Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
VII. Rész   Szimbólum kutatás – a Férfi Hallal
2018. szeptember 27. írta: LucretiaBorgia

VII. Rész Szimbólum kutatás – a Férfi Hallal

Fejezetek a Méregkeverő nem létező naplójából - avagy végzetes találkozás a Randivonallal

fish-48338_960_720.png

Imádom Dan Brown könyveit, eképpen imádom egyik állandó főhősét Langdon professzort, aki mindent, de mindent vissza tud vezetni a szimbólumokra, komplett bűnügyeket megold azok alapján. Megihletett. Minek utána lassan jelentősnek mondom a merítést az oldalon, mondhatom, hogy a Hal kérdés kellőképpen felkeltette a figyelmemet. Úgy döntöttem a Brit Tudósok alaposságával felfejtem a rejtélyt.

Az urak fele profilképként a horgász diadalát megörökítő fotográfiát tesz ki. Ennek kell legyen oka. Ja, és a Hal (nagy betűvel, mert Szimbólum) mindig nagy. És majdnem mindig karban vagyon ringatva. 

Nézzük, az okosok szerint mit szimbolizál a Hal ? Indulásképp. 

A Halak (Pisces) egy állatövi csillagkép, amelyet a Nap a déli égboltról észak felé haladtában az égi egyenlítőt keresztezve ér el (az ezen csillagképben található Tavaszpontnál). Egy másik csillagkép a déli égbolton található „Déli Hal” (Piscis Austrinus, régebben Piscis Australis).

A hal a keresztény szimbolikában Jézus Krisztust jelenti, ami egy ógörög nyelvű szójáték következménye. Ugyanis a Jézus Krisztus, Isten Fia, Megváltó szavak görög kezdőbetűinek összeolvasása (ιχθυς, ichthisz) görögül „halat” jelent. Később átvitt értelmet is tulajdonítottak neki, mivel a Megváltó teste „lelki táplálékként” szolgálhat (eucharisztia). A hal utalhat ugyanakkor egyes eredetileg halász foglalkozású apostolokra is.

Az örök élet, soha meg nem halás jelképe lett, mivel régen az emberek azt hitték sosem alszik. A mediterrán népeknél pedig a termékenységnek és az élet bőségének a jelképe. Egyes helyeken a hal a női előjogúságot szimbolizálta.

Ez eddig rendben van. Különösen a női előjogúság tetszett nagyon !!!!!!! 

De pantha rei, minden változik. A modernkori társkeresés/ben, során én a továbbiakat vélem felfedezni:

A Hal és a szex

hal.jpg

Ha már kis képecske is készült hozzá, akkor nyilvánvaló, hogy alap igazságot kapizsgálunk, tehát a Halas kép, minden további szó és írás nélkül, azt közli, hogy az illető szereti a szexet esetleg vízben is szívesen performálja. Kiváló választás !

Kísérletező kedvű

hal2.jpg

Kipróbálná az édes hármast, két nővel. Izgalmas szex. Erotikus fantáziák. Kiváló választás !

Az igazi férfi

hal3.jpg

Aki Halat tud fogni, az a jéghátán is megél. Férfias, erős, felelős, hiszen asszonyát sem fogja az éh-Hal-ál martalékául hagyni. Kiváló választás !

Az önfeláldozó

hal4.jpg

Elvégzi a piszkos munkát, hajlandó a kapcsolatért áldozatot hozni ! Kiváló választás !

A figyelmetlen, de őszinte

hal5.jpg

Hopp, ott a jegygyűrű…..ejnye, pernahajder! Félrejárnál ? Vállalja a döntését, hogy szerető társat keres. Őszinte. Kiváló választás !

Szereti a telt ajkú hölgyeket

hal6.jpg

Nincs abban semmi rossz! Legalább az ember lánya rögtön tudja. Kiváló választás telt ajkú hölgyek számára !

