Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szex, hazugság, (videó), mire jó?
2018. november 26. írta: LucretiaBorgia

Szex, hazugság, (videó), mire jó?

Az társkeresést, mint illúziót megkapod…

illuzio-es-latvany-show-gyerekeknek-felnotteknek_11512398701.jpg

 

…pénzért, persze, mert a biznisz az biznisz, meg amúgy is ezjúzsöl. A társkeresés, a társkereső oldalak már rég nem a társkeresésről szólnak. Ha valaki még nem tudná. Egy újonnan jött elszánt kamikáze, például. Sajnálom, ha valakinek most épp a kedvét szegem. Utóbb majd hálás lesz.

De, akkor miről szól ? És miért arról épp ? Mert nem kérdés, hogy több tucat oldalt eltartanak a népek húsztól hetvenig. És nem, nem, nem jövök az unalomig ismert „10 évvel ezelötti képeket miééért tesznek ki,” „életben kövér a magát vékonyak mondó”, „csak a pénzre hajt” nyafogással. Ezeket már én is unom.

Megosztom, hogy eddig mely „miről szól”-okat azonosítottam. 

Ingyen (szex), azaz dugás itszelf.

Gender semlegesen. Egyszerű barter. Pénz nélkül. Érzelem nélkül. Az el nem köteleződés deklarálásával vagy ha szükséges hazugsággal, etetéssel. Hogy miért ? Mert ugyanúgy lehet válogatni és még fizetni se kell. Jó, jó valamennyi erőbedobást azért igényel, ha nem nyíltan állunk elő szándékainkkal, illetve ha attól tartunk, hogy arra a másik fél nem lesz vevő és kell a porhintés. Az dugás az új sport. Mondjuk égeti a kalóriát, szó se róla. Apénia dolorosa keresi párját, a lompos farkas-t. Lassan két lábon járó nemi szervek leszünk ?

Álomvár építés.

Milenneha….A karosszék biztonságából elábrándozni, hogy milyen is lenne vele vagy vele vagy vele…..amit a való életben ki sem mernénk próbálni, mert nem minket keres, mert különben se akarunk randizni, mert igazából semmit se akarunk, pláne nem kapcsolatot az elérhetetlennel. Mint egykor a Dallas, csak néztük a mesés házakat ruhákat, medencét. Tudtuk, hogy nekünk ilyen úgy se lesz, de jó volt beleképzelni magunkat. Kis menekvés a sivár valóságból. Teszem hozzá az aztán az igazán izgalmas eset, amikor a delikvens kikel a karosszékből és nekiindul megszerezni az álompuncit, illetőleg az alfa-szt.

dca6d3209551a999ff16fddd3107-1435023_jpg_d.jpg

Szabadidős program, hobbi.

Igen, bizony ám. Szépen fegyelmezetten randizgatunk. Vezetjük  a naptárban. Néha tart egy pár hetet, esetleg hónapot, aztán jöhet a következő. Mert mindig van új, s még újabb. Fedő sztorinak meg jó, hogy szeretek új embereket megismerni. Mindent ki kell próbálni, mielőtt dönt az ember. Más kérdés, hogy ez a "minden" nem véges, míg az emberi élet igen. Mindig, de mindig akad új muff vagy új füttyi. Holtig tartó szórakozás.

Végső kétségbeesés.

Minden mindegy, minden jó. Csak nő legyen, csak pasi legyen. Több társkeresőn ugyanazzal a másolt szöveggel, a sírás határán könyörögnek randiért. Itt még a digidugi sem szempont.

El kell meséljem a sztorimat, annyira szépen szemlélteti, mi is ez. Pasi könyörög, egy, csak egy randiért, megadom magam. (Pedig már előre kiborító, mert két A4-s oldalban elemezte önmagát.) Kávézást javasolok, mire közli, hogy nem kávézik. Mondom, jó akkor tea vagy bármi. Ő nem szeret beülni. Sétáljunk mondja. Mondom, már bocsi, de november van és szakad az eső. Eszemben sincs. Javasolom, hogy fussunk össze a közeli plazában, úgyis dolgom van ott. Mondja jó. Találkozunk. Kérdezi mit csináljunk. Mondom itten van a Spar, nekem vásárolnom kellene. Jó, akkor elkísér. 11 perc alatt bevásároltam, kedvesen segített. Majd búcsú. Kis idő múlva jön az üzenet, hogy minket az Isten is egymásnak teremtett, mert akik ilyen jól tudnak együtt vásárolni....no komment. Ennél már a "csak meg akartak dugni" is jobb. 

Mert kell, hogy legyen „párunk”.

Mert egyedül rossz, jajajjj.  De még inkább azért, mert egyedül unalmas. Várja a megváltó „társat”, akivel minden szép és jó az örökkévalóságig. Tipikus bukóág mástól várni a saját komfort érzésünket. 

Szórakozás, színház, szerepjáték.

Jobb, mint a színház. Egyszerre lehetünk nézők, színészek és rendezők. Ennek, annak adom ki magam, sztorikat, hátteret tervezek. Manipulálhatunk, játszhatunk, kipróbálhatjuk magunkat. Egyszer baszómacsót, másszor a síró játékot alakíthatjuk, vagy a femme fatale-t, majd az ideges csőrikét. Azért ez már beteges. 

Szerető-kereső.

