwi folyon. c. konyvet is, amibol szinten nagysikeru filmet csinaltak.
Пролетарiи всѣх стран, соединяйтесь! :)

God Harald 2019.01.09. 17:58:34

Egy dolgot nem értek: hogy a bánatos f...ba nem zavarja ez a férjet?!

Untermensch4 2019.01.09. 18:13:25

@God Harald: Az eddigiekből arra lehet következtetni hogy nem tud róla.

Untermensch4 2019.01.09. 18:19:34

" Nem égetem fel magam mögött a hidat. Akarom a családomat, akarom a szeretőmet."

oriblog.blog.hu/2012/02/20/te_miert_nem_vagy_geci

God Harald 2019.01.09. 18:27:08

@Untermensch4: ha az ember nőjét 8 éve dugják rojtosra, az azért már új dioptriákért kiált!:) A kezdeti szakaszban fordított hamupopóka üzemmód volt: nem egy herceg próbáltatott sok leánnyal, hanem egy leányzó próbálta fel Túlazóperencián számos hercegét.:)))
Aztán a stabilan boldog életszakaszban nemcsak a megváltó játszott az összes lyukra, hanem még szárnysegéddel is volt dupladinamit!:) két dugás egy csárdában
Engem azért zavarna

2019.01.09. 18:32:51

@God Harald: zavarna? prűűűűd vagy - viccelődök.

Ma már ez az általános elvárás, hogy sok nőd és pasid legyen egyszerre. Aki nem az lemarad és a lemaradás olyan, mint a halál. Mindenki trendi akar lenni. És mindeközben magasról lenézi az összes többi gagyi csóró kommersz uncsi monogám lúzert.

2019.01.09. 18:36:08

@X/Y: na te is megcsalod az uradat hogy nevet váltottál? :-)

2019.01.09. 18:39:05

@foxi etetést vállalok: Frauként ki vagyok tiltva, XY-ként még nem, így maradt ez a változat, mivel feszítettek a kérdéseim :)
A zöldhajút is azért hagytam, hogy ne érje szó a ház elejét, hogy ki vagyok :)

God Harald 2019.01.09. 18:43:40

@foxi etetést vállalok: jó, akkor úgy fogalmazok, hogy lennének fenntartásaim.:)))

2019.01.09. 18:49:57

@X/Y: haha rájöttél az ízére. Igen, igy soha nem lehet kitiltani. Látom zpetal is mindenféle neveken nyomul újabban.

Untermensch4 2019.01.09. 18:57:17

@foxi etetést vállalok: Ez tulajdonképp még a lánykori neve. :) (de vszeg tragikus hirtelenséggel ki lesz tiltva ez is, előbb-utóbb...)

Zé ügye meg kicsit zavaros. Occam bácsira hallgatva a jelenlegi "zpetal" az nem az.

( - mondta a hírszerzés egykori elemző részlege.... )

pannonfunk 2019.01.09. 19:02:12

@Konni: @Untermensch4: Inkább hallgassatok Víg Misit ti is, és legyetek depisek, mint én :) Társaságra vágyom, egyedül rossz depisnek lenni :)
www.youtube.com/watch?v=QgoaXKnCEKA

LucretiaBorgia 2019.01.09. 19:05:04

@foxi etetést vállalok: Tessék? Közös ismerősünk?
Ajvé!!!! Nekünk?

2019.01.09. 19:19:24

Szerintem ez nagyon is létező jelenség, csak az ilyet nem szokás leírni. Egy nő csak akkor írjon, ha szenved, meg nyafog. Ha örül meg boldog, az jobban csípi a szemet, pláne ha megcsalja a szent férjet :)

Untermensch4 2019.01.09. 19:25:42

@Szőkenőőő: A poszt alapján tényleg szent...

" A férj rendes ember, jó apa, még szex is van,..."

2019.01.09. 19:31:22

@Untermensch4: és vele képzeli el az életét:
"Egyik a családomé, a férjemé, akit sose hagynák el, összeköt minket a múlt, a gyerekek, a közös jövő."
Tehát valami "szent"-ség csak van benne. Vagy lustaság, kihasználás, megszokás ez a nő részéről?
És még ki van akadva számtalan nő, ha a pasik úgy jellemzik a nőket, ahogy... hát, íme a példa. Példa?!?

Untermensch4 2019.01.09. 19:31:22

@Szőkenőőő:

"Bárcsak ne kellene titkolózni! Nem égetem fel magam mögött a hidat. Akarom a családomat, akarom a szeretőmet."

oriblog.blog.hu/2012/02/20/te_miert_nem_vagy_geci

2019.01.09. 19:35:01

@Szőkenőőő: te most trollkodsz?
A megcsalás egy sunyi aljas dolog. Lehúzza az ember lelkét az erkölcsi sárba. A megcsalt felet durván átverik, kihasználják és megalázzák.
Erre épül az ő nagy boldogsága.

Tudod ez igazából a korunk elvetemül kapzsisága: hogy csak a jót akarjuk kimazsolázni az életből, a dolgokkal járó nehézség vagy felelősség az már nem kell.

Untermensch4 2019.01.09. 19:35:23

@pannonfunk: Akármennyire is népbetegség a depi, ennél jobban nem vagyok hajlandó asszimilálódni:

www.youtube.com/watch?v=nxuHFkqb_qo

2019.01.09. 19:37:04

@Untermensch4:
"De én türelmetlen ifjú vagyok,
Mindent, mindent, mindent akarok
Mindent, mindent, mindent akarok. Héj, még ma!
Mindent, akarok, mindent akarok.
Mindent akarok még ma!"
:D

Untermensch4 2019.01.09. 19:38:33

@X/Y: Erre írtad?
"Bárcsak ne kellene titkolózni! Nem égetem fel magam mögött a hidat. Akarom a családomat, akarom a szeretőmet."

2019.01.09. 19:40:24

@Untermensch4: igen, csak nem sikerült :)

2019.01.09. 19:42:39

@foxi etetést vállalok: +1
hát ez a pillanat is eljött, pluszegyetadokneked :)

2019.01.09. 19:46:48

@X/Y: @Untermensch4: Első és egyben utolsó figyelmeztetés.....ha csak baszakodni jöttetek ide, és nem beszélgetni, repültök.

pannonfunk 2019.01.09. 19:47:46

@God Harald: Jah, de hát van rá okom. Mindenesetre küzdök, lassan helyrejövök...

Na jó, ide már bekapcsolok egy offot :)

OFF

@Untermensch4: hát, az a baj, hogy az ilyen punk-rockról a cucializmus uccsó évei jutnak eszembe, és ennél még a Misi is jobb nekem :) Mármint a Misi valahogy túlélte az elmúlt 30 évet, és valahogy megszínesedett a nyolcvanas évek is, azért a '94-es szigetről, meg a '95-ös nagy visszatérő koncertjükről az Erdős Caféban jó emlékeim vannak. Meg az utóbbi évek klubkoncertjei a Hunniában. Bárhogy is van, azért egy picit beszínesedett, még ha per.pill. szarul is érzem magam. De ez a rendszerváltás környéki punk-rock... Nem voltak jók a középiskolás éveim :(

ON

2019.01.09. 19:50:35

@Szőkenőőő: nos, azért, mert nem értünk egyet azzal, amivel te, az még nem baszakodás. Mások sem értenek egyet veled, sőt egyre kevesebben.
A kibaszáshoz jogod van, lassan ketten maradtok.
Ismétlem, máshogy gondolom, mint te, nem vagyunk egyformák.
A csalás nálam csalás. És mint ilyen, nem fér el az erkölcsi normámban, ellentétben veled. A más vélemény kinyilvánítása itt már nem először böki a szemedet.
Sajnos utazásokról nincs kedvem írni.

Untermensch4 2019.01.09. 19:55:31

@Szőkenőőő: Pontosan mi volt a "baszakodás"? Csak hogy be tudjam tájolni az aknamező határát. Ha kérhetném részletezd hogy biztosan megértsem. Előre is köszönöm.

2019.01.09. 19:55:51

@Szőkenőőő: egyébként olvasd el mit írt neked Foxi. Nem én írtam azt rólad, hanem ő. Miután elolvastam nyilvánítottam véleményt, hogy hasonlóképpen gondolom én is.

Untermensch4 2019.01.09. 19:59:00

@pannonfunk: Nekem mondjuk jók voltak a középiskolás éveim de ilyen zenéket a magam kifacsart logikájával szélesebb kontextusban hallgatom.

www.youtube.com/watch?v=szC_URtSMs4

God Harald 2019.01.09. 20:00:16

@pannonfunk: tudom hogy van. Sajnálom!:(

2019.01.09. 20:02:14

@LucretiaBorgia: írtam bizony.
Reflektálj rá, vitázz, párbeszélj.
Szerintem Szőke csak trollkodott, nem komolyan gondolta amit írt. Erre kérdeztem rá, hogy ironizál vagy provokál vagy valódi életfilozófiáját mondta el.

God Harald 2019.01.09. 20:14:49

@Szőkenőőő: látom nem csak én kerültem ma embergyűlölő hangulatba!:))) Ebben a szempillantásban értem haza melóból, kora reggel hólapátolás, párszáz km küzdelem az elemekkel, több egyeztetés még több, ízlésemmel összeegyeztethetetlen egyeddel. Aztán vegyi támadás, láthatatlan infók összegyűjtése, pártíz km küzdelem a gyorsforgalmi utak vadorzóival. Erre itt is megmerevedtek a vonalak! Be kell vennem egy fél pálinkát, mert gyengének érzem magam.:)))

2019.01.09. 20:17:06

@foxi etetést vállalok: ezzel nem vitázok, aljas dolog. De amit írtam annak a lényege csak az, hogy ez egy nagyon létező jelenség. Attól mert vélemény, még nem életfilozófia.
Azt viszont rühellem, ha valaki erkölcsi piedesztálra állítja magát, és onnan mutogat.

2019.01.09. 20:32:41

@Szőkenőőő: Hmmm fura hogy ezt nekem írod.
Az telejesen okés, hogy végre női örömökről is hallunk és nem csak sirámokról. Te azt mondod hogy a nőnek is van joga megcsalni a férjét, nem csak forditva? Én felőlem bárki megcsalhat bárkit. Én ezt nem itéálem el, inkább egy gyengeségnek látom.
Hogy nincs ereje tiszta helyzetet teremteni és felvállalni a szerelmét.
Ha arra célzol, hogy magamat emelem erkölcsi piedesztálra... hol látod ezt miből? A megcsalásról elítélő véleményem van, mert átérzem annak a fájdalmát, aki megtudja hogy évek őta becsapták kihasználták és megalázták. Ha ez szerinted erkölcsi piedesztál, amit te elítélsz akkor legyen! Ha te a megcsaló nővel értesz egyet, hogy végre boldog lehet, akkor az is egy vélemény és ez sokat elmond rólad. Az egyén boldogsága mindenek felett! Hurrá!
Én nem így ismertelek meg, de okés, tévedtem.

Amúgy ne sarkítsd ki ezt ffi-női ellentétre. Én gyáva gerinctelenségnek tartom azt is ha a férfi megcsalja a feleségét évekig és ebben ő lubickol mekkora menőjenő meg alfahím őmostakkor.

De nyugodtan vitázz velem. Te megcsalod a férjed? Netán te magad írtad a posztot ?

LucretiaBorgia 2019.01.09. 20:33:07

@foxi etetést vállalok: Fogok! Csak rohadt fáradt vagyok, holnap. Nem szeretném, ha kedves figyelő kommentelő társak, kedvesen utalnának nem létező karos szenvedélyeimre. Nem szeretnék kijönni a sodromból. Ha valaki kivesz a melóból, jobban tudok ide figyelni. Van véleményem. Tudod, én is voltam szerető.

2019.01.09. 20:35:48

@foxi etetést vállalok: Jaj az uccsó mondat már nem neked szólt, bocsi!!! Ezt rosszul írtam, el kellett volna különíteni azt a mondatot.

God Harald 2019.01.09. 20:38:00

@LucretiaBorgia: én is fáradt vagyok és én is voltam szerető.:) de már nemszerető vagyok:D

Untermensch4 2019.01.09. 20:41:22

@Szőkenőőő: Pontosan mi volt a "baszakodás"? Csak hogy be tudjam tájolni az aknamező határát. Ha kérhetném részletezd hogy biztosan megértsem.
Ha nem most akkor lécci vmi olyasmit hogy "majd holnap mert bonyolult és hosszadalmas lenne kifejteni így késő este" vagy ilyesmi.
Előre is köszönöm.

2019.01.09. 20:45:21

@Szőkenőőő: kérdőjelekkel írtam. Pont mert nem igy ismertelek meg.

@LucretiaBorgia: tudom. Én is voltam szerető, ahogy fentebb írtam. De nekem nem tetszett.

Azért az is más szeretőség, ha valaki a házastársától már elhidegült, nem dugnak, és kimondva-kimondatlanul máshol keresik a boldogságot.
Meg az is kurvára más dolog, ha eljátszák a szerető házastársat meg babuci-mamuci és aztán a háta mögött kiröhögik a megcsaltat (teoratikusan akár) és két négerrel dugnak orrba szájba.

Untermensch4 2019.01.09. 20:50:54

@Szőkenőőő: Ez így csapda. Önigazolásra jó.

Egyébként a tudomány mai állása szerint második legjobb játékelméleti stratégiát követem. És egyik kedvenc filmem a Végjáték (Ender's game)...

Untermensch4 2019.01.09. 20:53:04

@foxi etetést vállalok: Ne túlozz, nem volt (vala?) említve hogy négerek lettek volna. Ha meg igen akkor ha a férj europid még indokolt is lehet a dolog mert nyilván a férje nem tud négerré változni. :)

2019.01.09. 20:56:51

@Untermensch4: a túlzás a fegyverem, irónia a gyermekem.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 20:58:57

@Untermensch4: Na peldául ez baszakodás. Miért kellett kifiguráznod? Miért?
Mert leirtam, h faradt vagyok? Hogy inkább majd holnap tiszta fejjel válaszolok?
Nézz magadba néha!
Gondolom már kész a komment h drogos alkoholista vagyok?
Az a baj veletek h az embernek a segge luka összeszorul ha megjelentek h most mi jön?
Tudod, már készülök u vajon mivel álltok belém teljes szándékegységben?
A szőke az előétel, én a főétel.
Igen, olvastam asszonyod kedves szavait engem illetoen dional.
Kérdezem őszintén miért kell ezt?
Mi nem provokálunk.
Ez a kapcsolat lényege? Beleszállni blogokba?

2019.01.09. 21:00:22

@Szőkenőőő: én értettem a nekem szánt célzást, és nem értem miért "vontad le a következtetést", hogy az erkölcsi piedesztálra emelése magamnak, ha a megcsalás nem elfogadható az én erkölcsömben? Számtalan hibám van nekem is, de ez például nem.
Egyszerűen egy tény, hogy nekem nem fér bele. Ettől én különleges vagyok tán? Nem ez lenne egy házasság vagy párkapcsolat alapja, hogy nincs megcsalás?
Ez a Tamarás poszt azért várható volt, hogy nem fog egyöntetű helyeslést kiváltani, nem?
Vagy mi volt a cél, hogy megjelent?
Tamara fordított esetben, hogyan élne, hogyan reagálna, mennyire tudná szeretni tovább a férjét és öröknek gondolni a házasságát, ha ő 8 éve mást kíván és elégíti ki a vágyát?

Szerinted az a megoldás mindig, hogyha én máshogy gondolom, mint te, akkor a kitiltás jön?
Túl egyszerű, nem gondolod?
Állítok valamit, amin ha akarsz elgondolkodsz, ha akarsz nem reagálsz. A vélemények "ütköztetése" a beszélgetés alapja, és az, hogy tiszteled a másikban azt. Ha nem tetszik válaszolsz a magad véleménye szerint, de hogy állandóan kitiltasz még nem változik semmi. A "problémád" akkor is marad.
Nem csak úgy van, ahogy te gondolod és az életben biztos már számtalanszor találkoztál ezzel. Én csak segítek neked máshogy is gondolkodni.
Old meg a problémádat kitiltással, ha neked ez az egyszerű megoldás létezik, csak ez olyan szánalmas - szerintem.

2019.01.09. 21:01:38

@LucretiaBorgia: nem provokál?
"Szőkenőőő 2019.01.09. 20:35:48
@foxi etetést vállalok: Jaj az uccsó mondat már nem neked szólt, bocsi!!! Ezt rosszul írtam, el kellett volna különíteni azt a mondatot."

Akkor ez mi?
Diónál ti is válaszolhattok, nem vagytok kitiltva!

God Harald 2019.01.09. 21:07:57

@LucretiaBorgia: hahó! Ne idegeskedj! Ittam az egészségedre egy páleszt. Olyan mintha nyomtam volna egy barackot a fejedre!:)

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:12:36

@X/Y: Szépen kérlek menj innen! Igen, irhatok diohoz. De van méltoságom, es nem irok, egy éve lassan.
Mert beláttam, hogy nem kivánatos személy vagyok . Nincs szükségem a gyalázásotokra, a tiédre sem, talán megérted..
Végy példát ! Ne menj oda ahol nem kívánatos személy vagy!
És te sem leszel kitiltva.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:14:59

@God Harald: Kösziiiii! Alkeszek tartsanak össze!
Egség!

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:16:49

@X/Y: Irt diohoz bármelyikünk?

Untermensch4 2019.01.09. 21:17:07

@LucretiaBorgia: "Na peldául ez baszakodás. Miért kellett kifiguráznod? Miért?
Mert leirtam, h faradt vagyok? Hogy inkább majd holnap tiszta fejjel válaszolok?
Nézz magadba néha!
Gondolom már kész a komment h drogos alkoholista vagyok?"

Válaszom erre:
"de látod, máris levonod a következtetést, és számba adsz olyan dolgokat amiről úgy gondolod, hogy gondolok."

A kérdésem az "első és utolsó figyelmeztetés" ELŐTTI "baszakodás"-ra vonatkozott. Tehát annak a kifejtését kértem szépen és mivel foxisnak válaszolt szőke, nekem nem, két dologra gondoltam. Az egyiket elvetettem mert rosszindulatúnak véltem (durci). A másik a normál időbeosztású embereknél esténként előfordulható fáradtság, családi elfoglaltság (férj, gyerek, háziállatsétáltatás, kedvenc sorozat,) ami közepette rövid komment belefér de hosszas kifejtős nem.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:18:48

@God Harald: Semmit! Max keserű vizet, ezert az újabb trutyiért.
Nincs kedvem. Amugy a pezsgőt szeretem, a nagyon szárazat.

Untermensch4 2019.01.09. 21:20:21

@Konni: Akkor annyit változik a képlet hogy a kettejük boldogságának járulékos költsége két másik ember olyan boldogtalansága ami elkerülhető lenne. :(

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:21:07

@Untermensch4: Pontosan tudod mire céloztam! A mambás kép alatt egymással kommentetek, h gyogyszerfüggő vagyok.
Akkor szó nélkül hagytam.

2019.01.09. 21:22:55

@LucretiaBorgia: méltóság az, hogy olvasod mégis?
Dió biztos örülni fog.

Egyébként nem én kezdtem a kibeszélést...
Talán már nem emlékszel, még a régi szocin emlegettél nem éppen kedves szavakkal illettél, úgy, hogy ott sem voltam és nem kerültem szóba.
Aztán erre válaszoltam, amiben semmi ronda nem volt, tények voltak, ki lettem bannolva (életemben először Szoci által), meg a simizés.
A te írásod maradt, egyet törölt belőle.
Így csak tőled vettem példát Lucretia.

Nem írok - nem ígérem, hogy soha, mert "soha ne mondd, hogy soha" - de úgy gondolom, így teljes a kapcsolatunk.
Jó pihenést és megnyugvást, nem kell tőlem félni (nem idézem az összeszorítást), talán, ha jobban ismernél, ha akartál volna megismerni annak idején, ha kíváncsi lettél volna rám és nem azonnal nekem estél volna, akkor tudnád. Talán sajnálom, hogy nem így történt akkor...

God Harald 2019.01.09. 21:23:51

@LucretiaBorgia: az baj!minden hangulatra külön ital dukál!

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:24:57

@Untermensch4: Egybeforrtatok. Ennek örülünk. Csak hagyjatok békén. A sorozatrandiblogon is belém álltatok. Röhejes, ők azt se tudják mi ez a vendetta, amit a frauval ellenem indítottatok.

Untermensch4 2019.01.09. 21:25:33

@LucretiaBorgia: Ezt a "baszakodásomat" (" A mambás kép alatt egymással kommentetek, h gyogyszerfüggő vagyok.") beidéznéd akár privátban, holnap, zpetal módjára?

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:28:11

@X/Y: Ez hetekkel ezelőtt volt. És közel egy éve nem szóltam hozzád, nem utaltam rád, de te nem hagyod abba.
Ezért kértem, amit kértem.

Untermensch4 2019.01.09. 21:28:54

@Untermensch4: A sorozatrandizós akármi is érdekelne kifejtősen...

2019.01.09. 21:29:00

@Konni: a történetben a férfi is házas volt és otthon mitsemsejtő felesége várja. win-win

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:29:42

@Untermensch4: meglesz, igyekszem, én 1000ed annyira se vagyok profi..

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:32:01

@Untermensch4: Basszus, ott van! Itt is téma volt. Nézd meg te h mit irt az asszony novemberben. Nincs erre kapacitásom.

Untermensch4 2019.01.09. 21:34:27

@foxi etetést vállalok: Mármint win-win-win-win? Mert a poszt alapján nem derül ki hogy az vagy pedig win-wim-lose-lose...

