Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Amik a filmekben idegesítenek
2018. október 13. írta: szociál

Amik a filmekben idegesítenek

horror-270304_1280.jpg

Nem akarom listázni melyik idegesít a legjobban a filmekben, de az elsők között az szerepel, pláne az Amerikai filmekben , hogy cipővel döglenek az ágyon és a kanapén, az esetek 98%-ában rajtuk az utcai cipő és a legtermészetesebb dolog számukra hogy felbasszák az ágyra a lábukat cipősTÜL.

Mr. Monk olyan agyvérzést kapna hogy ott helyben megmurdelne.
Következő, hogy telefonbeszélgetés után sosem köszönnek el egymástól, a vonal másik végén honnan tudja hogy ez volt a mondat vége, mielőtt lecsapta a telefont a másik ? :)
Se majd beszélünk, vagy csá majd jó éjt, egyszerűen vége van a beszélgetésnek :)))))
Mekkora parasztok :)
Paráztatós filmeknél természetes a hűtős jelenet, mikor kinyitja, túrkál benne, és mikor becsukja ott áll mögötte valaki, vagy a gyilkos egy késsel, vagy egy köcsög haverja aki a frászt hozza a fridzsideres alanyra.
Ez már annyira klisé, hogy újabban direkt beteszik ezeket a hűtős jeleneteket premier plánba, de nem történik semmi, mert már annyira beférkőzött az agyunkba régmúltról hogy már nincs is szükség rá :)
A fridzsidereshez hasonlóan az autóban történő dialógusok is mindig úgy végződnek hogy hirtelen oldalról bele szalad egy jármű , ha meglátom hogy autóba ülnek már várom is mikor jön egy állat és beléjük rohan.
Éjjel ha valaki neszt hall lentről, mert ő az emeleti szobában lakik, és az a rohadt ház eleve úgy néz ki mint egy kísértetház a nyikorgó lépcsőivel, miért akarja megnézni hogy mi van lent a tök sötét pincében , ahol a villany is kiég mikor felkapcsolná ? :)
Miééééééééééért ?
Ülnék a szobámban egy ütővel és várnék max, de hogy botorkáljak le hogy egy szérijás gyilkos levadásszon egy machetével....na elmennek a pitába.
Ha van valami hasonló ami felcseszi az agyad azt írd ide szépen, hátha kihagytam :)
girl-1712682_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr6714299161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 12:27:29

@Szőkenőőő: @savanyú a narancs ( Villanyfényes):

A legszánalmasabb a verekedős filmek 90%-ában hogy konkrétan szarrá verik egymást, és csak a szája sarka vérzik egy kicsit vagy a szemöldöke.
A valóéletben ha valakit elkalapálnak annak traumás sérülései lesznek a fején, nem csak pirospozsgás, hanem feldagad mint egy lufi.
De Hollywoodban nem lehet csúnya a főszereplő, sőt akinek nem csillog a úgy a foga mint egy fogpaszta reklám azt el is zavarják a meghallgatásról, hihetetlen mennyire gáz már.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 12:29:18

@Szőkenőőő:

:))
Klasszik :)

Amikor szitává lőne egy házat, mindenki az ablakot lövi, az fel sem tűnt senkinek se hogy lehet hogy fekszik az illető és jobb lenne kicsit lejjebb célozni ? :)

2018.10.14. 12:43:21

A legkedvencebbem az, mikor vezetés közben a sofőr beszélget az utasával, és hosszú másodpercekig őt nézi. Nekem ilyenkor pánikrohamom szok' lenni :D
Sztem ennyi épp elég egy sáv áttérésre és frontális ütközéshez.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 12:47:11

@Szőkenőőő:

Jah kb 500 métert vakon levezet bárki leléphet elé ez meg nézi és beszél hozzá :))
Én is midig ezen izgulok, hogy valakit tuti elütnek.
Anyját a rendezőnek.