Klasszikus. Csak napközben és hét közben ér rá. Eszében sincs válni. Jó a házassága, gyerek, stb. De legalább őszinte. Jellemzően nincs otthon szex, hiányzik az izgalom, a langyos punci. Na, igen. 

Egótuning.

Eszébe sincs keresni, se. Csak méregeti magát. Kipróbálja mennyire kapós. Fényesíti az önbizalmát. És elég is, még randizni se akar, minek. Nem kell a szembesítés, csodás pszeudo-személyiséget is lehet építeni. Húdefaszacsávó vagyok, olyan amilyennek szeretném, ha látnának. Ide kívánkozik egy barátom sztorija. Egy csaj, (a valóságban rémesen ronda, tényleg, de ez csak a végén derült ki, egy hónap elteltével) 49 évesnek mondta magát és kb. Kim Kardashian modell képeket tett ki és küldözgetett magáról, tele plasztikkal. Állította. hogy a honvéd körházban műtősnő, rengeteget dolgozik, ezért nem könnyű összehozni egy randit. Néha eltűnt, mert "sűrgös" esetei voltak. Kitalált egy komplett élet sztorit, képet küldött viszont a bátyjáról és megmondta, hogy hol dolgozik (?). Ezen indult el a barátom. Kiderült, hogy a képek két amerikai modellecske képei. Megkereste a tesót, aki megmutatta a valós csaj képeit és elmondta, hogy már régóta súlyos mentális betegsége van a csajnak, virtuálisan más személyiségeket "alkot" magának és nem zavarja, hogy ő egyébként kicsoda. Na, ez hogy tetszik ?

Fogalma sincs mit akar.

Kedvencem, a teljesen érthetetlen, minden létező logikát nélkülöző sodródás. Előkerül, eltűnik, belekezd, feladja, és ez ismétlődik, akár évekig. Fogalma sincs mit akar. Valamit. De azt nagyon. Szexet is naná, csak pont előtte szublimál.

Végezetül a bőség zavarába fulladás.

És a teljes önámítás. Hát ha ennyi potenciális partner van, ne már hogy ne találjak, pont én ?! Kapkod egyik jelölt után a másikért, aztán azt se tudja melyik a jobb, hiszen annyi van. Jellemzően nem is nagyon randizik, mert holnap biztos egy még jobb jön. Azt már rég elfelejtette, hogy akar-e bármit. Csak pörög az örvényben. És csodásnak érzi magát.

index.jpg

Axióma, hogy a modern társadalmak atomizálódtak, nagyon kevés a valós kapcsolat. Tegyük a szívünkre a kezünket, hány sosem látott, akár tényleg jó barátunk van ? Egy futó kapcsolatom, nagyon elmésen azt mondta, hogy amikor megszülettek a mobil telefonok, akkor haltak meg a kapcsolatok. És, hogy a macska rúgja (nem írom, hogy bassza meg, mer az csúnya szó) meg: IGAZ. 

Valójában félünk az elköteleződéstől, energiáinkat inkább a súlytalan, felszínes és ezáltal veszélytelen műfajba öljük. Nincs tét, nincs sérülés. És telnek a napok, és legalább mindig történik valami. Igaz, hogy az tulajdonképpen a semmi, de nem baj ha legalább történik. Addig se kell gondolkodni , csak csinálni. Pótcselekvés. Társkereső függés. Új addikció. Már létezik. Tényleg.

Unaloműző össznépi virtuális társasjáték ez már, röviden. Társas magány újratöltve. Minden akkor jó, ha a helyére kerül. Nincs ezzel nekem semmi bajom. Pusztán csak tudjunk róla, hogy rendesen elszakadtunk a valóságtól ebben a fogyasztói pár-sadalomban. Lassan rá kellene jönni és rá is fogunk, hogy az emberi psziché nem erre lett kitalálva, a végtelenített, önmagunkra kényszerített ismerkedésre. Lelkünk védekezik, azoké persze, akik tényleg kapcsolatot keresnének. Időről időre hátraarcot parancsol, hogy ez sok, ez sokk.

Na és mit kaptunk a rómaiaktól ? Hát a szintelméletet. Azt. Mert, hogyan máshogyan lehetne az ezres nagyságrendben szembejövő, rendelkezésre álló tömegből szűrni ? Kilókkal, centikkel, forintokkal, évekkel, mi mással, ami mérhető, számszerűsíthető. Nincs ebben se semmi különös, a szükség szülte rendező elv.  

Friderikusz Sándor valahogyan így fogalmazott: Boldogság nincs, legfeljebb boldog pillanatok, elégedettség és harmónia van. És akkor már jó.

 

Lucretia Borgia

index.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr9214391968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucretiaBorgia 2018.11.26. 16:49:29

@szociál: hmmmm..........megyek magamtól a máglyára. Ne keressetek. Pannonnak volt igaza a hétfővel.

2018.11.26. 17:59:23

@szociál: Az oviban az volt az ünnep, ha máglyarakás volt uzsira. (És ha nem volt benne az alma magháza..)

Én muffin formában szoktam megsütni, abban sokkal ropogósabb, karamellesebb az alja. Nyammm.... sütni kéne egyet..

"Átkapcsolok a music fm-re vagy a rádio1-re és kifordul a belem."