Esztétikailag igényes

hal7.jpg

Már abból látszik, ahogy a Halat tartja. Kecses pózba igazítva. Fontos számára a női kellem, a karcsú légies alkat. Talán a fekete hajszín is, de ez nem biztos. Igényes. Kiváló választás !

Erős, felelősség vállaló

hal8.png

Egyedül cipeli azt a dög nehéz csúszós halat, tehát kész a vállán cipelni akár nőt is. Kiveszi a részét a kapcsolat terheinek viseléséből. És nem magamutogató. A belső értékek fontosak a számára. Kiváló választás ! 

De csak egy percre félre a tréfával!

Miért tesz ki egy társkereső férfi első, profil képnek egy olyan képet, ahol karjaiban tart egy nyálkás, döglött halat üdvözült képpel ? Értem én, hogy a horgászás jó dolog. De mit akar ezzel magából megmutatni ? Hogy számítsak rá, hogy minden arra alkalmas hétvégén (értsd: egész nyáron) magamra leszek hagyva, mert a hobbi az hobbi ? Vagy a hobbi égisze alatt jót sörözik, szórakozik a haverokkal ? Vagy szüksége van a magányra, még nem is ismer, de már fárasztom ? Vagy láttatni szeretné, hogy milyen ügyes ?

Fogalmam sincs ! Csak állok értetlenül. Én egyetlen halas profilképnek se írtam vagy válaszoltam. Pedig szeretem a halat. Enni. 

Ui: Nyugalom, nincs indiszkréció, nem a társkeresőről másoltam a képeket, csak kerestem olyanokat, amilyeneket láttam.

 

A Méregkeverő

A bejegyzés trackback címe:

https://szociesatjukol.blog.hu/api/trackback/id/tr4114264833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.27. 11:02:07

@Taurusz: Szerinted a sülve-főve együtt az ami megszilárdítja és tartóssá teszi a kapcsolatot? Vagy valójában inkább azt mutatja, hogy nem bíznak egymásban?

Taurusz 2018.09.27. 11:13:05

@Womb Raider: Nem, azzal csak egymás agyára mennek. Kell a személyes tér, ez egyértelmű. Hogy mekkora, ez abszolút egyénfüggő. Van, akinek a párja hónapokat tölt el külföldi munkával, és így teljesen jó neki, és van, aki szinte csak annyit van külön, míg a másik a legkisebb hely magányát élvezi. És meglepő, de nem az első csal a kapcsolatban. (Együtt élnek, egy helyen dolgoznak, mégis meg tudja oldani.)
És hogy mi mutatja, hogy bíznak egymásban? Hát, ez megint egyénfüggő. Kinek az, hogy mehet külön buliba, a másikat nem zavarja, más ezt már megcsalásnak veszi. Nincs univerzális válasz. És vegyük külön még a jogos féltékenység esetét is...
A "még" résszel arra akartam utalni, hogy egy kapcsolat elején még persze, hogy együtt akarnak lenni, (optimális esetben, mert olyat is láttam, hogy a rajongás nagyon is egyoldalú volt, aztán a másik fél nagy kegyesen belement, hogy na, ha ennyire akarod, jól meg... aztán még mindig együtt vannak, erős problémákkal. De ahogy szoktam mondani, ez más valaki problémája.) Aztán idővel csökken ez az igény, több személyes teret akarnak, és ha nincs ami nagyon összekösse őket (ház, gyerek, közös hitel) akkor kb. ennyi volt a dal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.09.27. 11:30:06

@Womb Raider:

Az arányokat nézd, hány horgász pár jár a tóra, és hány ül ki single a parton lógatni a botot.
És most ne gyere, hogy mutassak statisztikát, tuti hogy a palik magukban szeretnek horgászni és nem az asszonnyal :)

2018.09.27. 11:42:30

@szociál: Nyilván pasis tevékenység, macsó-light.. a hardkór macsó vadászik..mondjuk lóról, íjjal..
De hidd el, egészen sok nő is lemegy a partra. Gondold el.. a csónak csorog lefelé a Dunán, tűz a nap, a pasi kuttyogat.. a csaja meg cuppogat . Idill a köbön!
@Taurusz: Tehát akkor gyorsan eljutottunk odáig, hogy a kapcsolatok sokfélék és ami az egyiknél menekülés, az a másiknál pont a kohézió forrása..