Untermensch4 2019.01.09. 21:39:50

@LucretiaBorgia: " Basszus, ott van! Itt is téma volt. Nézd meg te h mit irt az asszony novemberben. Nincs erre kapacitásom."

Komolyan én mutassak fel bizonyítékot a kitiltásunkhoz..? És egy másik blogról?! Oké, kezdem keresni. Akkor térjünk vissza erre holnap, november wolfnál 503 komment.

2019.01.09. 21:44:40

@Untermensch4: kár hogy nem érzékeled a hangulatokat és nem tudsz kicsit felülemelkedni. Engedd el ezt a csontot.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:46:15

@Untermensch4: Nem, ne mutass! Ez nem bizonyitási eljárás. Különben is szar jogász vagyok ez köztudott.

LucretiaBorgia 2019.01.09. 21:47:11

@Untermensch4: És olvass! Nem akarok senkit kitiltani.

Untermensch4 2019.01.09. 22:01:07

@foxi etetést vállalok: Ez egy hosszabb, bonyolult sztori és senki nem fogja neked elmesélni.

2019.01.09. 22:02:59

@Untermensch4: vau vau, vigyél le sétálni inkább.

Untermensch4 2019.01.09. 22:04:16

@LucretiaBorgia: " Ez nem bizonyitási eljárás. "
Eddig pedig úgy néz ki, fordított bizonyítási kényszerrel. Kommenteket már olvasom, gondolatot még mindig nem.

2019.01.09. 22:27:05

Egyéni lelkialkat kérdése kinek mi fér bele. Elméletben lehet beszélni dolgokról, de a gyakorlat mutatja meg milyen lesz később. A komfortzóna tágításával új lehetőségek nyílhatnak meg. Azzal értek egyet, hogy nem a kapcsolati forma, hanem a benne lévők határozzák meg milyen lesz. Pont ez a lényege a szeretői kapcsolatnak, hogy a jó dolgokat adják-kapják egymástól, ami a kölcsönös örömökről szólva abban az időszakban, ameddig együtt töltik az időt. Mivel az újdonság varázsával nem lehet versenyezni legyen bármilyen is jó egy kapcsolat idővel a tűz alábbhagy, ha ki nem múlik.

God Harald 2019.01.09. 22:36:05

Hááát, mindenesetre kár ezért a fordulatért. Azt hittem ez egy nyugis hely....:(

2019.01.09. 22:44:51

@God Harald: Nem véletlen. Megosztó téma.

God Harald 2019.01.09. 22:55:00

@M87: perszehogy az! De nem kötelességünk ítélkezni. Legalábbis nekem nincs meg hozzá az erkölcsi alapom. De ezek a történetek elszomorítanak. Lehet, hogy érzelgős vén idióta lettem?!

Untermensch4 2019.01.09. 23:11:35

@God Harald: Hol van a határ a vélemény-nyilvánítás és az ítélkezés között? Véleményhez sztem nem is kell erkölcsi alap.

God Harald 2019.01.09. 23:15:56

@Untermensch4: ez esetben a véleményemet is csak nagyon óvatosan merném megfogalmazni. Érzékeny téma ez nekem.

2019.01.09. 23:21:40

@God Harald: Jó az, amit a másik annak érez. Ha ehhez talál megfelelő partnert és együtt boldogok a maguk szokásaival csinálhatják, amíg ezzel másoknak nem ártanak. Lehet érzelmileg megmozgatott a téma:)

2019.01.09. 23:22:36

@God Harald: Megválaszolva közben:)

Untermensch4 2019.01.09. 23:26:07

@God Harald: Sztem elég ha a vélemény érthetően van megfogalmazva. Egy példa: szerintem a kegyes hazugság nem jó.

A te 2019.01.09 18:27:08 "8 éve dugják rojtosra" véleményed sem "óvatos" viszont érthető. :)

God Harald 2019.01.09. 23:40:20

@Untermensch4: igen, de ez csak a leírtakkal egybevágó ténymegállapítás.

Untermensch4 2019.01.09. 23:45:07

@God Harald: A "rojtosra" az maradandó egészségkárosodásnak hangzik. A posztban írtak alapján sztem ezt nem lehet megállapítani.

A megcsalás-boldogság és a titkolózás kapcsán vannak nem teljesen egyező vélemények a kommentelők részéről.

2019.01.09. 23:55:41

@God Harald: Kérdés, hogy a férj mennyit érezhet ebből és mik az ő igényei...

God Harald 2019.01.10. 00:12:29

@Untermensch4: a rojtosra az csak egy egyszerű szófordulat. Mondhattam volna azt is, hogy csatakosra. Nekem egy alapvető, zavaró tényező van a sztoriban: a nők, ha klappol a szitu, felrúgnak mindent és tökön-paszulyon keresztül mennek az új faszihoz. A régi akkor már annyit sem számít, mint az elkenődött smink. Itt az új faszi részéről van megtorpedózva a farok legalizálás! Korkülönbség, a nő alacsony kötődési szintje... nem tudom.

God Harald 2019.01.10. 00:13:19

@M87: hát az tényleg érdekes kérdés

Untermensch4 2019.01.10. 00:32:54

@God Harald: " a nők, ha klappol a szitu, felrúgnak mindent és tökön-paszulyon keresztül mennek az új faszihoz. A régi akkor már annyit sem számít, mint az elkenődött smink"

Ez így általánosításnak tűnik. A párja a "lelépnek a pasik az öregedő feleségük mellől egy fiatal(abb) nővel".

2019.01.10. 08:53:03

költői kérdés...
...kinek van itt hosszútávú tökéletes (de legalább jó) párkapcsolata?

pannonfunk 2019.01.10. 08:55:26

Na, én meg az Untit is szeretem, meg a Borcsát is. Most akkor a belgák hova álljanak? :(

2019.01.10. 08:59:58

@Untermensch4: Általánosítás, de van alapja.
A férfiak az elmúlt évtizedekben a sárga földig le lettek alázva, az hogy a pasi becstelen és otthagyja a szerencsétlen nőt a két gyerkkel és lelép a ropgós húsz éves titkárnővel - ez már unalomig ismert.
Ilyen esetekben a nők mindig erkölcsi piedesztálra helyezték magukat, hogy ők nem ilyen ösztönlények, ők nem tudnak akárkivel összevissza dugni, nekik érzelem kell, tiszta szerelem, erkölcsi emelkedettség.
Na most meg pár éve kiderült nyilvános fórumokon, blogokon, ahol őszinték a nők, hogy ők is baromian ösztönlények, pont ugyanúgy borítanak a hejjespasiii miatt, mint a férjek a feszesmell miatt.
Csak jelenleg a törvények a nők mellett állnak és ilyenkor viszik a gyereket-házat-kocsit és a férfi meg lehet hajléktalan is. Igen ez is szélsőséges vélemény, de a hajléktalanok 90%a ilyne válás utáni férfi, aki egzisztenciálisan lecsúszott.
Szóval a mai korra eljutottunk oda, hogy emberek vagyunk, mindkét nemben vannak becstelenek és erkölcsösek is. A születési nem, hogy ffi vagy nő nem határoz meg erkölcsi piedesztált önmagában. Nem?

2019.01.10. 09:14:46

@pannonfunk: állást kell foglalni a háborúban. Aki középen áll, azt mindkét fél lövi. Kegyetlen a világ :-P

2019.01.10. 09:37:17

@M87: Ez nekem is eszembe jutott. Nem túl valószínű, hogy nem sejt semmit... Főleg így, hogy a feleség teljesen kivirult. Szóval vagy kényelmi okokból huny szemet egyelőre, vagy még működésben vannak az elhárító mechanizmusai, mert még nem képes ezzel az egésszel szembenézni. De ez is bármikor megváltozhat. Úgyhogy az ilyen szeretősdi mindig egy időzített bomba.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 09:55:08

@foxi etetést vállalok:
Párbeszélek :):):)
Jómagam, ha szeretek, akkor hűséges vagyok, nem azért mert kell, hanem mert másképp nem tud lenni, ha meg nem akkor kilépek. De ez én vagyok. Talán pont ezért nem vagyok kapcsolatban, Mert keret nem kell, mindig is tudtam magam élni. Olyat meg egy életben keveset talál az ember, akit igazán tud szeretni.
DE ! Rendkívül empatikus is vagyok, bele tudok helyezkedni a másik helyzetébe, lelkiállapotába. És vallom, hogy minden kapcsolat más, senki nem látja kívülről az egész képet.

Jelen esetben Tamara helyzetét én úgy látom (és ez nem egyedi, erről szeretnék írni is), hogy anno két ember összekötötte az életét, összerakott egy egzisztenciát, gyereket nevelt, persze volt szex, már amit akkor annak hittek, de ez sokadlagos tényező volt. Tamarában eleve sokkal nagyobb volt a változatos szexre az igény. Ezt a vágyát azonban elnyomta hátra sorolta. A férjének ilyen irányú vágyai nem voltak.
Aztán, ahogy lenni szokott, amit elnyomunk egyszer csak előtör. És 20 év buzi sok idő. Tekintsük axiómának, hogy a 0-24-es együttlét megöli a vágyat, pluszba, ebben legalább minden pszichológus egyetért.
A férjnek ez az állapot jó, a feleség nem frusztrált. Szokták mondani, hogy kétféle megcsalás van, az egyik benntart a másik kivisz a kapcsolatból. Ez bent tartja őt, A férj boldog elégedett, Tamara bűntudattal fizet a vágyai kiéléséért, a család egyben marad. Ez is egy egyensúly.

Én nem tartom a hűséget abszolút értéknek. Lám, azért itt is vallottak jó páran, hogy bizony velük is megesett ez-az.
Olyannyira nem, hogy velem senki nem maradjon azért együtt, mert "hűséges", ha már nem vagyok valakinek egymagam elég, akkor menjen vagy megyek. De ez én vagyok.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 09:58:03

@vitéz Beverneky: Nem hinném, hogy bárkinek. Ha nem a megcsalás miatt, akkor más miatt.

pannonfunk 2019.01.10. 09:59:24

@foxi etetést vállalok: Akkor kék sipkát húzok, és felveszem középen az állást. Meg a golyóálló mellényem.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 10:06:46

@foxi etetést vállalok: Köszönöm ! Akkor végre értesz. Jót tett neked a foxi gúnya :):):)
Minden bonyolult és ingatag, ami érzelmeken nyugszik. Tény, hogy sokkal könnyebb, a házasság-hűség keretet tartani, már annak aki tudja.
És God Haraldot idézvén, magam is úgy érzem, hogy most, talán most jócskán érett fejjel és tapasztaltan, talán tudnék jól szeretni, nem csak nagyon.
De 20-25 éves fejjel....amikor egy mai 50-es házasodott ???
Ezt is emeljük be !

pannonfunk 2019.01.10. 10:06:51

OFF

@God Harald: köszi, de nem kell sajnálni. Dógozom az ügyön. Végre szakítottam a barátnőmmel, nehéz volt, mert tudtam, hogy fájni fog neki, meg nekem is fáj, de jobb lesz így. Egy másik lánytól meg szerencsére kosarat kaptam, aki felé tettem egy lépést. Próbálom meggyőzni magam, hogy jó ez így, mert bujkál az emberben a kisördög, hogy a f.nak kellett a falig elmenni, most szégyenkezhetek, de az a megoldás, hogy nem kell szégyenkezni, és ha nem mentem volna el a falig, akkor most meg azért bujkálna bennem a kisördög, hogy "mi lett volna ha...".

Szóval most hót egyedül, és magammal kellene foglalkozni egy picit. A titok az, hogy nem szabad kétségbeesnem, hogy magánéleti szempontból ugyanott tartok, mint tíz évvel ezelőtt. Mert azért az a gondolat frankón lehúz ám a mocsok közepébe. De nem telt el ez a tíz év nyomtalanul, csak ezt piszok nehéz meglátni, mert a hat és fél évnyi boldogságot egyetlen mozdulattal tapossa agyon az a tény, hogy meghalt a feleségem. De én itt maradtam, és tíz év tapasztalatot tett rám, kétségtelenül bölcsebb lettem. Karrierről, anyagi helyzetről meg nem is beszélve. Jobban állok, mint tíz évvel ezelőtt, csak a franc sem akart ennek mégegyszer nekiugrani az életben :(

ON

2019.01.10. 10:12:57

@LucretiaBorgia: Jó gondolatok, de azért ezt a részt kiemelném:

"velem senki nem maradjon azért együtt, mert "hűséges", ha már nem vagyok valakinek egymagam elég, akkor menjen vagy megyek"

Szóval a posztból nem derült ki, hogy a férj megkapta-e ezt a választási lehetőséget. És szerintem ez a probléma itt.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 10:19:32

@Sally and Billy: Egy rugóra járunk :):):)
Ez tipikusan az a helyzet, hogy az lenne az első halott, aki a férjet informálná. Már azért, hogy a felismerést eltemesse. És/Vagy egyszerűen nem hinné el és kész. Az ő élete így kerek. Mit is vesz el Tamara és kitől ?
Régóta ismerem, példás háziasszony és anya, gondoskodó, házias, figyelmes, mindent megad a férjének, amit tud. Ahogy írtam, ha nem tudta volna az űrt magában betölteni, már lehet lépett volna. A férjet is ismerem, ha Tamara lépne, belehalna. Mondom, nem egyszerű. Ha szexuális vágyai kiélése miatt, ahogy a tisztesség tartja elválna, akkor azért kapna hideget-meleget. Anyagilag mindenki szívna, és nem megmondható az lenne-e nagyobb sérülés a feleknek vagy ez az "aljas, tisztességtelen" szimbiózis.

Én Tamara 2019.01.10. 10:21:01

Sziasztok, itt a poszt írója. Tegnap egész nap gondolkodtam írjak e válaszokat. Végül nem tettem, mert minden csak magyarázkodás lenne. Az pedig nem áll szándékomban, hisz ez az én életem, nekem kell megküzdenem ennek minden jó és rossz oldalával.
Annyit azért elmondok, hogy 8 évvel ezelőttig én is a kődobálók táborát erősítettem. De az élet úgy hozta, hogy átálltam a másik (sötét?) oldalra. A már akkor több, mint 20 évi házasságom alatt hittem a hűségben, és hogy ez örökké tart.
Ezért írtam a bevezetőben, hogy semmi sincs kőbe vésve. Soha nem tudhatjuk mit hoz az élet. A köveket, a kritikát elfogadom, nem vagyok naiv, ezért számítottam is rá.
És még egy: a férjem valóban a boldog tudatlanság állapotában van, ami egy kívülálló számára döbbenet, viszont a házasságban élésnek nem vált hátrányára.
Jól esett kiírni magamból a történetemet, köszönöm, hogy elolvastátok, és minden jót nektek :)

Lukretia, köszönöm a lehetőséget, és kedves szavaidat. A következő posztodhoz lett egy élő mintád is, sok szerencsét. :)

LucretiaBorgia 2019.01.10. 10:23:41

@Sally and Billy: Nem tudok tiltakozni, igazad van. De épp így a szeretőre is igaz, aki férfi és családos...ez kicsit kimaradt a teljes képből.

pannonfunk 2019.01.10. 10:44:55

Mindannyian mások vagyunk. Amikor nekem szeretőm volt, kerek három napig bírtam ki, hogy ne mondjam el otthon. Aztán a környezetünk sokáig nem tudott róla, és utólag visszagondolva, nem tudom, hogy jól tettük-e.

2019.01.10. 10:46:22

@LucretiaBorgia: na igy már kerek a történet, köszi hogy leirtad és Tamarának is a kommentért. Ez még hiányzott a teljes megértéshez.
Simán hihető hogy a férjnek jó ez a tudatlanság és lelkileg nem viselné el a valóságot.
Az én anyám tökéletesen ez a minta, ő is egy tudatlanságban képes lubickolni és úgy hajlitja a valóságot hogy beleilleszkedjen a sémájába.

Én csak a saját sztorimból indultam ki, az a csaj aki velem csalta a férjét, ő nem örülne a tudatlanságnak és én kiszálltam a sztoriból emiatt.
De kőhajigálást nem rendezek.

Untermensch4 2019.01.10. 10:53:42

@pannonfunk: Legyél belga. Nem középen állsz hanem mindkét oldalon.

Untermensch4 2019.01.10. 11:01:54

@Én Tamara: Egy poszt túl rövid hogy minden benne legyen. A réseket meg elkezdik a zemberek találgatásokkal kitölteni. Ami nagy eséllyel tévedéseket eredményez. A rések kitöltése (avagy a kezdődő tévedések korrekciója) nem magyarázkodás hanem kiegészítés.

És nem biztos hogy azok az igazi "oldalak". A "sötét oldal" lehet az is amikor gyerekkortól arra idomítják a lányokat hogy a lehető leghamarabb láncolja hozzá magát egy társadalmilag jónak tartott pasihoz aztán munka-gyerek-háztartás életfogytiglan.

A reneszánsz itáliában a házassági szerződésekben tudták részletezni a szeretők számát és ütemezését is, csak mostanában van ez a totális monogámia -fétis a vagyonjogi szerződések kapcsán.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 11:04:03

@Untermensch4:

Sorozatrandizó blog 2018.11.25. 10.34-től

Unalmas? Minek olvasod?
Olvasd Lucréciádat, csupa értelmes, okos posztot ír, a hozzászólásairól nem is beszélve. Csak kicsit picsog, hogy nincs, aki esetleg harmadszor is találkozna vele :D
2018. 11.25. 15.49
Tihikém, talán nem tudod, de meg tudja védeni magát a blogos nőd, hidd el, tapasztaltam. Ha úgy gondolod, nem tudja, akkor nagyon kevéssé ismered. Ne picsogj már mindenhol, az olyan férfiatlan :)
Futkározol a másikra, mint egy hírhozó, aztán ide. Ezt a butus csajszik szokták :D

2018.11.26.09.07
Téged megkért L.B., hogy védd? Nem hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem.
Te magadtól rohangászol három blogban ide-oda és kürtölöd tele, hogy írásban megemlítettem őt.
Te még PC rendőr sem lehetnél, max fejétvesztett káráló tyúk.
Férfi vagy legalább, vagy csak anyuci kedvence?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

.....ha megbocsátod diótol nem idézgetek, és nem hiszem, hogy nem olvastad a párod engem illető kedves sorait....

Szóval, túl a rossz érzéseimen, nem szeretném ha ez a blog arról szólna, hogy valaki engem utál. A semmiből, hogy kerültem elő ? Merő szimpátiából ?
Mi lenne, ha ezt egymás közt jól kiélnétek ? Miért kell ezt a blog nyilvánosság előtt. Jól le-vén-kurva-drogos-alkeszeztek egy ideig, amíg jól esik és ennyi ?

Részemről itt lezárva.

Untermensch4 2019.01.10. 11:04:27

@foxi etetést vállalok: "Csak jelenleg a törvények a nők mellett állnak és ilyenkor viszik a gyereket-házat-kocsit és a férfi meg lehet hajléktalan is. Igen ez is szélsőséges vélemény, de a hajléktalanok 90%a ilyne válás utáni férfi, aki egzisztenciálisan lecsúszott."

Vicces hogy többen válnak hajléktalanná házasság miatt mint kábítószer-függőség miatt... be kéne tiltani a monogám házasságot :)

LucretiaBorgia 2019.01.10. 11:09:49

@pannonfunk: Nem kell sehová se állni ! Ha van véleményed mondd el, ennyi ! Ahogy szépen kértem, és úgy tűnik meghallgattattam, ne a virtuális személyem iránti antipátia uralja ezt a blogot.

Untermensch4 2019.01.10. 11:09:52

@LucretiaBorgia: Lófaszt van lezárva ha engem helyből elítélsz olyan miatt ahol ott se voltam a qrvaistenbaxxameg!!!

Erről az eredeti "ledrogowsalkeszozásról" csináltam is két biztonsági mentést két külön hardveren ha úgy alakulna hogy megváltozik az álláspontom és már nem brendellel értek egyet a megsértődések témakörében.

ateistaklub.blog.hu/2017/02/21/isten_nevet_hiaba_szadra_ne_vedd

LucretiaBorgia 2019.01.10. 11:23:52

@Untermensch4: Ott kommenteltél párhuzamosan a sorozatrandizó blogon.
Komolyan mondod, hogy nem olvasod amit a frau ír diónál ? Ott is kommentelsz.

A mambás kommentek (verbális üvöltés poszt, 2018.11.06) moderálva lettek. Azt találgattátok, hogy mit jelképez a mamba, egymással beszélgetve, majd arra jutottatok nyilván gyógyszertárat, ahol lehet nyugtatót kapni, amivel nekem problémáim vannak.

De, le van zárva. Foglalkozzunk a témával, ne velem ! Ezt kérem. Mit nem lehet ezen teljesíteni ?
Csak azért másoltam ide, mert kérted.

Írj a témáról, jók a kommentjeid, értelmes, szellemes ember vagy.

2019.01.10. 11:31:39

@LucretiaBorgia: Bocs, hogy beleszólok, de... szerintem tudod, hogy mi a véleményem a női verziójáról, viszont azt én sem értem, hogy Unterrel magával mi a problémátok. Én nem láttam tőle semmi bántót. Néha szeret akadékoskodni, dehát ő mindig is ilyen volt. És úgy emlékszem, hogy régebben kifejezetten kedveltétek egymást, szerintem ne hagyjátok, hogy egy kis szarkavaró manipuláljon titeket.

Untermensch4 2019.01.10. 11:35:31

@LucretiaBorgia: Ha a témával foglalkozva TE hozod elő a réges-régi polgárháborút (amiről napokkal később értesültem mert akkortájt pont 1-2 hétig nem neteztem) és elkezdesz igazságtalanul rugdosni engem akkor társadalmilag elfogadott ha ezen megsértődök. Ami azért is ironikus mert ha te is a brendeles logikát követnéd akkor eleve nem is létezne a probléma.