2018.10.14. 12:49:49

@szociál: Igen! Én is mondom magamban, hogy nézzmároda, nézzmároda!!!
Anyád :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 12:56:19

@Szőkenőőő:

:))))))))))

Közösen a moziban mindenki együtt : -Nézzzz máááááán' odaaaa !!!!!

tomhardynészonja 2018.10.14. 15:25:57

Meg mikor reggel fekszik a párocska az ágyban, és a pasi nézi a nőt mosolyogva, hogy hű de szép, meg de édesen alszik, és akkor a nő kinyitja a szemeit, full sminkben aludt, de egy rohadt csipa nincs benne, szájfény is csillog, és FOGMOSÁS NÉLKÜL elkezdenek csókolózni, pedig tutira büdös a szájuk, meg addigra már nagyon kellhet pisilniük, ezek meg nekiállnak szexelni, teli hólyaggal.
Vagy mikor egy nyomasztó, sötét, rohadt nagy házról kiderül, hogy temetőre épült, amúgy meg már 15 gyilkosság és 48 öngyilkosság történt odabent, a falakon olyan képek, mint a bécsi Praterben a szellemvasútban, hogy ártatlan kislányból vicsorgó kísértet lesz, a lépcső akkor is nyikorog, ha nem lépkednek rajta, és a pincében frakón berendezett boncterem van, rozsdamentes acél boncasztal felett szikrázik a neoncső, és ahelyett, hogy a főhősnő ordítva rohanna kifelé a házból a francba, át a mezőn hazáig, odatopog a hullahűtő tepsikhez, és bazmeg lassan kihúzza az egyiket, aztán csodálkozik, ha kinyiffan ő is, mint a szar :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 15:57:44

@tomhardynészonja:

:))

Ez most kiszakadt belőled, egyszuszra kijött :))
És mennyire igaz.

Ha már házat akarok venni ,akkor az ne úgy nézzen ki mint egy szellemjárta házikó, ráadással gyerekkel beköltözni ide, aki egyből megáll a fejlődésben ha meglátja az 1800-as évekből itt maradt nagyiképeket a falon :)
Eleve a felújítás árából kijönne egy új ház, de ezt éri megvenni állítólag, pedig tuti olyan régiek a csövek benne hogy mikor megengeded a vizet elárasztja az egész házat és baszhatod az egészet.
Új festés és tapéta alap, mert szürkés barnás zombiházban nem túl derűs élni.
Minden bútor kuka, gondolom az összes silent hilles, leszarom hogy régi és az érték, vágnám fel tüzelőnek, semmi ebay.
Már a szomszédok riadt tekintete is elárulta volna hogy ide csak a bolond költözik.
De az is lehet hogy nincsenek szomszédok mert mindegyiket kinyírta az aki ebben a házban lakott, vagy átjártak a szellemek :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 16:15:29

Lehet házat venni, de az úgy nézzen ki mint a Hegyidoktorban azok a muskátlis házak, kint meg tehén legel, minimum lila ;)
És semmi family frostos kocsi az utcácskába amit egy gyilkos bohóc vezet :)

amzso 2018.10.16. 13:51:06

Jópár évig éltem Amerikában. Korábban nekem is furcsa volt, hogy a filmekben cipőben fekszenek az ágyon, kanapén. Aztán kint élve kiderült, hogy ez egyáltalán nem mindenhol szokás, de mondjuk a nappaliban cipőbe bezuhanni a kanapéra ez eléggé természetes. Aztán valahogy kezdett érthetőbb lenni. Úgy képzeld el, hogy az átlag irodai dolgozó reggel felveszi a cipőjét valahol a lakásban ahol padlószőnyeg van mindenhol, kimegy a garázsába vagy a "driveway"-re, beül a szőnyeges autójába, beér az irodába, ahol szintén mindenhol tiszta padlószőnyeg van, majd ugyanez visszafele. Minimális távolságot gyalogolnak, és sok bevásárlóközpontban (régebbi, kisvárosi) is padlószőnyeg van. Ők valahogy kevésbé kapcsolják össze fejben a koszt a cipővel. Meg ilyen életmód mellett fizikailag is kevésbé lesz koszos a cipő, mint annak, aki naponta végigjárja a Blahát, az 1-es villamost, vagy a kutyaszaros Népszínház utcát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 14:18:34

@amzso:

Nem minden amerikai él L.A.-ben, ott köztudott még xarni is autóval mennek, viszont a New Yorkiak szeretnek sétálni, meg metrózni, meg Centrál parkozni, azért az még sem olyan mint ha padlószőnyegen sétálnál egész nap.
Szerintem még a texasi rodeósok is csizmában döglenek az ágyon, mondjuk ők nem is angol lordok :)

amzso 2018.10.16. 15:26:30

Világos, ahány amerikai, annyi szokás :)

2018.10.16. 18:32:12

Nem tetszik, mikor egy film vagy sorozat nincs lezárva. Példa film végén feltűnik a halottnak hitt negatív karakter. Sorozat esetén jobban bosszantó a lezáratlan vég, amiben bőven lenne potenciál a folytatáshoz. Úgy lezárni, hogy nincs vége bűn:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 18:39:03

@M87:
Nem tetszik mikor egy film a végével kezdődik, mindenki halott, aztán jön a felirat : 6 hónappal korábban :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 18:54:06

Lodozos filmekben mikor fegyvert fog a másikra és addig közelít hozzá hogy szerencsétlent lefegyverezik, idióta.
Miért megy olyan közel?

