Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Pillanatkép és gyorsanalízis
2018. december 12. írta: LucretiaBorgia

Pillanatkép és gyorsanalízis

Zöldkapszula sorozat II. rész

Pillanatkép és gyorsanalízis 

Megmondom őszintén, hosszas keresés, olvasás és értelmezési kísérletek ellenére, még mindig elég homályos és ellentmondásos az egész. Ami biztos, hogy lett a Férfioldal és lett a Női oldal itt Magyarországon. A Férfioldal erősen USA tükörfordítás, a női már magyarabb. A metoo celeb vonalat most egy picit tegyük félre, egyelőre. Nyilván nincs módom teljes terjedelemben kifilézni a témát, de azért azt a „tájékozatlanoknak” megpróbálom bemutatni, hogy hogy is állunk. Körülbelül a kívülállók (akik nem aktív szószólói valamelyik oldalnak) annyit foghatnak fel az egészből, mint mondjuk én, már ha szánnak rá időt és agysejtet. 

Pillanatkép

1.jpg

A két oldal eltérő módon látszik szervezettnek és kimunkáltnak. A neten minden megtalálható. 

Induljunk a Redpill mozgalomtól. Ennek lényege a férfiak ráébredése a Nők borzasztó, igazi természetére, a Mátrix c. film analógiáján (Neo a piros pirulát választja és ezzel kikerül a sanyarú való világban a Mátrix kellemesen zsongító hazugságaiból.)

A Férfi Oldal 2015-ben jött létre, a hazai MGTOW (men going their own way, férfiak, akik a saját útjukat járják, járdasajátutad.wordpress.com) honlap, ekkorra datálódik a másik mértékadó oldal a férfihang.hu. Ezt a szerveződést nagyon erősen befolyásolja az amerikai minta, mint mondtam, ami ugye erősen torzít, mert a szabályozási környezet Európában és Magyarországon azért lényegesen közelebb van a normalitáshoz. A lényeg, hogy a nők egyenjogúvá tétele, már többlet jogokkal történő felruházásukká fajult, még pedig a férfiak kárára. Jogvédelmet kérnek a kormányzattól. Már a női agresszió sújtja a férfit. A nő semmizi, fosztja ki a férfit és alázza meg. A nő lelketlen, számító, pénzéhes. Visszaél a férfi iránta való szexuális vágyával, frusztrálja őt. A nő nem, csak a férfi tud igazán szeretni. A férfi évtezedekig szolgálja a nőt, a családját és amikor leamortizálódott a nő leselejtezi. Tehát tartsa el magát a nő, ne a férfin élősködjön, a férfiaknak is joga van arra, hogy magukra fordítsák az energiájukat és jól érezzék magukat. A nők femnácik, akik túltolják a feminizmust annak eredeti határain. Azért alkalmi szexre jók a nők, ha húspiaci szintindexük megfelelő. A nők híján vannak a lágyságnak, farkat növesztettek. A nők elvárásai irreálisak. Az inga végletesen és véglegesen kilengett a nők oldalára.

A hazai MGTOW honlapján található fordításban még a A nőstény privilégium 97 pontja, ebből kettőt most kiragadok:

  1. Egyrészt panaszkodhatok, hogy a szexizmus miatt keresek kevesebbet egy férfinál, ugyanakkor a fizetés helyett más szempontokat helyezhetek előtérbe. Valószínűleg megelégedettség, rugalmasság és a körülmények alapján fogok választani, miközben elvárom, hogy ugyanannyit keressek, mint az éjszaka, a hideg esőben túlórázó férfi.
  2. Jogomnak érzem, hogy dolgozzak, és nem érdekel, hogy miattam estek annyit a bérek, hogy egy fizetésből nem lehet egy családot fenntartani. Az meg főleg nem érdekel, hogy kvótákkal olyan férfiakat szorítanak ki, akik jobban megérdemelnék a lehetőséget.