A sorozatrandizós társaság (mármint a kommentelők, wolf nélkül értve) egy sajátos kommunikációs szubkultúra... "rómában élj úgy mint a rómaiak". Lehet hogy hihetetlen de az ottani "baszakodásban" te a fókusz közelében sem voltál. És úgy tűnik olyanon sértődtél ott meg ami egy másik nick-nek lett írva... :)

No és akkor ONtopic:
"Ez tipikusan az a helyzet, hogy az lenne az első halott, aki a férjet informálná. Már azért, hogy a felismerést eltemesse. És/Vagy egyszerűen nem hinné el és kész. Az ő élete így kerek. Mit is vesz el Tamara és kitől ?"

A makacs idealista véleményem az hogy a tevőleges hazugság rossz. A kegyes hazugság is. Ha csak olyan kimenetei vannak egy helyzetnek amiben a résztvevők szenvednek akkor a legkevesebb (akár nulla) hazugságot tartalmazót támogatom.

2019.01.10. 11:37:00

@LucretiaBorgia: Ja, bocs, a mambás kommenteket nem láttam, akkor nem tudom, miről van szó, bocs, hogy beleszóltam.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 11:44:22

@Sally and Billy: Semmi, a mambán kívül, de már leszarom azt is. A kis szarkavaró a párja, ez tény, aminek azért van pöti kis jelentősége. Mivel ott voltál pontosan tudod, hogy lassan egy éve távoztam odaátról, de nem nyugszik, időről időre ki vagyok szerkesztve frau által random és ez azért kissé negatívan érinti a hangulatomat, talán érthető.
De örülök, hogy leírtad a manipulál szót.
Viszont tényleg hagyjuk a személyes részt. Talán elég lesz fraunak a 900 blogból a maradék 899, ott ócsárolhat.

Untermensch4 2019.01.10. 11:48:56

@Sally and Billy: Észreveszem ám hogy itt rivális titkosszolgálatok cicaharcolnak... :D
És van annyi érzékem a social engineering-hez és manipulációhoz mintha tanultam volna marketinget pedig nem is...

Szóval amondó vagyok hogy térjünk vissza ontopic vizekre, főleg hogy sokkal jobb a téma mint a kicsinyes megsértődések.

"Szóval a posztból nem derült ki, hogy a férj megkapta-e ezt a választási lehetőséget. És szerintem ez a probléma itt. "
Ebben sztem egyetértünk. Ha a házasság elhidegülésig jut akkor szépen barátságosan és kulturáltan fel lehet számolni közös megegyezéssel. Vicces látvány a szorongó válóperes bíró ahogy szép lassan ellazul miközben időnként újra befeszül mert várja mikor kezdik a leendő elváltak a veszekedést, aztán semmi balhé. :) :D

pannonfunk 2019.01.10. 11:50:50

@Untermensch4: igen, mindkét oldalon állok, technikailag középen.

@LucretiaBorgia: mindig is elmondtam a véleményem. A jelenlegi vitátokban nem tudok véleményt mondani, mert nagyon sok mindenről lemaradtam, és véleményt akkor tudnék nyilvánítani, ha ismerném a hátteret. Erre most nincs kapacitásom, emiatt elnézéseteket kérem, hogy nem is szándékozom megtudni, hogy mi volt itt, és engedjétek meg nekem, hogy boldog tudatlanságban éljek. Untival nagy a kultúrális közös metszetünk, Veled a gondolati közös metszet, vagy akár hívhatjuk életérzésnek. Én csak ezeket az értékeket szeretném megtartani. Ha úgy tetszik, ez a véleményem :)

Untermensch4 2019.01.10. 11:59:18

@pannonfunk: Sztem van különbség. Ha egyik oldalon sem állsz akkor középen vagy a senki földjén és mindkét oldalról lőnek rád. Ha mindkét oldalon állsz akkor egyik oldal sem lő rád ("saját magára") és mivel te sem lősz át a "másik saját oldaladra" így mindkét oldalon fedezékbe tudsz húzódni. Technikailag akkor lehet gond ha egyik vagy mindkét oldalon megindulna a "belső ellenség" keresése de sztem odáig nem süllyedünk le. :)
Egyébként én is belga vagyok, ezzel bővült a közös kulturális metszetünk. :)

2019.01.10. 12:13:07

@Untermensch4: Persze, ez lenne az ideális. De olvastad foxi kommentjét?

"Simán hihető hogy a férjnek jó ez a tudatlanság és lelkileg nem viselné el a valóságot.
Az én anyám tökéletesen ez a minta, ő is egy tudatlanságban képes lubickolni és úgy hajlitja a valóságot hogy beleilleszkedjen a sémájába."

Én is ismerek ilyen embereket, ezért úgy gondolom, hogy az ember saját elméje jobban tudja, hogy mivel tud v nem tud éppen megbirkózni, mint egy kívülálló.
És ha vkinél beindul egy ilyen elhárító mechanizmus, az bizony annak a jele, hogy még (szakember segítsége nélkül) nem tudna megbirkózni az adott problémával.

Untermensch4 2019.01.10. 12:22:46

@pannonfunk: Mármint a réges-régi konfliktusban (ami itt offtopic) vagyok belga és azóta párkapcsolat miatt egy helyütt már lettem "belső ellenség".
Ezt viszont át tudom fűzni ontopic-ba mert ahogy most újraolvasom brendelt...

ateistaklub.blog.hu/2017/02/21/isten_nevet_hiaba_szadra_ne_vedd

...ezt amit a sértődésről ír alkalmazni lehetne a posztban írt felállásra és akkor lehetne 4win.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 12:32:34

@pannonfunk: Puma, még1x mondom, sehova se kell állnod. Véleménycsere van.

Untermensch4 2019.01.10. 12:35:10

@pannonfunk: És akkor még van egy etikai problémám. Egyrészt a szerelem és lojalitás. Másrészt az adott szó és diszkréció. Ha mindkettőhöz ragaszkodok akkor garantált hogy lesz egy rakás félreértés.
Sztem ebben is egyetértünk hogy ilyenkor a szerelem fontosabb. Aki pedig a szerelmeseket próbálja szétválasztani az az igazi xarkavaró.

Ez ontopic kivetítve az a kérdés hogy a két pasi közül melyikbe szerelmes a nő és az a pasi melyik nőbe szerelmes.

Untermensch4 2019.01.10. 12:39:50

@Sally and Billy: "Én is ismerek ilyen embereket, ezért úgy gondolom, hogy az ember saját elméje jobban tudja, hogy mivel tud v nem tud éppen megbirkózni, mint egy kívülálló."

A megbirkózásban erőt ad az erkölcs. ("Az erkölcsök, ha mégoly' torzak is, lelki tartást adnak."). Ismerni kéne a férj etikai/erkölcsi preferenciáit hogy tudjuk, még nem áll készen vagy az idővel halmozódó és majdan az igazság pillanatában megkapott trauma időbeli halmozódása miatt egyre kevésbé állhatik készen?

LucretiaBorgia 2019.01.10. 12:42:12

@Sally and Billy: Én a kegyes hazugságot szükségesnek tartom. Egy eset: A barátnőm mindenórás terhes volt az első gyerekkel. Ebédre voltam hozzájuk hivatalos. Szegény barátnőm már nehezen bírta folyton wc-re rohangált. Az egyik ott tartózkodása alkalmával, a férj (mindannyian egyetemista barik voltunk) elkezdett tapizni és meg akart csókolni. Nyilván eltoltam, de pont jött a barinőm, úgyhogy el se tudtam küldeni a fenébe. Mondtam volna el a barátnőmnek, aki amúgy halál szerelmes volt ? A későbbiekben, mivel közös piaci területen mozogtunk még néhányszor láttam hogy más nővel megy fel a szállodai szobába. Sose szóltam. Közel 25 éve vannak együtt, szex már 10 éve nincs. A barátnőm nem mondja ki, de tudja, már nem érdekli....A férj sose akart lelépni. Szerintem lassan öregségükre jó lesz a házasságuk, még a szex is visszatérhet, ha már nem lesz csaj, akivel félrelehetne kufircolni.

Untermensch4 2019.01.10. 12:48:17

@LucretiaBorgia: Ebben az esetben sztem nem lenne szükséges. Megbeszélhetnék hogy terhesség harmadik trimeszterében nem olyan jó a szex illetve a férj akar olyasmit is amit a feleség szexben nem, a megoldás tehát hogy mással is szexel. Ugyanez érvényes a nőre is csak ott mivel a férj nem lesz terhes, annak a helyére mást kell behelyettesíteni (pl az évnek abban a szakaszában amikor a férjnek látástól vakulásig kell dolgozni és aludni sincs ideje akkor vszeg minőségi szexre sem annyira képes).

LucretiaBorgia 2019.01.10. 12:55:33

@Untermensch4:
További kegyes hazugságaim:
- soha egy férfinek se mondtam meg, aki közeledni próbált, hogy nem tetszik, azt mondtam van valakim, vagy épp szakítás után vagyok, stb.
- soha nem mondtam meg, hogy rossz volt a szex, valahogy elsunnyogtam
- soha nem mondtam meg a férjemnek, hogy milyen undi a csokis gatyót mosni
Hmmm ?

2019.01.10. 12:57:38

@Én Tamara: köszi, hogy megszólaltál és kikerekítetted kicsit a képet.
Annyit hozzátennék, hogy arról az emberről akiről azt hisszük, hogy nem bírná elviselni a valóság terhét, ott sokszor a saját félelmeinket projektáljuk ki. Meglepően tudnak reagálni az emberek, olyan módokon ahogy nem szokásuk, mert az a szituáció se lesz szokásos amikor megtudja, hogy évek óta mással élvezed az életet.
Aztán van egy lelki szint, amit ti nők azért fontosnak tartotok. A családi titkok, traumák, amik generációkra befolyásolják a családi rendszerben a viszonyokat. És ezeket a titkokat továbbviszik a családtagok, felmenők. Ezt materialista alapon lehet kiröhögni meg kitalációnak minősíteni. Viszont saját szememmel láttam hasonló traumákat kipattanni, kibeszélni, feloldani egy egy traumatikus alkalommal és ilyenkor sok sok folyomány kiderül. A nagy titkolózás például rákot okozhat sok embernek.
Na szóval az én véleményem az, hogy ez egy léleknyomorító kapcsolatrendszer.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 13:09:31

@foxi etetést vállalok:

-Igazad van abban, hogy néha meglepően más reakciót kapunk, mint, amiben biztosak vagyunk.
-Tovább megyek, elvi-lelki szinten miden hazugság megnyomorít és meg is betegíthet.
-Annyit azért hozzá tennék, hogy a nagy leleplezés következménye erősen két esélyes.

Untermensch4 2019.01.10. 13:09:31

@LucretiaBorgia: Sztem azért nem beszélték mert ugyanolyan ál-erkölcsös hazug emberek mint sokan mások. Nincs ezzel "baj", ez a közmegegyezés hogy hazudni KELL. Belátom hogy én vagyok a naív idealista deviáns őrült, mea maxima culpa meg minden, tényleg.

De amikor abból van a feszkó hogy hazudtok akkor engedtessék meg hogy szóljaqk, hazugság nélkül nem lenne (vagy nem pont ez) a feszkó. Az erkölcsös piedesztálos manipulatív beszólogatás meg szánalmas olyanoktól akik egyrészt elvileg egyetértenek abban hogy hazudni rossz dolog DE (a kivétel nem erősíti hanem gyengíti a szabályt!) a kegyes hazugság KELL.

Aki megsértődik a kibaxott igazságon az cserélje le a világot egy másikra!

2019.01.10. 13:10:31

@LucretiaBorgia: Igen, csak ehhez elég fejlett EQ kell, hogy rá tudj érezni, hogy vki akarja-e tudni az igazságot v nem. Akiknek viszont nem fejlett, azoknak meg valószínűleg fogalmuk sincs, hogy miről beszélünk.

"Szerintem lassan öregségükre jó lesz a házasságuk"

Ez jó. És az ilyen idősebb párokra nézve szokták egyesek megállapítani, hogy "Régen minden jobb volt."...

LucretiaBorgia 2019.01.10. 13:12:50

@Untermensch4: Van olyan, hogy vélemény különbség.

Untermensch4 2019.01.10. 13:12:51

@foxi etetést vállalok: "Na szóval az én véleményem az, hogy ez egy léleknyomorító kapcsolatrendszer. "

Ne is törődj vele. Ilyen lelki nyomorékok vannak bőségesen. A "normális" mennyiségi és nem minőségi kategória. Mert a túlerőnek egészen addig igaza van amíg majmokról van szó akik stressz hatására agyonverni akarják a stresszforrást. A szavannától nem sokkal messzebb jutottunk mint egy áramszünet+ÁFA. :(

Untermensch4 2019.01.10. 13:15:54

@LucretiaBorgia: És a véleménykülönbségről kegyesen hazudjuk azt hogy nincs, vagy kisebb mert úgy kényelmesebb? A "kegyes hazugság" csúszós lejtő. Eleve azt sugallja az elnevezés hogy az igazság kegyetlen...

LucretiaBorgia 2019.01.10. 13:18:45

@Sally and Billy: Láttad az Utazó c. filmet Jen Lawrence-s Chris Pratt-es ?
Engem azóta foglalkoztat az az érdekes dilemma..
Na, nem a joga volt-e a magányos chris-nem jen-t felébreszteni, hanem, hogy ketten voltak, csak egymásra számíthattak, nem volt kísértés és leéltek egy boldog életet...

LucretiaBorgia 2019.01.10. 13:23:07

@foxi etetést vállalok:

"Na szóval az én véleményem az, hogy ez (IS) egy léleknyomorító kapcsolatrendszer."
Egy IS-t beletettem.

2019.01.10. 13:28:38

@foxi etetést vállalok: Azta, ez is iszonyat jó komment.

Megmondom őszintén, rég nem olvastam már ennyi jó gondolatot egy poszt alatt :)

2019.01.10. 13:43:30

@LucretiaBorgia: Hát, nem tudom. Én azért szeretem megválogatni, hogy kivel töltöm a szabadidőmet. A munkahelyi, nagy számú (kényszer)kapcsolataim alapján meg úgy gondolom, hogy elég kicsi annak az esélye, hogy pont olyan ébreszt fel, akit képes lennék egy életen át elviselni :)

2019.01.10. 13:44:40

@LucretiaBorgia: jó. tegyél :-)
A leleplezés sok esélyes: van hogy katarktikusan egymás nyakába borulnak, van hogy a pasi lelép és boldogan talál neki való csajt, de lehet hogy leugrik a tizedikről... meg még csomó opció lehet.

@Sally and Billy: köszi :-)

LucretiaBorgia 2019.01.10. 14:08:12

@Sally and Billy: Várj, nem az a dilemma, hanem, hogy van-e olyan, akivel "boldogságban", vagy legyen "jól" le tudunk élni egy életet ?

2019.01.10. 14:48:00

@LucretiaBorgia: Persze, szerintem van. Én ismerek is olyan párokat, akik 10+ éve együtt vannak, és még mindig jó rájuk nézni, látszik, hogy tényleg összetartoznak.

notC 2019.01.10. 14:53:39

@foxi etetést vállalok: "Azért az is más szeretőség...."
Elég markánsan tipizálsz, elég egyértelműen jelented ki valamiről, hogy ez fehér, minden más fekete. Pedig számtalan verzió, variáció, szint, érdek és ellenérdek létezik. És nem csak a "probléma" lehet sokféleképp értelmezhető, hanem az arra adott válaszok is elég sokrétűek lehetnek.
Picit konkretizálva: hullanak szét, döglenek sorban a párkapcsolatok. Csonka családok, egyedül nevelt gyerekek, gyerektartástól sanyargatott, elidegenített fél-szülők.... Társadalmi jelenség. Ez van...
Meg a megoldás keresés. A posztban le lett írva egy. Tamara a dupla pasiban találta meg a dolgok csimorasszóját, de amit pl. én is hiányoltam már, az a környezeti leírás, a kontextusba helyezés... Mert semmit nem tudunk a férjről. Lehet beteg, lehet csak szimplán aszexuális, lehet hogy a lány szenvedélyhez, szexhez való hozzáállása kissé eltér a "normálistó" (már ha van ilyen).
Abszulút respektálom, ha te a sorozatmonogámia híve vagy, és cseréled első blikkre, ami cserére szolrul. Csak mások meg másként... Van aki a vágyait folytja el, s él le egy életet langyos lábmosóvízben, van aki meg nyitott kapcsolatban él, és fűvel-fával kefélnek egymás tudtával. Van ahol ez nem opció, meg vannak magasztosabb, fontosabb érdekek (jelen esetben a család, gyerekek hosszútávú projektjének működtetése).

Én pl. kíváncsi lennék a te ideális világod környezeti tényezőire is. Mióta vagy kapcsolatban, mennyire vagy elköteleződve, volt-e már próbája a házasságotoknak, stb... Vagy a partvonalról szidod a kétballábas focistát, hogy lehet olyan béna, hogy 5 méterről mellé rúgja a második félidő végén?

2019.01.10. 15:19:43

@notC: Ha nem tipizálok markánsan akkor szétfolyik minden. A valóságnak millió árnyalata van és semmiféle kijelentés nem tehető.
Ahogy a te kommented is jelzi, szerinted van ilyen is, olyan is, meg millióféle. De mi a te mondanivalód? Mi újat adtál a diskurzushoz?
Nincs ideális világom. Rengeteg csavar és kinlódás van az én életemben is. Erről is írtam ennél a posztnál pár kommentemben.
Ha érdekel olvasd ezeket el. De én eléggé kötözködésnek éreztem a kommented, úgyhogy ennél többet nem tudok válaszolni neked.
Nekem van egy erkölcsi zsinórmértékem, hogy ne tegyek olyat amit én se szeretném hogy tegyenek velem. De ezzel is csak ismétlem már magam.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 15:23:23

@notC: Erre mondtam, ha olvastad, hogy ez is egy egyensúly.
A hulló-döglő kapcsolatokat illetően nem tagadható, hogy az internet, a látens bőség zavara az egyik legnagyobb rákfene. Mert valós bőség nincs, csak annak illúziója. Hogy van tökéletes, van jobb.
Az, hogy 1000-ből lehet választani és nem 2-ből, és van még, meg még 1000.

notC 2019.01.10. 15:39:02

@LucretiaBorgia: "hogy van-e olyan, akivel "boldogságban", vagy legyen "jól" le tudunk élni egy életet ?"
Szerintem itt azért a definíció elég pontatlan! :-) Mi az, hogy boldogan, mit takar, mit jelent, mit várunk el tőle?

Soha a történelemben nem volt még olyan, hogy egy férfit és egy nőt 20-30-40 évnyi minőségi, szerelemben, hűségben töltött kapcsolatba kényszerített volna a társadalom erkölcsi normája. A középkorban hullottak a népek mint a pelyva, háborúk, özvegyek, elhalt gyerekek garmadája. Konkrétan a túl szoros kötődés hátránynak számítottt. Az ó-korról meg elég annyit, hogy a hedonizmus szót ők találták fel :-)
Az első olyan korszak, amikor a jólét és az örökélet megcsapta a párkapcsolatokat "Bubiék" korszaka a 20-as években volt. Válaszuk a férfi szabatossága mellé alaposan felzákóztak a nők is. Szeretőt tartani sikk volt, főleg a jobbmódú (vagy annak tűnő) körökből.
Aztán jött a háború, ami jó sokáig tartott, mert a kérdés a 60-as évekig inkább a túlélésről szólt, mint a szexről. De a hippiknek rögtön volt válaszuk, amint a környezet éretté vált a forradalomra. A 70-es, 80-as évek diszkrét, vagy épp kevésbé diszkrét alternatíváira pedig már szerintem az itteniek is emlékeznek, de ha nem, egy jó kérdés a szülők felé, viccesen zavart magyarázkodást tud szülni :-) (nudista paradicsomok, swingerek, kommunák, keresztbe-hosszába szeretőzések, párcserék, stb...)
Ennek a fertőnek vetett véget a 2000-es években újraértelmezett erkölcsi normaállítás. A helyzet azóta fokozódik, valószínűleg soha nem volt olyan prűd az emberiség, mint manapság, soha nem volt ekkora különbség az elvárás és a valóság között, soha nem kellett ennyit hazudni másoknak és magunknak. És nekem úgy tűnük, hogy a társadalom kezd ebbe belefáradni. Egyre több alternatíva kap teret és tömegbázist, új szavakat tanulunk (poliamória, nyitott kapcsolat, etikus hűtlenség, stb...), és persze a határfeszegetés egyik következményeként a konzervatívoknak is egyre hangosabban kell kiabálni, hogy az egyre nagyobb távolságban lévő "másokhoz" is elérjen a kritikai neheztelésük....