Taurusz 2018.09.27. 11:47:58

@Womb Raider: Igen, de ideiglenes kohézió. Aztán vagy kényszerűségből együtt maradnak, vagy szétmennek, és kezdődik az egész előröl.

pannonfunk 2018.09.27. 11:56:22

Akkor már csak egy kérdés maradt: mi újság a tóparton, tópartokon?

www.youtube.com/watch?v=k-6ZMz1X8nE

2018.09.27. 12:34:01

@Taurusz: Tehát vagy így lesz..vagy másként. Azt hiszem, lefedtük a lehetséges helyzeteket.
Azé' én optimista vagyok. Még az is lehet, hogy jól ellesznek akár 30 éven keresztül.. tulajdonképpen, ha eleve nem hiszel benne, akkor minek vágsz bele?

Taurusz 2018.09.27. 12:44:58

@Womb Raider: Nem vágok bele. Belefáradtam. Rájöttem, ez az én szuper erőm. Captain Realism. Úgyse lesz jó vége jeligére (nem) várom a jelentkezőket a szerkesztőségnél. ;)

2018.09.27. 12:54:18

@Taurusz: Dolgozz keveset..nem érhet baleset!
Szvsz.. ha valamiért megéri kockáztatni, az a párkapcsolat, a család. Legalább felében rajtad múlik...

Taurusz 2018.09.27. 13:00:27

@Womb Raider: Hátöm... a kockázatnál felteszed, hogy nyerhetsz, A lottónál kockáztatsz egy kis összeget, hogy megnyerj sokat. Itt kockára teszel... mit is? Semmit. Az idődet? Energiádat? Az úgyis elmegy másra. De mivel tudom, hogy úgyse nyerhetek rajta, nem is állok neki. Sose lett jó vége. Nem hiszek sem személyes, sem áttétes tapasztaltok alapján abban, hogy jó vége lehet. Hülyén fest ez ilyen bejezés alatt, de én csak nézelődni járok ide. :)

LucretiaBorgia 2018.09.27. 13:17:59

@Taurusz: Ez nem egy ilyen blog. Epp most ez a tema alapja. De lesz mas is. Ebbol meg kb. 3 van vissza. Az egyik komoly pszicho triller. Az massal esett meg.
Ugy hogy nezelodj nyugodtan. Teszem hozza nem az elet nagy kerdeseit feszegetem egyenlore. Csak kozreadom a furcsasagokat es az azzal kapcsolatos gondolataimat.
Mindenkinek joga van az egeszseges pesszimizmushoz :):):)

2018.09.27. 13:27:04

@Taurusz: Semmi gond... nem mindenki alkalmas a tartós társas életre.. de nem is mindenki alkalmatlan.

"Itt kockára teszel... mit is? Semmit. Az idődet? Energiádat? Az úgyis elmegy másra. De mivel tudom, hogy úgyse nyerhetek rajta, nem is állok neki. "
Az idő pl. egyike a legértékesebb dolgoknak..ha nem a legértékesebb valójában..mert fogy. Az energia.. az valóban jelentéktelen ehhez képest.
Úgysem nyerhetsz? Így inkább biztos ami biztos, inkább veszítesz? :) Ha csak 5 jó évet el tudsz tölteni egy kapcsolatban, már nem volt hiábavaló. (Most nem arra gondolok, hogy a párkapcsolatban élők tovább élnek..hanem olyasmire, amit csak egy kapcsolat adhat meg. .. az meg külön poén, hogy minél jobban fogy az idő, annál értékesebb egy társ.)
Persze félre ne érts, nem ismerlek, lehet tényleg nincs ember, aki kompatibilis/komplementer lenne veled..és akkor valóban mindenkinek még így a legjobb.

