Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tamara vagyok, 42 éves, szeretőt AKAROK!
2019. január 09. írta: LucretiaBorgia

Tamara vagyok, 42 éves, szeretőt AKAROK!

 Ki döntheti el, hogy szerethetek-e két férfit?

Vessetek rám követ, ítéljetek el, nem érdekel. Akkor is megírom őszintén a történetemet. Ha valaki járt már hasonló cipőben, meg fogja érteni. Bárkivel megtörténhet, semmi sincs kőbe vésve. Sem a szerelem, sem a hűség, sem a mindörökké. Ez egy igaz történet, nem fikció. 

Kedves gyerekkori barátnőm, hívjuk Tamarának sorai ezek. Miután sokat vívódott gondolkodott és olvasgatta az írásaimat megkért, hogy vendégposztban tegyem közzé a történetét. Őszinte, bátor feltárulkozását ezúton is köszönöm !

 

feet-972854_960_720_1.jpg

Egyetlen komoly kapcsolatból hosszú hűséges házasság, és a felnevelt gyerekek után hozom a sztereotípiát. Az állandóság, a megszokottság, valami üresség. A megkopott hétköznapok, az elfeledett régi tűz. Fel lehet-e éleszteni…? A férj rendes ember, jó apa, még szex is van, mi hát a baj? Mi hiányzik? Mikor már inkább csak barátként tekintünk a másikra, és nem vággyal a szemünkben. Akkor még nem tudtam, vagy nem akartam tudni. Éltem a kis megszokott életemet, és egyszer csak….

…..betoppan egy fiatalkori szerelem, és kinyitja a kaput. Egy rég elveszett érzés tör utat magának, az izgalom, az újdonság, a fiatalkori emlékek, a be nem fejezett történet. Én, az addig hűséges feleség, szerető lettem. De úgy éreztem, EZ NEM AZ IGAZI! A szex felejthető, a régi szerelem nem tér vissza, ezért a varázs is múlik, ezt mindketten éreztük. Szakítottunk, de ekkor már vérszemet kaptam, és rájöttem, nekem kell tennem azért, hogy megtaláljam azt, aki nekem való. Felregisztráltam egy társkereső oldalra és belecsöppentem egy idegen világba. Sose látott érdeklődés, üzenetek, flörtök, csókok az első pillanattól. Csak kapkodtam a fejem, ennyire kelendő egy negyvenes nő? Minden korosztály írt, de feltűnően sokan a harmincas férfiak. Leveleztem rengeteget, párszor randiztam, néhányszor szexeltem. Mind negyven alatti férfi volt, kedvemre valók. De a szex! Nem, nem és nem! Jó volt, kellemes volt, de nem OLYAN. Nekem az kellett, hogy felébredjenek az érzékeim, hogy elveszíthessem a kontrollt. Hogy mire gondolok? Nem tudtam megmagyarázni, csak tudtam, hogy ha majd ott lesz, tudni fogom. Pár hónap után kezdtem feladni, türelmetlen voltam.

És akkor jött Ő. Jóképű, magas, jópasi külső. Párkapcsolatban él, és nem titkoltan szeretőt keres. Találkozunk, megnéztük egymást. Nálam azonnal támadt a kémia, nála meg a „jó a segge, egy próbát megér” gondolat. Egy darabig még cseteltünk, jókat dumáltunk, nevettünk, húztuk egymást. Én épp dolgoztam, és ekkor feltette a kérdést….most átjössz? Kettő percig gondolkodtam, és rohantam! Felkészületlenül, csak úgy semmilyen cuccban. És megtörtént az első szex. Úgy éreztem, megnyílt egy kapu, ahol beléptem, és nekem onnan nincs visszaút. Én ezt a pasit akarom! Imádnivalóan finom, gyengéd, figyelmes, azonnal rám érez, minden porcikám rezeg tőle. Másnap idegesen várom, hogy jelentkezzen, és tudjam, akar-e még engem, hogy ő is érezte-e azt, amit én. Kimondta a varázsszót: sokáig válogatott, sok nővel volt együtt már, de úgy gondolja, megtalálta azt az egy gyöngyöt, amit keresett. A fellegekben jártam. És ekkor elkezdődött egy fantasztikus utazás. Egy titkos élet, lopott órák, tele bujasággal, vággyal, sok-sok nevetéssel. A csetelések egyre gyakrabbak, már napi szinten órákig tartanak. Nem beszélünk semmi világmegváltót, keveset a családról. Élvezzük egymás társaságát, malackodunk, röhögünk. És ez így van jól.