LucretiaBorgia 2019.01.10. 15:55:18

@notC: Kiváló komment ! Mint mindig :)
A filmben mondták így. De amúgy se tudnám precízen definiálni. Kb: szex, harmónia, egymás szórakoztatása, szeretet. Az egymásra utaltság is érdekes tétel ebben. Az se nagyon van már. Én nőként is mindent meg tudok oldani férfi nélkül (a szexet ide nem értve). De bezzeg íróként nem nagyon tudnák micsinálni egy bazi nagy űrhajóban :):):)

Ezt prüdériát a 2000-es évektől mire érted ? Erre a ha megdicséred a frizurámat már zaklatva vagyok ?

notC 2019.01.10. 16:01:02

@foxi etetést vállalok: Szia
Azt gondolom, hogy a körülmények ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy valamiről ítéletet mondjunk. Főleg egy ilyen bonyolut ügyben, mint egy hosszú kapcsolatban megjelenő hűtlenség. Márpedig te/ti alaposan elmeszeltétek Tamarát. Én ez ellen emeltem szót, nyitva hagyva annak lehetőségét, hogy egy működő alternatívát mutass. Kritizálni könnyű. Egy fikcióba kapaszkodni még könnyebb. Megoldást keresni már kissé döcögősebb, de meg is találni azt...! Na az már valami!
Ebből az egész történetből nekem az jött le, hogy Tamara talált egyet. Hogy miként jutott el oda, hogy ez lehet-e követendő, vagy vannak-e benne részeredmények, melyeket hasonló helyzzetben lévők adoptálhatnának? Na ez már jó kérdés...
Én két irányt látok: szakítani, borítani és hagyni, hogy mindenki újabb és újabb kört fusson az élet mezei futóversenyén, vagy beletörődni, elfolytani, elsorvadni, majd csöndben elmúlni, bőven az öregkorunk előtt.
Tamara választott egy középutat (igen, az valóban az a pozíció, ahova mindkét oldalról lőnek!!!). Megpróbált nem borítani, valahogy eleget tenni a család-jellegű elvárásoknak, s tette mindezt úgy, hogy más elvárásokkal szembe menve bűnösként éli az életét, de legalább él!

2019.01.10. 16:05:40

@notC: prüdéria? most a politicalli correct szemforgató idiotizmusra gondolsz, vagy hogy az instagram cenzúrázza a mellbimbót? Ez nagyon pici szelete a mindennapi életünknek és emellett az internet drótján bejön a házunkba a pornó mindenféle vadhajtása is. Ennél könnyebb sosem volt szexhez pornóhoz jutni. De akár csajt/pasit rendelni katalógusból, vagy swingerezni. Ma egy nagyvárosban a társasházban senki nem közösit ki egy szexuálisan szabados nőt. Nem is értem mit értesz prüdéria alatt.

2019.01.10. 16:10:13

@notC: a saját életemről annyit mondhatok, hogy amikor én éreztem hogy nem megy tovább a házasság akkor sok év kinlódás után elváltam. És mindezek után kezdtem az újabb ismerkedéseket, szerelmeket.
Nem mondtam hogy ez az etalon.
Annyit irkáltam ide, hogy én a megcsalt és tudatlanságban tartott emberrel szimpatizálok és sajnálom őt. És én pont emiatt nem mentem bele szeretői kapcsolatokba.
Az "elmeszeltem" Tamarát azért ettől nagyon messzire van, mert szaudarábiában halálra kövezik a hűtlen feleséget. Szóval picit túlérzékenykeded a dolgot.

2019.01.10. 16:16:47

@foxi etetést vállalok:
"A nagy titkolózás például rákot okozhat sok embernek."

a rák kialakulásának sok okát hallottam már, a napsütéstől kezdve a mindenféle élelmiszer elfogyasztásán kívül az emberi létet közvetlenül befolyásoló kémiai, fizikai hatásokig.
de ezt még nem.
hát ha ezt nem vicciből írtad, már megérte elolvasnom.
ha esetleg valami háttér információról, (britttudósok kutatásairól) is szólnál ezzel kapcsolatban, közelebb kerülhetnénk a rák elleni harc megoldásához.

mindeközben aggódom sok olyan ember egészségéért akit munkája folytonos titoktartásra kényszerít akár egy életen keresztül...

2019.01.10. 16:23:35

@vitéz Beverneky: nagyon vicces vagy. Nem a hivatali titoktartásról van szó, hanem olyanról amelyik a saját lelkedet ejti foglyuk, stresszt okoz. Pszichoszomatikus betegségeket okoz, például rákot.
Alapvetően minden betegséget lehet pszichoszomatikus dolgokra visszavezetni. Mert az legyengiti az immunrendszeredet amitől megkaphatod a betegséget.
De nyugodtan nevess ezen a világnézeten, már annak is örülök hogy önfeledt szórakozást szereztem neked. :-)

2019.01.10. 16:36:34

@foxi etetést vállalok:
isten ments, dehogy nevetek.
igazad lehet ezzel a psychosomaticus magyarázattal.
akkor én szerencsés vagyok mert eccer kurváztam csak, és télleg eltitkoltam az asszony előtt.
meg is betegedtem, de penicillinnel jól kikezelték.
az orvos valami szifiliszt emlegetett, tehát szerencse, hogy nem rák.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 16:37:13

@vitéz Beverneky: Ez tényleg nem a szakterületem, de létezik olyan hogy pszico-onkológia, több cikket is olvastam pár éve.
Vagy az autoimmun betegségek...

LucretiaBorgia 2019.01.10. 16:37:48

@vitéz Beverneky: Ez tényleg nem a szakterületem, de létezik olyan hogy pszico-onkológia, több cikket is olvastam pár éve.
Vagy az autoimmun betegségek...

LucretiaBorgia 2019.01.10. 16:40:07

pszicho
elrontva nagyon béna, pláne 2x :):):)

notC 2019.01.10. 16:46:38

@LucretiaBorgia: Na azt azért tegyük hozzá, hogy egy luxus űrhajón eltöltött pár évtizednyi nyaralás (főleg egy olyan jófej csapossal a háttérben) nehezen hasonlítható össze a napi burtyi-számla-mégtöbb burtyi-mégtöbb számla mókuskerekével :-) Tényleg! Nekik végül is miért nem lett gyerekük? Mert úgy rémlik, hogy nem lett... Vagy kidobálták őket közben, úgyse látta senki?

"Ezt prüdériát a 2000-es évektől mire érted ? Erre a ha megdicséred a frizurámat már zaklatva vagyok ?"
Szerintem a metoo, meg a koedukált wc, meg a gendersemleges nem a németeknél már csak a végstádiumban agonizáló patriarcha földön fekvő démonába való rugdosás :-) Sok jelentősége nincs, a régit el kell törölni, meg kell semmisíteni, aztán majd látjuk, hogy mi születik helyette. (illetve én már nem biztos, hogy kíváncs vagyok rá, nekem elég, ha van pár maradi nő a környezetemben, aki még mosollyal nyugtázza, ha megdícsérem a frizuráját :-)
Viszont mint jelenség kifejezetten érdekesnek látom a dolgot!
A szexualitás bűnös élvezte, az AIDS, a meztelenség, a nők tárgyiasítása elleni küzdelem, a hűség misztifikálása, a nőjogok, szerepek errodálódása, mertoszexualitás, (ál/neo/ultra)liberalizmus, stb.... Rengeteg olyan fogalom, mely egyszerre negatív és pozitív, de mindenképp megosztó, harcba hívó. Márpedig ennek a háborúnak vannak vesztesei. Azt gondolom, hogy többen, mint ahány nyertese. A célok jók és nemesek, de a harmodor, az eszközök nem minden esetben. Mint ahogy a járulékos veszteség is elég komoly: identitás- és viselkedészavaros generációk, talajt vesztett nők és férfiak, útkereső bolyongók, megborult értékrendek, széthullott szabályrendszerek, káosz.
Igen, úgy kezdődött, hogy a legális erotikát felváltotta a pornó. A fácsén már a kicsillagozott női mell is tabu, de minden további nélkül lehet hullát, verekedést, erőszakot posztolni. Az intimitás régen feszítő hiányérzettel párosult (nők keresték, férfiak próbálták tanulni), mára egy szűk réteg alternatív szórakozása (pl. tantra), vagy épp szitokszó :-) A filmekben már csak a melegek csókolózhatnak (igaz, akkor már ünnepelt művészfilm!), viszont a percenkénti 6 erőszakos halál korhatár nélküli besorolású kalandfilm. A párkapcsolat béklyó és nem lehetőség, a szerelem valami tovatűnő rózsaszín maszlag, miközben elvárások mentén keressük a nagy őt, a tökéletest, az egyetlent, aki az egónkat az egekbe emeli.
Fura világ ez :-) de legalább izgalmas ;-)

God Harald 2019.01.10. 17:11:11

@pannonfunk: hát sajnálom. Most, így ünnepek környékén kosaraztak ki? Mert az elég szar még pluszba!:( Lányt írtál, lehet még fiatal és kéreti magát!:)

LucretiaBorgia 2019.01.10. 17:27:05

@notC: Irjál inkább Te posztot! :):):)
Ez inspiral engem is, csak próbálok rendszerezni.

pannonfunk 2019.01.10. 17:36:08

@God Harald: hát, 19 évvel fiatalabb :) de nem vagyok nyomulós, a nem német jelent, és tiszteletben tartom. Azon felül, hogy én sem voltam bizonyos benne, hogy akarom-e egyáltalán... Sokszor messengeren olyan volt a puncsolásunk, hogy közben szinte gyomorgörcsöt kaptam, hogy el ne rontsak valamit, nagyon radikális a véleménye, furcsa a humora. És hát "amit erőltetni kell, azt nem kell erőltetni"... De most nem savanyú a szőlő effektust akarok játszani itt, egy gyönyörű, intelligens és jószívű lány, adtam egy esélyt, de azt gondolom, hogy jól van ez így.

Már ünnepek után volt, de ez irreleváns, az ünnepeket gyerekeim és keresztgyerekeim közt töltöttem.

Mia and me (törölt) 2019.01.10. 17:48:55

@foxi etetést vállalok: te voltál a rtorll etetéses is ugye?

na a királyunkról most olvastam egy cikket ,amiben szintén nárcisztikusokhoz hasonlítja a faszi az egész rendszert, amit te is írtál a másik blogon aZorbáról.

www.vasarnapihirek.hu/friss/senki_nem_marad_takarasban

God Harald 2019.01.10. 18:08:28

@pannonfunk: sejtettem! Nem tartom szerencsésnek a nagy korkülönbséget. Számomra 10 év is áthidalhatatlan lenne, nemhogy a duplája.:)

God Harald 2019.01.10. 18:11:49

@LucretiaBorgia: mostmár vagyok annyira idős, hogy jól tudnék szeretni. Viszont nem vagyok annyira fiatal, hogy ezt meg tudjam tenni!:)))

2019.01.10. 18:12:15

@Mia and me: igen, súlyos eset, narcisztikus és paranoid, mindenkire gyanakszik. Lételeme a konfliktus és ez eredményezte hogy ennyire háborús hadszintér lett az ország, két egymást gyűlölő táborra szakadt. A narcisztikusnak mindkét táborra szüksége van, igen, még a gyűlölködőkre is hogy egy élet törésvonal mentén tudja lehasítani őket.

2019.01.10. 18:14:48

@God Harald: ugyammá, viagra csodákat tesz :-)

God Harald 2019.01.10. 18:24:30

@foxi etetést vállalok: gondolom, de nem dugásra gondoltam, hanem full kontaktra!:)))

Walsh és Kirby 2019.01.10. 18:55:19

@God Harald: Miért, az én esetemben se vette észre 6 évig anno a férj. Vagy csak nagy arccal nem gondolta, hogy pont én. hehe

LucretiaBorgia 2019.01.10. 19:33:58

@foxi etetést vállalok: Én is olvastam ám, meg még sok mást a témában.

2019.01.10. 20:49:20

@LucretiaBorgia: Bánki György írt nemrég egy zseniális könyvet a témában... gondolom ismered. Alapmű.

LucretiaBorgia 2019.01.10. 20:56:21

@foxi etetést vállalok: Tudom foxika, ahogy megjelent megvettem.

God Harald 2019.01.10. 21:07:01

@Walsh és Kirby: igen, a külső is, meg a viselkedés is megtévesztő lehet. Kora ifjúságomban egyik elhívatott tanítómesterem gyakran felhívta a figyelmem arra, hogy óvakodjak az ábrándos tekintetű, csendesszavú babaarcú kurváktól!:))) Néha azért győzött a kíváncsiság. És tényleg!:)

God Harald 2019.01.10. 23:28:23

Fiatalon tele vagyunk energiával, miénk a világ. Csak indulatosak vagyunk, dacoskodunk, kapkodunk és felületesek vagyunk. Nincs kellő emberismeretünk, nincs élettapasztalatunk. Mindent kétdimenziósan látunk és indulatból döntünk. Ha “kell”, mindent lerombolunk magunk körül. Aztán ahogy telnek az évek, rájössz arra hogy kevesebb egoval több oldalát ismered meg az életnek. Megérted az embereket és megtanulod tolerálni őket. Esetleg eljutsz oda, hogy feltételek nélkül is fogsz tudni szeretni. Elfogadni és nem ítélkezni.:))

2019.01.11. 07:14:56

@God Harald: ... és folytatva, hiába van már meg benned a bölcsesség, de az energia már odaveszett. A világ változtatásához nem csak bölcsesség, de energia is kell, tenniakarás, hit, lendület. Ez veszik el az öregkorra. Nagyapám már csak békésen ült nagykabátban a kandallónak támaszkodva egész nap.

LucretiaBorgia 2019.01.11. 09:32:47

Csodás, napos péntekre ébredtünk, mely körülmény azt jelenti, hogy a szellemünket béklyóba kötő munka szorítása lassan enged, így rövidesen beszippanthatjuk a hétvége mámorító illatát !

Még élünk uraim, érvágásnak vége ! :):):)

God Harald 2019.01.11. 10:18:14

@foxi etetést vállalok: van köztes idő is. Van lendület, energia és hit! Csak azt elviszi a meló:)))

Mia and me (törölt) 2019.01.11. 10:21:38

@God Harald: A nagyapó nyugis kandallós idilljét is sajnos... .nagyon úgy néz ki a helyzet.

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:39:48

@God Harald: Most melyikre kenjem a Nagy Lószart ? Pontosíts ! :)

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:52:08

@Mia and me: Ha mákunk van, addigra mind a Mátrixban leszünk és elménk boldog életet fog élni, kandallóval, nagypapával, fekete macskával és fehér nyúllal :):):)
Ja, nem, mégse. Emlékezzünk mit mond az Ügynök: az első Mátrixot úgy tervezték, hogy az emberek boldogok legyenek, de folyton fel akartak ébredni, ezért változtattunk.....

God Harald 2019.01.11. 10:54:29

@LucretiaBorgia: napsütés ide vagy oda, a mai nap szopás. Két óra araszolás, aztán rögtön egy ítélet megírása! És még hun van a vége?!

God Harald 2019.01.11. 10:56:08

@Mia and me: nekem nem a kandallóban fog ropogni a tűz:)))

LucretiaBorgia 2019.01.11. 10:57:08

@God Harald: Nemáá, hogy szintén zenész ?? Komolyan ?

LucretiaBorgia 2019.01.11. 11:04:09

@God Harald: És ítélkezel ? Mondjuk lehet jobban járnánk, ha inkább te ítélkeznél....
Már csak azért, mert nem vagy bölcs :):):)

God Harald 2019.01.11. 11:15:02

@LucretiaBorgia: munkám egy része az alvállalkozókat ellenőrizni, auditálni. Pl gyártásközi ellenőrzések.

God Harald 2019.01.11. 11:32:48

@LucretiaBorgia: gondolod, hogy jobb lenne, ha nem bölcs laikusok itélkeznének?

God Harald 2019.01.11. 14:06:58

@LucretiaBorgia: na tessék! Nem véletlenül szoktam mondogatni, hogy a jogász az egy külön állatfajta! Aztán van egy kis morgás, de elmúlik!:)))

God Harald 2019.01.11. 15:44:29

@LucretiaBorgia: nőben vadmacska, férfiban disznóféle!:)

2019.01.11. 23:12:23

@foxi etetést vállalok: "Én csak a saját sztorimból indultam ki, az a csaj aki velem csalta a férjét, ő nem örülne a tudatlanságnak és én kiszálltam a sztoriból emiatt.
De kőhajigálást nem rendezek."

Habitus kérdése kinek mi fér bele, mik az igényei. Van a másik oldal, aki meg kihívásként éli meg azt, hogy egy férjes nő szeretője legyen és, ha ez sikerül neki jöhet is az önigazolás a nőkről. Attól, hogy neked nem volt gyomrod hozzá mást még ez vonzhat.

2019.01.11. 23:21:17

@Szőkenőőő: "A hazugsághoz: MINDEN ember hazudik az élete során. Aki azt mondja hogy nem, az hazudik. Tudjuk hogy hazudni rossz, mégis megtesszük. Ki kisebbet füllent, ki nagyobbat hazudik. Ez van, ilyen az élet."

Főleg, ha annyira ismerjük a másik, hogy tudjuk mi lehet a feltételezett reakciója. Kicsit visszautalva a farkasnős posztra is ezzel az a vicc, ha olyasmit kérnek számon a másikon, amit maga is elkövet.

God Harald 2019.01.11. 23:31:54

@M87: azért ez nem ilyen egyszerű. Elsőre persze izgalmas egy fiatal srácnak. Csak lehet, hogy a nő részéről kétségbeesett lépés. Aztán a dolgok elmélyülnek. És végigjárod az utat a mennyország padlásszobájától a pokol mélygarázsának legalsó szintjéig. Nem a nőkről lesz lesújtó erkölcsi ítéleted, hanem az emberekbe vetett hited inog meg.

2019.01.11. 23:33:48

@notC: Kiegészítve a sok jó gondolatod a szerelemhez annyit, hogy az ember rájön idővel ez nem egy fennkölt, magasztos dolog, hanem a hormonok játéka a szervezettel és a fajfenntartást szolgálja tudat alatt és az érzések miatt vakságot okoz egy időre, amit ködként definiálunk:)

2019.01.11. 23:40:12

@God Harald: Azokra értettem inkább, akik úgy űznek sportot ebből, hogy ennek élnek, de abban igazat írsz, hogy inkább fiatalabb korban izgalmasabb ez csak van, aki nem hagy fel vele. Ezen nem mindenki esik át. Mindenki magában csalódik inkább, hogy lehull a lepel egy ideálnak hitt világról, amiben szerepet játszik az agymosás is.

God Harald 2019.01.11. 23:47:21

@M87: igazad van, csalódtam. Csak az a baj, hogy magamban csalódtam. Gyáva voltam és buta. Felszínes. Persze a körülmények sem kedveztek. De megalkudtam

2019.01.12. 07:49:37

@M87: nem éltem meg kihivásként, mert ez egy sok sok éven átnyúló szenvedély kapcsolat volt, ami még akkor kezdődött amikor mindketten szinglik voltunk. Csak ő időközben férjhezment a gazdagpasihoz. És tetszett neki hogy ezzel a megcsalásos módszerrel akkor a pénz/státusz és a szenvedély iránti igénye is ki van elégitve. Neki nyerő szitu volt, nekem meg a romlást mutatta a múlthoz képest. Igy kerekebb a történet?

LucretiaBorgia 2019.01.12. 08:51:32

@foxi etetést vállalok: Azóta filózok a sztoridon, amióta megemlítetted. De az én agyam csak körbeforog...
Szerelmes vagyok vkibe, de hozzámegyek máshoz? Ezt nem tudom rendszerbe helyezni.
Talán a nő borzasztó szegénységben élt?
Vagy épp ellenkezőleg? Sznob volt, gazdag család, elvárások?
A világ egy érdekes hely..
Tamara meg mindent kockáztat a szerelemért..

2019.01.12. 09:21:08

@LucretiaBorgia: a szerelem közben szakitott, mert az elvárás listája nem volt kipipálva... majd sok év múlva ment hozzá valakihez. Ez kb 6 éven át nyúló történet. Pár évente újra találkoztunk és megállapitottuk hogy köztünk működik még a szenvedély.
Nem volt anyagilag szegény egyáltalán. Sznob az igen.

2019.01.12. 09:29:47

@LucretiaBorgia: "A világ egy érdekes hely.."
Mesélhetek a családból olyan történetet, hogy a nő nagy szerelemben eljegyzés után, esküvő kitűzve és 4. hónapos terhes volt, amikor szakitott a gyerek apjával és egy másik férfi annyira beleszeretett, hogy terhesen feleségül vette. Tudott róla, de nem érdekelte hogy másik férfitól várandós. Ez egy nagyon súlyos történet és még csomó csavar van benne. A bánkigyörgyös könyvhöz tökéletes illusztráció.

LucretiaBorgia 2019.01.12. 09:46:15

@foxi etetést vállalok: Kemény sztori, nagyon kemény! Emésztem.

LucretiaBorgia 2019.01.12. 09:51:12

Szogálati közlemény!
Van egy kis tekknikai porbléma, néhány oldal átmenetileg eltűnt. Dolgozunk rajta.
Tjúk ól

God Harald 2019.01.12. 11:08:56

@LucretiaBorgia: a világ valóban érdekes hely! Csak nem bántam volna, ha nem olyan hamar kellett volna rájönnöm!

LucretiaBorgia 2019.01.12. 12:44:03

@God Harald: Ez van, God! Ezzel kell főzni!

God Harald 2019.01.12. 13:05:16

@LucretiaBorgia: persze! Nem panaszkodás akart lenni.:) Le kell menni a pokol legmélyebb bugyrába ahhoz, hogy egy kicsit megtanulod becsülni az életet. Ha látod, hogy a szeretett féllel mit tesznek, (nemi erőszak, zsarolás, bántalmazás) eszedbe nem jutna a gondolata sem ezeknek. Mert látod hogy fáj. Nemcsak a bántalmazottnak, hanem a környezetdnek is. Ha éhezel, megtanulod becsülni az egyhetes száraz kenyeret is. Ha veszélyben van az életed, 5 perc boldogságnak is tudsz majd örülni. Ezek hasznos tapasztalások, csak lelkileg megöregedsz. Fiatalon.

LucretiaBorgia 2019.01.12. 13:54:26

@God Harald: Ne ríkass meg! Az már megvolt.
De, értem.
Csa ne hazudozz itt :):):)
Még h nem vagy bölcs...füllentős vagy.