2018.10.16. 20:33:22

@szociál: "Nem tetszik mikor egy film a végével kezdődik, mindenki halott, aztán jön a felirat : 6 hónappal korábban :("

Hogy kiderüljön ilyen vége lesz, ha a kiválasztott hős nem menti meg a világot.:D
Columbonál előre tudni ki a gyilkos mégis izgalmas, ahogy a nyomozási folyamat megy végig.:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 20:37:31

@M87:
Columbo szuper sori, Derricket kenterbeveri.
Azok a táskák, Fenyő Miki is megirigyelne :)

2018.10.17. 06:01:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Vagy... ha kocsival üldöznek, akkor a felezővonalon illik futni.
@M87: Ja... a flashbackekbe egy idő után már a rendező is belekavarodik, de ezekről a filmekről lehet utána írni, hogy négyszer néztem meg..

@amzso: tudom,hgy a filmek általában nem a higiénés rutinok hiteles képi megjelenítését tűzik ki célul, de a guta kerülget, hogy ágybabújás előtt max egy fogmosásra van idő... fogrém nélkül jobbára (gondolom a P&G nem szponzorálta a filmet) és aztán levetkőznek, a büdös zokni a földre és szunya.
Zuhanyozni akkor szoktak, ha új, fiatal színésznő debütál és dokumentálni kell a melleit..vagy a gyilkosság után le kell mosni a vért.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.17. 06:35:04

@Womb Raider:

:))

igen ott illik futni :))

ráadásul a flasbackektől epilepsziás rohamot kap az ember a villódzástól.

azt én is megfigyeltem, ezek mindig reggel fürödnek, de akkor oda bújik a csaj és és dugnak, éjjel csak büdösen alszanak.
Egyébként a fogkrém amivel mossák a szájukat kiköpik de nem öblítik le vízzel, ráadásul a fogkefét se öblítik le szájukból megy a pohárkába, ilyenkor mindig falrahányok egy tényár borsót répával :hanyas

2018.10.17. 07:11:02

@szociál: A rosszak mindig szláv/arab nyelvűek. A világ megmentői között mindig van legalább egy zsidó, akit Dévidnek... ritkábban Récsölnek hívnak. Ugyanígy kell egy negró és egy kínai..ha a kínai piacra szánják a filmet, úgy az utóbbi beszélhet is..és szemüvege is kell legyen.
A teknoblabla fontos és legalább egyszer elhangzik a : "Kérem/küldöm a koooóóórdinátákt! " mondat...és a techguruk mindig excentrikus és infantilis nők, akik pythonban kódolt programmal (heves billentyűpüföléssel kiegészítve) törik fel a Kreml tűzfalát.
A bomba mindig tartalmaz egy villogó piros ledet és egy piros , hétszegmenses ledes időzítőt, ami 1-4 mp-el a robbanás előtt mindig megáll..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.17. 07:21:32

@Womb Raider:

Egyébként már kivan adva hollywoodban hogy minden filmben kell szerepeljen az összes rassz, yellow, black, white és melegek is persze, réáadsul pasik bmg :O
Megérett a világ a..........
Nem is értem, minden sztoriba nem lehet beleszuszakolni japánt, vagy niggát, ha sztori idegen akkor ne már bele erőltessék faxomba.

Scifi filmekben a vezérlőpanelen minden kis lámpa villog, ez kb azt jelenti hogy minden meg van hibásodva :))
Vagy miért villog ? :))

2018.10.17. 08:05:44

@szociál: Már várom, hogy Whoopi Goldberg alakítsa Hófehérkét :)))

A Titanic második részében állítólag Rose fog megfulladni és Jack , egy vak, buzi néger,zsidó metahumán akit mondjuk Stevie Wonder fog alakítani, megmenti az összes többi utast.

Ja... és a hőkamera átlát több emeletnyi betonon és a bankok páncéltermében van térerő.