A retro-n egészen vad dolgokat is hallani.. a taxiban azt hallgatta a sofőr.. étted? David Bowie-Space Oddity !!!!!
www.youtube.com/watch?v=iYYRH4apXDo

Némilen még on-topic is :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:32:42

@Womb Raider:

"és nem volt benne a magháza" :)))))))

De én a mai zenékről beszélek, a retrok nagyon jók voltak, rengeteg örökzöld lett azokból.
Mai zenékből nem sok marad meg az utókornak mert annyira fosadék szinte az összes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:41:23

ő meg Bowie lánya

Duncen Jones meg a rendező fia, aki a Moont rendezte, Sam Rockwellel.

2018.11.26. 19:30:52

@szociál: Na- egész jó. Még a végén beleszeretek. :)

Bár a fia nekem pont azért tetszik mert olyan mint az anyja, csak ffiben. És Bowie első felesége nekem tökre tetszik - már huszonévesen- nem most :), annak ellenére hogy miket lehet róla olvasni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 19:40:29

@Mia and me:
Bowie is a niggakra gerjedt mint DeNiro akitől most válik el a nő.

2018.11.26. 19:43:34

Milyen férfira vágyom - Az eredeti lista:

1. Jóképû
2. Elbûvölõ
3. Anyagilag sikeres
4. Figyelmes hallgatóság
5. Szellemes
6. Jó kondícióban van
7. Stílusosan öltözik
8. Értékeli a minõségi dolgokat
9. Tele van kellemes meglepetéssel
10. Fantáziadús, romantikus szeretõ

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (32 évesen)

1. Kellemes kinézetû (elõnyben azok, akiknek van haja)
2. Kinyitja a kocsi ajtaját, kihúzza a széket
3. Van elég pénze egy kellemes vacsorára< /span>
4. Többet hallgat, mint amennyit beszél
5. Nevet a vicceimen
6. Gond nélkül haza tudja cipelni a szatyrokat a közértbõl
7. Van legalább egy nyakkendõje
8. Értékeli a jó házi kosztot
9. Nem feledkezik meg a születésnapokról és az évfordulókról
1 0. Legalább hetente egyszer romantikus hangulatba kerül

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (42 évesen)
1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben)
2. Nem indul el, mielõtt még kiszállnék a kocsiból
3. Van állandó munkája - idõnként felvág azzal, hogy étterembe visz
4. Bólogat, miközben beszélek hozzá
5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrendezze a bútorokat
7. Olyan inget visel, amibõl nem lóg ki a hasa
8. Tudja, hogy nem veszünk olyan pezsgõt, aminek csavaros kupakja van
9. Nem felejti el lehajtani a WC ülõkét

10. Hétvégén általában megborotválkozik

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (52 évesen)
1. Vágja az orr- és fülszõrzetét
2. Nyilvános helyen nem böfög és nem vakarózik
3. Nem kér túl gyakran kölcsön
4. Nem bóbiskol el, miközben mondom a magamét
5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy hétvégenként felkeljen a kanapéról
7. Általában két egyforma zoknit és tiszta gatyát visel.
8. Értékel egy jó vacsorát a TV elõtt
9. Idõnként beugrik neki a nevem
10. Van úgy, hogy hétvégén megborotválkozik

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (62 évesen)
1. Nem ijednek meg tõle a kisgyerekek
2. Emlékszik, hogy hol van a fürdõszoba
3. Nem kell túl sok pénz a fenntartásához
4. Alvás közben csak mérsékelten horkol
5. Tudja, min nevet
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy egyedül felálljon
7. Általában felvesz valami ruhát
8. Szereti a puha ételeket
9. Emlékszik rá, hol hagyta a fogsorát
10. Tudja, hogy hétvége van

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (72 évesen)
1. Lélegzik
2. Beletalál a WC-be

;)

2018.11.26. 19:51:16

@szociál: de az első felesége egy fehér bőrű, szőkés satrafa :).
Mondjuk nekem ennek ellenére tetszik, hogy én is nőkben pasikban is jobb szeretem a csokikat. (kivétel persze a férjem, de ő véletlen volt biztos :) )

LucretiaBorgia 2018.11.26. 19:52:45

@Szőkenőőő: mosmivan...ez tökéletes ! Szépen csökken a szint :):):) Még egy szadi se köthet bele!

2018.11.26. 19:54:15

@Szőkenőőő: " Nem ijednek meg tõle a kisgyerekek"

:D

igen ,ez volt családban élmény, hogy az egyik nagyapótól féltek... :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 19:58:20

@Szőkenőőő:
:)))))
@Mia and me:
Nem vok csoki fan.
Fehér gyevocskak jönnek be.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 06:43:37

@Untermensch4:

Untika, én arról beszéltem hogy a mai zenekínálat nyomokban nem tartalmaz jó zenét, ellentétben a 80-as évek zenéivel amiket a mai napig lehet hallgatni , és nem csupán a nosztalgia miatt hanem mert jók voltak.
Hallgasd meg ezt a számot, minden reggel leadja a music fm mint ha puskát tartanának a fejükhöz.

www.youtube.com/watch?v=RQ3LmnT5oBU

Kit fog ez a szám érdekelni 10 év múlva ??????????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 07:01:17

@LucretiaBorgia:

" Egótuning " típusból is sok van szerintem, a szürke egerek akik úgy érzik sose találnak párt legalább egy álomvilágot kreálnak maguk köré, és ez amíg fut addig termeli a boldogsághormont, hogy egy jó pasi levelezik vele és teljesen bele éli magát, azt mikor tényleg nem lehet halogatni a randit megszakítja a kapcsolatot, azt kezdi újra egy másik profillal.
Biztos van belőlük sok, mert ahogy sorra csalódás éri őket, valamivel el kell töltetniük az idejüket, nem lehet non stop jégkrémet zabálni.