God Harald 2019.01.12. 14:53:32

@LucretiaBorgia: hé, ez régen volt! Nem számít. Már mindenki megfizetett a hibáiért. Nincs baj. Viszonylag nehezebb körülményekhez szoktam, azoknak meg nem úgy fájnak a dolgok, mint egy normális embernek, tudod?!:)))
Inkább azt mondd meg, hogy ki bántott és mivel!
Nem vagyok bölcs, csak utazó!

pannonfunk 2019.01.12. 14:57:39

@LucretiaBorgia: Pl. a hahahóta is, pedig most olvastam egy morbid viccet :(

God Harald 2019.01.12. 15:28:27

Egy idő után talán nem is az a kérdés, hogy szerethetsz-e két embert. Hanem, hogy van-e két ember aki szeret?! Vagy akár csak egy! Vagyunk mi, a nehezen illetve alig szerethető emberek.:))) Simán tudok két nőt is szeretni. Na de fordítva?!

2019.01.12. 16:10:14

@God Harald: "Simán tudok két nőt is szeretni."
woww gratulálok! Mennyi időn belül? Ezt a potenciát a fiatalok is megirigylik :-))))
Bár magasmércének volt ez a dózsalászló-hárijános aki 7 nővel dugott egyszerre. Népmesei szám.

pannonfunk 2019.01.12. 16:44:04

@God Harald: Szerencsés vagy, bakker. Nekem nem megy a kettő, de olyan szinten, hogy ugye emiatt vagyok alkalmatlan per pillanat párkapcsolatra akár egyetlen nővel is :(

God Harald 2019.01.12. 18:18:45

@pannonfunk: nem mondanám! Az, hogy az egyik soknak talál, a másik kevésnek, az kb nulla.:)))

2019.01.12. 18:21:32

@God Harald: "soknak talál" Az mit jelent?

God Harald 2019.01.12. 18:30:51

@foxi etetést vállalok: azt, hogy a fizikai jelenléted magasabb az érzelmileg indokoltnál!:)))

2019.01.12. 21:27:57

@foxi etetést vállalok: Általánosságban fogalmaztam, mint jelenségről nem a konkrét esetedre lett kihegyezve. Amit mondtál az is igaz, amit a példádban említett nőnél is volt, hogyha egy személyben nem találja meg azt, amit keresett úgy több párhuzamos partnernél találja meg összecsipegetve a neki jó dolgokat. Mivel a nőknek nagyságrendileg több lehetőségük van erre ilyen téren könnyebb dolguk van.
Az említett oldalt, amit megosztottál annak idején a bloggazdája, ahogy én emlékszem egy saját történetének írásának szentelte. Pármilliót nyert a lottón és az összeget csajozásra költötte. Arról szólt, hogy mennyire megváltozott ezzel az élete és sokkal könnyebben tudott csajozni és a kalandokat hajszolni. Előtte költött a külsejének feldobására és saját bevallása szerint annyira feldobta az önbizalmát és oldotta a gátlásait, hogy pénzügyi háttérrel rendelkezik a kivitelezéséhez, ami a kisugárzásán is dobott ezzel megtöbbszörözve az esélyeit.

2019.01.12. 22:53:58

szaraxik a blogmotor, ahogy minden hétvégén...

Walsh és Kirby 2019.01.13. 07:23:30

DE már van szeretője. Ha újabb kell, akasszon le egyet.

Amúgy ez tipikus, erről írogattak ide sdist és a többi, hogy kellett a jó pasi és tőle a gyerekek, a társadalom felé mutatni, hogy nem lúzer a nő. Miközben ezek a szexuális vágyak már megvoltak, nem hirtelen alakulnak ki, szóval választhatott volna fiatal korában olyan pasit, aki kevésbé menő,de a szenvedély még most is élne.

Ami különösen undorító,az a sunnyogó önigazolás. Még így névtelenül, akár fiktív személyként sem áll bele, hogy "igen, nekem ez kell,ilyen módon,szex a szeretővel és biztos és szarok a férjemre, meg az érzéseire".

Walsh és Kirby 2019.01.13. 08:10:53

@Walsh és Kirby: "szex a szeretővel és biztos családi háttér minden helyzetre" - így pontos.

2019.01.13. 08:13:51

@Walsh és Kirby: túl kategórikus a büntető kommented. 20 év alatt elképzelhetetlenül sokat változik egy ember, energiája, vágyai, a vágyai megélésének bátorsága, tapasztalatai. Te az örökkévalóságot akarod számonkérni egy halandó emberen. Reális ez?

A posztoló azt állitja, hogy tekintettel van a férj érzéseire ezért sunnyog. Mondjuk ez nekem is meredek és lusta gyáva önigazolásnak érzem, de semmiben nem lehetek biztos. Mert a mi kommentjeinket és a mi érzéseinket a mi szubjektumunk szinezi át.

A te kommentedet meg a te ortodox könyörtelen bigott szemléleted szinezi át. Ezt a képet vetited ide magadról a véleményeden keresztül.

LucretiaBorgia 2019.01.13. 09:36:13

@M87:Na ezt már rég kerdezni akartam. Miert lenne a nőknek nagyságrendileg nagyobb esélye? Még tobben is vagyunk mit a ffiak.

Walsh és Kirby 2019.01.13. 09:45:40

@foxi etetést vállalok: Reális hát. Alapvetően kevés ember változik a főbb dolgokban. Hogy mit állítanak, meg mi a felvett látszatpóz, az más kérdés.
Te ebben hinni akarsz, én nem.

God Harald 2019.01.13. 09:48:38

@LucretiaBorgia: egy nőnek pusztán dugásra egyszerűbb egy akármilyen faszit találni, mint fordítva. Ami egy kicsit sántít, hiszen akkor is támasztunk igényeket!

God Harald 2019.01.13. 09:49:40

@LucretiaBorgia: egy nőnek pusztán dugásra egyszerűbb egy akármilyen faszit találni, mint fordítva. Ami egy kicsit sántít, hiszen akkor is támasztunk igényeket!

God Harald 2019.01.13. 09:52:32

@LucretiaBorgia: egy nőnek pusztán dugásra egyszerűbb egy akármilyen faszit találni, mint fordítva. Ami egy kicsit sántít, hiszen akkor is támasztunk igényeket!

2019.01.13. 09:59:47

@God Harald: namégeccer:
egy nőnek pusztán dugásra egyszerűbb egy akármilyen faszit találni, mint fordítva. Ami egy kicsit sántít, hiszen akkor is támasztunk igényeket!

2019.01.13. 10:01:58

@Walsh és Kirby: oké. Alapfokú dogmazizmus első félév: "igazam van, mert én mondom"

God Harald 2019.01.13. 10:04:56

@LucretiaBorgia: egy nőnek pusztán dugásra egyszerűbb egy akármilyen faszit találni, mint fordítva. Ami egy kicsit sántít, hiszen akkor is támasztunk igényeket!

2019.01.13. 10:10:09

@LucretiaBorgia:
bármikor töcskölhettek, nem az erectio fügvénye. NA :)

God Harald 2019.01.13. 10:15:14

@LucretiaBorgia: egy nőnek pusztán dugásra egyszerűbb egy akármilyen faszit találni, mint fordítva. Ami egy kicsit sántít, hiszen akkor is támasztunk igényeket!

God Harald 2019.01.13. 10:22:57

Na bassz, ez jól megviccelt:)))

LucretiaBorgia 2019.01.13. 11:11:33

@God Harald: Jóóó, oké! Elsőre is értettem :):):):):)
Vitéznek igaza van a blogmotorral!

LucretiaBorgia 2019.01.13. 11:14:02

@vitéz Beverneky: Imádom a világos eccerű magyarázataidat. Amúgy, ami igaz, igaz.
Csak én a több eselyt/ lehetőséget firtattam, nem a "felállást" :)

LucretiaBorgia 2019.01.13. 11:15:27

@God Harald: Mert a pasik dugósabbak per definitionem ?

Walsh és Kirby 2019.01.13. 11:18:25

@foxi etetést vállalok: Alapfokú troll leszarás: nem érdekel.

God Harald 2019.01.13. 11:23:46

@LucretiaBorgia: általában talán. Többnyire a nők bújósak, a férfiak dugósak!

2019.01.13. 11:50:49

@God Harald:

ez egy idejét múlt közhely.

God Harald 2019.01.13. 12:00:44

@vitéz Beverneky: az! Korai munkásságom idején lájkolgattam egy fehérmájú csajt. Semmi mást nem csináltunk csak dugtunk. Úgy mentem hazafelé mindig, hogy a vörösen izzó farkam beragyogta az éjszakát:)))

LucretiaBorgia 2019.01.13. 14:00:52

@vitéz Beverneky: Na, ezért van itt hitelszámlád:):):)
Néha vannak levonások, de aztán jóváirások is :):)

2019.01.13. 15:45:36

@LucretiaBorgia:
ez a monetáris metaforád ütős volt. :)
*5

LucretiaBorgia 2019.01.13. 15:53:09

@vitéz Beverneky: Barbarella vok. Mindig átszűrődik.....
De nem monetáris, inkább fiskális:):):)
Barbarella mindig ujratöltve :):):)

God Harald 2019.01.13. 16:03:20

@LucretiaBorgia: alacsony a jegybanki kamaty! Mindenki tömi a buxát.

LucretiaBorgia 2019.01.13. 16:20:57

@God Harald: jajajj...beleszámoltad az óvernájt rátát-ot? Ha, nem, újra kell kamtyoskamatyolnod:):):) a buxa viszont már ennél indifi :):):)

God Harald 2019.01.13. 16:24:46

@LucretiaBorgia: kiveszem kézibe és kiigazítom!:)))

LucretiaBorgia 2019.01.13. 16:27:47

@God Harald: Naccerű! Jó lesz. Csak ne remegjen kézibe :):):) ott precíznek kell lenni v oda az overnájt:):):)
Nagy levegő bent tart..nem enged ki!
Csináld! :)

God Harald 2019.01.13. 16:39:11

@LucretiaBorgia: úgy csináltam ahogy mondtad! Kitörő lelkesedés, elsöprő siker:)))

2019.01.13. 19:04:25

@God Harald:
te így hívod?...
csak a klaviatúrára vigyázz...

2019.01.13. 19:04:25

@God Harald:
te így hívod?...
csak a klaviatúrára vigyázz...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.13. 19:19:23

Ti ma mindent kécccer mondtok, kécccer mondtok? :)

LucretiaBorgia 2019.01.13. 19:33:02

@Szőkenőő: A blogmotor...vitéz montta, es úgy van.
Ma annyira megengedő vagyok, ffi azt mondta úgy van, akkor úgy van.
És most nyugodtan megyek olajos badimmal aludni. A világ épp a helyén van. Pihenhetek:):):)

pannonfunk 2019.01.13. 19:37:12

@LucretiaBorgia: Jó éjt! Bezzeg én éjfélig kapálhatok megint :( evvan :(

LucretiaBorgia 2019.01.13. 20:00:16

@Szőkenőő: Hmmmm....
Tood van ilyen cseresznye virágos test olajocskám...
Puha, finom, illatos...
Segit legyőzni a hétfő undort..:)

2019.01.13. 20:20:49

@LucretiaBorgia: na és Tamara megbánta a posztot, vagy megkönnyebbült tőle? Kapott valami érdekességet innen?

LucretiaBorgia 2019.01.13. 20:27:27

@foxi etetést vállalok: Még nem beszéltük ki. Mindenkinek vot dolga. Megdumcsizom vele és beszámolok. :)

God Harald 2019.01.13. 20:33:22

@vitéz Beverneky: csak munkahelyen használok klaviatúrát:)

God Harald 2019.01.13. 20:37:02

@LucretiaBorgia: nekem a hétfő kifejezetten üdülés lesz. Pláne a szerda és csütörtökhöz képest:))

2019.01.13. 22:06:51

@LucretiaBorgia: Részben God Harald válaszolt rá, ha pusztán csak szexről van szó egy nőnek több rá az esélye erre partnert találni. Mivel tizenéves kortól a fiúknál nagyobb a szexuális hajtóerő, ezért ők mennek a lányok után és próbálkoznak többet, ami az elején nem tudatos bennük, hogy miért is csinálják ezt csak mennek a vágyaik után változó sikerrel. Egy huszonéves nőre nemcsak a saját korosztályából van kereslet az aktív korú férfiak között, hanem az idősebb korosztályból is akadhat. Társkeresőkön is jelenség, hogy jóval nagyobb férfitöbblet van ezzel adva egy illúziót az ott fentlévő nőknek, hogy mennyire válogathatnak Nem kell mondani, hogy az olyan nő, aki temérdek üzenetet kap, ami nemcsak a legjobban kinézőkre vonatkozik nyilván szűrni fog. Aztán ott, hogy személyesen milyen körben mozognak, mik a szokások ettől függően elkerülhetetlenül alakuló interakciókkal, amikben szintén lehetnek lehetőségek, ami nem egyelő a beteljesüléssel. Azért, hogy egy férfinak esélye legyen próbálkozik, amíg el nem éri a célját és leegyszerűsítve innen jön a vágyvezéreltség, de erről máshol is volt szó:)
Abban igazad van, hogy népességet tekintve nőtöbblet van, de ez úgy pontos, hogy minden korosztály benne van, mert 40 felett kezdenek el fogyni számarányában rohamosabban a férfiak a nőkhöz képest, amivel kijön a matek.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 09:26:45

@M87: Igen, a matek igaz. Azt figyelmen kívül hagytam.

God Harald 2019.01.14. 09:47:53

@LucretiaBorgia: az a személyes tapasztalatom, hogy vegytiszta jogászoknak nem annyira megy a matek. Inkább a kémia!:)))

LucretiaBorgia 2019.01.14. 10:07:24

@God Harald: habár erősen szennyezett jogász vagyok, azért az alap matek megy :):):) A közértben boldogulok a pitty-pitty kártyával, de csak ha jó napom van. :)
Viszont a kémiával (toom, hogy kétértelműűűű volt) telibe találtál, a kedvenc tárgyam volt, amíg tanították.
Így aztán vegyészmérnöki és művészettörténeti ambícióim ádáz harcában, a biztonságos jogi egyetemet választottam. Be is hívatták anyát :):)
Aki csak legyintett, áhh, a gyerek önfejű és önjáró, úgyis azt csinál, amit akar :)

God Harald 2019.01.14. 10:24:43

@LucretiaBorgia: anyám is gyakori “vendég” volt a suliban. Csak egész másért!!!:)))

God Harald 2019.01.14. 10:27:17

@LucretiaBorgia: és legyintés is volt! Csak én gyorsabb voltam anyámnál és el tudtam menekülni:)))

pannonfunk 2019.01.14. 11:09:34

Én meg legyintettem anyámnak, hogy a kettesem biztos meglesz irodalomból meg történelemből, a többi meg nem számít a felvételin úgysem. Aztán azóta is azt gondolja, hogy szivattam, mert a végén kitűnő lettem érettségin, de büszkén vagyok a mai napig a lazaságomra, mint az eredményre.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 11:44:09

@pannonfunk: Én minden vizsgám előtt lenyomtam a hisztit, hogy semmit se tudok, biztos meghúznak. Aztán persze mindig 4-es 5-ös lett. Anya először buksisimzett, hogy látod, látod csillagom.
1 évvel később mikor hazamentem, csak villogó szemmel kérdezte, hogy hányas, mondtam 5-ös, durr egy pofon, mondta mert sírba viszel ezzel a nyavalygással.

pannonfunk 2019.01.14. 13:19:44

@LucretiaBorgia: uh, azosztigen... :( Nem lehetett egyszerű kamaszkorod :(

LucretiaBorgia 2019.01.14. 14:28:42

@pannonfunk: emmá 18 után volt, kamaszkor nem mentség :):):)

LucretiaBorgia 2019.01.14. 14:54:22

velvet.hu/randi/2018/01/13/jan_13/

A poszthoz erősen kapcsolódik, most találtam !

God Harald 2019.01.14. 14:57:52

@pannonfunk: azért egy füles nem a legnagyobb tini horror a világon

LucretiaBorgia 2019.01.14. 15:06:58

@God Harald: Na így lesznek a félreértések. Felnőtt voltam, már húsz, egyetemen volt ez. És a családi albumba úgy került be, hogy "engem vertek".
És a sztorit minden nagyobb családi miitingen el kellett mesélni, jó színesen.
Anyukám azzal zárta, hogy csak azért nem csapott agyon (160-as vékony nő), mert már sok munkája volt bennem. Egyébként istenként imádott és nagyon jó volt a kapcsolatunk.

pannonfunk 2019.01.14. 15:11:29

@LucretiaBorgia: "Életed filmje mikor lepereg előtted, senki más nem fogja látni, de tegyél meg mindent azért, hogy megelégedéssel, s ne hiányérzettel, sóvárogva kelljen végignézzed!"

OK, én bennem már nincs hiányérzet, amikor lepergetem eddigi életem filmjét akkor megint a belgák hova álljanak? Vagy úgy érti a poszttoló, hogy mehetek a mofettába, ahogy az dívott száz évvel ezelőtt? Jó, persze csavarhatunk a dolgon még kettőt, tegyük fel, hogy még élek 30-40 évig, és ha akkor fogom visszanézni életem filmjét, akkor mit fogok érezni? Ez jó kérdés...

God Harald 2019.01.14. 15:26:17

@LucretiaBorgia: nagyjából így sejtettem én is. Inkább arra gondoltam, hogy rajtam lenulláztak jópár nádpálcát, meg nadrágszíjat, de ugyanaz a makacs, megátalkodott semmirekellő maradtam. Különösebb traumát sem okozott.:)))

God Harald 2019.01.14. 15:27:37

@pannonfunk: 30-40 év?! Az igen! Én azért ekkora ökológiai lábnyomot nem tervezek hagyni!:))))

2019.01.14. 15:29:39

@pannonfunk: A féktelen hedonizmus megideologizálása számomra bántóan primitiv. A halálból visszajöttek nem ilyesmiről számolnak be, hogy azt bánták meg hogy nem dugtak meg minden nőt. Amikor lepereg életed filmje, akkor egész más dolgokat fogsz meglátni.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 15:41:15

@foxi fajtamentés: jóvanna, csak témába vágott, és pont most jöttek szembe !
A "probléma" nem csak Tamaráé, másokat is érint szép számban.

2019.01.14. 15:56:54

@LucretiaBorgia: bizony! Az indexen van egy topic: Eltérő szexigény a házasságban címmel: 18 éve megy és 72ezer hozzászólás volt már.

LucretiaBorgia 2019.01.14. 16:40:16

@foxi fajtamentés: Szatyorban éltem ! Hogy Te mi mindent tudsz...
Erre a világ ideje nem elég, hogy tudsz ennyi mindenre figyelni. Irigy vagyok.

pannonfunk 2019.01.14. 17:33:58

@foxi fajtamentés: Nem is azért nem sóvárgok most, mert féktelen hedonizmusban éltem ;)

2019.01.14. 20:48:08

@LucretiaBorgia: köszi :-)
több mint húsz éve túrom a netet. Sok minden megfordult a kezem alatt :-)

tomhardynészonja 2019.01.15. 15:42:23

Szonja vagyok, lélekben 28 éves, úgy kellene egy szerető, mint púp a hátamra:)

Nos.
Ez egy igen érdekes poszt volt. Nem tudom kik a szerencsésebbek: a túlfűtött emberek, akik folyamatosan hajszolják vágyaikat, vagy a másik véglet, akiket ez hidegen hagy, de nincs is részük a posztban leírt révületben? Esetleg itt is a kettő közöttiek? Ha valami különös testcsere folytán Tamara bőrébe kellene bújjak 1 hétre, szerintem ott kötném fel magam, de hirtelen. Valószínűleg ő is hasonlóan érezné magát az én bőrömben:)) Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy rettentően távol áll tőlem a világa. Nem ítélkezem, nem álszenteskedek, ez puszta tény. Mindenki el tudja dönteni, hogy mi a jó neki, és hogy mit engedhet meg magának a másikkal szemben. Van, akinek a szeretőhöz járás is tökéletesen belefér a házasságába, és alá is tudja támasztani, miért érdemli meg ezt a fajta boldogságot. Nálam nem fér bele, de ez legyen az én bajom:) Nyilván, ha más vérmérséklettel lennék megáldva/megátkozva, akkor én is a saját nézőpontomat tartanám lényegesnek, nem azt, amit arctalan, vadidegen kommentelők firkálnak a sztorijaimhoz. Úgyhogy váljék Tamara egészségére az izgalmasan leírt nemi élete:)

2019.01.15. 15:55:33

konformista vagy, nincs is ezzel baj, én is.
mi sosem fogunk egymással dugni, talán egy mással...

LucretiaBorgia 2019.01.15. 17:02:17

@vitéz Beverneky: Gondókoggy! Addig visszaélek a nem létező hatalmammal :):):)
Időbe tellik:):):)

2019.01.15. 17:52:45

@LucretiaBorgia:
de én ezt a szonnyára írtam, nem a posztra, csak elfelejtettem megcímezni...

d egondolkozok, mert az az ukász...

2019.01.15. 17:52:45

@LucretiaBorgia:
de én ezt a szonnyára írtam, nem a posztra, csak elfelejtettem megcímezni...

d egondolkozok, mert az az ukász...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 17:56:47

@vitéz Beverneky:
Itt a te blogmotorod spilázza túl a kommentelést úgy néz ki. Vidd logopédushoz, mert dadog :D

God Harald 2019.01.15. 18:01:00

@tomhardynészonja: előbb utóbb beolvasok hozzád:)))

2019.01.15. 18:02:12

@Szőkenőő:
úr isten, már semmit sem értek...