love-1181067_960_720.jpg

Állandóan éhesek vagyunk, egymást akarjuk, nem csillapodik az évek alatt sem. Függő lettem, egy nálam 10 évvel fiatalabb pasitól, aki engem akar! Nem is akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Tán a mai napig is hitetlenül rázom a fejem, számtalan isteni, vadító dugás után. Igen, dugás. Nem tudom másnak nevezni azt az élményt, amiben részem van. A két orgazmustól eljutunk a harmadik, negyedik….tizedik orgazmusig! Ilyen nincs! Ez lehetetlen! Szinte egymásra szabadulunk, és órákig csak szeretkezünk, kicsúszik alólam a talaj, és elmerülök benne. Teljesen megváltozom, a jókislány családanyából egy szexéhes, bevállalós, buja nő leszek. Szeretem ezt az énemet, és ezt Neki köszönhetem. És hamar megérkeztek az érzelmek is. A szerelem, az összetartozás, a ragaszkodás. Sajnos nem tudunk eleget találkozni, átlag havonta egyszer, kétszer. Néha belegondolunk, mi lett volna ha….és mi együtt lehetnénk, de nem, ez sem számít. Nekünk ez az utunk, és amíg tart élvezzük.

Szeretem, ahogy gyönyörködik bennem, szeretem, ahogy érzem rajta a vágyat, szeretem, hogy istennőnek érezhetem magam vele. Folyamatosan fejlődtünk, lépésről, lépésre, tágultak a határok, kipróbáltunk játékszereket, vele megszerettem a popsi szexet, imádom, hogy ennyire kreatív az ágyban. Néha infantilis kamaszlánynak érzem magam mellette, annyit viccelődünk, hülyéskedünk. Szexeltünk lakásban, panzióban, kölcsön lakásban, munkahelyen irodában, irattárban, parkolóházban, kocsiban. Volt, hogy dobozok tetején, asztalon….mindegy volt, csak újra és újra tombolhasson a vágy.

Pár év elteltével eljutott a kapcsolatunk egy olyan pontra, ahol úgy éreztük, tehetünk egy bátrabb lépést a kalandok felé, és kipróbáltuk a szexet egy másik párral. Kellemes élmény maradt, és én életemben először voltam nővel. Megmutatta, hogy kell puncit nyalni, amitől én a legjobban tartottam. Konkrétan összedugtuk a nyelvünket, úgy adta át nekem a „tudását” :) Először éltem át a dupla dinamit érzést, mikor 2 férfi van bennem. 2 lyuk, 2 pasi. Eddig csak vibrátoros kombóval csináltunk kettesben, de ez más. Nagyon intenzív érzés, és teljesen ribinek éreztem magam tőle. Az lettem? Nem tudom, nem is érdekel, én imádtam a helyzetet.

Összehoztunk egy 2 pasis verziót is. Egyedüli nőként átélhettem azt, milyen két férfi vágyának tárgya lenni. Varázslatos dolog. Mindent, amit szerettem volna, megtehettem, szemérmetlenül, semmi nem volt fura, vagy bántó. Két farokkal a számban vihogtam nagyokat, dupla dinamit repetát kértem, amitől a fiúk szeme csillogott. Használtak a maguk örömére, és én ezt élveztem, roppant szégyentelen módon.

drawing-876896_960_720.jpg

Ebből persze nem csináltunk rendszert, de nem tartom kizártnak, hogy még újra belemegyünk ilyen kalandba. De az kiderült, hogy az a vágy a legerősebb, amit egymás iránt érzünk. Mindkettőnknek van veszteni valója, ott a családunk, tudjuk, hogy nem tisztességes ez a játszma, nagyon sokan ítélnének el minket ezért. És mégis hálás vagyok a sorsnak, hogy megadatott nekem egy ilyen férfi. Egyszer, még az elején írt egy olyat, hogy ha rajta múlik, akkor ez évekig fog tartani. Nem hittem el…egy 32 éves férfi ilyet mond egy 10 évvel idősebb nőnek? Lehetetlen. És lám, 2019. Elkezdtük a 8. évünket együtt.