Taurusz 2018.09.27. 13:57:35

@Womb Raider: Nem tudom a választ. Hogy szeretnék-e egy társat, jóban, rosszban, hogy vállt vállnak vetve átevezzünk minden nehézségen? Hogy őszinte legyek, nagyon. Hogy lehet-e az eddigi tapasztalataim alapján? Ki van zárva. Akivel eddig összejöttem, mind... öm... mondjuk úgy érdekes figurák voltak. Vonzom az ilyeneket. :) A leghosszabb kapcsolatom másfél év volt, és gyakorlatilag végig gyilkoltuk egymást. A mai napig felbukkan időnként, legutoljára felkért, hogy hitelnél legyek a kezese. De nem tudtunk párként működni.
De az érdekesebb része, hogy nem látok a környezetemben egy olyan kapcsolatot, amire irigy tudnék lenni. Szexmegvonásos-büntetéses, félrelépős, asszonyverős, anyagi részen működő, örül, ha nincs otthon - de azért jó ha van... van minden típus az ismeretségemben. Olyan nincs, akire irigy lennék. Egyre több embernél azt veszem észre azért van neki másodállás, hobbi, hogy addig se legyen otthon. Ez a része szomorít el igazán.

2018.09.27. 15:07:47

@Taurusz: "felkért, hogy hitelnél legyek a kezese."

:D mondjuk olyannal én se kezdenék :)

"Egyre több embernél azt veszem észre azért van neki másodállás, hobbi, hogy addig se legyen otthon"

szóval nem akarsz se másodállást, se hobbit ? ;-)

2018.09.27. 15:14:39

Az házasságomban én igénylem a szabadidőt, vagy ahogy népszerű, az (ÉNidőt) Nekem kell, szükségem van rá, enélkül nem működne a kapcsolatom. A férjem pedig inkább otthonülőbb, és velem szeret ide-oda menni. De ez elfogadás kérdése is. Csak én nem horgászni járok, én az intenzívebb szabadidő eltöltést kedvelem :)

2018.09.27. 15:20:43

@Szőkenőőő: az otthonülés is lehet én-idő. Én . pl. mindig legalább 15 könyvet tudok amit "Mostanában" el kellene olvasnom - és tornyosulnak a lakás különböző pontjain - mivel polcra csak akkor kerülnek ha már elolvastam és tudom mi van benne. Szóval nekem maga a mennyország amikor valaki(k) - vagy mindenki máshol tölti az énidőt (gyerekek más gyereknél- férjem sörözve) -
munkaában ha van üresjárat akkor meg itt b.szom a rezet, mert könyvet mégse olvashatok ha nem jön épp meló :)

2018.09.27. 15:34:33

@Mia and me: Igazad van, ez is én-idő. Én is szeretem az ilyet is. De én a magam részéről a konkrét eljárkálóst szeretem, pl. jártam táncot tanulni, barátaimmal találkozni, tornázni. Utazni is voltam a férjem nélkül, többször is. És ez nem ellene szól, vele is megvannak a programjaink.
És ugyanakkor én is elfogadom, ha neki van ilyen programja. Bár mint mondtam ő kevesebbet él ezzel.

Taurusz 2018.09.27. 15:45:44

@Törzskommentelő: Ömm... ezt sem mondták még rám. Inkább realistának tartom magam, de azt mondják az utolsó pofára esésem után lettem ilyen. És nem, a nyávogást kurvára utálom. Ezek csak tények. Mások hibáiból tanulva vagyok most egyedül. Szóval az élet sz** ahogy a régi képrejtvény mondja. :)
@Mia and me: Van mind a kettő, csak nincs ki elől menekülni. Itthon űzöm mindet.