2.jpg

A szervezeteknek külön frazeológiája, szótára van. A járdasajátutad oldal az MGTOW-t így határozza meg: saját útjukat járó férfiak, akik visszautasítják a társadalom által rájuk kényszerített viselkedésformákat és életutat. Alapvető a házasság és a ginocentrizmus (a nők előtérbe helyezése az élet legtöbb területén) elutasítása. További fontos definíciók: Manoszféra, ahol az öntudatra ébredt férfiak élnek. Alfa (átlagon felüli, irányító pasi), béta (átlagos, szolgáló pasi), omega (átlag alatti, ranglétra legalján álló, kiszolgáltatott, kitaszított pasi). Mangina (férfivagina), fehér lovag, aki a kék pirulát vette be és még a nők bűvöletében él, nekik gazsulálva tengeti silány életét, kritika nélkül igazat ad nekik.

3.jpg

A Női Oldal az NPE (Női Passzív Ellenállás). Nem nevezik hivatalosan így magukat, de ők az WGTOW (lsd. fentebb, csak Men helyett Women) Programjuk idézve (a gumiszoba.hu oldalról): 

– Elegünk van a férfiak uralta közéletből.
– Elegünk van a férfiak uralta politikából, a korrupt, bántalmazó politikusokból.
– Elegünk van abból, hogy férfiak, döntéshozók, véleményvezérek folyamatosan beleszólnak az életünkbe, a gyerekvállalásunkba, hogy szülésre akarnak minket rávenni anélkül, hogy megfelelő társadalmi segítséget biztosítanának egy gyerek felneveléséhez.
– Elegünk van abból, hogy a szegénység által leginkább veszélyeztettek a gyerekeiket egyedül nevelő nők, vagyis minden ötödik gyerek anyja.
– Elegünk van abból, hogy a törvények nem védik a nőket és a gyerekeket a férfierőszaktól.
– Elegünk van abból, hogy ha gyereket vállalunk, kiszorulunk a fizetett munka világából.
– Elegünk van a nőkkel, a nők elleni erőszakkal viccelődő média személyiségekből és humoristákból. 

  1. Nem végzünk ingyen házimunkát.
  2. Nem megyünk bele kicsikart szexbe.
  3. Nem szülünk, nem vállalunk gyereket, és a most fiatal nőket, lányainkat is erre buzdítjuk.
  4. Nem ápoljuk férjünk/partnerünk idős, beteg rokonait.
  5. Nem áldozunk a nők egészségét károsító szépségipari termékekre.
  6. Nem szavazunk olyan pártra, amelynek nincs tisztességes nőprogramja. Olyan program, ami képviseli a nők érdekeit.

 Mert ezek irreális elvárások.

Ha úgy vesszük ők is bevették a maguk piros piruláját, kapszuláját, szó se róla !

Dühösek, de mondják a düh az érzés, a gyűlölet cselekvés. (A szerző megjegyzése: Ez egy nagyon fontos megállapítás.)

Csak elvileg rendelkeznek a férfiakéval azonos jogokkal, a gyakorlatban ez nem igaz. És nem kérnek a túlhaladott tradicionális női szerepek kormányzati erőltetéséből. 

Gyorsanalízis 

A nő köszöni nem kér a férfiból, a férfi köszöni nem kér a nőből. Nincs itt semmi baj. Simán találkozik a két oldal.

(A szerző: Jut eszembe ! Szólt valaki a társkereső oldalaknak, hogy lassan bezárhatnak ? Még hogy társkeresés ? Ebben a kontextusban röhejes delírium.)

- A szabályozás részrehajló. Itt egyetértés van, igaz az Oldalak mást hiányolnak.

A munka világában nagyon komoly gondok vannak. Viszont ha úgy vesszük mégse, mert ha a nők eltartják magukat, akkor a férfiaknak nem kell annyit dolgozni, nincs szükségük, annyi pénzre, mint előtte. (A szerző megjegyzése: viszont ez a korábbi jóval több férfi munkavállaló van egyensúlyt borítja, mert a munkahelyek száma véges, újra el kell osztani őket, ez viszont a férfiak számára munkanélküliséget eredményez. Jelzem, magamtól is rájöttem, de aztán Zimbardo-tól is olvastam.)

- Ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy egy szükséges tisztítótűz vagy egy szükségtelen hideg/meleg háború előtt állunk.