Tamara vagyok, 50 éves. 8 éve szeretőm van.

Két életet élek. Egyik a családomé, a férjemé, akit sose hagynák el, összeköt minket a múlt, a gyerekek, a közös jövő. És a másik az övé, a titok, a vágy, a kaland. Szeretők vagyunk, és ennél többre nem is vágyhatnék. Nekem így kerek az életem. Bárcsak ne kellene titkolózni! Nem égetem fel magam mögött a hidat. Akarom a családomat, akarom a szeretőmet. Egyik a másik nélkül nem működne.

Mit kívánhatnék? Tudom, nem tarthat örökké, de ezzel nem foglalkozom. Megélem a pillanatot, és megőrzök minden emléket, minden mozdulatot, minden vágyat és kalandot. Vele.

Tamara

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr8914547684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kulics 2019.01.30. 21:07:22

@God Harald: Olvastam a csp blogon, elég izgalmas a fejlemény. De jó lett volna ha megvan a link is nem csak a képernyő fotó, akkor hitelesebb lenne.

God Harald 2019.01.30. 21:15:37

@Kulics: viccnek se lenne rossz:-))

2019.01.30. 23:53:08

@LucretiaBorgia: A lovagina után megint tanultam valamit:)

God Harald 2019.01.31. 08:46:04

@LucretiaBorgia: Luk, én vagyok a keresztapád:-)

2019.01.31. 09:24:33

@God Harald: :)

Mennyivel szebb hely lenne a világ (és pláne a blog.hu kommentszekciója!), ha ezek a mindenhol melegeket és manginákat vizionáló manókák a kényszeres nőalázás helyett fel mernék vállalni, és meg mernék élni a valódi vágyaikat :)

God Harald 2019.01.31. 09:57:09

@Sally and Billy: igazad van. Számomra viszont tanulságos az is, hogy szinte senki nem kapja fel a fejét, pláne nem szól rá az ilyen nyomorultakra amikor buziznak, zsidóznak, cigányoznak, büdös geciznek, ribancoznak, szőröstalpúznak. Sőt egyesek nyíltan tobzódnak ebben. Ez nagyon jól mutatja a magyar közélet állapotát!
Mindenkinek vannak kudarcai, csalódásai. Nekem is nagyon fájt, amikor kevésnek találtak mint férfit. Aztán hab volt a tortán, amikor egy ilyen szarházival szemben, akitől bármi áron megvédtem volna, engem marasztalt el. De ezekért nem gyűlölök. Max erős fenntartásaim vannak az emberekkel és párkapcsolatokkal kapcsolatban!:)

God Harald 2019.01.31. 09:58:48

@Womb Raider: én csak szívességet szoktam kérni!:)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 10:05:38

@God Harald: Én rászóltam. Lásd, verbális üvöltés poszt, de a cúna index nem tette ki, hogy fluenszáljam in, a népeket....

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 10:19:25

@God Harald: oké, most már tuti nem lesz pornós kvíz :P

LucretiaBorgia 2019.01.31. 10:36:49

@God Harald: Hát ezt mekkaptad :):):)
Nem csak az oroszlán bajsza tabu húzogatásilag, hanem a szőke haja is !

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 10:41:32

@God Harald: Mert már ezt a kis 39 fokos lázat is sajnálod tőlem a fulladásos köhögőrohamokkal :P

God Harald 2019.01.31. 10:44:50

@LucretiaBorgia: kezdesz tiszteletlen lenni a padrinoval! Elszomorító:(

God Harald 2019.01.31. 10:57:36

@Szőkenőő: ajándék jókívánságnak ne nézd a fokát!:-)
De tényleg kívánom, hogy gyógyulj meg!!!
Puszpusz

God Harald 2019.01.31. 10:58:57

@LucretiaBorgia: aranyhaj és a nagy gubanc?:-))

2019.01.31. 11:17:04

@Szőkenőő: Szoríjjon a hóna alá egy hagymát, a képit meg kenje be pipamocsokkal!

pannonfunk 2019.01.31. 12:29:24

@God Harald: mivanmivanmivan? Miről maradtam le? :-O

God Harald 2019.01.31. 12:32:56

@pannonfunk: a két domina befenyített!:-)

2019.01.31. 12:36:46

@God Harald: gyertek az új poszthoz elsőzni!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 12:55:50

@Womb Raider: pipamocsokkal....nyehehehhhehehehe :DDD

God Harald 2019.01.31. 12:59:07

@Szőkenőő: együttérzek veled, egyszer 2004-ben influenzás lettem és 2 napig nem tudtam jönni dolgozni!