2018.09.27. 16:16:03

@Taurusz: :) akkor azért kell pár(nő) hogy végre kimozdulj ;-)

turautak 2018.09.27. 16:32:59

Van pár horgász ismerősöm, mind párkapcsolatban él, bár már huszonéve görbitik a botot. Amikor ők horgásznak, akkor bizony a tivornya a lényeg, ha halat is fognak, az meg a ráadás.

LucretiaBorgia 2018.09.27. 18:34:39

@Taurusz: Azt hiszem értelek! Szivesen kontraznek de nem tudok....sajnos.

2018.09.27. 19:07:17

@Taurusz: "Szóval az élet sz** ahogy a régi képrejtvény mondja. :)"

Te vagy már most mazochista vagy.. vagy pedig gyorsan azzá kell lenned.

Taurusz 2018.09.27. 19:15:55

@Womb Raider: Sokkal rosszabb. Már megkaptam, hogy túl őszinte, más helyről, hogy fájdalmasan őszinte vagyok. Egyik sem volt bók. És nem leszek mazochista, elég nekem magam elviselni. :)

@LucretiaBorgia: ¯\_(ツ)_/¯ :)

2018.09.27. 19:48:02

@Taurusz: akkor keress egy orosz csajt, ha annak őszinte vagy legfeljebb lekever két pofont és elvisz szibériába egy üveg vodkával.... majd mikor leitatott, otthagy ;-) - ezzel te is nyersz mert végre kimozdulsz ;-)

pannonfunk 2018.09.28. 17:20:19

@Szőkenőőő: Basszus, beírom a receptemet, erre törlitek? :(

2018.09.28. 17:21:52

@pannonfunk: Elnézést kis tekknikai malőr

2018.09.28. 17:23:20

a fenti menűből nyissátok meg a tyúk levest, nem posztnak lett szánva
Bocsika, mehet a recept

2018.09.28. 23:03:29

nem kell mindent agyon komplikálni kéhhem széppen!
szextra.hu/galeria/kepek/img_802.hal1

2018.09.28. 23:09:44

pecások lebukva, oszt annyi

LucretiaBorgia 2018.09.29. 08:53:53

@vitéz Beverneky: boaaaaaaa
A kovetkezo hánytatásnál fenyites lesz!!!!!
Amuuuuugy ezt hogy is talaltad????

LucretiaBorgia 2018.09.29. 09:09:43

@vitéz Beverneky: " a punci nincs ingyen de a hal igen"
Ugyeljunk a hal fogazatára, kerüljük a pénisz halat!!

2018.09.29. 09:32:18

@LucretiaBorgia:
a fenti egyed a cyclostomatak osztályába tartozik, fogazatmentes növényevő.

(ezt csak azért, hogy pubi nyomdokaiban villanthassak egyet-egyet)

LucretiaBorgia 2018.09.29. 13:29:45

@vitéz Beverneky: Helyes! Fontos a biztonságos szex!!!

2018.09.29. 13:43:18

@vitéz Beverneky: Meg sem lep, hogy megfeszülsz, hogy valamivel provokálhass.. menj, inkább cuppanj rá a szivaros cimbidre..

2018.09.29. 15:22:42

@Womb Raider:
kissé feszültnek tűnsz.

ne rinyálj te okosabb vagy mindenkinél!

LucretiaBorgia 2018.09.29. 15:31:56

@vitéz Beverneky: Tudom, hogy mély érzelmi kapcsolat van koztetek, de itt nincs nyilvanos nyalifali! :):):) Te vagy a férfi!

2018.09.29. 16:58:55

@LucretiaBorgia: meglepett volna, ha következetességen érlek.. mindegy.. ez nem tyúkól, ez állatfarm.

2018.09.29. 17:04:13

@LucretiaBorgia:
de a szőkenő rám szólt, h ne báncsam szegényt!
nem is bántottam, nem is szóltsm hozzá, csak semm i humorérzéke s ezért nagyon introventált és mizantróp.