- A frazeológia veszélyes, a történelem megmutatta. 

- Mindkét oldal általánosít, a Nők, a Férfiak mintegy 90 %-ára tartja irányadónak az állításait. (A szerző megjegyzése: ez mérhetetlen.) Vajon a számos egyedi = általános ?

Ez még csak az előszó, hogy mindenki be tudjon kapcsolódni, hogy ne csak vagdaljuk a manginákhoz a vörös kapszulát, és ne keverjük a manószférát a manoszférával. :)

 Ui: Itt az ideje, hogy valaki megalapítsa a zéroszférát, a nemenként fennmaradó 10-10 százaléknak, ahol nincs gender csak ember. A vállakozás nyilván kilátástalan. De abban van a kihivás.

Nea

Zöldkapszula sorozat I. rész I T T

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr614472148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2018.12.14. 17:23:13

@LucretiaBorgia: lassan megtelik a hely szeretettel! emoiji

2018.12.14. 17:48:18

@God Harald: Nade most akkor mivan? Nem a csajok és pasik szivatják egymást? Aszittem ez a poszt erről szól, és most tessék.....itt lődöznek egymásra....hová lesz a világ! :O

God Harald 2018.12.14. 17:59:43

@Szőkenőőő: nem is értem!!! Nekem semmi bajom a nőkkel. Van köztünk hasonlóság is! A kutya az ember legjobb barátja. A macska meg a nő legjobb barátja. Tehát: a férfi és a nő kutya-macska barátságban van! :)

LucretiaBorgia 2018.12.14. 19:19:19

@The Cortez: Cortez, kedves! Félre ment a redpill, igyal sok vizet! És nyisd ki szépen szemed! Itt itt van, és nincs ellenség. Padloviasz egy kreativ virtuál entitás. Nem fröcsköl, tiszta, nem hagy nyomot.
Viszont neked cafatokban az idegeid. Mit frászolsz a claire nevű nicktől. Én ígérem nem fog megverni.

LucretiaBorgia 2018.12.14. 19:20:51

@God Harald: Karácsonkor ez rendjén van!! :) emoji

LucretiaBorgia 2018.12.14. 19:24:11

@Szőkenőőő: Szívem, erősen zavaros a ki férfi ki nő kérdés. Őrség megfigyelő állásba! TOSU

2018.12.14. 20:20:45

@LucretiaBorgia: :DDD

Azért jó hogy megjelent, legalább az egyik oldal szemléltetve van :)

LucretiaBorgia 2018.12.14. 20:23:06

@Sally and Billy: Vág az eszed! Kívancsi vagyok tudod-e mi jutott eszembe?

2018.12.14. 20:23:54

@Szőkenőőő: De jó, hogy benéztem :DDDD

Én takaróval szoktam bebugyolálni a kutyám hátsóját, hogy így enyhítsem a bűzbombáit, de lehet jobb lenne beszerezni egy ilyen macskát mellé :D

2018.12.14. 20:46:34

@Sally and Billy: Harag fázisa a definíciója.

2018.12.14. 20:48:20

@LucretiaBorgia: Ez esetben nem tudom. Van Nea és Lucretia hangja avagy utóbbi a közvetítő?:)

God Harald 2018.12.14. 21:14:57

@Szőkenőőő: igen, ilyenek vagyunk mi faszik!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.14. 21:54:13

@LucretiaBorgia: „Félre ment a redpill, igyal sok vizet!”

Nálam biztos nem.

„Itt itt van, és nincs ellenség”

Már nincs, mert átjött hozzám.

„ Padloviasz egy kreativ virtuál entitás”

Mi benne a kreatív? :D

„Viszont neked cafatokban az idegeid”

Nem. De neked se tetszene, ha ilyen szinten rajongana érted egy megszállott kommentelő.

LucretiaBorgia 2018.12.14. 22:32:58

@God Harald: a mi dorombol? De lehet ertenem kellene, csak fáradt vagyok:)

God Harald 2018.12.14. 22:42:41

@LucretiaBorgia: mire mondtad, hogy megvetted? Azt hittem a macskát vetted meg!:)

God Harald 2018.12.14. 23:50:25

@The Cortez: ez egy régi harc köztetek?