LucretiaBorgia 2019.01.31. 13:13:24

@God Harald: Kis Mimoz ! "a" nélkül, hímnemben :):):)
Majd adok én neked dominát :):):)

God Harald 2019.01.31. 13:19:55

@LucretiaBorgia: ez jó!:-)) lásd el a bajom! Bírom a fájdalmat. :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:25:53

@God Harald: 2 teljes nap betegállomány? Micsoda hozzáállás ez?? :P

Egy jó szöszi így csinálja:

A szöszi titkárnő a kórházban fekszik vakbélműtét után. Bemegy hozzá az egyik kolléganő látogatni. Kérdezi tőle a beteg:
- Hogy mennek a dolgok bent az irodában?
- Jól. A lányok beosztották egymás között a feladataidat. Kati főzi reggel a kávét, Juli olvassa egész nap a magazinokat, Mari pedig jóban van a főnökkel.

God Harald 2019.01.31. 13:47:06

@Szőkenőő: :))
2 nap, ja. Akkoriban messze nem volt ennyi dolgom. Persze, vagy 2-3 éve nagyon szarul voltam. Kő volt a gyomromban vagy mi:). Nem mentem be reggel, de 13-ra be kellett mennem, mert jöttek kivitelezők helyszíni bejárásra. Senkire nem tudtam rátolni. A pár tíz km úton kétszer kellett félreállnom, mert kezdték lekapcsolni a pilácsot. Félóra helyszíni eligazítás, támaszkodva, mert állni nem bírtam rendesen. Átöltözés, vissza pár tíz km. Be az ágyba ahogy voltam. Este tértem magamhoz. Az nagy kaland volt!:-)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:06:14

@God Harald: Ójaj! És hol/hogy jött a ki a kő végül?

God Harald 2019.01.31. 14:11:17

@Szőkenőő: elmúlt.:) Két éjszaka és két nap rázott a hideg, minden korty víz valahogy kijött belőlem. Méregtelenítő kúra volt.:-))

2019.01.31. 14:12:59

@Szőkenőő: szerintem tudd te azt, csak most malackodni akarsz itt. :-)P

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:16:51

@God Harald: minden jó, ha vége jó :)

@Foxi semmi: Lebuktam, bár mondták már, hogy van rá hajlamom :D

pannonfunk 2019.01.31. 14:33:49

@God Harald: Még mindig úgy érzem magam, mintha más bolygóról jöttem volna :) Én most ezt az adminkapitányos sztorit nem értem.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:39:29

@pannonfunk: Én se nagyon. Mikor indul a gépünk vissza a Szaturnuszra ?
Különösen a link hiányolását....milyen link ? Vmi volt a csajok és pasik blogon ? Azt fészbuk híján nem látom igazán...

2019.01.31. 14:44:55

@pannonfunk: elmesélem mert baromian unatkozok. Volt egy nick aki elképesztően osztotta az észt, hogy kell alfa macsó pasinak lenni és hogy ő hogy csinálja ezt. mindenkit leugatott.
Mondjuk ilyen stilusban nyomta:

velvet.hu/randi/2019/01/27/randiblog_inbox_tarskereses_csajozas/

És akkor hirtelen valaki talált egy ilyen lementett hozzászólását. Amire nem érkezett cáfolat azóta sem:

imgur.com/a/NHyeR6v

Ja és ez a nick savazta állandóan csetleket és ő is pont lementette a cseti blogjának posztjait és azzal gúnyolódott meg gyalázkodott rajta.

2019.01.31. 14:46:12

@LucretiaBorgia: de. Látod a blogot, pont mint bármelyik másik blogot. Csak hozzászólni nem tudsz FB nélkül. De a kommenteket tudod olvasni mindenképp.