LucretiaBorgia 2018.11.27. 07:03:16

@szociál: na offoljunk rendesen! Szted a radio gaga es a blahblah közt mi az érdemi különbség ? Az eltelt éveken túl?
Szép a kulátás a máglyámról :):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 07:13:04

@LucretiaBorgia:

Van némi különbség a Bohemy rapsody és a Radio gaga között, de ez sajnos a zenei evolúciónak a végterméke, viszont azon az albumon voltak sokkal jobb számok is mint a rádio gaga mégis ez lett a sláger, fene se érti.

turautak 2018.11.27. 07:28:05

@Szőkenőőő:
Tovább nem is tervezel? Mi van 90 felett? :O

2018.11.27. 07:54:47

@egyvagyok: El kell kezdeni élni, sose késő :D

2018.11.27. 09:08:27

@LucretiaBorgia:

"Szted a radio gaga es a blahblah közt mi az érdemi különbség ? Az eltelt éveken túl?"

Talán nem sok.. vagy mégis.. ha elolvasod , mi is inspirálta a Roger Taylort a dal megírására, talán többre értékeled..
(nekem amúgy nem a szívem csücske a szám..de AvB fényévekre van. Sok mai zene mögött nem érezni mondanivalót, üzenetet..csak a samplerek és algoritmusok véres verejtékét.

Tényleg... te a fentiek közül melyik csoportba sorolnád magad? Vagy te mindenek felelett állsz?

Untermensch4 2018.11.27. 10:16:49

@szociál: "Kit fog ez a szám érdekelni 10 év múlva ?????????? "
Akiknek eléggé belemosódik az agyába a napi többszöri ömlesztéstől. Göbbels doki már rájött, a sulykolás működik. És tényleg. A legkedveltebb sláger mindig az amit pillanatnyilag a legtöbbet játszanak, azért a legkedveltebb és attól. Körkörös érvelés. A reklámok mellett ez a másik ami miatt nem hallgatok rádiót.

LucretiaBorgia 2018.11.27. 15:23:06

@Womb Raider: Hol vannak a fenti csoportok, ahová soroljam magam ? És mi az az AvB ?
És mi az a mindenek felett állsz ? Az hogy mi tetszik és mi nem az nem feltételez hierarchiát.
Több kérdésem nincs. Egyelőre.
Nekem saját korukban és az én akkori koromban se tetszettek ezek a zenék, ez van. M.J-tól max 2-3 szám. U.a. a Queen. És Bowie.
És volt, amikor a csapból a radio gaga folyt. Mindent meg lehet utálni, amiből túl sok.
Szeretem pl. a gun n roses-t, stinget, a red hot chili peppers-t.
És a mostaniak közül nem titkoltan az imagine dragons a kedvenc. De több számot is szeretek, amelyek már nem annyira előadóhoz, együttesekhez, hanem dj-hez köthetők. Az un. retro-tol lábrázást kapok.

2018.11.27. 15:51:32

@LucretiaBorgia: A posztban felsoroltakra utaltam.. tipizáltál, de pozitív véleményt én nyomokban sem találtam egyik esetében sem.. és lehet, nálad ez még nem alap önmagad 'ezek' fölé pozícionálására.. de általánosságban megfigyelheted: a legtöbb embernél ez úgy csapódik le: Na, ez is egy hülye pöcs..meg az is egy suttyó.. De én más vagyok mint ezek! Ergo: én jobb vagyok! Sőt.. talán az is feltűnt, hogy manapság általános , mindenre kiterjeszthető: Ha más vagy..az már önmagában szintezés. Aki más, az jobb, mint a többi.. az átlagos.

Kicsit olyan, mint a tanáros blogban a "Minden szülő defektes köccsög" poszt. Csak tippelek.. a beígért , a tanárokat felosztó posztban legalább egy, egyértelműen pozitív csoport lesz.. a szülők között nem nagyon sikerült találni szegénynek normálisat..

www.youtube.com/watch?v=beiPP_MGz6I

Ők is cukkerek... Izlandiak..úgy irígylem őket. :)

LucretiaBorgia 2018.11.27. 16:28:16

@Womb Raider: Nem sorolom magam sehová. Max. a semleges megfigyelő pozícióba. Nekem ez az "ismerkedési módszer" nem jön be. Megpróbáltam, de olyan mintha kényszeríteném magam. A többi posztban ezt már részleteztem, miként azt is, hogy voltak normális, kedves emberek, de nem éreztem semmi olyat, hogy akarnám folytatni. A poszt nyilván nem pozítív, mert arról szól, hogy szerintem ez az ismerkedési forma már túlhaladott, nem arról szól, ami a neve és ami egykor volt (ha volt, és nem a vak véletlen sodort össze szerencsésen embereket, akik aztán együtt is maradtak). Akikről írhattam volna pozitívat, azok már okosan léptek ezekről a helyekről és belátták, hogy nem lehet erőltetni. Ki kell szépen várni.
Tudomásul vettem, de ezt mondjuk sejtettem, hogy ez az erőltetés kontra produktív. Vadidegen emberekkel erőltetni a társalgást és kávézni heti 2x irreális. Pár hete töröltem is magam.
Az kimaradt a posztból itt pótolom, hogy a többsége azoknak, akiket láttam már évek óta csinálja. Nekem 3 hónap elég volt a csömörhöz.