...lehet, hogy el kéne olvasnom a poszt elején a szöveget ? :)))

de az igazi troll ilyet nem tehet! :O :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.15. 18:32:48

@vitéz Beverneky: hát nem te nyögted be valamelyik nap, hogy döglődik a blogmotor? Most 2x ismétlődőtt a kommented....éééérteeed?

csevely 2019.01.15. 19:00:10

Talán a világ egy másik nézetét, ( aspektusát) vázolnám fel. Merthogy nem 1350 körül vagyunk, amikoris Boccaccio megírta a férjek átverésének történeteit. Mostanság ennek nincs annyira "siker" értéke.
Ha valakik egymással élnek, azaz nem egymás mellett, akkor bizony érzékelik a másik minden gondolatát, érzelmi hullámzását. És vagy akarnak reagálni, vagy nem, de mindenképpen megfontolt döntés része a dolog. És ha a "megcsalandó" társ eléggé szereti a másikat, akkor akár segíti is kibontakozni a liezont. Nem értelmes infantilis hülyének beállítani a megcsalt felet, illetve ha tényleg, akkor meg is érdemli. Mert akkor csak egymás mellett élnek és régen nincs szellemi-érzelmi-érzéki együtt-levés.
Gondolom, hogy Tamara ténylegesen a társa hallgatólagos beleegyezésével volt annyira magabiztos, hogy elmondhatta : "lett egy szeretőm".

God Harald 2019.01.15. 19:19:50

@csevely: szia Csevely. De jó hogy látlak! Pár hónapja írtál nekem, de nem olvastam:(
Mikor észrevettem, kérdeztem, hogy miért írtad?:)

LucretiaBorgia 2019.01.15. 19:44:33

@csevely: Isten hozott! Igen, nagyon komplex a kép
Nekem nehéz, mert szeretem és a barátnőm. De ő akart beszélni.

2019.01.15. 19:46:41

@Szőkenőő:
jajaja télleg moslátom.

2019.01.15. 21:33:29

@LucretiaBorgia: Ismered Tamara férjét is? Barátságban vagytok?

csevely 2019.01.15. 21:53:31

@God Harald:
Én csakis éjjel vagyok itt, és fáradtan, hiba 5% , így most összejött. Bocs.
Tényleg nem neked készült. . .

csevely 2019.01.15. 22:07:27

@LucretiaBorgia:
Valamikor régen, mikor megtudtam, hogy Ady egy ..hmm..gróf feleségét kapta meg ...azaz..Lédát, azaz Adélt, azaz... na jó bonyolult. És az a gróf hihetetlen boldog volt, hogy Adél boldog. A költő nem számított az egész ügyben. Nemtom a Tamara férje. . .
Bár én is boldog vagyok, ha társam olyan élményt tud szerezni mástól, amire nem vagyok hajlandó ( képes ) Pl. operát nézni színházban. . . .

2019.01.15. 23:32:44

@LucretiaBorgia: A téma már az interneten hever:)

2019.01.15. 23:35:24

@csevely: Jöhet az örök kérdés. A hűség döntés vagy lehetőségek hiánya?
Ahogy Klapka György egykor élt üzletember mondta: "Csak az impotens ember hűséges."

2019.01.15. 23:39:26

és a lelkiismeret furdalás nem más mint félelem a lebukástól...

pannonfunk 2019.01.16. 06:46:56

@csevely: Nade, mintha olyan pletykák is lettek volna, hogy a gróf úr a fiúkat szereti... Ettől még lehetett úriember, a társadalmi elvárások szerint hozzáadott nőtől nem akarta elvitatni a boldogságot, hiszen látta, hogy neki sem egyszerű az élete, hogy mikor tud egy jót seggbekukizni...

tomhardynészonja 2019.01.16. 08:08:49

@God Harald: inkább hozzám olvass be, mint nekem!
from:.........
to:..............
:)

tomhardynészonja 2019.01.16. 08:13:44

@vitéz Beverneky: konformista? Becsületes? Jól elvan a langyos vízben? Normális? Hülye? Nézőpont kérdése. Mint szinte minden, ezen a csodálatos világon:)

God Harald 2019.01.16. 08:30:38

@tomhardynészonja: úgy értettem:)
Persze szeretek csipkelődni, de mint jeleztem olyan ártatlanul állok előttetek, mint Pinokkió a Kéktündér előtt!:)

LucretiaBorgia 2019.01.16. 11:45:13

@tomhardynészonja: Azért ezt a szex dolgot én ketté venném. Az egyes "szint", hogy hiányzik a vágy, az izgalom, és a "szimpla" (direkt nem a normális szót használtam) szex. Ez előbb vagy utóbb minden hosszú kapcsolatban probléma, vagy az egyik vagy a másik részről.
A kettes "szint" az "extra" (édes hármas és páros szex) szex, ami Tamaránál is a második szint volt, évek után. Az már az én számomra a tu macs, kategória és nem hinném, nem hiszem, hogy egy házasságba, akár a férjjel, őt bevonva beleférhet. Tehát ezt csak kívülről lehet beszerezni.

Amúgy ékes példája a kommented, annak, hogy Tamara viselkedése teljesen idegen a te attitűdödtől, de az ítélkezés morzsája sincs benne.
Már csak azért rögzíteném, a jegyzőkönyv számára, mert probléma adódott a vélemény és az ítélet elkülönítéséből.

LucretiaBorgia 2019.01.16. 12:08:37

@foxi fajtamentés: Igen ismerem a férjet, írtam is, azt nem mondanám, hogy kifejezetten barátságban vagyunk. Azt is írtam, hogy belehalna, ha válás lenne. Válaszoltál is :):):)

LucretiaBorgia 2019.01.16. 12:09:49

@M87: Figyelemmel arra, hogy Tamara nő, ez mondás most nem ül/áll :)

2019.01.21. 13:10:23

@LucretiaBorgia: hallo hallo nem kaptunk etetést a zöldpirulás sorozatból. Meg tamarás kérdéseink is voltak... téliálmot medvealszol ? :-)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 16:07:33

@foxi füles sapka:
Jönjönjön!!!!
Csak a tjúk ól személyzete épp el van fojjjtódva munkailag, kis türelem Borcsa nevében is.

God Harald 2019.01.21. 16:33:04

@Szőkenőő: nem nyugdíj előtt kell felfedezni a munka örömét...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.21. 17:29:54

@God Harald:
Tökigazad van :D De én nem hallgatok a jószóra, oszt beújítottam egy új céget, több melóval. Lassan pisilni is elfelejtek kimenni :D
Nyugodtan kérdezd meg noooormááááliiiis?? :D

God Harald 2019.01.21. 19:33:45

@Szőkenőő: a végén kiderül, hogy nagyobb cégfetisiszta vagy mint a nemzet gázosa!:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 06:08:30

@God Harald: ááá dehogy, csak kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot :)

God Harald 2019.01.22. 06:54:30

@Szőkenőő: én is tapasztalom a munkaerőhiányt a nagyvilágban. Persze megmozgatja az ember fantáziáját a jópár millás havi fizu, meg a szintén nagyvonalú egyéb. De ennyi idősen már nem szívesen dolgoznék egy távoli helyen 7/24-ben. Pláne olyan helyen, ahova turistaként sem megy az ember!:)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.22. 08:39:21

@God Harald: Jópármillás fizu? Na ez nem olyan ;)

2019.01.22. 09:46:40

@God Harald: mesélj kérlek hol adnak a világban többmillás (forintban?) havi fizut?
Banki vezérigazgatónak esetleg. De azon nem ide irkálnak a blogra.

God Harald 2019.01.22. 09:50:40

@foxi füles sapka: mesés keleten, vezető szakértőként.

2019.01.22. 11:43:15

@God Harald: ja indonéziában, ahol a rúpiát télleg milliókban mérik? éééééééééééértem! :-)P

LucretiaBorgia 2019.01.22. 12:34:58

@foxi füles sapka: Jóvanna, jóvanna. Igaz. Minnyá, minnyá !

ecetesepe 2019.01.24. 13:28:31

Új vagyok itten! Ezúton is csocsesz mindenkinek kivétel és válogatás nélkül.

Bár nem tudom meddig maradok, mert Tik itten nagyon eszitek egymást.
Már az elején úgy gondolom, csak hátradőlök és egy kávét kérek. Hisz már a felénél belefáradtam abba az ismeretlenül is egymást fikázó, gyalázó kommentkupacba ami szembe jött velem. Pedig én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy egy ilyen "kitárulkozó" nőre vajon mi a reakció. Erre Ti nekiálltok egymással foglalkozni. Ez lehetne akár egy új poszt is. :P

Nekem az lenne a kérdésem a poszt írójához tisztelettel.... hogy vajon mi vitte rá, hogy egy ilyen álszent, okoskodó, a másik életét mindig sokkal jobban ismerő és megélő emberek világában megírja ezt a bicskanyitogatóan kitárulkozó.... már-már boldogságtól túlhevített, egy hangyányit pornóba átcsapó történetét? Provokálni akart vele, vagy büszkélkedni? Igaz-e egyáltalán, vagy csak egy jó képzelőerővel bíró "Tamara" meséje? Igen, értem én, hogy a modenai Hercegné (elnézést érte, nem személyeskedés akar lenni!) ismeri az írót ... na de azé valljuk be... messziről jött ember azt mond, amit akar.

üssetek....

2019.01.24. 13:46:11

@ecetesepe: Igggeeeeeeeeeeeen ez is egy ilyen, a modorosblogról előrángatott típus amivel nyitottál. Hogy ismeretlenül bebaszni a kocsmaajtót és beüveölteni, hogy ti mind büdösnagy köcsögök vagytok.

Isten hozott ezzel a szép belépővel, pihenj le közénk vándor és meséld el, neked milyen személyiség torzulásod van, amit itt akarsz kibeszélni.

2019.01.24. 14:18:20

Múltbeli tapasztalatok alapján szeretném felhívni minden kommentelő tisztelt figyelmét arra, hogy ha nem akarja, hogy még egy év múlva is a világ (második) legnagyobb igazságtalanságának elkövetésével legyen megvádolva, tartózkodjon az ajtót berugó hozzászólón való mindennemű viccelődéstől. A vakegér szó használata különösen kerülendő! :)

God Harald 2019.01.24. 14:21:24

@ecetesepe: ha rendesen borzongásra vágysz, látogasd a csp-t:))

ecetesepe 2019.01.24. 14:21:29

@Kedves Foxi : Mivel (ezek szerint) megszólítva érzed Magad... Bár én általánosságban beszéltem... de hát ki vagyok én, hogy kételkedjek szavaidban, miszerint köcsög lennél ;) Egészségedre! A büdösön még lehet változtatni.

Ha hiszed, ha nem... egészen normális értékrenddel bírok. Szeretem az embereket és akik megismernek, általában viszont szeretnek.

... engem valójában a posztra érkező, érkezett reakciók érdekelnének. Tanulságosak tudnak lenni amint előkerülnek az előítéletek. Lévén a poszt írója nem igazán akarja sem megvédeni, sem megcáfolni, sem különösebben alátámasztani saját írását.

LucretiaBorgia 2019.01.24. 14:28:12

@Sally and Billy: Az idijóta vakegér pedig hajnali akasztást követő főbelövéssel büntetendő :):):) Kivéve ha történet mesélős oldalon használjuk, mert ott viszont kötelező!
Köszönjük Sallynek az emlékeztetőt !

LucretiaBorgia 2019.01.24. 14:35:42

@ecetesepe: Szia ! Istenhozott ! Durr egy pofon ! Te kérted, hogy üssünk :):):)
itt a zérószférában minden lehetséges. Még az is, hogy a barátnőm kitalálta az egészet. (De nem.):)
Aranydrága Epe, Uraság (? annak tűnöl) ha ez a kulturált, civilizált, visszafogott komment "halom" gyűlölködő, akkor Uraságod még nem járt blogokon.
Ezért ha már itt járni teccik, akkor szeretettel ajánlom a Verbális Üvöltés és NetIntrika c. posztjaimat, továbbá a Ketrecet, a tegnapit. A kitüntető figyelmet ezúton is köszönjük a Tjúk ól nevében !

2019.01.24. 14:36:18

@Sally and Billy: nemértem. ez a vakegér ez valami bennfentes vicc?

Az a hozzászólásod lényege, hogy a frissen becsatlakozó tündibündit simogatni kell, akármilyen a stilusa?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.24. 14:39:39

@Foxi Foxovics: "Az a hozzászólásod lényege, hogy a frissen becsatlakozó tündibündit simogatni kell, akármilyen a stilusa?

Nem, szerintem csak mint egy vadlovat megpróbálja előre betörni, hátha lekközelebb már nem rúgni fog, hanem kopogtatni :)

LucretiaBorgia 2019.01.24. 14:42:33

@ecetesepe: Hogy még érthetőbb legyen ez itt egy elit blog. Kizárólag értelmes, okos kommentelőkkel. Néha van kardcsörte meg bloggerilla támadás (na, azt kár, hogy nem látod, de törölve, tiltva lett, itt Tamara-nál), de amúgy a krémet látod a blogvilágban. Hihetsz nekem.

ecetesepe 2019.01.24. 14:45:55

@Foxi Foxovics: Valakire? Már ne is haragudj, de én senkit sem szólítottam itt meg a poszt íróján kívül ;)

LucretiaBorgia 2019.01.24. 14:46:44

@Foxi Foxovics: Foxika ! Tudod, milyen vagyok....
Zsebórát nem javítok kalapáccsal.
Emlékezz a bloggerilláknak is már könyörögtem, hogy hagyják abba, mielőtt tiltva lettek.
Ezen kívül már 2x elértem, hogy Wombi elnézést kért, khmmmm, ami nem semmi.
Szal, ez az én harcmodorom, tudod. Meg teszt is. Mert, amúgy szívesen látunk értelmes usereket, ez köztudott.

LucretiaBorgia 2019.01.24. 14:48:12

@Szőkenőő: Nem nagy kunszt, hogy Te átlátod :):):) El is várom.

God Harald 2019.01.24. 14:48:34

@LucretiaBorgia: na azért vagyunk kivételek!:)))

LucretiaBorgia 2019.01.24. 14:50:45

@Foxi Foxovics: Nincs meg a vakegér ??? 1 évvel ezelőttről ? A mágyahalálom ?
A Bogárkás mesélősben is van...amit Szoci indított

ecetesepe 2019.01.24. 14:51:21

@LucretiaBorgia: Kezit Csókolom! ...és akkor tartanám az orcám másik felét is, nehogy felbillenjen az egyensúly.

Ha teljesen őszinte szeretnék lenni, akkor annyira ide sem akartam kommentálni, de mégis megtettem. Lehet hiba volt ;)
A többi helyet valószínűleg meg sem látogatom, bár köszönöm a lehetőséget, de ennyi szabadidőm sajnos nincs.

Az értelmes beszélgetés vonz, az aljasság, álnokság, a rosszindulat, az irigység taszít.

Ezúton is köszönöm a szíves fogadtatást. :)

2019.01.24. 15:11:44

@Foxi Foxovics: A már említett múltbeli tapasztalatok alapján inkább az ignorálást javasolnám, de ahogy elnézem, azt már elcsesztük :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.24. 15:13:43

@Sally and Billy:
Már gyanakszunk, ha kell ha nem :D Az alapvető bizalom megvan, aztán meglásssuk :)

LucretiaBorgia 2019.01.24. 15:20:06

@ecetesepe: Hidd el, itt értelmes csevely ):) folyik. Majd meglátod mihez van kedved. De tényleg nem szerencsés így berongyolni, na !

pannonfunk 2019.01.24. 16:21:19

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, vagy hogy szokták ezt mondani.

God Harald 2019.01.24. 17:02:09

@pannonfunk: ilyen ez a szelávi!
Szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis sikerül, akkor nem lehet vele csattogtatni!
Más szemében a szálfát told meg egy lépéssel!
Szép ott adni, ahol senki se kér!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.24. 17:16:48

@God Harald:
És a legfontosabb a név kötelez, lásd engem :)

De nem baj, majd Borcsa mézet csepegtet az ecettyébe, és hátha levesz a savjából ;)

God Harald 2019.01.24. 17:23:14

@Szőkenőő: lehet, hogy hangyasav is van benne, nemcsak ecetsav! Arra mit csepegtet?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.24. 17:31:09

@God Harald: az nem lehetséges, a kettő semlegesíti egymást sztem. A rovarcsípésre ecetet szoktam kenegetni. :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.24. 17:58:46

@God Harald: najó fizikus sem vagyok, csak a népi hagyományok mondják.
Milyen válasz már hogy hát nem? itt hagysz a tudatlanságban? :P

God Harald 2019.01.24. 18:03:35

@Szőkenőő: ez kémia!:)))
Én sem tudom. A HF-ről pl tudom, hogy a Ca semlegesíti. Addig eszi a húst, amíg csontot ér. A foszforsav is igen kellemetlen!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.24. 18:37:08

@God Harald: Kémiaaa? Olyat még nem ettem :O

A rovarcsípés tartalmaz hangyasavat. Csak ezért gondoltam, bár az ecet külsőleg kezel, nem belülről.

pannonfunk 2019.01.24. 19:31:14

@God Harald: m'ér lobog a pöttyös befőtt, ha nem is fúj a szél?

God Harald 2019.01.24. 19:42:03

@pannonfunk: amikor ezt tanították, hiányoztam a suliból:)))

LucretiaBorgia 2019.01.24. 21:23:33

@God Harald: Jajj te butus! Hát mamba mérget és varangy nyálat. Mi mást???
:):):)

LucretiaBorgia 2019.01.24. 21:29:25

Ja..és kap egy rókaepe koktélt, attól mindenki ájuldozik..egy darabig, aztán..

pannonfunk 2019.01.24. 22:20:09

@God Harald: Hát, akkor tessék menni korrepetálásra :P

www.efzambo.hu/zenek/himalaja/04%20Miert%20lobog%20a%20pottyos%20befott.mp3

(Bakker, mekkora efZámbó bulik voltak a '90-es évek második felében, régi jó egyetemista éveim, hajjaj :) )

God Harald 2019.01.24. 22:33:01

@pannonfunk: bizony a kilencvenes egyetemi évek!:) Pia, nők, bulik...:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.25. 08:23:00

@pannonfunk:

pécsre ritkán jártak le Wahornék, egyszer a pollákon megnéztem őket.
KFT is ott lépett fel, 88 lehetett kb.
VHK is lejárt sokszor, de arra nem mentem el.
Avantgard koncik voltak dögivel, egyszer az IH-ban volt avantgard és punk fesztivál vagy mi a csöcsöm, úgy bevóltam állva a bogyóktól, hogy mellettem akár szét is csaphatták volna egymás fejét a tarajas gőték :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.25. 09:58:57

@Foxi Foxovics:

Aranykacsa étterem, ott blues volt, Kazinczy étteremben meg bluestól kezdve minden volt, ott a Kispál is fellépett, CODA Fenyőékkel, Jeziékkel, Rudánnal, meg asszem Marcel volt a neve a basszus gitárosnak, rengeteget házibuliztunkegyütt, a próbájukra is mindig elvittek vagy a Lala vitt minket a ford furgonjával, volt rajta egy nagy CODA felirat, vagy a Záporjóskájával, abba befértünk 5-en :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.25. 10:00:47

www.pecsma.hu/abszolut-pecs/legendas-pecsi-zeneszek-akik-ezerrel-toltak-a-bluest/

Baklról, Fenyő a dobos, Jezernyicki a szólógitáros, Rudán ének, Baranyai Ritmusgitár, Marcel bass.

pannonfunk 2019.01.25. 10:31:20

@szociál: Az efZámbó HDB-ben nem volt már Wahorn, ő akkor tájt ment ki Amerikába (itt hagyom kishazám, a büdös picsába :P ) Szulovszky Johny volt benne a Bizottságból. Ráadásul efZámbóék azért kicsit emészthetőbb zenéket toltak, mint Wahorn. Wahotnak volt feLugossyval meg Kokóval valami albuma. Meg egy szólóalbuma 1991-ből. Pont Budapesten osztálykirándultunk, és eldobtuk az agyunkat, hogy a Rákóczi úton végig ki volt plakátolva, hogy Wahorn recskázik és a makkja néz vissza rá :)
img.discogs.com/OhXcLONm19-lQVhRyDzxBZBBnhs=/fit-in/594x577/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(90)/discogs-images/R-4155096-1507621919-5092.jpeg.jpg

Az elég súlyos volt. efZámbó meg bulizene ehhez képest. Ott volt, hogy a Grillus Dorka topless vokálozott :)

pannonfunk 2019.01.25. 10:32:41

@Foxi Foxovics: Hajjaj, a régi Kispál a kezdetektől 1991-ig. Imádtam :)

@szociál: Ez kicsit olyan rock-blues-nak tűnik. Jó élet lehetett Pécsen, én csak ritkán jártam arra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.25. 10:47:09

@pannonfunk:

Nem tudom mit szív Wahorn, de vannak neki olyan jó képei hogy simán kitenném a falra, ezt pl nem :))

80-90-es években nagyon mentek a bulik, Szenes, Rák, Pollák, IH, Dozsó, Kazinczy....de pestet nehéz lenne überelni, pl a Lyukban nem is voltam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.25. 10:49:38

@pannonfunk:

A CODA a Zeppelin lemez miatt lett CODA, Zeppelin számokat játszottak, szinte úgy szólt mint az eredeti.

www.youtube.com/watch?v=1nnhKrhSlc0

pannonfunk 2019.01.25. 12:22:48

@szociál: Most ezt itt az irodában nem tudom meghallgatni, de majd este, köszi :)

ecetesepe 2019.01.28. 14:14:15

Ígérem nem kötözködöm ;) Meghajolok a nép akarata előtt.