God Harald 2019.01.31. 14:46:48

@pannonfunk: szerintem az istenbarma valahol tett egy szokásos kirohanást, aztán a srác kimásolta a hozzászólását. Elég kellemetlen ránézve ez a melegvonal, dehát nála nincs lejjebb. Kipihente magát, mert ki lett tiltva átmenetileg. Ahogy van valami azonnal megy a jelentés ismét!:-)
Van esélye, hogy ő a Deák Laci az Apák az Igazságert adminisztrátoraként!
Én nem felejtem el sem azt amit veled, sem azt amit Csetivel!

pannonfunk 2019.01.31. 14:47:11

@LucretiaBorgia: Mé ne látnád? Szomszédháború néven kommentel ott. Ja, és ha van fészbúkod, akkor kb. 5 perc alatt megtalálod, hogy ki is ez a fószer IRL.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:50:07

@Foxi semmi: Jó, akkor nincs rá időm, idegesít a szerkezete, meg minden..

2019.01.31. 14:53:15

@LucretiaBorgia: pedig lehetnénk ismik a facen.

pannonfunk 2019.01.31. 14:53:16

@Foxi semmi: öööö, hát jó. Akkor megvolt a mai szórakozásom is :)

@God Harald: Köszi. De tényleg :)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:53:20

@pannonfunk: Pummmácska, nincs fészbukom.

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:55:44

@Foxi semmi: Na várj: szal, ez minden csajt megdugok, velvet-es adminkapitány, aki egyébként szomszédháború nikkel is kommentel ?

LucretiaBorgia 2019.01.31. 14:57:54

@Foxi semmi: Igen, azt mutatta cseti. Meg is ígértük, ha idetéved innen is örökre tiltva lesz. Viszont a sorozatrandin meg népszerű kommentelő. Most akkor hideg ? Meleg ? Langyos ?
megannyi kérdés..

2019.01.31. 15:17:12

@LucretiaBorgia: Nem olyan bonyolult ez. Megintcsak a jó öreg kivetítésről van szó.

Ahelyett, hogy beismernék (nem csak ő, a többi manó is), hogy nem merik felvállalni a másságukat, inkább a nőket okolják, hogy nem elég jók, meg persze, hogy hazug gecik.

2019.01.31. 15:18:33

@Sally and Billy: azért ezek nem egymást kizáró kijelentések ám! :-)

pannonfunk 2019.01.31. 15:22:07

@Sally and Billy: Ilyenkor erőst gondolkodom a volt billentyűsömről, aki 30 éves szűzként csorgatja a nyálát a nőkre... :/

2019.01.31. 15:26:29

@Foxi semmi: Aki általánosítva szidja az egész női (v akár férfi) nemet, annak biztos, hogy vmi mentális baja van.

2019.01.31. 15:29:59

@pannonfunk: Keressetek neki egy jó pszichológust, hátha úgy kiderül, mi áll a háttérben.

God Harald 2019.01.31. 15:32:05

@Sally and Billy: pszichológus az ilyenen nem segít. Pszichiáter kell oda!

2019.01.31. 15:34:48

@Sally and Billy: igen, egyetértünk. Beteg személyiségek.

God Harald 2019.01.31. 15:38:36

@Foxi semmi: mondom, az még szomorúbb, hogy a többi fóbiás lelkesen csahol hozzá (már elnézést!!!:-))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 15:41:23

@God Harald: Fóbiások maguk között remekül megvannak, adott a közös utálni és mocskolódni való

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:46:46

@God Harald: Nem hinném, hogy gyógyszeres kezelés kell a szegény párának :):):)

2019.01.31. 15:49:16

@Szőkenőő: Ha ez így lenne, akkor csak másodkézből hallanánk róluk (pont mint a laposföld-hívőkről).

De pont az a baj velük, hogy mindenhol megjelennek, és az emberek képébe nyomják a hülyeségeiket, uszítanak.

Szóval még arra sem képesek, hogy ha már alternatív valóságot alkotnak maguknak, akkor az legalább olyan legyen, amiben jól érzik magukat.

God Harald 2019.01.31. 15:51:47

@LucretiaBorgia: van egy nagyon jó pszichiáter barátom. Kemény, sötét, szörnyekkel teli világ az.
Egyébként egy egészséges társadalom periférára szorítja az ilyen kreténeket.

God Harald 2019.01.31. 15:52:22

@Foxi semmi: ezért kértem elnézést!:-)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 15:53:02

@Sally and Billy: Ez roppant találó ! Komoly ihletettség áll megette. Már szinte szégyellem magam Ms. Mókus :):):), hogy nem én írtam. De mivel Te írtad ezért mégse szégyellem :):):)
az utolsó mondatra gondoltam...