2018.09.29. 17:11:42

@vitéz Beverneky: Látod.. neked nincs humorod, nekem humorérzékem.. kvittek vagyunk.

Csak azt tudom mondani, amit eddig is sokszor: legyél tökös, állj bele, nem kell sunyítani és megmagyarázni. Beszólogatásnál többre is futja?

2018.09.29. 17:17:15

@Womb Raider:
és én provokálok...
nem fogok sosem beléd állni, undorodom a férfias nőktől.

2018.09.29. 17:24:59

@vitéz Beverneky: Látod.. te leszel a pandantom..én meg hányok a puhapöcs férfiimitátoroktól, pubi. Kvittek vagyunk. Lapozhatunk

LucretiaBorgia 2018.09.29. 17:42:29

Csendben jo undorodni! Állati izgató! Próba!?

LucretiaBorgia 2018.09.29. 17:49:11

@Womb Raider: Ugyan Tihi azt mondta, h osztalyharc van, de az csak nekem szólt. Amúgy nincs. Lazíccs! Tleg az jön le, h folyton görcsös és feszült vagy.

2018.09.29. 17:59:21

Hogy tudtok egy szép szombat délután is egymásra fikázódni! Nyugi skacok, szép az élet, kék ez ég és ződ a fű! Még a nap is süt, kell ennél több? :)

2018.09.29. 18:55:05

@Szőkenőőő:
így legalább pezseg, műxik a blog. ;)

2018.09.29. 18:56:54

@vitéz Beverneky: Kösz de így inkább ne.
Ez csak nektek tetszik.

2018.09.29. 19:00:28

@Szőkenőőő:
ááá szerintem nektek is.

2018.09.29. 19:03:15

@Szőkenőőő:
na jó, lépek, hagyom , hogy uralkodjon rajtatok szörnyella de frász.

LucretiaBorgia 2018.09.29. 20:35:26

@vitéz Beverneky:
Szex jöhet, hiszti ne ! Az nem férfias!
Nem gondolom, h a véres anyázás mozgathat egy blogot.
Mit gondolsz??

2018.09.29. 20:44:33

@vitéz Beverneky: Nem lelépni kell, hanem belátni, hogy ez nem az a blog, ahol ennek teret adunk. Itt a házirend nem üres fecsegés.
Oda kell menni tépni egymást, ahol ez elvárt beszélgetés mód, itt beszélgessünk emberi módon.
Plííííz :)

2018.09.29. 21:51:27

@LucretiaBorgia:
na mert ti aztán sok szexet produkáltok...
2. sosem anyázok.
3. pubival csak ígylehet szexelni.

LucretiaBorgia 2018.09.30. 09:19:42

@vitéz Beverneky: Meghajlok a logikád elött!
Imadom a pontokba szedett mondandót.
Ezért jutalmul kedden "dugás" lesz.
Remélem sikerül a kedvedre tennem!

2018.09.30. 20:46:03

@LucretiaBorgia:
(elég, ha csak szerényen letérdelsz)

LucretiaBorgia 2018.09.30. 20:56:54

@LucretiaBorgia: jöhecc elsőzni...nyoc nulla nulla

2018.09.30. 22:15:05

@LucretiaBorgia:
köszi, rendes vagy!
de első a munka, s azután a szórékozás.
nyóckor kezdődik a kormányülés ott nemszeretik ha netezek.
majd esetleg odadom a telóm gizikének egy elsőzés erejéig.

2018.10.01. 06:30:30

@vitéz Beverneky: De majd csak kedd reggel add oda gizikének a telót, akkor lesz az új dugós poszt :)

2018.10.01. 07:45:44

@LucretiaBorgia: "Tleg az jön le, h folyton görcsös és feszült vagy."