LucretiaBorgia 2018.11.28. 06:01:44

@Womb Raider: Cuki tleg. Ha Izland akkor Kaleo, nagyon jo a srac!!! Na pl. Az ő zenéjét is nagyon szeretem.

LucretiaBorgia 2018.11.28. 06:04:21

És Kaleida, az ír zenéket imádom!

turautak 2018.11.28. 09:23:27

A társkereső oldalakon a zemberek fizetnek azért, hogy hülének nézzék őket. Pár embernek, aki a kisebbség, azért sikerül. Nem csak keresni, találni is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:46:48

@Untermensch4:
"...Akiknek eléggé belemosódik az agyába a napi többszöri ömlesztéstől. Göbbels doki már rájött, a sulykolás működik. És tényleg. A legkedveltebb sláger mindig az amit pillanatnyilag a legtöbbet játszanak, azért a legkedveltebb és attól. Körkörös érvelés. A reklámok mellett ez a másik ami miatt nem hallgatok rádiót...."

Te istenverés én se a zene miatt hallgatom a music fm-et :)
Hanem a kretén Bochkorék miatt, ma is jó témák voltak.
Mennyire utáltuk anno a Last kriszmaszt G.Michaeltől, már visszasírom olyan förmedvények szólnak, ezekhez a kreténekhez képest G.Michael egy Mózárt bakker :)
Mondjon valaki 1 db jó dél-amerikai számot !
Az összes olyan mint a deszpászító, hányok sugárban, ezeknek nem mikrofont adnék a kezükbe hanem egy ebolás majmot.

2018.11.28. 11:03:41

@LucretiaBorgia:
"az ír zenéket imádom!"
Me too! :)
BTW: Par napja nosult meg a legendas Shane MacGowan:
www.thesun.ie/tvandshowbiz/3440155/shane-macgowan-first-wedding-pictures-victoria-mary-clarke-johnny-depp/
---
www.youtube.com/watch?v=8WkEhgmeDX4
Shane MacGowan - The Song With No Name

2018.11.28. 11:18:55

@szociál:

Ehun, e: mkoreográfia, stílus, melódia tökéletes harmóniában, e asiker garantált!
www.youtube.com/watch?v=fcpj1j31jWc
www.youtube.com/watch?v=Zt36fpmBp4s
www.youtube.com/watch?v=XAvd5x0KpU8
www.youtube.com/watch?v=576uoOikT7I
www.youtube.com/watch?v=YrLTBJj26gs
:P

Egyébként valahol az indexen boncolgatták a szihológia hátterét, hogy a zemberek zenei preferenciái valamikor a harmincas évei táján kristályosodnak ki.. aztán onnantól már minden új zene szar. (általában..)

2018.11.28. 11:23:14

@Konni: "BTW: Par napja nosult meg a legendas Shane MacGowan:"

Cuki a srác, szélfútta fogsorral és kajla fülekkel. (A zenei munkássága más kérdés)

www.thesun.ie/wp-content/uploads/sites/3/2018/11/NINTCHDBPICT0003784115363-e1543257758653.jpg?strip=all&w=960

Eddemsz femili

LucretiaBorgia 2018.11.28. 15:47:47

@egyvagyok: meglatásod mint mindig egyszerű és nagyszerű, fején találja szarva közt a tőgyét :):):)

LucretiaBorgia 2018.11.28. 16:59:58

Hosszú lófarkam szőke, rendesen lengetem
A szőke holnapi első poszját ezennel bezengem!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 17:31:11

@Womb Raider:

Te állat :))))))))
Ezekkel gyilkolni lehet, miért teszed eztet velem ?

Mint ha egy kilőtt állat lenne a fején, úgy néz ki az a kucsma azon a farkasemberen :))))))

www.youtube.com/watch?v=XAvd5x0KpU8

2018.11.29. 09:14:45

@szociál: nesze ottan van ;) olvasd, Borcsa jól belengette :D

LucretiaBorgia 2018.11.30. 16:51:32

Vásári kikiáltottam :):):)

2018.11.30. 17:46:29

@LucretiaBorgia: Majdnem világgá, de aztán mégsem :D

pannonfunk 2018.12.01. 21:00:47

Na, erről kapálás közben lemaradtam :)

A csóringer faszi, aki azért nem ül be a kávézóba, mert egy fillérje sincs, milyen már :) de bevásárolt veled :) Te meg jól bevásároltál (befürödtél) volna vele :)

A pszichológusom azt mondta, hogy "a boldogság egy nagyon kemény drog. Ha az ember egyszer belekóstól, nagyon nehéz leszoknia róla". Én most vagyok elvonón, remélem, sikerül a leszokás :) Ma pl. tiszta depi vagyok, de teszem dolgomat, főzök, mostok, takarítok, zenélek, netezek. Ez utóbbi kicsit veszélyes, mert nagy a kísértés a boldogságkeresésre...

pannonfunk 2018.12.01. 21:04:35

@szociál: Na, pl. én az ilyen zenéktől is tök depis leszek. OK, hogy próbáljam elengedni, hogy boldog legyek, de azért kínozni magam... He??? :-O

2018.12.01. 23:43:42

"Apénia dolorosa keresi párját, a lompos farkas-t."