God Harald 2019.01.31. 15:53:51

@Szőkenőő: igen, csak jobb helyeken ezeket az adott közösség kiveti magából

God Harald 2019.01.31. 15:55:31

@LucretiaBorgia: azt mondod nincs FB profilod? Akkor megkönnyebbülten!:-)))

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 15:57:41

@Sally and Billy: Persze hogy nem, kell a közönség, bármi áron. Ez egy éltető elemük. Magukban utálkozni uncsi :D
Arra gondoltam, ha találnak maguknak egy gazdatest blogot, ott egymást és másokat uszítva ömlesztik a gennyet.

God Harald 2019.01.31. 16:09:34

@Szőkenőő: most komolyan, pár országban megfordultam Európában, néhányban azon kívül is. De lassan ilyen intoleráns, tahó, búvalbaszott nép nem lesz sehol, mint a miénk!

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:11:17

@God Harald: Tényleg nincs ! Habár nem tudom, ez miért könnyebbség, de ha az akkor számomra öröm.
Kivannak a mimóza bibéim a lájkolástól, meg a megosztástól, meg az emberi élet ki transzparálásától.
Egyszer egy barátnőm 17 éves lánya megmutatta mit írt ki egy osztálytársa: "gyerekek, olyan jót szartam, isteni volt"
No komment.

God Harald 2019.01.31. 16:14:48

@LucretiaBorgia: mert múltkor bejelölt egy jogina!:-)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:16:55

@God Harald: Nahát ?! Te félsz tőlem ? Megijedtél, hogy én vagyok ?
De nyugi nem. És domina sem vagyok. Biztos ettől ijedtél meg.

God Harald 2019.01.31. 16:22:11

@LucretiaBorgia: kicsit félek:-)
Mert volt közös ismerősünk, visszaigazoltam. Kép nem volt róla, név alapján nem tűnt ismerősnek. Dehát van egy halom jogina és jogász ismerősöm, lehet hogy ismerem. De azért mekönnyebbültem: a tarkómon éreztem a jeges tekintetesedet!:-)))

2019.01.31. 16:42:37

@Szőkenőő: A freak-show-k 21. századi megfelelői. Ha az rtl klubnak jobb üzleti érzéke lenne, a VV helyett ezeket mutogatná :)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 16:45:30

@God Harald: Nem baj az :):):) Ha rájönnél, hogy nincs mitől, oda lenne a tekintélyem, meg karizmom :):)

God Harald 2019.01.31. 17:07:32

@LucretiaBorgia: :-))
Kutyafáját, mi van velem?! Azt olvastam első ránézésre, hogy: odalenn tekintélyes!!! Mondom, akkor sajnos nem vagyunk egy súlycsoport.:))
Biztos éhségbetegség!:)

LucretiaBorgia 2019.01.31. 19:32:38

@God Harald: A karizmom fel se tűnt...hát jó!

God Harald 2019.01.31. 19:45:15

@LucretiaBorgia: már hogyne tűnt volna fel?! Egyszerű emberként nagyon tetszik a szócséplésed! De ezen nincs mit csodálkozni! Almozottan Cicero gyermeke vagy: blogger és jogger! :-)))

God Harald 2019.01.31. 21:19:13

@Foxi semmi: van benne igazság! Lassan már meg sem lep, hogy elsőre értelmesnek tűnő nők ilyen faszparasztokkal képesek szóbaállni. Aztán megy a nyüszögés, hogy hát mégis hogy beszél vele?! Egyszer egy ilyen valaki le is b...tt: hogy lehet valakivel úgy beszélni (elküldeni a halál faszára)?!
Vannak a jók és az emberségesek:-))

Walsh és Kirby 2019.02.02. 23:18:57

@Sally and Billy: Megannyi hazugság. De végülis jól hangzik, így terjeszthető aljasan.

2019.02.03. 09:30:00

@Walsh és Kirby: Legközelebb ne fáraszd magad ennyi sok szóval. Inkább végy példát egy másik (?) jóképességű kommentelőről, és ha annyira megérint egy téma, hogy muszáj hozzászólnod, de se érv, se poén nem jut eszedbe, intézd el annyival, hogy böff.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 09:36:08

@Sally and Billy: Vagyis blöfföltél, de érvek nincsenek sunyi személyeskedésed mellett.