Ez annyira jó kis szakszöveg..ha ezt vetted le, az kérdéseket vet fel.Ha érted..
Nem vagyok feszült, de ettől még nem fogok szó nélkül hagyni egy sunyi piszkálódást. Nem állítom, hogy mások számára nem szórakoztató, vagy nem tesz jót a falkaszellem stabilitásának (mindig rugdossunk valakit..addig nem minket rugdosnak) ..de azt sugallni, hogy Beverneky baszakodása vicces, vegyük félvállró...

És sokadjára is leírom: hányok azoktól a beszűkült emberektől, akik politikai alapon stigmatizálnak (hogy valós okból, vagy csak mert valamit nem értenek..) és onnantól teljesen mindegy mit teszel, az piszkálódás alapja lesz. Szoci pontosan olyan távol áll tőlem politikai téren, mint sokan , mégis lehet vele semleges témákról kommunikálni, nem igyekszik állandóan úgy torzítani a másik mondanivalóját, hogy bele tudjon kötni és másokat is erre tudjon ingerelni.. Bevernekynek ez rohadtul nem megy. (Ha megnézed.. valójában sok egyébről nem is szól se itt, se másutt, se másokkal a blogos tevékenysége. Oszt akkor lehet folytatni, ahol abbamaradt... )

2018.10.01. 08:11:19

@Womb Raider:
Nem nekem írtad, de hadd kérdezzem meg, mindenképp fontos beleállni egy direkt piszkálódásba? Aminek pont az a célja, hogy téged ingereljen? Utálod vitézt, konkrétan hánysz tőle. Nem lehet esetleg ignorálni? És akkor előbb utóbb abbahagyja, mert nem lesz közönsége a részedről.
Amúgy absz. NEM vicces a baszakodása, ha egy kicsit is mögé látnál a dolgoknak, észrevehetnéd, hogy pont azon vagyunk, hogy ne alakuljon ki az az egymással való baszakodás, mint a többi blogon.
Ha az kell, akkor moderálunk. Már volt rá példa. Előbb utóbb mindenki számára világos lesz, hogy ez a blog nem erre lett létrehozva.
Tanultunk azokból a blogokból, ahol eddig megfordultunk, és a tapasztalatokból építkezünk.
Kezd itt kialakulni egy jó kis társaság, szeretnénk, ha mindenki itt maradna tartósan.

Na csak ennyi, mindenkinek szép napot :)

LucretiaBorgia 2018.10.01. 09:19:30

@vitéz Beverneky: Majd megkérem az ET-t, hogy 7.55-kor tegye ki ! Kormány ülés előtt jót fog tenni, ha a dugásról olvasol :):):) !!!!

LucretiaBorgia 2018.10.01. 11:29:32

bassz ! leállt az index ! lássuk ez még működik-e ,

LucretiaBorgia 2018.10.01. 11:30:12

Ok. A blog még működik...egyenlőre....

2018.10.01. 12:10:12

@LucretiaBorgia:
várható volt.
túl sok a hazug független sajtó orgánum az egyetlen igaz kormánypropagandával szemben!
éljen rákosi éljen a párt!

2018.10.01. 12:15:29

végre sikerült elérnünk, ha kettőnél több ember politizál közterületen engedély nélkül, 2 év börtönre ítéltetik.
olyan kellemes retró érzés öntött el!
lényeg, van mit tanulni putyintól, kim dzsong untól.

2018.10.01. 12:53:31

egyébként pénzt kérnek, támogatásul és azért kapcsolták le, hogy tudják az emberek, milyen az index nélkül.
Most 744 támogatónál és 5658000 Ft-nál tartanak.

LucretiaBorgia 2018.10.01. 13:17:12

@vitéz Beverneky: Úgy érted, hogy ez csak szemfényvesztés ?

2018.10.01. 14:16:15

Definiálna valaki a 'független média' fogalmát?