LucretiaBorgia 2018.12.15. 07:42:48

@God Harald: Zseniális párbeszéd, bohozatba illő helyzet komikum:):):)
A kutya macska parhuzamra mondtam h "megvettem", ami broker szleng. Azt jelenti, jó ötlet teccik, csinaljuk. Innen félreértések sora.
Egyszer edzes utan hulla fáradtan mentunk haza barinommel es ez a parbeszed zajlott le. Ő: nézd, jönnek, én: kik? Ő: hol?:)))))

Kulics 2018.12.15. 08:18:35

@LucretiaBorgia:
- anyuuuuu, mi az ott?
- tehén.
- hoool???

God Harald 2018.12.15. 08:37:54

@LucretiaBorgia: hehehe, ez jó! Ezek szerint én is kicsit elfáradtam év végére. :) Milyen edzésre jártál?

LucretiaBorgia 2018.12.15. 10:02:09

@God Harald: Eveztem (négyes, nyolcas), zsenge jányka koromban :) Imádtam. 1x még olimpiai reménységek versenyt is nyertünk. Aztán egyetemre mentem és ennyi volt. Maradt a kézközép izom letapadás és a gerincsérv, mint emlék. De azért megvagyok, túléltem.

LucretiaBorgia 2018.12.15. 10:05:31

@The Cortez: Lelkiismeretes padlóviasz. Ez kreatív. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy én sem vagyok kispályás kreatív szóképzés és facsarás terén, de ez multinick lenyűgöz. Azééé, na ! Ami igaz az igaz !

God Harald 2018.12.15. 10:35:51

@LucretiaBorgia: az klassz! Akkor olyan pofonokat tudsz adni mint Piedone!:)

2018.12.15. 11:00:01

@M87: Hát, ahogy elnézem, nála ez a fázis már évek óta tart. Szóval ahelyett, hogy továbblépne a következőbe, inkább folyamatosan hergeli magát (és másokat). Na, erre írtam fentebb, hogy nem normális.

God Harald 2018.12.15. 11:09:26

@The Cortez: a jó és a rossz csatáját nem seregek vívják...

LucretiaBorgia 2018.12.15. 15:23:09

@God Harald: A jobb kezem tropa, de a ballal biztos tudnék, csak pacifista vagyok. Kizárólag gusztustalan rovarokat tudok bántani. Viszont vállam az van....

LucretiaBorgia 2018.12.15. 15:24:43

@Sally and Billy: megnézném őt élőben..., de csak elvileg :):):)

Untermensch4 2018.12.15. 16:20:58

@The Cortez: LB sztem jól értékeli a helyzetet. Ahogy néztem a multinick és Claire barinőd komment-előzményeit, hát hogy is fogalmazzam meg... egyikük olyan nőiesen egysíkúbb. Ez persze leegyszerűsített geometriai ábrázolás de sztem érted (ha esetleg utánaolvasol mint én).

Untermensch4 2018.12.15. 16:22:10

@Szőkenőőő: "hová lesz a világ! :O"
Annyira meglepettnek tűnsz hogy csak na...

God Harald 2018.12.15. 17:05:47

@LucretiaBorgia: a váll az fontos! Majdnem mint a gerinc.:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.15. 17:21:25

@Untermensch4: A másik az először valóban lazán próbált kommentelgetni, mintha srác lenne, de később előjött a Clairre jellemzős stílus, meg a jól ismert frázisok. Meg ha nem ő volna az, akkor miért védené be itt meg nálam is a csaj picsáját?

Untermensch4 2018.12.15. 17:34:55

@The Cortez: Vonatkoztass el Claire-től, nem ő az egyetlen nő... és ne csak a sorozatrandizóban gondolkozz, bárhol lehet... de elárulja magát ha nem csak Claire-t figyeled, itt és máshol.

LucretiaBorgia 2018.12.15. 17:40:29

@Untermensch4: Mindig összezavarsz:):)
Most meg akarja találni vagy "látni" se akarja???