2019.02.03. 10:01:54

@Walsh és Kirby: Sajnos nem tudlak megdicsérni, nem blöfföt írtam, hanem böfföt. (Pedig ez a 'bibibi nem is én vagyok a hülye, hanem teeeeee' már az óvodásoknak is menni szokott...)

Walsh és Kirby 2019.02.03. 10:06:19

@Sally and Billy: Tudom mit írtál. De szójátékot sináltam belőle, amivel az egész szövegedet jellemeztem.

2019.02.03. 10:17:59

@Walsh és Kirby: Jól van, akkor veregesd meg a válladat, hogy végre vki szóba állt veled. Viszont ha további kommunikációra vágysz, inkább látogass meg egy közeli állatkertet. Úgy tudom, már mindben van majomház.

LucretiaBorgia 2019.02.03. 10:18:24

@Walsh és Kirby: Hú, de ismerős ez a "sunyi személyeskedés". Dezső??
Azért is gondolom, mert sally pont nem személyeskedett...személy a közelben se volt.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 10:28:46

@Sally and Billy: Mindig öröm, amikor a "kultúra" kitör a nőkből :D

@LucretiaBorgia: Pedig pont de. De te is folytathatod ezt a stílust nyugodtan.

2019.02.03. 12:01:25

@LucretiaBorgia: Dezsőke azért ennyire nem sötét. Meg neki voltak poénjai is.

God Harald 2019.02.03. 14:51:42

@Sally and Billy: Ne túlozz! Dezsőke azzal a 3-4 szófordulattal haknizott mindenhol. Pl. kiseltartás. Kib...tt unalmas szánalomkupac volt. Alacsony volt, aztán ettől befordult. Lejárt az ideje. Ugyanúgy mint Ánusz hadnagyunknak is. Még egy kicsit okoskodik a sorozatrandin, vagy hol, kap pár virtuális fülest, aztán visszahúz az anyjába. Senki nem kíváncsi az ilyenre, max Cseti tolerálta ezeket.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 15:32:24

@LucretiaBorgia: Na, még most is úgy gondolod? Mesélj csak, hogy is van ez? Ha puncim van, bármit megtehetek, következmény nélkül?

2019.02.03. 15:56:43

@God Harald: Nem tudok ellentmondani :)

LucretiaBorgia 2019.02.03. 16:45:04

@Walsh és Kirby: Te miről beszélsz? Jól vagy? Te olvasol vagy csak köpöd kifele a szavakat? Mindegy épp hol vagy, melyik blogon. Nagyon gáz. Ez a stilus már nem trendi.

Walsh és Kirby 2019.02.03. 16:53:16

@LucretiaBorgia: Nos segítek neked, ha mindenáron látványosan égetni akarod magad.

Ezt írta neked :

"@LucretiaBorgia: Dezsőke azért ennyire nem sötét. Meg neki voltak poénjai is."

Szóval az ő stílusa trendi:)))

Akkor én is ebben a szellemben fogom.

2019.02.03. 17:05:09

@God Harald: Nem akarom védeni az általad említett személyeket ennek ellenére voltak igazságok a mondandóikban, de nem mindenben, mert általánosságban fogalmaztak olyankor is, ami nem feltétlen volt pontos egy-egy egyéni történetben. Mindenre nem lehet egy egész sablont ráhúzni ezzel szemben a beküldött történetek sokban hasonlóak voltak. Őket olvasva a mostani szóhasználattal piros pirulás megközelítéssel álltak hozzá a posztokhoz, ha igazak voltak, ha nem. Tény, hogy racionális vonalon közelítették meg a férfi-női párkapcsolati dinamikát és voltak benne túlzások is úgy, mint a, de nem hiszem, hogy ezeket csak úgy kitalálták volna. Adhattak olyan plusz nézőpontokat, amik más vagy saját tapasztalatok alapján bizony sok esetre rávilágítanak azok a mondatok, amiket leírtak ezzel nem egyszer beletalálva. Nem gondolnám, hogy csípőből el kell utasítani mindent, amit írtak. Szerintem jól látták, hogy sokan élnek álomvilágban becsapva saját magukat és várva a csodára. Annál használhatóbb tanácsokat írtak, mint az előbb-utóbb mindenkinek meglesz a maga párja csak várja szintű marhaságoknál. Gyakorlatilag az volt a tanácsaik lényege, hogy hozza ki magából a maximumot, amit már egyénileg kell megoldani. A kivitelezés más kérdés.