Ezen nagyot nevettem.:D
Közvetve csak benne van a szex is.:P

pannonfunk 2018.12.02. 07:43:26

@M87: "lófarkas kislány keresi hasonló testi adottságokkal rendelkező párját"

LucretiaBorgia 2018.12.02. 09:11:51

@M87: Sajnos a kiserlet nem sikerült....
Pedig mit agyaltam....hogy ilyeneket kitalaljak. A alf@sz volt a kedvencem, az könnyen kipattant.:):):)

LucretiaBorgia 2018.12.02. 09:17:30

@pannonfunk: ez az én dumám:):):) mer nekem van olyanom ám :):):)
Harcoljunk a depi ellen!!!
Depinlessznesszre fel!
Egy háromorás hajmosással felvidítom magam.

pannonfunk 2018.12.02. 10:35:57

@LucretiaBorgia: És olyan depis voltál már, hogy nem bírtad rávenni magad, hogy elmenjél megmosakodni? Helyette tíz percen át monoton nyomtam egy C maj 7-et egy d moll 7 arpeggiora, megvan a maga melankóliája. És hulla ideges tudok lenni azon, hogy nem találom azt a szép ünnepi ingemet, amit fel akartam ma venni, úgyhogy visszaültem a zongorához, és nyomogattam a billentyűket. De mindjárt összeszedem magam, és én is bevonulok a fürdőszobába, hátha jót tesz... :(

LucretiaBorgia 2018.12.02. 10:47:42

@pannonfunk: Mars fürdeni!!! Jót tesz! Én szag/illat/mániás vagyok, a furdés antidepresszáns. Nem szoktam depis lenni, de azért értelek.
Csak az üt ki, ha nincs könyvem. De hatalmas készleteket halmoztam fel vész esetére. Most itt csorgatom a nyálam a Vandálok trilógiára...de még nem..azt karira szánom :):):)

pannonfunk 2018.12.02. 11:47:46

@LucretiaBorgia: Lényegében jót tett :)

Én csak aludni akarok, még olvasni sincs kedvem... :/

2018.12.02. 12:05:22

@LucretiaBorgia: "Csak az üt ki, ha nincs könyvem."

e-book a te barátod.

LucretiaBorgia 2018.12.02. 12:18:32

@pannonfunk: Na az baj. Amikor idén februar végén kiakadtam, akkor én se tudtam. Csak aludni és bőgni.
De, elmúlik. Türelem!!!
Aludj!

LucretiaBorgia 2018.12.02. 12:20:09

@Womb Raider: Nem szeretem. Papírkönyv. Az az élmény. És nincs minden meg e book ban. Persze helytakarékosabb...

2018.12.02. 13:13:20

@LucretiaBorgia: Hát ja.. a papír az más.. de az igazi a kőtábla.. :)
..egyszer, egy baaaazi nagy könyvtár lezárt részlegén volt szerencsém nézelődni (már amennyire a dróthálóval elszeparált tárolók hagyták..) és azon gondolkodtam, hogy az ott eldugott sok sok gondolatot vajon hány emberrel sikerült megosztani, mire végleg bebörtönözték azokat oda, a dohos , ráncos gerincű erdőgyilkos könyvek lapjaira?
Hány és hány könyv születik és hal meg úgy, hogy senki nem ütötte fel egyiket sem legalább egy kósza pillantás erejéig?
Nyilván vannak művek, amik megérdemlik , hogy papírra vessék őket és úgy őrizzék az utókor számára, de bőven akad könyv, aminek a végére sosem ér el az olvasó.. minek hát erre pazarolni az értékes papírt?
(én is ódzkodtam eleinte.. de aztán megszerettem. Kis helyen elfér egy egész könyvtár. ...és a Vandálok pont megvan pdf-ben :P)

LucretiaBorgia 2018.12.02. 13:20:51

@Womb Raider: ...tudom, h megva..ET át is küldte volna, de nem. Még nem megy :):):)

LucretiaBorgia 2018.12.02. 14:48:11

@Árva Lányhaj: Mindent értek és elfogadok. De még nem adom a papppírt.
Na, ja. Majd jöttök könyörögve, ha kihuzzák a dugót :):):)

2018.12.02. 14:49:48

@Árva Lányhaj: :) Ez nem kép alapú pdf :) ...de ocr-el is vót má dógom.

Legyünk őszinték.. még mindig egyszerűbb, mint amikor süldő leányként írógépen , indigóval sokszorosítottuk "Astarte hívei"-nek történetét :) Akkor csak annyi választási lehetőség volt, hogy fekete, vagy kék indigót használunk..

pannonfunk 2018.12.02. 15:45:30

@LucretiaBorgia: A jó öreg Hans tanította még, hogy minden helyzetre van
1. zene vagy
2. vicc vagy
3. bölcseeség.