Untermensch4 2018.12.15. 17:59:27

@LucretiaBorgia: Garanciális fikamanóként csak olyan tájról tudok képet festeni ami látszik, csak olyan emberről portrét aki elég ideig áll mozdulatlanul... szándékosan és önként :)
A közönség pedig egyénenként nézheti és láthatja a műalkotást, ahogyan az reflektál az önnön magát megmutató valóságra.

pannonfunk 2018.12.15. 20:17:59

az gáz, hogy én ezt az egész Claire-Cortez dolgot nem értem?

Untermensch4 2018.12.15. 20:20:06

@pannonfunk: A cselekmény tképp két szálon fut, a mellékszál nem értése nem gáz. A fő szál... na AZ a gáz...

LucretiaBorgia 2018.12.16. 09:31:28

@Untermensch4: Ez most megint? Ujabb metamorfózis? Jo, jo kreatív..., de ez már malignus állapot...

LucretiaBorgia 2018.12.16. 09:34:44

@pannonfunk: Jo puma, engedd el. Csak egy interblogáris interfész melodráma. Nincs jelentősége. Viszont a kormos padlóviasz aggaszt. Ez mar nem az 5. Sally, hanem a 25. Tihi.

God Harald 2018.12.16. 10:44:19

@pannonfunk: micsoda indulatok! Ez nem semmi, tekintettel arra, hogy a hivatásos állomány nem is képviselteti magát. Gondolok itt a hadnagyunkra és tekintetes, főmélt., magyar kor., nyug., pedhajl., huszárezredesünkre.:)

pannonfunk 2018.12.16. 14:19:41

@God Harald: Hol vannak itt indulatok? :)

Untermensch4 2018.12.16. 16:12:37

@egy vödör korom: Névtumor :D Az előbb rosszul címeztem. Asszem' rosszul... :)

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 11:28:20

@God Harald: Ez alapján "bajban" vagyok? Vagy esetleg némi nemű identitás problémám lehet, hogy férfiként macskám van??? :)))

God Harald 2018.12.17. 11:36:02

@Paradicsomérlelő: nem gondolnám. Én is bírom a macskákat. Annak idején nekünk is volt.

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 11:51:04

@God Harald: Megnyugodtam... (persze nem voltam ideges emiatt...)

God Harald 2018.12.17. 11:57:22

@Paradicsomérlelő: nyilván csak a bizonyos felületeken mostanában oly népszerű baromságra akartam rámutatni, mint a Macskássy szingliség. Meg ez az egész nemek harca.

LucretiaBorgia 2018.12.17. 11:59:08

@Paradicsomérlelő: Szia ! Isten hozott, mikutyánkkölyke :):):)

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 11:59:59

...csak hogy a poszthoz is hozzá szóljak, hiszen emaitt reggeltem. A kutya macsak kérdéskör csak egy intermezzó...
Szóval... azt hiszem akarva akaratlan de a poszt utóiratban olvasható zérószférához tartozom. Ugyan ezzel, hogy itt vagyok, véleményt formálok, már önmagában pártosság avagy a pártatlanság kérdése férfiként...
Nem kell elhinni, de én hiszek abban, hogy csak EMBER, EMBEREK léteznek. Nem Férfiak és Nők (Nők és Férfiak) Minden más csak balhé, műbalhé és tetszik vagy sem, de sokesetben mesterségesen generált biztos profittal kecsegtető üzleti fogás! (Ez a véleményem... vállalom)

LucretiaBorgia 2018.12.17. 12:00:42

@Paradicsomérlelő: Gyümölcsünk még úgy sem volt :):):)

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 12:02:34

@LucretiaBorgia: Szívesen érlelek...legfőképp paradicsomot! ;)

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 12:09:55

@LucretiaBorgia: Komolyabbra fordítva a szót! Több posztját is elolvasva, engedje meg, hogy gratuláljak.
(Magamról egy gondolat: a társkerső oldalakon szörfölő, tartósan komolyan komolytalan, néha pasiként viselkedő férfi, akinek ráadásul macskája van...)

LucretiaBorgia 2018.12.17. 12:49:46

@Paradicsomérlelő: Szép antré :) most már tegeződhetünk !!! :):):)

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 13:01:16

@God Harald: Nemek harca... hmmm... verbális előjáték!