God Harald 2019.02.03. 17:39:46

@M87: nem akartad védeni ezeket a genetikai hulladékokat, de azért sikerült. Ez kb olyan volt, mint a nácik mosdatása. Volt a cselekedeteikben racionalitás, csak hát ez a fránya általánosítás!:-)
Ha valaki hajlandó kimazsolázni egy beteg pszichopata naponta ismételt faszságaiból a racionális elemeket, hát lelke rajta. Szegény ember vízzel főz.
Személy szerint, olyan kreténnek a gondolatait nem szoktam mérlegelni, aki jókat szórakozik embertársai fájdalmán, veszteségén. Szerettei halálán!

God Harald 2019.02.03. 17:54:45

@Foxi Zulu Tango Sierra: az ilyen Dezsőke félék, meg pláne Szomszédháború/Kupak/Admin kapitány félék munkásságának méltatásáról beszéltem.

2019.02.03. 22:16:20

@Foxi Zulu Tango Sierra: A negatív reklám is reklám. Jelenségre akartad felhívni a figyelmet?

@God Harald: Mintha végletesen értelmezted volna. Nem szorulnak ők védelemre. Azt én sem tudom hová tenni mire jó ez az állandó csörte a másik blogon valakitől, aki állítólag sikeres a nők terén, de ez legyen az ő baja élve a maga világát. Nem a mi feladatunk megfejteni. Ugyanakkor, ha ezekbe beleolvasva látható, hogy a többiek közül néhányan partnerek hozzá azzal, hogy beleállnak a csörtébe. Kivétel, ha jogosan védi meg magát a személyeskedések közepette. Nem beszélve arról, ha eltűnik x időre és elkezdik ott kérdezni hová lett mi lehet vele. Az igaz, hogy negatív irányba ment a kommentelés egy ideje. Akkor még a posztok beküldőire ment az áldás. Feltételezve, hogy igaz történetek, amiket beküldtek nem hihették azt, hogy "simogatást" kapnak a kommentelőktől főleg, ha vastagon hibásak voltak a történtekért. Az internet egy ilyen közeg. Ami oda kikerül céltáblája lehet a nézőknek.
Ezek az evolucionista alapokról kiinduló kommentjeik, amik jellemezték őket megosztóak, leegyszerűsített megfogalmazásban tálalva bántó lehet az arra fogékonyaknak. Ha a hangulat felszítása a lényeg tájékoztatás helyett elérték a céljukat. Ahogy írtam is nem értek egyet minden kijelentéssel főleg a végletes leegyszerűsítésekkel. Máshol más helyen is lehet olvasni elgondolkodtató dolgokat.

God Harald 2019.02.03. 22:31:11

@M87: a többiek partnerek a zsidózásban, cigányozásban, buzizásban és hulladék ribancozásban. Jobb helyeken az ilyeneket IRL, vagy online képletesen szájbaverik. De nálunk kötelező a gyűlölködés. Nem, egy bizonyos színvonal alatt nem az egyén privát dolga a közélet megerőszakolása. Lehet, hogy manapság így divat gondolni, csak holnap lehet, hogy te leszel a buzi, vagy a mocskoszsidó!

LucretiaBorgia 2019.02.03. 23:34:23

@M87: Ez igy igaz. Máshol is lehet elgondolkodtató dolgokat olvasni. Szoktam. Én is.

2019.02.04. 09:33:56

Olvasva a hétvége termését.. Voga és Turnovszky sorai jutnak eszembe:

"Az a sok kis indulat, ami tegnapról maradt.
Olyan édes tudna lenni egy kis kézi ájlávjú"

youtu.be/HLHoJ1OHoKM?t=135

2019.02.04. 23:56:13

@God Harald: Ez így kisarkított, de a lényeg az mit enged meg egy adott közeg és az adott oldal vezetője határozza meg a szabályokat. Vezető alatt itt a bloggert, moderátort értem.

Lorrh 2020.08.03. 09:29:24

@LucretiaBorgia: Mi történt azóta Tamarával?
süti beállítások módosítása