(Amit irígylek, az az, hogy az amerikaiaknak még flipes telefonjaik vannak.. gondolom a Motorola adja alájuk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.17. 08:11:23

@Womb Raider:

:))))))))))))))))

Istent már alakította Morgen Freeman a Jim Carreys filmben :)

Most egy Ázsiai meleg fogja alakítani.
Már azon fel vannak háborodva ha nem transznemű alakítja a transznemű krakaktert, móltkor olvastam a commenten, ez olyan mint ha James Bondot csak igazi kém alakíthatja és nem egy színész :))

2018.10.17. 08:34:31

@szociál: Azé' azt még megvárom, hogy Tamás bátya szerepét Cate Blanchett-re osszák..

2018.10.17. 12:53:31

@szociál: Nézem ezt a képet a poszt elején... tökre olyan, mintha csontkukacok dorbézolnának azon a szemgolyón...brrrr....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.17. 13:09:17

@Womb Raider:
Borcsa találta, ő a kép kereső :)

2018.10.17. 14:21:52

@Womb Raider: "'Zuhanyozni akkor szoktak, ha új, fiatal színésznő debütál és dokumentálni kell a melleit..vagy a gyilkosság után le kell mosni a vért."

van amikor zuhanyoznak azért is hogy kimondottan a kádba/zuhanytálcában öljék meg és látszódjon ahogy keveredik a lefolyó vízzel az áldozat vére :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.17. 18:13:34

@Mia and me:
Akkor ezért nem zuhanyoznak este a nők a filmekben.
Hitchock miatt büdi mindegyik.

2018.11.18. 08:48:37

Tegnap megnéztem ezt a filmet:

www.google.hu/amp/s/port.hu/adatlap/film/tv/a-kolonia-the-colony/movie-142715/amp

Vehetitek ajánlónak is annyira nem rossz, de legalább cserébe nem hosszú.
A főhős arcát szó szerint ripityára verik, hatalmas ütések, egymás után vagy 10-15, és odabaccarintják a földhöz is párszor. Külön külön is olyanok, ami után már arca se lehetne az ürgének, fogai meg pláne.
Vége jelenet, mennek a napfelkeltébe reményeik szerint, és az arca mint a babapopsi, csak a homlokán van egy kis bibi, és nyakán némi vér.
Grrrrrrrrr!!!!

2018.11.19. 22:22:01

@Szőkenőőő: szerintem bűnrossz ... :D - már ha ez az amikor ilyen havas lóf.szon mászkálnak a következő lyukig ahol emberek laknak...

2018.11.20. 08:56:48

@Mia and me: Én meg megnéztem végül az Alfát.
Pontosan ebbe a posztba illik az, hogy kiírják az elején, hogy 20 ezer évvel ezelőtt.
ÉS!!!
Minden ruha vállvarrott, szépen kidolgozott kapucnival, és főszereplő fiún egy hipszter sál van. Már azon se csodálkoztam volna, ha valakin megvillan egy karóra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 09:48:45

@Mia and me:

:))
Van néhány jó havas film, de ez tényleg nem lehet nagy szám .

@Szőkenőőő:

:))))))))))))))))))))
Kihúzott szemöldök nem volt, esetleg műköröm ? :)
A Tom Hardys Taboo pont ezért jó, mert ők mindenre ügyeltek, korhű az egész, szinte érzi az ember azt a bűzt, mikor jön a kövi évadja annak ?

2018.11.20. 20:03:44

@Szőkenőőő: hát mer a főszereplő fiú ha ma élne , hipszter :) lenne. Hát látszik abból hogy ő nem akar ölni meg nem akar "Készen" lenni a vérengzéses vadászatra. nem abba a korba való :))

Ezt leszámítva nekem tetszett. Rég láttam ennyire megnyugtató filmet. Úgy értem, már hozzá vagyunk szokva hogy csak az a dráma ha a fél bolygó 3 mp alatt (ami lassított meg gyorsított felvételeken fél óra filmidő) kihal vagy elevenen elég vagy valami ufó levest főz mindenki szemgolyójából...
Itt meg annyira egyszerű rezdülések jelentik a lényeget.

2018.11.20. 20:04:23

@szociál: "Van néhány jó havas film"

Fargo :) ;-) :D

2018.11.20. 20:17:05

@Szőkenőőő: "
valakin megvillan egy karóra :)"

amúyg meg miért ne lehetne karóra is akár az őskorban, ha jézus idejében már volt űrrepülő :)

ocdn.eu/pulscms-transforms/1/T5Gk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RRN01EQV8vYTNkNWUzYjkxMjgwZTRhZjc1MDFhNzU2MzMxNmMzY2MuanBnkZMCzQSwAIGhMAE

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 20:56:23

@Mia and me:
Fargo filmben és sorozatban is jó.
Meg a tulelos farkasos is jó, nemtom a címet.