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 13:02:51

@LucretiaBorgia: "Szép antré"... :))) Minden relatív... De fő a bizalom, meg a húsleves...
Megtisztelsz, köszönöm!

God Harald 2018.12.17. 13:34:51

@Paradicsomérlelő: az itt előforduló emberek hálistennek többnyire pacifisták.:)

Paradicsomérlelő 2018.12.17. 16:21:21

@Szőkenőőő: elvagyok zöldségként is, nekem csak az számít, gyümölcsöző legyen... bármi is... :)

2018.12.17. 16:56:29

@Paradicsomérlelő:
Ez a lényeg :)
Üdvözlet a tjúk ólban :)

LucretiaBorgia 2018.12.17. 18:12:03

@Szőkenőőő: Feladom! Pár éve amellett érveltek, h gyümölcs...
A paradicsom mostantól izé, és kész.
Mindig mondtam, az információs társadalomban csak informácio nincs.

2018.12.17. 18:22:19

@LucretiaBorgia:
Akkor izéérlelőnek fogjuk nevezni az újfijút? ;)

God Harald 2018.12.17. 18:27:01

@Szőkenőőő: paradicsomból nem lehet pálinkát főzni, tehát nem gyümi! :)

God Harald 2018.12.17. 19:16:17

@Szőkenőőő: a rizsből főznek pálinkát, tehát gyümölcs!

2018.12.17. 19:33:13

@God Harald: Krumpliból is.. (mondjuk az a paradics rokona :) sőt, szalmából is (bármilyen lignocellulóz tartalmú növényi hulladékbó) előállítható alkohol :)
Szóval valószínű, hogy ezért nincs is tudományos értelemben olyan kategória , hogy gyümölcs.

God Harald 2018.12.17. 19:35:04

@Szőkenőőő: nem-nem! Én nem a Japán rizsborra gondolok, ami 15-18%, hanem a kínai pálinkára, ami 52%

2018.12.17. 19:54:23

@Womb Raider:
Az oroszok inseges idokben meg parkettabol is foztek vodkat. :)

2018.12.17. 19:59:22

@God Harald: "Én nem a Japán rizsborra gondolok, ami 15-18%, hanem a kínai pálinkára, ami 52%"

...és a vicc, hogy a rizsbor (sake) valójában sör .. bár a bornál erősebb.. de az arak/arrack-ot is főzik rizsből, Izraelben a Shalit is ilyen

God Harald 2018.12.17. 20:14:10

@Szőkenőőő: szerencséd, hogy erre jártam! :) Egyébként ez a rizspálinka megvan Vietnamban is. Talán még Laoszban és Kambodzsában is.

God Harald 2018.12.17. 20:16:39

@Womb Raider: igen, jellemzően a Szovjetunióban, mindenből tankot vagy vodkát csináltak! :)

God Harald 2018.12.17. 20:19:27

@Womb Raider: szerencsém, hogy erre jártál! :)
Nem tudtam, hogy sör! Egyszer ittam sakét, de nagyon nem lettem a rabja! A rizspálinka viszont bejött.

2018.12.17. 20:38:26

@God Harald:
Vagy a tankbol csinaltak vodkat, csere utjan. :)

God Harald 2018.12.17. 20:48:04

@Konni: és tényleg! Oroszoknak minden kacatot el lehetett adni. Főleg piát!

2018.12.17. 21:02:29

@God Harald:
Azert ok is adtak sok kacatot el a magyaroknak, igaz kizarolag csak alkoholert (tudom, orosz laktanyaban laktunk evekig gyerekkoromban).
De mi is adtunk el sorkatona koromban sok mindent, szinten csak alkoholert. Kiveve fegyvert es loszert, azert hadbirosag jart volna.

Untermensch4 2018.12.17. 21:13:03

mikutyánkkölyke... ... ... :) :D

God Harald 2018.12.17. 21:26:08

@Konni: én csak civil voltam!:)

God Harald 2018.12.17. 21:27:36

@Untermensch4: oltva, féregtelenítve, törzskönyvvel!:)

God Harald 2018.12.17. 22:42:04

@Untermensch4: viszont a szavaiból azt vettem ki, hogy ivartalanítás esete nem állt fent!:)

LucretiaBorgia 2018.12.18. 13:01:25

@God Harald: Ráadásul macskás ! Mimacskánkkölyke, olyan nincs.