De egy olyan körkérdést azért megfuttatnék itt, hogy adott esetben, ha Életetek párja előállna egy hasonló érdeklődési igénnyel, (természetesen az őszinteség jegyében) akkor hogyan reagálnátok le?

Mia and me (törölt) 2019.01.28. 17:13:35

@ecetesepe: "ha Életetek párja előállna egy hasonló érdeklődési igénnyel"

melyikkel? hogy akar egy wahorn festményt a falra, vagy hogy hallgassunk Codát vagy Ledzeppelint?

LucretiaBorgia 2019.01.28. 17:42:11

@ecetesepe: Mindegy h no v férfi áll elő?
Hát én (nőként), azt mondanám h a műanyag egészségtelen. Viccet félretéve, nem hiszem, hogy a játékszerek izgalmassá tennének egy kihűlt intimitást!

csevely 2019.01.28. 18:11:47

@LucretiaBorgia: mellément, ő a valódi, címben levő probléma felvetésre kért véleményt.
Amúgy ha életem párja előállna ezzel, már biztos lehetnék benne, hogy...
A játékszerekkel is így volt. Felvetette, majd közölte, hogy itt is van:))

LucretiaBorgia 2019.01.28. 18:16:44

@Foxi 2: Foxikaaa! Epe tette fel a kerdest.

LucretiaBorgia 2019.01.28. 18:24:46

@csevely: a vibrator alatt irta h lehet tamaranak eleg lett volna nehany jatekszer? En arra gondoltam, de lehet igazad van, kevertem a posztokat.
De, ha az a kerdes ha azt mondja a ferjem h szeretore van szuksege es en mit szolok, akkor a valaszom: váljunk el. De ezt mar irtam.

2019.01.28. 18:42:23

@LucretiaBorgia: tudom, de te úgy értetted a kérdést ezek szerint. Én meg nem. De mindegy is. Megyek inkább beleszagolok a szomszéd tacskó seggébe.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.29. 06:18:04

@ecetesepe: Annak az esélye, hogy pozizív fogadtatásra talál a dolog, nagyon kevés.
Éccsapa/éccsanya nehari, szeretlek, soha nem hagynálak el,, de mit szólnál, ha kinyitnánk a házasság kapuit mert szerető kellene melléd?
Aztán lehet jönne a meglepi és a másik fél hurrá!! felkiáltással indiántáncot járva belemegy és elindul kalandot keresni :D

LucretiaBorgia 2019.01.29. 09:06:50

@Szőkenőő: Hát igen ! Ezt God jobban összefoglalta kb. 10 kérdésben. Az se örömmámor, ha a mi arcunkba nyomják, hogy "hát te sem vagy már elég nekem, de szeretlek, imádlak, ne váljunk, minek ?"
Mindazonáltal úgy gondolom, hogy aki először kapja arcba az még akkor ripityára törik, ha tkp. ő is kikacsintgatna.

2019.01.29. 10:49:43

@LucretiaBorgia: Ellenkezek: nem mindenki mimóza. Például WR-t nehezen tudom elképzelni összetörten, egy olyan kijelentéstől hogy vegyenek be harmadikat.

ecetesepe 2019.01.29. 11:52:19

Jól van, látom egy egyszerű kérdés is okozhat gondot, de azért csak van aki értette is. :P :D

Ettől függetlenül, olvasva a korábbi hozzászólásokat, sokan elítélitek Tamarát tette miatt és sajnáljátok apát, aki (ugye) a rendes ember a történetben. De, ha Tamara őszintén apa elé állt volna, akkor pont azt a reakciót váltotta volna ki, mint a válaszaitok. Szóval, ha Tamara szereti a férjét, de mégis vannak vágyai..... akkor mégis hogyan kellene megoldania, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon?

...és igen, tudom hogy ezt a kérdést is ki lehet forgatni ügyesen, hogy még csak véletlenül se kelljen megválaszolni, de azért hátha...

ecetesepe 2019.01.29. 11:53:59

@Mia and me: A posztra reagáltam, ezért sem szólítottam meg személyesen senkit sem.

LucretiaBorgia 2019.01.29. 11:58:59

@Foxi 2: A kérdés nem a harmadik bevétele vagy sem volt. nem apa mellé keresett Tamara 3,-at, hanem mellé külön szeretőt.
És vállalom, hogy mimóza vagyok. Kéretik elfogadni. WR meg nyugodtan vegyen be akit csak kíván, nincs vele bajom. Elfogadás van.

2019.01.29. 12:38:28

@ecetesepe: Ez hamis dilemma: a kecske is és a káposzta is nem maradhat meg egyszerre . Én személy szerinte biztos nem ítéltem el Tamarát, arra helyeztem a hangsúlyt, hogy a férjnek nagy fájdalmat fog okozni amiért évek óta palira vették, elárulták és kiröhögték (képletesen) a háta mögött.
Neked mi a véleményed? csak kérdezősködni nem ér, ez nem a médián. Véleményt kell mondanod.

2019.01.29. 12:38:57

@LucretiaBorgia: nem baj ha mimóza vagy, téged így szeretünk.

LucretiaBorgia 2019.01.29. 12:42:51

@ecetesepe: Picit tegyük helyére a dolgokat ! Tamara tudta, hogy lesz, aki elítéli, még önmagát is elítéli picit. Senki sem tett nyilatkozatot a tárgyban meg nem engedhető stílusban, aki igen az repül(t). A véleményéhez mindenkinek joga van.
És nincs mindig kecske-káposzta kompromisszum, mert a hazugság, megcsalás, hűség, önző vágyak állnak egymással szemben. A jelenlegi társadalmi etikai normák ismeretében, ki mondaná azt, hogy ez így korrekt ? Lehetetlen. Valakivel elhitetni, hogy szeretem és hűséges vagyok, majd tartósan félrelépni nem etikus. Egyik félnek se. Ez az etikai része.
A másik meg a való élet. Hogy a dolog létezik. Végig pörgettem, szinte valamennyi barátnőm csalt már, és volt kilépjek, ne lépjek dilemmában, végül maradtak. Az esetek 70 %-ában őket is csalták. Ennyi tudott.
Én is voltam szerető, én szingli voltam. Igen, frenetikus érzések és szex. (Utóbb el is váltak. Hogy mennyiben miattam, az nem tudható.) Szal pofámat élből laposra befoghatom. Be is fogom.
Az meg egy másik kérdés, hogy bizonyos etikai vétségért mennyire ítélünk el valakit, az mindig az összes körülmény függvénye.

3 megoldás létezik, ha a nős szeretőt meg akarjuk tartani.
1. nyíltan megmondjuk a férjnek, aztán a másik vagy elválik vagy lenyeli
2. titokban tartjuk és mardos a bűntudat, a félelem a lebukástól, botránytól
3. elválunk és szingliként folytatjuk a szeretősdit, lefelezve az etikátlanságot

ecetesepe 2019.01.29. 12:59:39

@Foxi 2: Természetesen válaszolok. :)
Azt a vonalat képviselem, hogy amiről nem tudok az nem fáj. Otthon is elmondtam, felőlem azt csinál és azzal akivel csak akar, de utána (rendesen fogat mosva persze) mosolyogva ugorjon a karjaimba, mert ezért szeretem. Ha ez teljesül, akkor nem kérdezek.

...és akkor ehhez egy kis magyarázat. Ha menni akar, akkor előbb utóbb menni fog. Ha csak miattam, vagy az etikai kódexe miatt marad, akkor azt megette a fene. Ha csak a valaga viszket, de közben szeret (akár csak, mint embert), akkor szeressük egymást. Ettől még lehetnek eltérő igényei, amiket nem vagyok benne biztos, hogy okos dolog lenne mindenáron töviről hegyire megbeszélni. Szóval... felőlem csinálja, de ne kelljen róla tudnom. Csinálja ügyesen!

ecetesepe 2019.01.29. 13:50:11

@LucretiaBorgia: Az az igazság, hogy egyszer élünk. Ha valaki nem éli meg a vágyait, vagy nem meri megélni, az az ember megsavanyodik. Sok mindet lehet magyarázni az etikával, a joggal, a társadalmi elvárásokkal, de... utána, soksok év múlva azon keseregni, hogy "mi lett volna, ha.. " Ugye megvan, hogy felesleges?
Elfogadom az etikai oldalát is. De ha teljesen őszinték akarunk lenni.... egyre kevesebb az a gerinces ember, aki a kódex szerint él. ...és akkor arról még nem is beszéltem, hogy vajon ennek az embernek a párja is tartja-e magát az íratlan szabályokhoz?
Még mindig nem tudom... jobb lenne-e Tamarának vallani és utána mindkét embernek egyedül élni le a további életét, a korrektség szellemében? Vagy csendben maradni és a hideg, esős összebújós estéken egymás karjaiban merengeni a kandalló előtt a régi szép emlékeken.

Aztán.... hát na, majd lehet mit mesélni legalább az unokáknak :D :P

LucretiaBorgia 2019.01.29. 14:06:27

@ecetesepe: Nem olvastál vissza :):):)
Ugyanezt írtam, hetekkel ezelőtt.
De azért maradt itt egy kérdés: értem, hogy te megmondtad az asszonynak, hogy csinálja ügyesen, de ez meg van vica-versa ? ő is így gondolkodik téged illetően ?

2019.01.29. 14:12:57

@LucretiaBorgia: haha ez jó kérdés! tízpontos

ecetesepe 2019.01.29. 14:24:00

@LucretiaBorgia: Egészen bizonyos vagyok abban, hogy nem ;)
De ki vagyok én, hogy megmondjam másoknak hogyan éljenek, hogyan gondolkodjanak? ...hogy boldogok tudjanak maradni :D Isten hozott a szent kakaóbab tanai között ;)

LucretiaBorgia 2019.01.29. 19:10:00

@God Harald: Az hát, foxi mondta, úgy van...ő tud döglött galalabot fogni és bankot vezetni is.
Mimóza vagyok. Nem én nem vágyok a bang gangre, édes harmasra, és a szex kütyükre. Én lenni mimóza, vagy görög diplomat :):):)

LucretiaBorgia 2019.01.29. 19:13:55

Amugy sose követnék el olyam súlyos bűncselekményt, mit pezsgőbe narancslét tolteni.
Tehat olyan mimoza vagyok aki nem szereti a mimózát. Mindent tucc rolam! :)

God Harald 2019.01.29. 19:34:55

@LucretiaBorgia: akkor nyugodtan indulok haza melóból. Azért útközben még olvasgatok!:)

LucretiaBorgia 2019.01.29. 19:55:26

@God Harald: Megnyugtat, h nyugodt vagy! :):)
Azert gyurom a zatombombát!!!

God Harald 2019.01.29. 20:40:33

@LucretiaBorgia: mert mi a baj velem, kedves bírónő?:)

2019.01.29. 21:13:08

@LucretiaBorgia: nahát! ez a lenni görög diplomat, hogy mennyire egy srófra jár az agyunk. rögtön beugrott ahogy harsányigábor mondja ezt. Tetszik ez a kulturális szinkron. Meg is ugatom a holdat ennek örömére.

erkölcsi hulla 2019.01.30. 09:33:02

Nem lennék a kedves hölgy férje helyében, mikor kiderül, hogy havi 1-2x egy, két másik férfi gecijének mellékízét érzi, mikor megcsókolja szeretett, hűséges feleségét.

2019.01.30. 09:37:24

@erkölcsi hulla: a felszarvazott férjek az ókor óta a gúny és köznevetség tárgya, kabarétréfák, vígjátékok szólnak róluk.
Úgy kell neki, miért nem figyelt a feleségére, miért hagyta magát átbaszni.

erkölcsi hulla 2019.01.30. 09:38:49

@Foxi 2: Ne haragudj, de ez durván mosdatása a bűnösnek. A hűséges férj tehet mindenről, a két faszt szopkodó feleség pedig semmiről. Értem én hogy feminista vagy, de na...

LucretiaBorgia 2019.01.30. 09:51:53

@God Harald: Az ég világán semmi ! Úgy jó, ahogy vagy :):):)

LucretiaBorgia 2019.01.30. 10:00:25

@erkölcsi hulla: Bátran írjál, mondd a véleményed ! Csak a feminista címkézést, ha lennél olyan nagyon kedves és elhagynád, azt hálásan megköszönném ! Merci beaucoup de toute ma coeur, mon ami !
Adok cserébe franciát :):):)

erkölcsi hulla 2019.01.30. 10:14:15

@LucretiaBorgia: Úgy látszik, mostanában már a "feminista" jelző durvább sértésnek számít, mint "faszt szopkodó".
Mondjuk ez pozitívum.

2019.01.30. 10:37:46

@erkölcsi hulla: irónia detektorodat kapcsold be kedves hulla úr.

God Harald 2019.01.30. 10:45:04

@LucretiaBorgia: kedves, udvarias és elnéző kismacska vagy!:)

LucretiaBorgia 2019.01.30. 11:16:34

@erkölcsi hulla: Szakmai ártalom, de nagyon utálom a nem pontosan definált fogalmak használatát, az az elbeszélés és a verbális üvöltés melegágya (csak hogy témánál is maradjunk):):):)

2019.01.30. 11:24:16

Ahhh... ebből a posztból meg kimaradtam :( Valahogy belepte a napok hordaléka.

@LucretiaBorgia: "És vállalom, hogy mimóza vagyok. Kéretik elfogadni."

Egy szart.. ez nem mimózaság.. ha a sztenderd kétszemélyes mutatvány is megadja mindazt, amire csak vágyad van, úgy pont rendben is van minden. A szex kevésbé szól a fizikai ingerekről, mint az agyban futó moziról. Anélkül 4 pasival sem lesz négyszer olyan jó.. sőt.. jó szar lesz, hónapokig tart, mire észhez térsz, mire összerakod magad.. 1 pasival is lehet olyat művelni, ami rögtön kiveri az átlag pógároknál a biztosítékot..és leolvad az agyad. semmit nem korlátoz ..másként lehet brutális.
..és bármikor jöhet egy pillanat, amikor éppen bootol az önkontroll és beüt a menykő, az isteni szikra és jön a váltás.. soha nem lehet erre felkészülni.. de a spontaneitás magában is varászlatos.

God Harald 2019.01.30. 11:24:56

@LucretiaBorgia: amúgy tegnap rátapintottál a lényeg(em)re!:)

LucretiaBorgia 2019.01.30. 11:45:34

@Womb Raider: Akkor nagyon gyorsan pótold a hiányosságot !!!! Még ilyet, hogy pont ezt nem olvastad ?!

2019.01.30. 13:00:10

@LucretiaBorgia: Már elolvastam, a kommentekhez már nincs idegem.. de nem akarom növelni a redundanciát..

A vége nem teccik.. de nem én fizetem az árát, nekem kárt nem okoz.. nem ítélkezem.

God Harald 2019.01.30. 13:33:37

Érdekes dolog ez az itélkezés. Én személy szerint meghagynám ezt az erkölcsileg szeplőteleneknek. Akik könnyen tudnak ítélni, javaslom nézzék meg a 12 dühös ember c. darabot, vagy filmet!

csevely 2019.01.30. 13:41:18

@Womb Raider:
Érzem a hozzászólásod mögött levő nem lebecsülhető tapasztalati tudást:):):)

God Harald 2019.01.30. 14:08:10

@LucretiaBorgia: jogina
Na ugye?! Én megmondtam:)

2019.01.30. 14:19:48

@csevely: Életem filmjét én rendezem ;)

LucretiaBorgia 2019.01.30. 14:24:31

@God Harald: Tőled loptam, jó Harald :):):)

2019.01.30. 14:35:11

@LucretiaBorgia: mármint jógát tanítasz?

erkölcsi hulla 2019.01.30. 15:14:52

@God Harald: Megnéztem, most is könnyen ítélek. Milyen más filmeket javasolsz még könnyen ítélkezés ellen?

LucretiaBorgia 2019.01.30. 15:29:44

@Foxi 2: ne sérts meg, hogy ennyire nem figyelsz :):):)
filmrendező művészettörténész pszichológus vagyok, 1000x mondtam
és hivatásos tangavadász

LucretiaBorgia 2019.01.30. 15:30:30

@erkölcsi hulla: Nézd meg még egyszer, addig keresünk még Neked !

erkölcsi hulla 2019.01.30. 15:35:57

@LucretiaBorgia: Rendben, nézem is. Hátha más lesz a vége.

God Harald 2019.01.30. 15:38:35

@erkölcsi hulla: csak gondolkodásra ajánlottam. Ezügyben az igazi nagy film az életed filmje! Csak nem mindenkinek adatik meg, hogy a látottakat megossza másokkal. A premier után béke van, az ítélkezés joga valószínűleg nem a főszereplő kezében lesz!

2019.01.30. 16:03:43

@LucretiaBorgia: meg monokini bajnoknő is, a costa brava idei mellszépségversenyének nyertese - figyelek! :-)

LucretiaBorgia 2019.01.30. 16:10:01

@Foxi 2: naaaaa, naaaaa !
Azt akarod tüdőgyulám legyen ? Január van !!!!
És én lenni görög diplomat...nem spanyol :):):)

2019.01.30. 16:28:05

@LucretiaBorgia: ja télleg, akkor a tavaly nyári győztes vagy. Tévedni emberi dolog.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 16:30:18

@LucretiaBorgia:
És én milyen diplomat vagyok? A sors megoldotta hogy vegyen ki a hetek óta tartó melóözönből. Pofán vágott influenzával. Na melyik a jobb?
Itt fetrengek lázasan, fázva, izzadva, fejhasogatósan, köhögve. Ma délig bírtam, most már baccanak egyedül, oldják meg ki helyettesít.
Ahogy most kinézek, bármilyen aranycuccban max a cápáknak kellenék a tengerparton : D

erkölcsi hulla 2019.01.30. 16:31:18

@God Harald:
Életem filmje? Nem találom torrenten. Vegyem meg valami tékában ? Van valami IMDB pontozása? 6 pont alatt nem nézem meg.

God Harald 2019.01.30. 16:55:04

@erkölcsi hulla: nem kell ezt siettetni! Nem fogsz lemaradni a vetítésről. Közvetlenül azelőtt lesz, hogy majd megkérdezik tőled, hogy mit szerettél legjobban!

LucretiaBorgia 2019.01.30. 17:43:59

@Szőkenőő: Törvény. Túlhúzod magad, már egy hónapja, nem állsz meg, mert kötelsség, állás féltés, stb. Jön a flu és hanyatt lök, majd röhögve kérdezi, h na? Most van anyukám? Mondtam h én mondom meg mikor van szüret. Tipikus.
Velem is vot, soxor.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 18:26:04

@LucretiaBorgia: Azt olvastam, hogy jön a fiú, és hanyatt lök :D Egyből feléledtem, hogy hol, hol?? :D
Na úgy látszik azért megmaradok :D

LucretiaBorgia 2019.01.30. 18:47:17

@Szőkenőő: Igen, még pislákol az élet benned!

2019.01.30. 19:13:26

@Szőkenőő: jobbulást lelkecském galambom!

God Harald 2019.01.30. 19:59:42

@Szőkenőő: nem kedvesség volt, csak nem szeretjük, ha mások otthon heverésznek, amíg mi gürizünk!:-))

God Harald 2019.01.30. 20:59:00

@LucretiaBorgia: jajj gyerekek! Emlékeztek még admin kapitányra? Más néven Ánusz hadnagyra? Lehet, hogy nem veti meg a faszikat sem!:-)

Kulics 2019.01.30. 21:07:22

@God Harald: Olvastam a csp blogon, elég izgalmas a fejlemény. De jó lett volna ha megvan a link is nem csak a képernyő fotó, akkor hitelesebb lenne.

God Harald 2019.01.30. 21:15:37

@Kulics: viccnek se lenne rossz:-))

2019.01.30. 23:53:08

@LucretiaBorgia: A lovagina után megint tanultam valamit:)

God Harald 2019.01.31. 08:46:04

@LucretiaBorgia: Luk, én vagyok a keresztapád:-)

2019.01.31. 09:24:33

@God Harald: :)

Mennyivel szebb hely lenne a világ (és pláne a blog.hu kommentszekciója!), ha ezek a mindenhol melegeket és manginákat vizionáló manókák a kényszeres nőalázás helyett fel mernék vállalni, és meg mernék élni a valódi vágyaikat :)

God Harald 2019.01.31. 09:57:09

@Sally and Billy: igazad van. Számomra viszont tanulságos az is, hogy szinte senki nem kapja fel a fejét, pláne nem szól rá az ilyen nyomorultakra amikor buziznak, zsidóznak, cigányoznak, büdös geciznek, ribancoznak, szőröstalpúznak. Sőt egyesek nyíltan tobzódnak ebben. Ez nagyon jól mutatja a magyar közélet állapotát!
Mindenkinek vannak kudarcai, csalódásai. Nekem is nagyon fájt, amikor kevésnek találtak mint férfit. Aztán hab volt a tortán, amikor egy ilyen szarházival szemben, akitől bármi áron megvédtem volna, engem marasztalt el. De ezekért nem gyűlölök. Max erős fenntartásaim vannak az emberekkel és párkapcsolatokkal kapcsolatban!:)

God Harald 2019.01.31. 09:58:48

@Womb Raider: én csak szívességet szoktam kérni!:)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 10:05:38

@God Harald: Én rászóltam. Lásd, verbális üvöltés poszt, de a cúna index nem tette ki, hogy fluenszáljam in, a népeket....

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 10:19:25

@God Harald: oké, most már tuti nem lesz pornós kvíz :P

LucretiaBorgia 2019.01.31. 10:36:49

@God Harald: Hát ezt mekkaptad :):):)
Nem csak az oroszlán bajsza tabu húzogatásilag, hanem a szőke haja is !