Most itt zene van :) ("Aludj!")
www.youtube.com/watch?v=KHpmgktFv08

2018.12.02. 16:16:30

@Womb Raider:
"de ocr-el is vót má dógom"
A vilag egyik elismert ocr programja a magyar Recognita volt.
A hazi konyvmasolas mara iparra notte ki magat:
www.diybookscanner.org/
A Kindle nem olvas pdf-et, ellenben a Kobo igen. Sajnos almomban rakonyokoltem az Aura One-omra, megrepedezett a kijelzoje, el kellett dobnom. Ujra most nem telik, pedig par hete jott ki a 8 inches Kobo.
www.chapters.indigo.ca/en-ca/electronics/kobo-forma/681495007639-item.html

pannonfunk 2018.12.02. 21:43:32

Megtaláltam a mai naphoz a tökéletes zenét :) Lehet, hogy ezt az offoldába kellene?

www.youtube.com/watch?v=8OmYxFWN5wU

2018.12.03. 09:04:17

@pannonfunk:
Egy karácsonyi posztba tökéletes. Lehet majd lesz ilyen is:)

2018.12.03. 09:28:26

@Árva Lányhaj: Az ABBYY magyar??? Ezt nem is tudtam.. Nekem orosznak tűnt :) vagy amennyiben magyar, úgy ciki, hogy a 11. verzió után tudott értelmesen kezelni magyar nyelvű anyagokat.

@Konni: :) a jó öreg Recognita..még ma is létezik..

2018.12.04. 23:04:15

@pannonfunk: Lófarkas már életszerűbb.:)

@LucretiaBorgia: Szándék a fontos.:)

2018.12.04. 23:06:21

Itt van egy 2010-es cikk, aminek a poszt alapján lehet aktualitása. Nőknek íródott eredetileg. Azokból az időkből, mikor színvonalasabb cikket tudtak azon az oldalon írni:)

www.life.hu/intim/20101111-idealokat-kergetnek-a-mai-szinglik.html

LucretiaBorgia 2018.12.04. 23:13:50

@M87: Megnézem. Csak irtózatoan sokat kell olvasnom ahhoz, hogy írni merjek...
Köszi!

2018.12.05. 15:43:13

Már nem tudom, itt jött-e ez a könyvajánló: Jane Juska: Szex és nyugdíj.
Ebben egy 67 éves nő dönt úgy, hogy elkezd társkeresőn ismerkedni, és eldönti szexelni fog soksok év után.
Ott tartok, hogy találkozik egy pasival, képet láttak egymásról, és sokat és jókat beszélgettek. A találkoztak a pasi sokkal öregebbnek látszott mint a képen. Kivettek egy szállodai szobát, ahol szexeltek is, a csaj szerint jó volt.
A végén kiderül, hogy az ürge 85 éves, és ő illette kritikával a nőt a szex miatt, és az együtt töltött 2 nap után vette is a kalapját és hazautazott. Élőben az az érdekes izgalmas beszélgetés se volt meg, mint a levelezéseikben.
Úgy néz ki ez sem korhoz, se nemhez nincs kötve ki mit és miért kamuzik
a társkeresés során :)

2018.12.06. 16:37:44

@Szőkenőőő: olyan ez mint a tipikus női bajok ffi bajok... minden nőnek ugyanaz a baja a férjével korosztálytól függetlenül ... és fordítva is.

tényleg ezen csak a robotok enyhíthetnek.

2018.12.06. 17:18:14

@Mia and me:
Szóval akkor nincs remény? :O
De akkor jóképű helyrelegényeket csináljanak robotpasinak. :)

2018.12.06. 19:26:59

@zedsz ded: "Milliószor kielemeztük ezt már és kb dögunalom a téma."

Nincs más kiút.. pasik a pasikkal, csajok a csajokkal... suba a subához :)

2018.12.06. 20:08:22

@Szőkenőőő: én azt várom, amikor sztárt lehet rendelni ;-)

Mondjuk a férjem meg a gyerekek nem tudom mit szólnának hogy lenne egy szófa a nappaliban ahol ülnének sorban kikapcsolt állapotban a kedvenc szinészeim a nekem tetsző életkoruk formájában :)
(gondolom lenne szemben egy másik szófa különböző borzalmasan szőke és nagymellű színésznőkkel :D - és az lenne a szabály, hogy csak egyidőben használhatjuk őket :) )

LucretiaBorgia 2018.12.06. 20:29:51

@zedsz ded: Kár! Akkor kidobom amit irtam. Köszi h időben szóltál...

2018.12.07. 07:32:27

@Mia and me: "ülnének sorban kikapcsolt állapotban a kedvenc szinészeim"

Vót má.. (ez is..) Wruce Billis hozta is a formáját.

www.imdb.com/title/tt0986263/

2018.12.07. 10:00:12

@Mia and me:
Én Bradet kérem, a férjem meg Monika Beluccit, és majd bábozunk :D

2018.12.07. 10:10:28

@Szőkenőőő: Most csak Jake Gyllenhaal-unk, két db Ryan Goslingunk, egy Tom Hardynk és néhány darab Chris Hemswortunk akad még .. meg van egy csomagolássérült Chris Evans.. Az új szállítmányt már csak az ünnepek után várjuk.

2018.12.07. 10:22:11

@Womb Raider: Ragaszkodom Bradhez, úgyhogy kivárom az új szállítmányt. Addig elleszek a régi Braddel, bár már elég elnyűtt darab.