God Harald 2018.12.18. 13:34:06

@LucretiaBorgia: alapítás meg a Matskaházy-rendet!:)

2018.12.18. 15:10:06

@God Harald: Én fiatalabb koromban (jó érzékkel..) intenzíven tanultam oroszul és egy itt állomásozó katonatiszt felesége volt a magántanárom. A leningrádi tévénél volt előtte bemondó-műsorvezető. Négyen jártunk hozzá..és amikor ezt megtudtuk, alig bírtuk magunkba fojtani a röhögőgörcsöt. Szegény nő egy olyan igazi, tenyeres-talpas , tányérképű Másenyka volt.. inkább nézett ki mosónőnek, mint képernyős személyiségnak... aztán mindig azon vigyorogtunk óra után, hogy biztos vagy az adásszüneteket vezette a tévénél..vagy valójában rádió volt az, nem tévé..

"A rizspálinka viszont bejött."
:))) A vietnámiak is nyomják ezerrel, ismertem egy vietnami srácot, a SOTE-n tanult és jóformán semmi mást nem hozott minden egyes hazautazását követően, csak rizspálinkát és banánt. Ilyen kis nyamvadt vacak banánokat, de egy hónapig azt főzte utána :)

God Harald 2018.12.18. 15:40:06

@Womb Raider: na igen, ez elég relatív. Úgy jött be, hogy a kínai ételekhez jól esett.:)

2018.12.18. 15:42:21

@God Harald: Én azt kultiváltam, hogy általában forrón kínálják és a pohár alján lévő képet addig látod, amíg folyadék van a kis porcelán bigyóban :)))

God Harald 2018.12.18. 16:02:55

@Womb Raider: melegen azért kemény lett volna az 52%. Meg a kaja is nagyon csípős volt.:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 17:03:07

@God Harald:

egyik ismerősöm meg mikrózza a wiszkit mikor náthás, finnországban él :)
úgy issza

God Harald 2018.12.18. 17:27:53

@szociál: Jézus ereje! Szakíts meg minden kapcsolatot vele, még ma!:)
Nekem már az is barbárság amit az amcsik művelnek a whiskey-vel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 17:32:19

@God Harald:
Küldtem ki neki 72%-os borparlatot flaskaban :))

God Harald 2018.12.18. 17:35:27

@szociál: aranyszívű gyerek vagy!:)

2018.12.18. 17:58:43

@God Harald: Nem mondtam, hogy annyi volt.. szerintem amúgy kevés italnak válik javára a brutál töménység.. szerintem valhol olyan 80proof környékén lehetett.. de próbáld ki, nem olyan rémes, mint elsőre hinnéd.

Ez is jó.. bár ez vodka:
zoll-auktion.de/auktion/auktion.php?id=588957

God Harald 2018.12.18. 18:28:34

@Womb Raider: nem ittam még ezt. Tényleg jó? Bár nem vagyok egy vodkakedvelő.:)

LucretiaBorgia 2018.12.30. 12:14:42

@pannonfunk: nemáá, ezen depizel???
Engem olvass, ne ezt a hüleséget.
Na, máá irom következőt. Majd azon lehet őrjöngeni, és elmúlik a depi:):):)

pannonfunk 2018.12.30. 16:06:16

@LucretiaBorgia:
"nemáá, ezen depizel???" Nem, ezen nem, ellenben minden máson :) De amikor egy bizonyos mélységig eljutsz, akkor már tudsz röhögni magadon, hogy milyen szerencsétlen vagy, és akkor már mászol kifele a gödörből :)

"Engem olvass, ne ezt a hüleséget. " igenis :) Már megint jött egy nem élesített poszt, amit nem tudok elolvasni, és fogadjunk, hogy holnapra meg nem jön az értesítés a blogmocitól, úgyhogy majd ránézek a blog címlapra is rendszeresen :)
süti beállítások módosítása