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 10:41:32

@God Harald: Mert már ezt a kis 39 fokos lázat is sajnálod tőlem a fulladásos köhögőrohamokkal :P

God Harald 2019.01.31. 10:44:50

@LucretiaBorgia: kezdesz tiszteletlen lenni a padrinoval! Elszomorító:(

God Harald 2019.01.31. 10:57:36

@Szőkenőő: ajándék jókívánságnak ne nézd a fokát!:-)
De tényleg kívánom, hogy gyógyulj meg!!!
Puszpusz

God Harald 2019.01.31. 10:58:57

@LucretiaBorgia: aranyhaj és a nagy gubanc?:-))

2019.01.31. 11:17:04

@Szőkenőő: Szoríjjon a hóna alá egy hagymát, a képit meg kenje be pipamocsokkal!

pannonfunk 2019.01.31. 12:29:24

@God Harald: mivanmivanmivan? Miről maradtam le? :-O

God Harald 2019.01.31. 12:32:56

@pannonfunk: a két domina befenyített!:-)

2019.01.31. 12:36:46

@God Harald: gyertek az új poszthoz elsőzni!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 12:55:50

@Womb Raider: pipamocsokkal....nyehehehhhehehehe :DDD

God Harald 2019.01.31. 12:59:07

@Szőkenőő: együttérzek veled, egyszer 2004-ben influenzás lettem és 2 napig nem tudtam jönni dolgozni!

LucretiaBorgia 2019.01.31. 13:13:24

@God Harald: Kis Mimoz ! "a" nélkül, hímnemben :):):)
Majd adok én neked dominát :):):)

God Harald 2019.01.31. 13:19:55

@LucretiaBorgia: ez jó!:-)) lásd el a bajom! Bírom a fájdalmat. :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:25:53

@God Harald: 2 teljes nap betegállomány? Micsoda hozzáállás ez?? :P

Egy jó szöszi így csinálja:

A szöszi titkárnő a kórházban fekszik vakbélműtét után. Bemegy hozzá az egyik kolléganő látogatni. Kérdezi tőle a beteg:
- Hogy mennek a dolgok bent az irodában?
- Jól. A lányok beosztották egymás között a feladataidat. Kati főzi reggel a kávét, Juli olvassa egész nap a magazinokat, Mari pedig jóban van a főnökkel.

God Harald 2019.01.31. 13:47:06

@Szőkenőő: :))
2 nap, ja. Akkoriban messze nem volt ennyi dolgom. Persze, vagy 2-3 éve nagyon szarul voltam. Kő volt a gyomromban vagy mi:). Nem mentem be reggel, de 13-ra be kellett mennem, mert jöttek kivitelezők helyszíni bejárásra. Senkire nem tudtam rátolni. A pár tíz km úton kétszer kellett félreállnom, mert kezdték lekapcsolni a pilácsot. Félóra helyszíni eligazítás, támaszkodva, mert állni nem bírtam rendesen. Átöltözés, vissza pár tíz km. Be az ágyba ahogy voltam. Este tértem magamhoz. Az nagy kaland volt!:-)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:06:14

@God Harald: Ójaj! És hol/hogy jött a ki a kő végül?

God Harald 2019.01.31. 14:11:17

@Szőkenőő: elmúlt.:) Két éjszaka és két nap rázott a hideg, minden korty víz valahogy kijött belőlem. Méregtelenítő kúra volt.:-))

2019.01.31. 14:12:59

@Szőkenőő: szerintem tudd te azt, csak most malackodni akarsz itt. :-)P

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:16:51

@God Harald: minden jó, ha vége jó :)

@Foxi semmi: Lebuktam, bár mondták már, hogy van rá hajlamom :D

pannonfunk 2019.01.31. 14:33:49

@God Harald: Még mindig úgy érzem magam, mintha más bolygóról jöttem volna :) Én most ezt az adminkapitányos sztorit nem értem.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:39:29

@pannonfunk: Én se nagyon. Mikor indul a gépünk vissza a Szaturnuszra ?
Különösen a link hiányolását....milyen link ? Vmi volt a csajok és pasik blogon ? Azt fészbuk híján nem látom igazán...

2019.01.31. 14:44:55

@pannonfunk: elmesélem mert baromian unatkozok. Volt egy nick aki elképesztően osztotta az észt, hogy kell alfa macsó pasinak lenni és hogy ő hogy csinálja ezt. mindenkit leugatott.
Mondjuk ilyen stilusban nyomta:

velvet.hu/randi/2019/01/27/randiblog_inbox_tarskereses_csajozas/

És akkor hirtelen valaki talált egy ilyen lementett hozzászólását. Amire nem érkezett cáfolat azóta sem:

imgur.com/a/NHyeR6v

Ja és ez a nick savazta állandóan csetleket és ő is pont lementette a cseti blogjának posztjait és azzal gúnyolódott meg gyalázkodott rajta.

2019.01.31. 14:46:12

@LucretiaBorgia: de. Látod a blogot, pont mint bármelyik másik blogot. Csak hozzászólni nem tudsz FB nélkül. De a kommenteket tudod olvasni mindenképp.

God Harald 2019.01.31. 14:46:48

@pannonfunk: szerintem az istenbarma valahol tett egy szokásos kirohanást, aztán a srác kimásolta a hozzászólását. Elég kellemetlen ránézve ez a melegvonal, dehát nála nincs lejjebb. Kipihente magát, mert ki lett tiltva átmenetileg. Ahogy van valami azonnal megy a jelentés ismét!:-)
Van esélye, hogy ő a Deák Laci az Apák az Igazságert adminisztrátoraként!
Én nem felejtem el sem azt amit veled, sem azt amit Csetivel!

pannonfunk 2019.01.31. 14:47:11

@LucretiaBorgia: Mé ne látnád? Szomszédháború néven kommentel ott. Ja, és ha van fészbúkod, akkor kb. 5 perc alatt megtalálod, hogy ki is ez a fószer IRL.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:50:07

@Foxi semmi: Jó, akkor nincs rá időm, idegesít a szerkezete, meg minden..

2019.01.31. 14:53:15

@LucretiaBorgia: pedig lehetnénk ismik a facen.

pannonfunk 2019.01.31. 14:53:16

@Foxi semmi: öööö, hát jó. Akkor megvolt a mai szórakozásom is :)

@God Harald: Köszi. De tényleg :)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:53:20

@pannonfunk: Pummmácska, nincs fészbukom.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:55:44

@Foxi semmi: Na várj: szal, ez minden csajt megdugok, velvet-es adminkapitány, aki egyébként szomszédháború nikkel is kommentel ?

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:57:54

@Foxi semmi: Igen, azt mutatta cseti. Meg is ígértük, ha idetéved innen is örökre tiltva lesz. Viszont a sorozatrandin meg népszerű kommentelő. Most akkor hideg ? Meleg ? Langyos ?
megannyi kérdés..

2019.01.31. 15:17:12

@LucretiaBorgia: Nem olyan bonyolult ez. Megintcsak a jó öreg kivetítésről van szó.

Ahelyett, hogy beismernék (nem csak ő, a többi manó is), hogy nem merik felvállalni a másságukat, inkább a nőket okolják, hogy nem elég jók, meg persze, hogy hazug gecik.

2019.01.31. 15:18:33

@Sally and Billy: azért ezek nem egymást kizáró kijelentések ám! :-)

pannonfunk 2019.01.31. 15:22:07

@Sally and Billy: Ilyenkor erőst gondolkodom a volt billentyűsömről, aki 30 éves szűzként csorgatja a nyálát a nőkre... :/

2019.01.31. 15:26:29

@Foxi semmi: Aki általánosítva szidja az egész női (v akár férfi) nemet, annak biztos, hogy vmi mentális baja van.

2019.01.31. 15:29:59

@pannonfunk: Keressetek neki egy jó pszichológust, hátha úgy kiderül, mi áll a háttérben.

God Harald 2019.01.31. 15:32:05

@Sally and Billy: pszichológus az ilyenen nem segít. Pszichiáter kell oda!

2019.01.31. 15:34:48

@Sally and Billy: igen, egyetértünk. Beteg személyiségek.

God Harald 2019.01.31. 15:38:36

@Foxi semmi: mondom, az még szomorúbb, hogy a többi fóbiás lelkesen csahol hozzá (már elnézést!!!:-))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 15:41:23

@God Harald: Fóbiások maguk között remekül megvannak, adott a közös utálni és mocskolódni való

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:46:46

@God Harald: Nem hinném, hogy gyógyszeres kezelés kell a szegény párának :):):)

2019.01.31. 15:49:16

@Szőkenőő: Ha ez így lenne, akkor csak másodkézből hallanánk róluk (pont mint a laposföld-hívőkről).

De pont az a baj velük, hogy mindenhol megjelennek, és az emberek képébe nyomják a hülyeségeiket, uszítanak.

Szóval még arra sem képesek, hogy ha már alternatív valóságot alkotnak maguknak, akkor az legalább olyan legyen, amiben jól érzik magukat.

God Harald 2019.01.31. 15:51:47

@LucretiaBorgia: van egy nagyon jó pszichiáter barátom. Kemény, sötét, szörnyekkel teli világ az.
Egyébként egy egészséges társadalom periférára szorítja az ilyen kreténeket.

God Harald 2019.01.31. 15:52:22

@Foxi semmi: ezért kértem elnézést!:-)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:53:02

@Sally and Billy: Ez roppant találó ! Komoly ihletettség áll megette. Már szinte szégyellem magam Ms. Mókus :):):), hogy nem én írtam. De mivel Te írtad ezért mégse szégyellem :):):)
az utolsó mondatra gondoltam...

God Harald 2019.01.31. 15:53:51

@Szőkenőő: igen, csak jobb helyeken ezeket az adott közösség kiveti magából

God Harald 2019.01.31. 15:55:31

@LucretiaBorgia: azt mondod nincs FB profilod? Akkor megkönnyebbülten!:-)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 15:57:41

@Sally and Billy: Persze hogy nem, kell a közönség, bármi áron. Ez egy éltető elemük. Magukban utálkozni uncsi :D
Arra gondoltam, ha találnak maguknak egy gazdatest blogot, ott egymást és másokat uszítva ömlesztik a gennyet.

God Harald 2019.01.31. 16:09:34

@Szőkenőő: most komolyan, pár országban megfordultam Európában, néhányban azon kívül is. De lassan ilyen intoleráns, tahó, búvalbaszott nép nem lesz sehol, mint a miénk!

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:11:17

@God Harald: Tényleg nincs ! Habár nem tudom, ez miért könnyebbség, de ha az akkor számomra öröm.
Kivannak a mimóza bibéim a lájkolástól, meg a megosztástól, meg az emberi élet ki transzparálásától.
Egyszer egy barátnőm 17 éves lánya megmutatta mit írt ki egy osztálytársa: "gyerekek, olyan jót szartam, isteni volt"
No komment.

God Harald 2019.01.31. 16:14:48

@LucretiaBorgia: mert múltkor bejelölt egy jogina!:-)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:16:55

@God Harald: Nahát ?! Te félsz tőlem ? Megijedtél, hogy én vagyok ?
De nyugi nem. És domina sem vagyok. Biztos ettől ijedtél meg.

God Harald 2019.01.31. 16:22:11

@LucretiaBorgia: kicsit félek:-)
Mert volt közös ismerősünk, visszaigazoltam. Kép nem volt róla, név alapján nem tűnt ismerősnek. Dehát van egy halom jogina és jogász ismerősöm, lehet hogy ismerem. De azért mekönnyebbültem: a tarkómon éreztem a jeges tekintetesedet!:-)))

2019.01.31. 16:42:37

@Szőkenőő: A freak-show-k 21. századi megfelelői. Ha az rtl klubnak jobb üzleti érzéke lenne, a VV helyett ezeket mutogatná :)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:45:30

@God Harald: Nem baj az :):):) Ha rájönnél, hogy nincs mitől, oda lenne a tekintélyem, meg karizmom :):)

God Harald 2019.01.31. 17:07:32

@LucretiaBorgia: :-))
Kutyafáját, mi van velem?! Azt olvastam első ránézésre, hogy: odalenn tekintélyes!!! Mondom, akkor sajnos nem vagyunk egy súlycsoport.:))
Biztos éhségbetegség!:)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 19:32:38

@God Harald: A karizmom fel se tűnt...hát jó!

God Harald 2019.01.31. 19:45:15

@LucretiaBorgia: már hogyne tűnt volna fel?! Egyszerű emberként nagyon tetszik a szócséplésed! De ezen nincs mit csodálkozni! Almozottan Cicero gyermeke vagy: blogger és jogger! :-)))

God Harald 2019.01.31. 21:19:13

@Foxi semmi: van benne igazság! Lassan már meg sem lep, hogy elsőre értelmesnek tűnő nők ilyen faszparasztokkal képesek szóbaállni. Aztán megy a nyüszögés, hogy hát mégis hogy beszél vele?! Egyszer egy ilyen valaki le is b...tt: hogy lehet valakivel úgy beszélni (elküldeni a halál faszára)?!
Vannak a jók és az emberségesek:-))

Walsh és Kirby 2019.02.02. 23:18:57

@Sally and Billy: Megannyi hazugság. De végülis jól hangzik, így terjeszthető aljasan.

2019.02.03. 09:30:00

@Walsh és Kirby: Legközelebb ne fáraszd magad ennyi sok szóval. Inkább végy példát egy másik (?) jóképességű kommentelőről, és ha annyira megérint egy téma, hogy muszáj hozzászólnod, de se érv, se poén nem jut eszedbe, intézd el annyival, hogy böff.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 09:36:08

@Sally and Billy: Vagyis blöfföltél, de érvek nincsenek sunyi személyeskedésed mellett.

2019.02.03. 10:01:54

@Walsh és Kirby: Sajnos nem tudlak megdicsérni, nem blöfföt írtam, hanem böfföt. (Pedig ez a 'bibibi nem is én vagyok a hülye, hanem teeeeee' már az óvodásoknak is menni szokott...)

Walsh és Kirby 2019.02.03. 10:06:19

@Sally and Billy: Tudom mit írtál. De szójátékot sináltam belőle, amivel az egész szövegedet jellemeztem.

2019.02.03. 10:17:59

@Walsh és Kirby: Jól van, akkor veregesd meg a válladat, hogy végre vki szóba állt veled. Viszont ha további kommunikációra vágysz, inkább látogass meg egy közeli állatkertet. Úgy tudom, már mindben van majomház.

LucretiaBorgia 2019.02.03. 10:18:24

@Walsh és Kirby: Hú, de ismerős ez a "sunyi személyeskedés". Dezső??
Azért is gondolom, mert sally pont nem személyeskedett...személy a közelben se volt.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 10:28:46

@Sally and Billy: Mindig öröm, amikor a "kultúra" kitör a nőkből :D

@LucretiaBorgia: Pedig pont de. De te is folytathatod ezt a stílust nyugodtan.

2019.02.03. 12:01:25

@LucretiaBorgia: Dezsőke azért ennyire nem sötét. Meg neki voltak poénjai is.

God Harald 2019.02.03. 14:51:42

@Sally and Billy: Ne túlozz! Dezsőke azzal a 3-4 szófordulattal haknizott mindenhol. Pl. kiseltartás. Kib...tt unalmas szánalomkupac volt. Alacsony volt, aztán ettől befordult. Lejárt az ideje. Ugyanúgy mint Ánusz hadnagyunknak is. Még egy kicsit okoskodik a sorozatrandin, vagy hol, kap pár virtuális fülest, aztán visszahúz az anyjába. Senki nem kíváncsi az ilyenre, max Cseti tolerálta ezeket.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 15:32:24

@LucretiaBorgia: Na, még most is úgy gondolod? Mesélj csak, hogy is van ez? Ha puncim van, bármit megtehetek, következmény nélkül?

2019.02.03. 15:56:43

@God Harald: Nem tudok ellentmondani :)

LucretiaBorgia 2019.02.03. 16:45:04

@Walsh és Kirby: Te miről beszélsz? Jól vagy? Te olvasol vagy csak köpöd kifele a szavakat? Mindegy épp hol vagy, melyik blogon. Nagyon gáz. Ez a stilus már nem trendi.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 16:53:16

@LucretiaBorgia: Nos segítek neked, ha mindenáron látványosan égetni akarod magad.

Ezt írta neked :

"@LucretiaBorgia: Dezsőke azért ennyire nem sötét. Meg neki voltak poénjai is."

Szóval az ő stílusa trendi:)))

Akkor én is ebben a szellemben fogom.

2019.02.03. 17:05:09

@God Harald: Nem akarom védeni az általad említett személyeket ennek ellenére voltak igazságok a mondandóikban, de nem mindenben, mert általánosságban fogalmaztak olyankor is, ami nem feltétlen volt pontos egy-egy egyéni történetben. Mindenre nem lehet egy egész sablont ráhúzni ezzel szemben a beküldött történetek sokban hasonlóak voltak. Őket olvasva a mostani szóhasználattal piros pirulás megközelítéssel álltak hozzá a posztokhoz, ha igazak voltak, ha nem. Tény, hogy racionális vonalon közelítették meg a férfi-női párkapcsolati dinamikát és voltak benne túlzások is úgy, mint a, de nem hiszem, hogy ezeket csak úgy kitalálták volna. Adhattak olyan plusz nézőpontokat, amik más vagy saját tapasztalatok alapján bizony sok esetre rávilágítanak azok a mondatok, amiket leírtak ezzel nem egyszer beletalálva. Nem gondolnám, hogy csípőből el kell utasítani mindent, amit írtak. Szerintem jól látták, hogy sokan élnek álomvilágban becsapva saját magukat és várva a csodára. Annál használhatóbb tanácsokat írtak, mint az előbb-utóbb mindenkinek meglesz a maga párja csak várja szintű marhaságoknál. Gyakorlatilag az volt a tanácsaik lényege, hogy hozza ki magából a maximumot, amit már egyénileg kell megoldani. A kivitelezés más kérdés.

God Harald 2019.02.03. 17:39:46

@M87: nem akartad védeni ezeket a genetikai hulladékokat, de azért sikerült. Ez kb olyan volt, mint a nácik mosdatása. Volt a cselekedeteikben racionalitás, csak hát ez a fránya általánosítás!:-)
Ha valaki hajlandó kimazsolázni egy beteg pszichopata naponta ismételt faszságaiból a racionális elemeket, hát lelke rajta. Szegény ember vízzel főz.
Személy szerint, olyan kreténnek a gondolatait nem szoktam mérlegelni, aki jókat szórakozik embertársai fájdalmán, veszteségén. Szerettei halálán!

God Harald 2019.02.03. 17:54:45

@Foxi Zulu Tango Sierra: az ilyen Dezsőke félék, meg pláne Szomszédháború/Kupak/Admin kapitány félék munkásságának méltatásáról beszéltem.

2019.02.03. 22:16:20

@Foxi Zulu Tango Sierra: A negatív reklám is reklám. Jelenségre akartad felhívni a figyelmet?

@God Harald: Mintha végletesen értelmezted volna. Nem szorulnak ők védelemre. Azt én sem tudom hová tenni mire jó ez az állandó csörte a másik blogon valakitől, aki állítólag sikeres a nők terén, de ez legyen az ő baja élve a maga világát. Nem a mi feladatunk megfejteni. Ugyanakkor, ha ezekbe beleolvasva látható, hogy a többiek közül néhányan partnerek hozzá azzal, hogy beleállnak a csörtébe. Kivétel, ha jogosan védi meg magát a személyeskedések közepette. Nem beszélve arról, ha eltűnik x időre és elkezdik ott kérdezni hová lett mi lehet vele. Az igaz, hogy negatív irányba ment a kommentelés egy ideje. Akkor még a posztok beküldőire ment az áldás. Feltételezve, hogy igaz történetek, amiket beküldtek nem hihették azt, hogy "simogatást" kapnak a kommentelőktől főleg, ha vastagon hibásak voltak a történtekért. Az internet egy ilyen közeg. Ami oda kikerül céltáblája lehet a nézőknek.
Ezek az evolucionista alapokról kiinduló kommentjeik, amik jellemezték őket megosztóak, leegyszerűsített megfogalmazásban tálalva bántó lehet az arra fogékonyaknak. Ha a hangulat felszítása a lényeg tájékoztatás helyett elérték a céljukat. Ahogy írtam is nem értek egyet minden kijelentéssel főleg a végletes leegyszerűsítésekkel. Máshol más helyen is lehet olvasni elgondolkodtató dolgokat.

God Harald 2019.02.03. 22:31:11

@M87: a többiek partnerek a zsidózásban, cigányozásban, buzizásban és hulladék ribancozásban. Jobb helyeken az ilyeneket IRL, vagy online képletesen szájbaverik. De nálunk kötelező a gyűlölködés. Nem, egy bizonyos színvonal alatt nem az egyén privát dolga a közélet megerőszakolása. Lehet, hogy manapság így divat gondolni, csak holnap lehet, hogy te leszel a buzi, vagy a mocskoszsidó!

LucretiaBorgia 2019.02.03. 23:34:23

@M87: Ez igy igaz. Máshol is lehet elgondolkodtató dolgokat olvasni. Szoktam. Én is.

2019.02.04. 09:33:56

Olvasva a hétvége termését.. Voga és Turnovszky sorai jutnak eszembe:

"Az a sok kis indulat, ami tegnapról maradt.
Olyan édes tudna lenni egy kis kézi ájlávjú"

youtu.be/HLHoJ1OHoKM?t=135

2019.02.04. 23:56:13

@God Harald: Ez így kisarkított, de a lényeg az mit enged meg egy adott közeg és az adott oldal vezetője határozza meg a szabályokat. Vezető alatt itt a bloggert, moderátort értem.

Lorrh 2020.08.03. 09:29:24

@LucretiaBorgia: Mi történt azóta Tamarával?
süti beállítások módosítása