2018.10.01. 14:25:09

@Womb Raider: Vidd át a kérdést offoldába léccilécci :)

2018.10.01. 14:44:30

@Womb Raider: Ja és még mielőtt....nem a te kérdésed ellen szólt, csak mivel elkezdődött egy politikás téma, jobb ott folytatni ;)

2018.10.01. 15:19:57

@Szőkenőőő: :) Azé' csak én voltam, akire rá kellett szólni..így a nyolcadik politikázós komment után..
Semmi gáz, elviszem a balhét :)

2018.10.01. 15:26:08

@Womb Raider:
minden ami nem a fennálló hatalom(párt) kezében, irányításában van.

nevezhetjük ellenzékinek is, lényeg, hogy nem csak egyoldalúan tájékoztat.
fura, hogy ezt még nem vetted észre és a fene nagy tudásoddal ezt magyarázni kell neked.

2018.10.01. 15:26:33

NEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan nem csak neked szántam, tényleg!!!!!!!!!
Félreérted, ez most konkrétan a kérdésnek volt szánva, mivel ez elindíthatja a beszélgetést a témáról, és akkor már jobb ott elkezdeni.
Bocsika, ha úgy érezted, neked lett csak címezve. Máskor jobban figyelek erre ;)

2018.10.01. 15:35:35

@Womb Raider:
nyugi, nekem szánta, csak megcsillantotta kicsit a függetlenség fogalmát.

2018.10.01. 15:44:42

@vitéz Beverneky: Az ellenzékit mióta nevezzük függetlennek?
És miért hirdetné ő az igazságot, ha egyszer ellenzéki?
És most hányféle ellenzék van?
Tán mind független?
És mitől független?
És tán az általad függetlennek nevezett sajtó nem egyoldalúan tájékoztat a maga függetlenségében?

2018.10.01. 15:48:14

@Neytiri1:

"És mitől független?"

kulcsszó: az államhatalomtól!!

2018.10.01. 15:48:39

Naszóval, látom, nem vesztek komolyan. Most akkor mindenkinek:
Menjetek át az offoldába legyetek szívesek politizálni, innen moderálni fogjuk ennek a beszélgetésnek a folytatását.
Én szótam! :P

2018.10.01. 16:01:53

@Szőkenőőő:
vájá vájjááá, vájááá...
kezd erectiom lenni és pubi még nem válaszolt !

2018.10.01. 16:04:35

meg hát azt is tisztázni kék, mi számít politikának?
ha azt írom, hogy seggbe sunáznám a vajdát, az is politika? :)

2018.10.01. 16:15:29

@Neytiri1:
én egyet ösmérek, ha nem is szavaztam rá...

akkor mgnyugodtam.

LucretiaBorgia 2018.10.01. 16:35:28

@Womb Raider: Én kezdtem. A szemfényvesztéssel. Én viszem.

2018.10.01. 16:38:39

@LucretiaBorgia: :) Oké, fogd a másik fülét, oszt : Hóóóó..rukk!

LucretiaBorgia 2018.10.01. 16:39:07

@LucretiaBorgia: ja meg az indexxel :):):)
Habár csak a blogocskát féltettem !
Kezemre csaptam.
Viszont nem vagyok bloggazda, csak egy pószter :):):)

LucretiaBorgia 2018.10.01. 16:46:56

@vitéz Beverneky: Hát az biztos, hogy gusztustalan...
Maradj heteró, pls !

2018.10.02. 08:14:14

@LucretiaBorgia: "Viszont nem vagyok bloggazda, csak egy pószter :):):)"
Nyomd a pósztot, ne síránkozz!!

LucretiaBorgia 2018.10.02. 11:40:40

@Womb Raider: ...és döntöm a t ö két ! :):):) Mindezt arccal a szén felé :):):)

2018.10.02. 12:28:23

@LucretiaBorgia: 16 tonnát raksz és mennyi a bér?

2018.10.02. 17:53:11

@LucretiaBorgia: Szarva közt a tökét.. értem...na.
süti beállítások módosítása