2018.11.21. 07:23:15

@szociál: Tomhardy jó. A Taboo nekem annyira nem, tipikus pasis film :)
Fargo :DDD

@Mia and me: igen maga a film azért tetszett, már a szép felvételek is. Bár nekem a hó, a tél mumus. Téli álmot akarok, vagy legalább melegebb tájakat.
Tényleg, küldjön már el valaki melegebb éghajlatra, nem fogok megsértődni :D

2018.11.21. 07:23:57

@Mia and me:
Az ufók ott vannak mindenhol! Egyszer láthatnék egyet, akkor hinnék is benne :) Az ott a festményen isten jobb és bal szeme, jelezve hogy mindent lát. Úgyhogy vigyázzatok figyelve vagyunk! :)

2018.11.21. 17:44:05

@Szőkenőőő: aha... és miért ül mindkét szemében egy emberke...?... ja tudom, az meg a háttérhatalom :)- azok nyomkodják az isteni megfigyelőrendszer gombjait.

2018.11.22. 07:15:26

@Mia and me: Az fel sem tünt, hogy nemcsak ufót nem láttam, de az istent sem? :D
A szőke csak a szemének hisz, hehe :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 07:22:23

@Szőkenőőő:

:))

Én láttam mindegyiket, csak mire elővettem a telcsimet eliszkoltak, majdnem sikerült lefotóznom picsába :(

LucretiaBorgia 2018.11.22. 10:49:07

@Szőkenőőő: Na, húzzál el melegebb éghajlatra !!!!
????
Naaaaaa ???? Történt valami ?
Ui: telót vigyél ! Küldj úti jelentést !
A Dieu ! Au revoir !

2018.11.22. 12:18:37

@szociál: Bammeg Szoci béna vagy! :D

@LucretiaBorgia: És ha olyan úti jelentést írok, ami már megtörtént? ;)

LucretiaBorgia 2018.11.22. 15:58:45

@Szőkenőőő: Lelőtted a pojént...Nem kellett vona megmondani és akkor egy vagyont kereshettem volna, mert, akit én küldök el melegebb éghajlatra az el is meg :):):)
Mosmá' mendegy...
Azé írjad serényen !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 16:02:23

@Szőkenőőő:

nem voltam valami gyors, de arra tisztán emlékszek hogy valami fehér lepelbe volt az isten, és lobogott mikor elillant.

az ufo eleve gyors volt, meglátta hogy nyúlok a telómért és már tova is tűnt a kis gecije

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 16:03:06

@LucretiaBorgia:

Engem ne küldjél mert utálom afrikát

LucretiaBorgia 2018.11.22. 16:04:34

@szociál: Ázsia ? Thaiföld ? A bloggazdának ingyen mérem :):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 16:08:37

@LucretiaBorgia:

ahol meleg van és pára oda nem :)

tegyél fel egy helyi járatra és itthon körbe körbe buszozok :)

LucretiaBorgia 2018.11.24. 15:23:55

@Szőkenőőő: Mikor talizunk? Csak h láss végre ufot:):):)

pannonfunk 2018.11.24. 16:53:29

@LucretiaBorgia: Ja, én mindig kapható vagyok egy blogtalira :) Kár, hogy Csetinél nem jött össze... :( de pl. a szakítshabirsz-osokkal rendszeresen összefutottunk, egyszer még S. Ábel is lejött, még jó, hogy nem 21-en voltunk és/vagy nem volt nála pisztoly :D:D:D:D Sőt, én még az ősrégi viszony.hu-sokkal is szoktam IRL talizni :P Szóval lehetne egyszer egy szopóroller IRL tali is :D:D:D

2018.11.24. 21:09:30

@pannonfunk: "Szóval lehetne egyszer egy szopóroller IRL tali is :D:D:D"

te foglalsz asztalokat telefonon a fenti névre :)

pannonfunk 2018.11.25. 09:49:42

Na, szóval mikor lesz szopóroller IRL tali? Én gondoskodom róla, hogy a foglalt asztalokon díszkártyák várjanak "szopóroller IRL tali" felirattal. Már csak ezért megérné :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:05:14

@Mia and me:
:))

@pannonfunk:

Tali-hiéna vagy, rárepülsz mindenre mint az Ünneprontók ünnepében :)
Még az aggastyán hadirokkantak taliján is megjelensz tolószékben, csak hogy ingyen ehess sósropogóst :P

pannonfunk 2018.11.25. 11:35:22

@szociál: Az újságírók a hiénák :) Egyszer szerveztem sajtótájékoztatót, kaptunk egy emailcím listát, hogy azon rajta van az összes újságíró. Na, nem kellett volna. A wine&cheese partin teszkós zacsikba pakolták a komplett guriga sajtokat, a végén pár embert úgy kellett elküldeni (azon felül, hogy ment a zsidózás meg a fasisztázás, az volt még a kisebb botrány :) )

Te tudsz valamit, ha azt gondolod, hogy egy ilyen blogtalin a Borcsa meghív mindannyiunkat :) De ha nem így van (és én sem gondolom így :P ), akkor valami más oka van, hogy szeretek emberekkel IRL is talizni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:38:01

@pannonfunk:

Ha engem meghívnak tuti Szőkenős névkártyával fogom tolni, meglátják a fiúk és kirókázzák a belüket hogy nekem bókolt az összes :))

pannonfunk 2018.11.25. 11:43:54

@szociál: Ah, értelek. Szóval neked a blogolás legfőbb élvezete az ismeretlenségbe burkolózás és az információk hiánya miatti helyzetkomikum. Akkor persze a blogtalit nem neked találták ki. De megvagyunk nélküled is :) Csak az az egy gond, ha én vagyok az egyetlen UFÓ, aki nem fél másokkal találkozni, akkor abból nem lesz blogtali... :/ De hát akkor elengedem a témát, evvan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:57:15

@pannonfunk:

Azért nem mindenki társat keres a blogokon, ugye ezt is elfogadod ? :)

pannonfunk 2018.11.25. 12:05:39

@szociál: Valamit félreérthetsz. Én sem társat keresek. De értem, hogy nem bírod elképzelni, hogy valaki találkozzon IRL egy addig ismeretlen emberrel azon hátsó szándék nélkül, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Pedig, mondjuk ez férfiak esetében, rám különösen igaz, hogy nem azért találkozok hímnemű egyedekkel, hogy... :P

No mindegy. Viszont legalább erről van vicc :) ld. a hahahótában :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:15:15

@pannonfunk:

Voltam én már ilyen talin pajtika, mire felértem IC-vel majdnem csatak részeg voltam, és még ezután jött a bulee a kommunával :)

pannonfunk 2018.11.25. 13:40:31

@szociál: Volt ilyen is, olyan is. A legjobbak szerintem Hans-nál voltak, bazi jó bakelitjei voltak. (a kriminális részeit nem mesélem el :P )

OK, azt megértem, hogy IC-zni nehezebb, mint a Borcsa szomszéd utcájából leugrani a belvárosba :) Ez is lehet akadályozó tényező, most, hogy már csókolommal köszönnek a gyerekek :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 14:06:27

@pannonfunk:
Meg már nem pialok, és az is lehet hogy büfé kocsi sincs már az interszitiken.
Ráadásul késik a vonat 12 órát mert elesett 2 centi hó... MeghalNÀK.

pannonfunk 2018.11.25. 14:41:43

@szociál: De ha nem iszol... ennyire ruppótlan vagy, hogy ótóra meg nem tellik?

pannonfunk 2018.11.25. 15:21:55

@szociál: Pedig van egy romantikája :P de akkor Mexikóba se menjél kocsikázni :P

pannonfunk 2018.11.25. 15:23:19

@szociál: Ja, és a Borcsa is Budán lakik meg én is. Úgyhogy nem kell Pesten ótókáznod :):):)

LucretiaBorgia 2018.11.25. 18:09:49

@pannonfunk: ahhhh....jo kis fűtött romkocsmák...nogradi ropi...
Az első lakásom házában romkom van...fügeudvar néven.

pannonfunk 2018.11.25. 21:30:09

@LucretiaBorgia: Csak a tettek mezejére nem lépünk... :( De mindegy, én ma úgyis este 11-ig kapálok, aztán jövő héten is, aztán meg azokkal leszek, akik közelebb állnak hozzám, bepótolandó ezt az őrültekháza miatti kiesést. Majd januárban kesergek tovább, hogy miért nincs blogtali :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 07:26:46

@pannonfunk:

Még nem tervezek mehikóba autókázni, és Új-Delhit is kihagynám a szórásból.
Pesten nem csak a paraszt viselkedés nehezíti meg a közlekedést autógépjárművel, hanem a végeláthatatlan útfelújítások, amit nincs az a navigáció ami követni tud.
Az indokolatlan kihelyezett táblák is csak azért vannak hogy rommá büntessék az autókázót, trafi minden bokorban.
Amint leteszed az autót megfulladsz ott helyben, mert akkora a szmog mint kínában, kötelezővé tenném a gázálarc használatát, de biztonsági okokból nem vezetik be ,mert a tüntetésekre mindenki abban menne és a kínai arcfelismerő szoftver így nem működik a Habony centerben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 08:55:59

@pannonfunk:

És izzadságszagú a f*szhod, ez egy szatirikus iromány, Hrabal vagyok :P

A ruházat áfáját megemelik 200%-al, és hirtelen gombamód elkezdenek szaporodni a Mészáros turik, Ripost és a Blikk hasábjain "Gyere túrni Mészároshoz, szép ruhák olcsón".
Persze mind eu-s ruhácska , aztán ksőbb Albán és Román csövesek ruháit fogjuk túrni a turikban mert csak arra lesz pénzünk :P

@Szőkenőőő:

Nem szokok olvasni lexarom delhit :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 08:56:45

mondjuk ez mehetett volna az off-ba.

pannonfunk 2018.11.26. 09:01:11

@szociál: Vagy legalább abba a posztba, ahol az a kommentem volt, amelyikre reagáltál :):):)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:06:05

@pannonfunk:

wombat lubickolni fog, kivégez a picsába és rám zúdít 5000 karaktert :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:13:04

@Grünwald Tihamér:

visszajön, mert a bahamákon pirítja a seggét.
te meg csinálj új nikket gyorsan

LucretiaBorgia 2018.11.26. 10:03:04

@Szőkenőőő: És kérjél százalékot a hallgatásért !!!! Szaktanácsot is csak pénzért !!! A nyálcseppek pedig papírzsepi biznisz után kiáltanak :):):)

LucretiaBorgia 2018.11.26. 10:05:09

@pannonfunk: Cseti is szervezett...öten voltunk. Ebben már mi is benne vagyunk, tehát rajtunk kívül 3an.

LucretiaBorgia 2018.11.26. 10:06:20

@pannonfunk: A kapálás az szimbolikus ? Vagy komolyan éjfélig kapálsz november végén ?? Minek ?

LucretiaBorgia 2018.11.26. 10:08:38

@Grünwald Tihamér: Dehogynem jön ! Azért remélem Szomáliát kihagyta az útitervből, mert ha nem, akkor rövidesen megkeresnek minket váltságdíjért :):):)

pannonfunk 2018.11.26. 10:11:54

@LucretiaBorgia: Ja, csak arról én meg jól lemaradtam, mert az még 2018 februárja előtt volt :(

pannonfunk 2018.11.26. 10:13:50

@LucretiaBorgia: Szerinted? :)

A kapálást (ásást) múlt héten befejeztem, voltam SMR jógán, és már alig zsibbad a kezem. Ha elmúlik teljesen az ínhüvelygyulladás, akkor ki kellene találni valami alkarerősítő edzésprogramot, mert a tavaszi munkákkal megint jön majd az alagút, és már uncsi... :(

pannonfunk 2018.11.26. 10:15:38

@LucretiaBorgia: Fizetünk, mint a katonatiszt, a mi drága egy szem Wombinkért :) A virtuális kapáláson felül plusz melót is bevállalok, ha kell :) Ennek a hétnek úgyis reszeltek, ez már hétfő reggel látszik :(

LucretiaBorgia 2018.11.26. 10:23:51

@pannonfunk: Bizony, úgy egy éve....már jó hideg vót.

LucretiaBorgia 2018.11.26. 10:25:30

@pannonfunk: mi baj a héttel ? A hétfő így is, úgyis szar, ez törvény :):):)