2018.12.07. 10:25:24

@zedsz ded: Dögunalom a téma? Van benne valami. Annak, aki nincs épp benne.
Körülnéztem a neten, és telistele van ilyen témájú írásokkal. Soha nem fog elavulni ez a téma, míg világ a világ, és még 2 nap :)

2018.12.07. 10:27:24

@Szőkenőőő: Amennyiben karácsonyi ajánlatunkban Tamás Gáspár Miklóst választja, úgy ajándékba adunk mellé egy Idris Elba-t, grátisz töltővel és tokkal!

2018.12.07. 10:32:38

@Womb Raider: hm....hm...nagy a kísértés....egye fene, jöhet!
Mikikét majd odaadom anyámnak karácsonyra :D

LucretiaBorgia 2018.12.07. 10:36:06

@Womb Raider: Kérném a karácsonyi ajánlatot ! TGM-et meg elajándékozom :):):) 2 in 1
És, ha Brad lesz akcióban, szeretnék feliratkozni ! Megfelel a jelenlegi verziója !
Ez van, az ember karácsonykor kiköltekezik....

2018.12.07. 10:45:33

@LucretiaBorgia: Persze neked mindig az kell ami nekem! :P
Összehozhatunk egy Brades partyt ha megérkezik :D

2018.12.07. 10:50:33

Persze, előjegyzést is felveszünk!
Itt szeretném felhívni kedves érdeklődőink figyelmét, hogy konfekció modelljeink mellett az exkluzív típusok esetében új szolgáltatásunk a bespoke és mixed, made to measure , a vásárló igényeihez maximálisan illeszkedő partner droidok forgalmazása.
Amennyiben a vevő úgy kívánja, módjában áll egyedi kívánalmait is érvényesíteni: Idris Elba, TGM fejjel! Európában egyedülállóan, csak nálunk!

LucretiaBorgia 2018.12.07. 10:53:02

@Szőkenőőő: Naná, mindig ! :):):) Mos mi van, jó az ízlésed. Az utánzás a csodálat jele ! Bocsi, ha ez már fájt :):):)
Péntek mámorban lebegek.

LucretiaBorgia 2018.12.07. 10:54:57

@Womb Raider: Tapintható a vállalkozói véna :):):) Rökktön összedobtál egy üzleti tervet :)

LucretiaBorgia 2018.12.07. 11:38:51

@Szőkenőőő: Nehaggyatok kiiiii ! Leszek marketinges ! Esetleg segítek a termék használatba vételénél, na ?!

2018.12.07. 13:34:31

@LucretiaBorgia: Persze..és tesztvezetés is van! Törzsvásárlóknak (éérted.. t ö r z s se kezek, se lábak... hahaha) egyéb kedvezmények
Ezen felül pedig nyereményjáték. Akciónk a készlet erejéig, hívja a képernyő alsó szélén látható számot:

1- 555 CONFIDE

LucretiaBorgia 2018.12.07. 14:07:46

@Womb Raider: Na akkor ezt meg is beszéltük :):):) de Mia a szabadalom gazda, úgy hogy be kell vegyük. Szaktudása alapján monnyuk innovációs és művészeti igazgatónak. McWSZL Kft., kimondva Megveszel :)

2018.12.08. 16:03:23

@LucretiaBorgia: ajaj - már gyártjátok a sztárgumibabát? :D
Nekem mint szabadalomgazdának Kenu Reeves kell 30as éveiben formában, és mivel szabadalomgazda vagyok, ebből ez az egy db lesz :) az egész világon.

LucretiaBorgia 2018.12.08. 16:41:13

@Mia and me: Nincs szived!!! Köztudott a keanu függésem...

2018.12.08. 20:43:29

@LucretiaBorgia: ha elintézed az igazit nekem, azokra a napokra megkapod a szexbabámat ;-) :D

LucretiaBorgia 2018.12.09. 10:16:04

@Mia and me: de az igazi 50 pluszos, nem baj? Nekem nem. Bármilyen leharcoltan jöhet :):):)

2018.12.09. 17:21:45

@LucretiaBorgia: nekem se baj, eltekintek a nagy korkülönbségtől :D - legfeljebb ha nagyon gázos akkor majd sakkozunk vagy megmasszíroz :).

Untermensch4 2018.12.10. 17:13:27

@Mia and me: Én vagyok a világ egyetlen garfikusa... :)

2018.12.11. 11:01:57

@Untermensch4: garfikus? az miasz.r?

grafikus vagy garanciális fikusz? :)

Untermensch4 2018.12.11. 12:15:21

@Mia and me: Az a grafikus, nyomdahibával... :)

LucretiaBorgia 2018.12.11. 12:27:55

@Mia and me: a garanciális fikusz sokkal jobb :):):)

Untermensch4 2018.12.11. 15:29:20

@LucretiaBorgia: Úgy jelent meg nyomtatásban hogy "garfikák:"

Hmmm.... lehet hogy legviccesebb munkatársamé lesz a helyes megfejtés aki a múltkor úgy szólított meg: "Szevasz Fikamanó!" :) :D XD

Garanciális Fikamanó :D :D :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.12. 23:43:31

@The Cartez:

Calire85!

Ennyire hiányoztam? Mondtam, hogy hazudós szarházi vagy. Nem, hogy nem vártad meg amíg hozzád szólok, ha nem legyártottál egy enyémhez hasonló profilt. Ehhez csak gratulálni tudok.
süti beállítások módosítása