pannonfunk 2018.11.26. 11:35:06

@LucretiaBorgia: Péntekig kell megcsinálom a korrektúra alapján egy 390 oldalas könyv javítását. A korrektúra pdf-ben jött, Acrobat Readerrel kell nézni a kommenteket, egyesével végigmenni rajta. Minden kommentre meg kell keresni a latex source-ban, hogy hol kell javítani, kijavítani, aztán vissza az acroreadre és kipipálni, hogy javítva. Persze a source-ban véletlenül sem úgy van tördelve, mint a pdf-ben, tehát az ember szeme durván elfárad. Azon felül, hogy kb. minden 20-ik komment marhaság, mert a nyelvi lektor nem szakmabeli, és félreérti. Meg van olyan is, hogy valami nagy marha mondat maradt benne, és akkor egy fél oldalt is el kell olvasni, hogy rájöjjek, mit is akartam írni vagy egy jó évvel ezelőtt. Ja, és 2010 kommenten kell átrágnom magam, jó, ha 30-40-et megcsinálok egy óra alatt, és 3-4 óra munka után olyan szinten leamortizálódik az agyam, hogy automatikusan kikapcsol. És kb. múlt hét csütörtökön tudtam meg, hogy most péntek a határidő, de pénteken nem tudtam rajta dolgozni, és holnap sem fogok tudni, és ma is van egy órám 4 és 6 között :(

LucretiaBorgia 2018.11.26. 11:59:12

@pannonfunk: Ahhh ! Szép meló....angolul írtad ? És most magadat értelmezed vagy Te fordítottad és most a lektor belepiszkított ?

pannonfunk 2018.11.26. 14:57:03

@LucretiaBorgia: Persze, angolul. Hát, a lektor csak végzi a dolgát, rengeteg helyen hibáztam egyesszám/többesszám egyeztetéssel, névelők használata, vesszőhibák, stb. Meg az amcsi lektor kihúzatott velem olyan britisizmusokat is, hogy "last but one". Amin csodálkoztam, hogy nem is értette (???), mi az, hogy last but one. 90% piszlicsáré dolog, de rengeteg idő javítgatni. A maradék 10% meg még nagyobb szívás :)

2018.11.28. 07:19:57

@pannonfunk: " Fizetünk, mint a katonatiszt, a mi drága egy szem Wombinkért :)"

De dráága vagy... egyem a szíved. Teljesen elérzékenyültem. De ne aggódj, törököt fogtatok...;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.03.28. 07:39:44

A megtorlás c. fillm, az oszlopról szabadulós jelenet

youtu.be/OhJzAZ1H0CA

Akkor ezt most hogy is? :)

2019.03.28. 08:35:57

@Szőkenőő: Öööö...öö..izé... !!! Akaraterő! Láthattad, mennyire koncentrált előtte..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.03.28. 08:39:55

@Szőkenőő:

Na ezektől borulok ki teljesen, meg mikor lőtt sebbel napokig húzza, és nem súrolta hanem telibepörkölte a belét.
vicc kategori

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.09. 09:55:02

Ha mar Szőr feldobta a sorozatos linket.....tegnap elkezdtem az Amerikai horror story 9. évadát.
A többi évad kisebb nagyobb tetszést aratott, de azért alapvetően kenyérrel elmentek.
De ez az uccsó évad már az elején elvesztett, a tipikus klisék amik az ijesztőnek szánt filmekbe tesznek.
A lány a sötét esős ködös táborban császkál egyedül, megtámadják, majdnem kinyírják. Sikerül bejutni a házba, ahol a többiek nem hisznek neki. Kicsit később, már éjszaka egy kinti nyilvános telefon csörög, erre kitudja miért, ezek után kíváncsiságtól hajtva, kimegy, hogy felvegye.
Természetesen újra megtámadják, majdnem megölik, de ismét megússza,
Gondolhatnánk, ennyi elég, de nem. Éjjel nagy beszélgetés a csajszi szobatárssal, hősünk felzaklatja magát, és FRISS LEVEGŐRE VAN SZÜKSÉGEM!!!!!!!!!!!!!!! felkiáltással újra kimegy a házból, és a tó partján sétál és a mólón üldögél egyedül. A helyzet fokozódik, hulla úszik a tóban, most már 2 gyilkos mászkál a kertben.......
Itt lett elegem, és még csak a 2. résznél tartok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.09. 10:10:14

@Szőkenőő:

:))
Ilyenkor szurkolni kell hogy vegre nyirjak mar ki :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.12.09. 13:46:24

@szociál: ezt nem fogják kinyírni mert főszereplő :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2020.01.29. 09:44:07

Már régóta bosszant, de mostanában újra belefutottam pár ilyen filmjelenetbe, hogy valamilyen szervtranszplantáción esik át a delikvens, és a műtét után ott tolong az egész rokonság, nuku strerilszoba, nuku szájmaszk, nuku gumikesztyű.
Én úgy tudom bár nem vagyok szagértő, hogy egy szervátültetés után egy ideig ezek kötelezőek.
Brrrr....
süti beállítások módosítása